Top 10 cele mai bune Windows Server Hosting 2020

0

Deci, intenționați să folosiți Gazduire Windows Server dar confuz pentru a decide care este cel mai bun furnizor acolo?


Disponibilitatea a zeci de gazde face destul de dificil să alegem între companii diferite, dar am făcut o cercetare profundă și am venit cu unele dintre cele mai bune opțiuni.

Există o diferență semnificativă între găzduirea web Windows și Linux, în afară de faptul că acesta din urmă costă mai puțini bani.

Dacă sunteți un dezvoltator sau programator cu care se ocupă mai ales ASP, MS SQL sau ASP.net etc.. atunci gazduirea bazată pe Windows vă va fi perfectă.

Beneficiile principale ale serverelor cu sistem de operare Windows:

 • Actualizări periodice pentru a asigura performanțe optime
 • Compania din spate îmbrățișează cele mai noi patch-uri de securitate pentru o protecție robustă
 • Nu este nevoie să învățați abilități avansate pentru a vă gestiona mașina
 • Compatibil cu Microsoft FrontPage și funcții avansate
 • Opțiune perfectă pentru dezvoltarea aplicațiilor bazate pe Windows
 • ASP, Visual Basics, .Net și ASP.net friendly
 • Interfața grafică a utilizatorului este ușor de utilizat în comparație cu Linux
 • Puteți să implementați, să instalați sau să schimbați lucrurile cu ușurință (datorită interfeței grafice)
 • Permiteți accesul la distanță la desktop

Windows Server Gazduire vs Linux Linux

Top 10 cele mai bune Windows Server Hosting 2020

1. Kamatera

Când vine vorba de găzduire web Windows Server bazată pe cloud, cum putem uita de Kamatera, o platformă construită cu tehnologii de ultimă oră și scalabilitate finală pentru a găzdui toată gama de aplicații, site-uri web și mediul de operare Windows.

Spre deosebire de multe companii de găzduire web care costă foarte mulți bani, planurile lor sunt extrem de accesibile, precum și permit scalabilitatea finală din mers. Acestea fiind spuse, puteți crește sau reduce orice resurse de server, cum ar fi stocarea, memoria, puterea de procesare în câteva clicuri.

Procesul de scalare este simplu și, de asemenea, rapid, datorită furnizării instantanee. Durează mai puțin de 1 minut pentru a implementa mașina Windows dorită cu resursele necesare. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți sistemul de operare la alegere, zona de centru de date, CPU, RAM, stocare, numele serverului și ciclul de facturare. În plus, panoul de control prietenos al acestora joacă, de asemenea, un rol esențial pentru a-ți gestiona contul ca un farmec.

Ceea ce face ca Kamatera să fie unul dintre ceilalți furnizori de cloud hosting este opțiunea de asistență 24 × 7 instantanee care poate fi folosită prin chat live, apel telefonic și bilete. În afară de asta, oferă și o bază de cunoștințe vastă, unde puteți obține ajutor personal. Kamatera are zeci de ani de experiență în industrie, personal expert și hardware de top pentru a asigura o funcționare maximă, plus servicii rapide.

Toate serverele lor (situate în 13 regiuni) utilizând cele mai rapide procesoare Intel, care sunt cu 300% mai rapide decât versiunile anterioare, conectate la rețeaua publică și privată de 40 Gbit și oferă un mediu extrem de izolat. În plus, cu ajutorul SSD-urilor, experimentați cea mai rapidă viteză.

Indiferent dacă aveți nevoie de un plan predefinit sau doriți să vă creați propriul server, acestea oferă ambele opțiuni. Puteți crea un server pentru sistemul de operare Windows cu până la 384 GB Ram, 72 de cozi VCPU și 1TB de stocare.

Există, de asemenea, alte opțiuni de sistem de operare, inclusiv CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS și Ubuntu, etc. De asemenea, aveți voie să implementați și propria imagine..

În ansamblu, vă recomandăm să oferiți Kamatera o șansă de a vă găzdui datele, deoarece există și o opțiune de încercare gratuită de 30 de zile..

2. Vultr – Gazduire cloud de încredere în Windows cu 15 opțiuni pentru data Center

Vultr cel mai bun cloud server Windows

Vultr este un furnizor de hosting nou, lansat în 2014, dar gestionat de o echipă cu peste 20 de ani de experiență în web hosting. Am impresionat cu adevărat timpul de funcționare, viteza și scalabilitatea lor.

Compania a crescut rapid și a devenit unul dintre furnizorii giganti de hosting de cloud care dețin peste 100k + clienți la nivel mondial.

Vultr oferă servere cloud independente pentru a-l utiliza în funcție de nevoile dvs., cum ar fi Windows sau Linux.

Unul dintre lucrurile deosebite este că Vultr oferă o gamă largă de planuri cu resurse dedicate. Puteți găsi cu ușurință cel mai potrivit plan care se potrivește nevoilor dvs..

Mai mult, au fost prezentate tehnologiile cloud scalabilitate ușoară. Așadar, în loc să migrezi întregul cont, cu Vultr puteți crește sau micșora resursele imediat când este necesar.

Există, de asemenea, furnizarea instantanee de servere automate Bare Metal pentru a face față traficului masiv. Prin urmare, cu Vultr nu trebuie să vă faceți griji pentru opțiunile scalabile.

Vultr are diverse centre de date pentru a asigura latență scăzută decât multe gazde cloud. Ei au 15 locații din centrul de date să alegi în funcție de geo-locația audienței tale.

Pe de altă parte, ajută, de asemenea, la reducerea timpului de încărcare a site-ului și a aplicațiilor dvs. pe tot globul. Întreaga rețea este construită cu unități de stare solidă și hardware de nivel business pentru o viteză mare de citire și scriere. Astfel, există un risc foarte scăzut al timpilor de oprire, deoarece sistemul trece automat la alte copii ale datelor dvs. în cazul în care apare o defecțiune hardware.

Puteți considera că este un dezavantaj sau nu faptul că Vultr nu oferă panoul de control Plesk pentru gestionarea serverului de găzduire Windows. Acestea oferă un simplu tablou de bord dezvoltat intern cu un program de instalare cu 1 clic.

Deși sunt parteneri pentru a oferi Plesk pentru proces de 30 de zile. În ceea ce privește asistența tehnică, puteți trimite bilete sau puteți afla printr-o documentație detaliată.

Din păcate, nu există chat live. Găzduind pe Vultr, nu numai că puteți juca liber, dar puteți folosi scalabilitate ușoară și performanțe de încredere, fără îndoială.

3. InterServer

InterServer

Interserver vine cu scopul de a furniza servicii fiabile, cu accesibilitate. Gazduirea web este o piață competitivă și Interserver se ocupă cu aceasta în mod prudent din 1999. Compania anunță frecvent reduceri uriașe, cum ar fi găzduirea la doar 1 cent pe o perioadă limitată de timp.

Alături de diferite tipuri de soluții de găzduire, puteți înregistra, de asemenea, un nume de domeniu la reînnoiri foarte scăzute, comparativ cu concurența.

La fel ca alți furnizori, vă oferă prețuri mai mici la planuri pe termen mai lung, cum ar fi 3 ani. Gazduirea lor optimizată cu Windows vine cu funcții destul de nelimitate. Obțineți stocare nelimitată, transfer de date, e-mail și subdomenii. În plus, puteți găzdui până la 20 de site-uri.

Pentru performanțe rapide, există un sistem separat de memorie în cache bazat pe SSD. Mai mult, există și CDN gratuit integrat pentru a asigura o încărcare rapidă în întreaga lume.

Un alt lucru demn de remarcat este faptul că includ backupuri de date săptămânale gratuite, în timp ce restaurarea necesită trimiterea unei solicitări. În plus, datele dvs. stochează pe mecanismul de stocare tolerant la erori „RAID-10”. InterServer se numără printre companiile care oferă o durată de funcționare de 99% și, da, fac posibil acest lucru peste valoarea promisă.

Pentru ușurința clienților, acestea includ panoul de control Plesk, care nu este oferit numai de majoritatea furnizorilor de server Windows, ci și simplu de utilizat. Există, de asemenea, un certificat SSL gratuit, care este esențial nu doar pentru securitate, ci și pentru clasarea motorului de căutare.

Nu oferă domeniu gratuit, în schimb puteți cumpăra unul la prețul actualizat de 1,99 USD. Compania menține toate modalitățile de bază, cum ar fi chat-ul live, telefonul și e-mailul pentru a ajuta clienții 24/7. Conform experienței noastre, putem spune că se numără printre companiile cu chat-ul live rapid.

Dacă nu sunteți mulțumit de furnizorul dvs. existent, puteți migra la InterServer fără probleme, fără să plătiți un singur ban. Și pe lângă multe avantaje, există 100 USD credit AdWords și 20% Monstru șablon reducere te așteaptă.

4. DreamHost – Gazduire Windows Server ieftin pe Cloud

dreamhost

Din 1997, DreamHost a crescut constant și găzduit peste domenii 1,5M pe podeaua lor. Acestea oferă soluții web complete, inclusiv înregistrarea numelor de domeniu și tot felul de servicii de găzduire web.

Spre deosebire de cei doi furnizori menționați mai sus, ei nu oferă gazduire Windows partajată. Deci, dacă doriți să găzduiți Windows, puteți face acest lucru pe platforma cloud.

Mai mult, pentru Linux, găzduirea lor partajată este o alegere excelentă, care este susținută de o garanție 100% uptime, SSL gratuit și Politica de rambursare de 97 de zile.

Gazduirea cloud a DreamHost este un serviciu neadministrat în care aveți voie să vă implementați Windows, Linux și BSD sisteme de operare. Vi se va oferi acces complet la rădăcină, deci vi se permite să instalați sistemul de operare la alegere.

Ca cloud hosting alimentat de mai multe mașini care acționează ca una, deci există cele mai mici șanse de oprire. Cel mai mare beneficiu al infrastructurii cloud este scalabilitatea care vă permite să extindeți resursele instantaneu atunci când este nevoie.

Oferă o mulțime de spațiu de stocare pe serverele SSD. Pe planul lor cel mai mic, veți primi 80 GB spațiu SSD și Stocare bloc 100 GB fără niciun cost suplimentar.

În plus, acestea asigură un mediu izolat, astfel încât site-ul dvs. să nu afecteze alte conturi în timpul vârfurilor traficului de către alții.

Aici rețineți că pe un server Windows partajat, panoul de control Plesk este furnizat gratuit, poate fi datorat costului partajat. În timp ce pe cloud-ul DreamHost oferă doar un panou de control simplu, așa că ar trebui să aveți experiență de administrare web hosting.

Cu cloud-ul DreamHost, nu trebuie să plătiți o sumă forfetară simultan. Puteți anula serviciile lor oricând și deci nu este necesară o politică de rambursare. În plus, puteți integra cu ușurință aplicații de stocare ale terților pentru a stoca fișiere de rezervă.

Deși au asistență de chat și telefon live, asistența tehnică DreamHost 24/7 este oferită în principal prin intermediul sistemului de ticketing. DreamHost este o alegere excelentă în special pentru dezvoltatori, deoarece este de încredere și vine cu acces complet la rădăcină în cadrul unor prețuri foarte accesibile.

5. TMDHosting

TMDHosting

Iată un TMDhosting distinctiv care poartă o mulțime de motive care îi obligă pe solicitanți să le ia în considerare atunci când caută găzduire pe serverul Windows. TMD este în special o gazdă web stabilă cu un garanție uptime de 99.999% și aprinderea rapidă a serviciilor.

Puteți utiliza funcțiile serverului bazat pe Windows în mediul partajat. Compania a înlocuit unitățile de filare cu viteză lentă SSD-uri care sunt de 20 de ori mai rapide, prin urmare, site-ul dvs. web se încarcă mai rapid.

Pe lângă performanță, TMDHosting oferă o garanție de restituire a sumelor de 60 de zile, care este peste perioada standard. Deci înseamnă că ai mai mult timp să le evaluezi. Partea cea mai bună este că planul lor de bază poate găzdui până la 6 site-uri web, stocare nelimitată, baza de date MSSQL și lățime de bandă.

Cel mai important, întotdeauna fac disponibilitatea rapidă a celor mai recente cadre .NET. TMD are o securitate puternică din partea serverului, protecție pentru firewall și corecții de securitate actualizate. Au firewall-uri active, operate de popularul BitNinja. Mai mult, monitorizarea automată, actualizările automate și experții SPAM vă asigură securitatea.

Compania este suficient de generoasă pentru a oferi web hosting ieftin alături de un nume de domeniu gratuit cu fiecare plan. De asemenea este si un singur clic gratuit SSL ceea ce este important atât pentru securitate, cât și pentru clasamentul SERP.

Pentru gestionarea funcțiilor de găzduire, toate conturile includ panoul Plesk, care este oarecum diferit de cPanel, dar ușor de operat. Nimeni nu își imaginează să ruleze un site web fără copii de rezervă și desigur copiile de rezervă te costă bani în plus. Însă TMDHosting vă simplifică oferind servicii de backup și restaurare gratuite.

A avea experți ai companiei pentru ajutor tehnic este întotdeauna mai bun în loc să vă bazați pe sprijinul terților. TMDhosting pune la dispoziție asistența pentru clienți în permanență prin mai multe canale, cum ar fi live chat și bilete.

Asistența telefonică este disponibilă de luni până vineri. Obțineți cele mai bune servicii în valoare de bani și planuri accesibile pentru serverul Windows cu toate clopotele și fluierele pentru a efectua operațiuni fără probleme.

6. A2Hosting

a2hosting Windows VPS Server

Fiind una dintre cele mai flexibile gazde web din industrie, A2Hosting și-a personalizat serviciile în conformitate cu nevoile clienților. Aventura începe în 2001 pentru a servi clienți selectați, dar în 2003 au decis să servească o piață mai largă prin introducerea unei varietăți de servicii de găzduire web prin platforma lor.

Astăzi prezintă atât planurile de server Linux, cât și Windows. Alături de VPS și dedicat, puteți folosi chiar și găzduirea Windows pe mediul comun, la prețuri economice.

A2Hosting știe cât de rapidă este crucială pentru clienții săi. Deci, indiferent de tipul de gazduire (partajat, VPS etc.), toate pachetele sunt livrate Servere bazate pe SSD pentru transfer transparent de date. În plus, alegerea locației centrului de date (SUA, Europa și Asia) depinde de dvs..

O locație cea mai apropiată de clienții dvs. permite ca datele să călătorească rapid din centrul de date în browserul clientului, deci timp de încărcare rapidă. Puteți chiar să configurați tehnologii Turbo pentru avantajul suplimentar al vitezei.

Pe A2hosting Windows hostingul de server partajat este cel mai ieftin mod de a utiliza tehnologiile Windows OS. Vi se va oferi spațiu web nelimitat SSD pentru nevoile de stocare întregi, cum ar fi sistemul de operare, bazele de date.

În plus, fiecare plan include transferul nelimitat de date, ceea ce înseamnă că nu există nicio restricție lunară pentru numărul de vizite.

Gazduirea lor Windows cuprinde panoul de control Plesk, care are o interfață intuitivă pentru gestionarea domeniilor, e-mailurilor și bazelor de date etc. Versiuni ASP.NET, .NET, Silverlight, precum și certificate SSL gratuite.

De obicei, sistemul de operare Windows este criticat pentru măsuri de securitate slabe. A2Hosting oferă o protecție adecvată împotriva activităților dăunătoare.

Scanare de viruși, actualizări Kernel, firewall și, în special, sistem impotriva fortei brute te protejeaza de toate partile. Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la securitatea pe serverul web Windows.

Asistența clienților este coloana vertebrală a oricărei companii de găzduire web; au gestionat cu înțelepciune și asistența clienților. Chat în direct, e-mailuri și asistență telefonică sunt disponibile 24/7/365 pentru ajutor.

A2Hosting este o gazdă web fiabilă, fie că doriți gazduire Windows sau Linux. Mai mult, vei deveni de necrezut oricând garanție de returnare a banilor (adică, în termen de 30 de zile de rambursare completă și apoi cu respectarea serviciilor neutilizate).

7. GoDaddy

Gazduire web Godaddy pentru Windows

Dacă aveți un buget redus și căutați găzduire ieftină a serverului Windows, Godaddy este o opțiune rezonabilă. GoDaddy este cel mai mare registrator de domenii care gestionează peste 76M domenii. În afară de înregistrarea domeniilor, acestea oferă gazduire web Linux și Windows.

GoDaddy este cunoscut pentru o reducere introductivă enormă, unde puteți economisi bani importanți prin înscrierea unor contracte pe termen lung, precum 3 ani. De asemenea, puteți cumpăra instrumente de marketing, securitate web, servicii SEO, găzduire prin email și instrumente de birou.

GoDaddy a fost în fruntea principală din cauza defalcării serviciilor majore când serviciile lor de găzduire și e-mail au scăzut, ceea ce afectează grav reputația lor. Însă acum s-au îmbunătățit mult și după aceea, nu există niciun caz major de întrerupere a serviciilor.

Ei furnizeaza 99,9% timp de funcționare și au protocoale de securitate cu protecție DDoS activă. Există aproape 50 de aplicații care pot fi implementate cu 1 clic. Pentru gestionarea găzduirii, un panou de control Plesk gratuit echipat cu fiecare plan care este destul de celebru pentru serverul Windows VPS.

Pe primul plan „Economie”, acestea includ stocare de 100 GB și lățime de bandă nelimitată. Mai mult, permite 10 baze de date MySQL și 1 MSSQL. Permite găzduirea unui domeniu în timp ce celelalte două planuri pot găzdui un număr nelimitat de site-uri web.

Este posibil să auziți numele de domeniu gratuit, dar GoDaddy face o treabă diferită. Împreună cu numele de domeniu gratuit, furnizează un e-mail gratuit Microsoft Office 365 pentru primul an de abonare.

Nu există nicio copie de rezervă gratuită inclusă în niciun pachet, deși există un serviciu de backup opțional care costă doar 0,99 USD / lună. Cu toate acestea, creează copii de rezervă, precum și monitorizare de securitate.

GoDaddy este destul de limitat din partea de asistență a clienților, modalitatea principală de a ajuta clienții este prin e-mailuri în timp ce chat-ul live este disponibil în anumite ore. Da, GoDaddy s-a confruntat cu unele evenimente adverse în trecut, dar compania s-a îmbunătățit substanțial pentru a oferi soluții web stabile.

8. 1 și 1 IONOS – Cel mai ieftin găzduire de server VPS Windows

1 și 1 VPS Windows ieftin cu plesk

Lansat călătoria în 2003, este posibil să auziți în principal despre ei ca registrator de domenii din cauza ofertelor promoționale distincte, cum ar fi Domenii de 0,99 USD și reduceri substanțiale la achiziționarea de extensii populare precum .com. Dar 1&1 este mai mult decât un simplu registrator de domenii. Acestea oferă un catalog extins de produse de găzduire web, securitate web, marketing online, găzduire prin e-mail și instrumente de construire a site-urilor web.

Dacă nu doriți să faceți o gaură mare în buzunar, atunci 1and1 este un mod accesibil de a lansa un server de găzduire Windows. Puteți folosi ASP.NET și .NET în timp ce costă lunar sub un dolar. Chiar și primul lor plan oferă stocare nelimitată și vă permite să găzduiți domenii nelimitate.

De asemenea, pe un abonament anual, veți primi un nume de domeniu gratuit pentru primul an. 1&1 este competent să ofere 99,9% timp de funcționare, dar din perspectiva vitezei, este posibil să fiți interesat de optimizare și ar trebui să aveți CDN activ. Mare lucru este că, chiar și cu cel mai ieftin server Windows, investiția dvs. este protejată de o politică de rambursare de 30 de zile.

1and1 are mai multe centre de date în 10 locații diferite, inclusiv Spania, Germania, Marea Britanie și SUA, care le permit să ofere funcții precum geo-redundanța. Prin acest sistem, acestea stochează datele dvs. pe două centre de date separate, astfel încât să nu fiți afectat de defecțiuni hardware.

Ca și alte gazde web, 1&1 IONOS oferă găzduire sigură prin implementare firewall-uri, monitorizare server, apărare DDoS, etc. Dar pentru o îngrijire suplimentară, puteți activa, de asemenea, securitatea SiteLock opțională, care este un serviciu eficient împotriva vulnerabilităților și a hackurilor. Puteți folosi acest lucru cu 30 de zile de încercare și apoi doar 0,99 USD / lună.

Toate planurile Windows vin și cu găzduire prin e-mail. Aveți voie să creați până la 100 de conturi de e-mail. Rețineți că fiecare cont deține 2 GB stocare e-mail.

Împreună cu alte gratuituri, 1and1 cadou 100 $ credit de marketing pentru promovare pe Bing. E-mailul, chatul și telefonul sunt principalele modalități de asistență tehnică 24/7. Dacă rămâneți fără bani și doriți cea mai ieftină găzduire Windows, 1and1 este, fără îndoială, o opțiune la care să vă gândiți.

9. HostWinds

hostwinds

Lansat în 2010, HostWinds este un furnizor de gazduire Windows VPS câștigător cu câteva premii. Au fost odată înscriși în lista 500 Inc..

Categoria de gazduire HostWinds VPS vine în ambele opțiuni; Linux și Windows. Au pus decizia în mâinile dvs. dacă alegeți planul Windows VPS gestionat sau neadministrat.

Dacă sunteți o persoană cu experiență, puteți economisi considerabil costurile, alegând serverul neadministrat, în timp ce pentru bloggerii / dezvoltatorii nou pentru VPS, soluțiile gestionate sunt cele mai potrivite pentru ei.

HostWinds vă permite să alegeți între diferite versiuni ale sistemului de operare Windows. Ei știu cât de importantă este viteza pentru proprietarii de site-uri și pentru vizitatori, de aceea toate serverele sunt cuplate cu Porturi de 1Gbps și SSD-uri.

În plus, puteți alege centrul de date din Dallas sau Seattle în funcție de publicul vizat geografic. Hostwinds este printre puținele companii care promit să livreze un uimitor 99,999% disponibilitate. Acestea fiind spuse, clientul dvs. va avea întotdeauna acces la site-ul dvs. web.

De asemenea, au făcut o mulțime de măsuri pentru ca serviciile lor să funcționeze în siguranță. Pe lângă monitorizarea de bază, există și auto Sistem de detectare DDoS. În plus, cu prezența copiilor de rezervă nocturne, puteți opera liber la doar 1 USD / lună.

Datorită VPS, primiți un cont de hosting complet privat de la alții. Înseamnă că nu există riscul ca contul dvs. să fie deranjat de alte site-uri grele de pe același server.

Scalabilitatea este una dintre părțile esențiale de analizat dacă prevedeți o creștere instantanee aproape în viitor. Acestea vă permit să vă actualizați VPS fără probleme și pentru mai multe opțiuni redundante aveți disponibile pachete dedicate.

Rețineți că nu există un panou de control Plesk gratuit, ceea ce înseamnă că trebuie să plătiți câțiva dolari suplimentari pentru o licență. Costul licenței depinde de versiunea pe care preferați să o alegeți.

Zona de asistență pentru clienți HostWinds este destul de impresionantă, în cazul în care persoana de asistență apare în câteva secunde pe chat-ul live. În plus, sunt utile și biletele de asistență, telefonul și o bază de cunoștințe.

10. CloudWays – Cel mai bun Gazduire Windows Server Gestionat de Cloud

cloudways

De la înființare, Cloudways este cea mai bună soluție pentru serverele Linux și Windows. Aceștia au făcut parteneriate cu mai mulți furnizori de cloud lider, cum ar fi Vultr, Amazon și Google, etc. și își simplifică serviciile împreună cu asistența activă pentru clienți. Prin Cloudways veți obține servicii gestionate de arhitectură cloud de ultimă oră, la un preț rezonabil.

Cloudways este oarecum cea mai bună opțiune dacă nu doriți să vă ocupați de chestii tehnice sau într-un stadiu începător. Vă permite să utilizați ușor Amazon, Google, Kyup, Vultr și Linode nor.

Aici rețineți că, la fel ca și alte companii cloud, panoul Plesk nu este inclus gratuit. Pentru gestionare, puteți cumpăra o licență Plesk sau gestionați prin panoul de control simplificat.

Deși Cloudways include SSL-ul Encrypt gratuit, mai multe sisteme de memorie în cache pentru viteză și, cel mai important, asistență pentru clienți 24/7 prin chat live.

Majoritatea furnizorilor de cloud nu dau dureri de cap migrației site-ului în timp ce Cloudways oferă unul migrația liberă pe cont. Pentru utilizatorii WordPress, aceștia au un plugin WordPress pentru transfer de date. Iar pentru alții, trebuie să trimiteți o solicitare.

Cea mai remarcabilă parte a Cloudways că, datorită parteneriatului cu alți furnizori, pun la dispoziție o gamă uriașă de centre de date care să găzduiască site-ul sau aplicația dvs. Mai mult, vă puteți folosi serviciile gratuit, înregistrându-vă pentru un cont de încercare de 3 zile.

CloudWays include un instalator cu 1 clic în panoul de control care acceptă 10+ aplicații precum WordPress. Există, de asemenea, disponibilitatea unor opțiuni avansate de găzduire pe care este posibil să nu le găsiți în mod normal pe găzduirea Windows partajată, cum ar fi clonarea cu 1 clic și Staging.

Nu există nicio politică de rambursare, deoarece în orice lună puteți anula serviciile lor și astfel nu se vor percepe nicio încasare. Este un mod convenabil de a implementa mașina Windows împreună cu canale de asistență active.

11. HostGator

hostagor

Nu în ultimul rând, HostGator este un nume proeminent în industria de hosting. Reduceri uriașe sunt unul dintre punctele de popularitate ale acestora. Puteți lansa ASP.NET la prețuri extrem de competitive. Și obțineți lățime de bandă și stocare nemodificată În special, puternicul panou de control Plesk este inclus în planurile de găzduire Windows fără a percepe costuri suplimentare.

HostGator oferă o garanție de uptime de 99.9%, care se aplică atât defectării rețelei, cât și a hardware-ului. Și dacă uptime-ul scade sub procentul promis, acestea vor emite credit de găzduire în contul dvs..

Serverul lor de găzduire Windows conține tone de funcții de programare, cum ar fi mai multe versiuni ASP.NET, PHP, Python, AJAX, si multe altele.

HostGator este unul dintre gazdele care oferă o politică de rambursare diferențiată. În cazul în care majoritatea companiilor oferă 30 de zile sau nu există nicio politică de rambursare pe planul Windows, HostGator oferă 45-zile securitate pentru fondurile tale.

În opoziție cu multe, acestea permit un număr nelimitat de baze de date MSSQL și MySQL. Și fiecare cont apare cu certificate SSL partajate gratuite.

Aproape 40 de scripturi open source poate fi instalat cu un singur clic. Când construiți un site, este posibil să aveți nevoie de un aspect bun.

În prezent, HostGator menține aproape 4500 șabloane gratuite legate de diferite categorii. Și nu vă faceți griji pentru migrația site-ului dvs. web existent, deoarece oferă migrare gratuită și transfer de domeniu.

Deși HostGator este o gazdă web excelentă, care oferă opțiuni scalabile cu accesibilitate. Dar nu le-am găsit chat-ul live atât de repede. În general, timpul lor de răspuns mediu este cuprins între 5 minute, ceea ce nu este rapid.

În plus, biletele de asistență și telefonul pot fi utilizate pentru întrebări. Cu toate acestea, prezența mai multor moduri de asistare a clienților este într-adevăr utilă. De asemenea, au o bază de cunoștințe extinsă, unde se pot găsi ghiduri de bricolaj și tutoriale de auto-învățare.

Gânduri finale: ce server de gazduire Windows ar trebui să aleg?

Deci, care ar trebui să alegeți pentru a beneficia de servicii rapide, găzduire fiabilă și asistență tehnică guru?

Am enumerat unele dintre cele mai importante companii de găzduire web pentru sistemul de operare Windows pentru a vă găzdui proiectele pe o platformă de încredere susținută de infrastructura de clasă enterprise. Cu toate acestea, aici sunt recomandările noastre:

A2Hosting: Acestea nu sunt accesibile doar pentru serverele Windows, dar sunt suficient de generoase pentru a oferi găzduire nelimitată SSD, asistență pentru guru, panou de control Plesk Onyx, certificate SSL gratuite și servere turbo mai rapide 20x, împreună cu o garanție de returnare a banilor în orice moment..

DreamHost: Aveți nevoie de mai mult spațiu și spațiu de stocare masiv? În acest scenariu, alegeți DreamHost deoarece veți obține stocare gratuită de 100 GB bloc, găzduire în stare solidă de 80 GB și lățime de bandă fără restricții. Cu acestea, puteți să implementați cu ușurință sistemul de operare Windows, BSD și Linux.

1and1: Dacă sunteți începător sau aveți cel mai mic buget, atunci nu ezitați să mergeți cu 1and1. În această listă de cel mai bun server de găzduire Windows, acestea sunt cele mai ieftine pentru a utiliza stocare de 100 GB, certificat SSC Wildcard gratuit, 2,5 GB RAM și asistență 24/7 pentru clienți prin mai multe canale.

Acum, este rândul tău să decizi care se potrivește cel mai bine cerinței proiectului tău și să iei o decizie înțeleaptă. Ai nevoie de ajutor? Nu ezitați să întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map