Cele mai bune alternative digitaleOcean 2020 [Începând cu doar 0,004 USD / oră]

1

Doriți să știți care sunt unele alternative de încredere DigitalOcean sau servicii cloud similare?


Sau aveți nevoie doar de niște alternative minunate pentru a vă muta proiectul existent de la DigitalOcean?

Aproape toată lumea care are existență online trebuie să știe despre serviciile de găzduire cloud Digitalocean. Motivul care stă la baza popularității lor este serviciile de calitate la prețuri reduse. Pe baza acestor motive, au o reputație puternică și mii de clienți fericiți.

Dar Aștepta!

De ce alternative la Oceanul Digital?

Serviciile de asistență sunt unul dintre cei mai importanți factori atunci când decide furnizorul de găzduire web pentru un proiect. Și în serviciile de asistență Live Chat este o modalitate extrem de convenabilă de a obține ajutor instantaneu.

Dar DigitalOcean nu a oferit Live Chat iar singura modalitate este să trimiteți un bilet. Depunerea unui bilet este bună, dar pentru probleme minore. Pentru probleme grave și majore în care aveți nevoie de ajutor instantaneu, trimiterea unui bilet este foarte incomodă deoarece durează ore.

Deci, pentru popoarele care se pot ocupa de aspectele tehnice ale serverului pe cont propriu, acest lucru nu poate fi o problemă de luat în considerare. Dar pentru începători, aceasta este într-adevăr o problemă majoră și ei se pot aștepta la situații de stres a minții, datorită canalelor lor de suport inconveniente.

Alt motiv ar putea fi prețul pentru unii utilizatori. Deși DigitalOcean oferă o structură de prețuri foarte accesibilă, dar acum, din cauza unui nivel ridicat de concurență, puteți găsi și unele furnizori cu preț mic decât Digital Ocean.

Acesta este câteva dintre punctele majore, în special asistența pentru clienți care îi determină pe aceștia să găsească alternativele potențiale.

Prin enumerarea tuturor alternativelor, lista devine destul de uriașă, astfel încât ne înscriem cu atenție doar furnizorii mai apropiați, puternici și competenți.

Acum să trecem la subiectul real

Cele mai bune alternative, concurenți și servicii cloud similare DigitalOcean din 2020 [începeți în doar 0,004 USD / oră]

1. Kamatera – ALEGEREA # 1

(Cel mai bun pentru: Dezvoltatori, programatori și sarcini intense de resurse)

Servere cloud Kamatera

Kamatera este „Top Choice”Când vine vorba de hostingul cloud accesibil, susținut de infrastructură elegantă, hardware puternic și cele mai recente componente de server. Ceea ce o face o alternativă excelentă la DigitalOcean este disponibilitatea a zeci de suporturi pentru sisteme de operare, plus implementarea de sisteme de operare personalizate.

Există o gamă largă de sisteme de operare, inclusiv Windows, CentOS, Debian, FreeBSD etc. care pot fi instalate cu câteva clicuri. De fapt, aplicații pentru dezvoltatori și CMS precum Drupal, Magento, WordPress, Joomla, Docker, LAMP, LEMP, MongoDB și software-ul Tomcat sunt de asemenea disponibile pentru instalare.

La fel ca aprovizionarea rapidă a Digital Oceans, puteți configura, de asemenea, un server cloud sub 60 de secunde cu resursele de sistem dorite. Procesul este simplu, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la tabloul de bord al contului dvs., să selectați zona serverului, să decideți ce sistem de operare / aplicație aveți nevoie, să alegeți nucleele procesorului, RAM, spațiu și alte suplimente (dacă este nevoie) și să vă ” e bine să plec. Asta e; este la fel de simplu.

Compania are ani de experiență (mai mult de 2 decenii), specialiști interni disponibili 24/7 pentru a gestiona problemele tehnice prin chat-uri live, e-mail și apeluri telefonice. Kamatera bate DigitalOcean în această privință, deoarece gazda concurentă nu are suport de chat în direct, ei ajută doar prin e-mail / bilet.

Când comparăm locațiile centrelor de date ale ambilor furnizori, Kamatera are de asemenea un avantaj în această secțiune. Au 13 centre de date pe patru continente, în timp ce DigitalOcean are 12, însă nu este o problemă mare. În ceea ce privește serviciile și produsele oferite de ambele gazde, puteți găsi o gamă largă de servicii de la acestea, inclusiv suplimente precum backup, echilibrele de încărcare, securitatea firewall-ului, IP-uri etc..

Pentru instalarea aplicațiilor, a sistemelor de operare și a mediilor pentru dezvoltatori, Kamatera și DigitalOcean oferă un program de instalare cu 1 clic, care asigură lansarea rapidă a serverului. Există mai mult de 100 de imagini cu sistem de operare din care puteți alege întreaga gamă de utilizatori.

Un plan de bază „Standard” de cloud (Droplet) costă 5 USD / lună pachete de 1 GB RAM, 1 vCPU, lățimea de bandă de 1 TB și spațiu SSD de 25 GB. În comparație cu Kamatera, planul lor de intrare costă pachete de 4 USD / lună 1 GB RAM, 1 vCPU la 2667MHz, spațiu SSD de 20 GB, CentOS Linux 8, 1 IP liber și lățime de bandă 5TB. Puteți configura, de asemenea, un server cloud personalizat cu până la 384 GB RAM și 72 de nuclee vCPU.

Acum întrebarea este, de ce Kamatera?

Kamatera este, de departe, una dintre cele mai bune platforme cloud, deoarece toate serverele lor sunt construite cu cele mai rapide procesoare Intel Platinum (cu 300% mai rapide decât generațiile predecesoare). Fiecare server care utilizează conectivitate la internet de 40 Gbit, SSD-uri pentru a evita blocajele, asigura latența zero și scalabilitatea nelimitată.

Mai mult, aceștia oferă și un cont de încercare gratuit de 30 de zile pentru o unitate de testare, astfel încât să poată verifica și decide dacă este cloud hosting-ul potrivit pentru proiectele lor. Nu pierdeți mai mult timp, accesați Kamatera făcând clic aici și bucurați-vă de un cont de TRIALĂ azi.

Intervalele planurilor
Prețuri4 USD / lună – 80 USD / lună
Site-uri / AplicațiiNelimitat
Procesor1 – 72 vCores
Berbec1024MB – 384 GB
Depozitare20 GB – SSD de 1000 GB
Lățime de bandă5TB

2. Vultr [Începe la 0,004 USD / oră]

(Cel mai bun pentru: Dezvoltatori, programatori și bloggeri)

Vultr cel mai bun găzduire de cloud prcie joasă

Atunci când căutați alternative DigitalOcean bazate în principal pe prețuri, Vultr devine o alegere puternică, în special pentru dezvoltatori. Infrastructura lor robustă și monitorizarea proactivă le permit să ofere o garanție de funcționare de 100%. Și, în cazul în care nu reușesc să-și depună creanța, vor emite un credit de întrerupere pentru perioada respectivă.

Vultr are 15 centre de date localizate în întreaga lume (America de Nord, Asia, Europa și Australia). Acest lucru vă permite să implementați serverul dvs. în apropierea clienților și care oferă o latență scăzută în încărcarea paginilor. Vultr utilizează procesorul Intel de ultimă generație. De asemenea, serverele conțin unități de stare solidă.

La fel ca DigitalOcean, Vultr oferă, de asemenea, o găzduire cloud în mod orar și lunar. Primul plan de calcul cloud la prețuri mici costă doar 2,50 USD întrucât oferă 512 MB RAM, procesor cu 1 core, stocare SSD-20 GB și lățime de bandă de 500 GB. În timp ce următorul plan costă similar planului de bază al DigitalOcean (adică 5 dolari), dar oferă mai multe resurse precum SSD-25 GB, 1 GB RAM, 1 Core și lățimea de bandă aproape 1 TB..

Vultr nu numai că te primește online rapid, dar oferă și panou de control proiectat uimitor. Puteți accesa cu ușurință diversele proprietăți ale serverului. Acestea vă permit să creați o instantanee a serverului care economisește timp la redistribuirea pe noul server. Vultr include alte tone de funcții, cum ar fi stocarea blocului, Aplicații cu 1 clic (WordPress, Joomla, GitLab, etc …) și numeroase șabloane de sisteme de operare.

Vultr menține diferite aplicații legate de Linux, Windows, aplicații de server și servere web. Aici lucrul care ne dezamăgește puțin, Vultr nu oferă chat live. Tot ce puteți face este să deschideți doar un bilet și să primiți ajutor de la personalul lor expert. În general, ei răspund rapid și așteptați răspunsul în câteva ore. Așadar, dacă căutați o alternativă la prețuri mici, atunci Vultr ar putea fi acea.

Intervalele planurilor
Prețuri2,50 USD / lună – 640 USD / lună
Site-uriNelimitat
Procesor1 – 16 Cores
Berbec512MB – 96 GB
DepozitareSSD de 10 GB – 1600 GB
Lățime de bandă0,5TB – 15TB

3. A2Hosting – Cel mai bun concurent digitalOcean pentru bloggeri

(Cel mai bun pentru: Bloggerii, marketerii și webmasterii)

Vps cloud A2 cu plan personalizat

O altă opțiune puternică care intră în joc ca alternativa DigitalOcean este A2Hosting, care a fost lansată în 2003. De asemenea, participă la protejarea mediului prin susținerea proiectelor de energie regenerabilă și parteneriat cu Carbonfund.org.

Au fost momente în care oamenii ar putea să nu cunoască prea mult serviciile, dar acum numărul tot mai mare de clienți fericiți (mai mult de 12,3k de recenzii) arată că A2 are un angajament puternic pentru calitate. Discurile SSD, diverse instrumente interne pentru reglarea performanței fac ca găzduirea A2 să fie unul dintre cei mai rapide furnizori de găzduire web. Nu doar viteza, ei sunt, de asemenea, angajați să ofere 99,9% uptime.

A2Hosting oferă atât planuri pre-făcute cât și personalizabile de găzduire în cloud. În planurile de personalizare, puteți selecta de fapt zona serverului, memoria RAM, nucleele procesorului, viteza procesorului și spațiul de stocare. În plus, alegeți din șabloanele de sistem de operare pentru Ubuntu, Slackware, Fedora, CentOS, Debian și multe altele. În timp ce cPanel necesită activarea licenței. Cloud VPS poate fi activat și dezactivat la cererea utilizatorului.

Planul lor „Start” (costă 15 USD) este o alegere excelentă pentru începători și bloggeri. Planul vine cu stocare SSD de 10 GB, 512 MB RAM, procesor cu 2 nuclee și trafic de intrare nelimitat. În timp ce includ date de ieșire de 2 TB gratuit și după aceea va costa doar 0,12 USD pe 1 GB. Toate planurile sunt acceptate cu o garanție de returnare a banilor în orice moment. Puteți solicita o rambursare completă în cazul în care nu sunteți mulțumit de ei. Deci nu ai niciodată obligația să folosești serviciile lor.

Toate canalele de asistență sunt prezente pentru a ajuta utilizatorii. Personalul Guru oferă ajutor la telefon, Skype, apel, bilete și chat live. Iar pentru ajutor de sine, vă puteți uita prin baza lor de cunoștințe. A2Hosting este cu adevărat o alegere plăcută, care oferă găzduire în comun compatibilă și rapidă, servere Cloud, servere VPS și soluții de găzduire dedicate.

Intervaluri planuri (3 planuri)
Prețuri15 USD / lună – 25 USD / lună
Site-uriNelimitat
Procesor2 Cores
Viteza procesorului600 MHZ
Berbec512MB – 1 GB
Lățime de bandă4TB – 6TB
Depozitare10 GB – SSD de 25 GB

Notă: Puteți proiecta planurile conform cerințelor dvs. cu până la 8 nuclee, 16 GB RAM și 200 GB stocare.

4. CloudWays

(Cel mai bun pentru: Dezvoltatori, bloggeri, întreprinderi și marketeri)

Cloudways a reușit o alternativă pentru digitalocean

Cloudways devine un furnizor foarte potențial atunci când are în vedere alternative DigitalOcean. Compania începută în 2011 oferă planuri de găzduire cloud cloud fiabile. Acestea oferă un set fantastic de funcții, cum ar fi stocarea pe unitățile de stare solidă, Http / 2 activat, scalarea cu 1 clic, zona de punere în scenă, tabloul de bord intuitiv de clonare cu 1 clic, migrația gratuită a site-ului și multe altele.

Cloudways oferă infrastructuri cloud de la diverși furnizori Vultr, DigitalOcean, Google, Amazon și KYUP. Deci, dacă doriți să utilizați DigitalOcean, dar confuz, deoarece acestea nu oferă chat live, atunci Cloudways este cea mai bună soluție. Ele oferă un echipa de sprijin intern 24/7 prin chat live, cerere de e-mail și apel, etc., în timp ce selectați Cloud Digital Ocean.

Planurile lor de găzduire acceptă tone de aplicații și, prin urmare, sunt compatibile pentru bloggeri, dezvoltatori, designeri și cerințe de comerț electronic. planul cel mai de bază ($ 7) oferă 512 MB RAM, stocare de 20 GB, lățime de bandă de 1 TB și a liber 1-clic pe certificatul SSL. Mai multă lățime de bandă poate fi adăugată în doar 0,02 USD / GB folosind platforma Digital Ocean. Planurile sunt susținute cu o politică de rambursare de 30 de zile. În plus, cu infrastructura mai multor companii, puteți veni cu siguranță planul dorit.

CloudWays acceptă diverse platforme cloud, astfel încât să găsiți tone de centre de date de pe glob. Aceasta înseamnă că puteți alege un plan al furnizorului care are un centru de date aproape de publicul țintă, care îmbunătățește încărcarea site-ului. Pentru un dezvoltator, ei permit integrare ușoară Git. În plus, furnizează SSH & Acces SFTP, API, alegerea bazelor de date și joburi cron, etc. Aici rețineți că nu puteți integra cPanel sau Plesk.

Cloudways oferă, de asemenea, interfața de utilizator Varnish care îmbunătățește securitatea și performanța site-ului. Acestea acceptă diferite tehnologii prietenoase cu viteză, precum Nginx, PHP 7, memcached și Serverul Apache pentru o experiență de găzduire lină. Puteți testa serviciile lor, oferă un cont de încercare de 3 zile fără card de credit. Deci este o modalitate mai bună de a explora CloudWays.

Notă: Cloudways oferă găzduire cloud prin utilizarea DigitalOcean, Vultr, Amazon, Google și Kyup. Mai jos găsiți prețurile Cloudways pentru platforma DigitalOcean.

 Intervaluri de planuri (4 planuri)
Prețuri7 $ / lună – 70 USD / lună
Site-uriNelimitat
Procesor1 – 2 Cores
Berbec512MB – 4 GB
Depozitare20 GB – SSD de 60 GB
Lățime de bandă1TB – 4TB
SSLLiber

5. Host1Plus

(Cel mai bun pentru: Dezvoltatori – Acces complet la rădăcină)

servere cloud host1plus

Continuând lista de alternative la DigitalOcean, aici este Host1Plus. Există atât Windows și Linux servere cloud. Controlul asupra caracteristicilor prietenoase pentru dezvoltatori, cum ar fi accesul SSH, gestionarea DNS și accesul API la celelalte funcționalități îl face una dintre cele mai bune găzduire cloud pentru dezvoltatori.

Motivul pentru care Host1plus este un nume nou pentru tine, pe care l-au lansat tocmai în 2008. Dar compania crește atât de rapid și gestionează acum peste 70 de clienți din întreaga lume. Alegerea locației joacă un rol proeminent în încărcarea site-ului, motiv pentru care se oferă în prezent Host1Plus cloud computing 3 locații server în Germania, SUA și Brazilia.

Serverele Host1Plus sunt echipate cu Intel Xeon E5 v3. Mai mult, toate planurile lor includ copii de rezervă programate, un IPv4 gratuit, scalabilitate și șabloane preinstalate ale sistemelor de operare. Oferă o adresă IP dedicată gratuită. De asemenea, serverele lor acceptă Hipervizori KVM care au performanțe și securitate îmbunătățite decât OpenVZ.

Folosind Host1plus, trebuie să lucrați în principal cu liniile de comandă. Dar sunteți liber să instalați orice alt sistem de operare. Dacă nu-ți place că liniile de comandă funcționează, atunci poți folosi cPanel addon cheltuind 15 USD. Planul cel mai de bază include CPU 1-Core, 512 MB RAM, stocare de 20 GB și lățime de bandă de 2 TB, costând 8 USD / lună. Pe lângă acestea, oferă o politică de rambursare de 14 zile.

Pentru furnizarea serviciilor de asistență, Host1plus oferă chat și o bază de cunoștințe extinsă. Mai mult, apreciem cu adevărat tutorialele lor care conțin conținut util. De asemenea, compania oferă servicii de chat în perioada 9-18 GMT + 3. Însă le puteți ridica chiar și după orele de serviciu. Host1plus este un furnizor în creștere care oferă servicii de calcul cloud la prețuri scăzute, oferind mult control în mâinile utilizatorului.

Sistem de operare LinuxInterval planuri (6 planuri)Sistem de operare WindowsIntervaluri de planuri (4 planuri)
Prețuri8 USD / lună – 156 USD / lunăPrețuri25 USD / lună – 152 USD / lună
Site-uriNelimitatSite-uriNelimitat
Procesor1 Cores – 8 nucleeProcesor2 Cores – 8cores
Berbec512MB – 32 + GBBerbec4 GB – 32 + GB
Depozitare20 GB – SSD de 1000 GBDepozitare100 GB – SSD de 1000 GB
Lățime de bandă2TB – 24TBLățime de bandă6TB – 20TB

6. DreamHost – Gazduire nelimitată SSD Cloud

(Cel mai bun pentru: Dezvoltatori, bloggeri, marketeri)

Dreamhost cloud computing 2017

Lucrând din 1997, Dreamhost este cunoscut ca furnizorul de încredere și cu experiență. Împreună cu serviciile de găzduire de calitate își fac și poziția de cel mai bun registrator de domenii. Se oferă să lanseze serverul în termen de 30 de secunde, de aici o soluție rapidă pentru dezvoltatori, marketeri și bloggeri.

Compania a construit o arhitectură inteligentă care constă din cele mai noi tehnologii, cum ar fi unitățile de stare solidă și procesoarele de generație viitoare. Acestea pun controlul serverului în mâinile dvs. și puteți face modificări prin linii de comandă și alte instrumente.

Dreamhost oferă procesor cu 1 nucleu cu 512 MB RAM. Planul conține, de asemenea, stocare SSD de 80 GB și 100 GB stocare bloc la doar $ 4.50 / mo în timp ce puteți adăuga suplimentar blocurile suplimentare conform nevoilor dvs. la doar 10 USD / lună. Acestea oferă trafic gratuit de încărcare, în timp ce veți fi taxat pentru lățimea de bandă a descărcării. Iar investiția dvs. este asigurată printr-o politică de rambursare de 97 de zile.

Aveți nevoie de planuri mai pline de resurse? De asemenea, oferă servere cu o memorie RAM de până la 8 GB. Un alt avantaj al utilizării Dreamhost, puteți rula un server cloud pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce veți fi taxat pentru maximum 600 de ore. (25 de zile) într-o anumită lună. Astfel, vă veți bucura de servicii pentru o durată mai mare, cu prețuri reduse în comparație cu DigitalOcean.

DreamHost oferă, de asemenea, instrumente prietenoase pentru dezvoltatori în cadrul DreamObjects prin perceperea unor taxe nominale. Acesta include dezvoltarea aplicațiilor web, backup-uri automate ale site-ului WordPress și integrarea aplicațiilor dvs. de stocare (CloudBerry, QNAP și Dropshare și multe altele), etc..

Puteți contacta oricând cu serviciile lor de asistență prin chat și e-mailuri. Pentru a primi asistență la telefon, trebuie să cumpărați funcția „Call-back”. În total, DreamHost este o alegere plăcută și, în mod specific, prețul îl face o alternativă cu adevărat apropiată de DigitalOcean.

 Intervaluri planuri (3 planuri)
Preturi4,50 USD / lună – 48 USD / lună
Site-uriNelimitat
Procesor1 nucleu – 4 cores
Berbec512MB – 8 GB
Lățime de bandăÎncarcă trafic gratuit
Depozitare80 GB – SSD

7. HostGator Cloud Gazduire

(Cel mai bun pentru: Bloggerii, webmasterii și marketerii)

cloud hostgator cele mai bune alternative rapide de digitalocean

HostGator oferă servicii rapide și economice de găzduire în cloud. S-ar putea să auziți unii care se plâng de găzduirea partajată. Dar, folosind HostGator cloud hosting, veți gusta o experiență cu totul nouă. Chiar și unii bloggeri consacrați menționează serviciile Cloud HostGator drept cel mai bun gazduire web.

Pe lângă calitate, celălalt lucru care face din HostGator o alternativă bună DigitalOcean pentru bloggeri și webmasteri este prețul. Hostgator oferă un plan cloud care lucrează doar $ 4,95 / lună în timp ce Digitalocean percepe 5 USD / lună. În plus, în comparație cu DigitalOcean, HostGator oferă utilizatorilor lor mai multe resurse, cum ar fi procesorul cu 2 nuclee, 2 GB RAM, lățimea de bandă neschimbată și stocarea, etc. În timp ce DigitalOcean oferă un procesor cu 1 nucleu, stocare SSD de 20 GB, 512 MB RAM și 1 TB lățime de bandă.

Scalabilitatea este frumusețea HostGator și prin doar simple clicuri îți poți crește resursele conform cerințelor tale. Aceasta nu numai că economisește costuri, dar te scapă și de migrația datelor și de problemele din resurse. Pentru furnizarea de servicii de mare viteză, acestea includ cache-uri locale integrate cu toate planurile lor.

Un alt motiv pentru alegerea HostGator peste digitalocean este panoul de control. HostGator include un panou de control ușor de utilizat. De asemenea, HostGator arată mai multă încredere în serviciile lor, drept urmare, le oferă 45-zile garanție de înapoiere, care este peste media industriei.

Încă nu ești impresionat de HostGator? Suntem siguri că acest lucru vă va schimba părerea. Digitalocean nu oferă chat live și pentru ajutor, trebuie să trimiteți un bilet care este un proces lent. Și dacă nu știți prea multe despre managementul serverului și alți parametri tehnici, este posibil să vă confruntați cu probleme grave. Pe de altă parte, HostGator oferă asistență clienților prin telefon, chat live și ticketing. Deși nu sunt consistente în chat-ul live, dar sunt cu mult mai bune decât orice sistem de ticketing.

 Hatchling, Baby și Business Cloud
Prețuri4,95 USD – 9,95 / lună
Site-uri1 – nelimitat
Procesor2 Cores – 6 Cores
Berbec2 GB – 6 GB
Lățime de bandănecontorizat
Depozitarenecontorizat
SubdomeniiNelimitat

Notă: Planurile superioare includ SSL și caracteristicile domeniilor parcate

8. Gazduire InMotion

(Cel mai bun pentru: Marketeri web, bloggeri și proiecte de dezvoltare mai mare)

Recenzie de gazduire InMotion Cloud VPS

Următoarea cea mai bună alternativă pentru DigitalOcean este InMotion Hosting bine organizat, de încredere și popular. Compania este de încredere de CNET și a obținut un rating A + cu BBB. De asemenea, există mii de recenzii bune ale utilizatorilor reali. Ele se disting în mod obișnuit pentru serviciile rapide aprinse, asistența clienților cu răspuns rapid și generoase 90 de zile politica de rambursare.

InMotion oferă servicii de gazduire Cloud VPS gestionate, care ar putea fi motivul pentru care planurile lor sunt scumpe în comparație cu DigitalOcean. Dar specificațiile ridicate ale planurilor merită un astfel de preț. Ia doar exemplul planului lor VPS-1000HA-S (cel mai de bază) care costă $ 29.99 / luna dar include 4 GB RAM, 75 GB stocare SSD, lățime de bandă 4TB, 3 adrese IP, Backup și multe altele. În plus, site-urile web nelimitate pot fi găzduite pe un singur plan. Toate planurile Cloud VPS sunt, de asemenea, optimizate pentru nevoile de comerț electronic.

Cu astfel de planuri pline de resurse, puteți ghici că este stabilit pentru bloggeri și marketeri web în loc de începători. Deoarece vă oferă hosting cloud bazat pe VPS, vă puteți aștepta rock-solid 99,99% Optime și viteză rapidă a fulgerului. Zonele de viteză maximă joacă un rol semnificativ în îmbunătățirea vitezei, ceea ce vă permite să alegeți locația centrului de date în timpul procesului de checkout.

Dacă utilizați deja cPanel cu furnizorul dvs. existent, atunci vă veți bucura că InMotion include acel cPanel intuitiv cu toate planurile lor Cloud VPS. De asemenea, furnizează un nume de domeniu gratuit, cu planuri de 6 și 12 luni. În loc de 1 sau 2 nuclee, InMotion dezvoltă un sistem în care sarcina dvs. este răspândită pe nucleele CPU disponibile pentru o execuție mai rapidă și, prin urmare, mai multe sarcini pot fi executate spontan.

O altă caracteristică care face ca InMotion să fie una dintre marile alternative DigitalOcean este îngrijirea clienților. Nu numai Live Chat, Telefon și e-mailuri, dar, de asemenea, puteți vorbi prin Skype.

Așa că, deși planurile lor sunt costisitoare în raport cu DigitalOcean, dar veți primi un plan bine inclus, care include viteza rapidă aprinsă cu SSD (cu 20 de ori mai rapid decât unitățile de filare), instantanee de server, backup, migrație gratuită a site-ului și multe altele.

 Intervaluri planuri (3 planuri)
Preturi29,99 USD / lună – 74,99 USD / lună
Site-uriNelimitat
ProcesorLiber
Berbec4 GB – 8 GB
Lățime de bandă4TB – 6TB
Depozitare75 GB – SSD de 260 GB
Adrese IP3 – 5
cPanelLiber

Concluzie

Găzduirea cloud se transformă treptat într-o platformă populară pentru dezvoltatori, bloggeri și marketeri web, datorită potențialelor sale beneficii, cum ar fi uptime rock-solid, multiple opțiuni pentru centrele de date, viteză rapidă și multe altele.

De asemenea, cloud computing oferă o caracteristică unică în care datele dvs. sunt clonate pe diversele servere, iar în cazul eșecului unui server, site-ul dvs. va funcționa în mod normal prin intermediul altor server de lucru. Aceasta este frumusețea atrăgătoare a găzduirii în cloud.

Alegerea celei mai bune alternative DigitalOcean devine foarte simplă, urmărind tipul de muncă pe care doriți să o faceți. Dacă sunteți în căutarea alternativei pentru dezvoltarea nevoilor, atunci vă recomandăm Kamatera și Vultr deoarece veți obține toate instrumentele și aplicațiile prietenoase pentru dezvoltatori într-un singur loc. În plus, au, de asemenea, o echipă de asistență 24/7 intern pentru a trata prompt întrebările utilizatorului.

Pe de altă parte, dacă sunteți a blogger sau marketer web și doriți să vă găzduiți blogul dvs. pe cloud hosting pentru o durată mai lungă apoi A2Hosting și DreamHost oferi servicii de pace sufletească. Acestea sunt rapid fulgerătoare, oferă peste 99,9% uptime, ușor de utilizat și oferă servicii de asistență în principal prin chat live, telefon și ticketing. În plus, există o mulțime de recenzii bune ale unor terțe părți despre ambele gazde.

Aceasta este sugestia noastră umilă despre alternativele DigitalOcean. Deci alege un furnizor de nevoile tale și împărtășește-ți gândurile tale prețuite cu noi. Va fi o plăcere pentru noi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map