10 najboljih pružatelja hostinga za Windows Server 2020

0

Dakle, planirate iskoristiti Hosting poslužitelja Windows ali zbunjen da odluči koji je najbolji dobavljač vani?


Dostupnost desetaka domaćina znatno otežava odabir između različitih tvrtki, ali napravili smo neodređeno istraživanje i otkrili neke od najboljih opcija.

Postoji značajna razlika između Windows i Linux web hostinga osim činjenice da potonji košta manje novca.

Ako ste programer ili programer s kojim se uglavnom bavite ASP, MS SQL ili ASP.net, itd. tada će hosting na Windows-u biti savršen za vas.

Temeljne prednosti poslužitelja sa sustavom Windows OS:

 • Redovita ažuriranja kako bi se osigurala optimalna učinkovitost
 • Tvrtka koja stoji iza zagrljaja najnovijih sigurnosnih zakrpa zbog robusne zaštite
 • Nema potrebe za učenjem naprednih vještina za upravljanje strojem
 • Kompatibilan je s Microsoft FrontPage-om i naprednim značajkama
 • Savršena opcija za razvoj aplikacija temeljenih na sustavu Windows
 • ASP, Visual Basics, .Net i ASP.net friendly
 • Grafičko korisničko sučelje jednostavno je koristiti u usporedbi s Linuxom
 • Možete jednostavno rasporediti, instalirati ili promijeniti stvari (zbog GUI-ja)
 • Omogući pristup udaljenom radnom stolu

Windows Server Hosting vs Linux OS

10 najboljih pružatelja hostinga za Windows Server 2020

1. Kamatera

Kada je riječ o web hostingu sa sustavom Windows Server, kako možemo zaboraviti Kamatera, platformu izgrađenu najsuvremenijim tehnologijama i vrhunskom skalabilnošću da ugosti sve vrste aplikacija, web stranica i Windows OS okruženja.

Za razliku od mnogih web hosting kompanija koje koštaju mnogo novca, njihovi planovi vrlo su pristupačni i omogućavaju krajnju skalabilnost u pokretu. U skladu s tim, u nekoliko klikova možete povećati ili smanjiti sve resurse poslužitelja, kao što su pohrana, memorija, procesorska snaga.

Postupak skaliranja je jednostavan i brz, zahvaljujući trenutačnom pružanju. Potrebno je manje od jedne minute da implementirate željeni Windows stroj sa potrebnim resursima. Sve što trebate učiniti je odabrati operacijski sustav po vašem izboru, zonu podatkovnog centra, CPU, RAM, pohranu, naziv poslužitelja i ciklus naplate. Povrh toga, njihova korisnička kontrolna ploča također igra vitalnu ulogu za upravljanje računom kao šarm.

Ono što Kamatera izdvaja među ostalim pružateljima usluga hostinga u oblaku je mogućnost trenutne korisničke podrške 24 × 7 koju možete iskoristiti putem live chat-a, telefonskog poziva i ulaznica. Uz to, oni nude i veliku bazu znanja gdje možete dobiti samopomoć. Kamatera ima desetljeće iskustva u industriji, stručno osoblje i vrhunski hardver kako bi se osiguralo maksimalno produženje rada, plus brze usluge.

Svi njihovi poslužitelji (smješteni u 13 regija) koriste najbrže Intelove procesore koji su 300% brži od prethodnih verzija, povezani s 40Gbit javnom i privatnom mrežom i pružaju visoko izolirano okruženje. Nadalje, uz pomoć SSD-a, doživljavate najveću moguću brzinu.

Bez obzira da li vam je potreban unaprijed napravljen plan ili želite stvoriti vlastiti poslužitelj, nude obje mogućnosti. Možete stvoriti poslužitelj za Windows operativni sustav s memorijom do 384 GB Ram, 72 vCPU Cores i 1TB storage.

Dostupne su i druge mogućnosti OS-a, uključujući CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS i Ubuntu, itd. Štoviše, dozvoljeno vam je i raspoređivanje vlastite slike..

U cjelini, preporučujemo da pružite Kamateri priliku da ugosti vaše podatke jer postoji i mogućnost besplatne probne verzije od 30 dana..

2. Vultr – pouzdan hosting sustava u oblaku s 15 mogućnosti Centra za podatke

vultr najbolji Windows server oblak

Vultr je relativno novi pružatelj usluga hostinga, pokrenut još 2014. godine, ali njime upravlja tim koji ima 20+ godina iskustva u web hostingu. Zaista smo impresionirali njihovim produženjem, brzinom i skalabilnošću.

Tvrtka je brzo rasla i postala je jedan od divovskih pružatelja usluga hostinga u oblaku koji drže više od 100k + kupaca širom svijeta.

Vultr nudi neovisne poslužitelje u oblaku kako biste ih koristili u skladu s vašim potrebama kao što su Windows ili Linux.

Jedna od izvanrednih stvari je ta što Vultr nudi širok raspon planova s ​​posvećenim resursima. Jednostavno možete pronaći najprikladniji plan koji odgovara vašim potrebama.

Štoviše, istaknute su oblačne tehnologije lako skalabilnost. Umjesto toga, umjesto da premjestite cijeli račun, pomoću Vultra možete po potrebi povećati ili smanjiti resurse.

A tu je i trenutna opskrba automatiziranim poslužiteljima bare metala za rješavanje ogromnog prometa. Stoga s Vultrom nikada ne morate brinuti o mogućnostima skalabilnosti.

Vultr ima razne podatkovne centre kako bi se osigurala mala kašnjenja od mnogih domaćina oblaka. Oni imaju 15 lokacija podataka centra da odaberete prema geografskoj lokaciji vaše publike.

S druge strane, također pomaže u skraćivanju vremena učitavanja vaše web stranice i aplikacija širom svijeta. Čitava mreža izgrađena je s čvrstim pogonima i poslovnim hardverom za veliku brzinu čitanja i pisanja. Stoga postoji vrlo mali rizik od zastoja jer sustav automatski prelazi na druge kopije vaših podataka u slučaju da dođe do kvara hardvera.

Možete to smatrati nedostatkom ili ne da Vultr ne nudi Plesk upravljačku ploču za upravljanje Windows hosting serverom. Omogućuju jednostavnu interno razvijenu nadzornu ploču s instalacijskim programom u 1 kliku.

Iako su u partnerstvu ponuditi Plesku suđenje za 30 dana. Što se tiče tehničke pomoći, možete predati ulaznice ili naučiti kroz detaljnu dokumentaciju.

Nažalost, ne postoji live chat. Hostiranjem na Vultru ne samo da možete slobodno igrati, već možete jednostavno iskoristiti skalabilnost i nesumnjivo pouzdane performanse.

3. InterServer

InterServer

Interserver dolazi s ciljem pružanja pouzdanih usluga uz povoljne cijene. Web hosting je konkurentno tržište, a Interserver se njime bavi oprezno od 1999. godine. Tvrtka često najavljuje ogromne popuste poput hostinga na samo 1 cent i ograničeno vrijeme.

Uz različite vrste hosting rješenja možete registrirati i naziv domene uz vrlo male obnove u odnosu na konkurenciju.

Kao i drugi davatelji usluga, oni nude niže cijene na dugoročne planove poput trogodišnjih. Njihov Windows optimiziran hosting dolazi s prilično neograničenim mogućnostima. Dobijate neograničeno pohranu, prijenos podataka, e-poštu i poddomene. Povrh toga, možete ugostiti do 20 web lokacija.

Za brze performanse postoji zaseban sustav za predmemoriranje na osnovi SSD-a. Štoviše, postoji također besplatni integrirani CDN kako bi se osiguralo brzo učitavanje u cijelom svijetu.

Još jedna značajna stvar je što uključuju besplatne tjedne sigurnosne kopije podataka dok obnova zahtijeva slanje zahtjeva. Uz to, vaši se podaci pohranjuju na mehanizam za pohranu koji sprečava greške “RAID-10”. InterServer je među tvrtkama koje nude 99% produžetka rada, i da, oni to učinkovito čine iznad očekivanog produženja radnog vremena.

Radi lakšeg kupca uključuju Plesk upravljačku ploču koju ne nudi samo većina Windows poslužitelja, već je i jednostavna za korištenje. Na raspolaganju je i besplatni SSL certifikat koji je bitan ne samo za sigurnost već i za rangiranje tražilice.

Oni ne nude besplatnu domenu, a možete je kupiti po sniženoj cijeni od 1,99 USD. Tvrtka održava sve osnovne načine kao što su live chat, telefon i e-pošta kako bi pomogli kupcima 24/7. Prema našem iskustvu, možemo reći da su među tvrtkama s stvarno brzim live chatom.

Ako niste zadovoljni s postojećim pružateljem usluga, možete bez problema platiti InterServer bez ikakvog novčića. A osim puno prednosti, postoji AdWords kredit od 100 USD i 20% čudovišta predloška popust koji vas čeka.

4. DreamHost – Jeftini Windows Server hosting u oblaku

dreamhost

Od 1997. DreamHost neprestano raste i domaćin preko 1.5M domena na njihovom katu. Pružaju cjelovita web rješenja, uključujući registraciju imena domena i sve vrste usluga web hostinga.

Za razliku od gore spomenuta dva pružatelja usluga, oni ne nude zajednički Windows hosting. Dakle, ako želite ugostiti Windows, to možete učiniti na cloud platformi.

Štoviše, za Linux je njihov zajednički hosting izvrstan izbor koji je potkrijepljen 100% produženim jamstvom, besplatnim SSL i Pravila povrata 97 dana.

DreamHost cloud hosting neupravljana je usluga na kojoj vam je dopušteno uvođenje Windows, Linux i BSD operativni sustavi. Bit će vam osiguran potpuni korijenski pristup, tako da vam je omogućeno instaliranje OS-a po vlastitom izboru.

Kako hosting za oblake pokreće više strojeva koji djeluju kao jedan, tako su i najmanje šanse za stanke. Najveća prednost oblačne infrastrukture je skalabilnost koja vam omogućava brzo širenje resursa po potrebi.

Oni nude obilje prostora za pohranu na SSD poslužiteljima. Po njihovom najmanje planu, dobit ćete SSD prostora od 80 GB i Blok pohrane od 100 GB bez dodatnih troškova.

Osim toga, oni osiguravaju izolirano okruženje tako da vaša web lokacija neće utjecati na druge račune tijekom nenadanog povećanja prometa.

Ovdje imajte na umu da je na zajedničkom Windows poslužitelju upravljačka ploča Plesk besplatna, možda zbog zajedničkih troškova. Dok su u oblaku DreamHost, oni nude jednostavnu upravljačku ploču, tako da biste trebali imati iskustvo upravljanja web hostingom.

S CloudHost oblakom ne morate istovremeno plaćati paušalni iznos. Možete otkazati njihove usluge u bilo kojem trenutku i tako nema potrebe za pravilima povrata novca. Nadalje, možete jednostavno integrirati aplikacije za pohranu trećih proizvođača za pohranu sigurnosnih kopija.

Iako imaju podršku za chat i telefon, DreamHost 24/7 tehnička podrška uglavnom se pruža putem sustava za kupnju ulaznica. DreamHost je odličan izbor posebno za programere jer je pouzdan i dolazi s potpunim pristupom korijenu u vrlo povoljnim cijenama.

5. TMDHosting

TMDHosting

Ovdje je osebujni TMDhosting koji sadrži puno razloga koji natjeraju tražitelje da ih razmotre prilikom pretraživanja hostinga na Windows poslužitelju. TMD je posebno stabilan mrežni domaćin s an jamstvo produženog rada od 99.999% i lagano brze usluge.

Možete koristiti mogućnosti poslužitelja temeljene na sustavu Windows u zajedničkom okruženju. Tvrtka je zamijenila spore pogone za brzu vrtnju SSD diskovi koji su 20 puta brži, stoga se vaša web stranica brže učitava.

Osim performansi, TMDHosting pruža nevjerojatnu garanciju povrata novca od 60 dana koja nadilazi standardno razdoblje. To znači da imate više vremena da ih procijenite. Najbolji dio je taj što njihov osnovni plan može ugostiti do 6 web stranica, neograničeno spremanje podataka, MSSQL bazu podataka i propusnost.

Najvažnije je da oni uvijek čine dostupnost najnovijih .NET okvira. TMD ima snažnu sigurnost na strani poslužitelja, zaštitu vatrozida i ažurirane sigurnosne zakrpe. Imaju aktivne zaštitne zidove koje pokreće popularni BitNinja. Osim toga, automatsko nadgledanje, automatska ažuriranja i SPAM stručnjaci čuvaju vas.

Tvrtka je dovoljno izdašna da uz svaki plan nudi jeftino web hosting uz besplatno ime domene. Postoji također besplatni SSL jednim klikom što je važno za sigurnost kao i SERP rangiranje.

Za upravljanje značajkama hostinga, svi računi uključuju Plesk ploču koja se donekle razlikuje od cPanela, ali je laka za rukovanje. Nitko ne može zamisliti da pokrenete web stranicu bez sigurnosnih kopija i naravno sigurnosne kopije vas ne koštaju više. Ali TMDHosting vam olakšava nudeći besplatne usluge izrade sigurnosnih kopija i obnove.

Imati stručnjake tvrtke za tehničku pomoć uvijek je bolje umjesto oslanjati se na podršku trećih strana. TMDhosting nudi svakodnevno korisničku podršku putem više kanala, kao što su live chat i karte.

Telefonska podrška dostupna je i od ponedjeljka do petka. Dobijate najbolje usluge s novčanom vrijednošću i pristupačne planove za Windows poslužitelj sa svim zvonima i zvižducima za nesmetane operacije.

6. A2Hosting

a2hosting Windows VPS poslužitelja

Budući da je jedan od najfleksibilnijih web domaćina u industriji, A2Hosting je svoje usluge prilagodio potrebama klijenta. Poduzeće započinje 2001. godine radi opsluživanja odabranih kupaca, no 2003. odlučili su poslužiti širem tržištu uvođenjem različitih web hosting usluga putem njihove platforme.

Danas predstavljaju Linux i Windows planove poslužitelja. Uz VPS i namjenski možete pobrinuti se i za Windows hosting u zajedničkom okruženju po ekonomičnim cijenama.

A2Hosting zna koliko je brzina ključna za njegove kupce. Dakle, bez obzira na vrstu hostinga (zajednički, VPS itd.), Svi paketi dolaze s Poslužitelji temeljeni na SSD-u za bešavni prijenos podataka. Nadalje, odabir lokacije podatkovnog centra (SAD, Europa i Azija) je na vama.

Lokacija koja je najbliža vašim kupcima omogućava da podaci brzo putuju od podatkovnog centra do klijentovog preglednika, a time i brzo vrijeme učitavanja. Možete čak postaviti Turbo tehnologije za dodatnu prednost u brzini.

Na A2hosting Windows zajednički poslužitelj hosting je najjeftiniji način korištenja Windows OS tehnologija. Dat će vam neograničen SSD web prostor za čitave potrebe za pohranom kao što su OS, baze podataka.

Nadalje, svaki plan uključuje neograničen prijenos podataka, što znači da nema mjesečnog ograničenja broja posjeta.

Njihov Windows hosting sastoji se od upravljačke ploče Plesk koja ima intuitivno sučelje za upravljanje domenama, e-mailovima i bazama podataka itd. Podržavaju višestruko ASP.NET verzije, .NET, Silverlight, kao i besplatni SSL certifikati.

Obično se operativni sustav Windows kritizira zbog loših sigurnosnih mjera. A2Hosting pruža odgovarajuću zaštitu od zlonamjernih aktivnosti.

Skeniranje virusa, ažuriranja kernela, vatrozid, a posebno sustav protiv Brute sile vas štite sa svih strana. Tako da ne morate brinuti o sigurnosti na Windows web poslužitelju.

Korisnička podrška je okosnica svake web hosting tvrtke; mudro su upravljali i službom za korisnike. Live chat, e-poruke i telefonska podrška dostupni su 24/7/365 za pomoć.

A2Hosting je pouzdan web domaćin, bilo da želite Windows ili Linux hosting. Štoviše, dobit ćete nevjerojatno bilo koje jamstvo povrata novca (tj. u roku od 30 dana punog povrata, a zatim povraćaj troškova za neiskorištene usluge).

7. GoDaddy

Godaddy web hosting za prozore

Ako imate nizak proračun i tražite jeftino gostovanje Windows poslužitelja, onda je Godaddy razumna opcija. GoDaddy je najveći registar domena koji upravlja s preko 76M domena. Osim registracije domena, oni nude i Linux i Windows web hosting.

GoDaddy je poznat po velikom uvodnom popustu na kojem možete uštedjeti značajan novac potpisivanjem dugoročnih ugovora kao što su trogodišnji. Također možete kupovati marketinške alate, web sigurnost, SEO usluge, hosting e-pošte i uredske alate.

GoDaddy se našao na naslovima zbog velikih kvarova usluga kada je njihov hosting i e-usluge propao, što ozbiljno utječe na njihov ugled. Ali sada su se mnogo poboljšali i nakon toga nema većeg slučaja nestanka usluga.

Oni pružaju 99,9% produžetka a imaju sigurnosne protokole s aktivnom DDoS zaštitom. Postoji gotovo 50+ aplikacija koje se mogu implementirati jednim klikom. Za upravljanje hostingom, besplatna Plesk kontrolna ploča opremljena svakim planom koji je prilično poznat po Windows VPS poslužitelju.

Na svom prvom planu “Economy” uključuju pohranu od 100 GB i neograničenu propusnost. Štoviše, dopušta 10 MySQL i 1 MSSQL bazu podataka. Omogućuje hosting 1 domene dok ostala dva plana mogu ugostiti neograničen broj web stranica.

Možda ćete čuti naziv besplatne domene, ali GoDaddy radi drugačiji posao. Zajedno s besplatnim nazivom domene, oni pružaju besplatni Microsoft Office 365 e-poštu za prvu godinu pretplate.

Nema nijednog besplatnog sigurnosnog kopiranja u bilo kojem paketu iako postoji opcionalna sigurnosna kopija koja košta samo 0,99 USD mjesečno. Međutim, stvaraju se sigurnosne kopije, kao i nadzor sigurnosti.

GoDaddy je prilično ograničen sa korisničke podrške, a glavni način pružanja pomoći kupcima je putem e-pošte dok je live chat dostupan tijekom određenih sati. Da, GoDaddy se suočavao s nekim nepovoljnim događajima u prošlosti, ali tvrtka se značajno poboljšala kako bi pružila stabilna web rješenja.

8. 1and1 IONOS – Najjeftiniji Windows VPS poslužitelj hostinga

1and1 jeftini Windows VPS s plesk

Svoj put započeli smo 2003. godine, uglavnom možete čuti za njih kao registraciju domena zbog karakterističnih promotivnih ponuda poput 0,99 $ domena i značajni popusti na kupnju popularnih ekstenzija poput .com. Ali 1&1 je više nego samo registar domena. Oni nude opsežni katalog proizvoda za web hosting, web sigurnost, mrežni marketing, hosting e-pošte i alate za izradu web stranica.

Ako ne želite napraviti veliku rupu u džepu, 1and1 je pristupačan način pokretanja Windows hosting poslužitelja. Možete to iskoristiti ASP.NET i .NET dok samo mjesečno košta ispod jednog dolara. Čak i njihov prvi plan nudi neograničenu količinu prostora za pohranu i omogućuje vam host neograničenih domena.

Također na godišnjoj pretplati, dobit ćete besplatno ime domene prve godine. 1&1 je kompetentan za isporuku 99,9% produženog vremena, ali možda ćete morati brinuti o optimizaciji i treba imati aktivan CDN. Izvrsna je stvar što čak i s najjeftinijim Windows serverom vaša investicija štiti 30-dnevnu politiku povrata novca.

1and1 ima više podatkovnih centara na 10 različitih lokacija uključujući Španjolsku, Njemačku, Veliku Britaniju i SAD koji im nude mogućnost poput geo redundantnosti. Kroz ovaj sustav oni pohranjuju vaše podatke u dva odvojena data centra kako ne biste bili pod utjecajem hardvera.

Kao i drugi domaćini, 1&1 IONOS nudi siguran hosting primjenom firewall, nadzor poslužitelja, DDoS obrana, itd. Ali za dodatnu brigu, možete omogućiti i opcijsku sigurnost SiteLock koja je učinkovita usluga protiv ranjivosti i hakova. To možete iskoristiti s 30 dana probnog razdoblja, a zatim samo 0,99 dolara mjesečno.

Svi Windows planovi dolaze i sa hostingom e-pošte. Dopušteno vam je stvaranje do 100 računa e-pošte. Imajte na umu da svaki račun sadrži pohranu e-pošte od 2 GB.

Uz ostale besplatne igrače, 1and1 poklon 100 USD marketinških kredita za promociju na Bingu. E-pošta, chat i telefon glavni su načini tehničke pomoći 24 sata dnevno. Ako vam ponestane novca i želite najjeftiniji Windows hosting, 1and1 je nesumnjivo opcija za razmišljanje.

9. HostWinds

hostwinds

Pokrenut 2010. godine HostWinds je nekoliko dobitnika Windows VPS hosting usluga. Jednom su se upisali na 500 Inc. popis.

HostWinds VPS hosting kategorija dolazi u obje mogućnosti; Linux i Windows. Stavili su odluku na vas hoćete li odabrati upravljani ili neupravljani VPS Windows plan.

Ako ste iskusna osoba, možete znatno uštedjeti na trošku odabirom neupravljanog poslužitelja dok su za blogere / programere koji su novi u VPS-u najbolje upravljana rješenja.

HostWinds omogućuju vam odabir između različitih verzija Windows operativnog sustava. Oni znaju koliko je važna brzina za vlasnike web stranica i posjetitelje i zato su svi poslužitelji upareni Portovi i SSD-ovi od 1 Gbps.

Nadalje, možete odabrati podatkovni centar iz Dallasa ili Seattlea prema geografski ciljanoj publici. Hostwinds je jedna od nekoliko tvrtki koje obećavaju isporučiti začuđujući 99.999% dostupnost. Međutim, vaš klijent uvijek će imati pristup vašoj web stranici.

Također su poduzeli dosta koraka kako bi svoje usluge učinile sigurnim za rad. Osim osnovnog nadzora, tu je i auto DDoS sustav za otkrivanje. Uz prisutnost noćnih sigurnosnih kopija, možete slobodno raditi samo sa 1 USD mjesečno.

Zbog VPS-a od ostalih dobijate potpuno privatni račun za hosting. To znači da ne postoji rizik da vaš račun smeta drugim teškim web lokacijama na istom poslužitelju.

Skalabilnost je jedan od bitnih dijelova koje treba razmotriti ako predviđate trenutni rast u budućnosti. Omogućuju vam nenadano nadograđivanje VPS-a i za suvišne opcije imate na raspolaganju posvećene pakete.

Imajte na umu da nema besplatne kontrolne ploče tvrtke Plesk, što znači da morate platiti nekoliko dodatnih dolara za licencu. Trošak licence ovisi o verziji koju želite odabrati.

Područje korisničke podrške za HostWinds prilično je impresivno gdje se osoba za podršku pojavljuje za nekoliko sekundi na live chatu. Uz to, korisne su i ulaznice za podršku, telefon i baza znanja.

10. CloudWays – najbolji hosting poslužitelj sustava Windows

cloudways

Od svog osnutka Cloudways je najbolje rješenje za Linux i Windows poslužitelje. U partnerstvu su s nekoliko vodećih pružatelja usluga oblaka kao što su Vultr, Amazon i Google itd. I pojednostavnili njihove usluge zajedno s aktivnom korisničkom podrškom. Kroz Cloudways dobit ćete upravljane usluge vrhunske arhitekture oblaka po povoljnim cijenama.

Cloudways je pomalo najbolja opcija ako se ne želite baviti tehničkim stvarima ili u početnoj fazi. Omogućuje vam da lako upotrebljavate Amazon, Google, Kyup, Vultr i Linode oblak.

Ovdje imajte na umu da, kao i druge tvrtke u oblaku, Plesk panel nije uključen besplatno. Za upravljanje možete kupiti licencu Plesk ili upravljati putem pojednostavljene upravljačke ploče.

Iako Cloudways uključuje besplatni Šifriraj SSL protokola, nekoliko sustava predmemoriranja za brzinu i najvažnije, 24/7 korisničku podršku putem live chat.

Većina pružatelja usluga oblaka ne podnosi glavobolju zbog migracije web mjesta, dok ih Cloudways nude slobodna migracija po računu. Za korisnike WordPressa, imaju WordPress dodatak za prijenos podataka. A za ostale morate podnijeti zahtjev.

Najistaknutiji dio Cloudways-a je što zbog svog partnerstva s drugim pružateljima pružaju na raspolaganju ogroman raspon podatkovnih centara za smještaj vaše web stranice ili aplikacije. Nadalje, možete besplatno koristiti njihove usluge prijavom na trodnevni probni račun.

CloudWays uključuje instalacijski program u jednom kliku na njihovoj upravljačkoj ploči koji podržava 10+ aplikacija poput WordPressa. A tu je i dostupnost nekih naprednih opcija za hosting koje obično ne možete pronaći na zajedničkom Windows hostingu, kao što su kloniranje i klikanje jednim klikom.

Nema pravila o povratu novca, jer u bilo kojem mjesecu možete otkazati njihove usluge i tako se naplaćivanja neće naplaćivati. To je prikladan način za implementaciju Windows računala zajedno s aktivnim kanalima podrške.

11. HostGator

hostagor

Posljednje, ali ne najmanje bitno, HostGator je istaknuto ime u industriji hostinga. Ogromni popusti jedna su od točaka njihove popularnosti. Možete pokrenuti ASP.NET po izuzetno konkurentnim cijenama. A dobivate neograničenu propusnost i pohranu. Najistaknutija moćna upravljačka ploča Plesk uključena je u planove za Windows hosting bez dodatnih troškova.

HostGator nudi 99,9% jamstva za produženje rada koje se odnosi i na kvarove na mreži i hardveru. A ako produžeci padnu ispod obećanog postotka, izdavat će vam hosting račun na vaš račun.

Njihov Windows hosting server sadrži mnoštvo programskih funkcija poput više ASP.NET verzija, PHP, Python, AJAX, i još mnogo toga.

HostGator jedan je od domaćina koji nude diferenciranu politiku povrata novca. Tamo gdje većina tvrtki osigurava pravila o povratu novca u roku od 30 dana ili ne, HostGator daje 45-dani sigurnost za svoja sredstva.

Suprotno mnogim, oni omogućuju neograničen broj baza podataka MSSQL i MySQL. A svaki se račun pojavljuje s besplatnim zajedničkim SSL certifikatima.

Skoro 40 skripti otvorenih izvora može se instalirati samo jednim klikom. Prilikom izrade web-mjesta možda će vam trebati dobar izgled.

Trenutno HostGator gotovo održava 4500 besplatnih predložaka vezan za različite kategorije. I ne brinite se o vašoj postojećoj migraciji web mjesta jer nude besplatnu migraciju i prijenos domene.

Iako je HostGator sjajan web domaćin koji nudi skalabilne mogućnosti uz pristupačne cijene. Ali nismo tako brzo pronašli njihov live chat. Prosječno im je vrijeme odziva između 5 minuta, što nije brzo.

Uz to, ulaznice i telefon mogu se koristiti za upite. Međutim, prisutnost više načina pružanja pomoći kupcima zaista je korisna. Također imaju opsežnu bazu znanja gdje se mogu naći vodiči za samostalno učenje i vodiči za samo učenje.

Završne misli: Koji Windows Hosting Server trebam odabrati?

Dakle, koga biste trebali odabrati da biste uživali u brzim uslugama, pouzdanom hostingu i tehničkoj podršci gurua?

Naveli smo neke od najboljih web hosting tvrtki za Windows operativni sustav da ugoste vaše projekte na pouzdanoj platformi potpomognutoj infrastrukturom poslovne klase. Međutim, evo naših preporuka:

A2Hosting: Oni nisu samo pristupačni za Windows poslužitelje, već su i dovoljno velikodušni da nude neograničeno SSD hosting, podršku guruu, Plesk Onyx upravljačku ploču, besplatne SSL certifikate i 20x brže turbo servere, uz garanciju povrata novca u bilo kojem trenutku..

DreamHost: Trebate više prostora i masovno spremanje blokova? U tom scenariju odaberite DreamHost jer ćete dobiti besplatnu pohranu u bloku od 100 GB, SSD od 80 GB i propusnu širinu bez ograničenja. Pomoću njih možete lako implementirati Windows, BSD i Linux OS.

1and1: Ako ste početnik ili imate najmanji proračun, slobodno se okrenite s 1and1. Na ovom popisu od najbolji Windows poslužitelj hostinga, oni su najjeftiniji za iskorištavanje prostora od 100 GB, besplatnog Wildcard SSL certifikata, 2,5 GB RAM-a i korisničke podrške 24/7 putem više kanala.

Sada je vaš red da odlučite koji vam najbolje odgovara zahtjevu projekta i donesete mudru odluku. Trebate dodatnu pomoć? Ne oklijevajte pitati u odjeljku s komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map