Millors proveïdors d’allotjament de WordPress 2020: [Hosts de confiança, fiables i assequibles]

7

Voleu iniciar un bloc o lloc comercial, però no sabeu quin és el millor allotjament de WordPress del 2020?


No et preocupis, hem recopilat una llista detallada d’alguns dels millors hosts de wordpress per ajudar-te a triar l’empresa adequada.

Però, primer, una mica d’introducció a WordPress, és un CMS de codi obert (sistema de gestió de continguts) llançat el 2003 per Matt Mullenweg i Mike. Ara, WordPress potencia més d’un 25% de llocs web a tot el món i una de les plataformes CMS més populars.

Podeu instal·lar-lo lliurement al servidor web i obtenir-lo en línia en pocs minuts. Creix molt ràpidament per la simplicitat, la flexibilitat i ofereix un ampli catàleg de productes gratuïts i premium (complements i temes).

Utilitzant-lo, podeu crear qualsevol tipus de lloc web com ara Blog personal, lloc d’estil de revista, botiga de compres, lloc de comerç electrònic, llocs de notícies i molt més. En poques paraules, hi ha moltes possibilitats que es poden fer mitjançant WordPress.

Per què WordPress?

Gairebé totes les empreses d’allotjament web suporten WordPress, ofereixen instal·lació d’un clic i fàcil d’utilitzar. Encara no s’ha acabat; WordPress té molt a oferir, com milers de plantilles gratuïtes, fàcils de configurar, complements gratuïts, motor de cerca molt més i molt més.

Aquí, en aquest article, el nostre objectiu és enumerar les millors empreses d’allotjament que siguin compatibles amb WordPress mentre s’utilitzen els plans d’allotjament compartits.

Però! Aquí hi ha un problema crític Quin és el millor allotjament de WordPress que s’adapta realment amb el meu lloc?

No et preocupis! T’ho hem posat fàcil.

En primer lloc, considereu quina importància tenen per a vosaltres aquests factors i assigneu-ne les prioritats;

 1. Velocitat
 2. Horaris
 3. Característiques
 4. Assistència
 5. Cost
 6. Política de devolució

Estem prou segurs que ara us és fàcil seleccionar l’allotjament web que s’adapti millor a les vostres necessitats.

Com fem proves:

 • Fem totes les proves instal·lant la mateixa versió de WP.
 • Instal·lem la plantilla Rise basada en un tema pròsper a cadascun dels servidors d’allotjament
 • Mateix nombre de publicacions i pàgines
 • No hi ha cap eina de memòria cau ni cap tipus de complement instal·lat durant el període de prova
 • Fem proves utilitzant els plans molt bàsics de les empreses de baix. Perquè pensem que si proporcionen la qualitat en el seu pla bàsic, segur que seran bones en els de nivell superior.

Wordpress Hosting 2019

10 millors proveïdors d’allotjament de WordPress del 2020

A continuació, es mostra la llista de les troballes que donen suport i executa el WordPress de manera senzilla i les declarem amb confiança com a millors proveïdors de hosting de WordPress.

1. A2Hosting

A2Hosting

Es van tornar a marcar i es van llançar el 2003 amb el nom d’A2hosting que abans era “Iniquinet”. És una de les principals empreses de hosting de WordPress amb un 99,9% de garantia de temps de vida. I en la nostra experiència, estan aconseguint amb èxit les seves reclamacions.

A2Hosting és molt automàtic que optimitzen el vostre lloc mitjançant la instal·lació automàtica del connector optimitzat A2 dissenyat per l’A2hosting. Això us estalviarà especialment quan no tingueu prou coneixements sobre com fer l’optimització del lloc?

Els seus plans són molt atractius per allotjar un bloc. Tots els plans inclouen les unitats d’estat sòlid i, si teniu fons, aneu al pla “Turbo”. Perquè ofereix “servidors turbo” i “A2 optimitzen l’accelerador de llocs”, cosa que fa que el vostre lloc sigui 20x més ràpid.

La companyia adopta diverses precaucions en matèria de seguretat i introdueix Brute Force, firewall Dual, exploració de virus, diferents eines de seguretat i còpia de seguretat automàtica en els seus plans per fer que la seguretat sigui insensible.

Estan proporcionant serveis de suport de qualitat i mantenen xat en viu, trucada telefònica, correu electrònic i un gran ampli de la base de coneixement. Per tant, no us haureu de preocupar de res. Els contactem a través del seu xat en directe i els fem proves per fer-li diferents preguntes. La resposta no arriba en cap moment amb respostes molt útils.

Característiques clau: (Pla de consciència)

 • Emmagatzematge: Il·limitat
 • Ample de banda: Il·limitat
 • Dominis: No
 • Llocs web: Es pot allotjar 1
 • Comptes de correu electrònic: 25
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

2. SiteGround (60% de descompte)

lloc web millor allotjament per a WordPress 2019

SiteGround es va llançar tard en comparació amb els seus competidors (BlueHost, DreamHost, etc.), però creix molt ràpidament i va fer bona fama sobretot entre els bloggers. L’empresa ha dissenyat els seus plans d’allotjament i ofereix diverses tecnologies per assegurar la velocitat, el temps de funcionament, la seguretat, etc..

L’adquisició d’un pla és molt fàcil i només heu d’introduir uns quants detalls. I ara esteu al cPanel on us espera un instal·lador d’un clic que us espera per a la instal·lació de WordPress.

Tots els centres de dades tenen el suport de múltiples fonts d’energia, com ara generadors i SAI, per mantenir els vostres llocs sempre en línia. Hi ha una opció de còpia de seguretat integrada per evitar pèrdues de dades. Les unitats de disc SSD, SuperCacher, CloudFlare i molt més són només per fer que el vostre lloc sigui ràpidament fiable. A més, si esteu cansats de patir el temps d’inactivitat amb el vostre allotjament existent, no us preocupeu de canviar cap a SiteGround per aïllar el compte, la supervisió de servidor de forma activa no us defallirà..

SiteGround va dedicar els seus coneixements als serveis d’assistència i assigna personal amb coneixement per proporcionar ajuda als clients a través del telèfon, el xat en viu i el sistema de ticketing. Confieu en nosaltres, estan disponibles les 24 hores del dia i no responen en molt poc temps.

Característiques clau:- (Pla d’inici)

 • Emmagatzematge: 10 GB
 • Visites: 10.000 / mes.
 • Dominis: 1 domini gratuït, subdominis il·limitats i dominis estacionats
 • Llocs web: Podeu allotjar 1 lloc web
 • Comptes de correu electrònic: Il·limitat
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

3. InMotionHosting

InMotion Hosting

A efectes d’avaluació, adoptem el Pla “Iniciar”. El pla d’allotjament està ben optimitzat amb WordPress i té funcions úniques com el WP preinstal·lat, les actualitzacions automàtiques, la velocitat, la integració WP-CLI, etc. La companyia ofereix 250 crèdits publicitaris, inclosos 100 $ Adwords, 75 dòlars bing i 75 dòlars Yahoo impulsar el trànsit de qualitat.

L’assistència al client basada als Estats Units ofereix solucions telefòniques, de xat en directe i de correu electrònic en tots els aspectes. També podeu disparar-los. Els contactem mitjançant el xat en viu (ja que és la forma més habitual) i els experimentem molt ràpidament. Sembla que t’esperen.

Quant a la velocitat, el temps de càrrega és realment curt i, mitjançant les unitats SSD, OptimumCache i altres tecnologies de millora de la velocitat, els serveis són realment expeditius. A més, suporta PHP 7, que és molt amable i compta amb la velocitat. Amb un 99,9% de mitjana de vida permanent, el creador d’arrossegament i arrossegament del comerç electrònic l’empresa sempre és la nostra primera elecció mentre allotgeu WordPress i us recomanem InMotion Hosting sense ambigüitats..

Característiques clau: (Pla de llançament)

 • Emmagatzematge: Il·limitat
 • Ample de banda: Il·limitat
 • Dominis: 1 domini gratuït, 6 dominis estacionats i 25 subdominis
 • Llocs web: Es poden allotjar 2 llocs web
 • Comptes de correu electrònic: Il·limitat
 • Garantia de devolució de diners: 90 dies

4. BlueHost

BlueHost Best WordPress Hosting 2019

Quan es tracta de la imatge de marca, no hi ha cap coincidència amb BlueHost i el millor és que sigui recomanat oficialment per WordPress.

Mitjançant l’ús del pla bàsic d’allotjament vam trobar que són molt professionals a l’hora de proporcionar els serveis. L’instal·lador amb un clic es mostra molt útil mentre instal·leu WordPress.

En cas d’afrontar qualsevol problema, podeu contactar amb el seu servei d’assistència tècnica disponible en directe les 24 hores del dia a través de telèfon, xat i entrades de bitllets.

BlueHost assegura la velocitat mitjançant la tecnologia de protecció de recursos i CloudFlare. Amb el servei gratuït de CloudFlare, podeu augmentar la velocitat del vostre lloc en 2 vegades i es carregarà entre 2 i 3 segons.

Heu d’anar al pla “més”, ja que ofereix moltes funcions que el pla “bàsic” com ara els experts en correu brossa, 200 dòlars per a campanyes d’anuncis, emmagatzematge il·limitat, etc..

Característiques clau: (Pla bàsic)

 • Emmagatzematge: 50 GB
 • Ample de banda: No modificat (sense límit específic)
 • Dominis: 1 domini gratuït, 25 subdominis i 5 dominis estacionats
 • Llocs web: Podeu allotjar 1 lloc web
 • Comptes de correu electrònic: 5
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

5. GreenGeeks

greengeek hosting

Trey Gardner va fundar GreenGeeks el 2006. Si sou conscients del medi ambient, us agradarà sentir que utilitzen energia renovable i rebran diversos premis per les seves iniciatives respectuoses amb el medi ambient.

Amb l’adopció de la tecnologia més recent l’empresa és capaç de lliurar la velocitat. Els més nous processadors Intel Xeon, servidors de SSD, servidors RAM de 64 GB DDR3 dissenyats per a la velocitat màxima. A més, els servidors estan gestionats adequadament contra factors de seguretat, incendi i humitat per evitar qualsevol caiguda en els serveis.

El personal format i amb experiència ofereix ajuda per telèfon, xerrades en directe i sol·licituds d’entrades. També hi ha una gran quantitat d’articles, preguntes freqüents i tutorials en vídeo. Per tant, si en qualsevol cas trobeu un xat en viu o algun altre sistema lent, les dades de la base de coneixement us ajudaran.

La companyia reclama el 99,9% de garantia de temps i disposa de diversos centres de dades per tal de dividir les dades entre ells per evitar pèrdues de dades. Creieu-nos que la companyia segurament va satisfer la seva demanda. Pel que fa al temps de càrrega, és majoritàriament de 1,7 a 2,3 segons.

Hi ha una redundància de funcions com ara el creador de llocs web gratuït, cap taxa de migració, eines de SEO, un instal·lador de 1 clic WP, PHP7, CDN, etc..

Característiques clau: (Pla bàsic) 

 • Emmagatzematge: Il·limitat
 • Ample de banda: Il·limitat
 • Dominis: 1 domini gratuït, aparcaments il·limitats i subdominis
 • Llocs web: Il·limitat
 • Comptes de correu electrònic: Il·limitat
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

6. DreamHost

DreamHost WordPress Hosting 2019

DreamHost ha completat gairebé 19 anys a la indústria i allotja més de 1.500.000 llocs. Ofereixen allotjament variat com Shared, Managed, VP i Dedicats, adequats per a allotjament de llocs web de petit i d’alt trànsit. Després de comprar el pla d’allotjament, aquí és una mica complicat per als usuaris que utilitzen cPanel perquè l’empresa que ofereix el seu propi panell de personalització. Però no us preocupeu perquè el dissenyin com a fàcil d’utilitzar i després d’una mica d’enfocament, és molt fàcil navegar.

Per seguretat, el mantenen estret si es tracta d’un lloc de comerç electrònic o de qualsevol tipus de lloc web. Hi ha disponibles certificats SSL, exploració automàtica de programari maliciós i diversos passos d’autenticació per cobrir els forats de seguretat. La companyia ofereix una garantia d’operació al 100%, que podria ser la raó dels seus preus més alts. En lloc d’utilitzar les unitats tradicionals, els seus servidors estan equipats amb SSD que fa que el vostre lloc sigui ràpidament ràpid

Per als serveis d’assistència, no van oferir cap servei d’atenció al client per telèfon. Estan disponibles a Live Chat, correu electrònic i Twitter el 24/7/365 i recordeu que són el guanyador del premi al millor servei d’atenció al client 2016.

Aquesta empresa també és recomanada per WordPress.org

Característiques clau: (Pla bàsic)

 • Emmagatzematge: Il·limitat
 • Ample de banda: Il·limitat
 • Dominis: 1 domini gratuït
 • Llocs web: Podeu allotjar lloc web il·limitat
 • Comptes de correu electrònic: Il·limitat
 • Garantia de devolució de diners: 97 dies

7. MediaTemple

Mediatemple excel·lent wordpress hosting 2019

Són a la indústria i treballen per satisfer els seus clients des del 1998 i el 2013 va ser adquirit per la Godaddy. Mediatemple és un dels millors proveïdors d’allotjament de WordPress amb l’objectiu que sigui fiable per a desenvolupadors, bloggers, dissenyadors, innovadors, etc. Després de conèixer el seu pla personal, vam trobar:

Els plans d’allotjament de Media Temple inclou opcions de suport premiades i basades als Estats Units i ajuden els clients a través de xat en viu, telèfon, entrades i fins i tot a twitter. Hem proporcionat les nostres preferències de Xat en viu i les hem trobat molt ràpides i sorprenents. Tant si es tracta d’una instal·lació o algun altre problema relacionat amb la seguretat, les actualitzacions, el tauler d’administració… sempre estan preparats per ajudar-vos.

Durant el nostre test de velocitat i càrrega, els vam trobar força eficients. L’ús de unitats SSD, amplada de banda escalable, PhP 7, CloudFlare CDN fa que el vostre lloc funcioni de manera excel·lent. 99,99% de garantia de temps i, si no s’entrega, pot sol·licitar crèdit segons la seva política de crèdit. A més, la còpia de seguretat automàtica protegir les vostres dades.

Tot i que els plans de Company Grid són cars però, a canvi, li proporcionen la qualitat en tots els aspectes. Significa que realment lliuren el que pagueu

Un altre meravellós estand de la companyia són les iniciatives de seguretat. Escaneig freqüent de programari maliciós, vulnerabilitats, complements obsolets, detecció de correu brossa, etc. i SiteLock per detectar i eliminar el malware. A més, si el vostre lloc és piratejat, només truqueu i deixeu que els seus experts en seguretat tractin els problemes de seguretat. Tot depèn de quin tipus de seguretat necessiteu, ofereixen diferents paquets de seguretat.

Si voleu alliberar-vos de preocupacions, el temple mediàtic és una opció ideal per tenir en compte:

Característiques clau: (Pla personal)

 • Emmagatzematge: 20 GB
 • Ample de banda: 1TB escalable
 • Dominis: No
 • Llocs web: Es poden allotjar 100
 • Comptes de correu electrònic: 1000
 • Garantia de devolució de diners: 30 dies

8. HostGator

Hostgator que acull el 2019

A partir d’una habitació de dormitori universitària a l’octubre del 2002, l’empresa Brent Oxley guanya més de 1000 clients actius en un any. Ara, Hostgator és un gran nom i el millor hosting de wordpress per a llocs web i blocs de trànsit petit o mitjà. Ofereixen una àmplia varietat de plans d’allotjament, inclosos Shared / Web, Cloud, WordPress, Reeller, VPS i Dedicats. L’avantatge principal que van obtenir és el preu que és d’allò més apreciable si el comparem amb la qualitat.

Amb la finalitat de provar, hem adquirit el Pla Hatchling que considerem que també és un bon pla per començar.

Les trucades, el xat en directe, la venda de bitllets, els tutorials en vídeo i la gran quantitat de fòrums estan disponibles 24 x 7 x 365. Els serveis d’assistència són bons i el personal és molt assabentat, però a mesura que experimentem el Live Chat triga de 15 a 45 minuts a connectar-se. Però això no passarà cada cop que de vegades són ràpids. Però l’empresa hauria de millorar-lo i ser coherent.

L’horari d’obtenció és molt important perquè si el vostre lloc està a la baixa, la gent passa a un altre i de manera que heu perdut molts clients i lectors. SiteGround reclama el 99,9% de garantia de temps. El nostre test demostra que els serveis de l’empresa són estables i manté el vostre lloc sempre en línia.

HostGator proporciona 100 dòlars per a Adwords, 100 dòlars per Yahoo! / Bing, instal·lador integrat de WP, preus assequibles, cPanel, creador de llocs gratuïts amb més de 4500 plantilles gratuïtes i molt més. Simplement entri a HostGator de ben segur que gaudireu dels seus serveis

Característiques clau: (Pla de lluita)

 • Emmagatzematge: No modificat
 • Ample de banda: No modificat
 • Dominis: Sense domini gratuït, subdominis il·limitats
 • Llocs web: 1 permès
 • Comptes de correu electrònic: Il·limitat
 • Garantia de devolució de diners: 45 dies

9. WebHostingHub

webhostinghub

WebHostingHub només ofereix plans de hosting de wordpress compartits i coneguda com una opció molt bona per als llocs web de petit nivell. No és massa antic, la companyia va iniciar el seu funcionament el 2010. WebHostingHub sota el supervisor de InMotion Company (un gran nom de la indústria d’hostaleria), que és un punt molt més a favor del WHH..

No han presentat cap estadística ni reclama cap garantia de temps. Però els resultats de les proves són força acceptables i mantenen el vostre lloc funcional. Els llocs de baixa velocitat molesten als clients i és per això que la companyia ofereix unitats SSD conegudes per una gran velocitat a les unitats mecàniques.

L’avantatge competitiu de l’empresa és el nombre de funcions que s’ofereixen. La SSD té una velocitat 20x més tradicional, 90 dies per provar els serveis, crèdit per a campanyes de màrqueting, instal·lador Softaculous, sense temps d’inici durant la migració, arrossegueu & build builder, cPanel, molt compatible amb WordPress, POP3 / IMAP Email i la llista continua. Cobren una quantitat molt petita ($ 1) per crear la còpia de seguretat al cap de 24 hores.

Suport molt amable i cooperatiu disponible 24 hores al vostre servei per telèfon, xat en directe, correu electrònic. També podeu xerrar amb ells a través del skype. El suport que hem rebut va ser fantàstic. Han publicat informació a Facebook i Twitter relacionada amb eines que poden ser útils per a la creació del lloc i els blocs, així que seguiu-les per estar al dia..

Característiques clau: (Espurna)

 • Emmagatzematge: Il·limitat
 • Ample de banda: Il·limitat
 • Dominis: 1 domini gratuït, 5 estacionats i 25 subdominis
 • Llocs web: 2 permesos
 • Comptes de correu electrònic: Il·limitat
 • Garantia de devolució de diners: 90 dies

10. HostWinds

hostwinds proveïdors d'allotjament de WordPress fiables 2019

Bé, la companyia no es distingeix bé de les altres de la indústria. La companyia va establir recentment el 2010 diferents centres de dades a Dallas, Texas i Infomart, que tenen el suport de generadors, refrigeradors, control de seguretat, etc. per protegir-se de qualsevol desastre..

Hostwinds s’esforça molt per proporcionar serveis de suport excepcionals. Hem trobat la fira de xat en directe prou com per solucionar el problema ràpidament. La companyia manté els serveis de telèfon, de xat en directe, de sistema de bitllets i de bases de coneixement per esbrinar els problemes del client. Aquests serveis estan disponibles cada vegada, tots els dies i durant tot l’any.

L’empresa ha dissenyat les tecnologies amb l’objectiu d’oferir la màxima velocitat i el 99,9% de garantia de temps. Els resultats són força respectables i estables. La tècnica de WindSpeed ​​ajuda a protegir els recursos de cada usuari i a l’optimització que fa que el vostre lloc comporti un rendiment millor.

Característiques clau: (Bàsic)

 • Emmagatzematge: Il·limitat
 • Ample de banda: Il·limitat
 • Dominis: Sense domini gratuït, subdominis il·limitats
 • Llocs web: 2 permesos
 • Comptes de correu electrònic: Il·limitat
 • Garantia de devolució de diners: 60 dies

Conclusió: quin és el millor amfitrió de WordPress del 2020?

Per sobre de la llista, ressalta els millors amfitrions, que mostra resultats satisfactoris. Si sou un amant de WordPress i cerqueu l’allotjament que s’adapti millor al vostre bloc o lloc, haureu d’intentar-los.

Gairebé totes les empreses que utilitzen SSD per oferir una resposta elevada com InMotion, SiteGround, A2Hosting, etc. Cadascuna de les empreses que allotgen té els seus avantatges i contres com WebHostingHub i SiteGround ofereix moltes funcions en paquets compatibles amb la cartera, però WHH és un nom nou a la indústria, mentre que SiteGround limitava el nombre de visites al mes.

Segons la nostra opinió, InMotion, A2Hosting, SiteGround estan funcionant una mica més amunt i adequat i adequat des de totes les perspectives (preu, tecnologia més recent, etc.), mentre que MediaTemple també és una opció molt bona però costosa..

SiteGround: Recomanat per WordPress.org, avalat per una infraestructura d’avantguarda, SSDs, diversos centres de dades, servidors més recents de gamma alta i una atenció al client millor del sector..

InMotionHosting: Allotjament SSD, migració gratuïta, nom de domini gratuït, diversos canals de suport, anys d’experiència en la indústria, garantia de devolució de 90 dies

A2Hosting: Emmagatzematge il·limitat en SSDs, activació SSL automàtica gratuïta, confiada i avalada per usuaris particulars, així com llocs web de revisió de tercers.

Al final, volem dir-ho, tria l’empresa que millor s’ajusti als teus requisits. Hem elaborat detingudament la llista després de fer diverses proves i judicis des de diferents angles (rendiment, suport, valor, etc.). Trieu l’allotjament de WordPress adequat que compleixi totes les necessitats d’allotjament i sigui capaç de gestionar el trànsit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map