10 beste goedkope Linux VPS-providers 2020

1

Bent u op jacht naar de VPS-server voor het hosten van uw uitgroeiprojecten?


Ben je benieuwd of er een goedkope Linux VPS-provider is?

VPS verwijst naar een virtual private server en wordt ook wel de virtual dedicated server genoemd. Bij dit type hosting wordt een fysieke server opgesplitst in meerdere virtuele machines met speciale bronnen zoals RAM, opslag en CPU.

Een VPS-server biedt meer controle, zoals het installeren van het gewenste besturingssysteem en serverbeheer. Dankzij de speciale omgeving kan het efficiënter grotere sites bevatten. Hoewel de VPS-server ook wordt gedeeld door de verschillende gebruikers, maar er is een aanzienlijk lager aantal gebruikers op de hele server.

Enkele unieke voordelen bezitten door VPS-server

 • Gemakkelijke schaalbaarheid en verdere bronnen kunnen worden toegevoegd door gewoon naar het configuratiescherm te navigeren
 • Biedt een afzonderlijke omgeving aan elke gebruiker en kan daarom niet worden onderbroken door VPS van de buurman
 • Zorg voor meer veiligheid
 • Elke gebruiker heeft zijn eigen bronnen zoals RAM, CPU en opslag, enz.
 • Biedt de hoogste uptime en razendsnelle bronnen Bronnen zoals de dedicated server voor de helft van de kosten Biedt u root-toegang en zelfs u kunt het besturingssysteem wijzigen
 • U heeft de keuze om beheerde en onbeheerde VPS-server te gebruiken en nog veel meer

Vanwege de bovenstaande topfuncties, blijkt over het algemeen dat dergelijke services extreem duur kunnen zijn. Maar dat is het inderdaad niet. Een VPS-hosting kost u wellicht meer dan shared hosting, maar blijft toch betaalbaar.

goedkope linux vps-serverproviders

Dus als u op zoek bent naar een goedkope VPS-server die werkt met het Linux-besturingssysteem en die meer betrouwbaarheid, veiligheid en gemoedsrust biedt, dan bent u hier aan het juiste adres.

Top 9+ Beste goedkope Linux VPS Hosting Providers 2020

1. Kamatera

Kamatera

Kamatera is een perfecte plek voor Linux- en Windows-enthousiastelingen die op zoek zijn naar een one-stop-shop met zeer betaalbare maar schaalbare virtuele servers die worden aangedreven door cloudinfrastructuur. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in de IT-sector (actief sinds 1995), dat is meer dan twee decennia. Dat gezegd hebbende, zijn ze in staat om geavanceerde, gemoedsrust en prestatiegerichte services over de hele wereld te leveren via meerdere datacenters op vier continenten.

Met Kamatera kunt u kiezen uit maar liefst 13 wereldwijde datacenters ondersteund door solid state drives, krachtige Intel Platinum-processors en 400 Gbit bandbreedte met gegarandeerd 99,95% uptime. Met hun webgebaseerde console duurt het minder dan 60 seconden om cloud Linux VPS te implementeren, omdat alles automatisch is dankzij instant provisioning. Het enige wat u hoeft te doen is de locatie van het datacenter, de voorkeursserver, het vereiste besturingssysteem / app, het aantal CPU’s, de RAM, de opslag, het wachtwoord en de projectnaam kiezen.

Er zijn een heleboel besturingssystemen (100+ OS-images) beschikbaar om te installeren met verschillende versies, waaronder Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian, etc. Men kan eenvoudig cPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin en Ook LEMP, dankzij gebruiksvriendelijk op maat gemaakt controlepaneel. Ontwikkelaars kunnen ook een aangepast besturingssysteem implementeren. Add-ons zoals back-ups, privénetwerken en beheerde hosting kunnen worden ingeschakeld tijdens het implementatieproces of later, afhankelijk van u.

Naast cloud-VPS biedt Kamatera een breed scala aan producten, waaronder block storage, load balancer, firewall, private cloud-netwerk en managed cloud-services voor alle gebruikers. Hun blokopslagplannen beginnen vanaf slechts $ 0,05 / GB per maand, wat het beste past om databases en apps tegen lage kosten op te slaan. Load balancer is handig bij het beheren van een enorme website, apps of ontwikkelomgeving om de werklast over meerdere te verdelen om prestatieproblemen te minimaliseren.

Kamatera plannen prijs

Kamatera biedt tot 9 vooraf op maat gemaakte plannen en een aangepaste optie waarmee u elk aspect van uw server kunt configureren. Het allereerste pakket biedt de kracht van 1 vCPU, 1GB Ram, 20GB SSD-ruimte en gigantische 5TB-bandbreedte voor slechts $ 4 / maand of $ 0,005 / uur – is het niet waanzinnig laag? U krijgt twee opties met betrekking tot het factureringssysteem; elk uur en maandelijks. Al deze voordelen worden geleverd met 24/7 beschikbare premium klantenondersteuning. Er wacht een gratis proefperiode van 30 dagen HostingSprout bezoekers, dus probeer het meteen VANDAAG.

2. Vultr (slechts $ 2,50 / maand)

Vultr Linux VPS-servers thuis

Of je nu een ontwikkelaar, webmaster of blogger bent, Vultr biedt de goedkoopste Linux VPS-servers die verschillende Linux-distributies, apps kunnen uitvoeren en ook aangepaste ISO’s kunnen installeren. Ondanks het feit dat ze waanzinnig betaalbare cloudhostingservices bieden voor ontwikkelaars, zijn hun uptime en weergavesnelheden ook ongelooflijk. De beschikbaarheid van meerdere datacenters over de hele wereld zorgt voor een lage latentie en dus de hoogste laadsnelheden. U kunt kiezen uit 16 locaties en de dichtstbijzijnde cloud-server configureren voor uw doelgroep.

De datacenters van Vultr bestaan ​​uit servers van wereldklasse, gebouwd met hardware op bedrijfsniveau, SSD’s, Intel CPU’s en een geavanceerde infrastructuur. U kunt niet het maximale uit uw instanties halen zonder een gebruiksvriendelijk en krachtig beheerpaneel, daarom bieden ze u een intuïtief functierijk bedieningspaneel dat het gemakkelijk maakt om systeeminstellingen te implementeren, vernietigen, wijzigen en configureren met een paar muisklikken . Ze zorgen voor ultieme bruikbaarheid door de volledige controle en beheerderstoegang te geven over uw virtuele machine.

Waar traditionele shared host om abonnementen op lange termijn vraagt ​​om maximale korting te krijgen, waardeert Vultr uw geld omdat ze een uur- en maandelijks factureringssysteem bieden. Hun facturatiesysteem berekent de gebruikte middelen en creëert facturen op basis van gebruikte middelen. Dat gezegd hebbende, u betaalt alleen voor wat u gebruikt (pay-as-you-go). Ontwikkelaars kunnen API integreren in hun ontwikkelomgeving en hun servers snel beheren.

Voor verschillende OS-smaken en om aan alle soorten gebruikersbehoeften te voldoen, is er een breed scala aan distributies, waaronder CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD en CoreOS, enz. Bovendien kunt u ook eenvoudig een Windows-machine voor ASP implementeren, .Net en op Windows gebaseerde apps. Isolatie van privénetwerken kan worden bereikt door IPv4- en IPv6-IP-adressen te gebruiken. Al met al raden we Vultr ten zeerste aan voor ontwikkelaars en programmeurs, evenals webmasters die op zoek zijn naar goedkope cloud-aangedreven VPS.

3. A2Hosting

A2Hosting is een andere best beoordeelde goedkope Linux VPS-provider die klanten een overvloed aan functies biedt als onderdeel van hun diensten. Ze worden enorm gewaardeerd als een van de beste en meest waardevolle hostingproviders. A2Hosting, opgericht in 2003, biedt nu gedeelde, cloud-, VPS-, toegewijde en gespecialiseerde WordPress-hostingplannen. En in een mum van tijd kun je ook een VPS-server opzetten.

Het biedt onbeheerd, beheerd en Core VPS hosting pakketten. De onbeheerde service begint zo laag als $ 5 en beschouwd als de beste goedkope VPS-optie voor ervaren ontwikkelaars. In tegenstelling tot de beheerde abonnementen biedt een onbeheerde service root-toegang, en dus heb je de volledige controle over besturingssystemen, essentiële instellingen zoals opstarten, afsluiten en vele andere beheerdersrechten.

A2Hosting biedt meerdere datacenter-keuzes in de VS (Michigan), Europa (Amsterdam) en Azië (Singapore) zonder extra kosten op te leggen. Al hun servers zijn voorzien van SSD-opslag en daarom kunt u een groot snelheidsvoordeel verwachten. Je hebt ook de mogelijkheid om de Turbo Boost in het afrekenproces om de snelheid te verhogen. Bovendien kunt u met A2Hosting kiezen uit het Linux-besturingssysteem zoals Debian, CentOS, Ubuntu en vele anderen.

Alle onbeheerde abonnementen zijn configureerbaar en stelt u dus in staat om de CPU-kernen, opslag, bandbreedte en RAM, enz. te selecteren volgens uw specificaties. Het meest elementaire onbeheerde abonnement omvat 20 GB opslag, 1 kern, 512 MB en 2 TB gegevensoverdracht. De taken kunnen worden uitgevoerd via opdrachtregels, maar je hebt de optioneel cPanel die $ 19,95 kost.

het configureren van A2hosting linux VPS-server

Maar als u gemoedsrust zoekt en het niet erg vindt om ervoor te betalen, dan zijn hun beheerde plannen iets voor u. Het plan komt in $ 32,99 / maand met 4 GB RAM, 75 GB SSD-ruimte, gratis SSL, 4 vCPU’s, cPanel en Turbo-snelheidsfuncties. Maar het geeft u niet de root-toegang, wat voor sommige gebruikers een probleem zal zijn. Dus als de gebruikers root-toegang willen in beheerde VPS-services, biedt A2 speciaal ontworpen Core VPS-abonnementen tegen dezelfde kosten.

Samen met de premium kwaliteitsservices bieden ze ook klantondersteuning op Guru-niveau. 24/7 Live Chat, telefoon, Skype en ticketsysteem worden gewoon onderhouden om klantproblemen onmiddellijk op te lossen. Bovendien worden alle plannen ondersteund altijd geld-terug-garantie, binnen de eerste 30 dagen volledige terugbetaling en vervolgens pro rata terugbetaling. Ze bieden ook gratis sitemigratiediensten. We raden ze absoluut aan, aangezien A2hosting een veilige, stabiele en betrouwbare provider is.

4. Hostinger – $ 3,95 / maand

Als we het hebben over “advertenties-vrije” gratis WordPress-host, is Hostinger genereus genoeg om u te helpen een website te maken zonder een cent te betalen. Hoewel een gratis account wordt geleverd met beperkte toegang, maar waarmee een volledig functionele site kan worden opgezet. Naast hun goedkope shared hosting-abonnementen, hebben ze ook de goedkoopste virtual private server-hosting in de branche boordevol Linux-ondersteuning en verschillende distributies. Het staat ook een speciaal IP-adres toe voor het toewijzen van een aangepaste poort via IPv4 en IPv6, zelfs voor het zeer eenvoudige pakket.

Omdat je op zoek bent naar een goedkope VPS voor Linux, bevat Hostinger een breed scala aan distro’s zoals CentOS 64 bit, CentOS met cPanel en WHM, VestCP-configuratiescherm, Webuzo-paneel, Fedora, Ubuntu en Debian, enz. Simpel gezegd, jij verkrijg verschillende distributies en architecturen om de gewenste hostingomgeving voor uw projecten op te zetten. Voor ultiem gebruikersgemak zijn er scriptinstallatieprogramma’s met één klik waarmee elk besturingssysteem, Minecraft-servers, VPN’s en integratie met andere apps eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd. Bovendien bevat de functie voor 1-klik alle populaire scripts en OS-opties.

Alle Hostinger VPS-servers zijn gebouwd met solid-state schijven en geavanceerde hardware, wat betekent dat razendsnelle prestaties gegarandeerd zijn. SSD’s werken 20x of sneller in vergelijking met traditionele mechanische schijven. Dat gezegd hebbende, levert het een hogere I / O-snelheid, zelfs tijdens verkeersstoten. Hoge betrouwbaarheid wordt ook gegarandeerd door het gebruik van Intel Xeon-processors en 128 GB RAM. De combinatie van al deze geavanceerde hardware resulteert in een voor prestaties geoptimaliseerd platform dat is gebouwd voor verbluffende services.

Dankzij krachtige beheertools die het gemakkelijk maken om het maximale uit uw virtuele server te halen, kunt u vanuit het dashboard snel back-ups maken en installatiecontainers implementeren. Technische ondersteuning de klok rond is er altijd om u te helpen via live chat en e-mail, zelfs voor onbeheerde VPS-accounts. U weet misschien dat veel hosts geen klantenondersteuning bieden voor onbeheerde services, maar dit is niet waar wanneer u voor Hostinger kiest. Ze hebben een intern team van experts dat uw problemen zo snel mogelijk oplost. Het zeer eenvoudige abonnement kost slechts $ 3,95 / maand met 1 GB RAM, 2,4 GHz, 20 GB SSD-opslag en 1 TB bandbreedte.

5. InMotion-hosting

InMotion is een topbedrijf dat u zeker zult ontmoeten bij het zoeken naar de betaalbare VPS-server. Al hun virtuele servers worden geleverd met de modernste functies. Het overtuigende punt is dat ze een cloudgebaseerde infrastructuur presenteren om hun services onverslaanbaar te maken. Bovendien ontvangt u gratis serverbeheerservices zoals OS-updates en beveiligingspatches, enz. Ze bieden een in totaal twee locaties om te kiezen voor het datacenter: Washington, D.C en Los Angeles, CA.

InMotion bevat tal van krachtige functies. Alle abonnementen inbegrepen bij cPanel dat is het meest intuïtieve bedieningspaneel in de branche dat het beheer van functies zoals domeinen, e-mail en databases een stuk eenvoudiger maakt. En je hoeft er echt niet apart voor te betalen, zelfs niet in goedkope Linux-serverplannen. Ook zijn hun plannen geoptimaliseerd voor e-commerce en leveren ze gratis sitemigratiediensten op.

U bent vrijwel beveiligd tijdens het gebruik van InMotion omdat ze gratis gegevensback-upservices bieden. Plus Live State Snapshot is erg handig wanneer uw server onrustig is door een toepassingsversie te upgraden. Met deze leuke functie kun je echt terug in de tijd gaan om alles goed te krijgen.

Momenteel zijn er 3 verschillende VPS-abonnementen. Het basisplan “VPS-1000HA-S” verschijnt met 4 GB RAM, 4 TB maandelijkse bandbreedte, 3 IP-adressen en gratis SSL-certificaat. Omdat je daarvoor onbeperkte domeinen kunt hosten, bieden ze ook voldoende opslagruimte van 75 GB op de SSD’s. Bovendien kunt u een gratis domeinnaam met alle plannen voor 6 en 12 maanden.

Een snel overzicht van de belangrijkste VPS-functies.

inmotion linux vps-functies

InMotion houdt de klantenservice altijd op hun prioriteitsniveau en bedient de oplossingen via directe livechat, skype, tickets en telefoon. Daarnaast onderhouden ze ook een enorme kennisbasis. InMotion is een van onze favoriete providers en we zijn er zeker van dat veel andere gebruikers u hetzelfde zouden vertellen. Bovendien is het de beste plaats om alle soorten hostingoplossingen tegen redelijke prijzen te krijgen.

6. DreamHost

DreamHost is een van de goedkoopste Linux VPS-hostingproviders met beheerde services. Ze bieden een betrouwbare oplossing voor bloggers, ontwerpers en ontwikkelaars. Opgericht in 1997 komt het bedrijf een lange weg en wordt daarom erkend als de vertrouwde provider. Nu zijn ze toegewijd aan het leveren van 100% uptime en onder een tweede snelle service.

U hoeft alleen het afrekenproces in te vullen en ze zullen duidelijk maken dat de server binnen een mum van tijd wordt gestart. Verder heeft DreamHost een ondersteuningsovereenkomst op lange termijn met Ubuntu, die zorgt voor de nieuwste updates, die de gaten in de beveiliging en naadloze services afdekt voor minder downtime. Ze bieden opslag op 20x snellere SSD-schijven in plaats van de SATA-standaardschijven.

DreamHost biedt een intern gemaakt controlepaneel dat helpt bij het escaleren van de bronnen. Het kopen van een plan met meer RAM-, opslag- en CPU-kernen voor een nieuw project is de belangrijkste oorzaak van onnodige kosten, dus via het bedieningspaneel kunt u alleen meer middelen bestellen wanneer dat nodig is. De schaalbaarheid als deze is behoorlijk kostenbesparend.

Bovendien worden hun zeer betaalbare Linux-hostingplannen geleverd met standaardfuncties zoals PHP, Perl, Python, Nginx, XCache, SSH-toegang en meer. Bovendien bevatten alle plannen Laten we versleutelen die kan worden geactiveerd met een klik en wordt beschouwd als een essentieel element in SERP.

dreamhost VPS-functies

Het zeer basale plan ontwikkelt zich pas in $ 15 met 1 GB RAM en 30 GB opslag op solid-state schijven. Ze geven ook onbeperkte bandbreedte met alle pakketten. Het beste deel van de DreamHost-plannen die er zijn geen limiet op het aantal domeinen dat u kunt hosten op één account en dus kunnen de ontwikkelaars en ontwerpers meerdere projecten voor hun klanten initiëren. Verder krijgt u bij dit plan 1 speciaal IP-adres.

Als je een VPS hebt ingesteld op je account maar hebt geconcludeerd dat deze VPS niet voldoet aan je behoeften en je wilt deze annuleren, krijg je de dienst voor het hele jaar terugbetaald, min de eerste maand voor de VPS. Hun technische ondersteuningspersoneel staat altijd voor u klaar om u te helpen. Ze zijn beschikbaar op Twitter en e-mails met een mooie responsperiode. Livechat is beschikbaar van 06.00 uur tot 22.00 uur Pacific Standard Time (PST). Al met al is DreamHost niet alleen goedkoop, maar ook een van de beste Linux VPS-providers.

7. Bluehost

Zelden is er iemand die online werkt (Webmasters, Bloggers) en niets over Bluehost weet. Het bedrijf komt ongelooflijk veel voor onder de starters. Bluehost biedt verschillende plannen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Hun diensten bestaan ​​uit gedeelde, cloud, beheerde WordPress, WooCommerce, VPS en speciale hostingplannen. Ook kunt u bij hen een domein registreren.

De goedkope prijzen van Bluehost maken Linux VPS voor iedereen toegankelijk. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals OpenStack en KVM. Bovendien zorgt BlueHost door de implementatie van de KVM-hypervisor voor gegarandeerde middelen voor elke VPS-gebruiker.

Bluehost biedt verbeterde cPanel wat het meest intuïtieve dashboard op de markt is. Dat is erg leuk voor de beginnende gebruikers of voor degenen die niet met complexe opdrachtregels willen werken. Ze verlenen ook volledige toegang tot CentOS en tot de server waarvoor u hebt betaald. Nog een groot voordeel van het verkrijgen van Bluehost dat er extra bronnen beschikbaar zijn. U kunt onderweg meer opslagruimte toevoegen via cPanel.

Bluehost wordt een gunstiger keuze als u op zoek bent naar goedkope maar relatief betrouwbare VPS-services met deluging-functies. Binnen slechts $ 19,99 / maand. u kunt een virtuele server huren met 2 cores CPU, 30 GB SAN-opslag op SSD’s, onbeperkte bandbreedte en 2 GB RAM. Ze bevatten ook 1 IP-adres. Er is ook 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor uw geld. Je krijgt ook een één gratis domeinnaam.

Hoewel het een leuke provider is, maar er zijn enkele gebreken bij het verkrijgen van Bluehost. Allereerst bieden ze niet de keuze van de datacenterlocatie. Een selectie van datacenterlocaties kan noodzakelijk zijn bij het opzetten van e-commercesites. Ten tweede, waar de meeste bedrijven gratis laten versleutelen aanbieden, heeft Bluehost het als een optionele functie opgenomen en daar moet je een extra bedrag voor betalen.

Uitstekende klantenondersteuning is de hoeksteen van uw hostingpakket waar u eventuele complicaties kunt aanpakken en oplossingen kunt krijgen van de technische experts. Bluehost verzekerde u 24/7 klantenondersteuning via live chat, e-mail en bellen. Hoewel Bluehost tot 10 mint kost. bij het reageren, maar over het algemeen biedt het behoorlijk bevredigende diensten.

8. Host1Plus

Host1plus is een van de providers die goedkope Linux VPS op SSD aanbieden en daarmee de prestaties naar een geheel nieuw niveau brengen. Ze ontwierpen voornamelijk de services voor ontwikkelaars. U kunt uw VPS-server eenvoudig opstarten $ 4 / maand met een overvloed aan ontwikkelfuncties. De prijzen dalen verder door alleen de abonnementsduur te verhogen voor meer dan een maand.

Host1plus is gebouwd op de robuuste infrastructuur die Intel Xeon-processors, OpenVZ-virtualisatie en SSD-caching-systeem gebruikt. Bovendien ondersteunt hun verbinding uplink tot 500 Mbps. Ze beweren ook dat ze een RAID 10-opslagsysteem aanbieden dat bekend staat om zijn hoge snelheid en minimale uitvalpercentage.

host1plus linux vps hostingfuncties

Eén ding willen we duidelijk maken dat het voor de ervaren ontwikkelaars betaalbaarder is, omdat ze gemakkelijk op de opdrachtregels kunnen werken. Aan de andere kant, voor onervaren en niet-technische gebruikers, biedt Host1plus cPanel-licentie aan die $ 15 / maand kost, dit maakt hun diensten een beetje duur.

Er is een overvloed aan plannen om uit te kiezen, en dus kunt u gemakkelijk degene vinden die aan uw vereisten kan voldoen. Hun eerste plan genaamd “Amber” biedt 20GB Ceph-opslag, 512 MB RAM, 1 Core CPU en 1TB bandbreedte. Bovendien stelt Host1plus je in staat om Linux OpenVZ en Linux KVM gebaseerd plan te lanceren.

Het opzetten van een VPS-server met Host1plus is heel eenvoudig. Selecteer gewoon uw gewenste datacenter dat strategisch in de buurt van uw doelgroep is gelegen. Ze hebben in totaal 5 locaties op de kaart: Chicago (VS), Los Angeles (VS), São Paulo (Brazilië), Frankfurt (Duitsland) en Johannesburg (Zuid-Afrika). Kies vervolgens het Linux-systeem dat u wilt gebruiken en plaats de factuurgegevens. Dat is het

Linux OS

Host1plus biedt wel ondersteunende diensten. Maar het enige dat ons teleurstelt, is de onbeschikbaarheid van de live chat die alleen bereikbaar is tussen 9-18 GMT + 3. Hoewel de reactie snel is, moeten ze 24/7 chatdiensten aanbieden om de problemen van de klant snel aan te pakken. Als alternatief kunt u contact opnemen via e-mails of door hun tutorials en kennisbank bladeren. Samenvattend kunnen we zeggen dat het een goede VPS-provider is, maar voor ervaren ontwikkelaars.

 • Top 10 goedkoopste VPS-serverhosting: beste goedkope VPS-servers

9. HostGator

HostGator komt verrassend vaak voor bij de zoekers die betaalbare hostingoplossingen willen. Naast de basis hostingoplossingen zoals gedeelde en beheerde WordPress, zijn ze ook favoriet vanwege hun razendsnelle maar betaalbare cloud hosting-oplossing voor bloggers. Met HostGator kunt u de VPS-server met of zonder cPanel krijgen

Uw virtuele server is volledig geïsoleerd van andere gebruikers en biedt autonome controle over het installeren van een besturingssysteem en het configureren van de instellingen. Voor alle Linux VPS-servers, ze bieden opslag op het RAID 10-systeem dat zorgt voor een betere bescherming en maximale beschikbaarheid van uw gegevens. Bovendien, als u een klein project gaat starten, is het niet nodig om een ​​groter plan te verkrijgen, omdat u de bronnen eenvoudig kunt koppelen wanneer uw site ontgroeit.

Hun eerste plan genaamd Snappy 2000 dat toegang biedt tot 2 cores CPU, 2GB RAM, 120GB webruimte en 1.5TB bandbreedte. Ze bevatten 2-IP-adressen. HostGator geeft toegang tot toonaangevende functies zoals Apache-webserver, PHP, MySQL, Perl en Python, enz. Bovendien, HostGator zorgt voor DDOS-bescherming, IP-firewalltabel en enkele andere strakke beveiligingsmaatregelen. De VPS-servers worden aangedreven door Intel-processors.

Als het gaat om prijzen, kan HostGator u een serieuze schok geven. Voor een kortere tijdsduur veranderen ze in erg dure services $ 79,95 / maand terwijl de kosten beginnen te dalen naarmate u de abonnementsperiode verlengt en wordt vanaf $ 19,95. Ze zijn ongetwijfeld een uitstekende VPS-provider, maar door deze tactieken vermijden klanten ze.

Hun klantpersoneel is zeker 24/7 beschikbaar, maar ze zijn niet zo scherp als ze zouden moeten zijn. Meestal moet u minimaal 10 minuten wachten, terwijl de vertragingsperiode soms kan oplopen tot 30-40 minuten. Er zijn zeldzame gevallen waarin we een snel antwoord ontvangen.

Kortom, als het gaat om de prestaties van de VPS-server zijn ze ongetwijfeld geweldig, maar hun prijsstrategie en ondersteunende diensten zijn de belangrijkste deal-breaking factoren. Dus, nadat u zich op hun abonnement heeft geabonneerd en u zich realiseert dat dit niet de gewenste service is, vraagt ​​u om terugbetaling omdat ze een 45 dagen restitutiebeleid.

10. 1 en 1

1and1 is de provider die binnen een mum van tijd de goedkoopste Linux-server in gebruik neemt. De moderne technologieën zoals VMware Virtualization, Intel Xeon 2660 v2 & 2683 v3 en solid-state schijven worden door 1and1 gebruikt om de services van topkwaliteit te leveren. Bovendien worden hun VPS-plannen aangedreven door cloudservices.

1&1 biedt plannen voor zowel Windows- als Linux-gebruikers. Je mag kiezen uit de tonnen OS-sjablonen zoals Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 en 2016, enz. 1en1 geeft de volledige root-toegang over aan de server, wat een van de belangrijkste zorgen is van de meeste ontwikkelaars om vrij te werken.

Ze bieden datacenterkeuzes in de Verenigde Staten, Duitsland en Spanje. Hun laagste pakket bestaat uit 1 core CPU, 512 MB RAM en een royale hoeveelheid opslag (30 GB) op de SSD-schijven. U hoeft zich geen zorgen te maken over maandelijkse gegevensoverdracht omdat ze onbeperkt verkeer op alle abonnementen toestaan. Plus, SSL-certificaat inbegrepen.

Merk ook op dat ze slechts 1 statisch IP-adres toestaan. Bovendien, als u een cPanel of Plesk wilt gebruiken, moet u zich abonneren op hun Virtual Server “Cloud M” -plan. Het opzetten van een account is uiterst eenvoudig, selecteer gewoon het datacenter en kies het besturingssysteem, betalingsgegevens en klaar. Het is klaar.

Bekijk de opvallende kenmerken van 1 en 1;

1 en 1 vps-server

1&1 lijkt veel op een VPS-oplossing voor ervaren ontwikkelaars. De meest opvallende reden dat ze bood geen live chat, dus je moet contact met ze opnemen via e-mail of bellen. We denken dat livechat comfortabeler is als je eerste taal geen Engels is en het weglaten van een dergelijke functie inderdaad teleurstellend is voor de beginnende gebruikers.

Omdat niet iedereen een technisch onderlegde man is en verschillende incidenten tegenkomt. We kunnen raden hoe het voelt wanneer zich een kritiek incident voordoet, maar er is geen manier om direct hulp te krijgen van het bedrijf. We raden nieuwe gebruikers dus nooit aan om een ​​provider zoals 1 te selecteren&1 die geen erg eenvoudige livechat biedt. Maar als u serverbeheer kent, is het goed om te gaan en zeker zeer betaalbaar.

 • Top 10 beste Linux Hosting Server-providers

 Conclusie

Kleinere sites werken prima met shared hosting, maar voor grote websites heb je absoluut een VPS-omgeving nodig. De hierboven beoordeelde VPS-providers zijn niet alleen goedkoop, maar voldoen ook perfect aan uw ontgroeibehoeften. Ze overtreffen allemaal de branche en bieden oplossingen aan ontwikkelaars, ontwerpers, bloggers en bedrijven.

Dus wat we aanbevelen voor een goedkope Linux VPS-oplossing?

Hoewel alle beoordeelde hosts geweldig zijn, raden we ongetwijfeld door InMotion beheerde VPS-hosting aan, die wordt ondersteund door een cloudinfrastructuur. Het bevat alle essentiële functies voor ontwikkelaars, bloggers en webmasters. Ze zijn ook uitzonderlijk snel en bieden de ijzersterke uptime binnen de redelijke prijzen.

Als u onbeheerde plannen nastreeft, dan is A2 Hosting een gereputeerde speler en biedt het een goedkope Linux VPS-server.

De keuze is helemaal aan u, houd gewoon rekening met uw voorzieningen en kies uit degene die we hierboven hebben beoordeeld om de betaalbare en waardevolle services te krijgen.

Dus heb je een van de hierboven besproken providers geprobeerd of ga je het proberen? Deel uw waardevolle ervaring met ons en andere lezers via opmerkingen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map