Cele mai bune furnizori de găzduire WordPress 2020: [Gazde de încredere, de încredere și accesibile]

7

Doriți să începeți un blog sau un site de afaceri, dar nu știți care este cel mai bun gazduire WordPress din 2020?


Nu vă faceți griji, am compilat o listă detaliată a câtorva dintre cele mai bune gazde wordpress pentru a vă ajuta să alegeți compania potrivită.

Dar în primul rând un pic de introducere în WordPress, este un CMS open-source (sistem de gestionare a conținutului) lansat în 2003 de Matt Mullenweg și Mike. Acum, WordPress are mai mult de 25% site-uri web din întreaga lume și una dintre cele mai populare platforme CMS.

Puteți să-l instalați liber pe serverul web și să obțineți online în câteva minute. Crește foarte rapid datorită simplității, flexibilității și oferă un catalog larg de produse gratuite și premium (plugin-uri și teme).

Folosind-o, puteți crea orice tip de site web, cum ar fi Blog personal, site-ul în stil Magazin, magazin de cumpărături, site de comerț electronic, site-uri de știri și multe altele. Pe scurt, există o mulțime de posibilități care pot fi realizate folosind WordPress.

De ce WordPress?

Aproape toate companiile de găzduire web acceptă WordPress, oferă instalare cu 1 clic și ușor de utilizat. Nu s-a terminat inca; WordPress are multe de oferit, precum mii de șabloane gratuite, ușor de configurat, plug-in-uri gratuite, motor de căutare prietenos și multe altele.

Aici, în acest articol, obiectivul nostru este să înscriem cele mai bune companii de hosting care sunt compatibile cu WordPress în timp ce folosim planurile de găzduire partajate.

Dar! Iată o problemă critică care Care este cel mai bun WordPress Gazduire care se potrivește cu adevărat site-ului meu?

Nu vă faceți griji! V-am făcut ușor pentru voi.

În primul rând, luați în considerare cât de importanți sunt acești factori pentru dvs. și alocați prioritățile fiecăruia;

 1. Viteză
 2. Uptime
 3. Caracteristici
 4. A sustine
 5. Cost
 6. Politica de rambursare

Suntem destul de siguri că acum vă este ușor să selectați găzduirea web care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs..

Cum facem testele:

 • Facem toate testele instalând aceeași versiune a WP.
 • Instalăm șablonul Rise alimentat de tema prosperă pe fiecare din gazduire
 • Același număr de postări și pagini
 • Nu a fost instalat niciun instrument de memorie în cache sau orice fel de plugin-uri în perioada de încercare
 • Facem teste folosind planurile foarte de bază ale companiilor de mai jos. Pentru că ne gândim că dacă vor furniza calitatea în planul lor de bază, atunci vor fi cu siguranță bune în cele superioare.

Wordpress Gazduire 2019

10 cei mai buni furnizori WordPress de găzduire din 2020

Iată lista concluziilor noastre care susțin și conduc foarte bine WordPress și le declaram cu încredere ca fiind cei mai buni furnizori de hosting WordPress.

1. A2Hosting

A2Hosting

S-au re-marcat și lansat în 2003 cu numele de A2hosting, care a fost „Iniquinet” înainte. Este una dintre cele mai importante companii de găzduire WordPress care oferă o garanție de uptime de 99,9%. Și în experiența noastră, își îndeplinesc cu succes revendicările.

A2Hosting este mult mai automat, ele optimizează site-ul dvs. prin instalarea automată a plug-in-ului optimizat A2, care este creat de A2hosting. Acest lucru vă va salva mai ales atunci când nu aveți suficiente cunoștințe despre cum să faceți optimizarea site-ului?

Planurile lor sunt foarte atractive pentru găzduirea unui blog. Toate planurile includ acțiuni de stare solidă și dacă ai fonduri, atunci mergi pentru planul „Turbo”. Pentru că oferă „servere turbo” și „A2 optimizează acceleratorul site-ului”, ceea ce face ca site-ul dvs. să fie mai rapid 20x.

Compania ia diverse măsuri de precauție în ceea ce privește securitatea și introduce Brute Force, firewall dual, scanarea virusurilor, diferite instrumente de securitate și backup automat în planurile lor de a face securitatea nepricepută.

Aceștia furnizează servicii de asistență de calitate și mențin chat-ul live, apelul telefonic, e-mailul și un set important al bazei de cunoștințe. Deci, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Le contactăm prin chat-ul live și le testăm punând diferite întrebări. Răspunsul vine în scurt timp cu răspunsuri foarte utile.

Caracteristici cheie: (Planul literar)

 • Depozitare: Nelimitat
 • Lățime de bandă: Nelimitat
 • domenii: Nu
 • Site-uri: 1 poate fi găzduit
 • Conturi e-mailuri: 25
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

2. SiteGround (reducere de 60%)

siteground cel mai bun gazduire pentru WordPress 2019

SiteGround s-a lansat târziu în comparație cu concurenții săi (BlueHost, DreamHost etc.), dar crește foarte rapid și a făcut faimă în special în rândul bloggerilor. Compania a conceput bine planurile de găzduire și oferă diverse tehnologii pentru a asigura viteza, timpul de funcționare, securitatea etc..

Achiziționarea unui plan este foarte ușoară și trebuie doar să introduceți câteva detalii. Și acum, vă aflați în cPanel, unde vă așteaptă instalatorul cu 1 clic pentru instalarea WordPress.

Toate centrele de date sunt susținute de mai multe surse de energie, cum ar fi generatoarele și UPS-urile pentru a vă menține site-urile mereu online. Există o opțiune de rezervă încorporată pentru a preveni pierderea de date. Unitățile SSD, SuperCacher, CloudFlare și multe altele sunt doar pentru a vă face site-ul nesecat de rapid. În plus, dacă te-ai săturat să experimentezi timpul de dezactivare cu găzduirea existentă, atunci nu îți face griji să treci la SiteGround izolarea contului lor, monitorizarea proactivă a serverului nu te va lăsa niciodată jos.

SiteGround și-a dedicat expertiza serviciilor de asistență și a alocat personalului cu cunoștințe pentru a oferi ajutor clienților prin intermediul sistemului de telefon, chat live și sistem de ticketing. Aveți încredere în noi, sunt disponibile 24/7 și nu răspund în termen de timp.

Caracteristici cheie:- (Plan StartUP)

 • Depozitare: 10GB
 • vizite: 10.000 / mo.
 • domenii: 1 domeniu gratuit, subdomenii nelimitate și domenii parcate
 • Site-uri: Puteți găzdui un site web
 • Conturi e-mailuri: Nelimitat
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

3. InMotionHosting

Gazduire InMotion

În scopuri de evaluare, luăm Planul „Lansare”. Planul de găzduire este bine optimizat cu WordPress și are caracteristici unice precum WP preinstalat, actualizări automate, eficiență rapidă, integrare WP-CLI, etc. conduce traficul de calitate.

Asistența pentru clienți din SUA oferă soluții telefonice, Live Chat și E-mailuri în toate aspectele. De asemenea, îi puteți ridica. Îi contactăm folosind Live Chat (deoarece este cea mai comună modalitate) și le-am experimentat foarte repede. Parcă te așteaptă.

În ceea ce privește viteza, timpul de încărcare este într-adevăr scurt și folosind unitățile SSD, OptimumCache și alte tehnologii de îmbunătățire a vitezei, serviciile sunt cu adevărat rapide. De asemenea, PHP 7 a acceptat, care este foarte prietenos și se mândrește cu viteza. Cu o medie de 99,9% Uptime în mod persistent, constructorul de tip e-commerce, drag and drop build, compania este întotdeauna prima noastră alegere în timp ce găzduim WordPress și vă recomandăm InMotion Hosting fără ambiguități.

Caracteristici cheie: (Planul de lansare)

 • Depozitare: Nelimitat
 • Lățime de bandă: Nelimitat
 • domenii: 1 domeniu gratuit, 6 domenii parcate și 25 de subdomenii
 • Site-uri: 2 site-uri web pot fi găzduite
 • Conturi e-mailuri: Nelimitat
 • Banii inapoi garantat: 90 de zile

4. BlueHost

BlueHost Best WordPress Gazduire 2019

Când vine vorba de imaginea mărcii, nu există nicio potrivire cu BlueHost și cel mai bun lucru este că este recomandat oficial de WordPress.

Folosind planul de bază de găzduire, am constatat că sunt foarte profesioniști în furnizarea serviciilor. Instalatorul cu 1 clic se dovedește foarte util în timpul instalării WordPress.

În cazul în care se confruntă cu orice problemă, puteți contacta asistența tehnică disponibilă 24/7 disponibilă prin telefon, chat și ticketing.

BlueHost asigură viteza folosind tehnologia de protecție a resurselor și CloudFlare. Folosind serviciul gratuit CloudFlare, puteți crește viteza site-ului dvs. cu 2x și se va încărca în 2 ~ 3 secunde.

Ar trebui să mergeți pentru planul „plus”, deoarece oferă o mulțime de funcții decât planul „de bază”, cum ar fi experții în spam, 200 USD pentru campaniile de anunțuri, stocare nelimitată etc..

Caracteristici cheie: (Planul de bază)

 • Depozitare: 50GB
 • Lățime de bandă: Neterminați (fără limită specifică)
 • domenii: 1 domeniu gratuit, 25 de subdomenii și 5 domenii parcate
 • Site-uri: Puteți găzdui un site web
 • Conturi e-mailuri: 5
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

5. GreenGeeks

gazduire greengeek

Trey Gardner a fondat GreenGeeks în 2006. Dacă sunteți conștient de mediu, veți fi încântat să auziți că utilizează energie regenerabilă și că primiți mai multe premii datorită inițiativelor ecologice.

Prin adoptarea celei mai noi companii de tehnologie este capabil să ofere viteza. Cele mai noi procesoare Intel Xeon, servere SSD, 64 GB servere DDR3 Ram concepute pentru viteză maximă. Mai mult, serverele sunt gestionate în mod corespunzător împotriva factorilor de securitate, incendiu și umiditate pentru a preveni orice fel de cădere a serviciilor.

Personalul instruit și cu experiență oferă ajutor la telefon, chat live și solicitări de bilete. De asemenea, sunt disponibile un stoc mare de articole, întrebări frecvente și tutoriale video. Așadar, dacă în orice caz, dacă găsiți chat live sau orice alt sistem lent, atunci stocul de baze de cunoștințe vă va ajuta cu siguranță.

Compania solicită o garanție de 99.9% Optime și are mai multe centre de date, astfel încât să împartă datele între ele pentru a evita orice pierdere de date. Credeți-ne că compania și-a îndeplinit cu siguranță cererea de disponibilitate. În ceea ce privește timpul de încărcare, acesta este în mare parte de 1,7 până la 2,3 sec.

Există o redundanță de funcții, cum ar fi constructorul de site-uri gratuit, fără taxă de migrare, instrumente SEO, instalator WP cu 1 clic, PHP7, CDN și așa mai departe.

Caracteristici cheie: (Planul de bază) 

 • Depozitare: Nelimitat
 • Lățime de bandă: Nelimitat
 • domenii: 1 domeniu gratuit, Parcare nelimitat și Subdomenii
 • Site-uri: Nelimitat
 • Conturi e-mailuri: Nelimitat
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

6. DreamHost

DreamHost WordPress Gazduire 2019

DreamHost a împlinit aproape 19 ani în industrie și găzduiește peste 1.500.000 de site-uri. Oferă găzduire diversă, precum Shared, Managed, VP și Dedicated, care sunt potrivite pentru găzduirea site-urilor web cu trafic intens. După achiziționarea planului de găzduire aici este un pic complicat pentru utilizatorii care folosesc cPanel, deoarece compania care oferă propriul panou de personalizare. Dar nu vă faceți griji că au conceput-o ca fiind ușor de utilizat și după un pic de focalizare, este foarte ușor de navigat.

În ceea ce privește securitatea, acestea îl păstrează strâns, fie că este un site de comerț electronic sau orice alt site web. Certificatul SSL, scanarea automată a programelor malware și mai mulți pași de autentificare sunt disponibili pentru a acoperi gaurile de securitate. Compania oferă o garanție 100% Optime, care ar putea fi motivul pentru prețurile lor mai mari. În schimb, folosind unitățile tradiționale serverele lor sunt echipate cu SSD care face site-ul dvs. dramatic

Pentru serviciile de asistență, nu au oferit asistență pentru clienți la telefon. Acestea sunt disponibile pe Live Chat, e-mail și Twitter 24/7/365 și nu uitați că sunt câștigătorul premiului Best Customer Services 2016.

Această companie este recomandată și de WordPress.org

Caracteristici cheie: (Planul de bază)

 • Depozitare: Nelimitat
 • Lățime de bandă: Nelimitat
 • domenii: 1 domeniu gratuit
 • Site-uri: Puteți găzdui un site web nelimitat
 • Conturi e-mailuri: Nelimitat
 • Banii inapoi garantat: 97 zile

7. MediaTemple

mediatemple excelent wordpress hosting 2019

Sunt în industrie și lucrează pentru satisfacerea clienților săi din 1998, iar în 2013 a fost achiziționată de Godaddy. Mediatemple este unul dintre cei mai buni furnizori de hosting WordPress cu scopul de a fi de încredere pentru dezvoltatori, bloggeri, designeri, inovatori, etc. După experimentarea planului lor personal, am găsit:

Planurile de găzduire Media Temple vin cu opțiuni de asistență câștigătoare și premiate în baza SUA și care ajută clienții prin Live Chat, Telefon, bilete și chiar pe twitter. Am oferit preferințele noastre pentru Live Chat și le-am găsit super rapide și uimitoare. Fie că este vorba de instalare sau de o altă problemă cu privire la securitate, actualizări, panou de administrare … acestea sunt întotdeauna gata să vă ajute.

În timpul testului nostru de viteză și încărcare, le-am găsit destul de eficiente. Utilizarea de unități SSD, lățime de bandă scalabilă, PhP 7, CloudFlare CDN face ca site-ul dvs. să funcționeze excelent. 99.99% Garanție uptime și în cazul în care nu reușesc să vă livreze, puteți solicita credit conform poliței lor de credit. Mai mult, backup-ul automat securizează datele dumneavoastră.

Deși planurile companiei Grid sunt scumpe, dar, în schimb, vă oferă calitatea în toate aspectele. Înseamnă că livrează cu adevărat ceea ce plătiți

Un alt stand minunat al companiei este inițiativele de securitate. Scanare frecventă pentru malware, vulnerabilități, plugin-uri învechite, detecție de spam etc. și SiteLock pentru a detecta și elimina malware. Mai mult, dacă site-ul tău hacked, atunci sună-i și lasă-i pe experții lor în securitate să se ocupe de problemele de securitate. La fiecare tip de securitate de care aveți nevoie, acestea oferă pachete de securitate diferite.

Dacă doriți să vă eliberați de griji, templul media este o opțiune excelentă de luat în considerare:

Caracteristici cheie: (Plan personal)

 • Depozitare: 20GB
 • Lățime de bandă: 1TB scalabil
 • domenii: Nu
 • Site-uri: 100 poate fi găzduit
 • Conturi e-mailuri: 1000
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

8. HostGator

Hostgator care găzduiește 2019

Pornind de la o cameră universitară în octombrie 2002, de către compania Brent Oxley, câștigă peste 1000 de clienți activi într-un an. Acum, Hostgator este un nume mare și cel mai bun hosting de wordpress pentru site-uri web și bloguri cu trafic mic. Acestea oferă o mare varietate de planuri de găzduire, inclusiv Shared / Web, Cloud, WordPress, Reseller, VPS și Dedicated. Principalul avantaj pe care l-au obținut este prețul, care este extrem de apreciat dacă îl comparăm cu calitatea.

În scopul testării, am achiziționat Planul Hatchling care considerăm și un plan bun pentru început.

Apeluri, live chat, ticketing, tutoriale video și stocul mare de forumuri sunt disponibile 24 x 7 x 365. Serviciile de asistență sunt bune și personalul este foarte în cunoștință de cauză, dar experiența Live Chat durează 15 – 45 minute pentru a vă conecta. Dar acest lucru nu se va întâmpla de fiecare dată când uneori sunt rapide. Dar compania ar trebui să o îmbunătățească și să fie consecventă.

Timpul de funcționare este foarte important, deoarece dacă site-ul dvs. este scăzut, oamenii trec la altul, astfel încât ați pierdut mulți clienți și cititori. SiteGround revendică garanția 99.9% Optime. Testul nostru arată că serviciile companiei sunt stabile și păstrează site-ul dvs. mereu online.

HostGator oferă 100 USD pentru Adwords, 100 USD pentru Yahoo! / Bing, instalator WP încorporat, prețuri accesibile, cPanel, constructor de site-uri gratuite cu peste 4500 de șabloane gratuite și multe altele. Trebuie doar să intri în HostGator cu siguranță că te vei bucura de serviciile lor

Caracteristici cheie: (Plan Hatchling)

 • Depozitare: necontorizat
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • domenii: Fără domeniu gratuit, subdomenii nelimitate
 • Site-uri: 1 permis
 • Conturi e-mailuri: Nelimitat
 • Banii inapoi garantat: 45 de zile

9. WebHostingHub

webhostinghub

WebHostingHub oferă doar planuri de găzduire wordpress partajate și cunoscut drept o opțiune foarte bună pentru site-urile web de nivel mic. Nu prea vechi, compania și-a început operațiunea în 2010. WebHostingHub sub supraveghetorul InMotion Company (un nume important în industria de găzduire), ceea ce reprezintă un punct foarte important în favoarea WHH.

Nu au pus nicio statistică și nu au solicitat nicio garanție de funcționare. Dar rezultatele testelor noastre sunt destul de acceptabile și vă păstrează site-ul funcțional. Site-urile cu viteză mică care îi enervează pe clienți, de aceea compania oferă unități SSD cunoscute pentru viteză mare în ceea ce privește unitățile mecanice.

Avantajul competitiv al companiei este numărul de caracteristici oferite. SSD-ul are o viteză de 20 de ori mai mare decât cea tradițională, 90 de zile pentru testarea serviciilor, credit pentru campanii de marketing, instalator Softaculous, fără timp de dezactivare în timpul migrației, trageți & drop builder, cPanel, foarte compatibil cu WordPress, POP3 / IMAP Email, iar lista continuă. Încasează o sumă foarte mică (1 USD) pentru crearea copiei de rezervă după fiecare 24 de ore.

Asistență foarte prietenoasă și cooperantă disponibilă 24/7 la dispoziția dumneavoastră prin telefon, chat live, e-mail. Puteți, de asemenea, să discutați cu ei peste skype. Sprijinul pe care l-am primit a fost fantastic. Au postat informațiile pe Facebook și Twitter legate de instrumente care ar putea fi utile pentru construirea site-ului și blogurile, astfel încât să le urmeze pentru a rămâne la curent.

Caracteristici cheie: (Scânteie)

 • Depozitare: Nelimitat
 • Lățime de bandă: Nelimitat
 • domenii: 1 domeniu gratuit, 5 parcări și 25 de subdomenii
 • Site-uri: 2 permis
 • Conturi e-mailuri: Nelimitat
 • Banii inapoi garantat: 90 de zile

10. HostWinds

hostwinds furnizori fiabili de găzduire WordPress 2019

Ei bine, compania nu se distinge bine de celelalte din industrie. Compania a început recent în 2010 să creeze diferite centre de date în Dallas, Texas și Infomart, care sunt susținute de generatoare, răcitoare, monitorizare a securității etc. pentru a vă proteja de orice dezastru.

Hostwinds se străduiește din greu să ofere servicii de asistență excepționale. Am găsit destul de corect chat-ul live pentru a rezolva problema. Compania acceptă serviciile de telefon, live chat, sistem de bilete și baze de cunoștințe pentru a descoperi problemele clienților. Aceste servicii sunt disponibile de fiecare dată, în fiecare zi și pe tot parcursul anului.

Compania a conceput bine tehnologiile pentru a furniza viteza maximă și 99,9% garanție de funcționare. Rezultatele sunt destul de respectabile și stabile. Tehnica WindSpeed ​​ajută la protejarea resurselor utilizatorului și la optimizarea finalizată care face ca site-ul dvs. să funcționeze mai bine.

Caracteristici cheie: (De bază)

 • Depozitare: Nelimitat
 • Lățime de bandă: Nelimitat
 • domenii: Fără domeniu gratuit, subdomenii nelimitate
 • Site-uri: 2 permis
 • Conturi e-mailuri: Nelimitat
 • Banii inapoi garantat: 60 de zile

Concluzie – Care este cea mai bună gazdă WordPress din 2020?

Deasupra listei stresați pe cele mai bune gazde, care arată rezultate satisfăcătoare. Dacă sunteți un iubitor WordPress și în căutarea găzduirii care se potrivește cel mai bine blogului sau site-ului dvs., ar trebui să încercați din acestea.

Aproape toate companiile care folosesc SSD-uri pentru a furniza un răspuns ridicat, cum ar fi InMotion, SiteGround, A2Hosting, etc. în industrie, în timp ce SiteGround a limitat numărul de vizite pe lună.

În opinia noastră, InMotion, A2Hosting, SiteGround au performanțe puțin mai înalte și potrivite din toate perspectivele (preț, tehnologie de ultimă oră etc.), în timp ce MediaTemple este, de asemenea, o opțiune foarte bună, dar costisitoare..

SiteGround: Recomandat de WordPress.org, susținut de infrastructură de ultimă oră, SSD-uri, centre de date multiple, servere de ultimă generație și suport pentru clienți cel mai bun din industrie..

InMotionHosting: Găzduire SSD, migrare gratuită, nume de domeniu gratuit, diverse canale de asistență, ani de experiență în industrie, garanție de returnare de 90 de zile

A2Hosting: Stocare nelimitată pe SSD-uri, activare SSL auto gratuită, încredere și promovare de către utilizatori individuali, precum și site-uri web de revizuire a terților.

În final, vrem să spunem asta, alegeți compania care se potrivește cel mai bine cerințelor dvs. Am compus cu atenție lista după ce am făcut mai multe teste și judecăți din unghiuri diferite (performanță, suport, valoare etc.). Alege găzduirea WordPress potrivită pentru a răspunde tuturor nevoilor de găzduire și capabilă să gestioneze traficul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map