Vigtig guide til cybersikkerhed til små virksomheder

Hændelser med cybersikkerhed kan have en ødelæggende indflydelse på forretningen med et gennemsnitligt tab i 2019, der koster over $ 200.000 pr. Hændelse. Omkostningerne kan dog strække sig langt ud over finansiering, og små virksomheder kan muligvis ikke modstå slag for deres omdømme.


På trods af at cybersikkerhed som helhed er et omfattende felt, er der mange områder, hvor små virksomheder kan tage hurtige handlinger. Disse proaktive trin kan endda markant forhindre eller reducere virkningen af ​​mest almindelige hændelser.

Når verden går digital, er det endnu mere presserende, at ejere af små virksomheder tager ansvaret for deres cyberforsvar. Selvom du muligvis ikke ønsker at afsætte tid til at forstå kompleksiteten inden for cybersikkerhed, kan din virksomheds fremtid muligvis afhænge af, at du gør det.

Denne vejledning er beregnet til ejere af små virksomheder, der har nogen form for digitale aktiver (dette kan være alt sammen forbundet, endda en enkel virksomheds-e-mail). Invester lidt af din tid, så din virksomhed kan fortsætte med at vokse, innovere og skabe værdi for dine kunder

Hurtig navigation:

 • 4 hovedtyper af cybersikkerhedstrusler
 • Tips til at sikre din virksomhed
 • Cybersikkerhed i et nøddeskal
 • Hvorfor hackere er rettet mod små virksomheder

Sikkerhedsværktøjer, der skal bruges:

 • NetDefender
 • ZoneAlarm
 • Comodo Personal Firewall
 • ExpressVPN
 • Acronis True Image
 • EaseUS ToDo-sikkerhedskopiering hjem
 • IObit Updater

Typer af cybersikkerhedstrusler

Med så mange typer angreb, som hackere kan udføre, bør virksomhedsejere i det mindste notere sig nogle nøgletangenter. Uanset deres hovedmål, kan en af ​​disse metoder forårsage skade på din virksomhed på måder, der kan tage aldre at afsløre, hvis overhovedet.

Avancerede vedvarende trusler (APT)

Disse langsigtede målrettede angreb er hovedsageligt beregnet til at stjæle, spionere eller forstyrre. Indtrængen i netværk kan udføres stealthily og i forskellige faser. Når der er adgang, kan angribere ikke engang gøre noget i længere perioder – og venter på strategiske øjeblikke til at strejke.

Distribueret afslag på service (DDoS)

DDoS-angreb er beregnet til at forstyrre driften af ​​et netværk eller websted ved at oversvømme det med anmodninger og oplysninger. Når serveren ikke længere kan klare oversvømmelsen, begynder tjenester at svigte og til sidst lukke ned.

Phishing

Phishing er en meget almindelig trussel for cybersikkerhed. Det er handlingen om at sende falske e-mails, der ligner legitime e-mails for at lokke modtagere til at sende følsomme data tilbage. Phishing-angreb sigter normalt mod at indhente brugeroplysninger som brugernavne og adgangskoder eller endda økonomisk information.

ransomware

I løbet af de sidste år har Ransomware vundet popularitet og er rettet mod en lang række ofre. Ukendte ofre kan finde deres hele harddiske krypteret med en note, der beder dem betale et ‘løsepenge’ for en dekrypteringsnøgle. Brugere, der ikke betaler, mister normalt alle deres data.

Cyber-sikring af din virksomhed

For små virksomheder, der sigter mod at sikre, at deres netværk har en chance for at blive beskyttet mod almindelige angreb, er installation af grundlæggende sikkerhedssoftware vigtig. Dog er software muligvis ikke tilstrækkelig.

Lad os overveje, hvordan data kan flyde for mange virksomheder;

 • Fortrolig kommunikation kan sendes via e-mail
 • Enheder ind og ud af kontoret transmitterer muligvis data trådløst
 • Individuelle enheder er muligvis forbundet direkte til Internettet
 • Fjernarbejdere kan logge ind på firmaets servere
 • Kolleger kan bruge messaging-apps til at kommunikere
 • og mere.

Som du kan se, er der så mange potentielle indgangspunkter, hvor en hacker kan få adgang til enhver del af din virksomheds aktiviteter. Desværre kan små virksomheder at bygge solide netværk bag stærke firewalls være lidt dyre.

For at løse dette problem er det muligt at implementere i det mindste rudimentær sikkerhed på enhedsniveau for at forbedre dine forsvar.

1. Aktivér firewalls

Mange virksomheder kører computere på Microsoft Windows, som leveres med en indbygget firewall-værktøj. Disse softwarebaserede versioner er mindre effektive end hardware firewalls, men tilbyder i det mindste en vis grundlæggende beskyttelse.

Softwarebaseret firewalls er i stand til at overvåge datatrafik ind og ud af enheder og fungerer som en sikkerhedsvagt på din enhed. Hvis du kører Windows, skal du sørge for det holde din Windows Firewall tændt.

Du kan også overveje;

NetDefender

netdefender - gratis firewall-applikation

NetDefender – Denne gratis firewall-applikation overvåger ikke kun dine data, men giver dig også mulighed for at indstille reglerne for, hvad der kan eller ikke kan flytte rundt på dit netværk. For eksempel kan du begrænse den browsing, som dine ansatte gør.

ZoneAlarm

zone alarm - multifunktionsværktøj til at beskytte dit websted

ZoneAlarm – Integration af både firewall og antivirus, ZoneAlarm er et godt multifunktionsprogram til forretningsbrugere. Det beskytter mod næsten alle typer trusler fra $ 39,95 / år.

Comodo

Comodo personlig firewall - firewall og antivirusværktøj

Comodo Personal Firewall – Tilgængelig i både gratis og kommerciel version, Comodo har også et stort ry inden for sikkerhedsbranchen. Det tilbyder omfattende dækning af flere trusseltyper for kun $ 17.99 / år.

2. Brug et virtuelt privat netværk

Virtuelle private netværk (VPN’er) er meget praktiske værktøjer, der giver dig mulighed for at sikre alle data, der overføres fra dine enheder. De bruger sikre kommunikationsprotokoller og høje krypteringsniveauer for at sikre, at alt hvad du sender eller modtager er fortroligt.

ExpressVPN

expressvpn - et vpn-værktøj til at sikre dine data, mens du transmitterer

Mange VPN’er i dag inkluderer også andre funktioner, der styrker deres muligheder. Eksempelvis inkluderer ExpressVPN, et af de mest anerkendte navne i VPN-virksomheden, en Netværkslåskontakt, private krypterede DNS-servere, annonceblokerer med mere.

Brug af en VPN sikrer ikke kun enheder på kontoret, men også under bevægelse. Dette betyder, at så længe dine medarbejdere og dig selv bruger en VPN, kan du sikkert arbejde fra ethvert sted overalt i verden.

3. Opbevar sikkerhedskopiering af data

Alle virksomheder bør foretage regelmæssige sikkerhedskopier af vigtige data. Kritiske data såsom kundedetaljer, fakturaer, økonomiske oplysninger og mere er alle vigtige for din virksomhed. Hvis disse data går tabt, ville det være en katastrofe.

Oprettelse af regelmæssige sikkerhedskopier kan sikre, at alle vigtige data kan gendannes til enhver tid. Endnu bedre kan sikkerhedskopier let automatiseres, så arbejdskraft ikke spilder på at gøre rutinemæssige ting som dette.

I dag er der mange brugervenlige og billige data-backup-applikationer eller -tjenester, der er egnede til små virksomheder. Nogle, du måske gerne vil prøve, inkluderer;

Acronis

Acronis - en backup-løsning til forbrugere og virksomheder

Acronis True Image – Acronis, som er en populær leverandør af sikkerhedskopieringsløsninger, tilbyder prisvindende sikkerhedskopieringssoftware og databeskyttelsesløsninger til forbrugere og virksomheder i alle størrelser. Det er den hurtigste software, vi hidtil har testet til sikkerhedskopiering af fulde diske. Priser starter fra så lave som $ 69 / år.

LETHED

easus - windows backup-software til at beskytte dine data

EaseUS ToDo-sikkerhedskopiering hjem – Tilbyder en forbedret grænseflade og en lang liste med funktioner, understøtter EasUS Dropbox og andre skybaserede opbevaringsløsninger, der gør det nemt at integrere i forretningsdrift. Priser starter fra $ 29.99 / år.

Hvis du ikke ønsker at bruge en dedikeret backup-software, skal du i det mindste bruge Cloud-lager og udføre manuelle sikkerhedskopier. Brug af Cloud-lagring betyder, at dine data er adskilt fra din geografiske placering, hvilket reducerer risikoen for fysisk skade.

4. Hold software opdateret

En af de mest almindelige måder, hvorpå hackere får adgang til systemer, er gennem softwaresårbarheder. Al software har svagheder, og udviklere frigiver ofte programrettelser og opdateringer, når de lukker disse smuthuller..

Hvis du ikke sikrer, at al den software, du bruger, holdes opdateret, vil det kun hæve din risikoprofil. At holde så mange enheder opdateret kan være en opgave, især hvis du ikke har en IT-afdeling til at svare på.

Heldigvis kan mange applikationer indstilles til automatisk opdatering, så sørg for at kontakte leverandørerne af den software, du bruger. Der er også andre måder, du kan holde software opdateret på, f.eks. Ved hjælp af værktøjer som IObit Updater.

IObit

iobit - softwareopdateringsværktøj til at holde dine programmer opdaterede.

IObit Updater – IObit updater er en smuk, let app, der fokuserer på at hjælpe dig med at holde resten af ​​det, du har installeret, opdateret. Den overvåger programmerne og enten minder dig om, når der er tilgængelige opdateringer, eller kan opdatere dem automatisk på egen hånd.

For alle dine it-enheder skal du sørge for, at software altid er opdateret. Regelmæssige opdateringer er kritiske for at sikre, at sikkerheden kan forbedres. Operativsystemer, programmer og software skal alle indstilles til automatiske opdateringer, hvor det er muligt.

5. Brug altid Internet Security-applikationer

Antivirus-software skal bruges på alle enheder, fra pc’er til bærbare computere og mobiler. De fleste hæderlige Internet Security-virksomheder såsom Symantec eller McAfee har specielle planer for ejere af små virksomheder, der giver dem mulighed for at beskytte alle enheder med en enkelt licens.

Du kan også vælge mellem forskellige typer Internet Security-applikationer. Nogle grundlæggende indeholder muligvis kun antivirusfunktioner, mens mere omfattende versioner kommer fuldt ud med flere funktioner.

Cybersikkerhed i et nøddeskal

Cybersikkerhed er forsvaret af systemer, netværk, programmer og endda data fra digitale angreb. Cybertrusler er på den anden side de elementer, som cybersikkerhed vagter imod. Disse trusler er designet til at gøre en form for skade på de virksomheder eller personer, de målretter mod.

Almindelige typer cybertrusler inkluderer vira, malware, ransomware, phishing-angreb med mere. Kompleksiteten ved at beskytte sig mod mange cybertrusler varierer meget afhængigt af, hvor vedholdende angribere er.

På cybersikkerhedssiden bruger vi værktøjer som antivirusprogrammer, firewalls, malware-detektorer, scriptblokkere og andre, der er designet til at forsvare mod truslerne ovenfor.

Hvorfor hackere målretter mod små virksomheder

Omkostningerne ved tab af information på grund af målrettede cyberangreb på virksomheder akkumulerede i gennemsnit 5,9 millioner dollars i 2018.Omkostningerne ved tab af information på grund af målrettede cyberangreb på virksomheder akkumulerede i gennemsnit 5,9 millioner dollars i 2018 (kilde).

Hackere retter sig ikke altid mod små virksomheder, men procentdelen har vist sig at være relativt høj. For at forstå, hvorfor små virksomheder er involveret, skal du have en generel forståelse af cybersikkerhedshændelser.

Som virksomhedsejere er de fleste af os primært bekymrede for vores økonomi. Imidlertid kan hackere have mange flere intentioner end blot at forsøge at stjæle penge. For eksempel kan de forsøge at lukke dine digitale operationer midlertidigt, skade dit virksomheds omdømme eller bare have det sjovt. Selvom det kan lyde stødende, er pointen, at der er flere mulige grunde til.

Dernæst kommer vi til den gennemsnitlige ejer af mindre virksomheder, som ligesom mig, ønsker at fokusere på at levere et fremragende produkt eller service til kunden. Dette fokus fungerer ofte som en blinde for os, hvilket fører til, at vi glemmer andre vigtige områder, såsom cybersikkerhed.

Vi har ofte ikke de ressourcer, som større virksomheder gør, så det er et spørgsmål om stordriftsfordele. Jo lavere forsvaret en virksomhed har, jo mindre kræfter har en hacker brug for at angribe for at det skal lykkes.

For at sammensætte ting er implementering af effektive cybersikkerhedsforanstaltninger især udfordrende i dag. Urbaniserede områder har flere enheder end mennesker, og angribere anvender stadig mere kreative angrebsmetoder.

Afsluttende tanker

Som du tydeligt kan se, kan internettet i dag være et meget farligt sted, især hvis din virksomhed er afhængig af det. Da så mange af os er forbundet digitalt, overfører truslen selv ind i vores personlige liv.

Som virksomhedsejer skal du være i stand til at beskytte ikke kun dine egne enheder, men alle enheder, der bruges af dine medarbejdere. Da alt er forbundet, er du kun så stærk som dit svageste link.

Endelig håber jeg, at jeg har givet dig nogle ideer til, hvordan du kan gennemføre nogle rudimentære sikkerhedsforanstaltninger uden at bryde banken. Tag din sikkerhed så alvorligt, som du kan – din forretning afhænger af den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map