Top 10 beste Windows Server-hostingproviders 2020

0

Dus je bent van plan om te profiteren Windows Server-hosting maar verward om te beslissen welke de beste provider is die er is?


De beschikbaarheid van tientallen hosts maakt het vrij moeilijk om tussen verschillende bedrijven te kiezen, maar we hebben diepgaand onderzoek gedaan en enkele van de beste opties bedacht.

Er is een aanzienlijk verschil tussen Windows- en Linux-webhosting, afgezien van het feit dat de laatste minder geld kost.

Als je een ontwikkelaar of programmeur bent die zich voornamelijk bezighoudt ASP, MS SQL of ASP.net, enz. dan is Windows-gebaseerde hosting perfect voor u.

Belangrijkste voordelen van Windows OS-servers:

 • Regelmatige updates om optimale prestaties te garanderen
 • Het bedrijf erachter omarmt de nieuwste beveiligingspatches voor robuuste bescherming
 • U hoeft geen geavanceerde vaardigheden te leren om uw machine te beheren
 • Compatibel met Microsoft FrontPage en geavanceerde functies
 • Perfecte optie voor op Windows gebaseerde applicatie-ontwikkeling
 • ASP, Visual Basics, .Net en ASP.net vriendelijk
 • Grafische gebruikersinterface is gemakkelijk te gebruiken in vergelijking met Linux
 • U kunt dingen eenvoudig implementeren, installeren of wijzigen (vanwege GUI)
 • Sta externe bureaubladtoegang toe

Windows Server Hosting versus Linux OS

Top 10 beste Windows Server-hostingproviders 2020

1. Kamatera

Als het gaat om cloud-powered Windows Server webhosting, hoe kunnen we Kamatera vergeten, een platform gebouwd met geavanceerde technologieën en ultieme schaalbaarheid voor het hosten van alle soorten apps, websites en Windows OS-omgevingen.

In tegenstelling tot veel webhostingbedrijven die veel geld kosten, zijn hun plannen zeer betaalbaar en bieden ze ultieme schaalbaarheid onderweg. Dat gezegd hebbende, kunt u serverbronnen zoals opslag, geheugen en verwerkingskracht binnen een paar klikken vergroten of verkleinen.

Het schaalproces is eenvoudig en ook snel dankzij instant provisioning. Het kost minder dan 1 minuut om uw gewenste Windows-machine te implementeren met de vereiste bronnen. Het enige dat u hoeft te doen, is het besturingssysteem van uw keuze, datacenterzone, CPU, RAM, opslag, servernaam en factureringscyclus kiezen. Bovendien speelt hun gebruiksvriendelijke configuratiescherm ook een cruciale rol om uw account als een charme te beheren.

Wat Kamatera onderscheidt van andere cloudhostingproviders, is de mogelijkheid van directe 24 × 7-klantenondersteuning die kan worden gebruikt via livechat, telefoontje en tickets. Daarnaast bieden ze ook een uitgebreide kennisbank waar je zelfhulp kunt krijgen. Kamatera heeft tientallen jaren ervaring in de sector, deskundig personeel en eersteklas hardware voor maximale uptime en snelle services.

Al hun servers (in 13 regio’s) maken gebruik van de snelste Intel-processors die 300% sneller zijn dan eerdere versies, verbonden met een openbaar en privaat netwerk van 40 Gbit en een zeer geïsoleerde omgeving bieden. Bovendien ervaar je met behulp van SSD’s de hoogst mogelijke snelheid.

Het maakt niet uit of u een vooraf gemaakt plan nodig heeft of uw eigen server wilt maken, ze bieden beide opties. U kunt een Server voor Windows-besturingssysteem maken met maximaal 384 GB RAM, 72 vCPU-kernen en 1 TB opslag.

Er zijn ook andere OS-opties beschikbaar, waaronder CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS en Ubuntu, enz. Bovendien mag je ook je eigen image implementeren.

Over het algemeen raden we je aan Kamatera de kans te geven om je gegevens te hosten, want er is ook een gratis proefperiode van 30 dagen beschikbaar.

2. Vultr – Betrouwbare cloud Windows-hosting met 15 datacenteropties

vultr beste Windows server cloud

Vultr is relatief een nieuwe hostingprovider, gelanceerd in 2014 maar beheerd door een team met meer dan 20 jaar ervaring in webhosting. We waren echt onder de indruk van hun beschikbaarheid, snelheid en schaalbaarheid.

Het bedrijf groeide snel en werd een van de gigantische cloudhostingproviders die in het bezit zijn meer dan 100.000 klanten wereldwijd.

Vultr biedt onafhankelijke cloudservers om het te gebruiken volgens uw behoeften zoals Windows of Linux.

Een van de opvallende dingen is dat Vultr een breed scala aan plannen biedt met speciale middelen. U kunt gemakkelijk het meest geschikte plan vinden dat bij u past.

Bovendien kwamen cloudtechnologieën aan bod gemakkelijke schaalbaarheid. Dus in plaats van het hele account te migreren, kunt u met Vultr de middelen onmiddellijk verhogen of verlagen wanneer dat nodig is.

En er is ook onmiddellijke levering van geautomatiseerde Bare Metal Servers om massaal verkeer aan te kunnen. Daarom hoeft u zich bij Vultr nooit zorgen te maken over schaalbare opties.

Vultr heeft verschillende datacenters om een ​​lage latentie te garanderen dan veel cloudhosts. Zij hebben 15 datacenterlocaties om uit te kiezen op basis van de geografische locatie van uw publiek.

Aan de andere kant helpt het ook om de laadtijd van uw site en applicaties over de hele wereld te verminderen. Het hele netwerk is gebouwd met solid-state schijven en zakelijke hardware voor een hoge lees- en schrijfsnelheid. Er is dus een zeer laag risico op uitvaltijden omdat het systeem automatisch overschakelt naar andere kopieën van uw gegevens in het geval van hardwarefouten.

U kunt het als een nadeel beschouwen of niet dat Vultr niet het Plesk-configuratiescherm biedt voor het beheer van de Windows-hostingserver. Ze bieden een eenvoudig in eigen beheer ontwikkeld dashboard met een 1-klik-installatieprogramma.

Hoewel ze samenwerken om Plesk aan te bieden voor een proefperiode van 30 dagen. Met betrekking tot technische assistentie kunt u tickets indienen of leren door middel van gedetailleerde documentatie.

Helaas is er geen live chat. Door op Vultr te hosten, kun je niet alleen vrij spelen, maar ook profiteren van gemakkelijke schaalbaarheid en ongetwijfeld betrouwbare prestaties.

3. InterServer

InterServer

Interserver heeft als doel betrouwbare en betaalbare services te leveren. Webhosting is een competitieve markt en Interserver gaat er verstandig mee om sinds 1999. Het bedrijf kondigt regelmatig enorme kortingen aan, zoals hosting voor slechts 1 cent voor een beperkte tijd.

Naast verschillende soorten hostingoplossingen kunt u ook een domeinnaam registreren tegen zeer lage verlengingen in vergelijking met de concurrentie.

Net als andere providers bieden ze u lagere prijzen voor abonnementen op langere termijn zoals 3-jaar. Hun voor Windows geoptimaliseerde hosting wordt geleverd met vrij grenzeloze mogelijkheden. U krijgt onbeperkte opslag, gegevensoverdracht, e-mail en subdomeinen. Bovendien kunt u tot 20 sites hosten.

Voor snelle prestaties is er een apart op SSD gebaseerd caching-systeem. Bovendien is er ook gratis geïntegreerde CDN om snel laden over de hele wereld te garanderen.

Een ander opmerkelijk ding is dat ze gratis wekelijkse gegevensback-ups bevatten, terwijl voor het herstel een verzoek moet worden verzonden. Bovendien worden uw gegevens opgeslagen op het fouttolerante opslagmechanisme “RAID-10”. InterServer is een van de bedrijven die 99% uptime bieden, en ja, ze maken het efficiënt mogelijk boven hun beloofde uptime.

Voor het gemak van de klant bevatten ze het Plesk-configuratiescherm dat niet alleen wordt aangeboden door de meeste Windows-serverproviders, maar ook eenvoudig te gebruiken is. Er is ook een gratis SSL-certificaat beschikbaar dat niet alleen essentieel is voor de beveiliging, maar ook voor de rangschikking van zoekmachines.

Ze bieden geen gratis domein, maar u kunt er een kopen voor de gereduceerde prijs van $ 1,99. Het bedrijf onderhoudt alle basismanieren zoals livechat, telefoon en e-mail om klanten 24/7 te helpen. Volgens onze ervaring kunnen we zeggen dat ze tot de bedrijven behoren met een zeer snelle livechat.

Als u niet tevreden bent met uw bestaande provider, kunt u naadloos migreren naar InterServer zonder een cent te betalen. En naast tal van voordelen, is er $ 100 AdWords-tegoed en 20% sjabloonmonster korting voor u klaar.

4. DreamHost – Goedkope Windows Server Hosting op Cloud

dreamhost

Sinds 1997 is DreamHost gestaag gegroeid en gehost op meer dan 1,5 miljoen domeinen op hun vloer. Ze bieden complete weboplossingen, inclusief domeinnaamregistratie en allerlei webhostingservices.

In tegenstelling tot de bovengenoemde twee providers, bieden ze geen gedeelde Windows-hosting aan. Dus als je Windows wilt hosten, dan kan dat op het cloudplatform.

Bovendien is voor Linux hun shared hosting een uitstekende keuze die wordt ondersteund door een 100% uptime-garantie, gratis SSL en 97 dagen restitutiebeleid.

De cloudhosting van DreamHost is een onbeheerde service waar u mag implementeren Windows, Linux en BSD besturingssystemen. U krijgt volledige root-toegang, dus u mag het besturingssysteem van uw eigen keuze installeren.

Omdat cloudhosting wordt aangedreven door meerdere machines die als één apparaat werken, zijn er dus de laagste kansen op downtime. Het grootste voordeel van cloudinfrastructuur is schaalbaarheid waarmee u de resources onmiddellijk kunt uitbreiden wanneer dat nodig is.

Ze bieden veel opslagruimte op SSD-servers. Op hun minste plan krijg je 80 GB SSD-ruimte en 100 GB blokopslag zonder extra kosten.

Bovendien zorgen ze voor een geïsoleerde omgeving, zodat uw site niet wordt beïnvloed door andere accounts tijdens verkeerspieken van anderen.

Houd er rekening mee dat op een gedeelde Windows-server het Plesk-configuratiescherm gratis wordt aangeboden vanwege de gedeelde kosten. In de DreamHost-cloud bieden ze slechts een eenvoudig bedieningspaneel, dus u moet ervaring hebben met het beheer van webhosting.

Met DreamHost cloud hoeft u niet in één keer een forfaitair bedrag te betalen. U kunt hun services op elk moment annuleren en dus geen restitutiebeleid nodig. Verder kunt u gemakkelijk opslagapps van derden integreren om back-upbestanden op te slaan.

Hoewel ze live chat en telefonische ondersteuning hebben, wordt de technische ondersteuning van DreamHost 24/7 voornamelijk geleverd via het ticketingsysteem. DreamHost is een uitstekende keuze, vooral voor ontwikkelaars, omdat het betrouwbaar is en wordt geleverd met volledige root-toegang tegen zeer betaalbare prijzen.

5. TMDHosting

TMDHosting

Hier is een onderscheidende TMDhosting die veel redenen heeft die de zoekers ertoe dwingen om ze te overwegen bij het zoeken naar Windows-serverhosting. TMD is met name een stabiele webhost met een uptime garantie van 99,999% en razendsnelle services.

U kunt gebruikmaken van op Windows gebaseerde servermogelijkheden in de gedeelde omgeving. Het bedrijf heeft spinning drives met lage snelheid vervangen door SSD’s die 20x sneller zijn, daarom laadt uw website sneller.

Naast prestaties biedt TMDHosting maar liefst 60 dagen geld-terug-garantie die buiten de standaardperiode valt. Het betekent dus dat je meer tijd hebt om ze te evalueren. Het beste deel is dat hun basisplan tot 6 websites, onbeperkte opslag, MSSQL-databanken en bandbreedte kan hosten.

Het belangrijkste is dat ze altijd zorgen voor de snelle beschikbaarheid van de nieuwste .NET-frameworks. TMD heeft een sterke serverbeveiliging, firewallbescherming en bijgewerkte beveiligingspatches. Ze hebben actieve firewalls, mogelijk gemaakt door populaire BitNinja. Bovendien houden automatische bewaking, automatische updates en SPAM-experts u veilig.

Het bedrijf is genereus genoeg om bij elk abonnement goedkope webhosting en een gratis domeinnaam aan te bieden. Er is ook gratis SSL met één klik wat belangrijk is voor zowel beveiliging als SERP-ranking.

Voor het beheer van hostingfuncties bevatten alle accounts een Plesk-paneel dat enigszins verschilt van cPanel maar eenvoudig te bedienen is. Niemand stelt zich voor om een ​​website te draaien zonder back-ups en natuurlijk kosten back-ups u extra geld. Maar TMDHosting maakt het u eenvoudig door gratis back-up- en herstelservices aan te bieden.

Bedrijfsexperts hebben voor technische hulp is altijd beter in plaats van te vertrouwen op ondersteuning door derden. TMDhosting stelt 24 uur per dag klantenondersteuning beschikbaar via meerdere kanalen, zoals livechat en tickets.

Telefonische ondersteuning is ook beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. U krijgt de beste services met een goede prijs-kwaliteitverhouding en betaalbare Windows-serverplannen met alle toeters en bellen om een ​​soepele werking te garanderen.

6. A2Hosting

a2hosting Windows VPS Server

Als een van de meest flexibele webhosts in de branche, heeft A2Hosting hun diensten afgestemd op de behoeften van de klant. De onderneming startte in 2001 om geselecteerde klanten te bedienen, maar in 2003 besloten ze om een ​​bredere markt te bedienen door een verscheidenheid aan webhostingservices te introduceren via hun platform.

Vandaag presenteren ze zowel Linux- als Windows-serverplannen. Naast VPS en dedicated kunt u zelfs tegen voordelige prijzen gebruikmaken van Windows-hosting op de gedeelde omgeving.

A2Hosting weet hoeveel snelheid cruciaal is voor haar klanten. Dus ongeacht het type hosting (gedeeld, VPS, etc.), alle pakketten worden geleverd met SSD-gebaseerde servers voor naadloze gegevensoverdracht. Bovendien is de keuze van de locatie van het datacenter (VS, Europa en Azië) aan u.

Een locatie die zich het dichtst bij uw klanten bevindt, zorgt ervoor dat de gegevens snel van het datacenter naar de browser van de klant kunnen reizen, waardoor de laadtijd snel is. U kunt zelfs Turbo-technologieën instellen voor het extra snelheidsvoordeel.

Op A2hosting is Windows shared server hosting de goedkoopste manier om Windows OS-technologieën te gebruiken. U krijgt onbeperkte SSD-webruimte voor volledige opslagbehoeften zoals OS, databases.

Verder bevat elk plan onbeperkte gegevensoverdracht, wat betekent dat er geen maandelijkse beperking is op het aantal bezoeken.

Hun Windows-hosting omvat het Plesk-configuratiescherm met een intuïtieve interface voor het beheer van domeinen, e-mails en databases, enz. Ze ondersteunen meerdere ASP.NET-versies, .NET, Silverlight en gratis SSL-certificaten.

Meestal wordt het Windows-besturingssysteem bekritiseerd vanwege slechte beveiligingsmaatregelen. A2Hosting biedt voldoende bescherming tegen kwaadaardige activiteiten.

Virusscannen, kernelupdates, firewall en vooral systeem tegen Brute kracht bescherm je van alle kanten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over beveiliging op de Windows-webserver.

Klantenservice is de ruggengraat van elk webhostingbedrijf; ze beheerden ook wijselijk de klantenondersteuning. Livechat, e-mails en telefonische ondersteuning zijn 24/7/365 beschikbaar voor hulp.

A2Hosting is een betrouwbare webhost, of u nu Windows- of Linux-hosting wilt. Bovendien zul je ongelooflijk worden altijd geld-terug-garantie (d.w.z. binnen 30 dagen volledige terugbetaling en vervolgens naar evenredigheid van ongebruikte services).

7. GoDaddy

Godaddy webhosting voor Windows

Als u een laag budget heeft en op zoek bent naar goedkope Windows-serverhosting, dan is Godaddy een redelijke optie. GoDaddy is de grootste domeinregistreerder beheert meer dan 76 miljoen domeinen. Naast domeinregistratie bieden ze ook Linux en Windows webhosting aan.

GoDaddy staat bekend om een ​​enorme introductiekorting waarbij u aanzienlijk kunt besparen door langlopende contracten aan te gaan, zoals 3 jaar. U kunt ook winkelen voor marketingtools, webbeveiliging, SEO-services, e-mailhosting en kantoortools.

GoDaddy was in het nieuws vanwege een grote storing in de dienstverlening toen hun hosting- en e-maildiensten uitvielen, wat hun reputatie ernstig aantastte. Maar nu zijn ze veel verbeterd en daarna is er geen sprake van een grote uitval van services.

Ze bieden 99,9% uptime en ze hebben beveiligingsprotocollen met actieve DDoS-bescherming. Er zijn bijna 50+ applicaties die met 1 klik kunnen worden geïmplementeerd. Voor het beheer van hosting, een gratis Plesk-configuratiescherm dat is uitgerust met elk plan dat vrij beroemd is om de Windows VPS-server.

Bij hun eerste “Economy” -abonnement bevatten ze 100 GB opslag en onbeperkte bandbreedte. Bovendien staat het 10 MySQL- en 1 MSSQL-database toe. Hiermee kan 1 domein worden gehost, terwijl de andere twee plannen een onbeperkt aantal websites kunnen hosten.

U hoort misschien de gratis domeinnaam, maar GoDaddy doet een andere taak. Samen met een gratis domeinnaam bieden ze gratis Microsoft Office 365-e-mail voor het eerste jaar van abonnement.

Er is geen gratis back-up in een pakket, hoewel er een optionele back-upservice is die slechts $ 0,99 / maand kost. Ze maken echter automatische back-ups en beveiligingscontrole.

GoDaddy is vrij beperkt aan de kant van de klantenondersteuning, de belangrijkste manier om klanten te helpen is via e-mail terwijl live chat beschikbaar is tijdens specifieke uren. Ja, GoDaddy heeft in het verleden enkele nadelige gebeurtenissen meegemaakt, maar het bedrijf is aanzienlijk verbeterd om stabiele weboplossingen te bieden.

8. 1and1 IONOS – Goedkoopste Windows VPS Server Hosting

1 en 1 goedkope Windows VPS met plesk

De reis begon in 2003 en u zult er vooral over horen als domeinregistreerder vanwege onderscheidende promotieaanbiedingen zoals $ 0,99 domeinen en aanzienlijke kortingen op het kopen van populaire extensies zoals .com. Maar 1&1 is meer dan alleen een domeinregistreerder. Ze bieden een uitgebreide catalogus met webhostingproducten, webbeveiliging, online marketing, e-mailhosting en tools voor het bouwen van websites.

Als je geen groot gat in je zak wilt maken, dan is 1and1 een betaalbare manier om een ​​Windows-hostingserver te lanceren. Je kunt er gebruik van maken ASP.NET en .NET terwijl het maandelijks slechts minder dan een dollar kost. Zelfs hun eerste abonnement biedt onbeperkte opslag en stelt u in staat onbeperkte domeinen te hosten.

Ook bij een jaarabonnement krijg je het eerste jaar een gratis domeinnaam. 1&1 is bekwaam om een ​​uptime van 99,9% te leveren, maar vanuit het perspectief van snelheid moet u misschien om optimalisatie geven en moet u actieve CDN hebben. Het mooie is dat zelfs met de goedkoopste Windows-server uw investering wordt beschermd door een terugbetalingsbeleid van 30 dagen.

1and1 heeft meerdere datacenters op 10 verschillende locaties, waaronder Spanje, Duitsland, het VK en de VS, waardoor ze functies zoals geografische redundantie kunnen bieden. Via dit systeem slaan ze uw gegevens op twee afzonderlijke datacenters op, zodat u geen last heeft van hardwarefouten.

Net als andere webhosts, 1&1 IONOS biedt veilige hosting door te implementeren firewalls, serverbewaking, DDoS-verdediging, etc. Maar voor extra zorg kunt u ook optionele SiteLock-beveiliging inschakelen, wat een effectieve service is tegen kwetsbaarheden en hacks. U kunt hiervan profiteren met een proefperiode van 30 dagen en daarna slechts $ 0,99 / maand.

Alle Windows-abonnementen worden ook geleverd met e-mailhosting. U mag maximaal 100 e-mailaccounts aanmaken. Houd er rekening mee dat elk account 2 GB e-mailopslag bevat.

Samen met andere freebies, 1 en 1 cadeau $ 100 marketingkrediet voor promotie op Bing. E-mail, chat en telefoon zijn de belangrijkste manieren om 24/7 technische hulp te bieden. Als je geen geld meer hebt en de goedkoopste Windows-hosting wilt, is 1and1 ongetwijfeld een optie om over na te denken.

9. HostWinds

hostwinds

HostWinds, gelanceerd in 2010, is een aantal bekroonde Windows VPS-hostingproviders. Ze stonden ooit op de lijst van 500 Inc..

HostWinds VPS-hostingcategorie komt in beide opties; Linux en Windows. Zij leggen de beslissing in uw handen of u kiest voor het beheerde of onbeheerde VPS Windows Plan.

Als u een ervaren persoon bent, kunt u aanzienlijk op kosten besparen door een onbeheerde server te kiezen, terwijl voor bloggers / ontwikkelaars die nieuw zijn bij VPS, beheerde oplossingen het beste bij hen passen.

Met HostWinds kunt u kiezen uit verschillende versies van het Windows-besturingssysteem. Ze weten hoe belangrijk de snelheid is voor website-eigenaren en bezoekers en daarom zijn alle servers gekoppeld 1 Gbps-poorten en SSD’s.

Bovendien kunt u datacenter uit Dallas of Seattle kiezen op basis van het geografisch getargete publiek. Hostwinds is een van de weinige bedrijven die beloven een verbazingwekkend 99,999% beschikbaarheid. Dat gezegd hebbende, heeft uw klant altijd toegang tot uw website.

Ze hebben ook veel stappen ondernomen om hun diensten veilig te laten werken. Naast basisbewaking is er ook auto DDoS-detectiesysteem. En met de aanwezigheid van nachtelijke back-ups, kunt u vrij werken met slechts $ 1 / maand.

Door de VPS krijg je van anderen een volledig privé hostingaccount. Het betekent dat er geen risico is dat uw account wordt gestoord door andere zware sites op dezelfde server.

Schaalbaarheid is een van de essentiële onderdelen om naar te kijken als u in de toekomst onmiddellijke groei voorspelt. Hiermee kun je je VPS naadloos upgraden en voor meer redundante opties heb je speciale pakketten beschikbaar.

Houd er rekening mee dat er geen gratis Plesk-configuratiescherm is, wat betekent dat u een paar extra dollars moet betalen voor een licentie. De licentiekosten zijn afhankelijk van de versie die u verkiest te kiezen.

Het klantenondersteuningsgebied van HostWinds is behoorlijk indrukwekkend waar de ondersteuningsmedewerker binnen een paar seconden op live chat verschijnt. Bovendien zijn supporttickets, telefoon en een kennisbank ook nuttig.

10. CloudWays – Beste cloudbeheerde Windows Server-hosting

cloudways

Sinds de oprichting is Cloudways de beste oplossing voor Linux- en Windows-servers. Ze werken samen met verschillende toonaangevende cloudproviders zoals Vultr, Amazon en Google, enz. En maken hun services eenvoudig, samen met actieve klantenondersteuning. Via Cloudways krijgt u beheerde services op geavanceerde cloudarchitectuur tegen een redelijk prijskaartje.

Cloudways is enigszins de beste optie als je niet met technische zaken wilt omgaan of in een beginnend stadium. Hiermee kunt u gemakkelijk gebruikmaken van de cloud van Amazon, Google, Kyup, Vultr en Linode.

Houd er rekening mee dat het Plesk-paneel, net als andere cloudbedrijven, niet gratis is inbegrepen. Voor beheer kunt u een Plesk-licentie kopen of beheren via hun vereenvoudigde configuratiescherm.

Hoewel Cloudways gratis Let’s Encrypt SSL bevatten, verschillende caching-systemen voor snelheid en vooral 24/7 klantenondersteuning via live chat.

De meeste cloudproviders nemen de hoofdpijn van sitemigratie niet aan, terwijl Cloudways er een biedt gratis migratie per account. Voor WordPress-gebruikers hebben ze een WordPress-plug-in voor gegevensoverdracht. En voor anderen moet je een verzoek indienen.

Het meest opmerkelijke aan Cloudways is dat ze door hun samenwerking met andere providers een groot aantal datacenters beschikbaar stellen om uw site of applicatie te hosten. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van hun diensten door u aan te melden voor een driedaags proefaccount.

CloudWays heeft een 1-klik-installatieprogramma in hun configuratiescherm dat ondersteunt 10+ apps zoals WordPress. En er is ook de beschikbaarheid van enkele geavanceerde hostingopties die u normaal gesproken niet vindt op gedeelde Windows-hosting, zoals klonen met 1 klik en staging.

Er is geen restitutiebeleid omdat u in elke maand hun diensten kunt annuleren en er dus geen bonnen in rekening worden gebracht. Het is een handige manier om Windows-machine samen met actieve ondersteuningskanalen te implementeren.

11. HostGator

hostagor

Last but not least is HostGator een prominente naam in de hostingindustrie. Enorme kortingen zijn een van de punten van hun populariteit. U kunt ASP.NET tegen zeer concurrerende prijzen lanceren. En u krijgt onbeperkte bandbreedte en opslag. Met name het krachtige Plesk-configuratiescherm is inbegrepen bij Windows-hostingplannen zonder extra kosten in rekening te brengen.

HostGator biedt een uptime-garantie van 99,9% die van toepassing is op zowel netwerk- als hardwarefouten. En als de uptime onder het beloofde percentage daalt, zullen ze hostingkrediet aan uw account verstrekken.

Hun Windows-hostingserver bevat tonnen programmeerfuncties zoals meerdere ASP.NET-versies, PHP, Python, AJAX, en nog veel meer.

HostGator is een van de hosts die een gedifferentieerd restitutiebeleid biedt. Waar de meeste bedrijven 30 dagen of geen restitutiebeleid voor Windows-abonnementen bieden, geeft HostGator 45 dagen beveiliging voor uw geld.

In tegenstelling tot veel, staan ​​ze een onbeperkt aantal MSSQL- en MySQL-databases toe. En elk account ontstaat met gratis gedeelde SSL-certificaten.

Bijna 40 opensource scripts kan met slechts één klik worden geïnstalleerd. Wanneer u een site bouwt, heeft u mogelijk een goede indeling nodig.

Momenteel onderhoudt HostGator bijna 4500 gratis sjablonen gerelateerd aan verschillende categorieën. En maak je geen zorgen over je bestaande websitemigratie, want ze bieden gratis migratie en domeinoverdracht.

Hoewel HostGator een geweldige webhost is die schaalbare opties biedt met betaalbaarheid. Maar we vonden hun live chat niet zo snel. Meestal is hun gemiddelde reactietijd tussen 5 minuten, wat niet snel is.

Bovendien kunnen supporttickets en telefoon worden gebruikt voor vragen. De aanwezigheid van meerdere manieren om de klanten te helpen, is inderdaad nuttig. Ze hebben ook een uitgebreide kennisbasis waar je doe-het-zelfgidsen en zelflerende tutorials kunt vinden.

Laatste gedachten: welke Windows Hosting-server moet ik kiezen?

Dus welke moet u kiezen om te genieten van snelle services, betrouwbare hosting en technische ondersteuning van goeroe?

We hebben een aantal van de beste webhostingbedrijven voor het Windows-besturingssysteem opgesomd om uw projecten te hosten op een betrouwbaar platform ondersteund door enterprise-class infrastructuur. Dit zijn echter onze aanbevelingen:

A2Hosting: Ze zijn niet alleen betaalbaar voor Windows-servers, maar ook genereus genoeg om onbeperkte SSD-hosting, goeroe-ondersteuning, Plesk Onyx-configuratiescherm, gratis SSL-certificaten en 20x snellere turboservers te bieden, samen met altijd geld-terug-garantie.

DreamHost: Meer ruimte en enorme blokopslag nodig? Kies in dat scenario DreamHost, want u krijgt gratis 100 GB blokopslag, 80 GB solid state hosting en onbeperkte bandbreedte. Hiermee kunt u eenvoudig Windows, BSD en Linux OS implementeren.

1 en 1: Als je een beginner bent of het laagste budget hebt, ga dan voor 1 en 1. In deze lijst van beste Windows server hosting, ze zijn de goedkoopste met 100 GB opslag, gratis Wildcard SSL-certificaat, 2,5 GB RAM en 24/7 klantenondersteuning via meerdere kanalen.

Nu is het jouw beurt om te beslissen welke het beste bij je projectvereiste past en een verstandige beslissing te nemen. Meer hulp nodig? Aarzel niet om het in de comments hieronder te vragen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map