Comparatie BlueHost vs GoDaddy 2020: Recenzie side-by-side

0

Cu tone de companii din industria de găzduire web, este foarte dificil să îl alegi pe cel mai bun. Atât BlueHost, cât și GoDaddy sunt nume cunoscute. BlueHost este renumit datorită serviciilor sale de găzduire, în timp ce GoDaddy și-a făcut numele în principal datorită înregistrării domeniului și, după aceea, încep serviciile de găzduire.


Ambele își propun să ofere găzduirea la tarife mici. Ambele au o mulțime de clienți fericiți. Deci pentru a rezolva acest mister cine este cel mai bun, noi îl facem Comparatie BlueHost vs Godaddy cot la cot. Sperăm că această comparație vă va ajuta foarte mult să selectați care este mai bine pentru dvs..

Sumar rapid GoDaddy vs BlueHost

BlueHost este unul dintre cei mai buni furnizori de hosting WordPress și oferă un nume de domeniu gratuit pentru un an când achiziționați un plan de găzduire. Dacă veți utiliza WordPress CMS, atunci alegerea BH ar fi o opțiune excelentă.

GoDaddy este cel mai ieftin registrator de domenii și vă puteți apuca domeniul de doar 0,99 USD pentru primul an. Dar nu vă recomandăm să folosiți găzduire de la ei. Planurile lor sunt puțin costisitoare decât BlueHost.

BlueHost vs GoDaddy Review 2020 (Comparație cot la cot)

Uptime

Timpul de funcționare este o perioadă în care site-ul dvs. este online pe internet și oamenii pot accesa site-ul dvs. sau achiziționa produsele dvs. Deci, înseamnă că timpul de oprire excesivă vă va afecta afacerea și reputația. BlueHost nu oferă nicio garanție de funcționare în timp ce GoDaddy oferă o garanție de 99,9%.

Dar doar oferirea Garanției nu este suficientă, uitați-vă la statisticile de mai jos.

În perioada de testare, am constatat că în majoritatea lunilor serverele BlueHost Timpul de utilizare a fost de 99,99% și chiar 100% în unele luni. Deși GoDaddy nu se concentrează pe timpul de funcționare al serverelor sale și de aceea ne confruntăm cu un minim de 99,85% și un maxim de 99,99%. De asemenea, ei reușesc să livreze 100% două luni la rând.

În experiența personală, am descoperit că Bluehost este mai bun decât GoDaddy în ceea ce privește stabilitatea serverului.

Câştigător: BlueHost

  • Ați putea dori, de asemenea, să citiți: alternative Pingdom și instrumente similare

Viteză / Timp de încărcare

Timpul de încărcare a site-ului Web este perioada de timp pentru încărcarea completă a unei pagini. Dacă site-ul dvs. durează mai mult de 3 secunde pentru a se încărca, utilizatorii vor fi frustrați și în final vor părăsi site-ul. De asemenea, site-urile web lente sunt cauza clasamentului scăzut în motoarele de căutare. Însă, conform testelor noastre, folosind instrumentul Pingdom și GTMetrix, BlueHost are performanțe mai bune decât GoDaddy.

Timpul de încărcare a site-ului web găzduit de BlueHost este sub 796ms în timp ce GoDaddy durează aproape 3,54 sec pentru a încărca o pagină. Aici rețineți că instalăm WordPress pe amândoi și nu instalăm niciunul dintre pluginuri. Numai că nu am experimentat timpul de încărcare a paginii mari cu GoDaddy, există, de asemenea, o mulțime de reclamații ale clienților cu privire la uptime și servere cu viteză mică la BBB.

Un alt mod de a reduce timpul de încărcare a paginii este CloudFlare, care a creat memoria cache a conținutului static al site-ului dvs., astfel încât să se livreze rapid data viitoare. BlueHost include o opțiune integrată CloudFlare în panoul lor și trebuie doar să atingeți câteva clicuri pentru a o activa, dar GoDaddy nu include o opțiune atât de utilă, asta înseamnă că dacă doriți să o activați, atunci faceți-o manual.

Câştigător: BlueHost

Relații Clienți

Indiferent dacă sunteți expert, nu puteți spune că puteți rezolva toate problemele. Tehnologia se schimbă zi de zi și apar probleme noi în timp real. Deci, veți avea nevoie de o echipă de asistență expertă și cu cunoștințe pentru a face față problemelor grave. Ambele companii oferă servicii de asistență 24/7 prin telefon și bilete.

Dar, BlueHost oferă, de asemenea, ajutor instantaneu prin Live Chat folosind care puteți cere ajutor oricând 24/7/365. Conform experienței noastre, echipa lor de asistență este destul de rapidă, politicoasă și răspunde în câteva minute. Pe de altă parte, Godaddy nu a oferit o opțiune de chat live 24/7. De asemenea, GoDaddy are tone de reclamații atunci când vine vorba de asistență tehnică

Uneori din cauza unor probleme, compania nu este în măsură să ofere ajutor la fața locului, dar doriți soluția chiar acum. O bază de cunoștințe este un loc în care compania a adunat date cu privire la toate subiectele și la întrebări.

Ambii furnizori au menținut tone de linii directoare. Așadar, în acel moment, în loc să așteptați, vizitați centrul de ajutor al companiei, care este menținut pe site-ul lor oficial. Acolo puteți căuta problemele și soluțiile. Mai mult, ambele oferă și un forum comunitar unde vă puteți posta problemele.

Câştigător: BlueHost (Live Chat 24/7)

Comparație de caracteristici de gazduire BlueHost și GoDaddy

În această comparație BlueHost vs GoDaddy, uptime, prețuri și caracteristici de asistență pentru clienți sunt una dintre caracteristicile obligatorii, dar acestea nu sunt suficiente. Trebuie să comparăm toate funcțiile proeminente care sunt cerințele de bază ale fiecărui blog și site web.

Lățime de bandă

În cuvinte simple, lățimea de bandă reprezintă cantitatea de trafic pe care un site web o poate gestiona. Ambele oferă lățime de bandă nelimitată pentru toate planurile lor.

Câştigător: Cravată

Spațiu Web

Spațiul Web este locul în care stocați toate fișierele, imaginile, videoclipurile și conținutul site-urilor dvs. GoDaddy oferă spațiu de stocare de 100 GB pe planul său Economic (planul foarte de bază), în timp ce BlueHost oferă 50 GB (este mai mult decât suficient, în general, site-urile web nu iau la fel de mult).

Câştigător: Hai tăticu

Site Web, Domenii și Subdomenii

Atât BlueHost, cât și GoDaddy se oferă să găzduiască un site web și 25 de subdomenii pe planurile lor de bază. Mai mult, ambele companii vă oferă un singur nume de domeniu gratuit în momentul în care aveți de gând să vă înscrieți la un plan de găzduire.

Câştigător: Cravată

Backup

Backup-ul este la fel ca salvarea vieții site-ului dvs. Când v-ați încurcat cu site-ul dvs. din cauza unor plugin-uri sau a oricăror modificări, atunci ce faceți? Iată modul scurt, ușor și sigur de a restabili fișierele pe care le-ați făcut backup.

BlueHost include o facilitate de rezervă gratuită, care efectuează automat backup săptămânal în timp ce GoDaddy percepe 1,99 USD / lună. pentru backup & restabili.

Câştigător: BlueHost

Instalatii CMS

Instalarea CMS nu este niciodată ușoară ca până acum, dezvoltatorii o fac mai ușoară în special pentru noii care nu au abilități sau foarte limitate. Acum, prin instalarea cu 1 clic, puteți instala o mulțime de aplicații în cel mai scurt timp.

Dacă doriți să instalați WordPress, care este cel mai popular și conducător CMS, atunci există o opțiune separată de „WordPress” în Cpanel. Este nevoie doar de câteva clicuri și finalizate.

Câştigător: Cravată

Oferte de marketing

Cum se informează oamenii despre afacerea dvs.? Răspunsul este „Publicitate”. Trebuie să faceți publicitate blogului și site-ului dvs. web, adică să vă conștientizați existența. Dar reclama nu este gratuită, trebuie să cheltuiți bani frumoși pe ea.

Bluehost nu oferă credit publicitar în planul său „de bază”. Dar dacă aveți de gând să cumpărați planul „Plus” sau „Prime”, atunci veștile bune sunt că oferă credit gratuit de reclame de 200 $ împreună cu hostingul. Dar GoDaddy nu include o astfel de ofertă în niciunul dintre planurile sale.

Câştigător: BlueHost

Politica de rambursare

Este perioada în care puteți face o solicitare pentru a vă returna fondurile. Se întâmplă atunci când nu v-ați satisfăcut cu serviciile companiei și ați dori să vă înapoiați banii.

BlueHost oferă 30 de zile garanție de returnare a banilor. Dar după 30 de zile mai aveți șansa de a obține o rambursare proporțională.

Pe de altă parte, GoDaddy oferă doar 30 de zile pentru a cere o rambursare. Și dacă ați cumpărat un plan lunar (mai puțin de un an) atunci veți primi doar 48 de ore pentru a solicita restituirea.

Câştigător: BlueHost

Revizuirea planurilor de gazduire GoDaddy si BlueHost

Cele mai recente planuri de găzduire BlueHost

BlueHost are trei planuri; de bază, plus și prim. Planul „de bază” pare puțin limitat, deoarece puteți găzdui un singur site web, dar acest plan este cel mai bun găzduire pentru micile afaceri / boghezi. Puteți găzdui domenii nelimitate dacă achiziționați un plus sau un plan prim.

cele mai recente pachete de hosting godaddy

GoDaddy oferă, de asemenea, trei planuri și anume Economy, Deluxe și Ultimate. GoDaddy oferă 50 GB mai mult spațiu de stocare în planul său Economic. Când vine vorba de prețuri, în mod regulat costurile planurilor sunt exact aceleași. Dar GoDaddy oferă reduceri mai mari la planurile sale superioare (Deluxe & Final).

Câştigător: Hai tăticu

Valoarea banilor

Ambele companii pun în valoare cheltuielile dvs. și oferă suficient?

Dacă luăm GoDaddy, planurile lor sunt mult similare cu BlueHost la prețuri obișnuite, în timp ce ambele oferă reduceri mari frecvent.

Planul BlueHost Plus include funcții marcate nelimitat. Pe de altă parte, GoDaddy (planul Deluxe) include, de asemenea, funcții nelimitate, dar nu oferă o copie de rezervă gratuită & restabili.

Mai mult, GoDaddy nu oferă opțiunea CloudFlare încorporată și impune restricția pentru stocarea bazelor de date.

Și dacă comparăm prețurile planurilor, atunci GoDaddy este puțin scump după adăugarea costurilor de rezervă & opțiune de restaurare.

Câştigător: BlueHost

Panoul de control prietenos cu utilizatorul

După ce ai finalizat procesul de înscriere, primești un panou de control pentru gestionarea site-ului. Prin intermediul cPanel, utilizatorii pot controla instalarea CMS-ului, stabilirea domeniilor, crearea bazelor de date, administrarea e-mailurilor și multe alte funcții.

În prezent, ambele furnizează un cPanel prietenos, care este comun în industrie. Însă BlueHost a făcut puține modificări și lustruiește panoul, precum noi pictograme și scheme de culori etc.

Așadar, dacă nu sunteți sigur să vă decideți în BlueHost vs GoDaddy pe baza vizibilității, utilizabilității și fiabilității panoului; atunci nu vă faceți griji că ambele sunt aproape la fel.

Câştigător: Cravată

Site Web Builder

Webmaster-ul își poate construi propriile modele personalizate cu producători de site-uri web. Dar timpul a dispărut când aveți nevoie de abilități speciale de programare pentru a construi un site. Acum, cu ajutorul constructorului Drag and Drop, oricine își poate construi propriul design.

BlueHost include un constructor de site-uri gratuit „Weebly” în planurile sale de găzduire. Doar conectați-vă la cPanel aici vedeți Weebly doar faceți clic pe el și începeți să construiți cu tone de șabloane gratuite.

Versiunea gratuită include, de asemenea, suport SEO de bază, care ajută la prevenirea factorilor anti-SEO. Deoarece este o versiune gratuită, de aceea are funcții limitate, precum numărul limitat de pagini și absența opțiunii „import teme”..

Navigarea în panoul c de constructor de site BlueHost

Acum, dacă vorbim despre GoDaddy, aceștia oferă probă gratuită pentru prima lună și după aceea, trebuie să plătiți 5,99 USD / lună sau 71,88 USD / an. Puteți crea pagini nelimitate și personaliza temele disponibile. Iată câteva șabloane

Teme GoDaddy

Dar lucrul este că există mulți constructori de site-uri mai buni decât GoDaddy. Așadar, dacă veți cheltui banii, atunci de ce nu ar trebui să cheltuiți pentru aceia. Deși, BlueHost oferă un constructor limitat de site-uri, dar este un bun favor.

Câștigător: BlueHost

Alte caracteristici comune

Acum vom discuta unele caracteristici comune, care sunt, de asemenea, importante, împreună cu toate caracteristicile de mai sus. Aceste caracteristici sunt dezvoltate pentru ușurința utilizatorilor.

Deci, înainte de a cumpăra orice găzduire, verificați dacă compania oferă aceste funcții. Cum ar fi instalatorul cu 1 clic, versiunea php, phpMyAdmin, manager de fișiere, acces FTP, redirecționare prin e-mail, conturi de e-mail etc..

Ambele companii care găzduiesc pachete includ toate aceste funcții, astfel încât utilizatorii să poată efectua operațiunile rapid și fără nicio cunoștință în avans.

Specialitatea companiei

În acest sens, descriem tehnologia specială oferită de companie, care are efecte asupra calității de găzduire. Multe companii oferă propriile tehnologii făcute pentru a câștiga un avantaj în fața concurenței precum SiteGround.

  • Aici vezi ce site Site a devenit special

Deci, în comparația BlueHost vs GoDaddy, care a obținut tehnologia specială? GoDaddy nu oferă nicio tehnologie specială specială, care ajută la îmbunătățirea performanței serverului și în cele din urmă servicii fiabile. Acest lucru arată, de asemenea, că compania se concentrează în principal pe activitatea sa de înregistrare a domeniilor și neglijarea găzduirii.

Pe de altă parte, serverele BlueHost sunt echipate cu câteva tehnologii excelente, precum protecția resurselor. Protecția resurselor ajută la protejarea drepturilor fiecărui utilizator și la izolarea acelor site-uri de pe același server care au vârfuri de trafic. De asemenea, acceptă scalabilitatea într-un caz în care doriți să treceți la VPS sau la planuri dedicate.

Deci, în această eră a competiției, dacă GoDaddy dorește să concureze, atunci ar trebui să introducă anumite tehnologii realizate pentru a obține un avantaj competitiv.

Câştigător: BlueHost

Gânduri finale

Pe baza votării BlueHost și GoDaddy de mai sus, BlueHost a obținut mai multe voturi decât GoDaddy. Conform experienței noastre, vă recomandăm BlueHost, deoarece oferă servicii bune de funcționare și asistență, care sunt cerințele de bază ale oricărui site de afaceri sau blog.

Mai mult, acestea sunt listate pe primul loc pe pagina oficială WordPress.org. Așadar, într-o luptă BlueHost vs GoDaddy, cu siguranță recomandăm BlueHost pentru site-uri mici către medii și mai ales pentru cei care doresc doar să înceapă. Dar dacă sunteți în căutarea unei gazde WordPress ieftine și aveți un buget limitat, apucați planul GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map