10 millors proveïdors VPS de Linux barats 2020

1

Esteu buscant el servidor VPS per acollir els vostres projectes de superació?


Tens curiositat si hi ha algun proveïdor de VPS de Linux barat?

VPS es refereix a un servidor privat virtual i també es descriu com a servidor dedicat virtual. En aquest tipus d’allotjament, un servidor físic es divideix en diverses màquines virtuals amb recursos dedicats com RAM, emmagatzematge i CPU.

Un servidor VPS permet controlar més com instal·lar l’administració del sistema operatiu i del servidor desitjats. Pot mantenir llocs més grans de manera eficient, a causa de l’entorn dedicat. Tot i que el servidor VPS també es comparteix entre els diversos usuaris, però hi ha una quantitat significativament inferior d’usuaris a tot el servidor.

Alguns beneficis únics tenen el servidor VPS

 • Podeu afegir una escalabilitat fàcil i recursos addicionals amb només navegar fins al tauler de control
 • Per tant, proporciona un entorn segregat a cada usuari, per tant, no pot ser interromput per VPS veí
 • Garantir una major seguretat
 • Cada usuari té els seus recursos dedicats, com ara RAM, CPU i emmagatzematge, etc.
 • Proporciona els màxims recursos de velocitat ràpida i intensa, com el servidor dedicat a la meitat del cost. Li proporciona accés root i fins i tot pot modificar el sistema operatiu
 • Podeu optar per utilitzar un servidor VPS gestionat i no gestionat i molt més

A causa de la part superior de les funcions de la línia, generalment es mostra que aquests serveis poden ser extremadament cars. Però, efectivament, no ho és. Un allotjament VPS pot costar-te més que un allotjament compartit, però no deixa de ser assequible.

proveïdors de servidor linux vps barats

Així que si busqueu un servidor VPS barat que funcioni amb el sistema operatiu Linux i proporcioni una major fiabilitat, seguretat i tranquil·litat, arribareu al lloc adequat.

Els millors 9 proveïdors d’allotjament VPS per Linux més barats 2020

1. Kamatera

Kamatera

Kamatera és un lloc perfecte per als entusiastes de Linux i Windows que busquen un servei únic per utilitzar servidors virtuals altament assequibles però escalables alimentats per la infraestructura del núvol. L’empresa té anys d’experiència en el sector de les informàtiques (que funciona des del 1995), és a dir, és de més de dues dècades. Dit això, són capaços de proporcionar serveis d’avantguarda, tranquil·litat i orientats al rendiment a tot el món a través de diversos centres de dades ubicats als quatre continents.

Kamatera permet triar fins a 13 centres de dades globals avalats per unitats d’estat sòlid, potents processadors Intel Platinum i una amplada de banda de 400 Gbit amb un 99,95% garantit. Amb la seva consola web, triguen menys de 60 segons a desplegar Linux VPS en núvol, ja que tot és automàtic, gràcies a la provisió instantània. Tot el que heu de fer és escollir la ubicació del centre de dades, el servidor preferit, el sistema operatiu / aplicació requerits, el nombre de CPU, el RAM, l’emmagatzematge, la contrasenya i el nom del projecte..

Hi ha un munt de sistemes operatius (més de 100 imatges del sistema operatiu) disponibles per instal·lar amb diverses versions, inclosos Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian, etc. Es pot instal·lar fàcilment cPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin i LEMP també, gràcies al tauler de control personalitzat i senzill. Els desenvolupadors també poden desplegar un sistema operatiu personalitzat. Es poden habilitar complements com ara còpies de seguretat, xarxa privada i allotjament gestionat durant el procés de desplegament o més endavant depenent de vosaltres.

A més del núvol VPS, Kamatera ofereix una àmplia gamma de productes que inclouen emmagatzematge de blocs, equilibrador de càrrega, tallafoc, xarxa de núvols privats i serveis al núvol gestionats per a tots els usuaris. Els seus plans d’emmagatzematge en bloc comencen des de 0,05 dòlars per GB per mes i són més adequats per emmagatzemar bases de dades i aplicacions a baix cost. L’equilibrador de càrregues resulta útil quan gestiona un enorme lloc web, aplicacions o entorn de desenvolupament per dividir la càrrega de treball entre diversos per minimitzar els problemes de rendiment..

Kamatera planifica el preu

Kamatera ofereix fins a nou plans pre-adaptats juntament amb una opció personalitzada on podeu configurar cada aspecte del vostre servidor. El primer paquet aporta la potència d’1 vCPU, 1 GB de RAM, 20 GB d’espai SSD i una amplada de banda gegant de 5 TB amb el preu de només 4 $ / mes o 0,005 dòlars / hora – no és tan baix? Obteniu dues opcions pel que fa al sistema de facturació; horaris i mensuals. Tots aquests avantatges inclouen atenció al client premium disponible les 24 hores del dia. S’espera una prova gratuïta de 30 dies HostingSprout visitants, per tant, daleu-ho TRY de seguida AVUI.

2. Vultr (només 2,50 dòlars / mes)

Servidors VPS de Vultr Linux a casa

Tant si ets un desenvolupador, un administrador web o un blogger, Vultr ofereix els servidors VPS de Linux més barats capaços d’executar diferents distros, aplicacions i instal·lar ISOs personalitzades també. Tot i que ofereixen serveis d’allotjament en núvols assequiblement assequibles per als desenvolupadors, el seu funcionament i la velocitat de rendibilitat també són increïbles. La disponibilitat de diversos centres de dades a tot el món garanteix una latència baixa i, per tant, la velocitat de càrrega més ràpida. Podeu seleccionar entre 16 ubicacions i configurar el servidor de núvol més proper al vostre públic objectiu.

Els centres de dades de Vultr consisteixen en servidors de classe mundial construïts amb maquinari a nivell empresarial, SSDs, CPU Intel i infraestructura d’avantguarda. No podeu treure el màxim rendiment de les vostres instàncies sense un panell de gestió fàcil i fàcil d’utilitzar, per això us ofereixen un tauler de control intuïtiu i ric en funcions que us facilita desplegar, destruir, modificar i configurar la configuració del sistema en pocs clics de ratolí. . Asseguren la màxima utilitat donant-li un control complet i accés d’administració a la vostra màquina virtual.

Si l’amfitrió compartit tradicional demana subscriure plans a llarg termini per obtenir un descompte màxim, Vultr valora els vostres diners ja que ofereixen un sistema de facturació per hora i mensual. El seu sistema de facturació calcula els recursos utilitzats i crea factures segons els recursos utilitzats. Dit això, només pagueu pel que utilitzeu (pay-as-you-go). Els desenvolupadors poden integrar l’API al seu entorn de desenvolupament i gestionar els seus servidors ràpidament.

Per a diferents gustos del sistema operatiu i per satisfer les necessitats de tots els usuaris, hi ha una àmplia gamma de distros inclosos CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD i CoreOS, etc. A més, també podeu implementar una màquina Windows fàcilment per ASP, Aplicacions basades en Net i Windows. L’aïllament de la xarxa privada es pot aconseguir mitjançant les adreces IP IPv4 i IPv6. En definitiva, recomanem Vultr per a desenvolupadors i programadors, així com per a administradors web que busquen un VPS de baix cost alimentat en núvol.

3. A2Hosting

A2Hosting és un altre proveïdor VPS de Linux barat de la millor qualificació que ofereix als clients una gran quantitat de funcions com a part dels seus serveis. Són profundament apreciats com un dels millors i valuosos proveïdors de hosting. Fundada el 2003, A2Hosting ara ofereix plans de hosting WordPress, compartits, en núvol, VPS, dedicats i especialitzats. I, en molt poc temps, també podeu configurar un servidor VPS.

Ofereix no gestionat, gestionat i Core VPS paquets d’allotjament S’inicia el servei no gestionat fins a 5 dòlars i es considera la millor opció VPS de baix preu per a desenvolupadors experimentats. Inversament als plans gestionats, un servei no gestionat proporciona accés root, de manera que teniu el control complet sobre els sistemes operatius, configuracions essencials com un arrencament, un apagat i molts altres drets administratius..

A2Hosting ofereix múltiples opcions de centres de dades situats als Estats Units (Michigan), Europa (Amsterdam) i Àsia (Singapur) sense imposar cap tipus de quota addicional. Tots els servidors estan dotats d’emmagatzematge SSD i, per tant, podeu esperar un avantatge de velocitat important. També teniu l’opció de desencadenar Turbo Boost en el procés de checkout per augmentar la velocitat. A2Hosting us permet triar entre el sistema operatiu Linux com Debian, CentOS, Ubuntu, entre altres..

Tots els plans no gestionats es poden configurar i, per tant, us permetrà seleccionar els nuclis de CPU, emmagatzematge, ample de banda i memòria RAM, etc. segons les vostres especificacions. El pla més bàsic sense administrar inclou emmagatzematge de dades de 20 GB, 1core, 512MB i 2TD. Les tasques es poden fer mitjançant línies de comandament, però teniu el cPanel opcional que costarà 19,95 dòlars.

configuració del servidor VPS linux A2hosting

Però si busqueu solucions tranquil·les i no us interessa pagar-ho, els vostres plans gestionats són per a vosaltres. El pla inclou 32,99 dòlars el mes amb 4 GB de RAM, 75 GB d’espai SSD, SSL gratuït, 4 vCPUs, cPanel i funcions de velocitat Turbo. Però no us donarà accés root que serà un problema per a alguns usuaris. Així, si els usuaris volen l’accés root als serveis VPS gestionats, A2 ofereix plans Core VPS dissenyats especialment amb el mateix cost.

A més dels serveis de qualitat, també proporcionen atenció al client de nivell Guru. El sistema de xat en viu, telèfon, Skype i ticketing en directe 24/7 només es manté per resoldre els problemes del client immediatament. A més, es recolzen tots els plans Garantia de devolució de diners en qualsevol moment, dins dels primers 30 dies de reembossament complet i després de reemborsament proporcional. També ofereixen serveis de migració gratuïts de llocs. Absolutament, els recomanem ja que A2hosting és un proveïdor segur, estable i fiable.

4. Hostinger – 3,95 dòlars / mes

Quan parlem d’amfitrió de WordPress gratuït “sense anuncis”, Hostinger és prou generós per ajudar-vos a crear un lloc web sense pagar ni un cèntim. Tot i que el compte gratuït ve amb accés limitat, però permet configurar un lloc completament funcional. A més dels seus plans d’allotjament compartits barats, també tenen allotjament de servidors privats virtuals més barats de la indústria amb paqueteria de Linux i diverses distros. També permet una adreça IP dedicada per al mapeig de port personalitzat mitjançant IPv4 i IPv6 fins i tot per al paquet bàsic.

Mentre busqueu un VPS barat per a Linux, Hostinger inclou una distro àmplia gamma com CentOS 64 bits, CentOS amb cPanel i WHM, panell de control VestCP, panell Webuzo, Fedora, Ubuntu i Debian, etc. obteniu diverses distribucions i arquitectures per configurar l’entorn d’allotjament desitjat per als vostres projectes. Per a la comoditat dels usuaris, hi ha instal·ladors de scripts amb un clic que permeten desplegar fàcilment qualsevol sistema operatiu, servidors de Minecraft, VPNs i la integració amb altres aplicacions. A més, una característica de 1 clic inclou tots els scripts i opcions de sistema operatiu més populars.

Tots els servidors VPS Hostinger construïts amb unitats d’estat sòlid i un maquinari d’última generació, cosa que significa que es garanteix un rendiment ràpid a la llum. Els discs SSD funcionen 20x o més ràpidament en comparació amb les unitats mecàniques tradicionals. Dit això, proporciona una velocitat d’E / S més alta fins i tot durant els augments del trànsit. També es garanteix una alta fiabilitat mitjançant l’ús de processadors Intel Xeon i 128 GB de RAM. La combinació de tots aquests maquinaris d’avantguarda dóna lloc a una plataforma optimitzada per a les prestacions creada per a serveis impressionants.

Gràcies a potents eines de gestió que faciliten treure el màxim del vostre servidor virtual, des del tauler, executar còpies de seguretat i desplegar contenidors d’instal·lació són ràpids. El servei tècnic està sempre disponible per ajudar-vos a través de xat en directe i correu electrònic, fins i tot per a comptes VPS no gestionats. Potser sabreu que molts host no ofereixen assistència al client per a serveis no gestionats, però no és cert quan escolliu Hostinger. Disposen d’un equip d’experts interns que solucionen els vostres problemes el més aviat possible. El pla molt bàsic només costa 3,95 dòlars al mes amb 1 GB de RAM, 2,4 GHz, emmagatzematge SSD de 20 GB i amplada de banda de 1 TB..

5. Hosting InMotion

InMotion és una empresa de referència que segur que us agradarà conèixer quan cerqueu aquesta informació servidor assequible VPS. Tots els servidors virtuals disposen de funcions d’última generació. El convincent que presenten una infraestructura basada en núvols fan que els seus serveis siguin immillorables. A més, rebrà serveis de gestió de servidors gratuïts com ara actualitzacions del sistema operatiu i pedaços de seguretat, etc. Ofereixen una un total de dues ubicacions a escollir per al centre de dades: Washington, D.C i Los Angeles, CA.

InMotion inclou nombroses funcions potents. Tots els plans inclosos amb cPanel que és el tauler de control més intuïtiu del sector que facilita la gestió de funcions com dominis, correu electrònic i bases de dades. I, realment, no hauràs de pagar per això fins i tot en plans de servidors Linux barats. A més, els seus plans estan optimitzats per al comerç electrònic i proporcionen serveis de migració de llocs gratuïts.

Esteu bastant protegits mentre feu servir InMotion ja que ofereixen serveis gratuïts de còpia de seguretat de dades. A més, la captura de pantalla d’estat en viu es mostra molt útil quan el servidor es desactiva actualitzant qualsevol versió d’aplicació. Amb aquesta bonica característica, realment podeu recórrer en el temps per fer-ho tot correcte.

Actualment, hi ha 3 plans VPS diferents. El pla bàsic “VPS-1000HA-S” apareix amb 4 GB de RAM, amplada de banda mensual de 4 TB, 3- adreces IP i certificat SSL gratuït. Com que podeu allotjar dominis il·limitats, per tant, ofereixen un ampli emmagatzematge de 75 GB a la SSD. A més, podeu obtenir un nom de domini gratuït amb tots els plans de 6 i 12 mesos.

Una vista ràpida de les principals funcions de VPS.

Característiques de inmotion linux vps

InMotion sempre manté l’assistència al client fins als seus nivells de prioritat i serveix les solucions mitjançant xat en directe instantani, skype, entrades i telèfon. Al costat mantenen una enorme base de coneixement. InMotion és un dels nostres proveïdors preferits i estem segurs que molts altres usuaris us dirien el mateix. A més, és el millor lloc per aconseguir tot tipus de solucions d’allotjament amb preus raonables.

6. DreamHost

DreamHost és un dels proveïdors d’allotjament VPS de Linux més barats amb serveis gestionats. Aporten una solució fiable per a bloggers, dissenyadors i desenvolupadors. La companyia, fundada el 1997, recorre un llarg camí i, per tant, és reconeguda com el proveïdor de confiança. Ara es comprometen a proporcionar un 100% de temps de treball i amb un segon servei ràpid.

Només heu d’omplir el procés de checkout i deixaran clar el llançament del servidor en molt poc temps. DreamHost a més té un acord de suport a llarg termini amb Ubuntu que garanteix les darreres actualitzacions, que cobreixen els forats de seguretat i serveis perfectes per a menys temps d’inactivitat. Proporcionen emmagatzematge en unitats SSD 20x més ràpides en lloc de les unitats estàndard SATA.

DreamHost ofereix un tauler de control propi que ajuda a ampliar els recursos. La compra d’un pla que comporta més memòria RAM, emmagatzematge i nuclis de CPU per a un nou projecte és la causa principal de despeses innecessàries, de manera que a través del tauler de control, només podeu demanar més recursos quan calgui. L’escalabilitat com aquesta és bastant estalvi de costos.

A més, els seus plans d’allotjament Linux molt assequibles inclouen funcions estàndard com ara PHP, Perl, Python, Nginx, XCache, accés SSH i molt més. A més, tots els plans inclouen el xifrat de Let que pot ser activat amb un clic i es considera un element essencial al SERP.

Característiques VPS de dreamhost

El pla bàsic només es desenvolupa a 15 dòlars amb 1 GB de RAM i 30 GB d’emmagatzematge en unitats d’estat sòlid. A més, proporcionen un ample de banda il·limitat amb tots els paquets. La millor part dels plans DreamHost que hi ha no hi ha cap límit en el nombre de dominis que podeu allotjar en un sol compte i, per tant, els desenvolupadors i dissenyadors poden iniciar diversos projectes per als seus clients. A més, se li proporcionarà una adreça IP dedicada amb aquest pla.

Si configureu un VPS al vostre compte, però arribeu a la conclusió que aquest VPS no compleix les vostres necessitats i voleu cancel·lar-lo, se us retornarà el servei de l’any complet menys el primer mes per al VPS. El seu personal d’assistència tècnica sempre hi és 24 hores per ajudar-vos. Estan disponibles a Twitter i correus electrònics amb un període de resposta força agradable. El xat en viu està disponible de 18:00 a 22:00 hora estàndard del Pacífic (PST). En definitiva, DreamHost no només és barat, sinó que també és un dels millors proveïdors de VPS de Linux.

7. Bluehost

Rarament hi ha algú que treballa en línia (administradors web, blocaires) i que no sap sobre Bluehost. L’empresa és increïble entre els primers. Bluehost ofereix diferents plans per satisfer les necessitats de diversos clients. Els seus serveis inclouen programes de WordPress compartits, gestionats en núvol, WooCommerce, VPS i plans d’allotjament dedicats. A més, podeu registrar un domini amb ells.

El preu barat de Bluehost fa que Linux VPS sigui accessible per a tothom. La companyia utilitza tecnologies avançades com OpenStack i KVM. A més, mitjançant la implementació del hipervisor KVM, BlueHost garanteix recursos garantits a tots els usuaris de VPS.

Bluehost ofereix cPanel millorat que és el quadre de comandament més intuïtiu del mercat. És molt agradable per als usuaris novells o per a aquells que no vulguin treballar amb línies de comandaments complexes. A més, concedeixen l’accés complet a CentOS i al servidor pel qual vau pagar. Un altre avantatge enorme d’aconseguir Bluehost que els recursos addicionals estan en marxa. Podeu afegir més emmagatzematge a través de cPanel durant qualsevol moment.

Bluehost es converteix en una opció més favorable si busqueu serveis VPS barats, però relativament fiables, amb funcions de diversió. A només 19,99 dòlars el mes. podeu contractar un servidor virtual que tingui CPU de 2 nuclis, 30 GB d’emmagatzematge SAN en SSD, amplada de banda il·limitada i 2 GB de memòria RAM. Inclouen també 1 adreça IP. A més, hi ha 30 dies de devolució de garantia de protecció pels vostres diners. També obtindreu un un nom de domini gratuït.

Tot i que és un bon proveïdor, però hi ha alguns defectes en aconseguir Bluehost. En primer lloc, no proporcionen l’elecció de la ubicació del centre de dades. Una selecció d’ubicació del centre de dades pot ser imprescindible a l’hora de configurar llocs de comerç electrònic. En segon lloc, quan la majoria de les empreses ofereixen xifratge gratuïtament, Bluehost la va incloure com a funció opcional i heu de pagar una quantitat addicional per això.

Una excel·lent atenció al client és la pedra angular del vostre paquet d’allotjament on podeu resoldre les complicacions que tingueu i obtenir solucions dels tècnics. Bluehost us assegurà atenció al client les 24 hores del dia a través de xat en directe, correu electrònic i trucada. Tot i que Bluehost triga fins a 10 menta. en respondre, però en general ofereix serveis força satisfactoris.

8. Host1Plus

Host1plus és un dels proveïdors que ofereixen Linux VPS barat en SSD i, per tant, aporta el rendiment a un nivell totalment nou. Principalment van dissenyar els serveis per a desenvolupadors. Podeu iniciar el vostre servidor VPS només 4 dòlars / mes amb una gran quantitat de característiques de desenvolupament. Els preus baixen encara més amb només augmentar la durada de la subscripció durant més d’un mes.

Host1plus es basa en la robusta infraestructura que utilitza processadors Intel Xeon, virtualització OpenVZ i sistema de caché SSD. A més, la seva connexió permet suport de fins a 500 Mbps. A més, afirmen oferir un sistema d’emmagatzematge RAID 10, conegut per la velocitat ràpida i la taxa mínima de fallada.

funcions d'allotjament host1plus linux vps

Una cosa que volem aclarir que és més assequible per als desenvolupadors experimentats, ja que poden treballar fàcilment en les línies de comandament. D’altra banda, per a usuaris sense experiència i no tècnics, Host1plus ofereix una llicència cPanel que costarà 15 dòlars al mes, cosa que fa que els seus serveis siguin una mica costosos.

Hi ha una sobreabundància de plans per seleccionar i, per tant, podeu localitzar la comoditat que pugui satisfer els vostres requisits. El seu primer pla anomenat “Amber” permet emmagatzemar 20GB Ceph, 512 MB de RAM, 1 CPU central i amplada de banda de 1 TB. A més, Host1plus us permet llançar un pla basat en Linux OpenVZ i Linux KVM.

La configuració d’un servidor VPS amb Host1plus és molt senzilla. Només cal que seleccioneu el vostre centre de dades que estigui situat estratègicament a prop del vostre públic objectiu. Tenen un total de 5 ubicacions al mapa, que són Chicago (Estats Units), Los Angeles (EUA), São Paulo (Brasil), Frankfurt (Alemanya) i Johannesburg (Sud-àfrica). A continuació, trieu el sistema Linux que voleu utilitzar i poseu la informació de facturació. Això és

Sistema operatiu Linux

Host1plus proporciona serveis de suport. Però la única part que ens decepciona és la indisponibilitat xat en directe que només es pot accedir durant els 9-18 GMT + 3. Tot i que la resposta és expeditiva però haurien d’oferir serveis de xat 24 hores al dia per solucionar els problemes del client amb promptitud. També podeu contactar mitjançant correus electrònics o consultar els tutorials i la base de coneixement. En resumint, podem dir que és un bon proveïdor de VPS, però per a desenvolupadors experimentats.

 • 10 millors servidors VPS més barats: els millors servidors VPS barats

9. HostGator

HostGator és sorprenentment comú entre els sol·licitants que volen solucions d’allotjament assequibles. A més de les solucions bàsiques d’allotjament, com ara WordPress compartit i gestionat, també s’afavoreixen a causa de la seva ràpida solució d’allotjament en núvol per a bloggers. Amb HostGator, podeu obtenir el servidor VPS amb o sense cPanel

El vostre servidor virtual està totalment aïllat dels altres usuaris i proporciona control autònom sobre la instal·lació d’un sistema operatiu i configura la configuració. Per a tots els servidors VPS de Linux, proporcionen emmagatzematge en el sistema RAID 10 que proporciona una millor protecció i màxima disponibilitat de les vostres dades. A més, si voleu iniciar un projecte petit, no és necessari obtenir un pla més gran, ja que podeu muntar els recursos fàcilment quan el vostre lloc superi el contingut..

El seu primer pla es denomina Snappy 2000 que proporciona accés a 2 nuclis de CPU, RAM de 2 GB, espai web de 120 GB i amplada de banda de 1,5 TB. Inclouen adreces de 2 IP. HostGator dóna accés a funcions líders com el servidor web Apache, PHP, MySQL, Perl i Python, etc. A més., HostGator assegura la protecció DDOS, Taula de tallafoc IP i algunes altres mesures de seguretat ajustades. Els servidors VPS estan alimentats per processadors Intel.

Quan es tracta de preus, HostGator pot causar un greu xoc. Per una durada més curta, es converteixen en serveis realment cars 79,95 dòlars / mes mentre que el cost comença a disminuir a mesura que augmenteu el període de subscripció i es converteix fins a 19,95 dòlars. Sens dubte, són un excel·lent proveïdor de VPS, però tàctiques com aquesta fan que els clients les evitin.

Segurament el seu personal de client està disponible les 24 hores del dia, però no són tan agudes com haurien de ser. Moltes vegades heu d’esperar almenys 10 minuts, mentre que de vegades el període de retard pot augmentar fins a 30-40 minuts. Hi ha casos rars quan rebem una resposta ràpida.

Sens dubte, quan es tracta del rendiment del servidor VPS, sens dubte són increïbles, però la seva estratègia de preus i serveis de suport són els principals factors de ruptura. Per tant, després de subscriure’s el seu pla si t’adones que no és el servei que desitges, demana un reemborsament ja que proporcionen un Política de reembossament de 45 dies.

10. 1 i 1

1and1 és el proveïdor que inaugura en molt poc temps el servidor Linux més barat. Les tecnologies modernes com la virtualització de VMware, Intel Xeon 2660 v2 & El 1and1 adopta les unitats d’estat sòlid i 2683 v3 per proporcionar serveis de qualitat premium. A més d’això, els seus plans VPS estan alimentats per serveis al núvol.

1&1 ofereix plans tant per a usuaris de Windows com de Linux. Tindreu la possibilitat de triar entre tones de plantilles de sistemes operatius com Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 i 2016, etc..

Proporcionen opcions de centres de dades als EUA, Alemanya i Espanya. El seu paquet més baix consisteix en 1 CPU principal, 512 MB de memòria RAM i una quantitat generosa d’emmagatzematge (30 GB) a les unitats SSD. No és necessari preocupar-se de la transferència de dades mensual, ja que permeten un trànsit il·limitat en tots els plans. A més, inclou certificat SSL.

Tingueu en compte que només permeten 1 adreça IP estàtica. A més, si voleu utilitzar un cPanel o Plesk, heu de subscriure-vos al seu pla de “Cloud M” del servidor virtual. La configuració d’un compte és extremadament senzilla només cal seleccionar el centre de dades i triar el sistema operatiu, les dades de pagament i allà on aneu. Ja està a punt.

Feu un cop d’ull a les característiques destacades de l’1 i del 1;

Featuress del servidor 1and1 vps

1&1 s’assembla molt a una solució VPS per a desenvolupadors experimentats. La raó més notable que ells no va oferir xat en directe, de manera que heu de contactar amb ells per correu electrònic o trucada. Pensem que el xat en viu és més còmode si el vostre primer idioma no és l’anglès i l’ometre d’aquesta característica és decepcionant per als usuaris novells..

Com no tothom és un noi experimentat en la tecnologia i es troba amb diversos incidents. Podem endevinar com se sent quan es produeix un incident crític, però no hi ha manera de rebre ajuda instantània de l’empresa. Així, mai no animem als usuaris nous a seleccionar un proveïdor com l’1&1 que no ofereix un xat en viu molt bàsic. Però si coneixeu l’administració del servidor, és bo anar definitivament i molt assequible.

 • Els 10 millors proveïdors de servidors d’allotjament Linux

 Conclusió

Els llocs més petits funcionen bé amb l’allotjament compartit, però per als llocs web grans, necessiteu absolutament un entorn VPS. Els proveïdors de VPS esmentats anteriorment no són només econòmics, sinó que compleixen perfectament les vostres necessitats de superació. Tots són superiors a la indústria i proporcionen solucions a desenvolupadors, dissenyadors, bloggers i empreses.

Què recomanem per a una solució Linux VPS barata?

Tot i que tots els amfitrions revisats són excel·lents, però sens dubte recomanem allotjament de VPS gestionat per InMotion que està avalat per la infraestructura de Cloud. Cobreix totes les funcions essencials per a desenvolupadors, blocaires i administradors web. També són excepcionalment ràpids i proporcionen un temps de funcionament sòlid de la roca dins dels preus raonables.

Si seguiu plans no gestionats, A2 Hosting és un jugador amb bona reputació i ofereix un servidor VPS de Linux barat..

L’elecció és exclusivament vostra, només cal tenir en compte les vostres disposicions i triar-la de la que hem analitzat anteriorment per obtenir serveis assequibles i valuosos..

Heu provat algun dels proveïdors comentats anteriorment o ho provareu? Compartiu la vostra valuosa experiència amb nosaltres i altres lectors mitjançant comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map