Beste WordPress-hostingproviders 2020: [vertrouwde, betrouwbare en betaalbare hosts]

7

Wilt u een blog of bedrijfssite starten, maar weet niet welke de beste WordPress-hosting van 2020 is?


Maak je geen zorgen, we hebben een gedetailleerde lijst samengesteld met enkele van de beste WordPress-hosts om je te helpen bij het kiezen van het juiste bedrijf.

Maar allereerst een introductie WordPress, het is een open source CMS (content management systeem) dat in 2003 werd gelanceerd door Matt Mullenweg en Mike. Nu biedt WordPress meer dan 25% websites wereldwijd en een van de meest populaire CMS-platforms.

U kunt het gratis op de webserver installeren en binnen enkele minuten online gaan. Het groeit erg snel vanwege eenvoud, flexibiliteit en biedt een brede catalogus van gratis en premium producten (plug-ins en thema’s).

Door het te gebruiken, kunt u elk type website maken, zoals een persoonlijke blog, een tijdschriftachtige site, een winkel, een e-commercesite, nieuwssites en nog veel meer. Kortom, er zijn veel mogelijkheden die kunnen worden gedaan met WordPress.

Waarom WordPress?

Bijna alle webhostingbedrijven ondersteunen WordPress, bieden installatie met één klik en zijn gemakkelijk te gebruiken. Het is nog niet gedaan; WordPress heeft veel te bieden, zoals gratis duizenden sjablonen, eenvoudig in te stellen, gratis plug-ins, zoekmachine vriendelijk en nog veel meer.

Hier in dit artikel is ons doel om de beste hostingbedrijven in te schakelen die compatibel zijn met WordPress terwijl ze de gedeelde hostingplannen gebruiken.

Maar! Hier is een kritiek probleem Wat is de beste WordPress-hosting die echt past bij mijn site?

Maak je geen zorgen! We hebben het u gemakkelijk gemaakt.

Bedenk allereerst hoe belangrijk deze factoren voor u zijn en wijs de prioriteiten aan elk toe;

 1. Snelheid
 2. Uptime
 3. Kenmerken
 4. Ondersteuning
 5. Kosten
 6. Restitutiebeleid

We zijn er vrij zeker van dat u nu gemakkelijk de webhosting kunt selecteren die het beste bij u past.

Hoe we testen uitvoeren:

 • We doen alle tests door dezelfde versie van WP te installeren.
 • We installeren Rise-sjabloon met het thema thrives op elk van de hosting
 • Hetzelfde aantal berichten en pagina’s
 • Geen caching-tool of enige plug-ins geïnstalleerd tijdens de proefperiode
 • We doen testen door gebruik te maken van de basisplannen van de onderstaande bedrijven. Omdat we denken dat als ze de kwaliteit leveren in hun basisplan, ze zeker goed zullen zijn in de hogere.

Wordpress Hosting 2019

10 beste WordPress-hostingproviders van 2020

Hier is de lijst met onze bevindingen die de WordPress zeer soepel ondersteunen en uitvoeren en we verklaren ze vol vertrouwen als de beste WordPress-hostingproviders.

1. A2Hosting

A2Hosting

Ze hebben zichzelf een nieuwe naam gegeven en in 2003 gelanceerd onder de naam A2hosting, die voorheen “Iniquinet” was. Het is een van de beste WordPress-hostingbedrijven met een uptime-garantie van 99,9%. En in onze ervaring zijn ze erin geslaagd hun claims te behalen.

A2Hosting is een veel automatische manier om uw site te optimaliseren door automatisch de A2-geoptimaliseerde plug-in te installeren die is gemaakt door A2hosting. Dit bespaart u vooral wanneer u niet voldoende kennis heeft over hoe u de site-optimalisatie moet uitvoeren?

Hun plannen zijn erg aantrekkelijk voor het hosten van een blog. Alle plannen bevatten de solid-state drives en als je het geld hebt, ga dan voor het “Turbo” -plan. Omdat het “turboservers” en “A2 optimaliseert siteversneller” biedt, wat uw site 20x sneller maakt.

Het bedrijf neemt verschillende voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de beveiliging en introduceert Brute Force, Dual firewall, virusscanning, verschillende beveiligingstools en automatische back-up in hun plannen om de beveiliging waterdicht te maken.

Ze leveren kwaliteitsondersteunende diensten en onderhouden Live Chat, Telefoongesprek, e-mail en een grote schat aan kennisbank. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. We nemen contact met hen op via hun livechat en testten door verschillende vragen te stellen. Het antwoord komt binnen de kortste keren met zeer handige antwoorden.

Belangrijkste kenmerken: (Lite-abonnement)

 • Opslag: Onbeperkt
 • Bandbreedte: Onbeperkt
 • Domeinen: Nee
 • Websites: 1 kan worden gehost
 • E-mailaccounts: 25
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

2. SiteGround (60% korting)

siteground beste hosting voor WordPress 2019

SiteGround is laat gelanceerd in vergelijking met zijn concurrenten (BlueHost, DreamHost etc.) maar groeit erg snel en maakte vooral bekendheid onder de bloggers. Het bedrijf heeft zijn hostingplannen goed gemaakt en biedt verschillende technologieën om de snelheid, uptime, beveiliging enz. Te garanderen.

Het kopen van een abonnement is heel eenvoudig en u hoeft alleen een paar details in te voeren. En nu ben je hier in het cPanel waar 1-klik installatieprogramma op je wacht voor de installatie van WordPress.

Alle datacenters worden ondersteund door meerdere stroombronnen zoals generatoren en UPS om uw sites altijd online te houden. Er is een ingebouwde back-upoptie om gegevensverlies te voorkomen. De SSD-schijven, SuperCacher, CloudFlare en nog veel meer zijn bedoeld om uw site waanzinnig snel te maken. Bovendien, als u de downtime met uw bestaande hosting beu bent, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u overschakelt naar SiteGround hun accountisolatie, proactief serverbewaking stelt u nooit teleur.

SiteGround wijdde zijn expertise aan de ondersteunende diensten en wijst het bekwame personeel aan om de klanten te helpen via het telefoon-, livechat- en ticketsysteem. Vertrouw ons, ze zijn 24/7 beschikbaar en reageren binnen de kortste keren.

Belangrijkste kenmerken:- (StartUP-plan)

 • Opslag: 10 GB
 • Bezoeken: 10.000 / mo.
 • Domeinen: 1 gratis domein, onbeperkte subdomeinen en geparkeerde domeinen
 • Websites: U kunt 1 website hosten
 • E-mailaccounts: Onbeperkt
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

3. InMotionHosting

InMotion Hosting

Voor evaluatiedoeleinden nemen we het ‘Launch’-plan. Het hostingplan is goed geoptimaliseerd met WordPress en heeft unieke functies zoals vooraf geïnstalleerde WP, automatische updates, snelheidsefficiëntie, WP-CLI-integratie enz. Enz. Het bedrijf biedt $ 250 advertentiekredieten, waaronder $ 100 Adwords, $ 75 bing en $ 75 Yahoo aan stuur het kwaliteitsverkeer.

De Amerikaanse klantenondersteuning biedt telefonische, livechat- en e-mailoplossingen in elk aspect. Je kunt ze ook skypen. We nemen contact met hen op via Live Chat (aangezien dit de meest gebruikelijke manier is) en hebben ze heel snel ervaren. Het lijkt alsof ze op je wachten.

Wat de snelheid betreft, is de laadtijd erg kort en door het gebruik van de SSD-schijven, OptimumCache en andere snelheidsverbeterende technologieën zijn de services echt snel. Ook wordt PHP 7 ondersteund, wat erg vriendelijk is en de snelheid biedt. Met een gemiddelde uptime van 99,9%, e-commerce vriendelijk, drag-and-drop builder is het bedrijf altijd onze eerste keuze bij het hosten van WordPress en we raden InMotion Hosting aan zonder enige onduidelijkheden.

Belangrijkste kenmerken: (Lanceerplan)

 • Opslag: Onbeperkt
 • Bandbreedte: Onbeperkt
 • Domeinen: 1 gratis domein, 6 geparkeerde domeinen en 25 subdomeinen
 • Websites: Er kunnen 2 websites worden gehost
 • E-mailaccounts: Onbeperkt
 • Geldteruggarantie: 90 dagen

4. BlueHost

BlueHost Beste WordPress-hosting 2019

Als het gaat om het merkimago, is er geen match met BlueHost en het beste is dat het zo is officieel aanbevolen door WordPress.

Door het basis hostingplan te gebruiken, ontdekten we dat ze zeer professioneel zijn in het leveren van de services. Het installatieprogramma met 1 klik is erg handig tijdens het installeren van WordPress.

In het geval van problemen kunt u contact opnemen met hun 24/7 beschikbare technische live ondersteuning via telefoon, chat en ticketing.

BlueHost zorgt voor de snelheid door gebruik te maken van de resourcebeveiligingstechnologie en CloudFlare. Met de gratis service CloudFlare kunt u de snelheid van uw site met 2x verhogen en deze wordt binnen 2 ~ 3 seconden geladen.

U moet kiezen voor het “plus” -plan, omdat het veel functies biedt dan het “basis” -plan, zoals spamexperts, $ 200 voor advertentiecampagnes, onbeperkte opslag enz. Enz..

Belangrijkste kenmerken: (Basisplan)

 • Opslag: 50 GB
 • Bandbreedte: Ongemeten (geen specifieke limiet)
 • Domeinen: 1 gratis domein, 25 subdomeinen en 5 geparkeerde domeinen
 • Websites: U kunt 1 website hosten
 • E-mailaccounts: 5
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

5. GreenGeeks

greengeek hosting

Trey Gardner heeft GreenGeeks in 2006 opgericht. Als u milieubewust bent, zult u blij zijn te horen dat ze hernieuwbare energie gebruiken en verschillende prijzen ontvangen vanwege hun milieuvriendelijke initiatieven.

Door het adopteren van het nieuwste technologiebedrijf kan het de snelheid leveren. Nieuwste Intel Xeon-processors, SSD’s, 64 GB DDR3 Ram-servers ontworpen voor maximale snelheid. Bovendien worden servers goed beheerd tegen beveiligings-, brand- en vochtigheidsfactoren om elke vorm van uitval in services te voorkomen.

Opgeleid en ervaren personeel biedt telefonische hulp, livechat en ticketaanvragen. Er is ook een grote voorraad artikelen, veelgestelde vragen en videohandleidingen beschikbaar. Dus als je in ieder geval de live chat of een ander systeem traag vindt, dan zal de kennisbank je zeker helpen.

Het bedrijf claimt de uptime-garantie van 99,9% en heeft meerdere datacenters om de gegevens onder hen te verdelen om gegevensverlies te voorkomen. Geloof ons bedrijf heeft zeker voldaan aan hun uptime-claim. Wat de laadtijd betreft, deze is meestal 1,7 tot 2,3 sec.

Er is een redundantie van functies zoals gratis website builder, geen migratiekosten, SEO-tools, 1-klik WP-installatieprogramma, PHP7, CDN enzovoort.

Belangrijkste kenmerken: (Basisplan) 

 • Opslag: Onbeperkt
 • Bandbreedte: Onbeperkt
 • Domeinen: 1 gratis domein, onbeperkt geparkeerd en subdomeinen
 • Websites: Onbeperkt
 • E-mailaccounts: Onbeperkt
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

6. DreamHost

DreamHost WordPress Hosting 2019

DreamHost voltooit bijna 19 jaar in de branche en host meer dan 1.500.000 sites. Ze bieden diverse hosting aan zoals Shared, Managed, VP en Dedicated die geschikt zijn voor het hosten van kleine tot high traffic websites. Na aanschaf van het hostingplan is het hier een beetje lastig voor de gebruikers die het cPanel gebruiken omdat het bedrijf een eigen aanpaspaneel aanbiedt. Maar maak je geen zorgen, ze hebben het ontworpen als gebruiksvriendelijk en na een beetje focus is het heel gemakkelijk te navigeren.

Beveiliging, ze houden het strak, of het nu gaat om een ​​e-commerce site of een andere website. SSL-certificaat, automatisch scannen van malware en meerdere authenticatiestappen zijn beschikbaar om de beveiligingsgaten te verhullen. Het bedrijf biedt een 100% uptime-garantie, wat de reden kan zijn voor hun hogere prijzen. In plaats van de traditionele schijven te gebruiken, zijn hun servers uitgerust met SSD die uw site dramatisch snel maken

Voor ondersteunende diensten boden ze geen klantenondersteuning aan de telefoon. Ze zijn beschikbaar op Live Chat, e-mail en Twitter 24/7/365 en onthouden dat ze de prijswinnaar van de beste klantenservice 2016 zijn.

Dit bedrijf wordt ook aanbevolen door WordPress.org

Belangrijkste kenmerken: (Basisplan)

 • Opslag: Onbeperkt
 • Bandbreedte: Onbeperkt
 • Domeinen: 1 gratis domein
 • Websites: U kunt een onbeperkte website hosten
 • E-mailaccounts: Onbeperkt
 • Geldteruggarantie: 97 dagen

7. MediaTemple

mediatemple uitstekende WordPress hosting 2019

Ze zijn in de industrie en werken sinds 1998 aan het tevredenstellen van haar klanten en in 2013 werd het overgenomen door de Godaddy. Mediatemple is een van de beste WordPress-hostingproviders met het doel dat het betrouwbaar zal zijn voor ontwikkelaars, bloggers, ontwerpers, innovators, enz. enz. Na het ervaren van hun persoonlijk plan, ontdekten we:

De hostingplannen van Media Temple worden geleverd met bekroonde en eersteklas ondersteuningsopties in de Verenigde Staten en helpen de klanten via Live Chat, telefoon, tickets en zelfs op Twitter. We hebben onze voorkeuren voor Live Chat gegeven en vonden ze supersnel en geweldig. Of het nu gaat om installatie of een ander probleem met betrekking tot beveiliging, updates, beheerdersdashboard … ze staan ​​altijd klaar om u te helpen.

Tijdens onze snelheid- en laadtest vonden we ze behoorlijk efficiënt. Het gebruik van SSD-schijven, schaalbare bandbreedte, PhP 7, CloudFlare CDN zorgt ervoor dat uw site uitstekend draait. 99,99% Uptime-garantie en als ze niet leveren, kunt u krediet aanvragen volgens hun kredietbeleid. Bovendien beveiligt automatische back-up uw gegevens.

Hoewel Company Grid-plannen duur zijn, maar in ruil daarvoor leveren ze u de kwaliteit in elk aspect. Het betekent dat ze echt leveren waar je voor betaalt

Een andere geweldige stand van het bedrijf zijn de beveiligingsinitiatieven. Regelmatig scannen op malware, kwetsbaarheden, verouderde plug-ins, spamdetectie etc. en SiteLock om de malware te detecteren en te verwijderen. Bovendien, als uw site is gehackt, belt u ze gewoon en laat u hun beveiligingsexperts de beveiligingsproblemen oplossen. Het is allemaal aan jou wat voor soort beveiliging je nodig hebt, ze bieden verschillende beveiligingspakketten.

Als u zich geen zorgen wilt maken, is de mediatempel een goede optie om te overwegen:

Belangrijkste kenmerken: (Persoonlijk plan)

 • Opslag: 20 GB
 • Bandbreedte: 1 TB schaalbaar
 • Domeinen: Nee
 • Websites: 100 kunnen worden gehost
 • E-mailaccounts: 1000
 • Geldteruggarantie: 30 dagen

8. HostGator

Hostgator hosting 2019

Vertrekkend van een studentenkamer in oktober 2002 door het bedrijf Brent Oxley, krijgen meer dan 1000 actieve klanten per jaar. Nu is Hostgator een grote naam en de beste WordPress-hosting voor kleine tot gemiddelde verkeerswebsites en blogs. Ze bieden een breed scala aan hostingplannen, waaronder Shared / Web, Cloud, WordPress, Reseller, VPS en Dedicated. Het belangrijkste voordeel dat ze kregen, is de prijs die rallywaarderend is als we deze vergelijken met de kwaliteit.

Voor het testen hebben we het Hatchling Plan aangeschaft wat volgens ons ook een goed plan is voor starters.

Bellen, Live Chat, Ticketing, Video tutorials en de grote voorraad Forums zijn 24 x 7 x 365 beschikbaar. De ondersteunende diensten zijn goed en het personeel is zeer deskundig, maar zoals we ervaren duurt het 15 tot 45 minuten om verbinding te maken. Maar dit zal niet elke keer gebeuren, soms zijn ze snel. Maar het bedrijf moet het verbeteren en consistent zijn.

De uptime is erg belangrijk, want als uw site niet beschikbaar is, gaan de mensen naar een andere en verliest u veel klanten en lezers. SiteGround claimt de uptime-garantie van 99,9%. Onze test toont aan dat de bedrijfsdiensten stabiel zijn en dat uw site altijd online is.

HostGator biedt $ 100 voor Adwords, $ 100 voor Yahoo! / Bing, ingebouwd WP-installatieprogramma, betaalbare prijzen, cPanel, gratis sitebouwer met meer dan 4500 gratis sjablonen en nog veel meer. Ga gewoon naar HostGator en u zult zeker van hun diensten genieten

Belangrijkste kenmerken: (Hatchling Plan)

 • Opslag: Onbepaald
 • Bandbreedte: Onbepaald
 • Domeinen: Geen gratis domein, onbeperkte subdomeinen
 • Websites: 1 toegestaan
 • E-mailaccounts: Onbeperkt
 • Geldteruggarantie: 45 dagen

9. WebHostingHub

webhostinghub

WebHostingHub biedt alleen gedeelde WordPress-hostingplannen en staat bekend als een zeer goede optie voor kleine websites. Niet te oud, het bedrijf is in 2010 gestart. WebHostingHub onder leiding van InMotion Company (een grote naam in de hostingbranche), wat een zeer pluspunt is in het voordeel van de WHH.

Ze hebben geen statistieken opgesteld of aanspraak gemaakt op enige Uptime-garantie. Maar onze testresultaten zijn redelijk acceptabel en houden uw site functioneel. Sites met lage snelheid die de klanten irriteren, daarom biedt het bedrijf SSD-schijven die bekend staan ​​om hun hoge snelheid boven de mechanische schijven.

Het concurrentievoordeel van het bedrijf is het aantal aangeboden functies. SSD’s voor 20x snelheid dan de traditionele, 90 dagen voor het testen van de services, krediet voor marketingcampagnes, Softaculous-installatieprogramma, geen downtime tijdens migratie, slepen & drop builder, cPanel, zeer compatibel met WordPress, POP3 / IMAP Email, en de lijst gaat maar door. Ze brengen een zeer klein bedrag ($ 1) in rekening voor het maken van de back-up na elke 24 uur.

Zeer vriendelijke en coöperatieve ondersteuning die 24/7 tot uw dienst staat via telefoon, livechat en e-mail. Je kunt ook via de skype met ze chatten. De steun die we hebben gekregen was fantastisch. Ze plaatsten de informatie op Facebook en Twitter met betrekking tot tools die nuttig kunnen zijn voor het bouwen van de site en blogs, dus volg ze om up-to-date te blijven.

Belangrijkste kenmerken: (Vonk)

 • Opslag: Onbeperkt
 • Bandbreedte: Onbeperkt
 • Domeinen: 1 gratis domein, 5 geparkeerd en 25 subdomeinen
 • Websites: 2 toegestaan
 • E-mailaccounts: Onbeperkt
 • Geldteruggarantie: 90 dagen

10. HostWinds

hostwinds betrouwbare WordPress hostingproviders 2019

Welnu, het bedrijf onderscheidt zich niet goed van de anderen in de branche. Onlangs gestart in 2010 heeft het bedrijf verschillende datacenters opgericht in Dallas, Texas en Infomart die worden ondersteund door generatoren, koelmachines, beveiligingsmonitoring enz. Om te beschermen tegen elke ramp.

Hostwinds streeft ernaar uitzonderlijke ondersteunende diensten te leveren. We vonden de livechat redelijk genoeg om het probleem snel op te lossen. Telefoon-, livechat-, ticketsysteem- en kennisdatabaseservices worden door het bedrijf ondersteund om de problemen van de klant op te lossen. Deze diensten zijn altijd, elke dag en het hele jaar door beschikbaar.

Het bedrijf heeft de technologieën goed gemaakt om de maximale snelheid en 99,9% uptime-garantie te leveren. De resultaten zijn behoorlijk respectabel en stabiel. De WindSpeed-techniek helpt om de bronnen van elke gebruiker te beschermen en heeft de optimalisatie gedaan waardoor uw site beter presteert.

Belangrijkste kenmerken: (Basis)

 • Opslag: Onbeperkt
 • Bandbreedte: Onbeperkt
 • Domeinen: Geen gratis domein, onbeperkte subdomeinen
 • Websites: 2 toegestaan
 • E-mailaccounts: Onbeperkt
 • Geldteruggarantie: 60 dagen

Conclusie – Wat is de beste WordPress-host van 2020?

Bovenstaande lijst benadrukt de beste hosts die bevredigende resultaten laten zien. Als u een WordPress-liefhebber bent en op zoek bent naar de hosting die het beste bij uw blog of site past, moet u deze proberen.

Bijna alle bedrijven die SSD’s gebruiken om een ​​hoge respons te leveren, zoals InMotion, SiteGround, A2Hosting, enz. Elk van de hostingbedrijven heeft zijn voor- en nadelen zoals WebHostingHub en SiteGround biedt tal van functies in portefeuillevriendelijke pakketten, maar WHH is een nieuwe naam in de branche terwijl SiteGround het aantal bezoeken per maand beperkte.

Naar onze mening presteren InMotion, A2Hosting en SiteGround een beetje hoger en soepeler en geschikt vanuit alle perspectieven (prijs, nieuwste technologie, enz.), Terwijl MediaTemple ook een zeer goede optie is maar duur.

SiteGround: Aanbevolen door WordPress.org, ondersteund door geavanceerde infrastructuur, SSD’s, meerdere datacenters, geavanceerde nieuwste servers en de beste klantenondersteuning in de branche.

InMotionHosting: SSD hosting, gratis migratie, gratis domeinnaam, diverse ondersteunende kanalen, jarenlange ervaring in de branche, 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

A2Hosting: Onbeperkte opslag op SSD’s, gratis automatische SSL-activering, vertrouwd en gestemd door individuele gebruikers en beoordelingswebsites van derden.

Uiteindelijk willen we dat zeggen, kies het bedrijf dat het beste bij u past. We hebben de lijst zorgvuldig samengesteld na verschillende tests en beoordelingen te hebben gedaan vanuit verschillende invalshoeken (prestaties, ondersteuning, waarde, enz.). Kies de juiste WordPress-hosting die aan alle hostingbehoeften voldoet en het verkeer aankan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map