10 Penyedia Hosting Windows Server Terbaik 2020

0

Oleh itu, anda merancang untuk memanfaatkan Hosting Windows Server tetapi bingung untuk memutuskan yang mana penyedia terbaik di luar sana?


Ketersediaan puluhan host menjadikannya sukar untuk memilih antara syarikat yang berbeza, tetapi kami melakukan penyelidikan mendalam dan menghasilkan beberapa pilihan terbaik.

Terdapat perbezaan yang signifikan antara hosting web Windows dan Linux selain kenyataan bahawa yang terakhir memerlukan kos lebih sedikit.

Sekiranya anda seorang pembangun atau pengaturcara yang kebanyakannya berurusan dengan ASP, MS SQL, atau ASP.net, dll. maka hosting berasaskan Windows akan sesuai untuk anda.

Manfaat utama pelayan berkuasa Windows OS:

 • Kemas kini berkala untuk memastikan prestasi yang optimum
 • Syarikat di belakang merangkumi tampalan keselamatan terkini untuk perlindungan yang kuat
 • Tidak perlu belajar kemahiran lanjutan untuk menguruskan mesin anda
 • Sesuai dengan Microsoft FrontPage dan ciri canggih
 • Pilihan sempurna untuk pengembangan aplikasi berasaskan Windows
 • ASP, Asas Visual, .Net, dan ASP.net mesra
 • Antara Muka Pengguna Grafik mudah digunakan berbanding Linux
 • Anda boleh menggunakan, memasang, atau mengubah sesuatu dengan mudah (kerana GUI)
 • Benarkan akses desktop jauh

Windows Server Hosting vs Linux OS

10 Penyedia Hosting Windows Server Terbaik 2020

1. Kamatera

Ketika datang ke hosting web Windows Server yang bertenaga awan, bagaimana kita dapat melupakan Kamatera, platform yang dibangun dengan teknologi canggih dan skalabilitas utama untuk menjadi tuan rumah semua rangkaian aplikasi, laman web, dan persekitaran OS Windows.

Tidak seperti banyak syarikat hosting web yang memerlukan banyak wang, rancangan mereka sangat berpatutan dan juga memungkinkan skalabiliti dalam perjalanan. Walaupun begitu, anda boleh menambah atau mengurangkan sumber pelayan seperti penyimpanan, memori, kuasa pemprosesan dalam beberapa klik.

Proses penskalaan mudah dan cepat, berkat penyediaan segera. Tidak sampai 1 minit untuk menggunakan mesin Windows yang anda inginkan dengan sumber yang diperlukan. Yang harus anda lakukan ialah memilih sistem operasi pilihan anda, zon pusat data, CPU, RAM, penyimpanan, nama pelayan, dan kitaran penagihan. Di samping itu, panel kawalan mereka yang mesra pengguna juga memainkan peranan penting untuk menguruskan akaun anda seperti daya tarikan.

Apa yang membuat Kamatera menonjol di antara penyedia hosting awan lain adalah pilihan sokongan pelanggan 24 × 7 segera yang dapat diperoleh melalui sembang langsung, panggilan telefon, dan tiket. Selain itu, mereka juga menawarkan pangkalan pengetahuan yang luas di mana anda boleh mendapatkan bantuan diri. Kamatera mempunyai pengalaman industri selama bertahun-tahun, kakitangan pakar, dan perkakasan teratas untuk memastikan waktu maksimum, serta perkhidmatan yang pantas.

Semua pelayan mereka (terletak di 13 wilayah) menggunakan pemproses Intel terpantas yang 300% lebih cepat daripada versi sebelumnya, dihubungkan dengan rangkaian awam dan swasta 40Gbit, dan menyediakan persekitaran yang sangat terpencil. Tambahan pula, dengan bantuan SSD, anda mengalami kepantasan secepat mungkin.

Tidak kira sama ada anda memerlukan rancangan yang telah dibuat atau ingin membuat pelayan anda sendiri, mereka menawarkan kedua-dua pilihan. Anda boleh membuat sistem operasi Server untuk Windows dengan Ram hingga 384GB, 72 teras VCPU, dan storan 1TB.

Terdapat juga pilihan OS lain yang tersedia termasuk CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS, dan Ubuntu, dan lain-lain. Selain itu, anda juga dibenarkan menggunakan gambar sendiri.

Secara keseluruhan, kami mengesyorkan anda memberi Kamatera peluang untuk menghoskan data anda kerana terdapat juga pilihan percubaan 30 hari percuma.

2. Vultr – Hosting Windows Cloud yang boleh dipercayai dengan 15 Pilihan Pusat Data

awan pelayan Windows vultr terbaik

Vultr adalah penyedia hosting yang baru, dilancarkan pada tahun 2014 tetapi dikendalikan oleh pasukan yang mempunyai pengalaman 20+ tahun dalam hosting web. Kami sangat kagum dengan waktu, kelajuan, dan skalabilitas mereka.

Syarikat ini berkembang pesat dan menjadi salah satu penyedia hosting awan raksasa yang memegang lebih 100k + pelanggan di seluruh dunia.

Vultr menawarkan pelayan awan bebas untuk menggunakannya sesuai dengan keperluan anda seperti Windows atau Linux.

Salah satu perkara yang luar biasa adalah bahawa Vultr menawarkan pelbagai rancangan dengan sumber daya khusus. Anda boleh mencari pelan yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Lebih-lebih lagi, teknologi awan ditampilkan skalabiliti mudah. Oleh itu, alih-alih memindahkan keseluruhan akaun, dengan Vultr, anda boleh menambah atau mengurangkan sumber dengan segera apabila diperlukan.

Dan ada juga penyediaan segera Bare Metal Server automatik untuk menangani lalu lintas yang besar. Oleh itu dengan Vultr, anda tidak perlu bimbang tentang pilihan yang boleh diskalakan.

Vultr mempunyai pelbagai pusat data untuk memastikan kependaman rendah daripada banyak host awan. Mereka mempunyai 15 lokasi pusat data untuk dipilih mengikut lokasi geo penonton anda.

Sebaliknya, ia juga membantu mengurangkan masa memuatkan laman web dan aplikasi anda di seluruh dunia. Keseluruhan rangkaian dibina dengan pemacu keadaan pepejal dan perkakasan kelas perniagaan untuk kelajuan membaca dan menulis yang tinggi. Oleh itu, terdapat risiko downtime yang sangat rendah kerana sistem secara automatik beralih ke salinan data anda yang lain sekiranya berlaku kegagalan perkakasan.

Anda mungkin menganggapnya sebagai kelemahan atau tidak bahawa Vultr tidak menawarkan panel kawalan Plesk untuk menguruskan pelayan hosting Windows. Mereka menyediakan papan pemuka yang dibangunkan secara dalaman dengan pemasang 1 klik.

Walaupun mereka bekerjasama untuk menawarkan Plesk selama 30 hari percubaan. Mengenai bantuan teknikal, anda boleh menghantar tiket atau belajar melalui dokumentasi terperinci.

Malangnya, tidak ada sembang langsung. Dengan mengadakan hosting di Vultr, anda bukan sahaja dapat bermain dengan bebas tetapi dapat memperoleh skalabiliti yang mudah dan prestasi yang pasti dapat dipercayai.

3. InterServer

InterServer

Interserver hadir dengan tujuan untuk memberikan perkhidmatan yang boleh dipercayai dengan harga yang berpatutan. Web hosting adalah pasaran yang kompetitif dan Interserver menghadapinya dengan bijak sejak tahun 1999. Syarikat ini sering mengumumkan potongan besar seperti hosting hanya pada 1 sen untuk masa yang terhad.

Di samping pelbagai jenis penyelesaian hosting, anda juga boleh mendaftarkan nama domain dengan pembaharuan yang sangat rendah berbanding dengan persaingan.

Seperti pembekal lain, mereka menawarkan harga yang lebih rendah untuk rancangan jangka panjang seperti 3 tahun. Hosting mereka yang dioptimumkan untuk Windows dilengkapi dengan kemampuan yang tidak terbatas. Anda mendapat simpanan, pemindahan data, e-mel, dan subdomain tanpa had. Selain itu, anda boleh menjadi tuan rumah hingga 20 laman web.

Untuk prestasi pantas, terdapat sistem caching berasaskan SSD yang berasingan. Lebih-lebih lagi, ada juga CDN bersepadu percuma untuk memastikan pemuatan pantas di seluruh dunia.

Perkara lain yang perlu diperhatikan ialah mereka menyertakan cadangan data mingguan percuma sementara pemulihan memerlukan penghantaran permintaan. Tambahan, data anda disimpan pada mekanisme penyimpanan toleransi kesalahan “RAID-10”. InterServer adalah antara syarikat yang menawarkan uptime 99%, dan ya mereka dengan berkesan menjadikannya lebih tinggi daripada waktu operasi yang dijanjikan.

Untuk kemudahan pelanggan, mereka termasuk panel kawalan Plesk yang tidak hanya ditawarkan oleh kebanyakan penyedia pelayan Windows tetapi juga mudah digunakan. Terdapat juga sijil SSL percuma yang tersedia yang penting bukan hanya untuk keselamatan tetapi kedudukan mesin pencari.

Mereka tidak menawarkan domain percuma sebaliknya anda boleh membelinya dengan harga potongan $ 1.99. Syarikat ini mengekalkan semua cara asas seperti sembang langsung, telefon, dan e-mel untuk membantu pelanggan 24/7. Berdasarkan pengalaman kami, kami dapat mengatakan bahawa mereka adalah antara syarikat yang mempunyai sembang langsung yang sangat cepat.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan penyedia yang ada, anda boleh berpindah ke InterServer dengan lancar tanpa membayar satu sen pun. Dan selain banyak faedah, ada Kredit $ 100 AdWords dan Template Monster 20% diskaun menanti anda.

4. DreamHost – Hosting Pelayan Windows Murah di Cloud

dreamhost

Sejak tahun 1997, DreamHost telah berkembang dengan pesat dan dihoskan lebih daripada 1.5M domain di lantai mereka. Mereka menyediakan penyelesaian web lengkap termasuk pendaftaran nama domain dan semua jenis perkhidmatan web hosting.

Tidak seperti dua penyedia yang disebutkan di atas, mereka tidak menawarkan hosting Windows bersama. Oleh itu, jika anda mahu menjadi hos Windows, anda boleh melakukannya di platform awan.

Lebih-lebih lagi, untuk Linux, hosting bersama mereka adalah pilihan yang sangat baik yang disokong oleh jaminan uptime 100%, SSL percuma, dan Polisi bayaran balik 97 hari.

Hosting awan DreamHost adalah perkhidmatan yang tidak dikendalikan di mana anda dibenarkan untuk menggunakan Windows, Linux dan BSD sistem operasi. Anda akan diberi akses root sepenuhnya, jadi dibenarkan memasang OS pilihan anda sendiri.

Sebagai hosting awan yang dikuasakan oleh banyak mesin yang berfungsi sebagai satu, jadi ada kemungkinan waktu henti terendah. Manfaat terbesar infrastruktur awan adalah skalabilitas yang membolehkan anda memperluas sumber dengan serta-merta apabila diperlukan.

Mereka menawarkan banyak simpanan pada pelayan SSD. Dengan rancangan paling sedikit, anda akan dapat Ruang SSD 80GB dan Storan blok 100GB tanpa sebarang kos tambahan.

Selain itu, mereka memastikan persekitaran terpencil sehingga laman web anda tidak akan dipengaruhi oleh akaun lain semasa lonjakan lalu lintas oleh orang lain.

Di sini perhatikan bahawa pada pelayan Windows bersama, panel kawalan Plesk disediakan secara percuma mungkin disebabkan oleh kos bersama. Semasa berada di cloud DreamHost, mereka hanya menawarkan panel kawalan yang mudah, jadi anda semestinya mempunyai pengalaman pengurusan hosting web.

Dengan awan DreamHost, anda tidak perlu membayar sekaligus sekaligus. Anda boleh membatalkan perkhidmatan mereka bila-bila masa dan tidak memerlukan polisi pembayaran balik. Selanjutnya, anda boleh menggabungkan aplikasi storan pihak ketiga dengan mudah untuk menyimpan fail sandaran.

Walaupun mereka mempunyai sembang langsung dan sokongan telefon, sokongan teknikal DreamHost 24/7 terutama diberikan melalui sistem tiket. DreamHost adalah pilihan terbaik terutama untuk pembangun kerana boleh dipercayai dan dilengkapi dengan akses root sepenuhnya dengan harga yang sangat berpatutan.

5. TMDHosting

TMDHosting

Berikut adalah TMDhosting khas yang membawa banyak alasan yang memaksa pencari mempertimbangkannya ketika mencari hosting pelayan Windows. TMD terutamanya hos web yang stabil dengan jaminan masa operasi 99.999% dan perkhidmatan pantas.

Anda boleh memanfaatkan keupayaan pelayan berasaskan Windows di persekitaran bersama. Syarikat itu telah menggantikan pemacu pemintalan berkelajuan perlahan dengan SSD yang 20x lebih pantas, oleh itu, laman web anda dimuat lebih pantas.

Selain prestasi, TMDHosting memberikan jaminan wang dikembalikan 60 hari yang melebihi tempoh standard. Oleh itu, anda mempunyai lebih banyak masa untuk menilai mereka. Bahagian yang terbaik adalah bahawa rancangan asas mereka dapat menampung sehingga 6 laman web, penyimpanan tanpa had, pangkalan data MSSQL, dan lebar jalur.

Yang paling penting mereka selalu menyediakan kerangka kerja .NET terkini dengan cepat. TMD mempunyai keselamatan sisi pelayan yang kuat, perlindungan firewall, dan patch keselamatan yang dikemas kini. Mereka mempunyai firewall aktif yang dikuasakan oleh BitNinja yang popular. Selain itu, pemantauan automatik, kemas kini automatik, dan pakar SPAM memastikan anda tetap selamat.

Syarikat ini cukup murah hati untuk menawarkan web hosting yang murah di samping nama domain percuma dengan setiap rancangan. Terdapat juga SSL percuma satu klik yang penting untuk keselamatan serta peringkat SERP.

Untuk menguruskan ciri hosting, semua akaun termasuk panel Plesk yang agak berbeza dengan cPanel tetapi mudah dikendalikan. Tidak ada yang membayangkan untuk menjalankan laman web tanpa sandaran dan tentunya sandaran memerlukan wang tambahan. Tetapi TMDHosting mempermudah anda dengan menawarkan perkhidmatan sandaran dan pemulihan percuma.

Mempunyai pakar syarikat untuk mendapatkan bantuan teknikal selalu lebih baik daripada bergantung pada sokongan pihak ketiga. TMDhosting menyediakan sokongan pelanggan sepanjang masa melalui pelbagai saluran seperti sembang langsung, dan tiket.

Sokongan telefon juga tersedia dari Isnin hingga Jumaat. Anda mendapat perkhidmatan bernilai wang terbaik dan rancangan pelayan Windows yang berpatutan dengan semua loceng dan wisel untuk menjalankan operasi dengan lancar.

6. A2Hosting

a2hosting Windows VPS Server

Sebagai salah satu hos web yang paling fleksibel dalam industri, A2Hosting menyesuaikan perkhidmatan mereka sesuai dengan keperluan pelanggan. Usaha ini bermula pada tahun 2001 untuk melayani pelanggan terpilih, tetapi pada tahun 2003 mereka memutuskan untuk melayani pasar yang lebih luas dengan memperkenalkan berbagai layanan web hosting melalui platform mereka.

Hari ini mereka membentangkan rancangan pelayan Linux dan Windows. Di samping VPS dan berdedikasi, anda juga boleh memanfaatkan Windows hosting di persekitaran bersama dengan harga yang ekonomik.

A2Hosting tahu berapa kepantasan sangat penting bagi pelanggannya. Jadi tanpa mengira jenis hosting (dikongsi, VPS, dll.), Semua pakej disertakan Pelayan berasaskan SSD untuk pemindahan data yang lancar. Tambahan pula, pilihan lokasi pusat data (Amerika Syarikat, Eropah, dan Asia) bergantung pada anda.

Lokasi yang paling dekat dengan pelanggan anda membolehkan data bergerak dengan cepat dari pusat data ke penyemak imbas pelanggan sehingga masa pemuatan cepat. Anda bahkan boleh menyediakan teknologi Turbo untuk kelebihan kelajuan tambahan.

Pada A2hosting hosting pelayan bersama Windows adalah cara termurah untuk menggunakan teknologi Windows OS. Anda akan diberi ruang web SSD tanpa had untuk keperluan penyimpanan keseluruhan seperti OS, pangkalan data.

Selanjutnya, setiap rancangan termasuk pemindahan data tanpa had yang bermaksud tidak ada batasan bulanan pada jumlah kunjungan.

Hosting Windows mereka terdiri daripada panel kawalan Plesk yang mempunyai antara muka intuitif untuk menguruskan domain, e-mel, dan pangkalan data, dll. Mereka menyokong banyak Versi ASP.NET, .NET, Silverlight, serta sijil SSL percuma.

Biasanya, sistem operasi Windows dikritik kerana langkah keselamatan yang buruk. A2Hosting memberikan perlindungan yang mencukupi terhadap aktiviti berbahaya.

Pengimbasan virus, kemas kini Kernel, Firewall, dan terutamanya sistem terhadap Brute force melindungi anda dari semua pihak. Oleh itu, anda tidak perlu bimbang tentang keselamatan di pelayan web Windows.

Sokongan pelanggan adalah tulang belakang mana-mana syarikat hosting web; mereka juga bijak menguruskan sokongan pelanggan. Sembang langsung, e-mel, dan sokongan telefon tersedia 24/7/365 untuk mendapatkan bantuan.

A2Hosting adalah hos web yang boleh dipercayai sama ada anda mahukan hosting Windows atau Linux. Lebih-lebih lagi, anda akan sukar dipercayai jaminan wang dikembalikan bila-bila masa (iaitu, dalam tempoh 30 hari pengembalian dana penuh dan kemudian dihitung berdasarkan perkhidmatan yang tidak digunakan).

7. GoDaddy

Web hosting Godaddy untuk windows

Sekiranya anda mempunyai anggaran yang rendah dan mencari hosting pelayan Windows yang murah, maka Godaddy adalah pilihan yang munasabah. GoDaddy adalah pendaftar domain terbesar yang menguruskan lebih daripada 76 juta domain. Selain pendaftaran domain, mereka menawarkan hosting web Linux dan Windows.

GoDaddy terkenal dengan diskaun pengenalan yang sangat besar di mana anda dapat menjimatkan wang yang besar dengan mendaftar kontrak jangka panjang seperti 3 tahun. Anda juga dapat membeli alat pemasaran, keamanan web, layanan SEO, hosting email, dan alat kantor.

GoDaddy menjadi tajuk utama kerana kerosakan perkhidmatan utama ketika perkhidmatan hosting dan e-mel mereka merosot yang sangat mempengaruhi reputasi mereka. Tetapi sekarang mereka bertambah baik dan selepas itu, tidak ada kes utama gangguan perkhidmatan.

Mereka menyediakan Waktu operasi 99.9% dan mereka mempunyai protokol keselamatan dengan perlindungan DDoS aktif. Terdapat hampir 50+ aplikasi yang dapat digunakan dengan 1 klik. Untuk mengurus hosting, panel kawalan Plesk percuma dilengkapi dengan setiap rancangan yang cukup terkenal dengan pelayan Windows VPS.

Pada rancangan “Ekonomi” pertama mereka, ia termasuk storan 100GB dan lebar jalur tanpa had. Lebih-lebih lagi, ia membenarkan 10 pangkalan data MySQL dan 1 MSSQL. Ia membenarkan hosting 1 domain sedangkan dua rancangan lain dapat mengehoskan jumlah laman web yang tidak terhad.

Anda mungkin mendengar nama domain percuma, tetapi GoDaddy melakukan pekerjaan yang berbeza. Bersama dengan nama domain percuma mereka memberikan e-mel Microsoft Office 365 percuma untuk tahun pertama langganan.

Tidak ada cadangan percuma yang disertakan dalam pakej apa pun walaupun terdapat perkhidmatan sandaran pilihan yang harganya hanya $ 0,99 / bulan. Mereka membuat sandaran automatik dan juga pemantauan keselamatan.

GoDaddy agak terhad dari sisi sokongan pelanggan, cara utama untuk membantu pelanggan adalah melalui e-mel sementara sembang langsung tersedia pada waktu tertentu. Ya, GoDaddy menghadapi beberapa peristiwa buruk pada masa lalu, tetapi syarikat itu bertambah baik untuk menyediakan penyelesaian web yang stabil.

8. 1and1 IONOS – Hosting Pelayan Windows VPS Termurah

1dan VPS Windows murah dengan plesk

Melancarkan perjalanannya kembali pada tahun 2003, anda mungkin sering mendengar tentang mereka sebagai pendaftar domain kerana tawaran promosi khas seperti $ 0,99 domain dan potongan besar untuk membeli sambungan popular seperti .com. Tetapi 1&1 lebih daripada sekadar pendaftar domain. Mereka menawarkan katalog lengkap produk hosting web, keselamatan web, pemasaran dalam talian, hosting e-mel, dan alat membina laman web.

Sekiranya anda tidak mahu membuat lubang besar di poket anda, maka 1and1 adalah cara yang berpatutan untuk melancarkan pelayan hosting Windows. Anda boleh menggunakan ASP.NET dan .NET sementara harganya hanya di bawah satu dolar setiap bulan. Malah rancangan pertama mereka menawarkan penyimpanan tanpa had dan membolehkan anda menjadi tuan rumah domain tanpa had.

Juga pada langganan tahunan, anda akan mendapat nama domain percuma untuk tahun pertama. 1&1 berkemampuan untuk memberikan 99.9% masa operasi, tetapi dari perspektif kelajuan, anda mungkin perlu mengambil berat tentang pengoptimuman dan harus mempunyai CDN yang aktif. Perkara yang hebat walaupun dengan pelayan Windows termurah pelaburan anda dilindungi oleh polisi pembayaran balik 30 hari.

1and1 mempunyai banyak pusat data di 10 lokasi berbeza termasuk Sepanyol, Jerman, UK dan AS yang membolehkan mereka menawarkan ciri seperti kelebihan geo. Melalui sistem ini, mereka menyimpan data anda di dua pusat data yang berasingan sehingga anda tidak akan terpengaruh dengan kegagalan perkakasan.

Seperti hos web lain, 1&1 IONOS menawarkan hosting yang selamat dengan melaksanakan firewall, pemantauan pelayan, pertahanan DDoS, Tetapi untuk penjagaan tambahan, anda juga boleh mengaktifkan keselamatan SiteLock pilihan yang merupakan perkhidmatan yang berkesan terhadap kerentanan dan peretasan. Anda boleh memanfaatkannya dengan percubaan 30 hari dan kemudian hanya $ 0.99 / bln.

Semua rancangan Windows dilengkapi dengan hosting e-mel juga. Anda dibenarkan membuat sehingga 100 akaun e-mel. Perlu diingat bahawa setiap akaun mempunyai simpanan e-mel 2GB.

Bersama dengan percuma lain, hadiah 1and1 kredit pemasaran $ 100 untuk promosi di Bing. E-mel, sembang, dan telefon adalah cara utama untuk mendapatkan bantuan teknikal 24/7. Sekiranya anda kehabisan wang tunai dan mahukan hosting Windows termurah, 1and1 sudah pasti merupakan pilihan untuk difikirkan.

9. HostWinds

hostwinds

Dilancarkan pada tahun 2010 HostWinds adalah beberapa penyedia hosting Windows VPS pemenang anugerah. Mereka pernah masuk dalam senarai 500 Inc..

Kategori hosting VPS HostWinds terdapat dalam kedua pilihan; Linux dan Windows. Mereka meletakkan keputusan di tangan anda sama ada memilih Pelan Windows VPS yang diuruskan atau tidak dikendalikan.

Sekiranya anda seorang yang berpengalaman, anda dapat menjimatkan kos dengan memilih pelayan yang tidak dikendalikan sementara untuk blogger / pembangun yang baru menggunakan VPS, penyelesaian terurus sangat sesuai untuk mereka.

HostWinds membolehkan anda memilih antara pelbagai versi sistem operasi Windows. Mereka tahu betapa pentingnya kepantasan bagi pemilik laman web dan pelawat itulah sebabnya semua pelayan digabungkan Port 1Gbps dan SSD.

Selanjutnya, anda boleh memilih pusat data dari Dallas atau Seattle mengikut khalayak yang disasarkan secara geografi. Hostwinds adalah antara beberapa syarikat yang berjanji untuk memberikan menghairankan 99.999% ketersediaan. Oleh itu, pelanggan anda akan sentiasa mendapat akses ke laman web anda.

Mereka juga mengambil banyak langkah untuk memastikan perkhidmatan mereka selamat untuk dikendalikan. Selain pemantauan asas, ada juga auto Sistem pengesanan DDoS. Ditambah lagi dengan adanya sandaran setiap malam, anda boleh beroperasi secara bebas dengan hanya $ 1 / bln.

Kerana VPS, anda mendapat akaun hosting sepenuhnya dari orang lain. Ini bermaksud tidak ada risiko akaun anda diganggu oleh laman web berat lain di pelayan yang sama.

Skalabiliti adalah salah satu bahagian penting untuk diperhatikan jika anda meramalkan pertumbuhan segera pada masa akan datang. Mereka membolehkan anda menaik taraf VPS anda dengan lancar dan untuk lebih banyak pilihan berlebihan anda mempunyai pakej khusus yang tersedia.

Perlu diingat bahawa tidak ada panel kawalan Plesk percuma yang bermaksud anda perlu membayar sejumlah wang tambahan untuk lesen. Kos lesen bergantung pada versi yang anda pilih.

Kawasan sokongan pelanggan HostWinds cukup mengagumkan di mana orang sokongan muncul dalam beberapa saat dalam sembang langsung. Selain itu, tiket sokongan, telefon, dan pangkalan pengetahuan juga berguna.

10. CloudWays – Hosting Pelayan Windows Terurus Awan Terbaik

cloudways

Sejak penubuhannya, Cloudways adalah penyelesaian terbaik untuk pelayan Linux dan Windows. Mereka telah bekerjasama dengan beberapa penyedia awan terkemuka seperti Vultr, Amazon, dan Google, dan lain-lain dan menjadikan perkhidmatan mereka mudah bersama dengan sokongan pelanggan yang aktif. Melalui Cloudways, anda akan mendapat perkhidmatan terurus untuk seni bina awan canggih dengan harga yang berpatutan.

Cloudways adalah pilihan terbaik jika anda tidak mahu berurusan dengan perkara teknikal atau di peringkat baru. Ini membolehkan anda memanfaatkan awan Amazon, Google, Kyup, Vultr, dan Linode dengan mudah.

Di sini perhatikan bahawa seperti syarikat awan lain, panel Plesk tidak disertakan secara percuma. Untuk mengurus, anda boleh membeli lesen Plesk atau mengurus melalui panel kawalan mereka yang dipermudahkan.

Walaupun Cloudways menyertakan SSL Let’s Encrypt percuma, beberapa sistem cache untuk kelajuan, dan yang paling penting sokongan pelanggan 24/7 melalui sembang langsung.

Sebilangan besar penyedia awan tidak memalukan penghijrahan laman web sementara Cloudways menawarkannya penghijrahan bebas setiap akaun. Bagi pengguna WordPress, mereka mempunyai plugin WordPress untuk pemindahan data. Dan untuk orang lain, anda mesti mengemukakan permintaan.

Bahagian Cloudways yang paling luar biasa bahawa kerana kerjasama mereka dengan penyedia lain, mereka menyediakan sejumlah besar pusat data untuk menjadi tuan rumah laman web atau aplikasi anda. Selain itu, anda boleh memanfaatkan perkhidmatan mereka secara percuma dengan mendaftar untuk akaun percubaan 3 hari.

CloudWays merangkumi pemasang 1 klik di panel kawalan mereka yang menyokong 10+ aplikasi seperti WordPress. Dan terdapat juga beberapa pilihan hosting maju yang biasanya tidak terdapat pada hosting Windows bersama seperti pengklonan 1-klik dan Pementasan.

Tidak ada polisi pengembalian wang kerana pada bulan apa pun anda boleh membatalkan perkhidmatan mereka dan oleh itu tidak akan dikenakan bayaran. Ini adalah cara mudah untuk menggunakan mesin Windows bersama dengan saluran sokongan aktif.

11. HostGator

hostagor

Akhir sekali, HostGator adalah nama terkemuka dalam industri hosting. Potongan harga besar adalah salah satu titik populariti mereka. Anda boleh melancarkan ASP.NET dengan harga yang sangat kompetitif. Dan anda mendapat lebar jalur dan storan yang tidak dimeterai. Terutama panel kawalan Plesk yang kuat disertakan dengan rancangan hosting Windows tanpa mengenakan sebarang kos tambahan.

HostGator menawarkan jaminan uptime 99.9% yang berlaku untuk kegagalan rangkaian dan perkakasan. Dan jika waktu operasi jatuh di bawah peratusan yang dijanjikan, mereka akan mengeluarkan kredit hosting ke akaun anda.

Pelayan hosting Windows mereka mengandungi banyak ciri pengaturcaraan seperti pelbagai versi ASP.NET, PHP, Python, AJAX, dan banyak lagi.

HostGator adalah salah satu hos yang menawarkan polisi pembayaran balik yang berbeza. Apabila kebanyakan syarikat memberikan polisi pengembalian dana selama 30 hari atau tidak pada rancangan Windows, HostGator memberikan 45 hari keselamatan dana anda.

Bertentangan dengan banyak, mereka membenarkan bilangan pangkalan data MSSQL dan MySQL tidak terhad. Dan setiap akaun timbul dengan sijil SSL dikongsi percuma.

Hampir 40 skrip sumber terbuka boleh dipasang hanya dengan satu klik. Semasa anda membina laman web, anda mungkin memerlukan susun atur yang baik.

Pada masa ini, HostGator mengekalkan hampir 4500 templat percuma berkaitan dengan kategori yang berbeza. Dan jangan risau tentang migrasi laman web anda yang ada kerana mereka menawarkan migrasi dan pemindahan domain percuma.

Walaupun HostGator adalah hos web yang hebat yang menawarkan pilihan berskala dengan harga yang berpatutan. Tetapi kami tidak menemui sembang langsung mereka dengan begitu pantas. Kebanyakan masa tindak balas mereka adalah antara 5 minit yang tidak cepat.

Selain itu, tiket sokongan dan telefon boleh digunakan untuk pertanyaan. Walau bagaimanapun, kehadiran pelbagai cara untuk membantu pelanggan sememangnya sangat membantu. Mereka juga mempunyai pangkalan pengetahuan yang luas di mana seseorang dapat mencari panduan DIY dan tutorial pembelajaran kendiri.

Pemikiran Akhir: Pelayan Windows Hosting yang Harus Saya Pilih?

Oleh itu, mana yang harus anda pilih untuk menikmati perkhidmatan pantas, hosting yang boleh dipercayai, dan sokongan teknikal guru?

Kami menyenaraikan beberapa syarikat hosting web teratas untuk sistem operasi Windows untuk menjadi tuan rumah projek anda di platform yang boleh dipercayai yang disokong oleh infrastruktur kelas perusahaan. Walau bagaimanapun, berikut adalah cadangan kami:

A2Hosting: Mereka bukan sahaja berpatutan untuk pelayan Windows tetapi juga cukup murah untuk menawarkan hosting SSD tanpa had, sokongan guru, panel kawalan Plesk Onyx, sijil SSL percuma, dan pelayan turbo 20x lebih cepat bersama dengan jaminan wang dikembalikan bila-bila masa.

DreamHost: Memerlukan lebih banyak ruang dan penyimpanan blok besar-besaran? Dalam senario itu, pilih DreamHost kerana anda akan mendapat penyimpanan blok 100GB percuma, hosting keadaan pepejal 80GB, dan lebar jalur bebas had. Dengan mereka, anda boleh menggunakan OS Windows, BSD, dan Linux dengan mudah.

1dan1: Sekiranya anda seorang pemula atau mempunyai belanjawan terendah, silakan gunakan 1and1. Dalam senarai ini hosting pelayan Windows terbaik, mereka adalah yang termurah untuk mendapat simpanan 100GB, sijil Wildcard SSL percuma, 2.5 GB RAM, dan sokongan pelanggan 24/7 melalui pelbagai saluran.

Sekarang, giliran anda untuk memutuskan mana yang paling sesuai dengan keperluan projek anda dan membuat keputusan yang bijak. Perlukan bantuan lebih lanjut? Jangan ragu untuk bertanya di bahagian komen di bawah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map