10 millors proveïdors d’allotjament de servidors Windows 2020

0

Així que teniu previst aprofitar-ho Allotjament del servidor Windows però confós per decidir quin és el millor proveïdor que hi ha?


La disponibilitat de desenes d’amfitrions fa que sigui difícil triar entre diferents empreses, però vam fer una investigació a fons i vam trobar algunes de les millors opcions..

Hi ha una diferència significativa entre l’allotjament web de Windows i Linux, a part que aquest últim costa menys diners.

Si ets un desenvolupador o programador que tracta principalment ASP, MS SQL o ASP.net, etc. llavors l’allotjament basat en Windows us resultarà perfecte.

Beneficis bàsics dels servidors amb sistema operatiu Windows:

 • Actualitzacions periòdiques per assegurar un rendiment òptim
 • La companyia de darrere abraça els darrers pedaços de seguretat per a una protecció robusta
 • No cal aprendre habilitats avançades per gestionar la vostra màquina
 • Compatible amb Microsoft FrontPage i funcions avançades
 • Opció perfecta per al desenvolupament d’aplicacions basades en Windows
 • ASP, Visual Basic, Net i ASP.net
 • La interfície gràfica d’usuari és fàcil d’utilitzar en comparació amb Linux
 • Podeu desplegar, instal·lar o canviar les coses fàcilment (a causa de la interfície gràfica)
 • Permet l’accés a l’escriptori remot

Windows Server Hosting vs sistema operatiu Linux

10 millors proveïdors d’allotjament de servidors Windows 2020

1. Kamatera

Quan es tracta d’allotjament web de Windows Server alimentat per núvols, com podem oblidar Kamatera, una plataforma construïda amb tecnologies d’avantguarda i escalabilitat final per allotjar tota la gamma d’aplicacions, llocs web i entorn del sistema operatiu Windows..

A diferència de moltes empreses d’allotjament web que costen molts diners, els seus plans són altament assequibles i permeten una escalabilitat final en moviment. Dit això, podeu augmentar o disminuir qualsevol recurs de servidor com ara emmagatzematge, memòria, potència de processament en pocs clics.

El procés d’escalat és senzill i ràpid, gràcies a l’aprovisionament instantani. Es necessita menys d’un minut per desplegar la vostra màquina Windows desitjada amb els recursos necessaris. Tot el que heu de fer és triar el sistema operatiu que escolliu, la zona de centre de dades, CPU, RAM, emmagatzematge, nom del servidor i cicle de facturació. A més, el seu tauler de control fàcil per jugar també té un paper fonamental per gestionar el vostre compte com un encant.

El que fa que Kamatera destaqui entre altres proveïdors d’allotjament en núvol és l’opció d’assistència al client instantània 24 × 7 que es pot utilitzar a través de xat en directe, trucada telefònica i entrades. A més d’això, també ofereixen una àmplia base de coneixements on podeu obtenir l’autoajuda. Kamatera compta amb dècades d’experiència en el sector, personal expert i maquinari d’última generació per garantir el màxim temps de vida, a més de serveis ràpids.

Tots els servidors (ubicats en 13 regions) utilitzen els processadors Intel més ràpids un 300% més ràpid que les versions anteriors, connectats amb xarxa pública i privada de 40 Gbit i proporcionen un entorn molt aïllat. A més, amb l’ajut de discs SSD, experimentes la major velocitat possible.

Independentment de si necessiteu un pla elaborat prèviament o voleu crear el vostre propi servidor, ofereixen totes dues opcions. Podeu crear un sistema operatiu per a Windows amb fins a 384 GB de RAM, 72 coefficients de vCPU i emmagatzematge d’1 TB..

També hi ha altres opcions de sistema operatiu, incloses CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS i Ubuntu, etc. A més, també podreu implementar la vostra pròpia imatge..

En general, us recomanem que haureu de donar a Kamatera l’oportunitat d’acollir les vostres dades, ja que també hi ha una opció de prova gratuïta de 30 dies també disponible..

2. Vultr: allotjament de Windows fiable al núvol amb 15 opcions del centre de dades

vultr el millor núvol del servidor de Windows

Vultr és relativament un proveïdor d’allotjament nou, llançat el 2014 però gestionat per un equip amb més de 20 anys d’experiència en allotjament web. Ens ha impressionat molt el seu temps de funcionament, velocitat i escalabilitat.

La companyia va créixer ràpidament i es va convertir en un dels gegants proveïdors d’allotjament en núvol que tenen més de 100k + de clients a tot el món.

Vultr ofereix servidors de núvol independents per utilitzar-lo segons les vostres necessitats com Windows o Linux.

Una de les coses destacades és que Vultr ofereix una àmplia gamma de plans amb recursos dedicats. Podeu trobar el pla més adequat i s’adapti a les vostres necessitats.

A més, es presenten les tecnologies del núvol escalabilitat fàcil. Així que en lloc de migrar tot el compte, amb Vultr podeu augmentar o disminuir els recursos immediatament quan calgui.

I també hi ha aprovisionament instantani de servidors automatitzats de metalls nus per fer front al trànsit massiu. Per tant, amb Vultr no us haureu de preocupar mai d’opcions escalables.

Vultr disposa de diversos centres de dades per assegurar una latència baixa que molts host núvols. Ells tenen 15 ubicacions del centre de dades per triar segons la geoubicació de la vostra audiència.

D’altra banda, també ajuda a reduir el temps de càrrega del vostre lloc i de les aplicacions a tot el món. Tota la xarxa està construïda amb unitats d’estat sòlid i maquinari de qualitat empresarial per a una alta velocitat de lectura i escriptura. Així, hi ha un risc molt baix de temps d’inactivitat perquè el sistema canvia automàticament a altres còpies de les vostres dades en cas que es produeixi una fallada del maquinari.

Pot ser que consideri un inconvenient o no que Vultr no ofereix el tauler de control de Plesk per gestionar el servidor d’allotjament de Windows. Proporcionen un senzill tauler desenvolupat a casa amb un instal·lador d’un clic.

Tot i que s’associen a oferir Plesk per a prova de 30 dies. Quant a l’assistència tècnica, podeu enviar entrades o aprendre mitjançant documentació detallada.

Malauradament, no hi ha cap xat en directe. Allotjant-vos a Vultr, no només podeu jugar lliurement, sinó que podeu utilitzar una escalabilitat fàcil i un rendiment de confiança sens dubte.

3. InterServer

InterServer

Interserver té l’objectiu de proporcionar serveis fiables i assequibles. L’allotjament web és un mercat competitiu i Interserver s’ocupa d’ells amb judici des del 1999. La companyia anuncia freqüentment grans descomptes com allotjament a només 1 cent per un temps limitat..

Al costat de diferents tipus de solucions d’allotjament, també podeu registrar un nom de domini amb renovacions molt baixes respecte a la competència.

Igual que altres proveïdors, ofereixen preus més baixos en plans a més llarg termini, com ara tres anys. El seu allotjament amb optimització de Windows inclou prestacions molt il·limitades. Obteniu emmagatzematge il·limitat, transferència de dades, correu electrònic i subdominis. A més, podeu allotjar fins a 20 llocs.

Per obtenir un rendiment ràpid, hi ha un sistema independent de caché basat en SSD. D’altra banda, també n’hi ha CDN integrat gratuït per garantir la càrrega ràpida a tot el món.

Una altra cosa destacable que inclouen còpies de seguretat de dades gratuïtes setmanals de costos, mentre que la restauració requereix l’enviament d’una sol·licitud. A més, les dades emmagatzemen al mecanisme d’emmagatzematge “RAID-10” que tolera les errades. InterServer es troba entre les empreses que ofereixen un 99% de temps de servei i sí que ho fan de manera eficaç per sobre del seu temps de servei promès.

Per a la facilitat del client, inclouen el tauler de control Plesk, que no només ofereix la majoria dels proveïdors de servidors de Windows, sinó també senzill d’utilitzar. També hi ha disponible un certificat SSL gratuït, essencial no només per a la seguretat, sinó per a la classificació del motor de cerca.

No ofereixen dominis gratuïts, sinó que en podeu comprar un al preu rebaixat d’1,99 dòlars. L’empresa manté totes les formes bàsiques com ara el xat en directe, el telèfon i el correu electrònic per ajudar els clients les 24 hores. Segons la nostra experiència, podem dir que es troben entre les empreses amb un xat en viu realment ràpid.

Si no esteu satisfet amb el vostre proveïdor existent, podeu migrar a InterServer perfectament sense pagar ni un cèntim. I, a més de molts beneficis, n’hi ha Crèdit d’AdWords de 100 dòlars i 20% monstre de plantilles descompte esperant-te.

4. DreamHost: allotjament barat del servidor de Windows al núvol

dreamhost

Des de 1997, DreamHost ha crescut constantment i allotjat a dominis de més de 1,5 milions al seu pis. Proporcionen solucions web completes, com ara registre de noms de domini i tot tipus de serveis d’allotjament web.

A diferència dels dos proveïdors esmentats anteriorment, no ofereixen allotjament Windows compartit. Així, si voleu allotjar Windows, podeu fer-ho a la plataforma núvol.

A més, per a Linux, el seu allotjament compartit és una excel·lent elecció, que està avalada per una garantia de funcionament 100%, SSL gratuïta i Política de devolució de 97 dies.

L’allotjament en núvol de DreamHost és un servei no gestionat on teniu permès de desplegar-se Windows, Linux i BSD sistemes operatius. Se li proporcionarà accés complet a l’arrel, de manera que podreu instal·lar el sistema operatiu que vulgueu.

Com a allotjament en núvol alimentat per diverses màquines que actuen com a una, hi ha menys possibilitats d’aturada. El major benefici de la infraestructura del núvol és l’escalabilitat que permet ampliar recursos a l’instant quan sigui necessari.

Ofereixen un munt d’emmagatzematge en servidors SSD. Al seu pla mínim, obtindreu Espai SSD de 80 GB i Emmagatzematge en bloc de 100 GB sense cap cost addicional.

A més, asseguren un entorn aïllat de manera que el vostre lloc no afectarà els altres comptes durant pics de trànsit d’altres.

Aquí tingueu en compte que en un servidor compartit de Windows, el tauler de control de Plesk que es proporciona gratuïtament podria ser degut al cost compartit. Mentre que al núvol DreamHost només ofereixen un senzill quadre de control, per la qual cosa haureu de tenir experiència en la gestió d’allotjament web.

Amb el núvol DreamHost, no haureu de pagar una quantitat forfetària alhora. Podeu cancel·lar els seus serveis en qualsevol moment i, per tant, no cal que hi hagi cap política de reemborsament. A més, podeu integrar fàcilment aplicacions d’emmagatzematge de tercers per emmagatzemar fitxers de còpia de seguretat.

Tot i que disposen d’assistència telefònica en directe i de xat, el suport tècnic DreamHost 24/7 es proporciona principalment a través del sistema de ticketing. DreamHost és una excel·lent elecció, especialment per als desenvolupadors, ja que és fiable i té un accés complet a l’arrel de preus molt assequibles.

5. TMDHosting

TMDHosting

A continuació, es mostra un TMDhosting distintiu que comporta moltes raons que obliguen els sol·licitants a considerar-los quan busquen allotjament al servidor Windows. TMD és particularment un host web estable amb garantia de comercialització del 99.999% i serveis ràpids encesos.

Podeu utilitzar les capacitats del servidor basades en Windows en un entorn compartit. La companyia ha substituït les unitats de filatura de velocitat lenta SSDs que són 20x més ràpids, per tant, el vostre lloc web es carrega més ràpidament.

A més del rendiment, TMDHosting proporciona una enorme devolució de 60 dies que es supera el període estàndard. Per tant, vol dir que teniu més temps per valorar-les. El millor és que el seu pla bàsic pot acollir fins a 6 llocs web, emmagatzematge il·limitat, base de dades MSSQL i amplada de banda..

El més important sempre fan una ràpida disponibilitat dels últims frames .NET. TMD té una forta seguretat del servidor, una protecció de tallafoc i actualitzacions de seguretat actualitzades. Tenen tallafocs actius alimentats pel popular BitNinja. A més, la supervisió automàtica, les actualitzacions automàtiques i els experts en SPAM us mantenen segurs.

L’empresa és prou generosa per oferir allotjament web barat al costat d’un nom de domini gratuït amb cada pla. També hi ha SSL gratuït d’un clic que és important per a la seguretat i per al rànquing SERP.

Per gestionar les funcions d’allotjament, tots els comptes inclouen el tauler Plesk, una mica diferent del cPanel, però fàcil d’operar. Ningú s’imagina executar un lloc web sense còpies de seguretat i, per descomptat, les còpies de seguretat us costen diners addicionals. Però TMDHosting us resulta senzill oferint serveis de restauració gratuïts i còpia de seguretat.

Comptar amb experts de l’ajuda tècnica és sempre millor en lloc de confiar en l’assistència de tercers. TMDhosting posa a disposició l’assistència al client durant tot el dia amb diversos canals com ara xat en directe i entrades.

L’assistència telefònica també està disponible de dilluns a divendres. Obteniu els millors serveis de valor econòmic i els plans de servidor Windows assequibles amb totes les campanes i xiulets per fer un bon funcionament.

6. A2Hosting

Servidor VPS de Windows a2hosting

És un dels amfitrions web més flexibles de la indústria, A2Hosting va adaptar els seus serveis segons les necessitats del client. L’empresa comença el 2001 per donar servei a clients seleccionats, però el 2003 van decidir donar servei a un mercat més ampli introduint diversos serveis d’allotjament web a través de la seva plataforma..

Avui presenten els plans del servidor Linux i Windows. Al costat de VPS i dedicat, fins i tot es pot utilitzar Windows hosting en un entorn compartit a preus econòmics.

A2Hosting sap quanta velocitat és crucial per als seus clients. Així, independentment del tipus d’allotjament (compartit, VPS, etc.), hi ha tots els paquets Servidors basats en SSD per a transferència de dades sense problemes. A més, podeu triar la ubicació del centre de dades (EUA, Europa i Àsia).

Una ubicació més propera als vostres clients permet que les dades puguin viatjar ràpidament des del centre de dades al navegador del client, per tant, es farà un temps de càrrega ràpid. Fins i tot podeu configurar tecnologies Turbo per obtenir l’avantatge de velocitat addicional.

Al servei d’allotjament compartit de Windows A2hosting és la manera més barata d’utilitzar les tecnologies del sistema operatiu Windows. Se li proporcionarà espai web SSD il·limitat per a necessitats d’emmagatzematge senceres, com ara sistemes operatius, bases de dades.

A més, cada pla inclou una transferència de dades il·limitada, cosa que significa que no hi ha cap restricció mensual en el nombre de visites.

El seu allotjament de Windows inclou el tauler de control Plesk, que té una interfície intuïtiva per a la gestió de dominis, correus electrònics i bases de dades, etc. Versions ASP.NET, .NET, Silverlight, així com certificats SSL gratuïts.

Normalment, el sistema operatiu Windows és criticat per mesures de seguretat pobres. A2Hosting proporciona una protecció adequada contra activitats malintencionades.

Exploració de virus, actualitzacions del nucli, tallafoc, i especialment el sistema contra la força bruta et protegeix de tots els costats. Per tant, no us haureu de preocupar de la seguretat al servidor web de Windows.

L’assistència al client és l’eix vertebrador de qualsevol empresa d’allotjament web; també van gestionar l’assistència al client amb prudència. El xat en directe, els correus electrònics i l’assistència telefònica estan disponibles el 24/07/365 per obtenir ajuda.

A2Hosting és un amfitrió web fiable, si voleu allotjament Windows o Linux. A més, obtindreu increïble garantia de devolució en qualsevol moment (és a dir, en un reemborsament complet de 30 dies i, a continuació, es proporciona el servei no utilitzat).

7. GoDaddy

Allotjament web Godaddy per a finestres

Si teniu un pressupost baix i cerqueu allotjament barat per a servidors de Windows, Godaddy és una opció raonable. GoDaddy és el registre de domini més gran que gestiona dominis més de 76M. A més del registre de dominis, ofereixen allotjament web de Linux i Windows.

GoDaddy és conegut per un enorme descompte introductori on podeu estalviar diners importants signant contractes a llarg termini com ara tres anys. També podeu comprar eines de màrqueting, seguretat web, serveis de SEO, allotjament de correu electrònic i eines d’oficina.

GoDaddy va estar al capdavant a causa d’una avaria important dels serveis quan van caure els seus serveis d’allotjament i correu electrònic, que afecten greument la seva reputació. Però ara han millorat molt i després d’això, no hi ha cap cas important d’interrupció dels serveis.

Proporcionen 99,9% temps de vida i tenen protocols de seguretat amb protecció activa DDoS. Hi ha gairebé 50 aplicacions més que es poden desplegar amb un clic. Per a la gestió de l’allotjament, un tauler de control gratuït de Plesk està equipat amb tots els plans força famosos pel servidor VPS de Windows.

Al seu primer pla “Economia”, inclouen l’emmagatzematge de 100 GB i l’amplada de banda il·limitada. A més, permet 10 bases de dades MySQL i 1 MSSQL. Permet allotjar 1 domini mentre que els altres dos plans poden albergar un nombre il·limitat de llocs web.

És possible que escolteu el nom de domini gratuït, però GoDaddy fa un treball diferent. Juntament amb el nom de domini gratuït proporcionen correu electrònic gratuït de Microsoft Office 365 per al primer any de subscripció.

No hi ha cap còpia de seguretat gratuïta inclosa en cap paquet, tot i que hi ha un servei de còpia de seguretat opcional que costa només 0,99 dòlars al mes. Creen còpies de seguretat automàtiques, a més de control de seguretat.

GoDaddy està molt limitat pel que fa al servei d’atenció al client, la principal manera d’assistir els clients és a través de correus electrònics mentre el xat en viu està disponible en hores específiques. Sí, GoDaddy es va enfrontar a esdeveniments adversos en el passat, però la companyia va millorar substancialment per proporcionar solucions web estables.

8. 1 i 1 IONOS: allotjament del servidor VPS de Windows més barat

Windows 1 i 1 barat VPS amb plesk

Va començar el seu viatge el 2003, és possible que en parli principalment com a registrador de dominis a causa d’ofertes promocionals distintives, com ara Dominis de 0,99 dòlars i descomptes importants en la compra d’extensions populars com .com. Però 1&1 és més que un registrador de dominis. Ofereixen un extens catàleg de productes d’allotjament web, seguretat web, màrqueting en línia, allotjament de correu electrònic i eines de creació de llocs web.

Si no voleu fer un gran forat a la butxaca, 1and1 és una manera assequible de llançar un servidor d’allotjament de Windows. Podeu fer servir ASP.NET i .NET mentre que només costa menys d’un dòlar mensualment. Fins i tot el seu primer pla ofereix un emmagatzematge il·limitat i us permet allotjar dominis il·limitats.

També, amb una subscripció anual, obtindreu un nom de domini gratuït per al primer any. 1&1 és competent per oferir un 99,9% de temps de treball, però, des de la perspectiva de la velocitat, és possible que hagueu de preocupar-vos de l’optimització i haureu de tenir un CDN actiu. La gran cosa és que, fins i tot amb el servidor Windows més barat, la vostra inversió està protegida per una política de reembossament de 30 dies.

1and1 compta amb diversos centres de dades a deu llocs diferents, entre ells Espanya, Alemanya, Regne Unit i Estats Units, que permeten oferir funcions com ara la geo-redundància. Mitjançant aquest sistema, emmagatzemen les vostres dades en dos centres de dades separats de manera que no sereu afectats per fallades de maquinari.

Com altres hostes web, 1&1 IONOS ofereix un servei d’allotjament segur mitjançant la implementació tallafocs, supervisió del servidor, defensa DDoS, etc. Però per obtenir més cura, també podeu habilitar la seguretat SiteLock opcional que és un servei eficaç contra vulnerabilitats i hacks. Podeu aprofitar-ho amb prova de 30 dies i, a continuació, només 0,99 dòlars / mes.

Tots els plans de Windows també inclouen allotjament de correu electrònic. Podeu crear fins a 100 comptes de correu electrònic. Tingueu en compte que cada compte té 2 GB d’emmagatzematge de correu electrònic.

Juntament amb altres regalos, 1and1 crèdit de màrqueting de 100 dòlars de regal per a la promoció de Bing. El correu electrònic, el xat i el telèfon són les principals maneres d’ajudar tècnica les 24 hores del dia. Si us queda sense diners en efectiu i voleu allotjar el Windows més barat, 1and1 és, sens dubte, una opció per pensar.

9. HostWinds

hostwinds

El llançament del HostWinds el 2010 és un proveïdor d’allotjament Windows VPS guanyador de diversos premis. Una vegada es van inscriure a la llista de 500 Inc..

La categoria d’allotjament VPS HostWinds inclou les dues opcions; Linux i Windows. Van posar la decisió a les vostres mans sobre si escolliu el pla de Windows VPS gestionat o no gestionat.

Si sou una persona amb experiència, podeu estalviar costos considerablement triant un servidor no gestionat mentre que per als blocaires / desenvolupadors nous a VPS, les solucions gestionades són les més adequades per a ells..

HostWinds us permet triar entre diverses versions del sistema operatiu Windows. Saben la importància de la velocitat per als propietaris de llocs web i els visitants, és per això que tots els servidors s’uneixen a aquesta Ports i SSDs de 1 GB.

A més, podeu triar un centre de dades entre Dallas o Seattle segons el públic que s’orienti geogràficament. Hostwinds és una de les poques empreses que es comprometen a lliurar sorprenent Disponibilitat del 99,999%. Dit això, el vostre client sempre tindrà accés al vostre lloc web.

També van prendre moltes mesures perquè els seus serveis puguin funcionar. A més del control bàsic, també hi ha automàtica Sistema de detecció DDoS. A més, amb la presència de còpies de seguretat nocturnes, podreu operar lliurement a només $ 1 / mes.

A causa del VPS, obteniu un compte d’allotjament completament privat d’altres. Significa que no hi ha cap risc que la seva compte pugui ser pertorbada per altres llocs pesats del mateix servidor.

L’escalabilitat és una de les parts essencials per mirar si preveu un creixement instantani a prop del futur. Permeten actualitzar el VPS perfectament i per a opcions més redundants, teniu paquets dedicats disponibles.

Tingueu en compte que no hi ha cap quadre de control gratuït de Plesk, cosa que significa que haureu de pagar uns quants dòlars addicionals per obtenir una llicència. El cost de la llicència depèn de la versió que prefereixis triar.

L’àrea d’assistència al client d’HostWinds és força impressionant on la persona d’assistència apareix en pocs segons al xat en viu. A més, també són útils les entrades d’assistència, el telèfon i una base de coneixement.

10. CloudWays: el millor servidor d’allotjament de Windows gestionat per núvol

cloudways

Des dels seus inicis, Cloudways és la millor solució per als servidors Linux i Windows. S’han associat amb diversos proveïdors de núvols líders com Vultr, Amazon i Google, etc., i han facilitat els seus serveis juntament amb una assistència activa al client. A través de Cloudways obtindreu serveis gestionats d’arquitectura de núvols d’avantguarda a un preu raonable.

Cloudways és una mica la millor opció si no voleu tractar coses tècniques o en una etapa inicial. Permet utilitzar fàcilment Amazon, Google, Kyup, Vultr i Linode núm.

Aquí teniu en compte que, com altres empreses del núvol, el tauler de Plesk no està inclòs gratuït. Per a la seva gestió, podeu comprar una llicència Plesk o bé gestionar-la a través del seu tauler de control simplificat.

Tot i que Cloudways inclouen Let’s Encrypt SSL gratuït, diversos sistemes de memòria cau per a la velocitat i, el més important, l’atenció al client les 24 hores i el dia a través del xat en viu.

La majoria dels proveïdors de núvols no us afecten la migració del lloc mentre que Cloudways n’ofereixi un migració gratuïta per compte. Per als usuaris de WordPress, disposen d’un complement de WordPress per a la transferència de dades. I per a altres, heu de presentar una sol·licitud.

La part més destacable de Cloudways que, a causa de la seva associació amb altres proveïdors, posen a la seva disposició una gran varietat de centres de dades per allotjar el vostre lloc o aplicació. A més, pot utilitzar els seus serveis gratuïtament registrant-se en un compte de prova de 3 dies.

CloudWays inclou un instal·lador d’un clic al seu tauler de control que és compatible Més de 10 aplicacions com WordPress. I també hi ha la disponibilitat d’algunes opcions d’allotjament avançades que normalment no es poden trobar en allotjament Windows compartit, com ara la clonació d’un clic i la posada en escena..

No hi ha cap política de reemborsament perquè en cap mes podeu cancel·lar els seus serveis i, per tant, no es cobrarà cap rebut. És una manera còmoda de desplegar màquina Windows juntament amb canals de suport actius.

11. HostGator

hostagor

Finalment, però no menys important, HostGator és un nom destacat en el sector de l’hostaleria. Els grans descomptes són un dels punts de la seva popularitat. Podeu llançar ASP.NET a preus molt competitius. I obteniu amplada de banda i emmagatzematge no modificats. Sobretot, el potent quadre de control de Plesk s’inclou amb els plans d’allotjament de Windows sense cobrar cap cost addicional.

HostGator ofereix una garantia de temps de vida del 99,9% que s’aplica tant a les fallades de maquinari com a la xarxa. I, si el temps d’obtenció és inferior al percentatge promès, emetran crèdit d’allotjament al vostre compte.

El seu servidor d’allotjament Windows conté tones de funcions de programació múltiples versions ASP.NET, PHP, Python, AJAX, i molts més.

HostGator és un dels amfitrions que ofereixen una política de reemborsament diferenciada. HostGator ofereix, en cas que la majoria de les empreses proporcionin 30 dies o cap política de reemborsament del pla de Windows 45 dies seguretat per als vostres fons.

En oposició a molts, permeten un nombre il·limitat de bases de dades MSSQL i MySQL. I cada compte sorgeix amb certificats SSL gratuïts compartits.

Gairebé 40 scripts open source es pot instal·lar amb un sol clic. Quan creeu un lloc, potser necessiteu un bon disseny.

Actualment, HostGator manté gairebé 4500 plantilles gratuïtes relacionades amb diferents categories. No et preocupis per la migració del lloc web existent, ja que ofereixen migració gratuïta i transferència de domini.

Tot i que HostGator és un gran host web que ofereix opcions escalables i assequibles. Però no hem trobat el seu xat en viu tan ràpid. Majoritàriament, el temps mitjà de resposta és d’entre 5 minuts i no és ràpid.

A més, es poden utilitzar entrades de suport i telèfon per a consultes. No obstant això, la presència de diverses maneres d’assistir als clients és efectivament útil. També tenen una àmplia base de coneixement on es poden trobar guies de bricolatge i tutorials d’autoaprenentatge.

Pensaments finals: quin servidor d’allotjament de Windows he de triar?

Per tant, quin heu de triar per gaudir de serveis ràpids, d’allotjament de confiança i assistència tècnica de guru?

Vam enumerar algunes de les principals empreses d’allotjament web del sistema operatiu Windows per allotjar els vostres projectes en una plataforma de confiança recolzada en infraestructures de classe empresarial. Tanmateix, aquí teniu les nostres recomanacions:

A2Hosting: No només són assequibles per a servidors Windows, sinó que són prou generosos per oferir allotjament SSD il·limitat, assistència guru, tauler de control Plesk Onyx, certificats SSL gratuïts i servidors turbo 20x més ràpids juntament amb una garantia de devolució de diners en qualsevol moment..

DreamHost: Necessiteu més espai i emmagatzematge massiu en bloc? En aquest cas, trieu DreamHost perquè obtindreu l’emmagatzematge gratuït de blocs de 100 GB, l’allotjament d’estat sòlid de 80 GB i l’ample de banda sense restriccions. Amb ells, podeu desplegar fàcilment el sistema operatiu Windows, BSD i Linux.

1 i 1: Si sou un principiant o teniu el pressupost més baix, no dubteu en anar amb 1and1. En aquesta llista de millor allotjament del servidor Windows, són els més barats per disposar d’emmagatzematge de 100 GB, certificat SSL gratuït de Wildcard, RAM de 2,5 GB i assistència al client 24 hores per diversos canals.

Ara toca decidir quin és el que més s’adapta als requisits del vostre projecte i prendre una decisió sàvia. Necessiteu més ajuda? No dubteu a preguntar a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map