Beste DigitalOcean-alternatieven 2020 [Start in slechts $ 0,004 / uur]

1

Wilt u weten wat enkele betrouwbare DigitalOcean-alternatieven of vergelijkbare clouddiensten zijn??


Of u heeft gewoon een aantal geweldige alternatieven nodig om uw bestaande project van DigitalOcean te verplaatsen?

Bijna iedereen die een online bestaan ​​heeft, moet op de hoogte zijn van de Digitalocean-cloudhostingservices. De reden achter hun populariteit is kwaliteitsdiensten tegen lage prijzen. Op basis van deze redenen hebben ze een sterke reputatie en duizenden tevreden klanten.

Maar Wacht!

Waarom Digital Ocean Alternatieven?

Ondersteunende diensten zijn een van de meest prominente factoren bij het kiezen van de webhostingprovider voor een project. En bij ondersteunende diensten is Live Chat een uiterst handige manier om direct hulp te krijgen.

Maar DigitalOcean heeft geen Live Chat aangeboden en de enige manier is om een ​​ticket in te dienen. Een ticket indienen is goed, maar voor kleine problemen. Voor ernstige en grote problemen waarbij u direct hulp nodig heeft, is het indienen van een ticket erg lastig omdat het uren duurt.

Dus voor de mensen die alleen met technische aspecten van de server kunnen omgaan, is dit misschien geen probleem om te overwegen. Maar voor beginners is dit inderdaad een groot probleem en ze kunnen de stress-situaties van de geest verwachten vanwege hun ongemakkelijke ondersteuningskanalen.

Een andere reden kan de prijs voor sommige gebruikers zijn. Hoewel DigitalOcean een zeer betaalbare prijsstructuur biedt, maar nu vanwege een hoge mate van concurrentie, kunt u er ook enkele vinden laaggeprijsde providers dan Digital Ocean.

Dat zijn enkele van de belangrijkste punten, met name de klantenondersteuning die de klanten ertoe aanzet de mogelijke alternatieven te vinden.

Door alle alternatieven op te sommen, wordt de lijst behoorlijk groot, dus we schakelen zorgvuldig alleen de meer nabije, krachtige en competente providers in.

Laten we nu naar het echte onderwerp gaan

De beste DigitalOcean-alternatieven, concurrenten en vergelijkbare clouddiensten van 2020 [Start in slechts $ 0,004 / uur]

1. Kamatera – # 1 KEUZE

(Best voor: Ontwikkelaars, programmeurs en resource-intensieve taken)

Kamatera-cloudservers

Kamatera is onze “Top keuze“Als het gaat om betaalbare cloudhosting ondersteund door een elegante infrastructuur, krachtige hardware en de nieuwste servercomponenten. Wat het een uitstekend alternatief voor DigitalOcean maakt, is de beschikbaarheid van tientallen ondersteuning voor besturingssystemen, plus de implementatie van aangepaste besturingssystemen.

Er is een breed scala aan besturingssystemen, waaronder Windows, CentOS, Debian, FreeBSD, etc. die met een paar klikken kunnen worden geïnstalleerd. In feite zijn ontwikkelaarsapps en CMS zoals Drupal, Magento, WordPress, Joomla, Docker, LAMP, LEMP, MongoDB en Tomcat-software ook beschikbaar om te installeren.

Net als de snelle levering van Digital Oceans, kunt u met de gewenste systeembronnen ook een cloud-server van minder dan 60 seconden opzetten. Het proces is eenvoudig, het enige dat u hoeft te doen, is naar uw accountdashboard gaan, de serverzone selecteren, beslissen welk besturingssysteem / app u nodig heeft, CPU-cores, RAM, ruimte en andere add-ons kiezen (indien nodig), en u ‘ re goed om te gaan. Dat is het; het is zo simpel als het is.

Het bedrijf heeft jarenlange ervaring (meer dan 2 decennia), interne experts die 24/7 beschikbaar zijn om technische problemen op te lossen via live chat, e-mail en telefoontje. Kamatera verslaat DigitalOcean in dit opzicht omdat de host van de concurrent geen live chat-ondersteuning heeft, ze helpen alleen via e-mail / ticket.

Wanneer we datacenterlocaties van beide providers vergelijken, heeft Kamatera ook een voorsprong in deze sectie. Ze hebben 13 datacenters op vier continenten, terwijl DigitalOcean er 12 heeft, maar geen groot probleem. Wat betreft services en producten die door beide hosts worden aangeboden, kunt u een breed scala aan services van hen vinden, waaronder add-ons zoals back-up, load balancers, firewallbeveiliging, IP’s, enz..

Voor het installeren van apps, besturingssystemen en ontwikkelomgevingen bieden Kamatera en DigitalOcean een installatieprogramma met één klik, wat zorgt voor een snelle lancering van de server. Er zijn meer dan 100 OS-images om uit te kiezen voor alle gebruikers.

Een standaard ‘Standaard’-cloudabonnement (Droplet) kost $ 5 / maand, pakketten van 1 GB RAM, 1 vCPU, 1 TB bandbreedte en 25 GB SSD-ruimte. In vergelijking met Kamatera kost hun toegangsplan $ 4 / maand packs 1 GB RAM, 1 vCPU op 2667 MHz, 20 GB SSD-ruimte, CentOS Linux 8, 1 gratis IP en 5 TB bandbreedte. U kunt ook een aangepaste cloud-server configureren met tot 384 GB RAM en 72 vCPU-kernen.

De vraag is nu waarom Kamatera?

Kamatera is verreweg een van de beste cloudplatforms omdat al hun servers zijn gebouwd met de snelste Intel Platinum-processors (300% sneller dan voorgaande generaties). Elke server maakt gebruik van 40Gbit internetconnectiviteit, SSD’s om knelpunten te voorkomen, zorgen voor nul latentie en onbeperkte schaalbaarheid.

Bovendien bieden ze ook een gratis proefaccount van 30 dagen voor een proefrit, zodat men kan controleren en beslissen of dit de juiste cloudhosting is voor hun projecten. Verspil geen tijd meer, ga naar Kamatera door hier te klikken en geniet VANDAAG van een TRIAL-account.

Plannen variëren
Prijzen$ 4 / maand – $ 80 / maand
Websites / appsOnbeperkt
processor1-72 vCores
RAM1024 MB – 384 GB
Opslag20 GB – 1000 GB SSD
Bandbreedte5TB

2. Vultr [Begint bij $ 0,004 / uur]

(Best voor: Ontwikkelaars, programmeurs en bloggers)

Vultr beste low prcie cloud hosting

Bij het zoeken naar DigitalOcean-alternatieven, voornamelijk op basis van de prijsstelling, wordt Vultr een sterke keuze, vooral voor de ontwikkelaars. Dankzij hun robuuste infrastructuur en proactieve monitoring kunnen ze een 100% uptime-garantie bieden. En in het geval dat ze hun claim niet afleveren, zullen ze krediet voor uitval gedurende die periode verstrekken.

Vultr heeft 15 datacenters gevestigd over de hele wereld (Noord-Amerika, Azië, Europa en Australië). Dit stelt u in staat uw server in de buurt van de klanten te implementeren en biedt een lage latentie bij het laden van pagina’s. De nieuwste generatie Intel CPU’s worden gebruikt door de Vultr. Servers bevatten ook solid state-schijven.

Net als de DigitalOcean biedt Vultr ook cloudhosting op uur- en maandbasis. Het eerste goedkope cloud computing-plan kost slechts $ 2,50 terwijl het 512 MB RAM, 1-Core CPU, SSD-20 GB opslag en 500 GB bandbreedte biedt. Hoewel het volgende abonnement vergelijkbaar is met het basisplan van DigitalOcean (d.w.z. $ 5), maar meer bronnen biedt, zoals SSD-25 GB, 1 GB RAM, 1 kern en bijna 1 TB bandbreedte.

Vultr brengt u niet alleen snel online, maar biedt ook een verbazingwekkend ontworpen bedieningspaneel. U heeft eenvoudig toegang tot de verschillende eigenschappen van de server. Hiermee kunt u een momentopname van de server maken, wat tijd bespaart bij het opnieuw implementeren op de nieuwe server. Vultr bevat tal van andere functies, zoals blokopslag, 1-klik apps (WordPress, Joomla, GitLab, enz …) en talloze OS-sjablonen.

Vultr onderhoudt verschillende apps gerelateerd aan Linux, Windows, server-apps en webservers. Hier is het ding dat ons een beetje teleurstelt, Vultr biedt geen live chat. Het enige dat u kunt doen, is gewoon een kaartje openen en hulp krijgen van hun deskundige medewerkers. Over het algemeen reageren ze snel en u verwacht het antwoord binnen een paar uur. Dus als u op zoek bent naar een goedkoop alternatief, dan is Vultr wellicht die.

Plannen variëren
Prijzen$ 2,50 / maand – $ 640 / maand
WebsitesOnbeperkt
processor1-16 kernen
RAM512 MB – 96 GB
Opslag10 GB – 1600 GB SSD
Bandbreedte0,5 TB – 15 TB

3. A2Hosting – Top DigitalOcean-concurrent voor bloggers

(Best voor: Bloggers, marketeers en webmasters)

A2 cloud vps met aangepast plan

Een andere krachtige optie die in het spel komt als alternatief voor DigitalOcean is A2Hosting, het werd in 2003 gelanceerd. Ze nemen ook deel aan de bescherming van het milieu door projecten voor hernieuwbare energie te ondersteunen en samen te werken met Carbonfund.org.

Er waren tijden dat mensen zich misschien niet veel bewust waren van hun diensten, maar nu toont het toenemende aantal tevreden klanten (meer dan 12,3k beoordelingen) aan dat A2 zich sterk inzet voor kwaliteit. De SSD-schijven, verschillende interne tools voor het afstemmen van de prestaties, maken A2-hosting tot een van de snelste webhostingproviders. Niet alleen de snelheid, ze streven ook naar een uptime van 99,9%.

A2Hosting biedt zowel vooraf gemaakte als aanpasbare cloudhostingplannen. In aanpassingsplannen kunt u de serverzone, RAM, CPU-kernen, CPU-snelheid en opslagruimte selecteren. Bovendien maak je een keuze uit de versies OS-sjablonen van Ubuntu, Slackware, Fedora, CentOS, Debian en nog veel meer. Terwijl cPanel licentie-activering vereist. Cloud VPS kan in- en uitgeschakeld worden op vraag van de gebruiker.

Hun “Start” -plan (kost $ 15) is een uitstekende keuze voor beginners en bloggers. Het plan wordt geleverd met 10 GB SSD-opslag, 512 MB RAM, 2 cores CPU en onbeperkt inkomend verkeer. Hoewel ze gratis uitgaande gegevens van 2 TB bevatten en daarna slechts $ 0,12 per 1 GB kosten. Alle plannen worden ondersteund met geld-terug-garantie op elk moment. U kunt een volledige terugbetaling aanvragen als u niet tevreden bent. U hoeft dus nooit gebruik te maken van hun diensten.

Alle ondersteuningskanalen zijn aanwezig om gebruikers te helpen. Hun Guru-medewerkers bieden hulp bij telefoon, Skype, bellen, kaartjes en livechat. En voor zelfhulp kunt u hun kennisbank doornemen. A2Hosting is echt een mooie keuze die compatibele en snelle gedeelde hosting, cloudservers, VPS-servers en dedicated hosting-oplossingen biedt.

Plannenbereiken (3 plannen)
Prijzen$ 15 / maand – $ 25 / maand
WebsitesOnbeperkt
processor2 kernen
CPU snelheid600 MHZ
RAM512 MB – 1 GB
Bandbreedte4 TB – 6 TB
Opslag10 GB – 25 GB SSD

Notitie: U kunt de plannen naar uw wensen ontwerpen met maximaal 8 cores, 16 GB RAM en 200 GB opslag.

4. CloudWays

(Best voor: Ontwikkelaars, bloggers, bedrijven en marketeers)

Door Cloudways beheerd alternatief voor digitalocean

Cloudways wordt een zeer potentiële leverancier bij het overwegen van DigitalOcean-alternatieven. Het bedrijf begon in 2011 en biedt betrouwbare managed cloud hosting-abonnementen. Ze bieden een fantastische reeks functies, zoals opslag op solid-state schijven, Http / 2-ondersteuning, schalen met 1 klik, staging-gebied, intuïtief klonen met 1 klik, gratis sitemigratie en nog veel meer.

Cloudways biedt cloudinfrastructuren van verschillende providers Vultr, DigitalOcean, Google, Amazon en KYUP. Dus als u DigitalOcean wilt gebruiken, maar in de war omdat ze geen live chat aanbieden, dan is Cloudways de beste oplossing. Ze bieden een intern ondersteuningsteam 24/7 via live chat, e-mail en oproepverzoek, enz. Terwijl u de Digital Ocean-cloud selecteert.

Hun hostingplannen ondersteunen tonnen applicaties en zijn daarom compatibel voor bloggers, ontwikkelaars, ontwerpers en e-commerce-vereisten. De meest eenvoudige abonnement ($ 7) biedt 512 MB RAM, 20 GB opslag, 1 TB bandbreedte en een vrij 1-klik SSL-certificaat. Met het Digital Ocean-platform kan in slechts $ 0,02 / GB meer bandbreedte worden toegevoegd. De plannen worden ondersteund met een terugbetalingsbeleid van 30 dagen. Bovendien kunt u met de infrastructuur van meerdere bedrijven zeker het gewenste plan bedenken.

CloudWays ondersteunt verschillende cloudplatforms, zodat u de vele datacenters over de hele wereld kunt vinden. Dit betekent dat u een plan kunt kiezen van de provider met een datacenter in de buurt van uw doelgroep, wat het laden van de site verbetert. Voor een ontwikkelaar staan ​​ze toe eenvoudige Git-integratie. Bovendien bieden ze SSH & SFTP-toegang, API, keuze van databases en cron-taken, enz. Merk op dat u het cPanel of Plesk niet kunt integreren.

Cloudways biedt ook een Varnish-gebruikersinterface die de beveiliging en prestaties van de site verbetert. Ze ondersteunen verschillende snelheidsvriendelijke technologieën zoals NGINX, PHP 7, Memcached en Apache-server voor een vlotte hostingervaring. U kunt hun diensten testen, ze bieden een proefaccount van 3 dagen zonder creditcard. Het is dus een betere manier om CloudWays te verkennen.

Notitie: Cloudways biedt cloudhosting door gebruik te maken van de infrastructuur van DigitalOcean, Vultr, Amazon, Google en Kyup. Hieronder vindt u de Cloudways-prijzen voor het DigitalOcean-platform.

 Plannenbereiken (4 plannen)
Prijzen$ 7 / maand – $ 70 / maand
WebsitesOnbeperkt
processor1-2 kernen
RAM512 MB – 4 GB
Opslag20 GB – 60 GB SSD
Bandbreedte1 TB – 4 TB
SSLVrij

5. Host1Plus

(Best voor: Ontwikkelaars – Volledige root-toegang)

host1plus-cloudservers

Verdergaand met de lijst met alternatieven voor DigitalOcean, hier is Host1Plus. Er zijn zowel Windows- als Linux-cloudservers. De controle over de ontwikkelaarsvriendelijke functies zoals SSH-toegang, DNS-beheer en API-toegang tot de andere functionaliteiten maakt het een van de beste cloudhosting voor ontwikkelaars.

De reden waarom Host1plus een nieuwe naam voor u is die ze pas in 2008 hebben gelanceerd. Maar het bedrijf groeit zo snel en beheert nu meer dan 70.000 klanten over de hele wereld. De locatiekeuze speelt een prominente rol bij het laden van de site, daarom biedt Host1Plus cloud computing momenteel aan 3 serverlocaties in Duitsland, de VS en Brazilië.

Host1Plus-servers zijn uitgerust met Intel Xeon E5 v3. Bovendien bevatten al hun plannen geplande back-ups, één gratis IPv4, schaalbaarheid en vooraf geïnstalleerde sjablonen van besturingssystemen. Het biedt een gratis speciaal IP-adres. Ook ondersteunen hun servers KVM-hypervisors die betere prestaties en beveiliging hebben dan OpenVZ.

Door Host1plus te gebruiken, moet je voornamelijk met commandoregels werken. Maar u bent vrij om elk ander besturingssysteem te installeren. Als je niet wilt dat opdrachtregels werken, kun je de cPanel-add-on gebruiken door $ 15 uit te geven. Het meest basale abonnement omvat 1-core CPU, 512 MB RAM, 20 GB opslag en 2 TB bandbreedte voor $ 8 / maand. Daarnaast bieden ze een terugbetalingsbeleid van 14 dagen.

Voor het leveren van de ondersteunende diensten biedt Host1plus chat en een uitgebreide kennisbank. Bovendien waarderen we hun tutorials die nuttige inhoud bevatten. Het bedrijf ook bieden Chat-diensten aan van 9-18 GMT + 3. Maar je kunt ze zelfs na kantooruren skypeën. Host1plus is een groeiende provider die goedkope cloud computing-diensten aanbiedt door veel controle in handen van de gebruiker te geven.

Linux OSPlannenbereiken (6 plannen)Windows OSPlannenbereiken (4 plannen)
Prijzen$ 8 / maand – $ 156 / maandPrijzen$ 25 / maand – $ 152 / maand
WebsitesOnbeperktWebsitesOnbeperkt
processor1 kernen – 8 kernenprocessor2 kernen – 8 kernen
RAM512 MB – 32 + GBRAM4 GB – 32 + GB
Opslag20 GB – 1000 GB SSDOpslag100 GB – 1000 GB SSD
Bandbreedte2 TB – 24 TBBandbreedte6 TB – 20 TB

6. DreamHost – Onbeperkte SSD-cloudhosting

(Best voor: Ontwikkelaars, bloggers, marketeers)

Dreamhost cloud computing 2017

Dreamhost werkt sinds 1997 en staat bekend als de vertrouwde en ervaren provider. Samen met hoogwaardige hostingdiensten maken ze ook hun positie als de beste domeinregistreerder. Ze bieden aan om de server binnen 30 seconden te lanceren, dus een snelle oplossing voor ontwikkelaars, marketeers en bloggers.

Het bedrijf heeft een slimme architectuur gebouwd die bestaat uit de nieuwste technologieën zoals solid state drives en next-generation processors. Ze geven u de controle over de server in handen en u kunt wijzigingen aanbrengen via opdrachtregels en andere tools.

Dreamhost biedt 1-core CPU met 512 MB RAM. Het plan bevat ook 80 GB SSD-opslag en 100 GB blokopslag $ 4,50 / maand terwijl u de extra blokken naar behoefte kunt toevoegen voor slechts $ 10 / maand. Ze bieden gratis uploadverkeer, terwijl u moet betalen voor de downloadbandbreedte. En uw investering verzekerd door een terugbetalingsbeleid van 97 dagen.

Vindingrijkere plannen nodig? Ze bieden ook servers met maximaal 8 GB RAM. Een ander voordeel van het gebruik van Dreamhost, is dat u lange tijd een cloud-server kunt gebruiken, terwijl u maximaal 600 uur in rekening wordt gebracht. (25 dagen) in een bepaalde maand. U zult dus genieten van diensten voor een langere duur met lage prijzen in vergelijking met de DigitalOcean.

DreamHost biedt ook ontwikkelervriendelijke tools onder DreamObjects door nominale kosten in rekening te brengen. Het omvat ontwikkeling van webapps, automatische back-ups van WordPress-sites en integratie van uw opslagapplicaties (CloudBerry, QNAP en Dropshare en vele andere), enz..

U kunt op elk moment contact opnemen met hun ondersteunende diensten via chat en e-mails. Voor telefonische assistentie moet u de functie ‘Terugbellen’ kopen. Al met al is DreamHost een goede keuze en met name de prijsstelling maakt het een echt goed alternatief voor DigitalOcean.

 Plannenbereiken (3-plannen)
Prijzen$ 4,50 / maand – $ 48 / maand
WebsitesOnbeperkt
processor1 kern – 4 kernen
RAM512 MB – 8 GB
BandbreedteUpload verkeersvrij
Opslag80 GB – SSD

7. HostGator Cloud Hosting

(Best voor: Bloggers, webmasters en marketeers)

hostgator cloud beste snelle digitalocean-alternatieven

HostGator biedt snelle maar economische cloudhostingservices. Je hoort misschien wat mensen klagen over hun gedeelde hosting. Maar door HostGator-cloudhosting te gebruiken, proeft u een geheel nieuwe ervaring. Zelfs enkele gevestigde bloggers noemen HostGator Cloud-services als de beste webhosting.

Naast de kwaliteit, is het andere dat HostGator een goed DigitalOcean-alternatief maakt voor bloggers en webmasters, de prijsstelling. Hostgator biedt slechts een hatchling cloud-plan aan $ 4,95 / maand terwijl Digitalocean $ 5 / maand in rekening brengt. Bovendien biedt HostGator, in vergelijking met DigitalOcean, meer bronnen aan hun gebruikers, zoals 2-cores CPU, 2GB RAM, onbeperkte bandbreedte en opslag, enz. Terwijl DigitalOcean 1-core CPU, 20 GB SSD-opslag, 512 MB RAM en 1 TB biedt bandbreedte.

Schaalbaarheid is het mooie van de HostGator en met slechts een paar klikken kunt u uw resources vergroten volgens uw vereisten. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar haalt u ook uit de gegevensmigratie en problemen buiten de bronnen. Voor het leveren van snelle services bevatten ze geïntegreerde lokale caching bij al hun plannen.

Een ander motief om HostGator boven digitalocean te kiezen, is het configuratiescherm. HostGator bevat een eenvoudig te bedienen bedieningspaneel. Ook toont HostGator meer vertrouwen in hun diensten, met als resultaat dat ze aanbieden 45 dagen geld-terug-garantie die boven het branchegemiddelde ligt.

Nog steeds niet onder de indruk van HostGator? We zijn er zeker van dat dit van gedachten zal veranderen. Digitalocean biedt geen livechat en voor hulp moet u een ticket indienen, wat een langzaam proces is. En als u niet veel weet over serverbeheer en andere technische parameters, kunt u ernstige problemen krijgen. Aan de andere kant biedt HostGator klantenondersteuning via telefoon, livechat en ticketing. Hoewel ze niet consistent zijn in livechat, maar nog steeds veel beter dan welk ticketsysteem dan ook.

 Hatchling, Baby en Business Cloud
Prijzen$ 4,95 – 9,95 / mnd
Websites1 – Onbeperkt
processor2 kernen – 6 kernen
RAM2 GB – 6 GB
BandbreedteOnbepaald
OpslagOnbepaald
SubdomeinenOnbeperkt

Notitie: Hogere abonnementen omvatten functies voor SSL en geparkeerde domeinen

8. InMotion Hosting

(Best voor: Webmarketeers, bloggers en grotere ontwikkelingsprojecten)

InMotion Cloud VPS hosting review

Het volgende beste alternatief voor DigitalOcean is de goed georganiseerde, vertrouwde en populaire InMotion Hosting. Het bedrijf wordt vertrouwd door CNET en kreeg een A + rating met BBB. Er zijn ook duizenden goede recensies van echte gebruikers. Ze onderscheiden zich doorgaans door de razendsnelle services, klantenondersteuning met snelle respons en genereus 90 dagen restitutiebeleid.

InMotion biedt beheerde Cloud VPS-hostingservices, wat de reden kan zijn dat hun plannen duur zijn in vergelijking met de DigitalOcean. Maar hoge specificaties van plannen verdienen dergelijke prijzen. Neem gewoon het voorbeeld van hun VPS-1000HA-S (meest basale) abonnement dat kost $ 29,99 / maand maar bevat 4 GB RAM, 75 GB SSD-opslag, 4 TB bandbreedte, 3 IP-adressen, back-up en nog veel meer. Bovendien mogen onbeperkte websites met één abonnement worden gehost. Alle Cloud VPS-abonnementen zijn ook geoptimaliseerd voor e-commercebehoeften.

Met zulke vindingrijke plannen kun je raden dat het is opgezet voor bloggers en webmarketeers in plaats van voor beginners. Omdat ze op VPS gebaseerde cloudhosting aanbieden, kunt u dat verwachten oerdegelijke 99,99% uptime en razendsnelle snelheid. Max Speed ​​Zones spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de snelheid waarmee u de locatie van het datacenter kunt kiezen tijdens het afrekenproces.

Als je al gebruikt cPanel bij uw bestaande provider, dan zult u blij zijn te weten dat InMotion dat intuïtieve cPanel bevat met al hun Cloud VPS-abonnementen. Ze bieden ook een gratis domeinnaam met abonnementen van 6 en 12 maanden. In plaats van 1 of 2 cores, ontwikkelt InMotion een systeem waarbij uw taak wordt verdeeld over beschikbare CPU-cores voor snellere uitvoering en daardoor kunnen meerdere taken spontaan worden uitgevoerd.

Een andere functie die InMotion tot een van de geweldige DigitalOcean-alternatieven maakt, is klantenservice. Niet alleen live chat, telefoon en e-mails, maar u kunt ook via Skype praten.

Dus hoewel hun plannen duur zijn in vergelijking met DigitalOcean, krijg je een goed uitgerust plan met de razendsnelle snelheid met SSD (20x sneller dan draaiende schijven), server-snapshot, back-up, gratis sitemigratie en nog veel meer.

 Plannenbereiken (3 plannen)
Prijzen$ 29,99 / maand – $ 74,99 / maand
WebsitesOnbeperkt
processorVrij
RAM4 GB – 8 GB
Bandbreedte4 TB – 6 TB
Opslag75 GB – 260 GB SSD
IP-adressen3-5
cPanelVrij

Conclusie

Cloud hosting verandert geleidelijk in een populair platform voor ontwikkelaars, bloggers en webmarketeers vanwege de potentiële voordelen zoals een solide uptime, meerdere datacenters, hoge snelheid en nog veel meer.

Cloud computing biedt ook een unieke functie waarbij uw gegevens op de verschillende servers worden gekloond, en in het geval van een storing van een server, zal uw site nog steeds normaal werken via een andere werkende server. Dat is het aantrekkelijke van cloudhosting.

Het oppakken van het beste DigitalOcean-alternatief wordt heel eenvoudig door in de gaten te houden wat voor soort werk u wilt doen. Als u op zoek bent naar het alternatief voor behoeften ontwikkelen, dan raden we aan Kamatera en Vultr omdat je alle ontwikkelaarsvriendelijke tools en apps op één plek krijgt. Bovendien hebben ze ook een 24/7 intern ondersteuningsteam om de vragen van de gebruiker snel te beantwoorden.

Aan de andere kant, als je een bent blogger of webmarketeer en je blog wilt hosten op cloudhosting voor een langere termijn dan A2Hosting en DreamHost bieden gemoedsrust. Ze zijn razendsnel, leveren een uptime van meer dan 99,9%, zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden ondersteunende diensten voornamelijk via livechat, telefoon en ticketing. Bovendien zijn er tal van goede recensies van derden over beide hosts.

Dat is onze bescheiden suggestie over DigitalOcean-alternatieven. Kies dus een aanbieder van uw wensen en deel uw dierbare gedachten met ons. Het zal ons een genoegen zijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map