Væk din virksomhed: Must-Do’s for at udvide din virksomhed online

Der er ofte en afbrydelse af den måde, folk ser på websteder og virksomheder. En tendens, jeg har bemærket, er at behandle webstedet som blot en aftagelig komponent i en virksomhed, når det faktisk er så meget mere.


I det mindste skal et websted fungere som en udvidelse af din virksomhed og hjælpe dig med at nå ud til et kundegrundlag, som ikke er let tilgængeligt for de fleste fysiske butikker. Hvis du administrerer webstedet godt, har det potentialet til ikke kun at overtage din fysiske butik som indkomstskilde, men også reducere dine samlede omkostninger, mens du gør det.

At nærme sig hele websitet som en forretningsenhed på egen hånd er en god måde at bevæge sig i den rigtige retning. I dag vil jeg give dig en kort oversigt over, hvordan fremgangsmåden fungerer, og hvad du skal gøre for at gøre det så.

1. Hent dit eget domæne

At sætte dit websted op på et gratis domæne er den værste forretningsbeslutning, du nogensinde kan tage. Klik for at tweet

At sætte dit websted op på et gratis domæne – som mysaloon.wix.com, er den værste forretningsbeslutning, du nogensinde kan tage. Mennesker, der driver forretningswebsteder på et gratis domæne, falder ind under disse kategorier i min bog:

 • en nybegynder, eller
 • en billigskate, eller
 • en svindler, der kører fly-by-night operation, eller
 • en kombination af alle tre ovenfor.

… hvilket jeg tænker tre gange før jeg køber noget fra dem.

Domænenavne er billige. Et .com- eller .net-domæne koster $ 10 – $ 20 om året. Gratis domæner er til skoleprojekter, non-profit organisationer og hobbyister. Hvis du udvider din virksomhed online, skal du sørge for at gøre, hvad alle legitime forretninger ville gøre – gå til en domæneregistrator (dvs. NameCheap) og køb et domæne, der passer til dit brand.

Domænepriser på NameCheap (skærmbillede taget april 2019).

2. Vær vært for dit websted på en pålidelig webhost

At have dit eget domænenavn er halvdelen af ​​ligningen. Den anden halvdel er at være vært for det på en pålidelig webhost.

Dit websted skal være tilgængeligt 24 × 7, så dine besøgende kan nå dig, når de vil. For dem, der begynder på nyt, skal du vælge en webhost, der tilbyder mindst 99,9% oppetidsgaranti og god ydelse. For dem, der allerede kører på et eksisterende websted, overvåge dit webstids driftstid regelmæssigt. Toler ikke med hostingudbydere, der ofte går ned. Lav en masse støj til supporten, så de flytter dig til en stabil server eller skifter til et andet hostingfirma om nødvendigt.

Hvis du var på udkig efter en pålidelig webhost, her er listen over forretningshoteller jeg anbefaler.

For dette websted læser du (BuildThis.io) – Jeg er vært for det på SiteGround. Deres oppetid har været stabil som en klippe. Dette websted, du læser lige nu, er hostet på SiteGround, og jeg har overvåget dens oppetid nøje i de seneste år. Her er et skærmbillede af BuildThis.io oppetidspost tidligere.

Screenshot 15. juli 2019 – 100% oppetid i de sidste 7 dage. Lær mere om SiteGround i min anmeldelse.

3. Implementer HTTPS

Sådan fungerer SSL.

En HTTPS-forbindelse krypterer alle data, der overføres mellem en brugers computer og dit websted. Det beskytter brugernes følsomme data (såsom kreditkortnumre og loginoplysninger) og giver brugerne en følelse af sikkerhed (Google Chrome mærket nu websteder uden HTTPS som “ikke sikkert”).

For at implementere HTTPS skal du have SSL-certifikat.

Et delt SSL-certifikat er gratis og leveres normalt af de fleste hostingfirmaer. Alternativt kan du få en gratis SSL fra Let’s Encrypt og manuelt installere den på dit websted. For de fleste små virksomheder er en gratis delt SSL tilstrækkelig

Et dedikeret SSL-certifikat anbefales normalt, når du håndterer brugerbetalinger på dit websted. Der er tre typer dedikeret SSL-certifikat – Domain Validated (DV), Organizational Validated (OV) og Extended Validated (EV). DV, det mest basale SSL-certifikat, koster omkring $ 20 – $ 30 / år; mens minimumsomkostningerne for henholdsvis OV og EV er henholdsvis $ 60 / år og $ 150 / år.

På trods af valideringstyperne har alle certifikater de samme niveauer af datakryptering. Den eneste forskel er forsikringen om identiteten af ​​virksomheden bag webstedet.

 • Læs vores SSL-guide her for at lære mere om SSL og dens implementering.
 • Besøg SSL.com for at købe et dedikeret SSL-certifikat.

4. Optimer dit websteds hastighed

En forsinkelse på et sekund i sidebelastningen kan forårsage 7% tab i kundekonverteringer.

Din webstedshastighed spiller en integreret del af et websted ud over bare indlæsning hurtigt. Google rangerer for eksempel websteder, der indlæses hurtigt højere end dem, der ikke gør det. Og at være placeret højt i Google vil bestemt hjælpe dit websted med at få mere trafik og mere salg.

Derudover har forskning vist, at 40% af mennesker vil forlade dit websted, hvis det tager mere end 3 sekunder at indlæse. Forestil dig at miste 40% af din virksomhed bare fordi du ikke optimerede dit websteds hastighed. Det er meget potentielt salg nede i afløbet!

Uden at gå for dybt ind i de tekniske detaljer, nedenfor er ting, du kan gøre for at fremskynde dit websted.

Flere tip til webstedsoptimering her.

På serverniveau

På webstedsniveau

 • Cache dit websted
 • Tilføj udløber overskrifter for at udnytte cache-browser
 • Undgå at bruge billeder i store størrelser
 • Komprimere dine billeder
 • Byg dit websted på PHP7
 • Brug en PHP-accelerator
 • Undgå, at andre hotlinker dine billeder
 • Fix alle ødelagte links på dit websted
 • Komprimer Javascript- og CSS-filer

Tip – Brug Google PageSpeed ​​Insights til at analysere din websidehastighed og få nyttige optimeringsforslag.

5. Tilføj sporing af websteder og sæt webstedsmål

Din virksomhed sætter mål for at fortsætte med at forbedre og gå videre.

Det samme gælder dine webstedsmål.

Data er nøglen, når du prøver at holde styr på fremskridt og forbedre dit businss webstedets ydeevne. Med de rigtige data kan du finjustere dit websted til din brugers opførsel og behov.
Det er her webanalytiske værktøjer som Google Analytics (GA) er nyttige. GA er gratis, ekstremt kraftfuld og brugt af over 40% af alle kendte websteder over hele verden. For at installere GA og begynde at spore dine webstedsdata, læse dette Google-dokument.

Eksempel – Skærmbillede af Google Analytics.

For at dechifrere den enorme mængde data, som Google Analytics leverer, anbefaler jeg, at du starter simpelt og fokuserer på disse fire nøglemetriks:

 1. Sessioner / brugere erhvervet: Sporing af antallet af sessioner / brugere, som dit websted får, er en måde at måle vækst på. Ideelt set ønsker du at få flere sessioner, efterhånden som dit websted vokser.
 2. Trafikkanaler / henvisninger: Forstå, hvor din trafik kommer, og fokuser din indsats på platforme, der er vigtige.
 3. Afvisningsprocent: Dette hjælper med at måle dit indhold eller trafikkvalitet og fortæller dig, om du serverer det rigtige indhold eller målretter mod det forkerte publikum.
 4. Gennemsnitstid på side: At vide, hvor lang tid en besøgende bruger på dit websted, kan hjælpe dig med at finde ud af måder, hvorpå du kan forbedre dit websteds klæbrighed.

Med disse data i tankerne, kan du begynde at udforske og sætte specifikke mål, der hjælper med at vokse din virksomhed. Nogle eksempler på webstedsmål, som du kan sætte er:

 • Forøg sessioner / brugere erhvervet med 25%
 • Forøg gennemsnitstiden på side med 5%
 • Forøg besøg fra specifikke trafikkanaler med 20%
 • Reducer bounce rate på webstedet med 10%

6. Hold dine besøgende glade

Når dine besøgende får god oplevelse på dit websted, er de glade.

Når de er glade, er de mere tilbøjelige til at blive længere på dit websted, dele dit indhold med deres venner og bruge penge på et produkt / en tjeneste, du sælger.

Hvordan gør vi vores besøgende glade?

Der er utallige ting, vi kan gøre for at gøre vores hjemmeside til et gladere sted for vores besøgende.

For det første – sørg for, at dit websted indlæses hurtigt (se punkt # 4).

To, design dit websted for bedre UX. Hvis du sælger et produkt online, skal du sørge for, at din kasseproces er let at følge og sikres. Fjern alle distraktioner og brug en statusindikator under kassen. Overvej også at gemme dine kunder forsendelses- og faktureringsoplysninger til deres næste køb.

En rapport udført af Aaron Marcus fra AM + A viser det forbedring af en webstedsbrugeroplevelse (UX) vil derefter forbedre din samlede indtægt. Marcus foretog en case-undersøgelse af en række virksomheder, og det viste en klar sammenhæng mellem god UX og sund forretningsindtægt.

Elementet i brugeroplevelse (kilde).

Casestudie nr. 1 

IBMs Web-tilstedeværelse er traditionelt blevet sammensat af en vanskelig at navigere labyrint af forskellige sub-sider, men en redesign gjorde den mere sammenhængende og brugervenlig. Ifølge IBM udbetalte den massive redesignindsats hurtigt udbytte. Selskabet sagde i månederne efter genstart i februar 1999, at trafikken til butikken IBM-onlinebutik steg 120%, og salget steg 400% (kilde).

Casestudie nr. 2

Staples.com bestemte, at nøglen til online succes og øget markedsandel var at gøre sit e-handelswebsted så brugbart som muligt. Staples.com brugte hundreder af timer på at evaluere brugernes arbejdsmiljøer, beslutningsstøttebehov og tendenser, når de gennemser og købte kontorprodukter og små forretningstjenester via Internettet. Metoder inkluderede dataindsamling, heuristiske evalueringer og anvendelighedstest (kilde).

7. Tilføj socialt bevis på dit websted

Eksempel – Stærkt socialt bevis vises på Drifts side om kundesucces (kilde).

Ægte vidnesbyrd tilføjer troværdighed for de produkter eller tjenester, du sælger. Og folk er tilbøjelige til at stole på online anmeldelser, når de foretager køb.

Tre ting, du kan gøre:

 1. Send undersøgelse til dine kunder. Overvej at sende dem en kupon eller en gratis gave for at tilskynde til svar.
 2. Opmuntr dine kunder til at dele deres feedback på sociale medieplatforme. Brug hashtags til at spore kunders svar på dine produkter.
 3. Send dine produkter, eller tilbud gratis prøveversion til bloggere eller sociale mediepåvirkere, og få dem til at gennemgå dine produkter / tjenester.

Føj disse feedback og anmeldelser til dit websted.

Udnytter din About Page

Siden “Om os” er sandsynligvis den næstvigtigste side på dit websted, der ofte overses. Du kan se, en effektiv “Om os” -side kan fungere som en “salgsside”, hvis det udføres korrekt.

Når du har en “Om os” -side, der taler til brugerne og etablerer dit brand som pålideligt og tilgængeligt, er det sandsynligvis, at brugeren handler med dig.

Men hvad gør en god “Om os” -side? Der er ingen hårde regler, som du skal følge, men til at begynde med skal de besvare følgende spørgsmål:

 • Hvem er du?
 • Hvorfor de skulle vælge dig frem for en anden
 • Hvad laver du?
 • Hvornår startede du?
 • Hvordan gjorde du det?

Dette skal give et godt grundlag til at begynde med. Derefter handler det om at designe siden, så den passer til dit marked. Igen er der ingen hårde regler at følge, og du kan prøve at eksperimentere med dit design, der passer til dit brand.

Her er et eksempel på en god “Om os” -side af Canva:

Skærmbillede af Canva Om os-siden.

8. Optimer til højere søgerangeringer (SEO)

Organiske søgninger udgjorde omkring en tredjedel af en virksomheds websteds trafik ifølge Hubspot-undersøgelse.

Over 90% af onlineoplevelser begynder med en søgemaskine.

Optimering af dit websted til højere søgerangering – især Google-placering er ikke længere en mulighed.

At dække alt om SEO i denne artikel ville være for meget information, så jeg vil fokusere på tre vigtigste ting, du skal gøre.

Indhold / hensigt

Opret nyttigt indhold, der matcher din målgruppes intention. Dine besøgende er på dit websted af en grund – uanset om det er at få et stykke information, sammenligne et produkt eller foretage et køb. Dit websted skal tjene din målgruppes intention effektivt og effektivt, dette inkluderer brug af:

 • Ryd opfordring til handling (CTA) for en kommerciel side,
 • Nummereret liste for at demonstrere trinvise procedurer,
 • Klare overskrifter for nem weblæsning,
 • Let at forstå diagrammer og grafik til at demonstrere information tydeligt.

Udgående / indgående links

Links, både indgående og udgående links, har været en af ​​de vigtigste faktorer, som søgemaskiner bruger til at rangere websteder. Få naturligvis links fra relevante betroede websteder; link til andre pålidelige kilder fra dit websted, når det er passende.

On-side SEO

Medtag relaterede søgeord i din sidetitel og underoverskrifter (

,

), brug beskrivende alt-tekster til alle billeder, brug skema-markering til at hjælpe søgemaskiner med at forstå dit indhold, link til dine vigtige sider ofte og fjerne eller konsolidere sider med duplikatindhold.

9. Vær til stede på sociale medienetværk

Det er 2020, du behøver ikke mig for at fortælle dig, at sociale medier spiller en vigtig rolle i en forretningsmarkedsføringsstrategi.

Med næsten 3,5 aktive milliarder brugere, der bruger sociale medier, er det vigtigt, at du har en aktiv tilstedeværelse på sociale medier på platforme, der er relevante for din målgruppe..

Fordelene ved at bruge sociale medier til at opbygge dit brand er ubestridelige. Overvejer det 60% af Instagram-brugere opdager nye produkter på platformen, sociale medier er et naturligt sted at nå nye og meget målrettede potentielle kunder.

Mens du kan vælge at have en konto på alle tilgængelige sociale medieplatforme, er det meget klogere at fokusere på de steder, hvor din nøgledemografi har en tendens til at være aktiv på.

Hvis du for eksempel er målrettet mod yngre målgrupper, skal du have konti på populære platforme som SnapChat og Instagram. FaceBook er fantastisk til at målrette mod ældre demografi, mens Linkedin primært vil fokusere på arbejdende fagfolk.

Her er et eksempel på sociale medier lavet rigtigt:

Laurens side, SincerelyLauren.com, integreres effektivt med sin sociale medieside.

Morblogger, Lauren, er fokuseret på at opbygge sine opfølgninger på Instagram fra sin hjemmeside – Instagram er det rigtige sted at være som Lauren fokuseret på “forældre i stil”, og det dominerende køn på Instagram er kvinder.

10. Lav en e-mail-liste

Tip til e-mail-marketing – Segmenter dine abonnenter i forskellige grupper, så du kan sende specifikt indhold, der er mest relevant for dem separat. Klik for at tweet

E-mail-marketing kan være en effektiv måde at øge din virksomheds indtægter og overskud på.

E-mail-marketing har et estimeret afkast på investeringer (ROI) på 3.800%, hvilket betyder, at hver dollar, der investeres i e-mail-marketingnetværk i gennemsnit, giver et afkast på $ 38. Bortset fra kun det økonomiske perspektiv, er der mange andre fordelagtige aspekter af e-mail-marketing, såsom:

 • Udvidet rækkevidde: Besøgende på webstedet kommer og går, men når de først er væk, vender mange aldrig tilbage. Ved at indsamle e-mail-oplysninger fra dine besøgende vil du være i stand til at nå ud til dem igen i fremtiden. Med en e-mail-liste sender du hele listen værdifuldt indhold, som de ellers kan gå glip af. Du kan også få tillægstrafik, når nogle vælger at følge links tilbage til dit websted baseret på oplysninger, der er sendt til dem.
 • Forøg salget: E-mail-konverteringer er observeret bedre end både social og organisk søgetrafik. Faktisk viser statistikker, at sociale medier har en samlet engagement på kun 0,58% sammenlignet med en 3,71% klikfrekvens (CTR) for e-mail.
 • Finjuster dine operationer: Da e-mail-marketing er baseret på statistikker, er det muligt at indsamle disse data og analysere dem. Disse oplysninger kan derefter bruges til yderligere at forbedre dine e-mail-kampagner for at øge effektiviteten. Lær f.eks. Om dine brugerbasis lide, ikke lide og interesser, og send dem relevant materiale.

“Unbounces e-mail-liste er det største aktiv, vi har til at drive nye anskaffelser.” – Corey Dilley, marketingchef hos Unbounce (kilde).

At samle besøgende e-mails

 • Tilmeld dig en e-mail-marketingtjeneste til at hjælpe med at oprette og administrere din e-mail-marketingkampagne. Her er en liste over e-mail-marketingtjenester, vi anbefaler.
 • Sørg for, at der er noget i det for dine brugere – uddel videnprodukter, gratis kuponer og seneste produktnyheder (det er nyttigt for dem) i bytte for deres e-mails.
 • Kør Facebook-remarketingannoncer for at oprette forbindelse til dine eksisterende besøgende på websitet.
 • Brug “halo bar” eller popups på webstedet for at opmuntre til e-mail-abonnementer.

At opretholde en aktiv e-mail-liste

 • Segmenter dine abonnenter i forskellige grupper, så du kan sende specifikt indhold, der er mest relevant for dem separat.
 • Tilby stor værdi i dine e-mails (dvs. nyttigt indhold, produktrabat osv.).
 • Enkle berøringer som at adressere dem med for- og efternavne kan hjælpe med at gøre dine e-mails mere personlige.
 • Maksimer dit engagement ved at timing dine e-mails med de tre kernepladser: Om morgenen, tidlig eftermiddag eller aften.
 • Udarbejd emnelinjer, der lokker læserne til at åbne din besked. Vær ikke bange for at blive kreativ og prøve noget nyt.

11. Overhold regler og forskrifter

Ligesom at drive en mursten og mørtelvirksomhed, er der regler og forskrifter for at drive et websted som en virksomhed. Og ligesom at drive en virksomhed, skal du have en form for bogføring til rådighed.

Nogle af disse emner kan virke lidt komplicerede, men det er bestemt vigtigt for dig som virksomhed og en websideejer at kende dem og forstå dem.

Hold din bogføring i skak

Et vigtigt aspekt, som de fleste iværksættere har tendens til at overse i en online forretning, er finansieringen. Når dit websted og din virksomhed begynder at blive større, er det en god ide at have en god revisor til rådighed for at sikre, at dit websteds økonomi er sundt.

Når du har en online virksomhed, der er opdateret med den bedste praksis inden for regnskab, vil det hjælpe din virksomhed med at vokse økonomisk og muligvis give dig flere muligheder for at udvide.
Men hvor kommer du i gang?

Nå, hvis du stadig er en lille virksomhed, er det bedst at bare ansætte en freelance-revisor på kontraktbasis for at håndtere alle dine finanser fra tid til anden. Noget større, og du bliver nødt til at bruge et fuldt regnskabsbureau til at holde styr på din økonomi.

 • Du kan vælge en bogføringssoftwarepakke, såsom QuickBooks, til at håndtere din økonomi. Nogle af de funktioner, som QuickBooks tilbyder, inkluderer lokale regnskabsapplikationer, lønningsfunktioner og endda regningstyring.
 • Hvis du bare ønsker at forberede en simpel faktura, kan du kigge efter de gratis fakturaskabeloner såsom Invoiceto.me eller Fakturagenerator.

Forståelse af GDPR

GDPR står for Generel databeskyttelsesforordning. Det er dybest set en lov, der specificerer, hvordan personlige data skal indsamles, bruges, beskyttes eller interageres med. Selvom det generelt fokuserer på EU, kan det også påvirke enhver organisation, der ikke er hjemmehørende i EU.

De, der ikke findes i overensstemmelse med GDPR’s krav, vil sandsynligvis have bøder på op til 4% af en virksomheds årlige globale indtægt eller € 20 millioner (alt efter hvad der er større).

Hvis du er hjemmehørende i EU eller har til hensigt at drive forretning inden for EU, anbefales det, at du gør dit websted GDPR kompatibelt for at undgå at blive bøde.

Betydningen af ​​ansvarsfraskrivelse & Fortrolighedspolitik

Da EU gør GDPR til et krav, er det nødvendigt for enhver iværksætter eller virksomhed, der starter et websted, at have en ansvarsfraskrivelse eller en privatlivspolitik. Generelt bør en privatlivspolitik offentliggøre, hvilke personlige oplysninger du indsamler fra en bruger, og hvordan du har til hensigt at bruge dem og holde dem private.

Nogle lande kræver, at du har en privatlivspolitik ved lov og andre gange, kan det være nødvendigt af tredjeparts tjenester såsom Google Adsense eller Amazon Affiliates. Uanset hvad, er det en god ide at have en på plads.

Ideelt set ville du samarbejde med din udvikler om at udvikle et webcookiesystem og gå til en advokat for at udarbejde privatlivspolitik, der er i overensstemmelse med alle gældende love. Hvis du ikke har tid og budget, er iubenda imidlertid et overkommeligt alternativ.

12. Ansæt folk til at skalere op

Når dit websted bliver større, kan det være tid til at overveje at ansætte folk til at udføre visse job eller funktioner.

Lad os sige, at du kører en blog på dit forretningswebsted. Når bloggen bliver større, kan det blive sværere at producere indhold mere konsekvent, da du muligvis skal jonglere med andre opgaver, såsom at producere nye blogposts og netværk med andre bloggere.

Det er her freelancere eller deltidere kommer godt med. Delegering af dine opgaver til andre giver dig mulighed for at fokusere på større og vigtigere opgaver.

Platforme som Upwork, Freelancer.com og endda Fiverr gør det lettere end nogensinde for dig at ansætte folk midlertidigt eller fra projekt til projekt. Selvfølgelig, omkostningerne ved at ansætte en freelancer har en tendens til at variere og nogle gange er det måske bedre at bare udvide dit tøj og ansætte fast personale i stedet. Hvis du ønsker at ansætte et fast personale, kan websteder som f.eks Monster.com eller CareerBuilder.com er en populær mulighed for mindre virksomheder. Alt hvad du skal gøre er bare at skrive en jobannonce eller søge efter genoptage på platformen.

Naturligvis er nogle af bekymringerne med at ansætte folk, at der er mere faste omkostninger for dig. Hvis du er en lille virksomhed, kan du muligvis ende med at mikromane dine medarbejdere og har mindre tid til at fokusere på din virksomhed.

Eksempel – Freelancere, du kan finde på Fiverr

Fiverr er en ressource, der giver dig mulighed for at gennemse puljer af freelancere for alt fra indholdsoprettelse til support på sociale medier.

De giver freelancere mulighed for at oprette tilbud, som derefter kan vælges af dig. Alternativt kan du oprette et job (indsende en ‘anmodning’), som du specifikt har brug for og give Fiverr-freelancere mulighed for at byde på det. For hver transaktion vil Fiverr nedskære i form af et gebyr, der klæbes til den endelige pris. Gebyret varierer afhængigt af transaktionens værdi. På grund af et omdømmesystem kan Fiverr-freelancere være aggressive i at forsøge at imødekomme jobkrav.

Webudviklere

Fiverr talenter inden for programmering og tech – leje freelance webudviklere til at optimere, administrere eller endda tilføje ny funktionalitet til dit websted (se det live her).

Writers

fiverr forfattereFiverr talenter i webstedsindhold – ansæt freelance-forfattere til at oprette nyt indhold til dit websted (se det live her).

13. Sælg din hjemmeside (exit!)

På et tidspunkt vil du måske overveje at sælge dit websted, efter at du har opbygget det.

Når dit websted begynder at blive stort, og det bliver et værdifuldt aktiv, kan du sælge det til andre mennesker, ligesom du ville gjort med en fysisk butik.

At sælge dit websted kan være en af ​​to måder:

 1. Du bliver kontaktet af en anden virksomhed eller virksomhed, der er interesseret i at købe dit websted.
 2. Du sælger det på auktionswebsteder til folk, der vil købe dit websted.

Alternativ A er muligvis ikke levedygtig for de fleste webstedsejere, men du kan helt sikkert udforske mulighed B. Online markedsplads som f.eks flippa og BuySellWebsite specifikt omhandler køb og salg af websteder.

Hvis dit websted begynder at trække anstændig trafik, siger ca. 20.000 unikke besøgende om måneden, kan du nemt sælge det på Flippa for så højt som $ 7.000! Hvis du er villig til at give slip på dit websted, er det bestemt en levedygtig mulighed at sælge dem på auktionswebsteder.

Eksempel på det virkelige liv: Websted med gennemsnitligt 18.790 unikke besøg pr. Måned solgt for $ 7.000 på Flippa (kilde).

Konklusion

Takket være den digitale tidsalder er det ikke længere en valgfri ekstra at have en online tilstedeværelse, men en meget reel nødvendighed. De trin, jeg er beskrevet her, skal give dig en god idé om det magtfulde potentiale, som dit websted repræsenterer.

Det eneste spørgsmål, der skal forblive efter at have gennemgået denne guide, er den rolle, du ønsker, at dit websted skal spille i succes for din virksomhed. Leder du efter støtte fra det til din hovedvirksomhed, eller er du villig til at gå langt og udnytte den til sit fulde potentiale?

Kan du lide denne artikel? Support os ved at dele

13 Must-Do’s for at udvide din virksomhed online Klik for at tweet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map