Comparatiu de BlueHost vs GoDaddy 2020: revisió de costat

0

Amb tones d’empreses del sector de l’allotjament web, és molt difícil triar-ne la més adequada. Tant BlueHost com GoDaddy són noms coneguts. BlueHost és famós pels seus serveis d’allotjament mentre GoDaddy va fer el seu nom principalment a causa del registre de dominis i després d’això, comencen a oferir serveis d’allotjament.


Totes dues pretenen oferir l’allotjament a tarifes baixes. Tots dos tenen molts clients feliços. Així doncs, per solucionar aquest misteri qui és millor, ho fem Comparació de costat de BlueHost vs Godaddy. Esperem que aquesta comparació us ajudi molt a seleccionar quina és la vostra millor opció.

Resum ràpid de GoDaddy vs BlueHost

BlueHost és un dels millors proveïdors d’allotjament de WordPress i ofereix un nom de domini gratuït durant un any en comprar un pla d’allotjament. Si utilitzeu WordPress CMS, escollir BH seria una excel·lent opció.

GoDaddy és el registre de domini més barat i només podeu agafar el vostre domini amb només 0,99 dòlars el primer any. Però no us recomanem fer servir allotjament. Els seus plans són una mica més costosos que BlueHost.

BlueHost vs GoDaddy Review 2020 (comparació de costat a costat)

Horaris

L’horari d’ús és un període durant el qual el vostre lloc està en línia per Internet i la gent pot accedir al vostre lloc o comprar els vostres productes. Per tant, significa que els temps d’aturada excessius afectaran la vostra empresa i reputació. BlueHost no ofereix cap garantia de temps de treball mentre que GoDaddy ofereix un 99,9% de garantia.

Però només oferir garantia no és suficient, mireu les estadístiques que es mostren a continuació.

Durant el període de prova, vam trobar que en la major part del mes els servidors BlueHost, el temps de lliurament era del 99,99% i fins i tot del 100% en alguns mesos. Si bé GoDaddy no es concentra en el temps de servei dels seus servidors, és per això que tenim un mínim del 99,85% i un màxim del 99,99%. A més, aconsegueixen fer un lliurament 100% dos mesos seguits.

En experiència personal, vam trobar que Bluehost és millor que GoDaddy en termes d’estabilitat del servidor.

Guanyador: BlueHost

  • També us pot interessar llegir: alternatives de Pingdom i eines similars

Velocitat / Temps de càrrega

El temps de càrrega del lloc web és la quantitat de temps per carregar completament una pàgina. Si el vostre lloc triga més de 3 segons a carregar-lo, els usuaris es frustraran i, finalment, abandonaran el vostre lloc. A més, els llocs web lents són la causa de la baixa classificació dels motors de cerca. Però, segons les nostres proves, amb l’eina Pingdom i GTMetrix, BlueHost funciona millor que el GoDaddy.

El temps de càrrega mitjana del lloc web de BlueHost és inferior a 796 ms, mentre que GoDaddy triga gairebé 3,54 s en carregar una pàgina. Aquí tingueu en compte que instal·lem WordPress als dos i no instal·lem cap complement. Solament no vam experimentar el temps de càrrega d’alta pàgina amb GoDaddy, també hi ha tones de queixes dels clients sobre el seu funcionament i servidors de baixa velocitat a BBB.

Una altra manera de reduir el temps de càrrega de la pàgina és CloudFlare, que va fer que la memòria cau de contingut estàtic del vostre lloc es pugui lliurar ràpidament la propera vegada. BlueHost inclou una opció integrada de CloudFlare al seu tauler i només heu de tocar uns quants clics per activar-la, però GoDaddy no inclou una opció tan útil, això vol dir si voleu activar-la, feu-ho manualment..

Guanyador: BlueHost

Atenció al client

No importa si sou un expert, no podeu dir que podeu resoldre tots els problemes. La tecnologia canvia dia a dia i en qualsevol moment es plantegen nous problemes en temps real. Per tant, necessitareu un equip de suport expert i experimentat per fer front a problemes greus. Les dues companyies ofereixen serveis d’assistència 24 hores al dia per telèfon i entrades.

Però, BlueHost també proporciona ajuda instantània a través del xat en viu mitjançant el qual podeu demanar ajuda en qualsevol moment el 24/7/365. Segons la nostra experiència, el seu equip de suport és molt ràpid, educat i respon en pocs minuts. D’altra banda, Godaddy no va oferir una opció de xat en directe les 24 hores del dia. A més, GoDaddy té tones de queixes quan es tracta de suport tècnic

De vegades, a causa d’alguns problemes, l’empresa no és capaç de prestar ajuda al mateix lloc, però ara vol la solució. Una base de coneixement és un lloc on l’empresa va recollir dades sobre tots els temes i preguntes.

Tots dos proveïdors mantenien tones de directrius. Aleshores, en comptes d’esperar, visiteu el centre d’ajuda de l’empresa, que es manté al seu lloc oficial. Allà podeu cercar els problemes i solucions. Els dos també ofereixen un fòrum comunitari on podeu publicar els vostres problemes.

Guanyador: BlueHost (Xat en viu les 24 hores)

Comparació de funcions d’allotjament BlueHost i GoDaddy

En aquesta comparació de BlueHost vs GoDaddy, el temps de funcionament, els preus i les funcions d’assistència dels clients són una de les característiques imprescindibles, però no són suficients. Hem de comparar totes les funcions destacades que són els requisits bàsics de cada bloc i lloc web.

Ample de banda

En paraules simples, l’amplada de banda és la quantitat de trànsit que pot gestionar un lloc web. Tots dos ofereixen un ample de banda il·limitat en tots els seus plans.

Guanyador: Corbata

Espai web

L’espai web és on emmagatzemeu tots els fitxers, imatges, vídeos i contingut de text dels vostres llocs web. GoDaddy ofereix 100 GB d’emmagatzematge en el seu pla d’Economia (pla molt bàsic) mentre que BlueHost ofereix 50 GB (és més que suficient, generalment els llocs web no en prenen tant).

Guanyador: GoDaddy

Lloc web, dominis i subdominis

BlueHost i GoDaddy ofereixen allotjar un lloc web i 25 subdominis sobre els seus plans bàsics. A més, ambdues companyies us ofereixen un nom de domini gratuït en el moment en què aneu a registrar-vos en un pla de hosting.

Guanyador: Corbata

Còpia de seguretat

La còpia de seguretat és igual que la salvació del vostre lloc. Quan heu confundit amb el vostre lloc a causa d’alguns plugins o de qualsevol tipus de canvi, què voleu fer? A continuació, es mostra la forma curta, fàcil i segura de restaurar els fitxers de còpia de seguretat.

BlueHost inclou una instal·lació de còpia de seguretat gratuïta, que fa automàticament la còpia de seguretat setmanal mentre GoDaddy cobra 1,99 $ / mes. per còpia de seguretat & restaurar.

Guanyador: BlueHost

Instal·lacions de CMS

La instal·lació de CMS mai és fàcil com fins ara, els desenvolupadors ho faciliten, especialment per als novells que no tenen o tenen una capacitat molt limitada. Ara, mitjançant l’instal·lador d’un clic, podeu instal·lar moltes aplicacions en molt poc temps.

Si voleu instal·lar WordPress, que és el CMS més popular i líder, hi ha una opció independent de “WordPress” al Cpanel. Només requereixen uns quants clics i ja ho heu fet.

Guanyador: Corbata

Ofertes de Màrqueting

Com es coneix la gent sobre el vostre negoci? La resposta és “Publicitat”. Heu d’anunciar el vostre bloc i lloc web, és a dir, conscienciar-vos de la vostra existència. Però la publicitat no és gratuïta. Cal gastar diners bonics.

Bluehost no ofereix crèdit publicitari en el seu pla “bàsic”. Però si aneu a comprar un pla “Plus” o “Prime”, la bona notícia és que ofereixen crèdits gratuïts de $ 200 anuncis juntament amb hosting. Però GoDaddy no inclou aquesta oferta en cap dels seus plans.

Guanyador: BlueHost

Política de devolució

És el període de temps durant el qual podeu sol·licitar la devolució dels vostres fons. Es produeix quan no satisfà els serveis de l’empresa i vol tornar els diners.

BlueHost ofereix una garantia de devolució de 30 dies. Però al cap de 30 dies, encara teniu la possibilitat d’obtenir un reemborsament proporcional.

D’altra banda, GoDaddy només ofereix 30 dies per demanar un reembossament. I si adquiríeu un pla mensual (menys d’un any), només teniu 48 hores per sol·licitar la devolució.

Guanyador: BlueHost

Revisió dels plans d’allotjament de GoDaddy i BlueHost

Els darrers plans de hosting de BlueHost

BlueHost té tres plans; bàsica, plus i prime. El pla “bàsic” sembla una mica limitat, ja que només podeu allotjar un lloc web, però aquest pla és el millor allotjament per a petites empreses. Podeu allotjar dominis il·limitats si compreu un pla principal o superior.

darrers paquets d'allotjament godaddy

GoDaddy també ofereix tres plans: Economy, Deluxe i Ultimate. GoDaddy ofereix 50 GB d’emmagatzematge més en el seu pla d’Economia. Quan es tracta dels preus, regularment el cost dels plans és exactament el mateix. Però GoDaddy ofereix descomptes més grans en els seus plans superiors (Deluxe & Definitiva).

Guanyador: GoDaddy

Valor dels diners

Aquestes dues empreses valoren la vostra despesa i ofereixen prou?

Si agafem GoDaddy, els seus plans són molt similars als de BlueHost a preus regulars, mentre que ambdós ofereixen grans descomptes amb freqüència.

El pla BlueHost Plus inclou funcions marcades sense límits. D’altra banda, GoDaddy (pla Deluxe) també inclou funcions il·limitades, però no ofereix cap còpia de seguretat gratuïta & restaurar.

A més, GoDaddy no ofereix l’opció CloudFlare integrada i imposa la restricció a l’emmagatzematge de bases de dades.

I si comparem els preus dels plans, GoDaddy és una mica car després d’afegir el cost de la còpia de seguretat & opció de restauració.

Guanyador: BlueHost

Tauler de control fàcil d’utilitzar

Un cop completat el procés de registre, obtindreu un tauler de control per a la gestió del lloc. Mitjançant cPanel, els usuaris poden controlar la instal·lació del CMS, establir dominis, crear bases de dades, gestió de correus electrònics i moltes altres funcions..

Actualment, tots dos ofereixen un cPanel fàcil d’utilitzar, que és comú a la indústria. Però BlueHost va fer pocs canvis i polir el tauler, com ara icones noves i esquemes de colors, etc..

Per tant, si no esteu segurs de decidir-vos a BlueHost vs GoDaddy en funció de la visibilitat, la usabilitat i la fiabilitat del panell; i no us preocupeu que els dos són gairebé iguals.

Guanyador: Corbata

Constructor de llocs web

El administrador web pot crear els seus propis dissenys personalitzats amb creadors de llocs web. Però ha passat el temps en què necessites habilitats especials de programació per construir un lloc. Ara amb l’ajuda del creador Arrossegueu i deixeu anar, qualsevol pot crear el seu propi disseny.

BlueHost inclou un constructor de llocs gratuït “Weebly” en els seus plans d’allotjament. Simplement, inicieu la sessió a cPanel. Aquí veieu Weebly. Feu clic damunt i comenceu a crear-se amb tones de plantilles gratuïtes.

La versió gratuïta també inclou suport de SEO bàsic, que ajuda a prevenir els factors anti-SEO. Com que és una versió gratuïta, és per això que té funcions limitades com el nombre limitat de pàgines i l’absència d’opció “temes d’importació”..

Navegació del panell c del creador de llocs BlueHost

Ara, si parlem del GoDaddy, ofereixen proves gratuïtes del primer mes i, després, hauràs de pagar 5,99 dòlars / mes o 71,88 dòlars / any. Podeu crear pàgines il·limitades i personalitzar els temes disponibles. Aquí teniu algunes plantilles

Temes de GoDaddy

Però el cert és que hi ha molts constructors de llocs millors que el GoDaddy. Així que si invertiu els vostres diners, per què no us n’heu de gastar? Tot i que, BlueHost ofereix un creador de llocs limitat, però és molt bo.

Guanyador: BlueHost

Altres funcions comunes

Ara parlarem d’algunes funcions comunes que també són importants juntament amb totes les funcions anteriors. Aquestes funcions estan desenvolupades per a la facilitat dels usuaris.

Així que abans de comprar qualsevol allotjament, comproveu que si l’empresa ofereix aquestes funcions. Com ara instal·lador d’un clic, versió php, phpMyAdmin, gestor de fitxers, accés FTP, reenviament de correu electrònic, comptes de correu electrònic, etc..

Les dues empreses que allotgen paquets inclouen totes aquestes funcions perquè els usuaris puguin realitzar les operacions ràpidament i sense cap coneixement previ.

Especialitat de l’empresa

A continuació, es descriu la tecnologia especial que ofereix l’empresa que té efectes en la qualitat de l’allotjament. Moltes empreses ofereixen les seves pròpies tecnologies per guanyar avantatge en la competència com SiteGround.

  • Aquí podeu veure què és el lloc especial del lloc

Així, en comparació BlueHost vs GoDaddy, qui va aconseguir la tecnologia especial? GoDaddy no ofereix cap tecnologia artesanal especial, que ajudi a millorar el rendiment del servidor i, finalment, serveis fiables. Això també demostra que l’empresa se centra principalment en el seu negoci de registre de dominis i deixant de banda el servei d’allotjament.

En canvi, els servidors BlueHost disposen d’algunes tecnologies excel·lents com la protecció de recursos. La protecció dels recursos ajuda a protegir els drets de cada usuari i aïllar els llocs del mateix servidor amb pics de trànsit. A més, admeten l’escalabilitat en un cas quan vulgueu passar a VPS o a plans dedicats.

Per tant, en aquesta època de competència si GoDaddy vol competir, hauria d’introduir alguna tecnologia elaborada per obtenir un avantatge competitiu..

Guanyador: BlueHost

Pensaments finals

Basat en la votació anterior de BlueHost vs GoDaddy, BlueHost va obtenir més vots que GoDaddy. Segons la nostra experiència, us recomanem BlueHost perquè ofereixen un bon servei d’assistència en el temps i el manteniment, que són el requisit bàsic de qualsevol lloc o negoci empresarial..

A més, es troben al primer lloc de la pàgina oficial de WordPress.org. Així, doncs, en una batalla BlueHost vs GoDaddy, segurament recomanem BlueHost per a llocs web petits i mitjans i sobretot per a aquells que només volen començar. Però si busqueu un amfitrió de WordPress barat i teniu un pressupost limitat, agafeu el pla de GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map