Najbolje DigitalOcean alternative 2020 [Početak za samo $ 0,004 / hr]

1

Želite li znati koje su neke pouzdane alternative DigitalOcean-a ili slične usluge u oblaku?


Ili vam trebaju samo neki sjajni zamjenici za preseljenje vašeg postojećeg projekta iz DigitalOcean-a?

Gotovo svi koji imaju internetsko postojanje moraju znati o uslugama hostinga u oblaku Digitalocean. Razlog njihove popularnosti su kvalitetne usluge po niskim cijenama. Na temelju tih razloga imaju jaku reputaciju i tisuće sretnih kupaca.

Ali Čekati!

Zašto Digital Ocean alternative?

Usluge podrške jedan su od najistaknutijih čimbenika pri odlučivanju davatelja web hostinga za projekt. A u uslugama podrške Live Chat je izuzetno zgodan način za pomoć u trenu.

Ali DigitalOcean nije ponudio Live Chat a jedini način je predati kartu. Predaja karte je dobra, ali za manje probleme. Za ozbiljne i velike probleme pri kojima vam odmah treba pomoć, podnošenje karte vrlo je nezgodno jer traje satima.

Dakle, za narode koji mogu samostalno rješavati tehničke aspekte poslužitelja, ovo možda neće biti problem. No, za početnike to je doista veliki problem i oni mogu očekivati ​​stresne situacije uma zbog svojih nezgodnih kanala podrške.

Drugi razlog mogle bi biti cijene za neke korisnike. Iako DigitalOcean nudi vrlo pristupačnu strukturu cijena, ali sada zbog visoke razine konkurencije možete ih pronaći davatelji niske cijene nego Digital Ocean.

To su neke od glavnih točaka, posebno korisničke podrške koja navodi kupce da pronađu potencijalne alternative.

Listajući sve alternative, popis postaje poprilično ogroman pa pažljivo nabrajamo samo bliže, snažnije i kompetentnije davatelje usluga.

A sada prijeđimo na pravu temu

Najbolje alternative DigitalOcean-a za 2020. godinu, natjecatelji i slične usluge u oblaku [Početak za samo $ 0,004 / hr]

1. Kamatera – IZBOR # 1

(Najbolje za: Razvojni programeri, programeri i intenzivni zadaci resursa)

Kamatera cloud poslužitelji

Kamatera je naš “Najbolji izbor“Kada je u pitanju pristupačni hosting u oblaku podržan elegantnom infrastrukturom, moćnim hardverom i najnovijim komponentama poslužitelja. Ono što ga čini izvrsnom alternativom DigitalOcean-u je dostupnost desetaka operativnih sustava, kao i prilagođeno korištenje OS-a.

Postoji širok raspon operativnih sustava, uključujući Windows, CentOS, Debian, FreeBSD itd. Koji se mogu instalirati s nekoliko klikova. Zapravo, programe za razvojne programere i CMS kao što su Drupal, Magento, WordPress, Joomla, Docker, LAMP, LEMP, MongoDB i Tomcat dostupni su i za instaliranje softvera.

Baš poput brzog pružanja usluga Digital Oceans, možete postaviti i cloud poslužitelj ispod 60 sekundi s željenim sistemskim resursima. Postupak je jednostavan, sve što morate učiniti je otići na nadzornu ploču vašeg računa, odabrati zonu poslužitelja, odlučiti koji OS / app vam treba, odabrati jezgre CPU-a, RAM-a, prostora i ostale dodatke (ako je potrebno) i vi ‘ dobro je ići. To je to; to je tako jednostavno kao što je to.

Tvrtka ima dugogodišnje iskustvo (više od 2 desetljeća), na raspolaganju su interni stručnjaci 24/7 za rješavanje tehničkih problema putem live chat-a, e-pošte i telefonskog poziva. Kamatera u tom pogledu ima prednost DigitalOcean-a, jer natjecatelj nema podršku za chat uživo, pomažu samo putem e-pošte / ulaznice.

Kada uspoređujemo lokacije podatkovnih centara oba pružatelja usluga, Kamatera također ima prednost u ovom odjeljku. Imaju 13 podatkovnih centara na četiri kontinenta, dok DigitalOcean ima 12, no nije mnogo. Što se tiče usluga i proizvoda koje nude oba domaćina, možete pronaći širok spektar usluga od njih, uključujući dodatke poput sigurnosnih kopija, balansiranja opterećenja, zaštite vatrozida, IP-a, itd..

Za instaliranje aplikacija, OS-a i okruženja za razvojne programere, Kamatera i DigitalOcean nude instalacijski program u jednom kliku, što osigurava brzo pokretanje poslužitelja. Postoji više od 100 slika iz OS-a za izbor kako biste ispunili sav raspon korisnika.

Osnovni “standardni” oblačni plan (kapljica) koštao je 5 USD mjesečno pakete 1 GB RAM-a, 1 vCPU, 1TB propusnost i 25 GB SSD prostora. U odnosu na Kamatera, njihov ulazni plan košta 4 USD mjesečno paketa 1GB RAM-a, 1 vCPU na 2667MHz, 20GB SSD prostora, CentOS Linux 8, 1 Free IP i 5TB propusnosti. Također možete konfigurirati prilagođeni poslužitelj u oblaku s do 384 GB RAM-a i 72 vCPU jezgri.

Sada je pitanje, zašto Kamatera?

Kamatera je daleko jedna od najboljih platformi u oblaku jer su svi njihovi poslužitelji izgrađeni s najbržim Intel Platinum procesorima (300% bržim od generacija prethodnika). Svaki poslužitelj koji koristi 40Gbit internetsko povezivanje, SSD diskove kako bi izbjegao uska grla, osigurao nultu kašnjenje i neograničenu skalabilnost.

Nadalje, nude i besplatni probni račun u trajanju od 30 dana za testnu vožnju kako bi se moglo provjeriti i odlučiti je li to pravi cloud hosting za njihove projekte. Ne gubite više vremena, prijeđite na Kamatera klikom ovdje i uživajte u TRIAL računu DANAS.

Planovi se kreću
cijena4 USD / mjesec – 80 USD mjesečno
Web stranice / aplikacijeNeograničen
CPU1 – 72 vCores
radna memorija1024MB – 384GB
skladištenje20 GB – 1000 GB SSD
Širina pojasa5 TB

2. Vultr [Počinje od $ 0,004 / hr]

(Najbolje za: Programeri, programeri i blogeri)

Vultr najbolji hosting niskog prcie oblaka

Kada pretražujete DigitalOcean alternative uglavnom temeljene na cijenama, Vultr postaje jak izbor, posebno za programere. Njihova robusna infrastruktura i proaktivno nadgledanje omogućuju im jamstvo 100% produženog rada. U slučaju da ne uspiju uručiti potraživanje, izdavat će kredit za prekid rada za to razdoblje.

Vultr ima 15 podataka centara koji se nalazi diljem svijeta (Sjeverna Amerika, Azija, Europa i Australija). To vam omogućuje raspoređivanje vašeg poslužitelja u blizini kupaca, a nudi nisku kašnjenje u učitavanju stranica. Vultr koristi Intel procesore najnovije generacije. Također, poslužitelji sadrže SSD pogone.

Kao i DigitalOcean, Vultr nudi i hosting u oblaku na satu i mjesečno. Prvi plan računalstva u oblaku s niskim cijenama košta samo 2,50 dolara budući da nudi 512 MB RAM-a, jednojezgreni CPU, SSD-20GB pohranu i 500 GB propusnosti. Iako je sljedeći plan sličan osnovnom planu DigitalOceana (tj. 5 USD), ali osigurava više resursa poput SSD-25GB, 1GB RAM-a, 1 jezgre i skoro 1 TB propusnosti.

Vultr vam ne samo da je brzo dostupan, već nudi i nevjerojatno dizajniranu upravljačku ploču. Lako možete pristupiti raznim svojstvima poslužitelja. Omogućuju vam stvaranje snimaka poslužitelja koji štedi vrijeme prilikom preusmjeravanja na novi poslužitelj. Vultr uključuje mnoštvo drugih značajki poput Block storage, Aplikacije s jednim klikom (WordPress, Joomla, GitLab itd.) I brojne OS predloške.

Vultr održava različite aplikacije povezane s Linuxom, Windowsom, aplikacijama za poslužitelje i web poslužiteljima. Ovdje je stvar koja nas malo razočara, Vultr ne nudi live chat. Sve što možete učiniti je samo otvoriti kartu i potražiti pomoć njihovog stručnog osoblja. Općenito, oni brzo odgovaraju, a odgovor očekujete za nekoliko sati. Dakle, ako tražite jeftinu alternativu, onda bi Vultr mogao biti taj.

Planovi se kreću
cijena2,50 USD / mjesec – 640 USD mjesečno
web straniceNeograničen
CPU1 – 16 jezgra
radna memorija512MB – 96GB
skladištenje10 GB – 1600 GB SSD
Širina pojasa0,5TB – 15TB

3. A2Hosting – najkvalitetniji natjecatelj DigitalOcean za Bloggere

(Najbolje za: Blogeri, trgovci i webmasteri)

A2 oblak vps s prilagođenim planom

Druga moćna opcija koja se igra kao DigitalOcean alternativa je A2Hosting, lansirana je još 2003. godine. Također sudjeluju u zaštiti okoliša podržavanjem projekata obnovljivih izvora energije i partnerstvom s Carbonfund.org.

Bilo je vremena kada ljudi možda nisu previše svjesni svojih usluga, ali sada sve veći broj zadovoljnih kupaca (više od 12,3 tisuće recenzija) pokazuje da se A2 čvrsto zalaže za kvalitetu. SSD diskovi, razni interni alati za podešavanje performansi čine A2 hosting kao jednog od najbržih web hosting usluga. Ne samo brzina, oni se također trude osigurati 99,9% produžetka.

A2Hosting nudi i gotove i prilagodljive planove hostinga u oblaku. U planovima za prilagodbu zapravo možete odabrati poslužiteljsku zonu, RAM, jezgre CPU-a, brzinu CPU-a i prostor za pohranu. Osim toga, birate između verzija predložaka OS Ubuntu, Slackware, Fedora, CentOS, Debian i još mnogo toga. Dok cPanel zahtijeva aktivaciju licence. Cloud VPS se može uključiti i isključiti na zahtjev korisnika.

Njihov plan “Start” (troškovi 15 dolara) izvrstan je izbor za početnike i blogere. U planu je 10 GB SSD memorija, 512 MB RAM-a, 2 jezgre CPU-a i neograničen ulazni promet. Iako uključuju besplatne podatke od 2 TB, a nakon toga koštat će samo 0,12 dolara po 1 GB. Svi planovi su podržani uz jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku. Možete podnijeti zahtjev za povrat u slučaju da niste zadovoljni s njima. Dakle, nikada se ne obavezujete koristiti njihove usluge.

Prisutni su svi kanali podrške za pomoć korisnicima. Njihovo osoblje Gurua pruža pomoć u vezi s telefonom, skypeom, pozivima, ulaznicama i chatom uživo. A za samopomoć možete pogledati njihovu bazu znanja. A2Hosting je stvarno lijep izbor koji nudi kompatibilan i brz zajednički hosting, Cloud servere, VPS poslužitelje i namjenska rješenja za hosting.

Raspon planova (3 plana)
cijena15 USD mjesečno – 25 USD mjesečno
web straniceNeograničen
CPU2 jezgra
Brzina procesora600 MHZ
radna memorija512MB – 1GB
Širina pojasa4TB – 6TB
skladištenje10 GB – 25 GB SSD-a

Bilješka: Možete planirati planove prema vašim potrebama s do 8 jezgara, 16 GB RAM-a i 200 GB prostora za pohranu.

4. CloudWays

(Najbolje za: Programeri, blogeri, poduzeća i trgovci)

Cloudways uspio alternativu za digitalocean

Cloudways postaje vrlo potencijalni dobavljač kada razmatra alternative DigitalOcean. Tvrtka je pokrenuta još 2011. godine nudi pouzdane planove za hosting oblaka. Nude fantastičan skup značajki kao što su pohrana na SSD uređajima, omogućeno Http / 2, skaliranje 1 klika, područje insceniranja, intuitivna nadzorna ploča s 1 klikom, besplatna migracija web mjesta i još mnogo toga.

Cloudways nude oblačnu infrastrukturu različitih pružatelja usluga Vultr, DigitalOcean, Google, Amazon i KYUP. Dakle, ako želite koristiti DigitalOcean, ali zbunjeni jer ne nude live chat, Cloudways je najbolje rješenje. Oni nude interni tim za podršku 24/7 putem chata uživo, e-pošte i zahtjeva za pozive itd. Tijekom odabira oblaka Digital Ocean.

Njihovi planovi hostinga podržavaju mnoštvo aplikacija i stoga su kompatibilni za zahtjeve blogera, programera, dizajnera i e-trgovine. najosnovniji plan (7 USD) nudi 512MB RAM-a, 20GB pohranu, 1TB propusnost i a besplatno Jednim klikom SSL certifikat. Veća propusnost može se dodati za samo 0,02 USD / GB pomoću platforme Digital Ocean. Planovi su podržani s pravilima povrata od 30 dana. Nadalje, s infrastrukturom nekoliko tvrtki sigurno možete smisliti željeni plan.

CloudWays podržavaju razne platforme za oblak, tako da možete pronaći tona podatkovnih centara širom svijeta. To znači da možete odabrati plan davatelja koji ima podatkovni centar u blizini vaše ciljne publike što poboljšava učitavanje web mjesta. Programeru oni dopuštaju jednostavna Git integracija. Osim toga, pružaju SSH & SFTP pristup, API, izbor baza podataka i posao cron itd. Ovdje imajte na umu da ne možete integrirati cPanel ili Plesk.

Cloudways nudi i Varnish UI koji poboljšava sigurnost i rad web mjesta. Podržavaju različite tehnologije prilagođene brzini poput Nginx, PHP 7, Memcached i Apache server za glatko iskustvo hostinga. Možete testirati njihove usluge, oni nude 3-dnevni probni račun bez kreditne kartice. Tako je bolji način da istražite CloudWays.

Bilješka: Cloudways nude cloud hosting koristeći DigitalOcean, Vultr, Amazon, Google i Kyup infrastrukturu. Ispod su cijene Cloudways-a za platformu DigitalOcean.

 Raspon planova (4 plana)
cijena7 USD / mjesec – 70 USD mjesečno
web straniceNeograničen
CPU1 – 2 jezgra
radna memorija512MB – 4GB
skladištenje20 GB – 60 GB SSD
Širina pojasa1TB – 4TB
SSLBesplatno

5. Host1Plus

(Najbolje za: Programeri – potpuni korijenski pristup)

cloud1plus cloud poslužitelji

Nastavljajući na popis alternativa DigitalOcean-u, evo Host1Plus. Postoje i Windows i Linux oblačni poslužitelji. Kontrola nad značajkama razvijenim za programere poput SSH pristupa, upravljanja DNS-om i pristupa API ostalim funkcionalnostima čini ga jednim od najboljih hostinga u oblaku za programere.

Razlog zašto je Host1plus novo ime za vas koje su lansirali tek 2008. Ali tvrtka tako brzo raste i sada upravlja s preko 70 000 klijenata širom svijeta. Odabir lokacije igra istaknutu ulogu pri učitavanju web mjesta, zbog čega trenutno nudi cloud computing Host1Plus 3 lokacije poslužitelja u Njemačkoj, SAD-u i Brazilu.

Poslužitelji Host1Plus opremljeni su Intel Xeon E5 v3. Štoviše, svi njihovi planovi uključuju planirane sigurnosne kopije, jedan besplatan IPv4, skalabilnost i unaprijed instalirane predloške operativnih sustava. Nudi besplatnu namjensku IP adresu. Također, njihovi serveri podržavaju KVM hipervisori koji imaju poboljšane performanse i sigurnost u odnosu na OpenVZ.

Korištenjem Host1plusa morate raditi uglavnom s naredbenim linijama. Ali slobodni ste instalirati bilo koji drugi OS. Ako vam se ne sviđaju naredbeni redovi, tada možete upotrijebiti dodatak cPanel trošeći 15 dolara. Najosnovniji plan uključuje 1-Core CPU, 512 MB RAM-a, 20 GB prostora za pohranu i 2TB propusnost koštajući 8 USD mjesečno. Uz to, nude politiku povrata od 14 dana.

Za pružanje usluga podrške, Host1plus nudi chat i veliku bazu znanja. Štoviše, jako cijenimo njihove vodiče koji sadrže koristan sadržaj. Tvrtka također ponuditi usluge chat tijekom 9-18 GMT + 3. Ali možete ih skenirati čak i nakon radnog vremena. Host1plus je pružatelj usluga u porastu koji nudi usluge računalstva u oblaku niskih cijena pružajući veliku kontrolu u korisnikovim rukama.

Linux OSRasponi planova (6 planova)Windows OSRaspon planova (4 plana)
cijena8 USD / mjesec – 156 USD mjesečnocijena25 USD mjesečno – 152 USD mjesečno
web straniceNeograničenweb straniceNeograničen
CPU1 jezgra – 8 jezgaraCPU2 jezgre – 8cores
radna memorija512MB – 32 + GBradna memorija4 GB – 32 + GB
skladištenje20 GB – 1000 GB SSDskladištenje100 GB – 1000 GB SSD
Širina pojasa2TB – 24TBŠirina pojasa6TB – 20TB

6. DreamHost – Neograničen SSD hosting hosting

(Najbolje za: Programeri, blogeri, trgovci)

Cloudho računalstvo Dreamhost 2017

S radom od 1997. godine, Dreamhost je poznat kao pouzdan i iskusan dobavljač. Uz kvalitetne hosting usluge, oni se ujedno i smatraju najboljim registrarom domena. Oni nude pokretanje poslužitelja u roku od 30 sekundi, stoga je brzo rješenje za programere, trgovce i blogere.

Tvrtka je izgradila pametnu arhitekturu koja se sastoji od najnovijih tehnologija poput čvrstih pogona i procesora nove generacije. Stavljaju kontrolu nad poslužiteljem u vaše ruke i možete vršiti promjene putem naredbenih linija i drugih alata.

Dreamhost nudi jednojezgreni CPU s 512 MB RAM-a. Plan također sadrži 80GB-SSD pohranu i 100 GB blok pohranu upravo u 4,50 $ / mj dok dodatne blokove možete dodati po vašim potrebama već od 10 USD mjesečno. Omogućuju besplatan promet za prijenos dok vam se naplaćuje propusnost za preuzimanje. A vaše ulaganje osigurano 97-dnevnom politikom povrata sredstava.

Trebate više snalažljivi planovi? Također nude servere s upto 8 GB RAM-a. Još jedna prednost korištenja Dreamhost-a, možete pokrenuti cloud poslužitelj dulje vrijeme, dok će vam biti naplaćeno maksimalno 600 sati. (25 dana) u danom mjesecu. Tako ćete uživati ​​u uslugama dužeg vremena uz niske cijene u usporedbi s DigitalOcean-om.

DreamHost također nudi alate prilagođene programerima pod DreamObjects naplatom nominalnih naknada. Uključuje razvoj web aplikacija, automatsko sigurnosno kopiranje web mjesta WordPress i integraciju vaših aplikacija za pohranu (CloudBerry, QNAP i Dropshare i mnogi drugi) itd..

U bilo koje vrijeme možete se obratiti njihovim službama za podršku putem chata i e-maila. Za pomoć u telefonu potrebno je kupiti njihovu “Call-back” značajku. Sve u svemu, DreamHost je lijep izbor, a posebno cijene ga čine uistinu bliskom alternativom DigitalOcean-u.

 Rasponi planova (3-planovi)
cijene4,50 USD / mjesečno – 48 USD mjesečno
web straniceNeograničen
CPU1 jezgra – 4 jezgre
radna memorija512MB – 8GB
Širina pojasaPrijenos prometa bez prometa
skladištenje80 GB – SSD

7. HostGator Cloud Hosting

(Najbolje za: Blogeri, webmasteri i trgovci)

cloudgator cloud najbolji najbolji Digitalocean alternative

HostGator nudi brze, ali ekonomične usluge hostinga u oblaku. Možda ćete čuti kako se neki ljudi žale na zajednički hosting. No koristeći HostGator cloud hosting osjetit ćete potpuno novo iskustvo. Čak i neki etablirani blogeri spominju HostGator Cloud usluge kao najbolji web hosting.

Osim kvalitete, još jedna stvar koja HostGator čini dobrom DigitalOcean alternativom za blogere i webmastere je određivanje cijena. Hostgator nudi upravo oblak plan koji se izljeva 4,95 $ / mjesečno dok Digitalocean naplaćuje 5 USD mjesečno. Osim toga, u odnosu na DigitalOcean, HostGator svojim korisnicima nudi više resursa kao što su procesor s 2 jezgre, 2 GB RAM-a, neograničena propusnost i pohrana itd. Dok DigitalOcean nudi 1-jezgreni CPU, 20 GB SSD memoriju, 512 MB RAM-a i 1TB propusnost.

Skalabilnost je ljepota HostGatora i jednostavnim klikovima možete povećati svoje resurse prema vašim potrebama. Ovo ne samo da štedi troškove, već vas uklanja i zbog problema s migracijom podataka i izvan izvora. Za isporuku brzih usluga uključuju integrirani lokalni predmemoriranje sa svim svojim planovima.

Još jedan motiv za odabir HostGatora nad digitaloceanom je upravljačka ploča. HostGator uključuje lako upravljačku ploču. Također, HostGator pokazuje više povjerenja u njihove usluge, kao rezultat toga, oni nude 45-dani garancija povrata novca koja je iznad prosjeka u industriji.

I dalje nije impresioniran HostGator? Sigurni smo da će se to promijeniti vaše mišljenje. Digitalocean ne nudi live chat i za pomoć, morate predati kartu koja je spor proces. A ako ne znate puno o upravljanju poslužiteljem i drugim tehničkim parametrima, tada možete doći u ozbiljne probleme. S druge strane, HostGator pruža korisničku podršku putem telefona, live chat-a i ulaznica. Iako nisu dosljedni u live chatu, ali su ipak puno bolji od bilo kojeg sustava ulaznica.

 Hatchling, beba i poslovni oblak
cijena4,95 – 9,95 dolara mjesečno
web stranice1 – Neograničeno
CPU2 jezgra – 6 jezgri
radna memorija2GB – 6GB
Širina pojasaUnmetered
skladištenjeUnmetered
poddomenaNeograničen

Bilješka: Viši planovi uključuju značajke SSL i Parkiranih domena

8. Hosting InMotion

(Najbolje za: Web marketeri, blogeri i veći projekti u razvoju)

InMotion Cloud VPS hosting pregled

Sljedeća najbolja alternativa za DigitalOcean je dobro organizirani, pouzdani i popularni InMotion hosting. Tvrtka ima povjerenje u CNET i dobila je A + ocjenu sa BBB. Također, postoje tisuće dobrih recenzija stvarnih korisnika. Obično ih se izdvaja po brzim uslugama, korisničkoj podršci i brzom odgovoru 90-dani politika povrata.

InMotion je upravljao Cloud VPS hosting uslugama što bi mogao biti razlog da su njihovi planovi skupi u odnosu na DigitalOcean. Ali visoke specifikacije planova zaslužuju takve cijene. Dovoljno je uzeti primjer njihovog VPS-1000HA-S (najosnovnijeg) plana koji košta 29,99 $ / mjesečno ali uključuje 4 GB RAM-a, 75 GB SSD prostora, 4TB propusnost, 3 IP adrese, sigurnosnu kopiju i još mnogo toga. Pored toga, na neograničenom web mjestu dopušteno je hostiranje na jednom planu. Svi planovi Cloud VPS-a također su optimizirani za potrebe e-trgovine.

S tako snažnim planovima, možete pretpostaviti da je uspostavljen za blogere i web trgovce umjesto za početnike. Budući da nude hosting na oblaku temeljen na VPS-u, možete očekivati čvrsto-stijena 99,99% Uptime i munjevitom brzinom. Zone maksimalne brzine igraju značajnu ulogu u poboljšanju brzine koja vam omogućuje odabir mjesta podatkovnog centra tijekom postupka odjave.

Ako već koristite cPanel s vašim postojećim pružateljem usluga, rado ćete znati da InMotion uključuje taj intuitivni cPanel sa svim njihovim Cloud VPS planovima. Oni također pružaju besplatno ime domene sa 6 i 12 mjeseci planova. Umjesto 1 ili 2 jezgre, InMotion razvija sustav u kojem se vaš zadatak širi po dostupnim jezgrama CPU-a za brže izvršavanje i samim tim se više zadataka može izvršiti spontano.

Još jedna značajka koja InMotion čini jednom od sjajnih alternativa DigitalOcean-u je briga za korisnike. Ne samo Live Chat, Telefon i e-poruke, već možete razgovarati i preko Skypea.

Iako su njihovi planovi skupi u odnosu na DigitalOcean, ali dobit ćete dobro predstavljen plan koji uključuje blistavu brzu brzinu sa SSD-om (20x brže od okretnih pogona), snimku servera, izradu sigurnosnih kopija, besplatnu migraciju web mjesta i još mnogo toga.

 Raspon planova (3 plana)
cijene29,99 USD / mjesec – 74,99 dolara mjesečno
web straniceNeograničen
CPUBesplatno
radna memorija4GB – 8GB
Širina pojasa4TB – 6TB
skladištenje75 GB – 260 GB SSD
IP adrese3 – 5
cPanelBesplatno

Zaključak

Cloud hosting postupno se pretvara u popularnu platformu za programere, blogere i web trgovce zbog njegovih potencijalnih prednosti poput neprekidnog rada, višestrukih izbora centara za podatke, velike brzine i još mnogo toga.

Također, računalstvo u oblaku nudi jedinstvenu značajku gdje se vaši podaci kloniraju na raznim poslužiteljima, a u slučaju kvara poslužitelja, vaša će web stranica i dalje normalno raditi putem drugog poslužitelja. To je primamljiva ljepota hostinga u oblaku.

Odabir najbolje DigitalOcean alternative postaje vrlo jednostavan promatrajući vrstu posla koji želite raditi. Ako tražite alternativu za razvijanje potreba, onda preporučujemo Kamatera i Vultr jer ćete na jednom mjestu dobiti sve alate i programe prilagođene programerima. Osim toga, oni imaju i 24 -7 interni tim za podršku koji odmah rješava korisničke upite.

S druge strane, ako ste bloger ili web marketer i želite ugostiti svoj blog na cloud hostingu na duži rok zatim A2Hosting i DreamHost nude mirne usluge. Izuzetno su brzi, isporučuju više od 99,9% produženog rada, jednostavni su za korištenje i pružaju usluge podrške uglavnom putem live chat-a, telefona i izdavanja karata. Uz to, ima dosta dobrih recenzija treće strane o oba domaćina.

To je naš skromni prijedlog o DigitalOcean alternativama. Stoga odaberite davatelja svojih potreba i podijelite s nama svoje cijenjene misli. Bit će nam zadovoljstvo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map