Wix gjennomgang

Wix-rangeringer & Sammendrag av anmeldelser


Navn: Wix

Beskrivelse: Wix er en tjeneste som gjør det mulig for brukere å bygge nettsteder selv med null teknisk kunnskap. De fleste nettstedtyper støttes, fra enkle statiske nettsteder til e-handel butikker.

Operativsystem: Nettbasert

Søknadskategori: Nettstedsbygger, nettbutikkbygger, e-handelsløsning

 • Brukervennlighet

 • maler & design

 • funksjoner & fleksibilitet

 • Valuta for pengene

 • Kundeservice

Alt i alt

4.7

Sammendrag

Tatt i sin mest grunnleggende form, er Wix et nettstedbyggingsverktøy som gir brukerne muligheten til å lage fantastiske nettsteder gjennom et brukervennlig dra-og-slipp-grensesnitt. Den har også de ekstra funksjonene som gjør at kraftige tilleggsutstyr kan inkluderes for å utvide funksjonaliteten til nettstedet, noe som gjør det til en av de mer allsidige nettstedbyggere som kommer ut i dag.

Lære mer

 • Wix planer og priser
 • Wix maler og design
 • Wix ADI vs Wix Editor
 • Dommen: Hvem skal bruke Wix

Pros

 • Massevis av forhåndsbygde maler
 • Veldig intuitiv redaktør for visuell side
 • Unik mobilredigerer
 • Kraftige tilleggsprogrammer tilgjengelig
 • Omfattende støtte tilgjengelig
 • Wix-nettsteder er raske

Ulemper

 • Gratis er ikke GRATIS
 • Vanskelig å bytte maler
 • Du kan ikke eksportere Wix-nettstedet
 • Prøv Wix gratis
 • Se Wix Maler

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemReviewed": {
"@type": "Softwareapplication",
"Navn": "Wix",
"beskrivelse": "Wix er en tjeneste som gjør det mulig for brukere å bygge nettsteder selv med null teknisk kunnskap. De fleste nettstedtyper støttes, fra enkle statiske nettsteder til e-handel butikker.",
"bilde": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/wix-review-home.jpg",
"operativsystem": "Nettbasert",
"applicationCategory": "Nettstedsbygger, nettbutikkbygger, e-handelsløsning"
},
"reviewRating": {
"@type": "Vurdering",
"ratingValue": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"Bestrating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"Navn": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

Tatt i sin mest grunnleggende form, er Wix et nettstedbyggingsverktøy som gir brukerne muligheten til å lage fantastiske nettsteder gjennom et brukervennlig dra-og-slipp-grensesnitt. Den har også de ekstra funksjonene som gjør at kraftige tilleggsutstyr kan inkluderes for å utvide funksjonaliteten til nettstedet, noe som gjør det til en av de mer allsidige nettstedbyggere som kommer ut i dag.

\ R \ n

Lære mer

\ R \ n

  \ R \ n
 • Wix planer og priser
 • \ R \ n

 • Wix maler og design
 • \ R \ n

 • Wix ADI vs Wix Editor
 • \ R \ n

 • Dommen: Hvem skal bruke Wix
 • \ R \ n

"
}

Oversikt: Hva er Wix

Hvordan fungerer Wix?

Wix, som tilbys som en online-tjeneste, lar deg samarbeide med en dra-og-slipp-visuell editor for å bygge nettstedet ditt, selv om du har kunnskap om null koding og ingen tidligere opplæring. Tenk på det som å bruke byggeklosser for å lage din personlige design. Systemet er så intuitivt at det sannsynligvis bare vil ta deg øyeblikk å bli kjent med.

Når det grunnleggende nettstedet ditt er klart og visuelt akseptabelt for deg, lar Wix Website Builder deg også legge til flere elementer som separate tillegg til nettstedet ditt, for eksempel formbyggere, fora, nettbutikker og mange andre ting.

Eksempler på nettsteder bygget med Wix

Her er noen flotte nettsteder bygget med Wix.

Eksempel på nettsted bygget med WixEksempel 1: Dyremusikk – Videoreklamebyrå, dette dynamiske nettstedet du må oppleve for å tro.

Eksempel på nettsted bygget med WixEksempel 2: Monica Pack Pilates – Om kondisjon og trening som er enkel og likevel fargerik og lokkende.

Eksempel på nettsted bygget med WixEksempel 3: Karlie Kloss – Et av nettstedene med høyere profil opprettet og vert med Wix, av en supermodell ikke mindre!

For å se mer, sjekk ut våre eksempler på Wix-nettsteder.

Fordeler: Det jeg liker med Wix

1- tonn gode nettstedsmaler å velge mellom

Det er mer enn 500 flotte Wix-nettstedsmaler i 70 forskjellige kategorier du kan velge mellom. Det dekker nesten alle generelle behov og nisjebehov. Å starte nettstedet ditt er så enkelt som å bla gjennom maldatabasen deres og bare klikke på den du vil bruke.

Wix-maler i forskjellige stiler - du kan også bygge et Wix-nettsted på blankt lerretDet er mer enn 500 vakre Wix-maler i 70 forskjellige kategorier og designstiler du kan velge mellom (se eksempler).

2- Veldig intuitiv redaktør for visuell side

Wix, som tilbys som en online-tjeneste, lar deg samarbeide med en dra-og-slipp-visuell editor for å bygge nettstedet ditt, selv om du har kunnskap om null koding og ingen tidligere opplæring. Tenk på det som å bruke byggeklosser for å lage din personlige design. Systemet er så intuitivt at det sannsynligvis bare vil ta deg øyeblikk å bli kjent med.

Lær mer om hvordan du oppretter ditt første nettsted ved hjelp av Wix

Wix Website Editor - Legg til forskjellige sideelementer ved å dra og slippDemo – Redigering av nettstedet ditt på Wix. 1) Generell innstilling for nettstedet – Administrer sider, forhåndsvis nettstedet ditt på mobil- eller stasjonær skjerm, publiser nettstedet ditt og koble til et domene her. 2) Site Menu – Angi bakgrunnsbilde og rediger meny her. 3) Wix Editor – Dra og slipp for å flytte sideelementene og redigere tekst.

3 – Unik redigerer for mobilnettsteder

Wix er mobilvennlig på to forskjellige måter. Den første er at den lar deg enten bruke responsive maler synkronisert med din grunnleggende design, eller du kan tilpasse et mobilvennlig nettsted uavhengig.

Mer interessant er imidlertid den unike Wix mobilapp som du kan bruke til å jobbe med Wix-nettstedene dine fra mobile enheter. Dette er noe jeg kan se vil være veldig nyttig for solo-gründere som i utgangspunktet må gjøre alt selv.

Wix-mobilappen gir dem en måte å opprette og redigere nettstedene sine på mens du er på farten uten å måtte slenge seg rundt en bærbar PC – bare et nettbrett eller smarttelefon med stor skjerm vil gjøre det!

Se Wix App-demo i video nedenfor.

?

4- Kraftige tilleggsprogrammer gjennom App Market

Som jeg nevnte tidligere, har Wix mange ekstra funksjoner du kan legge til på ditt grunnleggende nettsted. For å bruke dem, la meg presentere deg for Wix App Market. Dette depot fungerer på samme måte som WordPress-plugins.

Det er over 260 apper laget av både Wix og andre tredjepartsutviklere som du kan se gjennom og velge å integrere på nettstedet ditt. Av alle nettstedbyggerne jeg har sett, er Wix App Market et av de mest omfattende så langt.

wix app markedWix App Market

5 – omfattende support tilgjengelig

Fordi Wix er designet for å gjøre nettstedsbygging så enkelt som mulig, er det ikke bare å stole på kommunikasjon med kundesupportteamet for å gjøre dette. Opplevelsen starter fra du registrerer deg hos dem, og systemet hjelper deg sammen med ledetråder og spørsmål.

I Wix-editor er hvert redigerbart elementdesign merket med et spørsmålstegn for å gi deg beskjed om at hjelpen er der for deg hvis du trenger det.

Hvis det er noe du fremdeles er usikker på, er det mer selvhjelp tilgjengelig i form av et hjelpesenter og brukersamfunn eller forum. Hjelpemiddelsentralen har et vell av kunnskap om alle ting Wix, men inneholder også mye annen tilknyttet informasjon som det grunnleggende om SEO eller markedsføring..

For mer komplekse problemer kan du starte en diskusjonstråd i samfunnsforumet og trykke på den mengden kunnskap som andre Wix-brukere kan ha. Hvis alt annet mislykkes, er det alltid muligheten til å komme i kontakt med Wix-støtte via e-post.

Wix SupportWix Help Center

6- Wix-nettsteder er raske

Nettstedets hastighet er viktig både i Google og de besøkende. Når du bygger nettstedet ditt med Wix Site Builder, betyr det at du også er vert på serverne deres. I forbindelse med denne Wix-gjennomgangen opprettet jeg et eksempelsted med dem og testet hastighetene som var ganske akseptable.

Wix hastighetstest på nettstedetWix nettsted Bitcatcha hastighetstest. Prestasjonspoeng = B.

Wix hastighetstest på nettstedetWix nettsted Pingdom hastighetstest. Resultatkarakter = 82.

Ulemper: Det jeg ikke liker med Wix

1- Gratis er ikke GRATIS

OK, det underhodet kan være litt misvisende, men gratisversjonen av Wix er forkrøplet på mange måter. For eksempel må alle gratis Wix-nettsteder ha Wix-merkevarebygging, noe som til tider kan være litt irriterende. Spesielt så hvis du bare prøver å drive et lite, personlig nettsted som du ikke tjener noe på.

Eksempel på nettsted bygget på Wix gratis planAlle gratis Wix-nettsteder har denne Wix-reklamen.

2- Vanskelig å bytte maler

En ulempe med Wix-malen er at når du først har valgt dem, er det vanskelig å ombestemme seg senere. Innholdet ditt overføres ikke enkelt fra en mal til en annen, så hvis du bestemmer deg for at du vil ha en annen mal, er det sannsynlig at du må gjøre mye arbeid på nytt.

3- Du kan ikke eksportere Wix-nettstedet

Å flytte webhoteller er en del av mange webeieres liv. Det er bare noe som må gjøres noen ganger og kan skje av mange grunner. Den primære er å være ulykkelig med din eksisterende vert.

Wix tar dette helt ut av hendene dine ved ikke å la brukere eksportere Wix-nettsteder. Du kan heller ikke legge inn noen elementer fra ditt Wix-sted et annet sted, så få den løsningen ut av tankene dine.

Ifølge dem;

“Spesielt er det ikke mulig å eksportere eller legge inn filer, sider eller nettsteder, opprettet ved hjelp av Wix Editor eller ADI, til en annen ekstern destinasjon eller vert.”

Wix planer & Priser

VIP
eComm.
ubegrenset
combo
Koble

Årlig pris$ 24.50 / mo$ 16.50 / mo$ 12.50 / mo$ 8.50 / mo$ 4.50 / mo
Disklagring20 GB20 GB10 GB3 GB500 MB
SSL-sikkerhetJaJaJaJaJa
Gratis domeneJaJaJaJaNei
Fjern Wix-annonserJaJaJaJaNei
Form Builder-appJaJaNeiNeiNei
Site Booster-appJaJaNeiNeiNei
Online-butikkJaJaNeiNeiNei
E-postkampanjer10 e-poster / månNeiNeiNeiNei

Wix Prising & Funksjoner

Wix er gratis tilgjengelig, men deres gratis kontoer har mange begrensninger. For eksempel får du ikke bruke ditt eget domenenavn, og nettstedet ditt blir merket med noen Wix-reklame. Når du har blitt frustrert nok med det, er det på tide å se på de betalte planene deres.

Prisstrategien for Wix virker veldig lik den vertsbedriftene gjør – jo mer du betaler, jo bedre funksjoner får du. Det er tydelige forskjeller mellom hver av planene, så gå gjennom dem nøye.

For eksempel, hvis det du vil gjøre er å bygge en nettbutikk, ville bare de planene som passer deg være de to dyreste – eCommerce eller VIP.

Wix-maler & design

Det er Wix-maler som passer til nesten alle tenkelige bruksområder. Jeg har ikke gått gjennom hver og en (igjen, det er over 500!), Men jeg kan fortelle deg at jeg har sett mange generelle kategorier. For eksempel er det maler som er egnet for forretninger som nettbutikker og eiendomsselskaper helt til hobbysider som kjæledyr og biler.

Alle Wix-maler kan tilpasses, så jeg anbefaler at du ser på designene deres som grove retningslinjer. Velg det nærmeste designet til det du har i tankene, og tilpass det til å passe akkurat dine behov.

Her er noen gratis maler

Se alle Wix-design & maler her.

Gjennomgå nettstedsmaler som er inkludert i Wix-betalte planer - For Resume websitesWix-maler: Fortsett / CV

Gjennomgå maler som er inkludert i Wix betalte planer - For mote nettstederWix-maler: Mote & skjønnhet

Gjennomgå maler som er inkludert i Wix-betalte planer - For mat- og restaurantmenyerWix-maler: Mat & restaurant

Gjennomgå maler som er inkludert i Wix betalte planer - For destinasjonssiderWix-maler: Landingssider

Mer om Wix Website Builder (FAQ)

Wix ADI vs Wix Editor: Hva er forskjellen?

Wix Editor er et tradisjonelt dra-og-slipp-verktøy som lar brukere bygge et nettsted uten å ha noe kunnskap om koding. Wix ADI, eller Artificial Design Intelligence, er et AI-basert program som hjelper brukere å autoopprette et nettsted ved å svare på noen grunnleggende spørsmål.

Personlig føler jeg ikke at de to alternativene alltid er eksklusive. For eksempel kan brukere velge å bruke ADI og deretter følge den opp ved å gjøre små endringer på nettstedet i Wix-redigereren. Alt i alt, en potent kombinasjon for å være sikker.

Wix ADI Wix Editor Wix ADI og Wix Editor

Her er gjennomgangen til å bygge et Wix-nettsted ved hjelp av Wix ADI og Wix Editor.

Er Wix gratis?

Wix har en gratis plan der brukere kan være vertskap for nettstedene sine gratis og så lenge de vil. Imidlertid er det forskjellige begrensninger, for eksempel inkludering av Wix-merkevarebygging, brukt på nettsteder som er vert for Wix gratis plan.

Er Wix det riktige verktøyet for en nettbutikk?

Wix tilbyr verktøy som kan hjelpe nettsteder til å forme seg nesten hva eierne deres vil ha. Fra nettbutikker til blogger har Wix alt. Husk at Wix av natur er et raskt bygningsverktøy, og det er der fokuset ligger.

Se eksempler på nettbutikker bygget med Wix.

Hvor mye koster Wix?

Wixs inngangsplan starter på $ 4,50 per måned som lar deg koble domenet ditt til det gratis nettstedet. For Combo-planen koster det deg $ 8,50 per måned som er annonsefri og inkluderer et gratis domenenavn i 1 år. Wix Unlimited koster $ 12,50 per måned og passer for en mellomstor til stor side. Hvis du vil opprette en nettbutikk, er VIP-plan og e-handelsplan alternativene. Begge koster henholdsvis 24,50 dollar per måned og 16,50 dollar per måned.

Hvordan sammenligner Wix med andre plattformer?

Vi ser på Wix som en av de beste nettstedbyggerne i markedet. Du kan sammenligne alle populære nettstedbyggere side om side ved hjelp av denne tabellen.

Er Wix for god blogging?

Som en tommelfingerregel er Wix et verktøy for nettstedsbygger. Dette betyr at du kan bygge alle typer nettsteder med det. Imidlertid er det dedikerte bloggtillegg som du kan bruke på Wix-nettstedet.

Hvor mye belaster Wix for domeneregistrering?

Du vil få et 1-års gratis domene når du årlig abonnerer på noen av premiumplanene. Deretter må du betale for domenets fornyelsesgebyr de påfølgende årene, som koster deg rundt $ 14,95 per år.

Har Wix SSL?

Alle Wix-sidene har gratis delte SSL-sertifikater. Brukere kan implementere HTTPS til sine Wix-nettsteder fra dashbordet. Vær imidlertid oppmerksom på at Wix ikke støtter tredjeparts SSL-sertifikater på dette tidspunktet.

Hvordan oppretter du en Wix-konto?

1. Gå til Wix.com påmeldingsside > 2. Skriv inn e-postadressen din > 3. Angi ønsket passord > 4. Klikk på påmelding. Klikk her for å begynne.

Sammenlign: Wix vs WordPress.com vs Weebly

Funksjoner
Wix
Weebly
WordPress.com
Gratis planJaJaJa
Laveste betalte plan$ 4.50 / mo$ 12.00 / mo$ 5 / mo
OppbevaringsplassFra 500MBFra 500MBFra 3 GB
båndbreddeFra 1 GBubegrensetunmetered
Gratis domeneCombo Plan og overJa, bortsett fra gratis planerPersonlig plan og over
Plugin / nettstedtillegg250+320+50000+
KundeserviceTelefon og e-post for betalte planerTelefonstøtte bare for toppnivå betalte planerE-post og live chat support for betalte planer
Nettbutikk klar?Bare på toppnivåplanerBare på toppnivåplanerPlugin-avhengig
Podcast klar?JaNeiPlugin-avhengig
Forum klar?JaMed tredjeparts servicePlugin-avhengig
Gratis SSLJaJaJa
Payment GatewayStripe, PayPal, Square, 2CO og merStripe, PayPal, Square, 2CO og merPayPal bare
Kan selge digitale produkterForretningsplan bareJaPlugin-avhengig
Flerspråklig støtteJaApp-avhengigJa
MerknaderWix er kraftig og enkel å bruke, men holder brukerne sine nær, og tillater ikke eksport av nettstederWeebly er skjev noe mer mot e-handelsnettsteder og har et mer begrenset utvalg av malerSom en helhet er WordPress utrolig kraftig og populær, men for å utnytte det fullt ut er det en læringskurve.
BesøkWix.comWeebly.comWordPress.com

Wix Review: Our Verdict

Wix tilbyr sine brukere en mulighet til å bygge vakre nettsteder raskt og med null kunnskap om koding. Den tilbyr svært omfattende funksjoner som støtter dette, og mulighetene er enorme. Se for deg å opprette en nettbutikk og få virksomheten din i gang på bare noen timer – og det er hva forutsetningen er.

Er det perfekt? Kanskje ikke siden det er mangler i alt. Likevel personlig føler jeg at manglene i Wix har mer kommersiell karakter (det er tross alt en virksomhet) snarere enn tekniske. Det er noen rare begrensninger som å ikke tillate brukere å eksportere nettstedene sine, fox-eksempel.

Fortsatt som opplevelse av nettsteder er opplevelsen veldig strømlinjeformet og det er veldig liten grunn til forvirring. For de fleste potensielle nettstedseiere i verden er Wix et veldig solid tilbud som jeg vil anbefale på det sterkeste. Det er så mye å elske med det som er vanskelig å slå.

Hvordan begynne?

Hvem som helst kan registrere seg og opprette et nettsted på Wix-plattformen (ikke noe kredittkort nødvendig). Klikk på denne lenken for å begynne.

Begynn å bruke Wix Website Builder nåTrinn 1 – Registrer deg med Wix gratis prøveversjon og innlogging.

Velg funksjoner og typer nettsted du byggerTrinn 2 – Velg den type nettsted du ønsker, og velg en forhåndsbygget mal.

* Oversettelse: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map