Wix pregled

Ocene Wix-a & Povzetek pregleda


Ime: Wix

Opis: Wix je storitev, ki uporabnikom omogoča izdelavo spletnih strani tudi z ničelnim tehničnim znanjem. Podprta je večina vrst spletnih strani, od preprostih statičnih spletnih mest do trgovin e-trgovine.

Operacijski sistem: Spletna

Kategorija aplikacije: Builder spletnih strani, Builder spletne trgovine, rešitev e-trgovine

 • Enostavnost uporabe

 • Predloge & Oblikovanja

 • Funkcije & Prilagodljivost

 • Vrednost denarja

 • Pomoč strankam

Na splošno

4.7

Povzetek

Wix je v najosnovnejši obliki orodje za gradnjo spletnih strani, ki uporabnikom ponuja možnost ustvarjanja osupljivih spletnih strani s pomočjo enostavnega vmesnika za povleci in spusti. Ima tudi dodatne funkcije, ki omogočajo vključitev močnih dodatkov za razširitev funkcionalnosti spletnega mesta, zaradi česar je eden bolj vsestranskih ustvarjalcev spletnih mest, ki danes izstopa.

Nauči se več

 • Načrti in cene Wix-a
 • Predloge in modeli Wix-a
 • Wix ADI vs Wix Editor
 • Razsodba: Kdo naj uporablja Wix

Prednosti

 • Tone vnaprej izdelanih predlog
 • Zelo intuitiven urejevalnik vizualnih strani
 • Edinstven urejevalnik spletnih mest za mobilne naprave
 • Na voljo so zmogljivi dodatki
 • Na voljo je celovita podpora
 • Spletna mesta Wix so hitra

Slabosti

 • Brezplačno ni BREZPLAČNO
 • Predloge težko preklopite
 • Svojega mesta Wix ne morete izvoziti
 • Preizkusite Wix brezplačno
 • Glejte Predloge za Wix

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Uporaba programske opreme",
"ime": "Wix",
"opis": "Wix je storitev, ki uporabnikom omogoča izdelavo spletnih strani tudi z ničelnim tehničnim znanjem. Podprta je večina vrst spletnih strani, od preprostih statičnih spletnih mest do trgovin e-trgovine.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/wix-review-home.jpg",
"operacijski sistem": "Spletna",
"aplikacijaKategorija": "Builder spletnih strani, Builder spletne trgovine, rešitev e-trgovine"
},
"pregledOcena": {
"@tip": "Ocena",
"ocenaVrednost": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"najboljša ocena": 5,
"najslabše ocene": 0
},
"avtor": {
"@tip": "Oseba",
"ime": "Jason Chow"
},
"pregledBody": "

Wix je v najosnovnejši obliki orodje za gradnjo spletnih strani, ki uporabnikom ponuja možnost ustvarjanja osupljivih spletnih strani s pomočjo enostavnega vmesnika za povleci in spusti. Ima tudi dodatne funkcije, ki omogočajo vključitev močnih dodatkov za razširitev funkcionalnosti spletnega mesta, zaradi česar je eden bolj vsestranskih ustvarjalcev spletnih mest, ki danes izstopa.

\ r \ n

Nauči se več

\ r \ n

  \ r \ n
 • Načrti in cene Wix-a
 • \ r \ n

 • Predloge in modeli Wix-a
 • \ r \ n

 • Wix ADI vs Wix Editor
 • \ r \ n

 • Razsodba: Kdo naj uporablja Wix
 • \ r \ n

"
}

Pregled: Kaj je Wix

Kako deluje Wix?

Wix, ponujen kot spletna storitev, vam omogoča delo z vizualnim urejevalnikom povleci in spusti za izdelavo spletnega mesta, tudi če imaš znanje o kodiranju nič in nimaš predhodnega usposabljanja. Zamislite si to kot uporabo gradnikov za ustvarjanje osebnega oblikovanja. Sistem je tako intuitiven, da vam bo verjetno vzel le nekaj trenutkov, da se seznanite.

Ko je vaše osnovno spletno mesto pripravljeno in je vizualno sprejemljivo za vas, vam Wix Builder spletnih strani omogoča tudi dodajanje dodatnih elementov kot ločene dodatke na vašo spletno stran, kot so oblikovalci obrazcev, forumi, spletne trgovine in številne druge stvari.

Primeri spletnih mest, izdelanih z Wixom

Tu je nekaj odličnih spletnih mest, ki so jih zgradili z Wixom.

Primer spletnega mesta, izdelanega z Wixom1. primer: Glasba živali – Agencija za video oglaševanje, to dinamično spletno mesto, ki mu morate verjeti.

Primer spletnega mesta, izdelanega z WixomPrimer # 2: Monica Pack pilates – O fitnesu in vadbi, ki je preprosta, a hkrati barvita in vabljiva.

Primer spletnega mesta, izdelanega z Wixom3. primer: Karlie Kloss – Eno od spletnih mest z višjimi profili, ki ga je ustvaril in gostil Wix, supermodel!

Če želite videti več, si oglejte naš pregled primerov spletnega mesta Wix.

Pros: Kaj mi je všeč pri Wixu

1- ton dobrih predlog za spletno mesto med katerimi lahko izbirate

Na voljo vam je več kot 500 čudovitih predlog spletnih mest Wix v 70 različnih kategorijah. Zajema skoraj vse splošne in nišne potrebe. Zagon vašega spletnega mesta je tako preprost, kot brskanje po njihovi zbirki podatkov in samo klikanje na eno, ki jo želite uporabiti.

Predloge za Wix v različnih slogih - spletno mesto Wix lahko sestavite tudi na prazno platnoNa voljo je več kot 500 čudovitih Wixovih predlog v 70 različnih kategorijah in oblikovalskih slogih (glejte vzorce).

2- Zelo intuitiven urejevalnik vizualnih strani

Wix, ponujen kot spletna storitev, vam omogoča delo z vizualnim urejevalnikom povleci in spusti za izdelavo spletnega mesta, tudi če imaš znanje o kodiranju nič in nimaš predhodnega usposabljanja. Zamislite si to kot uporabo gradnikov za ustvarjanje osebnega oblikovanja. Sistem je tako intuitiven, da vam bo verjetno vzel le nekaj trenutkov, da se seznanite.

Preberite več o ustvarjanju svojega prvega spletnega mesta s pomočjo Wix-a

Wix urejevalnik spletnih mest - dodajte različne elemente spletnega mesta z uporabo povleci in spustiDemo – urejanje spletnega mesta na Wixu. 1) Skupna nastavitev spletnega mesta – Upravljajte strani, predoglejte si spletno mesto na zaslonu mobilnih ali namiznih računalnikov, objavite spletno mesto in se tukaj povežite z domeno. 2) Meni spletnega mesta – Tu nastavite ozadje spletnega mesta in meni za urejanje. 3) Wix Editor – povlecite in spustite za premikanje elementov spletnega mesta in urejanje besedila.

3- Edinstven urejevalnik mobilnih spletnih mest

Wix je mobilno prijazen na dva različna načina. Prvi je ta, da vam omogoča, da uporabite odzivne predloge v sinhronizaciji z osnovnim dizajnom ali pa samostojno prilagodite spletno mesto, prijazno mobilnim napravam.

Še bolj zanimiv pa je edinstven Wix mobilna aplikacija ki jih lahko uporabite za delo s spletnimi mesti Wix iz mobilnih naprav. To je nekaj, kar lahko vidim, da bo zelo koristno za samostojne podjetnike, ki morajo v bistvu narediti vse sami.

Aplikacija Wix za mobilne naprave omogoča ustvarjanje in urejanje svojih spletnih mest na poti, ne da bi se morali vleči za prenosnikom – samo tablični računalnik ali celo velik zaslon pametnega telefona!

Oglejte si predstavitev aplikacije Wix v videoposnetku spodaj.

?

4- Zmogljivi dodatki prek App Market-a

Kot sem že omenil, ima Wix številne dodatne funkcije, ki jih lahko dodate na svoje osnovno spletno mesto. Za njihovo uporabo naj vam predstavim trg Wix App. To skladišče deluje podobno kot vtičniki WordPress.

Obstaja več kot 260 aplikacij, ki so jih ustvarili tako Wix kot drugi zunanji razvijalci, ki jih lahko pogledate in izberete za vključitev v svoje spletno mesto. Od vseh ustvarjalcev spletnih mest, ki sem jih videl, je Wix App Market eden najobsežnejših doslej.

trg z aplikacijami wixWix App Market

Na voljo je celovita podpora

Ker je Wix zasnovan tako, da je izdelava spletnih strani čim bolj preprosta, se za to ne zanaša samo na komunikacijo s svojo ekipo za podporo strankam. Izkušnja se začne od trenutka, ko se z njimi prijavite in vam sistem pomaga skupaj z namigi in pozivi.

V urejevalniku Wix je vsaka oblika urejenega elementa označena z vprašalnikom, s katerim lahko obvestite, da vam je na voljo pomoč, če jo potrebujete.

Če še vedno niste prepričani, je na voljo več samopomoči v obliki centra za pomoč in skupnosti uporabnikov ali foruma. Center za pomoč ima veliko znanja o vseh stvareh Wix, vključuje pa tudi veliko drugih povezanih informacij, kot so osnove SEO ali trženja.

Za bolj zapletene težave lahko na forumu skupnosti začnete nit za razprave in se dotaknete bogastva znanja, ki ga imajo lahko drugi uporabniki Wixa. Če vse drugo odpove, vedno obstaja možnost, da se preko e-pošte obrnete na podporo Wix-a.

Podpora za WixWix center za pomoč

6- Wix spletna mesta so hitra

Hitrost spletnega mesta je pomembna tako za Google kot tudi za vaše obiskovalce. Ko svojo spletno stran gradite s programom Wix Site Builder, to pomeni, da gostite tudi na njihovih strežnikih. Za namen tega pregleda Wix-a sem z njimi ustvaril vzorčno mesto in preizkusil hitrosti, ki so bile povsem sprejemljive.

Preskus hitrosti spletnega mesta WixPreskus hitrosti Bitcatcha na spletnem mestu Wix. Ocena uspešnosti = B.

Preskus hitrosti spletnega mesta WixWixovo spletno mesto Pingdom test hitrosti. Ocena uspešnosti = 82.

Slabosti: Kaj mi ni všeč pri Wixu

1- Brezplačno ni BREZPLAČNO

V redu, ta podštevilka je morda nekoliko zavajajoča, toda brezplačna različica Wixa je na več načinov okrnjena. Na primer, vsa brezplačna spletna mesta Wix morajo imeti blagovno znamko Wix, kar je na trenutke lahko nekoliko moteče. Še posebej, če samo poskušate zagnati majhno, osebno spletno mesto, od katerega ne zaslužite nič.

Vzorec spletnega mesta, izdelanega na brezplačnem Wix-ovem načrtuVsa brezplačna spletna mesta Wix imajo ta oglas Wix.

Predloge, ki jih je težko preklapljati

Kljub pomanjkljivosti Wix-ove predloge pa je, da si težko premislite, ko jih enkrat izberete. Vaša vsebina ne bo zlahka prenesena iz ene predloge v drugo, zato če se odločite, da želite drugo predlogo, boste verjetno morali opraviti veliko dela.

3- Svojega mesta Wix ne morete izvoziti

Premikanje spletnih gostiteljev je del nekaterih življenj lastnikov spletnega mesta. To je nekaj, kar je treba storiti včasih in se lahko zgodi iz več razlogov. Primarno je nezadovoljstvo z obstoječim gostiteljem.

Wix vam to popolnoma vzame iz rok, saj uporabnikom ne dovoljuje izvoza spletnih mest Wix. Prav tako nobenega elementa spletnega mesta Wix ne morete vgraditi drugje, zato se tega rešite iz misli.

Po njih;

“Konkretno ni mogoče izvoziti ali vdelati datotek, strani ali spletnih mest, ustvarjenih z urejevalnikom Wix ali ADI, na drug zunanji cilj ali gostitelja.”

Načrti za Wix & Cenitev

VIP
eComm.
Neomejeno
Combo
Povežite se

Letna cena24,50 $ / mesečno16,50 USD / mesečno12,50 USD / mesečno8,50 USD / mesečno4,50 USD / mesečno
Shranjevanje diskov20 GB20 GB10 GB3 GB500 MB
Varnost SSLDaDaDaDaDa
Brezplačna domenaDaDaDaDaNe
Odstrani oglase WixDaDaDaDaNe
Aplikacija Builder obrazcaDaDaNeNeNe
App za povečanje straniDaDaNeNeNe
Spletna trgovinaDaDaNeNeNe
E-poštne oglaševalske akcije10 e-poštnih sporočil / moNeNeNeNe

Cene Wix-a & Lastnosti

Wix je na voljo brezplačno, vendar imajo njihovi brezplačni računi številne omejitve. Na primer, ne uporabljate svojega imena domene in vaše spletno mesto dobi blagovno znamko z nekaj oglaševanja Wix. Ko se boste s tem dovolj razočarali, je čas, da pogledate na njihove plačane načrte.

Strategija oblikovanja cen Wix se zdi zelo podobna načinu, kako to počnejo gostiteljska podjetja – več ko plačate, boljše funkcije dobite. Med vsakim od načrtov obstajajo različne razlike, zato jih skrbno preučite.

Če bi na primer želeli zgraditi spletno trgovino, potem bi bili primerni samo načrti za vas, ki sta njuni najdražji – e-trgovina ali VIP.

Predloge za Wix & Oblikovanja

Obstajajo predloge za Wix, ki ustrezajo skoraj vsaki kategoriji, ki jo je mogoče zamisliti. Nisem še šel skozi vsakega (spet jih je več kot 500!), Vendar vam lahko rečem, da sem opazil veliko splošnih kategorij. Na primer, obstajajo predloge, primerne za podjetja, kot so spletne trgovine in nepremičninska podjetja, vse do hobijskih mest, kot so hišni ljubljenčki in avtomobili.

Vse predloge za Wix so zelo prilagodljive, zato priporočam, da na njihove zasnove gledate kot na grobe smernice. Izberite načrt, ki je najbližji tistemu, kar imate v mislih, in ga prilagodite svojim potrebam.

Tu je nekaj brezplačnih predlog

Oglejte si vse modele Wix & predloge tukaj.

Preglejte predloge spletnih mest, vključene v plačljive načrte Wix - Za spletna mesta za življenjepisPredloge za Wix: življenjepis / življenjepis

Preglejte predloge spletnih mest, vključene v plačljive načrte Wix - Za modna spletna mestaPredloge za Wix: Moda & lepoto

Preglejte predloge spletnih mest, vključene v plačljive načrte Wix - za menije za hrano in restavracijePredloge za Wix: Hrana & restavracija

Preglejte predloge spletnih mest, vključene v plačljive načrte Wix - Za ciljne straniPredloge za Wix: Ciljne strani

Več o Wix Builderju spletnih strani (FAQ)

Wix ADI vs Wix Editor: Kakšna je razlika?

Wix urejevalnik je tradicionalno orodje za povleci in spusti, ki uporabnikom omogoča gradnjo spletnega mesta, ne da bi pri tem potrebovali znanje o kodiranju. Wix ADI ali Artificial Design Intelligence je program, ki temelji na AI, ki uporabnikom pomaga samodejno ustvariti spletno mesto z odgovorom na nekaj osnovnih vprašanj.

Osebno ne menim, da sta dve možnosti vedno izključujoča. Uporabniki se lahko na primer odločijo za uporabo ADI-ja in mu nato sledijo z majhnimi spremembami spletnega mesta v urejevalniku Wix. Vse-v-vse, močna kombinacija, ki se zagotovo.

Wix ADI Wix urejevalnik Wix ADI in Wix urejevalnik

Sledi opis izdelave spletnega mesta Wix z uporabo Wix ADI in urejevalnika Wix.

Ali je Wix brezplačen?

Wix ima brezplačen načrt, kjer lahko uporabniki brezplačno in tako dolgo gostijo svoja spletna mesta. Vendar pa obstajajo različne omejitve, na primer vključitev blagovne znamke Wix, ki se uporabljajo na spletnih straneh, ki gostijo brezplačni načrt Wix.

Ali je Wix pravo orodje za spletno trgovino?

Wix ponuja orodja, s pomočjo katerih lahko spletna mesta spremenijo skoraj vse, kar si njihovi lastniki želijo. Od spletnih trgovin do blogov ima Wix vse. Upoštevajte, da je Wix po naravi hitro orodje za gradnjo in v tem je njegov fokus.

Oglejte si vzorce spletnih trgovin, zgrajenih z Wixom.

Koliko stane Wix?

Vstopni načrt Wixa se začne pri 4,50 USD na mesec, kar vam omogoča, da svojo domeno povežete z brezplačnim spletnim mestom. Za Combo načrt vas stane 8,50 USD na mesec, ki je brez oglasov in vključuje brezplačno ime domene za 1 leto. Wix Unlimited stane 12,50 USD na mesec in je primeren za srednje do veliko spletno mesto. Če želite ustvariti spletno trgovino, sta VIP načrt in načrt e-trgovine. Oba staneta 24,50 USD na mesec in 16,50 USD na mesec.

Kako se Wix primerja z drugimi platformami?

Wix štejemo za enega najboljših graditeljev spletnih strani na trgu. S to tabelo lahko primerjate vse priljubljene graditelje spletnih strani.

Ali je Wix za dobro bloganje?

Wix je praviloma orodje za ustvarjanje spletnih mest. To pomeni, da lahko z njim zgradite katero koli vrsto spletnega mesta. Vendar pa obstajajo namenski dodatki za bloganje, ki jih lahko uporabljate s svojim spletnim mestom Wix.

Koliko zaračuna Wix za registracijo domen?

Ko se letno naročite na katerega koli od premijskih načrtov, boste dobili enoletno brezplačno domeno. Nato morate v naslednjih letih plačati pristojbino za obnovo domene, kar vas letno stane približno 14,95 USD.

Ali ima Wix SSL?

Vsa spletna stran Wix ima brezplačna skupna SSL potrdila. Uporabniki lahko HTTPS implementirajo na svoja spletna mesta Wix s nadzorne plošče. Vendar upoštevajte, da Wix trenutno ne podpira SSL certifikatov drugih proizvajalcev.

Kako ustvarite račun za Wix?

1. Pojdite na stran za prijavo na Wix.com > 2. Vnesite svoj e-poštni naslov > 3. Vnesite želeno geslo > 4. Kliknite prijava. Za začetek kliknite tukaj.

Primerjajte: Wix proti WordPress.com proti Weeblyu

Lastnosti
Wix
Weebly
WordPress.com
Brezplačni načrtDaDaDa
Najnižji plačani načrt4,50 USD / mesečno12,00 USD / mesečno5 USD / mesečno
Skladiščni prostorOd 500MBOd 500MBOd 3 GB
Pasovna širinaOd 1 GBNeomejenoBrez merjenja
Brezplačna domenaCombo načrt in zgorajDa, razen brezplačnih načrtovOsebni načrt in zgoraj
Vtičniki / dodatki na spletnem mestu250+320+50.000+
Pomoč strankamTelefon in e-pošta za plačane načrteTelefonska podpora samo za najvišje plačane načrtePodpora za e-pošto in klepet v živo za plačane načrte
Spletna trgovina pripravljena?Samo na vrhunskih načrtihSamo na vrhunskih načrtihOdvisno od vtičnika
Podcast pripravljen?DaNeOdvisno od vtičnika
Forum pripravljen?DaS tretjo storitevOdvisno od vtičnika
Brezplačni SSLDaDaDa
Prehod za plačiloStripe, PayPal, Square, 2CO in še večStripe, PayPal, Square, 2CO in še večSamo PayPal
Lahko prodaja digitalne izdelkeSamo poslovni načrtDaOdvisno od vtičnika
Večjezična podporaDaOdvisno od aplikacijeDa
OpombeWix je zmogljiv in enostaven za uporabo, vendar uporabnike drži blizu in ne omogoča izvoza na spletna mestaWeebly je nekoliko bolj nagnjen proti spletnim mestom za e-trgovino in ima bolj omejen izbor predlogKot celota je WordPress izjemno močan in priljubljen, toda za njegovo polno uporabo je potrebna krivulja učenja.
ObiščiteWix.comWeebly.comWordPress.com

Wix pregled: naša razsodba

Wix svojim uporabnikom ponuja možnost, da hitro in brez ničesar poznajo kodiranje, izdelajo čudovita spletna mesta. Ponuja zelo obsežne funkcije za podporo temu in možnosti so neizmerne. Predstavljajte si, da ustvarite spletno trgovino in začnete svoje podjetje v samo nekaj urah – in to je predpostavka.

Je popoln? Morda ne, saj so v vsem pomanjkljivosti. Vendar osebno menim, da so pomanjkljivosti v Wixu bolj komercialne narave (konec koncev gre za posel) in ne tehnične narave. Obstajajo nekatere nenavadne omejitve, na primer ne dovoljenje uporabnikom, da izvažajo svoja spletna mesta, na primer lisica.

Kljub temu je kot graditelj spletnih strani izkušnja zelo racionalizirana in vzrokov za zmedo je zelo malo. Za večino potencialnih lastnikov spletnih mest na svetu je Wix zelo solidna ponudba, ki bi jo zelo priporočal. Toliko ljubezni je, da je težko premagati predlog.

Kako začeti?

Vsakdo se lahko prijavi in ​​ustvari spletno mesto na platformi Wix (kreditna kartica ni potrebna). Za začetek kliknite to povezavo.

Začnite uporabljati Wix Builder spletnih strani zdaj1. korak – Prijavite se z brezplačno preizkusno različico in prijavo za Wix.

Izberite funkcije in vrste spletnega mesta, ki ga gradite2. korak – Izberite vrsto želenega spletnega mesta in izberite vnaprej izdelano predlogo.

* Prevod: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map