Weebly arvostelu

Weebly-arvostelut & Arvostelu Yhteenveto


Nimi: Weebly

Kuvaus: Weeblyn avulla käyttäjät voivat rakentaa verkkosivustoja helposti ja nopeasti palveluna ja sisältää web-hosting-sopimuksen kauppaan. Jos haluat vain yksinkertaisen sivuston, se on saatavana jopa ilmaiseksi.

Käyttöjärjestelmä: Web-pohjainen

Sovellusluokka: Verkkosivun rakentaja, Verkkokaupan rakentaja, verkkokaupan ratkaisu

 • Helppokäyttöisyys

 • Mallit & Designs

 • tehtävät & Joustavuus

 • Rahan arvo

 • Asiakaspalvelu

Yleensä ottaen

4.6

Yhteenveto

Weebly on verkkosivustojen rakentaja, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa työkalut, joita ihmiset tarvitsevat omien verkkosivustojensa kehittämiseen nopeasti ja vähemmän vaivalla kuin niiden koodaaminen tyhjästä. Se on myös melko täydellinen, mikä tarkoittaa, että se ei pääty pelkästään rakennusvaiheeseen – vaan auttaa aina siihen, että meillä on lisätyökaluja SEO: lle, varmuuskopioille ja vastaaville.

Lisätietoja

 • Weebly-suunnitelmat ja hinnoittelu
 • Suunnittelu Weeblyllä (Weebly-teemat)
 • Weeblyn UKK
 • Tuomio: Jos käytät Weeblyä sivustosi rakentamiseen?

Plussat

 • Hyvä sekoitus malleja
 • Helppo käyttää sivuston editoria
 • Weebly-sovelluskeskus
 • Analytics auttaa sinua seuraamaan sivustoasi
 • Sisäänrakennettu SEO-työkalu
 • Suuri verkkokauppaan

Haittoja

 • Bloggaajat saattavat pelätä
 • Apu voi olla kallista
 • Ei suurin varmuuskopiointijärjestelmä
 • Ongelmia kuvien ja valokuvien muokkaamisen kanssa
 • Kokeile Weeblyä ilmaiseksi
 • Katso Weebly-mallit

{
"@context": "http://schema.org",
"@tyyppi": "Arvostelu",
"itemReviewed": {
"@tyyppi": "Ohjelmistosovellus",
"nimi": "Weebly",
"kuvaus": "Weeblyn avulla käyttäjät voivat rakentaa verkkosivustoja helposti ja nopeasti palveluna ja sisältää web-hosting-sopimuksen kauppaan. Jos haluat vain yksinkertaisen sivuston, se on saatavana jopa ilmaiseksi.",
"kuva": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/weebly-review-home.jpg",
"käyttöjärjestelmä": "Web-pohjainen",
"applicationCategory": "Verkkosivun rakentaja, Verkkokaupan rakentaja, verkkokaupan ratkaisu"
},
"reviewRating": {
"@tyyppi": "luokitus",
"ratingValue": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"kirjailija": {
"@tyyppi": "Henkilö",
"nimi": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

Weebly on verkkosivustojen rakentaja, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa työkalut, joita ihmiset tarvitsevat omien verkkosivustojensa kehittämiseen nopeasti ja vähemmän vaivalla kuin niiden koodaaminen tyhjästä. Se on myös melko täydellinen, mikä tarkoittaa, että se ei pääty pelkästään rakennusvaiheeseen – vaan auttaa aina siihen, että sinulla on lisätyökaluja hakukoneoptimointiin, varmuuskopiointiin ja vastaavaan.

\ R \ n

Lisätietoja

\ R \ n

  \ R \ n
 • Weebly-suunnitelmat ja hinnoittelu
 • \ R \ n

 • Suunnittelu Weeblyllä (Weebly-teemat)
 • \ R \ n

 • Weeblyn UKK
 • \ R \ n

 • Tuomio: Jos käytät Weeblyä sivustosi rakentamiseen?
 • \ R \ n

"
}

Yleiskatsaus: Mikä on Weebly?

Kuinka Weebly vaikuttaa??

Weeblyllä on yli 40 miljoonaa verkkosivustoa. Se vastaa 2 prosenttia kaikista tällä hetkellä aktiivisista verkkosivustoista. Se näyttää hyvältä, kun vertaa sitä verkkosivustojen rakentajien laajaan saatavuuteen. Se perustettiin uskoon, että “jokaisella tulisi olla välineet viedä liiketoiminta ideasta aloittamiseen kasvuun”.

Weebly toimii tarjoamalla käyttäjille erittäin visuaalisen käyttöliittymän, jota he voivat käyttää verkkosivustojensa rakentamiseen, eikä vaadi mitään tietoa koodauksesta. Tarvitset vain vedä ja pudota tavaroita, koon kokoa hiirellä ja lisätä tai muokata tekstiä ja kuvia.

Esimerkkejä Weeblyn kanssa rakennetuista verkkosivustoista

Hienoja Weeblyn kanssa rakennettuja sivustoja-

Weebly-esimerkki 1Esimerkki 1: Leo Edwards valokuvaus käyttää Weeblyä näyttämään upeita kuvarikkaita asetteluja

Weebly-esimerkki 2Esimerkki 2: The Box Bros on verkkokauppa, joka tarjoaa räätälöityjä käsintehtyjä käsitöitä.

Weebly-esimerkki 3Esimerkki 3: Tampa Bay -keittiö on vähän vanha koulu, mutta hyvä esimerkki perussivustosta, joka saa asiat hoidetuksi

Weebly-esimerkki 4Esimerkki 4: Raquel Orozco on toinen hyvä esimerkki online-muotiliikkeestä

Weebly-esimerkki 5Esimerkki 5: Viski pallo hyödyntää ei-perinteistä valikkosuunnitelmaa muutoksen aikaansaamiseksi

Jos haluat nähdä lisää, tutustu tähän kauniiden Weebly-verkkosivustojen kierrokseen.

Plussat: Pidän Weeblystä

1- Hyvä sekoitus malleja

Kerran Weebly seurasi useimpien verkkosivustojen rakentajien kuljettamaa tietä ja se oli tarjota käyttäjille tonni mallipohjaa, joista valita. Nykyään he ovat jotenkin onnistuneet optimoimaan tämän, vaikka määrä on leikattu pariin tusinaan malliin.

Minusta tuntuu, että tämä on kaksiteräinen miekka, koska jotkut ihmiset ehkä haluavat viettää aikaa selaamalla erilaisia ​​malleja, mutta myös kokoonpanoja. Henkilökohtaisemmalta pohjalta tunnen kuitenkin olevani linjassa Weeblyn ydintehtävän kanssa – auttaa helppoa ja nopeaa sivuston kehittämistä.

Selatessani heidän mallitietokantaansa (Weebly kutsuu niitä teemoiksi), huomasin, että ne tarjoavat levityksen, joka spartanalla kattaa suurimman osan luokista, joita ihmiset tarvitsevat perussivustoille. Tämä tarkoittaa, että kaikki on siellä, mutta sitä on virtaviivaistettu estämään käyttäjiä tuhlaamasta aikaa ja etsimällä satoja malleja löytääkseen “täydellinen”.

Weebly-teematWeebly-teemat erityyppisille sivustoille.

Monta kuukautta sitten Weeblyllä on valittavissa tonni malleja, mutta jostain syystä he leikkaavat sen hallittavissa olevaksi 50-pariksi. Olen täällä rehellinen ja sanon, että olen hiukan aidalla koko mallimäärän suhteen.

Se myös rohkaisee käyttäjiä olemaan hieman luovampia omissa malleissaan, joten yleisesti ottaen pidän tätä heille voittavana.

2 – Helppo käyttää sivuston editoria

Vedä ja pudota -rakentaja on Weebly-järjestelmän ydin ja se auttaa käyttäjiä rakentamaan verkkosivuja nopeasti. Joidenkin visuaalisten elementtien manipuloinnin avulla käyttäjät voivat koota verkkosivustonsa “mitä näet on mitä saat” -rajapintaan.

Tämän ydin on kaksinkertainen. Yksi – se vaatii nolla koodaustiedon. Kyllä, täysin nolla. Vaikka et osaa kertoa HTML PHP: stä voit rakentaa täydellisen ja toimivan verkkosivun, jolla on potentiaalia olla yhtä voimakas kuin mikä tahansa muu (melkein).

Toinen osa on, että järjestelmä mahdollistaa nopean sivuston kehittämisen. Ajattele sitä kuin nykyaikainen rakennus, jossa urakoitsijat käyttävät valmiita osia sen sijaan, että heidän olisi rakennettava kaikki paikoilleen. Se vähentää kehityksen nopeutta tonnilla!

Olen luonut henkilökohtaisesti heidän rakentajansa ja malliensa avulla toimivan verkkosivun räätälöinnillä alle parissa tunnissa! Tietysti tämä pätee vain, jos et anna itsesi häiritä kaikkea mitä Weeblyllä on.

Weebly EditorWeebly-esittely: Jos haluat lisätä sisältöä sivustoosi, käytä vasemmalla olevaa vetämällä ja pudottamalla -sovellusta.

Weebly EditorWeebly-esittely: Sivun lisääminen sivustoosi.

Weebly EditorWeebly-esittely: Esikatsele sivustosi mobiiliversiona.

3 – Weebly-sovelluskeskus

Niille, jotka odottavat verkkosivustojen rakentamisen peruskokemuksen ohi, sinne Weebly App Center tulee. Vedä ja pudota-käyttöliittymä sallii verkkosivustojen peruselementtien käytön, mutta sovelluskeskus tarjoaa sinulle tehokkaampia työkaluja.

Weeblyllä on täällä yhteensä yli 270 sovellusta, jotka ovat sekoitus vapaasti käytettäviä ja maksettuja. Täällä voit helposti lisätä ja ottaa käyttöön esimerkiksi verkkokauppaa, markkinointia tai sosiaalisen median ominaisuuksia. Ne eivät myöskään vaadi koodaustietoa, vaikka jotkut saattavat edellyttää ymmärrystä peruskäsitteistä, kuten sähköpostimarkkinointi ja vastaavat.

Weebly-sovelluskeskus

Sovellukset Weebly-verkkosivustojesi tehostamiseksi (katso kaikki saatavilla olevat sovellukset täältä).

4- Analytics auttaa sinua seuraamaan sivustoasi

Kun sivusto on valmis ja toiminut, sivuston omistajat voivat sitten seurata heidän sivuston suorituskykyä seurata ja ymmärtää vierailijoiden käyttäytymistä. Weebly antaa sinun tarkastella joitain perustietoja, kuten millä sivuilla kävijät menevät, kuinka monta osumaa saat, mitä ihmiset etsivät sivustoltasi tai jopa mitkä ulkoiset lähteet viittaavat sivustosi kävijöihin.

Täsmälleen se, minkä tason pääsy analytiikkaan saa, riippuu Weebly-tilistäsi. Vain ilmaisilla tileillä voidaan tarkastella sivun katselua ja yksittäisiä vierailijoita, joten joudut joutumaan maksamaan pelaamaan, kuten jotkut saattavat sanoa. Silti on hienoa tietää, että ominaisuus on olemassa.

Voit seurata kävijöitä ja ymmärtää yrityksesi suorituskykyä Weebly Statistics -sovelluksen avulla.

5- Sisäänrakennettu SEO-työkalu

Hakukoneoptimointi on erittäin suuri luku verkkosivujen kehittämisen ja hallinnan kirjassa. Vaikka jotkut saattavat pilkata Weeblyn aivan perustoiminnallisuuksia hakukoneoptimoinnissa, kehotan taas teitä pohtimaan, mihin Weebly on tarkoitettu – nopean ja helpon sivuston kehittämiseen.

Sellaisenaan tässä Weebly-katsauksessa huomaan, että rajoitetummat SEO-vaihtoehdot ovat parempia perussivustoille ja mitä Weebly on jo kattanut tämän. Ne mahdollistavat sivunimikkeiden ja kuvausten, otsikko- ja alatunnuskoodien syöttämisen, hakukoneiden indeksoinnin ohjauksen ja uudelleenohjauksen.

Weebly SEOWeebly kattaa SEO perustoiminnot niiden ytimessä. Voit mukauttaa sivun otsikon mukauttamista, luoda ja muokata sivukarttaa, ohjata sivua .htaccess-tiedoston avulla ja muokata tuoteskeemoja hallintapaneelissa. > asetus > SEO.

6- Erinomainen verkkokauppaan

Yksi verkkosivustojen luokka, joka on suosittu verkkokaupoissa suosio on verkkokauppasivustot. Weebly on yksinkertaisesti loistava tähän, ja sillä on kaikki tarvitsemasi verkkokaupan perustamisen aloittamiseksi yksin.

Siellä on jopa järjestelmä, jolla lisätään ja ylläpidetään tuotetietokantaa, joka sisältää kuvia ja luokkia. Heidän e-kauppa-segmenttinsä tulee myös mallina, mikä vaikuttaa siihen, kuinka näytät tuotteita. Eri tyyppisille tavaroille on jopa eroja malleja; esimerkiksi hallita digitaalisten ja fyysisten tavaroiden ja palveluiden erottelua.

Weebly-verkkokaupan ominaisuudet ja mallitWeebly-verkkokaupan konfigurointi – eli. lisää kuponkeja, hallitse tuotteita ja määritä maksuyhdyskäytävä hallintapaneelissa > myymälä.

Tuotteen lisääminen verkkokauppaan Weeblyssä.

Se auttaa käyttäjiä jopa hallitsemaan maksuja ja antaa sinun antaa asiakkaidesi maksaa eri tavoin, kuten luottokortit ja PayPal. Tällä alueella on monia vaihtoehtoja, ja kaikki mitä et löydä Weeblyn päämaksualueelta, löytyy sovelluskeskuksesta.

Se voi auttaa sinua myös muilla verkkokaupan tavoilla, kuten:

 • Kuponki: Tarjoa kuponkikoodeja houkutellaksesi lisää myyntiä kausiluonteisesti.
 • Lahjakortti: Lähetä yllätyslahjakortit asiakkaillesi sähköpostitse.
 • Lähetys: Aseta lähetyssäännöt ja hinnat erityyppisille tilauksille.
 • Vero: Aseta verot jokaiselle maalle ja ilmoita, mihin tuotteet lähetetään.

Miinukset: En pidä

1- Bloggaajat saattavat olla ujo

Älä ymmärrä minua väärin, se ei ole kuin jos et voi tehdä blogia Weebly-sivuston kanssa. Minun kaltaiselleni, joka tuntee hyvin WordPress-sisällönhallintajärjestelmän, Weebly puuttuu kuitenkin vakavasti tällä alueella.

Kuitenkin Weebly-blogi-työkalun käyttäminen tuntuu siltä, ​​että käytän tekstinkäsittelyohjelman erittäin primitiivistä versiota, että se tuntuu niin tylsältä. Sisällölle on omistettu vain vähän ja se mahdollistaa laajennetun toiminnallisuuden.

Koko tämän käyttöympäristön blogikokemus tuntui oudolta, ja se vaikutti vaivalloiselta yritykseltä tarjota jotain, mitä he todella eivät halunneet tehdä. Muotoiltasi ovat pääosin kiinteitä, ja sinulla on oikeus tehdä otsikko ja tehdä sisältöä, siitä.

Ottaen huomioon tänään poistuvien valtavien blogejen lukumäärä, olin hieman yllättynyt siitä, että Weebly ei näyttänyt olevan kiinnostuneempi napauttamaan myös näitä markkinoita. Ehkä se ei halunnut käydä suorassa kilpailussa WordPress.com: n kanssa.

2 – Apu voi olla kallista

Asiakastuki voi olla kallista yrityksille – ymmärrän tämän. Samanaikaisesti huono asiakastuki voi tehdä yrityksen tai hajottaa sen. Siksi olen hieman utelias siitä, kuinka Weebly päätti erittäin selkeästä porrastetusta asiakastukisuunnitelmasta.

Kuinka paljon apua saat Weeblyltä, riippuu siitä, mitä suunnitelmaa olet heidän kanssaan. Tietenkin, perusasiat ovat kaikki kaikilla (esim. Tietopohja, faksi ja jopa jotkut video-oppaat), mutta jollei sinulla ole muuta kuin ilmaista tai aloitussuunnitelmaa, et pääse heidän puhelintukeen tai ensisijaiseen tukeen.

Heillä on yhteisöfoorumi mutta kun piilotin siellä, se näytti hieman … paljasta.

3 – Ei suurin varmuuskopiointijärjestelmä

Weeblyn varmuuskopio-ominaisuudet

Se on jotain, joka sai minut hulluksi – Weeblyn tarjoama huono varmuuskopiojärjestelmä. Varmuuskopiot ovat jotain, joka on kriittinen melkein kaikille tekniikkaan liittyville. Paikallisella tietokoneella, verkkosivustolla tai muulla tarvitset aina varmuuskopioita. Ellet halua menettää lukemattomia tunteja työstäsi, jos jotain menee pieleen.

Weebly-varmuuskopiojärjestelmä vie vähän navigointia päästäkseen päälle, mutta naurettavin asia on se, että vaikka varmuuskopioitkin verkkosivustosi, Weebly ei anna sinun tuoda varmuuskopiotiedostoa takaisin omaan järjestelmäänsä.!

Tämän vuoksi en ole varma, miksi he sallivat varmuuskopion lainkaan.

4- Kuvien ja valokuvien muokkaamiseen liittyvät ongelmat

All-in-one-sivuston rakentajalle Weeblyn tarjoamat kuvankäsittelyominaisuudet ovat parhaimmillaan yksinkertaisia. Itse asiassa voit tehdä paremmin käyttämällä Microsoft Paintia (jos olet Windows-järjestelmä). Itse Weeblyssä sinä voit tehdä vain zoomata, hämärtää, tummentaa tai käyttää värisuodatinta.

Weebly-suunnitelmat & hinnoittelu

Weebly-suunnitelmat
Vapaa
ammattilainen
liiketoiminta
Vuotuinen hinta$ 0.00 / mo$ 12,00 / kk$ 25.00 arvoisen ostoksesi kanssa / kk
Levyn tallennus500 MtRajoittamatonRajoittamaton
SSL-suojausJooJooJoo
Yhdistä verkkotunnusEiJooJoo
Ilmainen verkkotunnusEiJooJoo
Maksutapahtumat3%0%
Lisää tuotteita25 tuotettaRajoittamaton
Sopiva…Flyer-verkkosivustoPienyritys / verkkokauppaKaikkea ja muuta

Weebly-hinnoittelussa on 5 erilaista suunnitelmaa: ilmainen, Starter, Pro, Business ja Performance. Weebly-ilmainen suunnitelma sisältää 500 Mt tallennustilaa, Weebly-mainoksia ja verkkosivustoosoitteen Weebly.com-aliverkkotunnuksella. Tärkein huomautus tässä on, että et voi suorittaa verkkokauppaa ilmaisella suunnitelmalla.

Voit kuitenkin tehdä enemmän Weeblyn kanssa, jos päätät päivittää maksettuihin suunnitelmiin.

Weebly-mallit & Designs

Weebly tarjoaa yli 50 verkkosivustojen mallia arkistoonsa. Ne näyttävät puhtailta, reagoivilta ja luokiteltuina erilaisiin etiketteihin – kuten verkkokauppa, henkilökohtainen, blogi, yritys jne.

Näytteet Weebly-sivustomallista

Näytä kaikki Weebly-teemat & valmiiksi rakennetut mallit täällä.

Weebly-mallitWeebly-mallit: CV / henkilökohtainen verkkosivusto

Weebly-mallitWeebly-mallit: Koko sivun yrityssivusto

Weebly-mallitWeebly-mallit: Liiketoimintasalkku

Weebly-mallitWeebly-mallit: Yksinkertainen portfolio / valokuvagalleria

Lisätietoja Weeblystä (UKK)

Onko Weebly vapaasti käytettävä?

Kyllä, Weebly on ilmainen käyttää. Voit rekisteröityä Weeblyyn ilmaiseksi. Mutta voidaksesi hyödyntää kaikkia ominaisuuksia, kuten yksityiskohtaisempaa analytiikkaa ja niin edelleen, sinun on kirjauduttava johonkin Weebly-maksullisista versioista. Weebly-ilmainen versio on kuitenkin tarpeeksi hyvä luomaan mahtavia verkkosivustoja.

Näin voit luoda ensimmäisen verkkosivustosi Weeblyn avulla.

Kuinka paljon Weeblyn käyttö maksaa?

Weebly-hinnoittelu vaihtelee sen mukaan, mitä haluat tehdä ja kuinka paljon toimintoja tarvitset. Maahantulosuunnitelma alkaa 5 dollaria kuukaudessa, jonka avulla voit yhdistää verkkotunnuksen verkkosivustoosi. Pro-suunnitelma maksaa sinulle 12 dollaria kuukaudessa, jos mainokset poistetaan ja niihin sisältyy tarkennettuja sivustotilastoja. Jos haluat määrittää verkkokaupan, voit valita liiketoimintasuunnitelman, joka maksaa 25 dollaria kuukaudessa tai Business Plus -suunnitelman, maksaa 38 dollaria kuukaudessa. Kaiken kaikkiaan Weebly on yksi kohtuuhintaisimmista palveluistaan.

Kuinka luon ilmaisen Weebly-tilin?

1. Siirry Weebly-verkkosivustoon osoitteessa www.weebly.com. > 2. Tilaa Weebly-tili > 3. Valitse teema sivustollesi > 4. Valitse verkkosivustollesi verkkotunnus > 5. Suunnittele ja muokkaa verkkosivustosi > 6. Napsauta ”Julkaise”, kun olet tyytyväinen verkkosivustoosi. Napsauta tätä aloittaaksesi.

Onko Weebly-verkkotunnus ilmainen?

Weebly tarjoaa täysin ilmaiset aliverkkotunnukset. Ilmainen aliverkkotunnus on muotoiltu muotoon yourwebsite.weebly.com. Jos et aio ostaa verkkotunnusta verkkosivustollesi, voit käyttää Weeblyn tarjoamaa ilmaista aliverkkotunnusta. Muuten voit saada ilmaisen verkkotunnuksen yhdeksi vuodeksi ja jatkaa 19,95 dollarilla vuosittain, jos päivität maksettuihin suunnitelmiin.

Tarjoaako Weebly ilmaisen SSL: n?

Kaikissa Weebly-suunnitelmissa on ilmainen SSL. Voit ottaa SSL: n käyttöön kaikissa Weebly-verkkosivustoissasi ilmaiseksi ottamalla se käyttöön välilehdellä. Muiden verkkosivustojen rakentajien tavoin Weebly ei tue kolmansien osapuolien SSL-varmenteiden tarjoajia.

Voinko perustaa verkkokaupan Weeblyllä?

Kyllä, Weebly on yksi parhaista aloittelijoiden verkkokaupan rakentajista. Sillä on laajat verkkokaupan ominaisuudet myymälämalleista tuoteesittelyasetteluihin ja hallintaan, siinä on kaikki tarvitsemasi, mukaan lukien maksuyhdyskäytävä, verkkokaupan perustamiseen.

Hyviä vaihtoehtoja Weeblylle ovat Shopify ja BigCommerce.

Veloittaako Weebly transaktiomaksun?

Weebly ei veloita toimitusmaksua, jos olet liiketoimintasuunnitelmassa. Weebly perii 3%: n transaktiomaksun vain, jos myyt Connect and Pro -suunnitelmilla. Weebly veloittaa kuitenkin kaikilta käyttäjiltä 2,9% + 0,30 dollaria maksuyhdyskäytävämaksusta. Weeblyyn integroituneet maksupalveluntarjoajat ovat Stripe, PayPal ja Square.

Voinko käyttää omaa verkkotunnustani Weeblyn kanssa?

Kyllä, voit käyttää omaa verkkotunnustasi Weeblyn kanssa. Jos haluat kytkeä olemassa olevan verkkotunnuksen Weeblyyn, voit joko siirtää verkkotunnuksen Weeblylle tai päivittää verkkotunnuksen DNS-tietueet.

Voinko myydä asioita Weeblyllä?

Kyllä, voit myydä kaikenlaisia ​​tuotteita Weebly-verkkosivustollasi. Esimerkiksi fyysiset tuotteet, jotka vaativat lähettämistä, tai jopa ladattavat digitaaliset tuotteet, kuten e-kirjat ja kappaleet.

Onko Weebly hyvä bloggaamiseen?

Vaikka Weebly voi olla hyödyllinen ja jopa tehokas verkkosivustojen rakennustyökalu, siitä puuttuu jonkin verran bloggaustyökaluja. Voit kirjoittaa blogia, mutta vaihtoehtosi tässä ovat rajoitetummat kuin verrattuna omistettuun sisällönhallintajärjestelmään, kuten WordPress.

Voinko perustaa foorumin tai jäsenyysjärjestelmän Weeblyn kanssa?

Joo. Weebly tarjoaa jäsen- / foorumijärjestelmän ja sallii jopa 100 jäsentä Pro Planiin ja rajoittamattomat jäsenet Business Planiin.

Vertaa Weeblyä Wix: n ja WordPress.com: n kanssa

Wix
Weebly
WordPress.com

Vapaa suunnitelmaJooJooJoo
Alin maksettu suunnitelma$ 4.50 / mo$ 12,00 / kk$ 5 / kk
VarastotilaAlkaen 500 MtAlkaen 500 MtAlkaen 3 Gt
kaistanleveysAlkaen 1 GtRajoittamatonrajoittamaton
Ilmainen verkkotunnusYhdistelmäsuunnitelma ja uudempiKyllä, paitsi ilmaiset suunnitelmatHenkilökohtainen suunnitelma ja uudempi
Plugin / sivuston lisäykset250+320+50000+
AsiakaspalveluPuhelin ja sähköposti maksettuihin suunnitelmiinPuhelintuki vain korkeatasoisille maksettaville suunnitelmilleSähköposti- ja live-chat-tuki maksullisille suunnitelmille
Verkkokauppa valmis?Vain ylimmän tason suunnitelmissaVain ylimmän tason suunnitelmissaPlugin-riippuvainen
Podcast valmis?JooEiPlugin-riippuvainen
Foorumi on valmis?JooKolmannen osapuolen palvelullaPlugin-riippuvainen
Ilmainen SSLJooJooJoo
MaksuyhdyskäytäväStripe, PayPal, Square, 2CO ja paljon muutaStripe, PayPal, Square, 2CO ja paljon muutaVain PayPal
Voi myydä digitaalisia tuotteitaVain liiketoimintasuunnitelmaJooPlugin-riippuvainen
Monikielinen tukiJooSovelluksesta riippuvainenJoo
HuomautuksiaWix on tehokas ja helppo käyttää, mutta pitää käyttäjänsa lähellä, estäen sivustojen vientiäWeebly on vinoutunut hieman enemmän verkkokauppasivustoihin ja sillä on rajoitetumpi valikoima mallejaWordPress on kokonaisuutena erittäin voimakas ja suosittu, mutta sen hyödyntämiseksi on olemassa käyrä.
VieraillaWix.comWeebly.comWordPress.com

Weebly Review: Tuomio

Vaikka sillä onkin etuja ja haittoja, mielestäni Weebly on menestys ja toimii hyvin melkein kenelle tahansa. Perusteet ovat kaikki olemassa, ja se on varmasti tehokas työkalu aloittaville verkkokauppasivustojen rakentajille.

Ensisijaiset ominaisuudet ovat riittävän helppoja käyttää melkein kenelle tahansa, vaikka huomioon ottaenkin vähän aikaa, joka tarvitaan tutustumiseen. Samanaikaisesti sovelluskeskus tarjoaa kehittyneempiä käytettyjä työkaluja, joita he tarvitsevat sivustonsa tehostamiseksi.

Mikä parasta, voit aloittaa ilmaisella suunnitelmalla nähdäksesi sopiiko sinulle ja jos sopii, niin voit valita maksetun järjestelyn.

Aloittaa

Aloita Weebly-sivuston rakennustyöntekijäVaihe 1 – Rekisteröinti Facebookilla, Googlella tai sähköpostitilillä.

Valitse minkä tyyppinen verkkosivusto haluat rakentaa Weeblyn kanssaVaihe 2 – Valitse, tarvitsetko verkkokauppaa (voit muuttaa tämän myöhemmin kohdassa Asetus).

* Käännös: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map