Weebly áttekintés

Weebly értékelések & Áttekintő összefoglaló


Név: Weebly

Leírás: A Weebly segítségével a felhasználók weboldalakat könnyedén és gyorsan szolgáltatásként építhetnek fel, és webtárhelyet foglalnak bele az üzletbe. Ha csak egy egyszerű webhelyet szeretne, akkor ingyenesen is elérhető.

Operációs rendszer: Web-alapú

Alkalmazás kategóriája: Weboldal-készítő, Online áruház-készítő, e-kereskedelmi megoldás

 • Egyszerű használat

 • sablonok & Designs

 • Funkciók & Rugalmasság

 • A pénz értéke

 • Vevőszolgálat

Átfogó

4.6

összefoglalás

A Weebly egy weboldal-készítő, azaz az eszközöket kínálja az embereknek ahhoz, hogy gyorsan és kevesebb erőfeszítéssel fejlesszék ki saját webhelyüket, mint a saját kezűleg történő kódolása. Ez szintén meglehetősen komplett, azaz nem csak az építési szakaszban ér véget, hanem egészen elősegíti a SEO, a biztonsági mentések és hasonlók kiegészítő eszközeinek megszerzését..

Tudj meg többet

 • Weebly tervek és árképzés
 • Tervezés a Weebly segítségével (Weebly témák)
 • Weebly GYIK
 • Döntés: Ha a Weebly-t használja webhelyének felépítéséhez?

Előnyök

 • Jó keverék sablonok
 • Könnyen használható webhelyszerkesztő
 • Weebly App Center
 • Az Analytics segít webhelyének figyelésében
 • Beépített SEO eszköz
 • Nagyszerű az e-kereskedelem számára

Hátrányok

 • A bloggerek félhetnek
 • A segítség drága lehet
 • Nem a legnagyobb biztonsági mentési rendszer
 • Kérdések a képekkel és a képszerkesztéssel kapcsolatban
 • Próbálja ki ingyen a Weebly alkalmazást
 • Lásd a Weebly sablonokat

{
"@kontextus": "http://schema.org",
"@típus": "Felülvizsgálat",
"itemreviewed": {
"@típus": "Szoftveralkalmazás",
"név": "Weebly",
"leírás": "A Weebly segítségével a felhasználók weboldalakat könnyedén és gyorsan szolgáltatásként építhetnek fel, és webtárhelyet foglalnak bele az üzletbe. Ha csak egy egyszerű webhelyet szeretne, akkor ingyenesen is elérhető.",
"kép": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/weebly-review-home.jpg",
"operációs rendszer": "Web-alapú",
"applicationCategory": "Weboldal-készítő, Online áruház-készítő, e-kereskedelmi megoldás"
},
"reviewRating": {
"@típus": "Értékelés",
"ratingValue": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"szerző": {
"@típus": "Személy",
"név": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

A Weebly egy weboldal-készítő, azaz az eszközöket kínálja az embereknek ahhoz, hogy gyorsan és kevesebb erőfeszítéssel fejlesszék ki saját webhelyüket, mint a saját kezűleg történő kódolása. Ez szintén meglehetősen komplett, azaz nem csak az építési szakaszban ér véget, hanem egészen elősegíti a SEO, a biztonsági mentések és hasonlók kiegészítő eszközeinek megszerzését..

\ R \ n

Tudj meg többet

\ R \ n

  \ R \ n
 • Weebly tervek és árképzés
 • \ R \ n

 • Tervezés a Weebly segítségével (Weebly témák)
 • \ R \ n

 • Weebly GYIK
 • \ R \ n

 • Döntés: Ha a Weebly-t használja webhelyének felépítéséhez?
 • \ R \ n

"
}

Áttekintés: Mi a Weebly?

Hogyan fejti ki hatását a Weebly??

A Weebly több mint 40 millió webhelyet üzemeltet. Ez megegyezik a jelenleg élő webhelyek 2% -ával. Nagyon jól néz ki, ha összehasonlítja a weboldal-készítők hatalmas elérhetőségével. Az a vélemény alapult, hogy „bárkinek rendelkeznie kell eszközökkel az üzleti vállalkozásuk megvalósításához, az ötlettől a növekedésig”.

A Weebly úgy működik, hogy egy nagyon vizuális felületet kínál a felhasználók számára, amelyet weblapjaik felépítéséhez használhat, és egyáltalán nem igényel kódolást. Csak annyira van szüksége, hogy húzza és dobja el a dolgokat, átméretezze a dolgát egérrel, és szöveget és képeket adjon hozzá vagy szerkesszen.

Példák a Weebly segítségével létrehozott webhelyekre

Néhány nagyszerű webhely, amelyet a Weebly készített-

Weebly 1. példa1. példa: Leo Edwards fotózás a Weebly segítségével lenyűgöző, képgazdag elrendezéseket jelenít meg

Weebly-példa 22. példa: The Box Bros egy online áruház, amely egyedi kézműves kézműves termékeket kínál.

Weebly-példa 33. példa: Tampa Bay konyha egy kicsit régi iskola, de jó példa egy alapvető webhelyre, ahol a dolgok elvégzésre kerülnek

Weebly-példa 44. példa: Raquel Orozco az online divat butik újabb jó példája

Weebly-példa 55. példa: A whisky labda a nem hagyományos menü elrendezését használja a változás érdekében

További információkért nézd meg a gyönyörű Weebly webhelyek ezen körét.

Előnyök: Amit tetszik a Weebly

1- Jó keverék sablonok

Egyszer régen Weebly követte a legtöbb weboldal-építő által megtett utat, és az volt, hogy egy csomó sablont kínáljon a felhasználók számára. Ma valahogy sikerült ezt optimalizálniuk, annak ellenére, hogy a szám néhány tucat sablonra csökkent.

Úgy érzem, hogy ez egy kétélű kard, mert egyeseknek valószínűleg szeretnék eltölteni az időt különböző minták sablonjainak böngészésével, de konfigurációkkal is. Személyesebb alapon azonban úgy érzem, hogy összhangban áll a Weebly legfontosabb küldetésével – segíteni a webhely egyszerű, gyors fejlesztésében.

Amikor böngésztem a sablon-adatbázisukat (a Weebly témáknak hívják őket), észrevettem, hogy olyan szórást kínálnak, amely a spártai szempontból a legtöbb kategóriát lefedi, amelyekre az embereknek szükségük lenne az alapvető webhelyekhez. Ez azt jelenti, hogy minden ott van, de korszerűsítésre került annak megakadályozása érdekében, hogy a felhasználók pazarolja az időt, és több száz sablonon keresztül keressen rá, hogy megtalálja a „tökéletesat”.

Weebly témákWeebly témák különféle típusú webhelyekhez.

Sok hónappal ezelőtt a Weeblynek rengeteg sablon közül lehet választani, ám valamilyen okból csökkentették őket egy kezelhetőbb 50-es oddsra. Itt legyek őszinte és azt mondom, hogy egy kicsit a kerítésen vagyok az egész „sablonszám” dologgal kapcsolatban.

Arra is arra ösztönzi a felhasználókat, hogy legyenek kicsit kreatívabbak a saját dizájnjaikban, tehát összességében ezt számomra győzelemnek tekintik.

2- Könnyen használható webhelyszerkesztő

A drag-and-drop eszköz a Weebly rendszer lényege, és ez segíti a felhasználókat a webhelyek gyors felépítésében. Néhány vizuális elem manipulálásával a felhasználók összegyűjthetik webhelyüket egy „amit látsz, amit kapsz” felületen.

Ennek lényege kettős. Az egyik – nulla kódolási ismereteket igényel. Igen, teljesen nulla. Még ha nem is tudod megmondani HTML a PHP-ből egy teljes és működőképes weboldalt építhet fel, amely potenciálisan olyan nagy teljesítményű, mint bármely más (szinte).

A második rész az, hogy a rendszer lehetővé teszi a hely gyors fejlesztését. Gondolj úgy, mint a modern építkezésre, ahol a vállalkozók előre gyártott alkatrészeket használnak ahelyett, hogy mindent a helyére kellene építeni. Egy tonnával csökkenti a fejlesztési sebességet!

Az építőjük és a sablonok felhasználásával személyesen létrehoztam egy funkcionális weboldalt, testreszabással kevesebb, mint néhány óra alatt! Természetesen ez csak akkor érvényes, ha nem engedi magának, hogy megzavarja mindazt, ami Weebly-nek van.

Weebly szerkesztőWeebly bemutató: Ha tartalmat szeretne hozzáadni a webhelyéhez, használja a bal oldali drag and drop építőt.

Weebly szerkesztőWeebly bemutató: egy oldal hozzáadása a webhelyhez.

Weebly szerkesztőWeebly bemutató: Tekintse meg webhelyének előnézetét mobil verzióban.

3- Weebly App Center

Azok számára, akik áttekintik az alapvető webhely-készítési élményeket, itt jön a Weebly App Center. A drag and drop felület lehetővé teszi az alapvető weboldal elemek használatát, de az alkalmazás központja irányítja erősebb eszközöket..

A Weebly összesen több mint 270 alkalmazással rendelkezik, amelyek a szabadon használható és fizetett keverékekből állnak. Itt könnyen felveheti és engedélyezheti az e-kereskedelem, a marketing vagy a közösségi média funkcióit. Ismét nem igényelnek kódolási ismereteket, bár néhányuk megkövetelheti az olyan alapfogalmak megértését, mint például az e-mail marketing és hasonlók.

Weebly App Center

Alkalmazások a Weebly webhelyeinek hatékonyabbá tételéhez (lásd az összes elérhető alkalmazást itt).

4- Az Analytics segít a webhely figyelésében

Miután egy webhely felállt és működik, a webhelytulajdonosok ezt megtehetik figyelemmel kíséri a webhely teljesítményét nyomon követni és megérteni a látogatók viselkedését. A Weebly lehetővé teszi néhány olyan alapvető mutató megtekintését, mint például a látogatók által meglátogatott oldalak, hány találatot kapnak, mit keresnek az emberek a webhelyén, vagy akár a külső források utalnak a webhely látogatóira..

A Weebly-fiókjától függ, hogy pontosan milyen szintű hozzáférést kap az elemzéshez. Csak az ingyenes fiókok tekinthetik meg az oldalmegtekintéseket és az egyedi látogatókat, így lehet, hogy fizetnie kell a játékért, ahogy egyesek mondhatják. Nagyon jó azonban tudni, hogy a szolgáltatás létezik.

A Weebly Statistics segítségével nyomon követheti a látogatókat és megértheti üzleti teljesítményét.

5- Beépített SEO eszköz

A Search Engine Optimization rendkívül nagy fejezet a weboldal fejlesztéséről és kezeléséről. Noha néhányan felvethetik a Weebly alapvető funkcióit a SEO vonatkozásában, ismét sürgetem, hogy fontolja meg a Weebly céljait – gyors és egyszerű webhely-fejlesztés.

Mint ilyen, ebben a Weebly áttekintésben úgy találom, hogy a korlátozottabb SEO lehetőségek jobbak az alapvető webhelyeknél, és amit a Weebly már lefedi. Lehetővé teszik az oldalcímek és leírások, a fejléc és a lábléc kódjának, a keresőmotorok indexelésének vezérlését és az átirányításokat.

Weebly SEOA Weebly magában foglalja az alapvető SEO funkciókat. Testreszabhatja az oldalcím testreszabását, létrehozhat és szerkeszthet webhelytérképet, átirányíthatja az oldalt .htaccess használatával, és módosíthatja a termékek sémáját az irányítópulton > Beállítás > SEO.

6- Nagyszerű az e-kereskedelem számára

A webhelyek egyik kategóriája, amely népszerű a az online vásárlás népszerűsége e-kereskedelmi webhelyek. A Weebly egyszerűen nagyszerű erre a célra, és mindent megtesz, amire szüksége lehet egy online üzlet létrehozásának megkezdéséhez.

Még egy olyan rendszer is van, mellyel képeket és kategóriákat tartalmazó termék-adatbázist felvehet és karbantarthat. Az e-kereskedelem szegmense sablon formában is érkezik, amely befolyásolja a termékek megjelenítését. Még különbségi sablonok vannak a különféle típusú áruk esetében; például a digitális és a fizikai termékek és szolgáltatások elválasztásának kezelésére.

A Weebly online áruház funkciói és sablonjaiA Weebly online áruház konfigurálása – azaz. kuponokat adhat hozzá, termékeket kezelhet és beállíthat fizetési átjárót az irányítópulton > Bolt.

Termék hozzáadása a Weebly online áruházához.

Még a felhasználók számára is segít a fizetések kezelésében, és lehetővé teszi, hogy ügyfelei különféle eszközökkel, például hitelkártyák és PayPal segítségével fizethessenek. Ezen a területen számos lehetőség létezik, és bármi, amit a Weebly fő fizetési területén nem talál, az alkalmazás központjában található..

Segíthet más módon is az e-kereskedelemben, például:

 • Kupon: Kuponkódokat kínálhat, hogy szezonálisan több eladást vonzzon.
 • Ajándékkártya: Küldjön meglepő ajándék kártyákat ügyfeleinek e-mailben.
 • Szállítás: Állítsa be a szállítási szabályokat és az árakat a különféle típusú megrendelésekhez.
 • Adó: Minden ország számára adót állítson be, és állapítsa meg, hogy hová szállítja a termékeket.

Hátrányok: Amit nem szeretek

1- A bloggerek félénk lehetnek

Ne tévessze meg, nem olyan, mintha nem tudna blogolni Weebly webhellyel. Azonban olyanoknak, mint én, akik nagyon jól ismerik a WordPress tartalomkezelő rendszert, Weebly komolyan hiányzik ezen a területen.

A Weebly blog eszköz használata ugyanakkor úgy érzi, mintha egy szövegszerkesztő nagyon primitív verzióját használom, hogy olyan unalmasnak érzi magát. Nagyon keveset szentel a tartalomnak, és lehetővé teszi a kibővített funkcionalitást.

A teljes blogmegosztási tapasztalat ezen a platformon furcsanak tűnt, és nehézkesnek tűnt, hogy valami olyat kínáljon, amit valójában nem akartak csinálni. A formátumai elsősorban fixek, és megengedheti, hogy elkészítsen egy címet, és tartalmat mutasson be, erről szól.

Tekintettel a mai napig megjelenő nagyszámú blogra, kissé meglepett voltam, hogy a Weebly nem tűnik jobban lelkesíteni a piac megérintését is. Talán nem akart a közvetlen versenyben a WordPress.com-nal.

2 – A segítség költséges lehet

Az ügyfélszolgálat drága lehet vállalatok számára – megértem ezt. Ugyanakkor a rossz ügyfélszolgálat megronthatja vagy megbonthatja a céget. Ezért kissé kíváncsi vagyok arra, hogyan döntött a Weebly egy egyértelmű, többszintű többszörös ügyfél-támogatási tervről.

Az, hogy mennyi segítséget kap a Weebly-től, attól függ, hogy milyen tervet készít velük. Természetesen az alapok mindenki számára elérhetők (például tudásbázis, fax és még néhány oktatóvideó), de ha nem más, mint ingyenes vagy kezdő terv, nem fér hozzá a telefonos támogatáshoz vagy az elsőbbségi támogatáshoz..

Nekik van közösségi fórum de amikor bekukkantoltam, kicsit… csupasznak tűnt.

3- Nem a legnagyobb biztonsági mentési rendszer

Weebly biztonsági mentési szolgáltatások

Ez olyasmi, ami őrülten ugráltatott engem – a Weebly által kínált szegény biztonsági mentési rendszer. A biztonsági mentések olyan dolgok, amelyek kritikus jelentőséggel bírnak majdnem mindazonáltal, ami a tech-nol kapcsolatos. Helyi számítógépen, webhelyen vagy bármi máson mindig biztonsági másolatokra van szükség. Hacsak nem gondolja, hogy számtalan órát veszít munkája után, ha valami rosszra fordul.

A Weebly biztonsági mentési rendszer egy kevés navigációt igényel a eléréshez, de a legnevezetesebb dolog az, hogy még ha webhelyét is biztonsági másolatot készített, a Weebly nem engedi, hogy a biztonsági mentési fájlt visszahozzák a saját rendszerébe.!

Ezért nem tudom, miért engedélyezik egyáltalán a biztonsági mentést.

4 – Képek és képszerkesztés problémái

A többfunkciós webhely-készítők számára a Weebly által kínált képszerkesztő képességek a legjobb esetben egyszerűek. Valójában jobb lehet, ha a Microsoft Paint alkalmazást használja (ha Windows rendszeren van). Maga a Weebly alkalmazásban csak a Zoom, Blur, Darken vagy színszűrőt alkalmazhat.

Weebly tervek & Árazás

Weebly tervek
Ingyenes
Pro
Üzleti
Éves ár$ 0.00 / mo$ 12.00 / hó$ 25.00 / mo
Lemeztárolás500 MBKorlátlanKorlátlan
SSL biztonságIgenIgenIgen
Csatlakozási tartományNemIgenIgen
Ingyenes domainNemIgenIgen
Tranzakciós díjak3%0%
Termékek hozzáadása25 termékKorlátlan
Alkalmas…Szórólap weboldalKisvállalkozás / online áruházMinden és még sok más

A Weebly árképzésnek 5 különböző terve van: ingyenes, induló, profi, üzleti és teljesítménybeli. A Weebly ingyenes csomaghoz 500 MB tárhely, Weebly hirdetések és weboldal címe tartozik a Weebly.com aldomain mellett. A legfontosabb figyelmeztetés itt az, hogy az ingyenes kereskedelem mellett nem végezhet e-kereskedelmi tevékenységeket.

Ennek ellenére többet tehet a Weebly-rel, ha úgy dönt, hogy frissít fizetős csomagokra.

Weebly sablonok & Designs

A Weebly 50+ webhelysablont kínál a tárolójában. Tiszta, érzékenynek és különféle címkék – például online áruház, személyi, blog, üzleti stb. – kategóriába sorolhatók.

Weebly webhelysablonok mintái

Tekintse meg az összes Weebly témát & előre elkészített tervek itt.

Weebly sablonokWeebly sablonok: önéletrajz / személyes weboldal

Weebly sablonokWeebly sablonok: Teljes oldalú üzleti webhely

Weebly sablonokWeebly sablonok: Üzleti portfólió

Weebly sablonokWeebly sablonok: Egyszerű portfólió / fotógaléria

További információk a Weeblyről (GYIK)

A Weebly szabadon használható?

Igen, a Weebly szabadon használható. Ingyenesen regisztrálhat a Weebly-re. De ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa az összes szolgáltatást, például a részletesebb elemzést és így tovább, regisztrálnia kell a Weebly egyik fizetett verziójára. A Weebly ingyenes verziója azonban elég jó, hogy fantasztikus webhelyeket készítsen.

Így hozhatja létre első webhelyét a Weebly segítségével.

Mennyibe kerül a Weebly használata?

A Weebly árazása attól függ, hogy mit akar csinálni, és mennyi funkcionalitást igényel. A belépési terv havonta 5 dollárral kezdődik, amely lehetővé teszi egy domain csatlakoztatását a webhelyéhez. A Pro terv havonta 12 dollárba kerül, ha a hirdetéseket eltávolítják, és tartalmazzák a speciális webhely-statisztikákat. Ha szeretné beállítani az online áruházat, akkor választhatja az üzleti tervet, amelynek havi 25 dollárba kerül, vagy az üzleti plusz terv, havi 38 dollárba kerül. Összességében a Weebly az egyik legmegfizethetőbb szolgáltatás a maga nemében.

Hogyan hozhatok létre egy ingyenes Weebly fiókot??

1. Látogasson el a Weebly weboldalra a “www.weebly.com” webhelyen. > 2. Iratkozzon fel Weebly fiókra > 3. Válasszon témát a webhelyéhez > 4. Válasszon domainnevet a webhelyéhez > 5. Tervezze meg és módosítsa webhelyét > 6. Kattintson a „Közzététel” gombra, ha elégedett webhelyével. Kattintson ide a kezdéshez.

A Weebly domain ingyenes?

A Weebly teljesen ingyenes aldomaineket kínál. Egy ingyenes aldomaint az Ön weboldala.weebly.com formátumban formáznak. Ha nem tervezi domain megvásárlását a webhelyéhez, használhatja a Weebly által kínált ingyenes aldomaint. Ellenkező esetben ingyenes domain nevet kaphat egy évre, és megújíthatja 19,95 dolláronként, ha frissíti a fizetett terveket.

A Weebly ingyenes SSL-t kínál??

Minden Weebly terv ingyenes SSL-sel érkezik. Az SSL minden Weebly webhelyén díjmentesen bevezethető, ha engedélyezte a beállítási lapon. Más weboldal-készítőkhez hasonlóan a Weebly nem támogatja a külső gyártók SSL-tanúsítvány-szolgáltatóit.

Beállíthatom az online áruházomat a Weebly segítségével?

Igen, a Weebly az egyik legjobb online áruházépítő az újszülöttek számára. Széles körű e-kereskedelemmel rendelkezik, az áruházsablonoktól a termékbemutatók elrendezéséig és a menedzsmentig, mindent megtalál, amire szüksége van, beleértve a fizetési átjárót, az online áruház elindításához..

A Weebly jó választásai közé tartozik a Shopify és a BigCommerce.

Felszámítja-e a Weebly tranzakciós díjat??

A Weebly nem számít fel tranzakciós díjat, ha az üzleti tervben van. A Weebly csak 3% -os tranzakciós díjat számít fel, ha a Connect and Pro csomagokon értékesíti. A Weebly azonban minden felhasználót 2,9% + 0,30 USD összeggel számol fel a fizetési átjáró tranzakciós díjának. A Weebly-vel integrált fizetési szolgáltatók a Stripe, a PayPal és a Square.

Használhatom a saját domainjét a Weebly-vel?

Igen, a Weebly segítségével saját domainjét is használhatja. Meglévő domain névnek a Weeblyhez történő hozzákapcsolásához átadhatja a domain nevet a Weeblynek, vagy frissítheti a domain DNS rekordjait.

Értékesíthetek dolgokat a Weebly-en?

Igen, mindenféle dolgot eladhat a Weebly webhelyén. Például fizikai termékek, amelyek szállítást igényelnek, vagy akár letölthető digitális termékek, például e-könyvek és dalok.

Weebly jó a blogoláshoz?

Noha a Weebly hasznos és még hatékony weboldalépítő eszköz is lehet, a blogkészítési eszközökhöz kissé hiányzik. Blogolhat, de itt az Ön lehetőségei korlátozottabbak, mint egy külön tartalomkezelő rendszerhez képest, mint például a WordPress.

Beállíthatom a fórumot vagy tagsági rendszert a Weebly segítségével?

Igen. A Weebly tagsági / fórumrendszert kínál, és akár 100 tagot engedélyezhet a Pro Plan számára és korlátlan tagot az üzleti tervhez.

Hasonlítsa össze a Weebly-t a Wix és a WordPress.com webhelyekkel

Wix
Weebly
WordPress.com

Ingyenes tervIgenIgenIgen
Legalacsonyabban fizetett terv$ 4.50 / mo$ 12.00 / hó$ 5 / mo
Tárhely500 MB-tól500 MB-tól3 GB-tól
Sávszélesség1 GB-tólKorlátlanunmetered
Ingyenes domainCombo terv és újabbIgen, kivéve az ingyenes terveketSzemélyes terv és felette
Beépülő modul / webhely-kiegészítők250+320+50.000+
VevőszolgálatTelefon és e-mail a fizetett tervekhezTelefonos támogatás csak a legmagasabb szintű fizetett tervekhezE-mail és élő csevegési támogatás a fizetett tervekhez
Online áruház készen áll?Csak a legmagasabb szintű tervekbenCsak a legmagasabb szintű tervekbenDugótól függ
Podcast készen áll?IgenNemDugótól függ
Készen áll a fórumra?IgenKülső szolgáltatássalDugótól függ
Ingyenes SSLIgenIgenIgen
Fizetési átjáróStripe, PayPal, Square, 2CO és így továbbStripe, PayPal, Square, 2CO és így továbbCsak PayPal
Értékesíthet digitális termékeketCsak üzleti tervIgenDugótól függ
Többnyelvű támogatásIgenAlkalmazástól függIgen
MegjegyzésekA Wix nagy teljesítményű és könnyen használható, de közel tartja felhasználóit, nem engedve meg a webhelyek exportálásátA Weebly kissé inkább ferde az e-kereskedelmi webhelyek felé, és korlátozottabb sablonválasztékkal rendelkezikÖsszességében a WordPress rendkívül nagy teljesítményű és népszerű, de ennek teljes kihasználásához van egy tanulási görbe.
LátogatásWix.comWeebly.comWordPress.com

Weebly áttekintés: Ítéletünk

Bár megvannak az előnyei és hátrányai, úgy érzem, hogy a Weebly sikeres és szinte bárki számára jól fog működni. Az alapok mind ott vannak, és ez minden bizonnyal hatékony eszköz a kezdő e-kereskedelem webhely-építők számára.

Az elsődleges funkciók szinte bárki számára könnyen használhatók, még ha figyelembe vesznek is egy kevés időt a megismeréshez. Ugyanakkor az alkalmazásközpont fejlettebb használt eszközöket biztosít a webhelyek hatékonyabbá tételéhez.

A legjobb az egész, ha elindíthat egy ingyenes tervet, hogy kiderüljön, megfelel-e Önnek, és ha igen, akkor kiválaszthat fizetett tervet..

Kezdeni

Kezdje el a Weebly webhely-készítővel1. lépés – Bejelentkezés Facebook, Google vagy e-mail fiókkal.

Válassza ki, hogy milyen webhelyet szeretne létrehozni a Weebly segítségével2. lépés – Válassza ki, van-e szüksége online áruházra (ezt később megváltoztathatja a Beállításban).

* Fordítás: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map