Wix Review

Wix értékelések & Áttekintő összefoglaló


Név: Wix

Leírás: A Wix egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára webhelyek készítését, még nulla műszaki ismeret nélkül is. A legtöbb webhelytípus támogatott, az egyszerű statikus webhelyektől az e-kereskedelem áruházakig.

Operációs rendszer: Web-alapú

Alkalmazás kategóriája: Weboldal-készítő, Online áruház-készítő, e-kereskedelmi megoldás

 • Egyszerű használat

 • sablonok & Designs

 • Funkciók & Rugalmasság

 • A pénz értéke

 • Vevőszolgálat

Átfogó

4.7

összefoglalás

A legalapvetőbb formájában a Wix egy olyan webhely-készítő eszköz, amely a felhasználók számára lehetőséget kínál lenyűgöző webhelyek létrehozására egy könnyen használható drag and drop felületen. Ezenkívül olyan extra funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az erős kiegészítők beépítését a webhely funkcionalitásának kibővítéséhez, ezáltal a ma távozó sokoldalúbb webhely-építők közé tartozik..

Tudj meg többet

 • Wix tervek és árképzés
 • Wix sablonok és tervek
 • Wix ADI vs Wix Editor
 • Döntés: Ki használja a Wix-et?

Előnyök

 • Rengeteg előre elkészített sablon
 • Nagyon intuitív vizuális webhelyszerkesztő
 • Egyedi mobil webhely-szerkesztő
 • Hatékony kiegészítők érhetők el
 • Teljes körű támogatás elérhető
 • A Wix webhelyek gyorsak

Hátrányok

 • Ingyenes nem INGYEN
 • Nehéz váltani a sablonok között
 • A Wix-webhelyet nem exportálhatja
 • Próbálja ki a Wix-et ingyen
 • Lásd a Wix sablonokat

{
"@kontextus": "http://schema.org",
"@típus": "Felülvizsgálat",
"itemreviewed": {
"@típus": "Szoftveralkalmazás",
"név": "Wix",
"leírás": "A Wix egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára webhelyek készítését, még nulla műszaki ismeret nélkül is. A legtöbb webhelytípus támogatott, az egyszerű statikus webhelyektől az e-kereskedelem áruházakig.",
"kép": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/wix-review-home.jpg",
"operációs rendszer": "Web-alapú",
"applicationCategory": "Weboldal-készítő, Online áruház-készítő, e-kereskedelmi megoldás"
},
"reviewRating": {
"@típus": "Értékelés",
"ratingValue": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"szerző": {
"@típus": "Személy",
"név": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

A legalapvetőbb formájában a Wix egy olyan webhely-készítő eszköz, amely a felhasználók számára lehetőséget kínál lenyűgöző webhelyek létrehozására egy könnyen használható drag and drop felületen. Ezenkívül olyan extra funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az erős kiegészítők beépítését a webhely funkcionalitásának kibővítéséhez, ezáltal a ma távozó sokoldalúbb webhely-építők közé tartozik..

\ R \ n

Tudj meg többet

\ R \ n

  \ R \ n
 • Wix tervek és árképzés
 • \ R \ n

 • Wix sablonok és tervek
 • \ R \ n

 • Wix ADI vs Wix Editor
 • \ R \ n

 • Döntés: Ki használja a Wix-et?
 • \ R \ n

"
}

Áttekintés: Mi a Wix

Hogyan működik a Wix??

Online szolgáltatásként kínált Wix lehetővé teszi, hogy drag-and-drop vizuális szerkesztővel együtt dolgozzon a webhely felépítésében, még akkor is, ha nulla kódolási ismerete van, és nincs előzetes képzése. Gondoljon arra, hogy építőelemeket használ a személyes tervezéshez. A rendszer annyira intuitív, hogy valószínűleg csak néhány percet vesz igénybe, hogy megismerkedjen.

Miután az alaphelyzete készen áll és látványosan elfogadható az Ön számára, a Wix Website Builder lehetővé teszi további elemek hozzáadását webhelyének különálló kiegészítőként, például űrlapkészítők, fórumok, online áruházak és rengeteg más dolog..

Példák a Wix-szel készített webhelyekre

Íme néhány nagyszerű webhely, amelyet a Wix épített.

Példa a Wix-kel létrehozott webhelyre1. példa: Állati zene – Videohirdetési ügynökség, ez a dinamikus webhely, amelyet meg kell tapasztalnia, hogy elhiggye.

Példa a Wix-kel létrehozott webhelyre2. példa: Monica Pack Pilates – A fitneszről és a testmozgásról, amely egyszerű, mégis színes és vonzó.

Példa a Wix-kel létrehozott webhelyre3. példa: Karlie Kloss – Az egyik magasabb profilú webhely, amelyet nem kevésbé szupermodell hozott létre és üzemeltetett a Wix segítségével!

További információkért nézze meg a Wix webhely példáit.

Előnyök: Amit szeretek Wix-ben

1- Rengeteg jó webhelysablon közül lehet választani

Több mint 500 gyönyörű Wix webhelysablon található 70 kategóriában, amelyek közül választhat. Szinte az összes általános és niche-igényt lefedi. A webhely elindítása ugyanolyan egyszerű, mint a sablon-adatbázis böngészése, és csak a használni kívánt elemre kattintás.

Különböző stílusú Wix-sablonok - egy üres vászonra Wix-webhelyet is felépíthetTöbb mint 500 gyönyörű Wix sablon található 70 különböző kategóriában és formatervezési stílusban, amelyek közül választhat (lásd a mintákat).

2- Nagyon intuitív vizuális webhelyszerkesztő

Online szolgáltatásként kínált Wix lehetővé teszi, hogy drag-and-drop vizuális szerkesztővel együtt dolgozzon a webhely felépítésében, még akkor is, ha nulla kódolási ismerete van, és nincs előzetes képzése. Gondoljon arra, hogy építőelemeket használ a személyes tervezéshez. A rendszer annyira intuitív, hogy valószínűleg csak néhány percet vesz igénybe, hogy megismerkedjen.

További információ az első webhely létrehozásáról a Wix segítségével

Wix webhelyszerkesztő - Adjon hozzá különböző webhely elemeket a drag and drop használatávalDemo – Weboldalának szerkesztése a Wix-en. 1) A webhely átfogó beállítása – oldalak kezelése, webhelyének előnézete mobil vagy asztali képernyőn, webhely közzététele és itt való kapcsolódás egy domainhez. 2) Webhelymenü – Itt állíthatja be a webhely hátterét és a szerkesztési menüt. 3) Wix Editor – Húzza és dobja el a webhely elemeinek áthelyezéséhez és a szöveg szerkesztéséhez.

3 – Egyedi mobil webhely szerkesztő

A Wix kétféleképpen mobilbarát. Az első az, hogy lehetővé teszi, hogy reagáló sablonokat használjon szinkronban az alaptervével, vagy önállóan testreszabhatja a mobilbarát webhelyet..

Érdekesebb azonban az egyedülálló Wix mobil alkalmazás amelyet a Wix webhelyeivel a mobil eszközökön keresztül dolgozhat. Látom, hogy ez nagyon hasznos lesz az egyéni vállalkozók számára, akiknek alapvetően mindent maguknak kell megtenniük.

A Wix mobilalkalmazás lehetővé teszi számukra a webhelyek létrehozását és szerkesztését útközben anélkül, hogy egy laptop körül kellene lapozniuk – csak egy táblagép vagy akár a nagyképernyős okostelefon fogja megtenni!

Lásd a Wix App bemutatóját az alábbiakban.

?

4- Erőteljes kiegészítők az App Marketon keresztül

Mint már korábban említettem, a Wixnek számos extra funkciója van, amelyeket hozzáadhat alapvető webhelyéhez. Használatukhoz hadd ismertessem a Wix App Market szolgáltatással. Ez a lerakat hasonlóan működik a WordPress bővítményeknél.

Több mint 260 alkalmazást hozott létre, amelyeket mind a Wix, mind a harmadik féltől származó fejlesztők készítettek, amelyeket átnézhet, és kiválaszthatja, hogy integrálja-e webhelyére. Az összes látott webhely-építő közül a Wix App Market az egyik legátfogóbb.

Wix alkalmazás piaconWix App Market

5- Átfogó támogatás áll rendelkezésre

Mivel a Wix-t úgy tervezték, hogy a weboldalépítést a lehető legegyszerűbbé tegye, ennek elvégzéséhez nem csupán az ügyfélszolgálatával folytatott kommunikációra kell támaszkodnia. Az élmény attól az időponttól kezdődik, amikor feliratkozik velük, és a rendszer segítséget nyújt Önnek, valamint útmutatásokat és utasításokat.

A Wix-szerkesztőben minden szerkeszthető elemterv kérdőjelekkel van megjelölve, hogy tudatja Önnel, hogy segítségre van szüksége, ha szüksége van rá..

Ha van valami, amiben továbbra sem biztos, akkor több önsegély érhető el egy súgó és felhasználói közösség vagy fórum formájában. A súgó rengeteg tudással rendelkezik a Wix-ről, de sok egyéb kapcsolódó információt is tartalmaz, például a SEO alapjait vagy a marketing.

Bonyolultabb kérdések esetén elindíthat egy beszélgetési szálat a közösségi fórumon, és felhasználhatja a sok Wix-felhasználók tudásbőségét. Ha minden más kudarcot vall, akkor mindig lehetősége van e-mailben kapcsolatba lépni a Wix támogatással.

Wix támogatásWix Súgó

6- A Wix oldalak gyorsak

A weboldal sebessége a Google és a látogatók szemében is fontos. Amikor a webhelyet a Wix Site Builder segítségével készíti, ez azt jelenti, hogy a kiszolgálókon is tartózkodik. A Wix felülvizsgálat céljából velük készítettem egy mintahelyet és teszteltem a meglehetősen elfogadható sebességeket.

Wix webhelysebesség-tesztA Wix webhelye Bitcatcha sebességteszt. Teljesítmény pontszám = B.

Wix webhelysebesség-tesztWix weboldal Pingdom sebességteszt. Teljesítményminőség = 82.

Hátrányok: Amit nem kedvelek Wix kapcsán

1- Az ingyenes nem INGYEN

Rendben, ez a alcím kissé félrevezető lehet, de a Wix ingyenes verziója sok szempontból megrontódik. Például az összes ingyenes Wix webhelynek tartalmaznia kell a Wix márkanevet, amely időnként kissé idegesítő lehet. Különösen akkor, ha csak egy kicsi, személyes webhelyet próbál futtatni, ahonnan semmivel nem kereset.

A Wix ingyenes terv alapján épített webhely mintájaMinden ingyenes Wix webhely hordozza ezt a Wix hirdetést.

2 – Nehéz váltani a sablonok között

A Wix-sablon egyik hátránya, hogy ha egyszer kiválasztja őket, nehéz később meggondolni magát. Tartalmadat nem fogja könnyen átvinni egyik sablonból a másikba, tehát ha úgy dönt, hogy másik sablont kíván, valószínűleg sok munkát kell tennie.

3- Nem exportálhatja a Wix-webhelyet

A költöztető internetes házigazdák nagyon sok webhelytulajdonos életének szerves részét képezik. Ez csak valami, amit néha meg kell tenni, és több okból is megtörténhet. Elsődlegesen a boldogtalanság a meglévő házigazdáddal.

A Wix ezt teljesen a kezéből veszi ki, mivel nem engedi a felhasználóknak, hogy exportálják a Wix webhelyeket. A Wix webhelyének semmilyen elemét sem ágyazhatja be valahol máshova, tehát hagyja ki ezt a megoldást a gondolatából.

Szerintük;

“Pontosabban, nem lehet exportálni vagy beágyazni a Wix Editor vagy az ADI segítségével létrehozott fájlokat, oldalakat vagy webhelyeket egy másik külső rendeltetési helyre vagy gazdagépre.”

Wix tervek & Árazás

VIP
ECOMM.
Korlátlan
Combo
Csatlakozás

Éves ár$ 24.50 / hó$ 16.50 / hó$ 12.50 / hó$ 8.50 / mo$ 4.50 / mo
Lemeztárolás20 GB20 GB10 GB3 GB500 MB
SSL biztonságIgenIgenIgenIgenIgen
Ingyenes domainIgenIgenIgenIgenNem
Távolítsa el a Wix hirdetéseketIgenIgenIgenIgenNem
Form Builder AppIgenIgenNemNemNem
Site Booster AppIgenIgenNemNemNem
Online áruházIgenIgenNemNemNem
E-mail kampányok10 e-mail / hónapNemNemNemNem

Wix árképzés & Jellemzők

A Wix ingyenesen elérhető, de ingyenes számláik számos korlátozással járnak. Például, nem fogja használni a saját domain nevét, és webhelye márkajelzéssel rendelkezik néhány Wix-hirdetéssel. Ha eléggé csalódott ezzel, itt az ideje, hogy megvizsgálja a fizetett terveket.

A Wix árazási stratégiája szörnyen hasonlónak tűnik ahhoz, ahogyan a hosting cégek ezt teszik – minél többet fizet, annál jobb szolgáltatásokat kap. Különböző különbségek vannak az egyes tervek között, ezért gondosan vegye át azokat.

Például, ha egy online áruházat akar építeni, akkor csak az Ön számára megfelelő tervek lennének a két legdrágább – e-kereskedelem vagy VIP.

Wix sablonok & Designs

Vannak olyan Wix sablonok, amelyek szinte minden elképzelhető felhasználási kategóriához illeszkednek. Nem jártam át mindegyiket (ismét 500-nál több!), De elmondhatom, hogy sok általános kategóriát észleltem. Például vannak olyan üzleti sablonok, mint például az online boltok és az ingatlancégek, egészen a hobbioldalakig, például háziállatok és autók.

Az összes Wix sablon nagymértékben testreszabható, ezért azt javaslom, hogy nézzék meg a terveket durva iránymutatásként. Válassza ki a legmegfelelőbb kialakítást, amire gondol, és testreszabhatja azt a pontos igényeinek megfelelően.

Íme néhány ingyenes sablon

Tekintse meg az összes Wix mintát & sablonok itt.

Tekintse át a Wix fizetős terveiben szereplő webhelysablonokat - A Resumes webhelyekhezWix sablonok: Önéletrajz / önéletrajz

Tekintse át a Wix fizetett terveiben szereplő webhelysablonokat - a Divat webhelyek számáraWix sablonok: Divat & szépség

Tekintse át a Wix fizetett terveiben szereplő webhelysablonokat - Ételek és vendéglők menükhözWix sablonok: Étel & étterem

Tekintse át a Wix fizetős terveiben szereplő webhelysablonokat - a nyitóoldalakhozWix sablonok: Céloldalak

További információ a Wix webhelykészítőről (GYIK)

Wix ADI vs Wix Editor: Mi a különbség??

A Wix Editor egy hagyományos drag-and-drop eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy webhelyet készítsenek, bármilyen kódolási ismeretek nélkül. A Wix ADI, vagy az Artificial Design Intelligence egy AI-alapú program, amely néhány alapvető kérdés megválaszolásával segít a felhasználóknak egy webhely automatikus létrehozásában..

Személy szerint nem érzem, hogy a két lehetőség mindig exkluzív. Például a felhasználók választhatják az ADI használatát, majd követik azt, a webhely kis módosításával a Wix szerkesztőben. Összességében egy erős kombináció, hogy biztos lehessen benne.

Wix ADI Wix szerkesztő Wix ADI és Wix Editor

Itt van egy áttekintés egy Wix webhely létrehozásáról, a Wix ADI és a Wix Editor használatával.

A Wix ingyenes?

A Wix egy ingyenes csomaggal rendelkezik, ahol a felhasználók ingyenesen és mindaddig tárolhatják webhelyüket, ameddig akarják. Különböző korlátozások vannak, például a Wix márkanév bevonása, amelyet a Wix ingyenes tervvel üzemeltetett webhelyeken alkalmaznak..

A Wix a megfelelő eszköz egy online áruházhoz?

A Wix olyan eszközöket kínál, amelyek segítségével a weboldalak szinte bármit megváltoztathatnak, amire a tulajdonosok azt akarják. Az online áruházaktól kezdve a blogokig a Wix mindent megtalál. Ne feledje, hogy a Wix természetéből adódóan gyors építőipari eszköz, és erre összpontosít.

Tekintse meg a Wix-szel épített online áruházak mintáit.

Mennyit fizet Wix??

A Wix belépési terve havi 4,50 dolláron kezdődik, amely lehetővé teszi a domain összekapcsolását az ingyenes weboldallal. A Combo terv esetében havi 8,50 dollárba kerül, amely hirdetésmentes és egy évig ingyenes domain nevet tartalmaz. A Wix Unlimited havi 12,50 dollárba kerül, közepes és nagy méretű helyekre is alkalmas. Ha online áruházat szeretne létrehozni, akkor a VIP terv és az e-kereskedelem terv választhat. Mindkettő havonta 24,50 USD, havonta 16,50 USD.

Milyen a Wix összehasonlítása más platformokkal??

A Wix-et a piacon az egyik legjobb weboldal-készítőnek tekintjük. A táblázat segítségével összehasonlíthatja az összes népszerű weboldal-készítőt egymás mellett.

A Wix a jó blogolásért?

Ökölszabályként a Wix egy webhely-készítő eszköz. Ez azt jelenti, hogy bármilyen típusú webhelyet felépíthet vele. Vannak dedikált blog-kiegészítők, amelyeket a Wix-webhelyével is használhat.

Mennyit fizet a Wix a domain regisztrációért??

Egyéves ingyenes domaint kap, ha évente feliratkozik bármelyik prémium tervre. Ezt követően meg kell fizetnie a következő években a domain megújítási díját, amely évente mintegy 14,95 dollárba kerül.

A Wix rendelkezik SSL-lel?

Az összes Wix webhely ingyenes megosztott SSL tanúsítvánnyal rendelkezik. A felhasználók az irányítópulton keresztül telepíthetik a HTTPS-t a Wix-webhelyükre. Vegye figyelembe azonban, hogy a Wix ezen a ponton nem támogatja a harmadik fél által gyártott SSL tanúsítványokat.

Hogyan hozhat létre Wix-fiókot??

1. Nyissa meg a Wix.com feliratkozási oldalt > 2. Írja be e-mail címét > 3. Írja be a kívánt jelszót > 4. Kattintson a regisztrációra. Kattintson ide a kezdéshez.

Hasonlítsa össze: Wix vs WordPress.com vs Weebly

Jellemzők
Wix
Weebly
WordPress.com
Ingyenes tervIgenIgenIgen
Legalacsonyabban fizetett terv$ 4.50 / mo$ 12.00 / hó$ 5 / mo
Tárhely500 MB-tól500 MB-tól3 GB-tól
Sávszélesség1 GB-tólKorlátlanunmetered
Ingyenes domainCombo terv és újabbIgen, kivéve az ingyenes terveketSzemélyes terv és felette
Beépülő modul / webhely-kiegészítők250+320+50.000+
VevőszolgálatTelefon és e-mail a fizetett tervekhezTelefonos támogatás csak a legmagasabb szintű fizetett tervekhezE-mail és élő csevegési támogatás a fizetett tervekhez
Online áruház készen áll?Csak a legmagasabb szintű tervekbenCsak a legmagasabb szintű tervekbenDugótól függ
Podcast készen áll?IgenNemDugótól függ
Készen áll a fórumra?IgenKülső szolgáltatássalDugótól függ
Ingyenes SSLIgenIgenIgen
Fizetési átjáróStripe, PayPal, Square, 2CO és így továbbStripe, PayPal, Square, 2CO és így továbbCsak PayPal
Értékesíthet digitális termékeketCsak üzleti tervIgenDugótól függ
Többnyelvű támogatásIgenAlkalmazástól függIgen
MegjegyzésekA Wix nagy teljesítményű és könnyen használható, de közel tartja felhasználóit, nem engedve meg a webhelyek exportálásátA Weebly kissé inkább ferde az e-kereskedelmi webhelyek felé, és korlátozottabb sablonválasztékkal rendelkezikÖsszességében a WordPress rendkívül nagy teljesítményű és népszerű, de ennek teljes kihasználásához van egy tanulási görbe.
LátogatásWix.comWeebly.comWordPress.com

Wix Review: Ítéletünk

A Wix lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy gyönyörű weboldalakat készítsenek gyorsan és nincsenek tudva a kódolásról. Nagyon átfogó funkciókat kínál ennek támogatására, és a lehetőségek hatalmasak. Képzelje el, hogy létrehoz egy online áruházat, és néhány órán belül megkezdi vállalkozását – és ez az a feltételezés.

Tökéletes? Talán nem, mivel mindenben vannak hibák. De személy szerint úgy érzem, hogy a Wix hibái inkább kereskedelmi jellegűek (elvégre vállalkozás), nem pedig technikai jellegűek. Van néhány furcsa korlátozás, például az, hogy nem engedik meg a felhasználóknak webhelyeik exportálását, például a róka.

Mégis, mint weboldal készítő, a tapasztalat nagyon ésszerű, és nagyon kevés oka van a zavarnak. A világ legtöbb potenciális webhelytulajdonosának a Wix nagyon szilárd ajánlat, amelyet nagyon ajánlom. Annyira szeretni kell, hogy ezt nehéz megtéveszteni.

Hogyan kezdjem??

Bárki regisztrálhat és létrehozhat egy weboldalt a Wix platformon (hitelkártya nem szükséges). A kezdéshez kattintson erre a linkre.

Most kezdje el használni a Wix Website Builder alkalmazást1. lépés – Iratkozzon fel a Wix ingyenes próbaverziójára és bejelentkezésre.

Válassza ki az Ön által létrehozott webhely szolgáltatásait és típusait2. lépés – Válassza ki a kívánt webhely típusát, és válasszon egy előre elkészített sablont.

* Fordítás: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map