10 cele mai bune furnizori Linux VPS ieftine 2020

1

Vânăți serverul VPS pentru găzduirea proiectelor dvs. de outgrowing?


Sunteți curios dacă există vreun furnizor VPS Linux ieftin?

VPS se referă la un server privat virtual și, de asemenea, descris ca server dedicat virtual. În acest tip de găzduire, un server fizic este împărțit în mai multe mașini virtuale cu resurse dedicate, cum ar fi RAM, stocare și procesor.

Un server VPS permite mai mult control, cum ar fi instalarea sistemului de operare și a administrației dorite. Poate deține site-uri mai mari eficient, datorită mediului dedicat. Deși serverul VPS este de asemenea distribuit între diverși utilizatori, dar există o cantitate semnificativ mai mică de utilizatori pe întregul server.

Câteva beneficii unice dețin serverul VPS

 • O scalabilitate ușoară și alte resurse pot fi adăugate doar navigând în panoul de control
 • Oferă un mediu segregat fiecărui utilizator, prin urmare, nu poate fi întrerupt de către VPS-ul vecin
 • Asigurați o mai mare securitate
 • Fiecare utilizator are resursele sale dedicate, cum ar fi RAM, CPU și stocare, etc.
 • Oferă cea mai mare viteză de exploatare și rapiditate rapidă, precum serverul dedicat, la jumătate din cost. Îți oferă acces root și chiar poți modifica sistemul de operare
 • Aveți posibilitatea să alegeți să folosiți server VPS gestionat și neadministrat și multe altele

Datorită vârfului de mai sus al funcțiilor de linie, se arată în general că astfel de servicii ar putea fi extrem de costisitoare. Dar într-adevăr nu este. O găzduire VPS vă poate costa mai mult decât găzduirea partajată, dar rămâne totuși accesibilă.

furnizori de server linux vps ieftine

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui server VPS ieftin, care să funcționeze cu sistemul de operare Linux și să ofere o mai mare fiabilitate, securitate și liniște sufletească, atunci veniți la locul potrivit.

Top 9+ Cele mai bune furnizori de gazduire Linux VPS ieftine 2020

1. Kamatera

Kamatera

Kamatera este un loc perfect pentru pasionații de Linux și Windows care caută un singur ghișeu pentru a folosi serverele virtuale extrem de accesibile, dar scalabile, alimentate de infrastructura cloud. Compania are ani de experiență în sectorul IT (funcționează din 1995), adică peste două decenii. Acestea fiind spuse, sunt capabile să ofere servicii de ultimă oră, liniște sufletească și servicii orientate către performanță în întreaga lume prin mai multe centre de date situate pe patru continente..

Kamatera vă permite să alegeți dintre până la 13 centre de date globale susținute de unități de stare solidă, procesoare Intel Platinum puternice și lățime de bandă de 400 Gbit, cu o autonomie de 99,95%. Cu consola lor web, este nevoie de mai puțin de 60 de secunde pentru a implementa cloud Linux VPS, deoarece totul este automat, datorită furnizării instantanee. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți locația din centrul de date, serverul preferat, sistemul de operare / aplicația necesar, numărul de procesoare, ramul, stocarea, parola și numele proiectului.

Există o mulțime de sisteme de operare (peste 100 de imagini OS) disponibile pentru instalare cu diferite versiuni, inclusiv Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian, etc. Se poate instala cu ușurință cPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin și De asemenea, LEMP, datorită panoului de control personalizat, ușor de utilizat. De asemenea, dezvoltatorii pot implementa un sistem de operare personalizat. Complementele precum backup-urile, rețeaua privată și găzduirea administrată pot fi activate în timpul procesului de implementare sau ulterior în funcție de dvs..

Pe lângă cloud VPS, Kamatera oferă o gamă variată de produse, inclusiv stocarea blocurilor, echilibratorul de sarcină, firewall-ul, rețeaua privată de cloud și servicii cloud gestionate pentru toată gama de utilizatori. Planurile lor de stocare în bloc încep de la 0,05 USD / GB pe lună, potrivite pentru stocarea bazelor de date și aplicații la costuri reduse. Echilibratorul de încărcare este util atunci când gestionați un site web, aplicații sau mediu de dezvoltare uriaș pentru a împărți sarcina de muncă între mai multe pentru a minimiza problemele de performanță.

Kamatera planifică prețul

Kamatera oferă până la 9 planuri pre-adaptate, împreună cu opțiunea personalizată, unde puteți configura fiecare aspect al serverului dvs. Primul pachet aduce puterea de 1 vCPU, 1 GB Ram, spațiu SSD de 20 GB și o lățime de bandă gigantă de 5 TB cu prețul a doar 4 USD / lună sau 0,005 USD / oră – nu este nesimțit de scăzut? Aveți două opțiuni în ceea ce privește sistemul de facturare; pe oră și lunar. Toate aceste avantaje vin cu asistență clienți premium disponibilă 24/7. Se așteaptă un proces gratuit de 30 de zile HostingSprout vizitatori, așa că dați-I ÎNCercarea imediat azi.

2. Vultr (Doar 2,50 USD / lună)

Vultr Linux VPS servere acasă

Indiferent dacă sunteți dezvoltator, webmaster sau blogger, Vultr oferă cele mai ieftine servere VPS Linux, capabile să ruleze diferite distrosuri, aplicații și să instaleze ISO-uri personalizate. În ciuda faptului că oferă servicii de găzduire în cloud nesanțabil accesibile pentru dezvoltatori, viteza de funcționare și de redare a acestora sunt de asemenea incredibile. Disponibilitatea mai multor centre de date din întreaga lume asigură o latență scăzută, astfel viteza de încărcare mai rapidă. Puteți selecta dintre 16 locații și configura cel mai apropiat server cloud pentru publicul țintă.

Centrele de date ale Vultr constau din servere de talie mondială construite cu hardware la nivel de întreprindere, SSD-uri, procesoare Intel și infrastructură de ultimă oră. Nu puteți obține maximum din instanțele dvs. fără un panou de gestionare prietenos și puternic, de aceea vă oferă un panou de control intuitiv, bogat în funcții, care face ușor de implementat, distrus, modificat și configurat setările sistemului în câteva clicuri de mouse . Acestea asigură capacitatea de utilizare finală, oferind acces complet la control și admin prin intermediul mașinii tale virtuale.

În cazul în care gazda partajată tradițională solicită să vă abonați planuri pe termen lung pentru a beneficia de reducere maximă, Vultr vă valorizează banii deoarece oferă un sistem de facturare pe oră și lunar. Sistemul lor de facturare calculează resursele utilizate și creează facturi în funcție de resursele utilizate. Acestea fiind spuse, plătiți doar pentru ceea ce utilizați (plătiți-vă-mergeți). Dezvoltatorii pot integra API în mediul lor de dezvoltare și pot gestiona rapid serverele lor.

Pentru diferite gusturi de sisteme de operare și pentru a satisface toate tipurile de nevoi ale utilizatorilor, există o gamă largă de distros, inclusiv CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD și CoreOS, etc. În plus, puteți să implementați cu ușurință o mașină Windows pentru ASP, Aplicații bazate pe Net și Windows. Izolarea rețelei private se poate realiza folosind adrese IP IPv4 și IPv6. În total, recomandăm cu mare încredere Vultr pentru dezvoltatori și programatori, precum și webmasteri care caută VPS cu cloud costuri reduse.

3. A2Hosting

A2Hosting este un alt furnizor de VPS Linux ieftin, de top, care oferă clienților o multitudine de funcții ca parte a serviciilor lor. Sunt apreciați profund ca unul dintre cei mai buni și valoroși furnizori de hosting. Înființată în 2003, A2Hosting oferă acum planuri de găzduire WordPress partajate, cloud, VPS, dedicate și specializate. Și în cel mai scurt timp puteți configura și un server VPS.

Ofera neadministrate, gestionate și Core VPS pachete de găzduire Serviciul neadministrat începe la 5 $ și considerată cea mai bună opțiune VPS cu preț mic pentru dezvoltatorii cu experiență. Spre deosebire de planurile gestionate, un serviciu neadministrat oferă acces root, astfel încât să ai controlul complet asupra sistemelor de operare, setări esențiale precum un boot, oprire și multe alte drepturi administrative.

A2Hosting oferă multiple opțiuni pentru centrele de date situate în SUA (Michigan), Europa (Amsterdam) și Asia (Singapore) fără a impune nicio taxă suplimentară. Toate serverele lor sunt dotate cu stocare SSD și, prin urmare, vă puteți aștepta la un avantaj major al vitezei. Aveți, de asemenea, opțiunea de a declanșa Turbo Boost în procesul de checkout pentru creșterea vitezei. Mai mult, A2Hosting vă permite să alegeți din sistemul de operare Linux, cum ar fi Debian, CentOS, Ubuntu și multe altele.

Toate planurile neadministrate sunt configurabile și, astfel, vă permite să selectați nucleele procesorului, stocare, lățime de bandă și RAM, etc., conform specificațiilor dvs. Cel mai de bază plan neadministrat include stocare de 20 GB, 1core, 512MB și transfer de date 2TD. Sarcinile pot fi realizate prin linii de comandă, dar aveți opțional cPanel care va costa 19,95 USD.

configurarea serverului VPS linux A2hosting

Dar dacă sunteți în căutarea unor soluții de pace și nu vă gândiți să plătiți pentru aceasta, atunci planurile lor gestionate sunt pentru dvs.. Planul vine în valoare de 32,99 USD / lună cu 4 GB RAM, 75 GB spațiu SSD, SSL gratuit, 4 vCPU, cPanel și funcții de viteză Turbo. Dar nu vă va oferi accesul root, care va fi o problemă pentru unii utilizatori. Așadar, dacă utilizatorii doresc acces root în serviciile VPS gestionate, A2 oferă planuri Core VPS special concepute cu același cost.

Împreună cu serviciile de calitate premium oferă și asistență clienților la nivel Guru. Sistemul de chat live, telefon, Skype și ticketing 24/7 sunt menținute pentru rezolvarea imediată a problemelor clienților. În plus, toate planurile sunt susținute oricând garanție de returnare a banilor, în primele 30 de zile de rambursare completă, apoi rambursare proporțională. Acestea oferă servicii de migrare site-uri gratuite. Absolut le recomandăm, deoarece A2hosting este un furnizor sigur, stabil și de încredere.

4. Hostinger – 3,95 USD / lună

Când vorbim despre gazdă WordPress gratuită „fără anunțuri”, Hostinger este suficient de generos pentru a vă ajuta să creați un site web fără să plătiți un singur ban. Deși contul gratuit vine cu acces limitat, dar permite configurarea unui site complet funcțional. În afară de planurile lor ieftine de găzduire partajată, acestea au, de asemenea, găzduire de server privat virtual ieftin din industrie, la pachet cu suport Linux și diverse distros. De asemenea, permite o adresă IP dedicată pentru maparea portului personalizat prin IPv4 și IPv6 chiar și pentru pachetul foarte de bază.

În timp ce căutați un VPS ieftin pentru Linux, Hostinger include o gamă largă de distro, cum ar fi CentOS 64 biți, CentOS cu cPanel și WHM, panoul de control VestCP, panoul Webuzo, Fedora, Ubuntu și Debian, etc. obțineți diverse distribuții și arhitecturi pentru a configura mediul de găzduire dorit pentru proiectele dvs. Pentru confortul utilizatorului final, există instalatori de scripturi cu un singur clic care permit implementarea ușoară a oricărui sistem de operare, servere Minecraft, VPN-uri și integrare cu alte aplicații. Mai mult decât atât, o caracteristică cu un clic conține toate scripturile populare și opțiunile de sistem de operare.

Toate serverele Hostinger VPS construite cu unități de stare solidă și hardware de ultimă generație, ceea ce înseamnă că performanța rapidă a fulgerului este garantată. SSD-urile funcționează cu 20x sau mai mult în comparație cu unitățile mecanice tradiționale. Acestea fiind spuse, oferă o viteză mai mare de I / O chiar și în timpul creșterilor în trafic. O fiabilitate ridicată este, de asemenea, asigurată prin utilizarea procesoarelor Intel Xeon și 128 GB RAM. Combinarea tuturor acestor echipamente hardware de ultimă oră are ca rezultat o platformă optimizată pentru performanță, creată pentru servicii uluitoare.

Datorită instrumentelor de gestionare puternice, care facilitează extragerea maximă a serverului virtual, din tabloul de bord, executarea copiilor de rezervă și implementarea containerelor de instalare sunt rapide. Asistența tehnică în permanență este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta prin chat live și e-mail chiar și pentru conturile VPS neadministrate. Este posibil să știți că multe gazde nu oferă asistență pentru clienți pentru servicii neadministrate, dar nu este adevărat atunci când alegeți Hostinger. Au echipă internă de experți care îți rezolvă problemele cât mai repede. Planul de bază costă doar 3,95 USD / lună cu 1 GB RAM, 2,4 GHz, stocare SSD de 20 GB și lățime de bandă de 1 TB..

5. Gazduire InMotion

InMotion este o companie de top pe care cu siguranță îți va plăcea să o întâlnești atunci când cauți server VPS accesibil. Toate serverele lor virtuale au caracteristici de ultimă generație. Punctul convingător că prezintă o infrastructură bazată pe cloud pentru a-și face serviciile imbatabile. Mai mult, veți primi servicii gratuite de administrare a serverului, cum ar fi actualizări ale sistemului de operare și corecții de securitate, etc. Acestea oferă în total două locații pentru a alege centrul de date: Washington, D.C și Los Angeles, CA.

InMotion include numeroase caracteristici puternice. Toate planurile sunt incluse cu cPanel care este cel mai intuitiv panou de control din industrie, care facilitează gestionarea funcțiilor precum domenii, e-mail și baze de date. Și cu adevărat nu trebuie să plătiți separat pentru aceasta, chiar și în planurile ieftine de server Linux. De asemenea, planurile lor sunt optimizate pentru comerțul electronic și oferă servicii gratuite de migrare a site-urilor.

Sunteți destul de securizat în timp ce utilizați InMotion, deoarece oferă servicii gratuite de rezervă de date. Plus instantaneu Live State se dovedește foarte util atunci când serverul dvs. a fost deconectat prin actualizarea oricărei versiuni a aplicației. Cu această caracteristică drăguță, puteți efectiv să vă întoarceți în timp pentru a obține totul bine.

În prezent, există 3 planuri VPS diferite. Planul de bază „VPS-1000HA-S” apare cu 4 GB RAM, lățime de bandă lunară 4TB, 3- adrese IP și certificat SSL gratuit. Deoarece puteți găzdui domenii nelimitate, astfel încât acestea oferă, de asemenea, o stocare bogată de 75 GB pe SSD. În plus, puteți obține un nume de domeniu gratuit cu toate planurile de 6 și 12 luni.

O vizualizare rapidă a principalelor funcții VPS.

Caracteristicile inmotion linux vps

InMotion menține întotdeauna asistența clienților la nivelurile lor prioritare și servește soluțiile prin chat live instant, skype, bilete și telefon. Alături de aceștia își păstrează și o enormă bază de cunoștințe. InMotion este unul dintre furnizorii noștri preferați și suntem siguri că mulți alți utilizatori v-ar spune la fel. În plus, este cel mai bun loc pentru a obține toate tipurile de soluții de găzduire la prețuri rezonabile.

6. DreamHost

DreamHost este unul dintre cei mai ieftini furnizori de hosting VPS Linux cu servicii administrate. Acestea aduc o soluție fiabilă pentru bloggeri, designeri și dezvoltatori. Înființată în 1997, compania are un drum lung și, prin urmare, a fost recunoscută ca fiind furnizorul de încredere. Acum s-au angajat să ofere timp de funcționare 100% și sub un al doilea serviciu rapid.

Trebuie doar să completați procesul de finalizare, iar acestea vor fi clare pentru a lansa serverul în cel mai scurt timp. În plus, DreamHost are un acord de asistență pe termen lung cu Ubuntu, care asigură cele mai recente actualizări, acoperind gaurile de securitate și serviciile perfecte pentru timpul de inactivitate. Oferă stocare pe unități SSD de 20x mai rapid în loc de unitățile SATA standard.

DreamHost oferă un panou de control realizat în casă, care ajută la creșterea resurselor. Achiziționarea unui plan care poartă mai multe nuclee de memorie RAM, stocare și procesor pentru un nou proiect reprezintă cauza majoră a cheltuielilor inutile, astfel încât prin intermediul panoului de control, puteți comanda mai multe resurse doar atunci când vi se cere. Este posibil ca scalabilitatea să reducă costurile.

În plus, planurile lor foarte accesibile de găzduire Linux sunt dotate cu funcții standard precum PHP, Perl, Python, Nginx, XCache, acces SSH și multe altele. În plus, toate planurile includ criptarea Let care poate fi activată printr-un clic și este considerată un element esențial în SERP.

Caracteristici VPS dreamhost

Planul de bază se dezvoltă doar în $ de 15 cu 1 GB RAM și 30 GB stocare pe unități de stare solidă. De asemenea, acestea oferă o lățime de bandă nelimitată cu toate pachetele. Cea mai bună parte a planurilor DreamHost există nicio limită la numărul de domenii pe care le puteți găzdui pe un singur cont și astfel dezvoltatorii și designerii pot iniția mai multe proiecte pentru clienții lor. În plus, vi se va primi o adresă IP dedicată cu acest plan.

Dacă configurați un VPS în contul dvs., dar ați ajuns la concluzia că acest VPS nu răspunde nevoilor dvs. și doriți să îl anulați, veți fi rambursat serviciul pe tot anul minus prima lună pentru VPS. Personalul lor de asistență tehnică este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta. Sunt disponibile pe Twitter și e-mailuri cu o perioadă de răspuns destul de frumoasă. Chat-ul live este disponibil de la 6 la 22:00 la ora standard din Pacific (PST). În total, DreamHost nu este doar ieftin, ci și unul dintre cei mai buni furnizori VPS Linux.

7. Bluehost

Rar există cineva care lucrează online (webmasteri, bloggeri) și care nu știe despre Bluehost. Compania este incredibil de răspândită printre cei care încep. Bluehost oferă diferite planuri pentru a satisface nevoile unei varietăți de clienți. Serviciile lor cuprind WordPress partajat, cloud, gestionat WordPress, WooCommerce, VPS și planuri dedicate de găzduire. De asemenea, puteți înregistra un domeniu cu acestea.

Prețurile ieftine ale Bluehost fac ca VPS-ul Linux să fie accesibil tuturor. Compania utilizează tehnologii avansate precum OpenStack și KVM. Mai mult, prin implementarea hipervizorului KVM, BlueHost asigură resurse garantate fiecărui utilizator VPS.

Bluehost oferă cPanel îmbunătățit care este cel mai intuitiv tablou de bord de pe piață. Este foarte plăcut pentru utilizatorii începători sau pentru cei care nu doresc să lucreze cu linii de comandă complexe. De asemenea, acestea acordă accesul complet la CentOS și la serverul pentru care ați plătit. Un alt avantaj uriaș de a obține Bluehost că resursele suplimentare sunt pe deplin. Puteți adăuga mai mult spațiu de stocare prin cPanel din mers.

Bluehost devine o alegere mai favorabilă dacă căutați servicii VPS ieftine, dar relativ fiabile, cu caracteristici de delugare. Cu doar 19,99 USD / lună. puteți angaja un server virtual care are procesor cu 2 nuclee, 30 GB stocare SAN pe SSD, lățime de bandă nelimitată și 2 GB RAM. Acestea includ și o adresă IP. Există, de asemenea, 30 de zile de protecție înapoi garanție pentru banii dvs. Veți obține, de asemenea, un un nume de domeniu gratuit.

Deși este un furnizor drăguț, dar există unele defecte în obținerea Bluehost. În primul rând, nu oferă posibilitatea de a alege locația centrului de date. O selecție de locație a centrului de date ar putea fi imperativă atunci când configurați site-uri de comerț electronic. În al doilea rând, în cazul în care majoritatea companiilor oferă criptare gratuită, Bluehost a inclus-o ca opțiune opțională și trebuie să plătiți o sumă suplimentară pentru asta.

Asistența excelentă a clienților este piatra de temelie a pachetului dvs. de găzduire, unde puteți aborda orice complicații pe care le întâmpinați și obțineți soluții de la experții tehnici. Bluehost v-a asigurat 24/7 asistență pentru clienți prin chat live, e-mail și apel. Deși Bluehost durează până la 10 mentă. în răspuns, dar în general oferă servicii destul de satisfăcătoare.

8. Host1Plus

Host1plus este unul dintre furnizorii care oferă Linux VPS ieftin pe SSD și aduce astfel performanța la un nivel complet nou. Acestea au conceput în principal serviciile pentru dezvoltatori. Puteți iniția serverul VPS doar $ 4 / luna cu o multitudine de caracteristici de dezvoltare. Prețurile se reduc în continuare doar prin creșterea duratei abonamentului de mai bine de o lună.

Host1plus construit pe infrastructura robustă care utilizează procesoare Intel Xeon, virtualizare OpenVZ și sistem de memorie în cache SSD. Mai mult decât atât, conexiunea lor acceptă legătura ascendentă de până la 500 Mbps. De asemenea, aceștia pretind că oferă un sistem de stocare RAID 10, care este cunoscut pentru viteza rapidă și rata minimă de eșec.

host1plus linux vps caracteristici de găzduire

Un lucru pe care dorim să lămurim că este mai accesibil pentru dezvoltatorii cu experiență, deoarece pot lucra cu ușurință pe liniile de comandă. Pe de altă parte, pentru utilizatorii neexperimentați și care nu sunt tehnici, Host1plus oferă licență cPanel care va costa 15 USD / lună, ceea ce face ca serviciile lor să fie puțin costisitoare.

Există o supraabundență de planuri din care să selectați și, astfel, îl puteți vedea confortabil pe cel care vă poate îndeplini cerințele. Primul lor plan numit „Amber” permite stocarea CGB de 20 GB, 512 MB RAM, 1 CPU core și lățimea de bandă de 1 TB. Mai mult, Host1plus vă permite să lansați un plan bazat pe Linux OpenVZ și Linux KVM.

Configurarea unui server VPS cu Host1plus este foarte simplă. Nu trebuie decât să selectați centrul de date dorit, care este situat în apropiere de publicul țintă. Au în total 5 locații în jurul hărții care sunt Chicago (SUA), Los Angeles (SUA), São Paulo (Brazilia), Frankfurt (Germania) și Johannesburg (Africa de Sud). Apoi alege sistemul Linux pe care vrei să-l folosești și pune informațiile de facturare. Asta e

Sistem de operare Linux

Host1plus oferă servicii de asistență. Dar singura parte care ne dezamăgește este indisponibilitatea chat live care este accesibil doar în perioada 9-18 GMT + 3. Deși răspunsul este rapid, dar ar trebui să ofere servicii de chat 24/7 pentru a rezolva prompt problemele clientului. În mod alternativ, puteți contacta prin e-mailuri sau navigați în tutorialele și baza de cunoștințe. Rezumând, putem spune că este un furnizor VPS bun, dar pentru dezvoltatorii cu experiență.

 • Cele mai ieftine 10 VPS Server Gazduire: Cele mai bune servere VPS ieftine

9. HostGator

HostGator este surprinzător de frecvent printre căutătorii care doresc soluții de găzduire accesibile. Alături de soluțiile de bază de găzduire, cum ar fi WordPress partajat și gestionat, acestea sunt, de asemenea, favorizate din cauza soluției de fulger rapid, dar accesibilă de cloud hosting pentru bloggeri. Cu HostGator, puteți obține serverul VPS cu sau fără cPanel

Serverul dvs. virtual este complet izolat de alți utilizatori și oferă control autonom asupra instalării unui sistem de operare și configurarea setărilor. Pentru toate serverele VPS Linux, acestea asigură stocarea pe sistemul RAID 10 care oferă o protecție mai bună și o disponibilitate maximă a datelor dvs. Mai mult decât atât, dacă aveți de gând să începeți un proiect mic, nu este necesar să obțineți un plan mai mare, deoarece puteți monta cu ușurință resursele atunci când site-ul dvs. va depăși.

Primul lor plan numit Snappy 2000 care oferă acces la procesoare cu 2 nuclee, 2 GB RAM, spațiu web de 120 GB și lățime de bandă de 1,5 TB. Acestea includ adrese cu 2 IP. HostGator oferă acces la funcții de top cum ar fi serverul web Apache, PHP, MySQL, Perl și Python etc., HostGator asigură protecția DDOS, Tabel de firewall IP și alte alte măsuri stricte de securitate. Serverele VPS sunt alimentate de procesoare Intel.

Când vine vorba de stabilirea prețurilor, HostGator vă poate produce un șoc grav. Pentru o durată mai scurtă de timp, ele se transformă în servicii cu adevărat costisitoare 79,95 USD / lună în timp ce costul începe să scadă odată cu creșterea perioadei de abonare și devine la prețul de 19,95 USD. Fără îndoială că sunt un furnizor VPS excelent, dar tactica de genul acesta îi face pe clienți să-i evite.

Cu siguranță, personalul lor de clienți este disponibil 24/7, dar nu sunt la fel de ascuțiți cum ar trebui. De cele mai multe ori trebuie să aștepți cel puțin 10 minute, în timp ce uneori perioada de întârziere poate crește până la 30-40 de minute. Există cazuri rare când primim un răspuns rapid.

În mod cert, când vine vorba de performanța serverului VPS, sunt, fără îndoială, uimitoare, dar strategia de stabilire a prețurilor și serviciile de asistență sunt factorii majori de rupere a tranzacțiilor. Așadar, după ce v-ați abonat planul dacă vă dați seama că acesta nu este serviciul pe care îl doriți, cereți o rambursare, întrucât acestea oferă Politica de rambursare de 45 de zile.

10. 1 și1

1and1 este furnizorul care inaugurează cel mai ieftin server Linux în cel mai scurt timp. Tehnologii moderne, cum ar fi virtualizarea VMware, Intel Xeon 2660 v2 & Unitățile 183 1 și 2683 v3 și în stare solidă sunt adoptate pentru a furniza servicii de calitate premium. În plus, planurile VPS sunt alimentate de servicii cloud.

1&1 oferă planuri atât pentru utilizatorii Windows cât și pentru Linux. Aveți voie să alegeți dintr-o mulțime de șabloane de sisteme de operare, cum ar fi Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 și 2016, etc. 1 și 1 predă accesul complet rădăcină la server, care este una dintre preocupările de bază ale majorității dezvoltatorilor de a lucra liber..

Ele oferă opțiuni pentru centrele de date din SUA, Germania și Spania. Pachetul lor cel mai scăzut constă dintr-un procesor de bază, 512 MB RAM și o cantitate generoasă de stocare (30 GB) pe unitățile SSD. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la transferul lunar de date, deoarece acestea permit traficul nelimitat pe toate planurile. În plus, certificatul SSL inclus.

De asemenea, rețineți că permit doar o adresă IP statică. Mai mult, dacă doriți să utilizați un cPanel sau Plesk, atunci trebuie să vă abonați la planul lor „Cloud M” al Serverului Virtual. Configurarea unui cont este extrem de ușoară trebuie doar să selectați centrul de date și să alegeți sistemul de operare, detaliile de plată și acolo. E gata.

Aruncați o privire la caracteristicile proeminente ale 1and1;

1and1 vps server featuress

1&1 este mult ca o soluție VPS pentru dezvoltatori cu experiență. Cel mai notabil motiv pentru care nu a oferit chat live, deci trebuie să le contactați prin e-mailuri sau prin apel. Considerăm că chatul live este mai confortabil dacă prima ta limbă nu este engleza și omisiunea unei astfel de funcții este într-adevăr dezamăgitoare pentru utilizatorii începători.

Cum nu toată lumea este un tip priceput din punct de vedere tehnic și întâmpină mai multe incidente. Putem ghici cum se simte când are loc un incident critic, dar nu există nici o modalitate de a primi ajutor instant din partea companiei. Deci nu încurajăm noi utilizatori să selecteze un furnizor de genul 1&1 care nu oferă chat-uri live de bază. Dar dacă știți administrarea serverului, atunci este bine să mergeți și cu siguranță foarte accesibil.

 • Top 10 furnizori de server de gazduire Linux

 Concluzie

Site-urile mai mici funcționează bine cu găzduirea partajată, dar pentru site-urile mari, aveți nevoie de un mediu VPS. Furnizorii de VPS analizați mai sus nu sunt doar ieftini, ci și îndeplinesc perfect nevoile dvs. de depășire. Toate depășesc industria și oferă soluții dezvoltatorilor, proiectanților, bloggerilor și întreprinderilor.

Deci, ce vă recomandăm pentru o soluție VPS Linux ieftină?

Deși toate gazdele revizuite sunt minunate, însă, fără îndoială, vă recomandăm găzduirea VPS administrată de InMotion, care este susținută de infrastructura Cloud. Acoperă toate caracteristicile esențiale pentru dezvoltatori, bloggeri și webmasteri. De asemenea, sunt excepțional de rapide și asigură o autonomie a rocilor solide în cadrul prețurilor rezonabile.

Dacă urmărești planuri neadministrate, A2 Hosting este un jucător de renume și oferă un server VPS Linux ieftin.

Alegerea este completă, trebuie doar să țineți cont de dispozițiile dvs. și să alegeți din cea pe care am revizuit-o mai sus pentru a obține servicii accesibile și valoroase.

Deci, ați încercat vreunul dintre furnizorii discutați mai sus sau veți încerca? Partajați experiența dvs. valoroasă cu noi și alți cititori prin intermediul comentariilor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map