BlueHost vs GoDaddy-vergelijking 2020: Side-by-Side Review

0

Met tonnen bedrijven in de webhostingindustrie is het erg moeilijk om de beste te kiezen. Zowel BlueHost als GoDaddy zijn bekende namen. BlueHost beroemd vanwege zijn hostingservices, terwijl GoDaddy vooral naam maakte vanwege domeinregistratie en daarna zijn ze begonnen met hostingservices.


Beiden hebben tot doel de hosting tegen lage tarieven te verzorgen. Beiden hebben veel tevreden klanten. Dus voor het oplossen van dit mysterie dat het beste is, doen we dat BlueHost vs Godaddy zij-aan-zij vergelijking. We hopen dat deze vergelijking u enorm zal helpen om te kiezen welke het beste bij u past.

GoDaddy vs BlueHost Snelle samenvatting

BlueHost is een van de beste WordPress-hostingproviders en biedt een gratis domeinnaam voor een jaar bij aankoop van een hostingplan. Als je WordPress CMS gaat gebruiken, is het kiezen van BH een goede optie.

GoDaddy is de goedkoopste domeinregistreerder en u kunt uw domein het eerste jaar slechts $ 0,99 pakken. Maar we raden het gebruik van hosting niet aan. Hun plannen zijn een beetje duurder dan BlueHost.

BlueHost vs GoDaddy Review 2020 (Vergelijking naast elkaar)

Uptime

Uptime is een periode waarin uw site online is via internet en mensen toegang hebben tot uw site of uw producten kunnen kopen. Het betekent dus dat buitensporige downtime uw bedrijf en reputatie zal beïnvloeden. BlueHost biedt geen uptime-garantie, terwijl GoDaddy een garantie van 99,9% biedt.

Maar alleen garantie aanbieden is niet genoeg, kijk naar de onderstaande statistieken.

Tijdens de testperiode ontdekten we dat de Uptime van BlueHost-servers in de meeste maanden 99,99% en zelfs enkele maanden 100% bedroeg. Hoewel GoDaddy zich niet concentreert op de uptime van zijn servers, hebben we daarom een ​​minimum van 99,85% en een maximum van 99,99%. Ze slagen er ook in om twee maanden op rij 100% te leveren.

In persoonlijke ervaring ontdekten we dat Bluehost beter is dan GoDaddy in termen van serverstabiliteit.

Winnaar: BlueHost

  • Misschien wilt u ook lezen: Pingdom-alternatieven en vergelijkbare tools

Snelheid / laadtijd

De laadtijd van de website is de hoeveelheid tijd om een ​​pagina volledig te laden. Als het langer dan 3 seconden duurt voordat uw site is geladen, raken gebruikers gefrustreerd en verlaten ze uiteindelijk uw site. Ook zijn trage websites de oorzaak van een lage ranking in zoekmachines. Maar volgens onze tests presteert BlueHost met behulp van de Pingdom- en GTMetrix-tool beter dan de GoDaddy.

De gemiddelde laadtijd van de gehoste website van BlueHost is minder dan 796 ms, terwijl het voor GoDaddy bijna 3,54 seconden duurt om een ​​pagina te laden. Houd er rekening mee dat we WordPress op beide installeren en geen van de plug-ins installeren. We hebben alleen de hoge laadtijd van de pagina niet ervaren met GoDaddy, er zijn ook talloze klachten van klanten over hun uptime en lage-snelheid servers bij BBB.

Een andere manier om de laadtijd van de pagina te verminderen, is CloudFlare, waardoor de cache statische inhoud van uw site heeft, zodat deze de volgende keer snel kan worden afgeleverd. BlueHost heeft een ingebouwde CloudFlare-optie in hun paneel en je hoeft maar een paar klikken te klikken om het te activeren, maar GoDaddy bevat niet zo’n handige optie, dit betekent dat als je het wilt inschakelen, doe het dan handmatig.

Winnaar: BlueHost

Klantenservice

Het maakt niet uit of je een expert bent, je kunt niet zeggen dat je alle problemen aankunt. De technologie verandert met de dag en er ontstaan ​​altijd nieuwe realtime problemen. U heeft dus een deskundig en deskundig ondersteuningsteam nodig om met ernstige problemen om te gaan. Beide bedrijven bieden 24/7 ondersteunende diensten via telefoon en tickets.

Maar BlueHost biedt ook directe hulp via Live Chat, waarmee u 24/7/365 altijd en overal om hulp kunt vragen. Volgens onze ervaring is hun ondersteuningsteam vrij snel, beleefd en reageert het binnen een paar minuten. Aan de andere kant bood Godaddy geen 24/7 live chat-optie. Ook heeft GoDaddy tonnen klachten als het gaat om technische ondersteuning

Soms kan het bedrijf door een aantal problemen ter plaatse geen hulp bieden, maar wilt u nu de oplossing. Een kennisbank is een plaats waar het bedrijf gegevens heeft verzameld over alle onderwerpen en veelgestelde vragen.

Beide providers hebben tonnen richtlijnen bijgehouden. Dus in plaats van te wachten, bezoek dan het helpcentrum van het bedrijf, dat wordt onderhouden op hun officiële site. Daar kunt u zoeken naar de problemen en oplossingen. Bovendien bieden ze allebei ook een communityforum waar u uw problemen kunt plaatsen.

Winnaar: BlueHost (24/7 live chat)

Vergelijking van BlueHost- en GoDaddy-hostingfuncties

In deze BlueHost vs GoDaddy-vergelijking zijn uptime, prijzen en klantenondersteuningsfuncties een van de onmisbare functies, maar deze zijn niet genoeg. We moeten alle prominente functies vergelijken die de basisvereisten zijn van elke blog en website.

Bandbreedte

Kort gezegd: bandbreedte is de hoeveelheid verkeer die een website kan verwerken. Beiden bieden onbeperkte bandbreedte voor al hun plannen.

Winnaar: Binden

Webruimte

Webruimte is de plaats waar u alle bestanden, afbeeldingen, video’s en tekstinhoud van uw websites opslaat. GoDaddy biedt 100 GB opslagruimte in zijn Economy-abonnement (zeer eenvoudig abonnement), terwijl BlueHost 50 GB biedt (het is meer dan genoeg, over het algemeen nemen websites niet zoveel in beslag).

Winnaar: GoDaddy

Website, domeinen en subdomeinen

Zowel BlueHost als GoDaddy bieden aan om één website en 25 subdomeinen te hosten op hun basisplannen. Bovendien bieden beide bedrijven u één gratis domeinnaam aan op het moment dat u zich aanmeldt voor een hostingplan.

Winnaar: Binden

Back-up

Back-up is net als de levensreddende van uw site. Wat deed u toen u uw site verprutste vanwege een aantal plug-ins of andere wijzigingen? Hier is de korte, gemakkelijke en veilige manier om de bestanden te herstellen waarvan u een back-up hebt gemaakt.

BlueHost bevat een gratis back-upvoorziening, die automatisch de wekelijkse back-up maakt, terwijl GoDaddy $ 1,99 / maand in rekening brengt. voor back-up & herstellen.

Winnaar: BlueHost

CMS-installaties

CMS-installatie is nooit zo eenvoudig als voorheen, ontwikkelaars maken het gemakkelijk, vooral voor nieuwkomers die geen of zeer beperkte vaardigheden hebben. Nu via het 1-klik-installatieprogramma kunt u binnen een mum van tijd tal van applicaties installeren.

Als je WordPress wilt installeren, het populairste en meest toonaangevende CMS, dan is er een aparte optie voor “WordPress” in het Cpanel. Het vereist slechts een paar klikken en klaar.

Winnaar: Binden

Marketingaanbiedingen

Hoe komen mensen meer te weten over uw bedrijf? Het antwoord is “Advertentie”. U moet uw blog en website adverteren, d.w.z. uw bestaan ​​bewust maken. Maar de advertentie is niet gratis, je moet er knap geld aan uitgeven.

Bluehost biedt geen advertentietegoed aan in zijn “Basis” -plan. Maar als u een “Plus” – of “Prime” -abonnement gaat kopen, is het goede nieuws dat ze gratis advertentietegoed van $ 200 samen met hosting aanbieden. Maar GoDaddy neemt een dergelijk aanbod niet op in een van zijn plannen.

Winnaar: BlueHost

Restitutiebeleid

Het is de periode waarin u een verzoek kunt doen om uw geld terug te storten. Het gebeurt wanneer u niet tevreden was met de diensten van het bedrijf en uw geld terug wilt.

BlueHost biedt 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Maar na 30 dagen heb je nog steeds de kans om een ​​evenredige terugbetaling te krijgen.

Aan de andere kant biedt GoDaddy slechts 30 dagen om een ​​terugbetaling te vragen. En als u een maandabonnement (minder dan een jaar) heeft gekocht, krijgt u slechts 48 uur om de terugbetaling aan te vragen.

Winnaar: BlueHost

Beoordeling van GoDaddy en BlueHost Hosting Plans

BlueHost-hostingplannen nieuwste

BlueHost heeft drie plannen; basic, plus en prime. Het “basis” -plan lijkt een beetje beperkt omdat je maar één website kunt hosten, maar dit plan is de beste hosting voor kleine bedrijven / moerassen. U kunt onbeperkte domeinen hosten als u een plus- of prime-abonnement aanschaft.

nieuwste godaddy hostingpakketten

GoDaddy biedt ook drie plannen aan, namelijk Economy, Deluxe en Ultimate. GoDaddy biedt 50 GB meer opslagruimte in zijn Economy-abonnement. Als het gaat om de prijzen, zijn de kosten van abonnementen regelmatig precies hetzelfde. Maar GoDaddy biedt grotere kortingen op zijn hogere abonnementen (Deluxe & Ultieme).

Winnaar: GoDaddy

Geldwaarde

Hebben beide bedrijven waarde aan uw uitgaven en bieden ze voldoende aan?

Als we de GoDaddy nemen, lijken hun plannen veel op BlueHost tegen normale prijzen, terwijl ze allebei vaak grote kortingen bieden.

BlueHost Plus-abonnement bevat onbeperkte gelabelde functies. Aan de andere kant bevat GoDaddy (Deluxe-abonnement) ook onbeperkte functies, maar biedt het geen gratis back-up & herstellen.

Bovendien biedt GoDaddy niet de ingebouwde CloudFlare-optie en legt het de opslag van databases op.

En als we de prijzen van de plannen vergelijken, is GoDaddy een beetje duur na het toevoegen van de kosten van back-up & herstel optie.

Winnaar: BlueHost

Gebruiksvriendelijk controlepaneel

Nadat u het aanmeldingsproces hebt voltooid, krijgt u een configuratiescherm voor sitebeheer. Via cPanel kunnen gebruikers de installatie van het CMS beheren, domeinen opzetten, databases maken, mailbeheer en vele andere functies.

Beide bieden momenteel een gebruiksvriendelijk cPanel dat gebruikelijk is in de branche. Maar BlueHost heeft weinig wijzigingen aangebracht en het paneel gepolijst zoals nieuwe pictogram- en kleurenschema’s enz.

Dus als u niet zeker weet of u in BlueHost vs GoDaddy beslist op basis van zichtbaarheid, bruikbaarheid en betrouwbaarheid van het paneel; maak je dan geen zorgen, beide zijn bijna hetzelfde.

Winnaar: Binden

website bouwer

De webmaster kan zijn eigen aangepaste ontwerpen bouwen met websitebouwers. Maar de tijd was voorbij toen u speciale programmeervaardigheden nodig had om een ​​site te bouwen. Nu kan iedereen met behulp van Drag and Drop Builder zijn eigen ontwerp bouwen.

BlueHost neemt een gratis sitebouwer “Weebly” op in zijn hostingplannen. Log gewoon in op cPanel hier zie je Weebly klik er gewoon op en begin met bouwen met tonnen gratis sjablonen.

De gratis versie bevat ook elementaire SEO-ondersteuning, die helpt om de anti-SEO-factoren te voorkomen. Omdat het een gratis versie is, heeft het daarom beperkte functies, zoals het beperkte aantal pagina’s en de afwezigheid van de optie ‘thema’s importeren’.

BlueHost sitebouwer c paneelnavigatie

Als we het nu hebben over de GoDaddy, bieden ze een gratis proefperiode van de eerste maand en daarna moet je $ 5,99 / maand of $ 71,88 / jaar betalen. U kunt onbeperkt pagina’s maken en de beschikbare thema’s aanpassen. Hier zijn enkele sjablonen

GoDaddy-thema's

Maar het punt is dat er veel sitebouwers zijn die beter zijn dan de GoDaddy. Dus als u uw geld gaat uitgeven, waarom zou u dat dan niet uitgeven. Hoewel BlueHost een beperkte sitebouwer biedt, is het een goede gunst.

Winnaar: BlueHost

Andere algemene kenmerken

Nu gaan we enkele gemeenschappelijke functies bespreken die ook belangrijk zijn, samen met alle bovenstaande functies. Deze functies zijn ontwikkeld voor het gemak van de gebruikers.

Dus voordat u een hosting aanschaft, moet u controleren of het bedrijf deze functies biedt. Zoals 1-klik installatieprogramma, php-versie, phpMyAdmin, Bestandsbeheer, FTP-toegang, E-mail doorsturen, e-mailaccounts, enz.

De hostingpakketten van beide bedrijven bevatten al deze functies, zodat gebruikers de bewerkingen snel en zonder enige voorkennis kunnen uitvoeren.

Bedrijfsspecialiteit

Hieronder beschrijven we de speciale technologie die door het bedrijf wordt aangeboden en die gevolgen heeft voor de kwaliteit van de hosting. Veel bedrijven bieden hun eigen gemaakte technologieën om een ​​voorsprong op de concurrentie te krijgen, zoals SiteGround.

  • Kijk hier wat Site Ground speciaal heeft gemaakt

Dus in BlueHost vs GoDaddy onderlinge vergelijking, wie heeft de speciale technologie? GoDaddy biedt geen speciale, eigen vervaardigde technologie, die helpt om de serverprestaties en uiteindelijk betrouwbare services te verbeteren. Dit toont ook aan dat het bedrijf zich voornamelijk richt op zijn domeinregistratie en het negeren van hosting.

Aan de andere kant zijn BlueHost-servers uitgerust met een aantal geweldige technologieën zoals bronbescherming. Bronnenbescherming helpt de rechten van elke gebruiker te beschermen en die sites op dezelfde server met verkeerspieken te isoleren. Ze ondersteunen ook schaalbaarheid in het geval dat u wilt overschakelen naar VPS of specifieke plannen.

Dus, in dit tijdperk van concurrentie, als GoDaddy wil concurreren, dan moeten ze een eigen vervaardigde technologie introduceren om een ​​concurrentievoordeel te behalen.

Winnaar: BlueHost

Laatste gedachten

Op basis van de bovenstaande BlueHost vs GoDaddy-stemming kreeg BlueHost meer stemmen dan GoDaddy. Volgens onze ervaring raden we BlueHost aan omdat ze goede uptime- en ondersteuningsservices bieden, wat de basisvereiste is van elke bedrijfssite of blog.

Bovendien staan ​​ze bovenaan de officiële WordPress.org-pagina. Dus in een BlueHost vs GoDaddy-gevecht raden we BlueHost zeker aan voor kleine tot middelgrote websites en vooral voor degenen die gewoon willen beginnen. Maar als u op zoek bent naar een goedkope WordPress-host en een beperkt budget heeft, pak dan het GoDaddy-abonnement.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map