Weebly Pregled

Weebly Ratings & Povzetek pregleda


Ime: Weebly

Opis: Uporabniki Weebly omogoča enostavno in hitro izdelavo spletnih strani kot storitev in v posel vključi spletno gostovanje. Če želite preprosto spletno mesto, je na voljo tudi brezplačno.

Operacijski sistem: Spletna

Kategorija aplikacije: Builder spletnih strani, Builder spletne trgovine, rešitev e-trgovine

 • Enostavnost uporabe

 • Predloge & Oblikovanja

 • Funkcije & Prilagodljivost

 • Vrednost denarja

 • Pomoč strankam

Na splošno

4.6

Povzetek

Weebly je ustvarjalec spletnih strani, kar pomeni, da ponuja orodja, ki so potrebna za ljudi, da hitro in z manj truda razvijejo svoja spletna mesta, kot jih kodirajo iz nič. Prav tako je precej dovršen, kar pomeni, da se ne konča šele v fazi gradnje, ampak pomaga do dodatnega orodja za SEO, varnostne kopije in podobno.

Nauči se več

 • Weebly načrti in cene
 • Oblikovanje z Weebly (Weebly teme)
 • Weebly FAQ
 • Razsodba: Če uporabljate Weebly za izdelavo spletnega mesta?

Prednosti

 • Dobra mešanica predlog
 • Enostaven za uporabo urejevalnika strani
 • Weebly App Center
 • Google Analytics vam pomaga spremljati vaše spletno mesto
 • Vgrajeno orodje za SEO
 • Super za e-trgovino

Slabosti

 • Blogerji se lahko izognejo
 • Pomoč je lahko draga
 • Ni največji rezervni sistem
 • Težave s slikami in urejanjem fotografij
 • Preizkusite Weebly brezplačno
 • Glej predloge Weebly

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Uporaba programske opreme",
"ime": "Weebly",
"opis": "Uporabniki Weebly omogoča enostavno in hitro izdelavo spletnih strani kot storitev in v posel vključi spletno gostovanje. Če želite preprosto spletno mesto, je na voljo tudi brezplačno.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/weebly-review-home.jpg",
"operacijski sistem": "Spletna",
"aplikacijaKategorija": "Builder spletnih strani, Builder spletne trgovine, rešitev e-trgovine"
},
"pregledOcena": {
"@tip": "Ocena",
"ocenaVrednost": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"najboljša ocena": 5,
"najslabše ocene": 0
},
"avtor": {
"@tip": "Oseba",
"ime": "Jason Chow"
},
"pregledBody": "

Weebly je ustvarjalec spletnih strani, kar pomeni, da ponuja orodja, ki so potrebna za ljudi, da hitro in z manj truda razvijejo svoja spletna mesta, kot jih kodirajo iz nič. Prav tako je precej dovršen, kar pomeni, da se ne konča šele v fazi gradnje, ampak pomaga do dodatnega orodja za SEO, varnostne kopije in podobno.

\ r \ n

Nauči se več

\ r \ n

  \ r \ n
 • Weebly načrti in cene
 • \ r \ n

 • Oblikovanje z Weebly (Weebly teme)
 • \ r \ n

 • Weebly FAQ
 • \ r \ n

 • Razsodba: Če uporabljate Weebly za izdelavo spletnega mesta?
 • \ r \ n

"
}

Pregled: Kaj je Weebly?

Kako deluje Weebly?

Weebly pooblasti več kot 40 milijonov spletnih strani. To je 2% vseh spletnih strani, ki so trenutno v živo. Izgleda odlično, če ga primerjate z veliko razpoložljivostjo ustvarjalcev spletnih strani. Temeljila je na prepričanju, da “bi moral vsak imeti orodja, s katerimi lahko svoje podjetje prevzame od ideje do začetka rasti”.

Weebly deluje tako, da uporabnikom ponuja zelo vizualni vmesnik, ki ga lahko uporabijo za izdelavo svojih spletnih strani in sploh ne potrebuje poznavanja kodiranja. Vse, kar potrebujete, je, da stvari povlečete in spustite, spremenite velikost stvari z miško in dodate ali uredite besedilo in slike.

Primeri spletnih strani, izdelanih z Weebly

Nekaj ​​odličnih mest, ki so jih zgradili z Weeblyom-

Primer 11. primer: Leo Edwards Photography uporablja Weebly za prikaz osupljivih postavitev, bogatih s slikami

Primer 2Primer # 2: The Box Bros je spletna trgovina, ki ponuja ročno izdelane obrti po meri.

Primer 33. primer: Tampa Bay Kitchen je malo old-school, vendar dober primer osnovnega spletnega mesta, ki naredi stvari

Primer 4Primer # 4: Raquel Orozco je še en dober primer spletnega modnega butika

Primer 5Primer # 5: Ball za viski za spremembo uporablja netradicionalno postavitev menija

Če želite videti več, si oglejte ta pregled čudovitih spletnih mest Weebly.

Pros: Kaj mi je všeč pri Weeblyu

1- Dobra mešanica predlog

Nekoč je Weebly sledil poti, ki jo je prehodila večina ustvarjalcev spletnih strani, in uporabnikom je ponudil nalogo predloge. Danes so to nekako uspeli optimizirati, čeprav so število zmanjšali na nekaj deset predlog.

Počutim se, kot da je to dvorezen meč, ker bi nekateri morda radi preživeli čas brskanje po predlogih različnih modelov, pa tudi konfiguracij. Vendar na bolj osebni osnovi se počutim, kot da je v skladu z osnovnim poslanstvom Weebleja – pomagati pri enostavnem in hitrem razvoju spletnega mesta.

Med brskanjem po njihovi zbirki predlogov (Weebly jih imenuje Teme) sem opazil, da ponujajo širjenje, ki sicer spartan zajema večino kategorij, ki bi jih ljudje potrebovali za osnovna mesta. To pomeni, da je vse tam, vendar je bilo poenostavljeno, da uporabniki ne bi izgubljali časa in iskali po več sto predlog, da bi našli “popolno eno”.

Vredno temeWeebly teme za različne vrste spletnih mest.

Pred mnogimi meseci je Weebly izbiral na tone predlog, vendar so ga iz nekega razloga zmanjšali na 50-odstotno obvladljivo. Tu bom odkrit in bom rekel, da sem malo na ograji glede celega števila zadev.

Uporabnike tudi spodbudi, da se nekoliko bolj kreativno lotijo ​​lastnega dizajna, tako da na splošno to štejem kot zmago zanje.

2- Enostaven za uporabo urejevalnika strani

Gradnik povleci in spusti je jedro sistema Weebly in uporabnikom pomaga hitro graditi spletna mesta. Z manipulacijo z nekaterimi vizualnimi elementi lahko uporabniki svoje spletno mesto sestavijo v vmesnik „kaj vidiš, kar dobiš“.

Jedro tega je dvojno. Ena – zahteva znanje o kodiranju nič. Ja, popolnoma nič. Tudi če ne znaš povedati HTML iz PHP-ja lahko zgradite popolno in funkcionalno spletno mesto, ki ima potencial tako zmogljiv kot katero koli drugo (skoraj).

Drugi del je, da sistem omogoča hiter razvoj spletnega mesta. Mislite na to kot na sodobno gradnjo, kjer izvajalci uporabljajo montažne dele, namesto da bi morali vse zgraditi na svojem mestu. Za tono zmanjša hitrost razvoja!

S pomočjo njihovega graditelja in predlog sem v manj kot nekaj urah osebno sestavil funkcionalno spletno mesto s prilagoditvami! Seveda to velja le, če si ne dovolite, da bi vas motili vse, kar ima Weebly.

Weebly EditorWeebly demo: Če želite dodati vsebino na svoje spletno mesto, uporabite gradbenik povleci in spusti na levi strani.

Weebly EditorWeebly demo: Če želite dodati stran na svoje spletno mesto.

Weebly EditorWeebly demo: predogled svojega spletnega mesta v mobilni različici.

3 – Weebly App Center

Za tiste, ki si ogledujete osnovno izkušnjo pri gradnji spletnih mest, tu se pojavi Weebly App Center. Vmesnik povleci in spusti omogoča uporabo osnovnih elementov spletnega mesta, toda v centru za aplikacije najdete zmogljivejša orodja.

Weebly ima skupaj več kot 270 aplikacij, ki so mešanica brezplačne uporabe in plačljivih. Tu lahko preprosto dodate in omogočite stvari, kot so e-trgovina, trženje ali funkcije družbenih medijev. Spet ne potrebujejo znanja o kodiranju, čeprav nekateri morda zahtevajo razumevanje osnovnih pojmov, kot je trženje po e-pošti in podobno.

Weebly App Center

Aplikacije za povečanje zmogljivosti spletnih mest Weebly (oglejte si vse aplikacije, ki so na voljo tukaj).

4- Analytics vam pomaga spremljati vaše spletno mesto

Ko se spletno mesto zažene, ga lahko nato lastniki spremljati delovanje njihovega spletnega mesta slediti in razumeti vedenje obiskovalcev. Weebly vam omogoča, da si ogledate nekaj osnovnih meritev, na primer, katere strani obiskovalci obiskujejo, koliko zadetkov dobite, kaj ljudje iščejo na vašem spletnem mestu ali celo kateri zunanji viri napotijo ​​obiskovalce na vaše spletno mesto.

Točna stopnja dostopa do analitike je odvisna od vašega računa Weebly. Brezplačni računi si lahko ogledajo samo oglede strani in edinstvene obiskovalce, zato boste morda morali plačati za igranje, kot lahko nekateri rečejo. Kljub temu je super vedeti, da funkcija obstaja.

S pomočjo Weebly Statistics lahko sledite obiskovalcem in razumete svoje poslovanje.

5- Vgrajeno orodje za SEO

Optimizacija iskalnikov je izjemno veliko poglavje v knjigi o razvoju in upravljanju spletnih strani. Medtem ko se nekateri morda zasmehujejo nad zelo osnovnimi funkcionalnostmi, ki jih Weebly ima pri SEO, vas ponovno pozivam, da razmislite, kaj je Weebly namenjen – hiter in enostaven razvoj spletnega mesta.

V tem pregledu Weebly ugotavljam, da so bolj omejene možnosti SEO boljše za osnovna mesta in tisto, kar Weebly že pokriva. Omogočajo vnos naslovov in opisov strani, kode glave in noge, nadzor indeksiranja iskalnikov in preusmeritve.

Weebly SEOV svojem jedru Weebly zajema osnovne SEO funkcije. Prilagoditev naslova strani lahko prilagodite, ustvarite in uredite zemljevid spletnega mesta, preusmerite stran z uporabo .htaccess in spremenite shemo izdelkov na nadzorni plošči > Nastavitev > SEO.

6- Super za e-trgovino

Ena kategorija spletnih strani, ki je priljubljena glede na priljubljenost spletnega nakupovanja je spletna stran e-trgovine. Weebly je preprosto odličen za to in ima vse, kar potrebujete, da začnete sami vzpostaviti spletno trgovino.

Obstaja celo sistem za dodajanje in vzdrževanje podatkovne baze izdelkov, skupaj s slikami in kategorijami. Njihov segment e-trgovine je tudi v šablonski obliki, ki vpliva na prikaz izdelkov. Obstajajo celo predloge za različne vrste blaga; na primer za upravljanje ločevanja digitalnih od fizičnih dobrin in storitev.

Značilnosti in predloge spletne trgovineKonfiguriranje spletne trgovine Weebly – tj. dodajte kupone, upravljajte z izdelki in nastavite prehod za plačilo na nadzorni plošči > Trgovina.

Dodajanje izdelka v vašo spletno trgovino v Weeblyu.

Uporabnikom celo pomaga pri upravljanju plačil in vam bo omogočil, da vaše stranke plačujejo z različnimi sredstvi, kot so kreditne kartice in PayPal. Na tem področju obstaja veliko možnosti, karkoli pa ne najdete v glavnem plačilnem območju Weeblyja, najdete v centru za aplikacije.

Lahko vam pomaga tudi na druge načine e-trgovine, kot so:

 • Kupon: Ponudite kvote kuponov, da bi sezonsko pritegnili več prodaje.
 • Darilna kartica: strankam po e-pošti pošljite darilne kartice presenečenja.
 • Dostava: nastavite pravila in cene dostave za različne vrste naročil.
 • Davek: nastavite davke za vsako državo in državo, v katero pošiljate izdelke.

Proti: Kar mi ni všeč

1- Blogerji se lahko ustrašijo

Ne razumite me narobe, ni tako, kot da ne morete blogati s spletnim mestom Weebly. Vendar za nekoga, kot sem jaz, ki zelo dobro pozna sistem za upravljanje vsebin WordPress, Weebly resno primanjkuje na tem področju.

Toda z uporabo spletnega orodja Weebly blog se mi zdi tako, kot da uporabljam zelo primitivno različico urejevalnika besedil, da se zdi tako … dolgočasno. Zelo malo je namenjenega vsebini in tam omogoča razširjeno funkcionalnost.

Celotna izkušnja z blogiranjem na tej platformi se je zdela čudna in zdelo se je kot težaven poskus ponuditi nekaj, česar v resnici niso želeli storiti. Tvoji formati so večinoma fiksni in lahko sestavljaš naslov in izpisuje vsebino.

Glede na ogromno število blogov, ki danes izhajajo, sem bil malce presenečen, da se Weebly tudi ni tako navdušil za izkoriščanje tega trga. Morda ni želel priti v neposredno konkurenco WordPress.com.

2- Pomoč je lahko draga

Podpora strankam je lahko draga za podjetja – to razumem. Vendar hkrati lahko slaba podpora strankam povzroči ali prekine podjetje. Zato sem malo radoveden, kako se je Weebly odločil za zelo jasen večplastni načrt za podporo strankam.

Koliko pomoči dobite od Weeblya, je odvisno od tega, kakšen načrt imate z njimi. Seveda so osnove na voljo vsem (npr. Baza znanja, faks in celo nekaj video vadnic), vendar če ne uporabljate nič drugega kot brezplačni ali začetni načrt, ne boste imeli dostopa do njihove telefonske podpore ali prednostne podpore.

Imajo forum skupnosti ko pa sem pokukal tja, je bilo videti malo… golo.

3- Ne največji rezervni sistem

Značilnosti varnostnih kopij

Zaradi tega sem se noril – slab sistem varnostnih kopij, ki ga ponuja Weebly. Varnostne kopije so ključne za skoraj vse, kar je povezano s tehnično tehnologijo. V lokalnem računalniku, spletnem mestu ali čemur koli potrebujete varnostne kopije. Razen če ne zamerite izgubiti nešteto ur svojega dela, če gre kaj narobe.

Sistem za varnostno kopiranje Weebly potrebuje nekaj navigacije, toda najbolj smešno je, da tudi če ste naredili varnostno kopijo spletnega mesta, Weebly ne dovoli, da bi varnostno kopijo uvozil nazaj v svoj sistem!

Glede na to nisem prepričan, zakaj sploh omogočajo varnostno kopijo.

4- Težave s slikami in urejanjem fotografij

Pri ustvarjalcu spletnih mest, ki je vse v enem, so možnosti urejanja slik, ki jih ponuja Weebly, v najboljšem primeru poenostavljene. Pravzaprav bi lahko naredili bolje, če uporabite Microsoft Paint (če imate sistem Windows). V Weebly samu lahko samo povečate, zameglite, zatemnite ali uporabite barvni filter.

Weebly Načrti & Cenitev

Weebly Načrti
prost
Pro
Posel
Letna cena0,00 USD / mesečno12,00 USD / mesečno25,00 USD / mesečno
Shranjevanje diskov500 MBNeomejenoNeomejeno
Varnost SSLDaDaDa
Povežite domenoNeDaDa
Brezplačna domenaNeDaDa
Transakcijske pristojbine3%0%
Dodajte izdelke25 izdelkovNeomejeno
Primerno za…Letak Spletna stranMala podjetja / Spletna trgovinaVse in še več

Weebly cene imajo 5 različnih načrtov – Free, Starter, Pro, Business in Performance. Načrt za brezplačno Weebly ponuja 500 milijonov MB prostora za shranjevanje, oglase Weebly in naslov spletnega mesta z poddomene Weebly.com. Glavna ovira pri tem je, da dejavnosti e-trgovine ne morete izvajati brezplačno.

Vendar lahko z Weeblyjem storite več, če se odločite za nadgradnjo na plačljive načrte.

Predloge za Weebly & Oblikovanja

Weebly ponuja 50+ predlog spletnih strani v svojem repozitoriju. Izgledajo čisto, odzivno in kategorizirano pod različnimi nalepkami – kot so spletna trgovina, osebni, blog, poslovni itd.

Vzorci predlog spletnega mesta Weebly

Oglejte si vse teme Weeblyja & tukaj že izdelanih modelov.

Predloge predrznePredloge: CV / osebno spletno mesto

Predloge predrznePredloge: Weeblo predloge

Predloge predrznePredloge: Podjetniški portfelj

Predloge predrznePredloge: Prosti portfelj / galerija fotografij

Več o Weeblyju (FAQ)

Je Weebly prosto za uporabo?

Da, Weebly je brezplačen za uporabo. Na Weebly se lahko prijavite brezplačno. Da pa boste v celoti izkoristili vse funkcije, kot so podrobnejša analitika in podobno, se boste morali prijaviti na eno od plačljivih različic Weebly. Vendar je brezplačna različica Weebly dovolj dobra za izdelavo odličnih spletnih mest.

Spodaj je opisano, kako lahko ustvarite svoje prvo spletno mesto z Weebly.

Koliko stane uporaba Weebly?

Cene v ničemer se razlikujejo glede na to, kaj želite storiti in koliko funkcionalnosti potrebujete. Načrt vnosa se začne pri 5 USD na mesec, kar vam omogoča povezavo domene s svojim spletnim mestom. Načrt Pro vas stane 12 USD na mesec, ko se oglasi odstranijo in vključijo napredne statistike spletnega mesta. Če želite nastaviti spletno trgovino, lahko izberete poslovni načrt, ki stane 25 dolarjev na mesec ali načrt Business Plus, ki stane 38 dolarjev na mesec. Na splošno je Weebly ena izmed najcenejših storitev te vrste.

Kako ustvarim brezplačni račun Weebly?

1. Pojdite na spletno mesto Weebly na naslovu “www.weebly.com” > 2. Prijavite se za Weebly račun > 3. Izberite temo za svoje spletno mesto > 4. Izberite ime domene za svoje spletno mesto > 5. Oblikujte in uredite svojo spletno stran > 6. Kliknite »Objavi«, ko ste zadovoljni s svojim spletnim mestom. Za začetek kliknite tukaj.

Ali je domena Weebly brez?

Weebly ponuja popolnoma brezplačne poddomene. Brezplačna poddomena je oblikovana kot yourwebsite.weebly.com. Če ne nameravate kupiti domene za vaše spletno mesto, lahko uporabite brezplačno poddeno, ki jo ponuja Weebly. V nasprotnem primeru lahko dobite brezplačno ime domene za eno leto in ga obnovite na 19,95 USD letno, če nadgradite na plačane načrte.

Ali Weebly ponuja brezplačen SSL?

Vsi načrti Weebly imajo brezplačen SSL. SSL lahko brezplačno implementirate na vsa svoja spletna mesta Weebly, če ga omogočite na zavihku z nastavitvami. Kot drugi graditelji spletnih mest tudi Weebly ne podpira drugih ponudnikov SSL certifikatov.

Ali lahko spletno trgovino nastavim z Weeblyom?

Da, Weebly je eden najboljših graditeljev spletnih trgovin za novorojenčke. Ima obsežne funkcije e-trgovine od predlogov trgovin do postavitev predstavitev izdelkov in upravljanja, ima vse, kar potrebujete, vključno s prehodom za plačila, za zagon spletne trgovine.

Dobre možnosti za Weebly vključujejo Shopify in BigCommerce.

Ali Weebly zaračuna transakcijsko pristojbino?

Weebly vam ne zaračuna transakcijske pristojbine, če uporabljate poslovni načrt. 3% plačilo za transakcijo Weebly zaračuna le, če prodajate na načrtih Connect in Pro. Vendar pa bo Weebly vsem uporabnikom zaračunal 2,9% + 0,30 USD za plačilo provizije za plačilni prehod. Ponudniki plačil, ki so združeni z Weeblyom, so Stripe, PayPal in Square.

Ali lahko uporabljam svojo domeno z Weeblyom?

Da, lahko uporabljate svojo domeno z Weebly. Če želite obstoječe ime domene priključiti na Weebly, lahko prenesete ime domene na Weebly ali posodobite svoje DNS zapise domene.

Lahko stvari prodam na Weeblyu?

Da, na svoji spletni strani Weebly lahko prodajate vse stvari. Na primer, fizični izdelki, ki zahtevajo pošiljanje ali celo prenosljive digitalne izdelke, kot so e-knjige in pesmi.

Je Weebly dobro za bloganje?

Čeprav je Weebly lahko koristno in celo močno orodje za gradnjo spletnih strani, ga pri orodjih za bloganje nekoliko primanjkuje. Lahko pišete blog, vendar so vaše možnosti tukaj bolj omejene kot v primerjavi s posebnim sistemom za upravljanje vsebine, kot je WordPress.

Ali lahko z Weeblyjem nastavim forum ali sistem članstva?

Da. Weebly ponuja članstvo / forum forum in omogoča do 100 članov za Pro plan in neomejeno število članov za poslovni načrt.

Primerjajte Weebly z Wixom in WordPress.com

Wix
Weebly
WordPress.com

Brezplačni načrtDaDaDa
Najnižji plačani načrt4,50 USD / mesečno12,00 USD / mesečno5 USD / mesečno
Skladiščni prostorOd 500MBOd 500MBOd 3 GB
Pasovna širinaOd 1 GBNeomejenoBrez merjenja
Brezplačna domenaCombo načrt in zgorajDa, razen brezplačnih načrtovOsebni načrt in zgoraj
Vtičniki / dodatki na spletnem mestu250+320+50.000+
Pomoč strankamTelefon in e-pošta za plačane načrteTelefonska podpora samo za najvišje plačane načrtePodpora za e-pošto in klepet v živo za plačane načrte
Spletna trgovina pripravljena?Samo na vrhunskih načrtihSamo na vrhunskih načrtihOdvisno od vtičnika
Podcast pripravljen?DaNeOdvisno od vtičnika
Forum pripravljen?DaS tretjo storitevOdvisno od vtičnika
Brezplačni SSLDaDaDa
Prehod za plačiloStripe, PayPal, Square, 2CO in še večStripe, PayPal, Square, 2CO in še večSamo PayPal
Lahko prodaja digitalne izdelkeSamo poslovni načrtDaOdvisno od vtičnika
Večjezična podporaDaOdvisno od aplikacijeDa
OpombeWix je zmogljiv in enostaven za uporabo, vendar uporabnike drži blizu in ne omogoča izvoza na spletna mestaWeebly je nekoliko bolj nagnjen proti spletnim mestom za e-trgovino in ima bolj omejen izbor predlogKot celota je WordPress izjemno močan in priljubljen, toda za njegovo polno uporabo je potrebna krivulja učenja.
ObiščiteWix.comWeebly.comWordPress.com

Weebly Review: Naša razsodba

Čeprav ima svoje prednosti in slabosti, menim, da Weebly uspeva in bo dobro deloval skoraj vsem. Osnove so vse tam in zagotovo je močno orodje za oblikovanje spletnega mesta za e-trgovino.

Primarne funkcije so dovolj preproste za uporabo skoraj za vsakogar, tudi če upoštevamo malo časa, potrebnega za seznanitev. Hkrati aplikacijski center daje naprednejša uporabljena orodja, ki jih potrebujejo za povečanje svojih spletnih mest.

Najboljše od vsega je, da začnete z brezplačnim načrtom in preverite, ali vam ustreza in če vam to uspe, potem lahko izberete plačljivi načrt.

Začeti

Začnite z izvajalcem strani Weebly1. korak – Prijava s pomočjo Facebooka, Googla ali e-poštnega računa.

Izberite, katero spletno mesto želite ustvariti z Weeblyom2. korak – Izberite, če potrebujete spletno trgovino (to lahko spremenite pozneje v nastavitvi).

* Prevod: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map