Najbolji pružatelji usluga WordPress hostinga 2020: [Pouzdani, pouzdani i povoljni domaćini]

7

Želite pokrenuti blog ili poslovnu stranicu, ali ne znate koji je najbolji WordPress hosting u 2020. godini?


Ne brinite, sastavili smo detaljan popis nekih od najboljih domaćina wordpressa kako bismo vam pomogli odabrati pravu tvrtku.

Ali prije svega malo uvoda u WordPress, to je CMS s otvorenim kodom (sustav upravljanja sadržajem) koji su 2003. godine pokrenuli Matt Mullenweg i Mike. Sada WordPress osnažuje više od 25% web stranica širom svijeta i jedna je od najpopularnijih CMS platformi.

Možete ga besplatno instalirati na web poslužitelju i stupiti na mrežu u roku od nekoliko minuta. Rast je vrlo brzo zbog jednostavnosti, fleksibilnosti i nudi širok katalog besplatnih i vrhunskih proizvoda (dodaci i teme).

Pomoću njega možete stvoriti bilo koju vrstu web mjesta poput osobnog bloga, web mjesta u stilu časopisa, trgovine za kupovinu, e-trgovine, web stranice s vijestima i još mnogo toga. Ukratko, postoji puno mogućnosti koje se mogu učiniti pomoću WordPress-a.

Zašto WordPress?

Gotovo sve web hosting tvrtke podržavaju WordPress, nudi instalaciju u jednom kliku i jednostavnu upotrebu. Još nije gotovo; WordPress može ponuditi kao što su besplatne hiljade predložaka, jednostavno postavljanje, besplatni dodaci, prilagođeni tražilicama i još mnogo toga.

Ovdje u ovom članku, naš je cilj upisati najbolje hosting tvrtke koje su kompatibilne s WordPressom dok koriste zajedničke planove hostinga.

Ali! Ovdje je kritični problem koji Koji je najbolji WordPress hosting koji uistinu prisvaja moju stranicu?

Ne brini! Olakšali smo vam.

Prije svega, razmislite koliko su ti faktori važni i dodijelite im prioritete;

 1. Ubrzati
 2. Uptime
 3. Značajke
 4. podrška
 5. cijena
 6. Politika povrata novca

Prilično smo sigurni da je sada lako odabrati web hosting koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Kako radimo testove:

 • Sve testove radimo instaliranjem iste verzije WP-a.
 • Na svaki od hostinga instaliramo predložak Rise temeljen na uspjehu
 • Isti broj postova i stranica
 • Nema alata za predmemoriranje ili bilo kakvih dodataka instaliranih tijekom probnog razdoblja
 • Testove radimo koristeći vrlo osnovne planove tvrtki u nastavku. Jer mislimo da ako pruže kvalitetu u svom vrlo osnovnom planu, onda će sigurno biti i bolji u višim.

Wordpress hosting 2019

10 najboljih pružatelja usluga WordPress hostinga u 2020. godini

Evo popisa naših otkrića koji vrlo glatko podržavaju i pokreću WordPress i s pouzdanjem ih proglašavamo najboljim pružateljima usluga WordPress hostinga.

1. A2Hosting

A2Hosting

Ponovo su brendirali i pokrenuli se 2003. godine s imenom A2hosting koji je prije bio „Iniquinet“. To je jedna od najboljih WordPress hosting tvrtki koja daje 99,9% jamstva za produženo vrijeme. I po našem iskustvu, oni uspješno ostvaruju svoja potraživanja.

A2Hosting je puno automatski koji oni optimiziraju vašu web stranicu tako što će automatski instalirati A2 optimizirani dodatak koji izrađuje A2hosting. To će vas uštedjeti posebno ako nemate dovoljno znanja o tome kako napraviti optimizaciju web mjesta?

Njihovi su planovi vrlo atraktivni za vođenje bloga. Svi planovi uključuju SSD pogone i ako imate sredstva tada idite na “Turbo” plan. Jer nudi “turbo poslužitelje” i “A2 optimiziraju web akcelerator” što vašu web stranicu čini 20 puta bržom.

Tvrtka poduzima razne mjere opreza u vezi sigurnosti i uvodi u svoje planove Brute Force, dvostruki vatrozid, skeniranje virusa, različite sigurnosne alate i automatsku izradu sigurnosnih kopija..

Pružaju kvalitetne usluge podrške i održavaju Live Chat, Telefonski poziv, e-poštu i veliko skladište baze znanja. Dakle, ne morate se brinuti ni za što. Kontaktiramo ih putem live chat-a i testiramo ih postavljajući različita pitanja. Odgovor dolazi u kratkom vremenu, uz vrlo zgodne odgovore.

Glavne značajke: (Lite plan)

 • Skladištenje: Neograničen
 • Širina pojasa: Neograničen
 • domene: Ne
 • web stranice: 1 može biti domaćin
 • Računi e-pošte: 25
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana

2. SiteGround (60% popusta)

siteground najbolji hosting za WordPress 2019

SiteGround pokrenut kasno u usporedbi s konkurentima (BlueHost, DreamHost itd.), Ali vrlo brzo raste i stekao je dobru slavu, posebno među blogerima. Tvrtka je dobro razradila planove za hosting i nudi razne tehnologije kako bi osigurala brzinu, produženje rada, sigurnost itd.

Kupnja plana vrlo je jednostavna i trebate samo unijeti nekoliko detalja. A sada ste u cPanelu gdje vas instalacijski program za 1 klik čeka za instalaciju WordPress-a.

Svi podatkovni centri podržani su iz više izvora napajanja, poput generatora i UPS-a, kako bi vaše web stranice uvijek bile na mreži. Postoji ugrađena sigurnosna kopija za sprečavanje gubitka podataka. SSD diskovi, SuperCacher, CloudFlare i puno više samo su učinili vašu web stranicu bezrezervno brzom. Štoviše, ako vam je dosadilo iskusiti stanke s postojećim hostingom, ne brinite se prebaci na SiteGround izolaciju svog računa, proaktivno praćenje poslužitelja nikad vas ne iznevjeri.

SiteGround je posvetio svoje znanje za usluge podrške i dodijelio osoblje koje će znati pružiti pomoć kupcima putem telefona, live chat-a i sustava izdavanja karata. Vjerujte nam, dostupni su 24 sata dnevno i reagiraju u najkraćem roku.

Glavne značajke:- (StartUP plan)

 • Skladištenje: 10GB
 • posjete: 10.000 / mj.
 • domene: 1 besplatna domena, neograničene poddomene i parkirane domene
 • web stranice: Možete ugostiti 1 web mjesto
 • Računi e-pošte: Neograničen
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana

3. InMotionHosting

InMotion hosting

Za potrebe evaluacije uzimamo plan “Pokretanje”. Plan hostinga dobro je optimiziran za WordPress i ima jedinstvene karakteristike poput unaprijed instaliranog WP-a, automatskog ažuriranja, efikasne brzine, WP-CLI integracije itd. Tvrtka nudi 250 reklamnih kredita uključujući $ 100 Adwords, 75 bing i 75 Yahoo $ za pokrenuti kvalitetan promet.

Podrška kupcima utemeljena na SAD-u nudi rješenja za telefoniranje, live chat i e-poštu u svakom pogledu. Možete ih i skype. Kontaktiramo ih koristeći Live Chat (jer je to najčešći način) i vrlo brzo ih iskusimo. Čini se kao da vas čekaju.

Iako se tiče brzine, vrijeme učitavanja je stvarno kratko i korištenjem SSD pogona, OptimumCachea i drugih tehnologija za povećanje brzine usluge su zaista brze. Također, PHP 7 podržava, što je vrlo prijateljski i ima brzinu. S prosječnih 99,9% uptime uporno, e-commerce prijazan, graditelj povuci i ispusti, tvrtka je uvijek naš prvi izbor dok je domaćin WordPressa i preporučujemo InMotion Hosting bez ikakvih nejasnoća..

Glavne značajke: (Plan pokretanja)

 • Skladištenje: Neograničen
 • Širina pojasa: Neograničen
 • domene: 1 besplatna domena, 6 parkiranih domena i 25 poddomena
 • web stranice: Mogu se ugostiti 2 web stranice
 • Računi e-pošte: Neograničen
 • Povrat novca zagarantovan: 90 dana

4. BlueHost

BlueHost najbolji WordPress hosting 2019

Kada je u pitanju imidž marke, ne postoji BlueHost, a najbolja stvar je u tome službeno preporučeno od strane WordPress-a.

Korištenjem osnovnog hosting plana otkrili smo da su oni vrlo profesionalni u pružanju usluga. Instalacijski program za 1 klik vrlo je praktičan za vrijeme instaliranja WordPress-a.

U slučaju da se suočite s bilo kojim problemom, možete se obratiti njihovoj 24/7 dostupnoj tehničkoj podršci putem telefona, chata i ulaznica.

BlueHost osigurava brzinu korištenjem tehnologije zaštite resursa i CloudFlare. Korištenjem besplatne usluge CloudFlare možete ubrzati brzinu stranice za 2x i ona će se učitati u roku od 2 do 3 sekunde.

Trebali biste ići na „plus“ plan jer nudi mnogo mogućnosti od „osnovnog“ plana poput stručnjaka za neželjenu poštu, 200 USD za reklamne kampanje, neograničeno skladištenje itd. Itd..

Glavne značajke: (Osnovni plan)

 • Skladištenje: 50GB
 • Širina pojasa: Neomjereno (bez posebnih ograničenja)
 • domene: 1 besplatna domena, 25 poddomena i 5 parkiranih domena
 • web stranice: Možete ugostiti 1 web mjesto
 • Računi e-pošte: 5
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana

5. GreenGeeks

greengeek hosting

Trey Gardner osnovao je GreenGeeks 2006. godine. Ako ste svjesni okoliša, bit će vam drago čuti da oni koriste obnovljivu energiju i dobiti nekoliko nagrada zbog svojih ekoloških inicijativa.

Usvajanjem najnovije tehnologije tvrtka je u mogućnosti postići brzinu. Najnoviji Intel Xeon procesori, SSD-ovi, 64 GB DDR3 Ram poslužitelji dizajnirani za maksimalnu brzinu. Štoviše, poslužitelji se pravilno upravljaju protiv faktora sigurnosti, požara i vlage kako bi se spriječilo bilo kakvo propadanje usluga.

Obučeno i iskusno osoblje pruža pomoć putem telefona, live chat i zahtjeve za ulaznicama. Dostupna je i velika količina članaka, FAQ-ova i video tutorijala. Dakle, ako u bilo kojem slučaju ako naiđete na chat uživo ili bilo koji drugi sustav sporo, tada će vam zaliha znanja sigurno pomoći.

Tvrtka traži 99,9% jamstvo za nekorištenje vremena i ima više podatkovnih centara tako da podatke podijeli među njima kako bi se izbjegao gubitak podataka. Vjerujte nam, tvrtka je zasigurno ispunila njihove zahtjeve za produženje rada. Što se vremena učitavanja tiče, uglavnom je 1,7 do 2,3 sec.

Postoji višak značajki poput besplatnog graditelja web stranica, bez naknade za migraciju, SEO alata, instalirača WP-a, 1 PHP7, CDN i tako dalje.

Glavne značajke: (Osnovni plan) 

 • Skladištenje: Neograničen
 • Širina pojasa: Neograničen
 • domene: 1 besplatna domena, neograničeno parkirano i poddomena
 • web stranice: Neograničen
 • Računi e-pošte: Neograničen
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana

6. DreamHost

DreamHost WordPress hosting 2019

DreamHost je završio gotovo 19 godina u industriji i domaćin preko 1.500.000 web mjesta. Nude raznolike hostinge poput dijeljenog, upravljanog, VP-a i namjenskih koji su pogodni za hosting web stranica s malim i velikim prometom. Nakon kupnje hosting plana ovdje je malo škakljivo za korisnike koji koriste cPanel jer tvrtka nudi vlastiti panel za prilagodbu. Ali ne brinite, dizajnirali su je kao korisniku i nakon malo fokusa vrlo je lagan za kretanje.

Sigurnost, oni drže čvrsto da li se radi o web lokaciji za e-trgovinu ili bilo kojoj vrsti web mjesta. Na raspolaganju su SSL certifikat, automatsko skeniranje zlonamjernog softvera i više koraka provjere autentičnosti da biste zaklonili sigurnosne rupe. Tvrtka nudi 100% jamstvo za neiskorištenje vremena što bi moglo biti razlog njihovih viših cijena. Umjesto toga, korištenjem tradicionalnih pogona njihovi poslužitelji opremljeni su SSD-om koji vašu web lokaciju čini dramatično brzom

Za usluge podrške nisu nudili korisničku podršku na telefonu. Dostupni su na Live Chat, e-pošti i Twitteru 24/7/365 i pamtite da su oni dobitnici nagrade Best Customer Services 2016.

Ovu tvrtku preporučuje i WordPress.org

Glavne značajke: (Osnovni plan)

 • Skladištenje: Neograničen
 • Širina pojasa: Neograničen
 • domene: 1 besplatna domena
 • web stranice: Možete ugostiti neograničenu web stranicu
 • Računi e-pošte: Neograničen
 • Povrat novca zagarantovan: 97 dana

7. MediaTemple

mediatemple izvrstan wordpress hosting 2019

Oni su u industriji i rade na zadovoljavanju svojih kupaca od 1998. godine, a 2013. godine ju je kupio Godaddy. Mediatemple je jedan od najbolji WordPress hosting hosting sa ciljem da bude pouzdan za programere, blogere, dizajnere, inovatore itd. itd. Nakon što smo iskusili njihov osobni plan, otkrili smo:

Planovi hostinga za Media Temple dolaze s nagrađivanim i vrhunskim podrškama sa sjedištem u SAD-u i pomažu kupcima putem Live Chat-a, telefona, ulaznica, pa čak i na twitteru. Dali smo svoje sklonosti Live Chatu i otkrili da su super brzi i nevjerojatni. Bilo da se radi o instalaciji ili nekom drugom pitanju vezano za sigurnost, ažuriranja, upravnu ploču … oni su uvijek spremni da vam pomognu.

Tijekom našeg ispitivanja brzine i opterećenja našli smo ih prilično efikasnima. Korištenje SSD pogona, skalabilna propusnost, PhP 7, CloudFlare CDN čini vaše web mjesto sjajno. 99,99% neispravnog jamstva i ako vam ne dostave možete zatražiti kredit prema njihovoj kreditnoj politici. Štoviše, automatska izrada sigurnosnih kopija osigurava vaše podatke.

Iako su planovi tvrtke Grid skupi, ali zauzvrat, nude vam kvalitetu u svakom pogledu. To znači da oni uistinu isporučuju ono što plaćate

Drugi čudesan stav tvrtke su sigurnosne inicijative. Često skeniranje zlonamjernog softvera, ranjivosti, zastarjeli dodaci, otkrivanje neželjene pošte itd. I SiteLock radi otkrivanja i uklanjanja zlonamjernog softvera. Štoviše, ako je vaša web lokacija hakirana, jednostavno ih nazovite i pustite da njihovi sigurnosni stručnjaci rješavaju sigurnosna pitanja. Sve je na vama koja vrsta sigurnosti vam treba, oni nude različite sigurnosne pakete.

Ako se želite osloboditi brige, medijski hram je odlična opcija za razmatranje:

Glavne značajke: (Osobni plan)

 • Skladištenje: 20GB
 • Širina pojasa: Skalabilno 1TB
 • domene: Ne
 • web stranice: 100 ih može ugostiti
 • Računi e-pošte: 1000
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana

8. HostGator

Hostgator hosting 2019

Počevši od sobe sveučilišnog doma u listopadu 2002., tvrtka Brent Oxley stekla je više od 1000 aktivnih klijenata u godini. Sada, Hostgator je veliko ime i najbolji wordpress hosting za male i prosječne prometne web stranice i blogove. Oni nude široku paletu hosting planova, uključujući Shared / Web, Cloud, WordPress, Reseller, VPS i Dedicated. Glavna prednost koju su dobili je cijena koja je vrlo cijenjena ako smo je uspoređivali s kvalitetom.

U svrhu testiranja, kupili smo plan hatchlinga koji smatramo i dobrim planom za početak.

Poziv, chat uživo, ulaznice, video tutorijali i velika zaliha foruma dostupni su 24 x 7 x 365. Usluge podrške su dobre, a osoblje vrlo dobro upućeno, ali kako doživljavamo Live Chat potrebno je 15 do 45 minuta za povezivanje. Ali to se neće dogoditi svaki put kad ponekad budu brzi. Ali tvrtka bi ga trebala poboljšati i biti dosljedna.

Nastavak rada je vrlo važan jer ako vaše web mjesto nije u redu, ljudi se prebacuju na drugoga i tako ste izgubili mnogo kupaca i čitatelja. SiteGround zahtijeva 99,9% neispravnog jamstva. Naš test pokazuje da su usluge tvrtke stabilne i čuvaju vašu web lokaciju uvijek na mreži.

HostGator nudi 100 USD za Adwords, 100 USD za Yahoo! / Bing, ugrađeni WP instalacijski program, pristupačne cijene, cPanel, besplatni graditelj web mjesta s više od 4500 besplatnih predložaka i još mnogo toga. Samo uđite u HostGator, zasigurno ćete uživati ​​u njihovim uslugama

Glavne značajke: (Hatchling plan)

 • Skladištenje: Unmetered
 • Širina pojasa: Unmetered
 • domene: Nema besplatne domene, neograničene poddomene
 • web stranice: 1 dopušteno
 • Računi e-pošte: Neograničen
 • Povrat novca zagarantovan: 45 dana

9. WebHostingHub

webhostinghub

WebHostingHub nudi samo zajedničke WordPress hosting planove i poznat je kao vrlo dobra opcija za web stranice male razine. Ne prestar, kompanija je započela s radom 2010. WebHostingHub pod nadzorom InMotion Company (veliko ime u industriji hostinga) što je vrlo pozitivna točka u korist WHH-a.

Nisu iznijeli nikakve statistike niti tražili bilo kakvo jamstvo za Uptime. Naši rezultati ispitivanja prilično su prihvatljivi i održavaju vašu web lokaciju funkcionalnom. Web lokacije s malim brzinama nerviraju kupce zbog čega tvrtka nudi SSD pogone koji su poznati po visokoj brzini preko mehaničkih pogona.

Konkurentska prednost tvrtke je broj ponuđenih značajki. SSD je za 20x brzinu od tradicionalnog, 90 dana za testiranje usluga, kredit za marketinške kampanje, Softaculous instalacijski program, nema zastoja tijekom migracije, povucite & drop builder, cPanel, vrlo kompatibilan s WordPressom, POP3 / IMAP e-poštom, a popis se nastavlja. Naplaćuju vrlo mali iznos (1 USD) za stvaranje sigurnosne kopije nakon svaka 24 sata.

Vrlo ljubazna i suradnička podrška dostupna je 24 sata dnevno, 7 sati dnevno, putem telefona, live chat-a, e-pošte. S njima možete razgovarati i preko skypea. Podrška koju smo dobili bila je fantastična. Informacije na Facebooku i Twitteru objavili su u vezi s alatima koji bi mogli biti korisni za izgradnju web stranice i blogova, pa ih slijedite kako bi bili ažurirani..

Glavne značajke: (Iskra)

 • Skladištenje: Neograničen
 • Širina pojasa: Neograničen
 • domene: 1 besplatna domena, 5 parkiranih i 25 poddomena
 • web stranice: 2 dopušteno
 • Računi e-pošte: Neograničen
 • Povrat novca zagarantovan: 90 dana

10. HostWinds

hostwinds pouzdani WordPress hosting hosting 2019

Pa, tvrtka se nije dobro razlikovala od ostalih u industriji. Započnite nedavno u 2010. godini tvrtka uspostavlja različite podatkovne centre u Dallasu, Texasu i Infomartu, a podržani su od strane generatora, hladnjaka, sigurnosnog nadzora itd. Kako bi se zaštitili od bilo kakvih katastrofa.

Hostwinds nastoji pružiti iznimne usluge podrške. Pronašli smo chat uživo dovoljno fer da problem brzo riješi. Telefon, chat uživo, sustav ulaznica i usluge baze podataka podržavaju društvo da bi otkrili probleme s kupcima. Te su usluge dostupne svaki put, svaki dan i tijekom cijele godine.

Tvrtka je dobro razvila tehnologije za postizanje maksimalne brzine i 99,9% jamstva za neiskorištenje vremena. Rezultati su prilično respektabilni i stabilni. WindSpeed ​​tehnika pomaže u zaštiti svih korisničkih resursa i optimiziranoj optimizaciji koja čini vašu web lokaciju boljom izvedbom.

Glavne značajke: (Osnovni, temeljni)

 • Skladištenje: Neograničen
 • Širina pojasa: Neograničen
 • domene: Nema besplatne domene, Neograničeno poddomena
 • web stranice: 2 dopušteno
 • Računi e-pošte: Neograničen
 • Povrat novca zagarantovan: 60 dana

Zaključak – Koji je najbolji WordPress domaćin 2020. godine?

Gore navedeni stres na najboljim domaćinima koji pokazuje zadovoljavajuće rezultate. Ako ste ljubitelj WordPress-a i tražite potragu za hostingom koji najbolje odgovara vašem blogu ili web mjestu, pokušajte s ovim.

Gotovo sve tvrtke koje koriste SSD-ove za postizanje visokog odgovora poput InMotion, SiteGround, A2Hosting itd. Svaka od hosting kompanija ima svoje prednosti i nedostatke, poput WebHostingHub i SiteGround nudi obilje mogućnosti u paketima prilagođenim novčanicima, ali WHH je novo ime u industriji, dok je SiteGround ograničavao broj posjeta mjesečno.

Prema našem mišljenju, InMotion, A2Hosting, SiteGround djeluju malo viši i glatkiji te su pogodni iz svih perspektiva (cijena, najnovija tehnologija itd.), Dok je MediaTemple također vrlo dobra opcija, ali skupa.

SiteGround: Preporučuje WordPress.org, uz podršku vrhunske infrastrukture, SSD-ova, višestrukih podatkovnih centara, vrhunskih najnovijih poslužitelja i najbolje korisničke podrške u industriji.

InMotionHosting: SSD hosting, besplatna migracija, ime besplatne domene, različiti prateći kanali, dugogodišnje iskustvo u industriji, 90 dana garancije povrata novca

A2Hosting: Neograničeno pohranjivanje na SSD-ovima, besplatna automatska SSL aktivacija, kojoj pojedinačni korisnici vjeruju i kojima je dodijeljeno povjerenje, kao i web stranice za pregled treće strane.

Na kraju, želimo to reći, odaberite tvrtku koja najbolje odgovara vašim potrebama. Pažljivo smo sastavili popis nakon što smo napravili nekoliko testova i prosudbi iz različitih uglova (performanse, podrška, vrijednost itd.). Odaberite pravi WordPress hosting koji ispunjava sve potrebe za hostingom i sposoban je upravljati prometom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map