Upselling / Cross-Selling: 5 tip til forbedring af din online forretningsindtægt

Uanset om du nogensinde har foretaget direkte salg, er du sandsynligvis allerede bekendt med to grundlæggende salgsstrategier: udsalg og krydssalg. Du ved muligvis ikke, at du er bekendt med disse begreber – men som forbruger i dag er du bestemt blevet udsat for dem.


Du er måske også noget opmærksom på de to udtryk, men du ved måske ikke nøjagtigt, hvad de betyder – eller måske er du forvirret over forskelle mellem de to.

Her er en kort beskrivelse af hvert udtryk plus et par eksempler på begge:

Upselling er en teknik, der bruges til at overtale kunden til at købe en bedre version af de produkter eller tjenester, der skal købes.

Krydsalg er en strategi, der bruges til at tilføje flere produkter eller tjenester til det originale køb.

eksempler

 • mersalg: “Vi har en speciel dag i dag af en dobbelt cheeseburger til $ 0,60 cent mere – vil du gerne købe det i stedet for den enkelte burger?”
 • Krydssalg: “Vil du tilføje pommes frites og en koks til cheeseburgerordren?”
 • mersalg: “Den mellemstore sedan er et populært køretøj, men vores luksus sedan leveres med ekstra sikkerhedsfunktioner og en bedre garanti.”
 • Krydssalg: “For to hundrede dollars mere kan jeg smide en motorblokvarmer og en frontplade beslag med den nye sedan.”
 • mersalg: ”Dette tv er fantastisk, men har du set den nyeste model? Det har tilføjet funktioner, som jeg tror, ​​du vil sætte pris på. ”
 • Krydssalg: ”Det tv er fantastisk – men baseret på det, du har fortalt mig om din familie, vil du sandsynligvis have et kig på vores komplette hjemmebiografsystem. Det vil ændre din hjemmefilmvisningsoplevelse for evigt. ”

Ser du forskellen?

Begge teknikker er lige så vigtige for enhver online butik eller dropshipping-forretning.

Når du gør det rigtigt, er opsalg / krydssalg fordelagtigt for ikke kun sælgeren, men også kunden. Hvis du præsenterer muligheder, som du ved, vil gavne din kunde, vinder alle. Hvordan gør du det? Nå, du er nødt til at tage en intuitiv tilgang. Lyt til, hvad dine kunder har at sige om deres ønsker og behov. Sæt dig selv i deres sted; Hvis du købte en økonomi-bil, vil du gerne høre om luksus-SUV’erne på partiet? Sikkert ikke. Men du vil måske vide, om den nyeste hybrid, der kan spare dig for at sende masser af penge på brændstof … ret?

Hvis du lytter til, hvad dine kunder fortæller dig og derefter anvender strategien for at sælge / krydssælge i overensstemmelse hermed, kan du give dem løsninger, der gør dem glade. Ofte er folk ikke engang klar over, at de har brug for bestemte produkter eller tjenester – indtil du påpeger det for dem. Det er en win-win situation for dig og dine kunder.

En anden fordel ved at sælge / krydssælge er, at det er lettere at gøre end at sælge til en helt ny kunde. Når du er markedsføring til en ny lead, sandsynligheden for at afslutte denne aftale er fem til 20%. Når du sælger til en eksisterende kunde, skyder denne procentdel op til 60 til 70%. Så opsalg / krydssalg er virkelig en mere effektiv måde at sælge på.

NBA-anbefaling

Her er vores bedste tip til salg og krydssalg som en professionel.

Tip nr. 1: Brug teknikken i moderation

Du ønsker at bevare dine kunders tillid, og du kan ikke gøre det, hvis du får dem til at føle sig overvældede af upsells / cross-sells. For mange valg vil forvirre dine kunder, og det kan slå tilbage på dig. Du kan få dine kunder til at blive mistænkelige og harme, hvis du kaster for mange muligheder på dem – og de giver måske bare op på ideen om at købe noget som helst fra dig. Hold indstillingerne enkle og ligetil.

Vil du vide, hvordan et ægte, enormt vellykket eksempel på denne marketingteknologi ser ud? Nogensinde handlet på Amazon? Hvis du har det, har du sandsynligvis set udtrykket “ofte købt sammen.”

amazon-frequent-købte-sammen

Ifølge en artikel på Fortune, konverteringsfrekvensen for disse henstillinger på webstedet kan gå op til 60%. Dette er et eksempel på krydsalg i den virkelige verden, som enhver marketingmedarbejder kunne lære af.

Tip nr. 2: Bundte relevante artikler

Dette er en strategi, der tager konceptet ”ofte købt sammen” til det næste niveau. Du gør shoppingoplevelsen praktisk for dine kunder ved at pakke nødvendige / relevante ting sammen.

Dette er en anden forekomst, når du dog skal være forsigtig med din tilgang. Du ønsker ikke at tilbyde irrelevante varer eller tjenester, som dine kunder sandsynligvis ikke finder lokkende (så prøv ikke at dumpe din uønskede beholdning på dem). Hvis du gør det, er det fornærmende og meget kontraproduktivt. Tilby i stedet værdifulde tilføjelser, som dine kunder finder nyttige. Et godt eksempel ville være at sælge WordPress-skabeloner + plugins + logoer sammen. Dette er alle ting, som kunder på markedet for en plug-in eller skabelon ville sætte pris på i et bundt.

Tip nr. 3: Kend dine kunder

Tænk på din foretrukne restaurant. Ejeren eller hovedtjeneren på den restaurant tager sandsynligvis tid til at lære dine lide og ikke-lide at kende. Baseret på denne viden fremsætter ejeren / tjeneren forslag baseret på dine personlige præferencer.

Du skal gøre det samme på dit websted. Hvis dit mål er at få folk til at tilmelde dig dine nyhedsbreve – men ingen svarer på din pop-up-boks – prøv at tilbyde en gratis e-bog på dine landingssider, når folk tilmelder sig e-mail-listen.

Tænk også på, hvordan Amazon, eBay og andre større e-handelswebsteder sporer dine bogbestillinger og andre typer indkøb. De anbefaler relevante produkter baseret på dine tidligere valg, ikke? Du skulle gøre det samme. Brug Google Analytics at spore brugermønstre på dit websted. En teknik er at gøre brug af ordrebekræftelsessiderne via analyse. Hvis mange mennesker tilmeldte sig et onlinekursus, du sælger, kan du sende en e-mail til bare disse mennesker og sælge dem med et beslægtet, men mere omfattende kursus. Se, hvordan det fungerer?

Tip nr. 4: Må ikke overdrives

Upselling / krydssalg fungerer kun godt, når du løser dine kunders behov (og det fungerer endnu bedre, når du får dem til at føle sig privilegerede over at modtage et tilbud). Hvis du tilbyder et nedsat gratis barberingssæt til alle de kunder, der køber dine designer mænds köln, vil mange af dem sætte pris på, at de får en aftale, som andre kunder ikke.

På den anden side vil overdrivning irritere dine kunder og fjerne dem væk fra dig og dit websted. Hvis dine kunder føler, at de kun er et markedsføringseksperiment for dig – eller at du kun er interesseret i at foretage salget og ikke om, hvad de ønsker, vil opsalg / krydssalg have den modsatte effekt end den, du ønsker.

Her er en anden detalje, du skal huske på: Der er en “Regel om 25” i erhvervslivet; du skal undgå krydssalg af varer, der er mere end 25% af den oprindelige ordre. Når du prøver at sælge / krydse-sælge over denne procentdel, vil du generelt blive opfattet som ude af kontakt med dine kunders behov (i bedste fald) og nøjeregnende eller grådige (i værste fald) – og du vil være mere tilbøjelige til at afvise selv kunder, der var tæt på at foretage et køb. Tilføjelser på over 25% kan også føles overvældende og som et andet primært køb – i stedet for tilføjelser.

Tip # 5: Timing

Timing er altid et afgørende aspekt af salget. Du bør kun sælge / krydse sælge, når du har alle de nødvendige oplysninger for at sikre den første ordre. Dette betyder, at shopperen allerede har forpligtet sig til at købe og er mindre tilbøjelige til at opgive ordren helt. Hvis du prøver at sælge yderligere varer for tidligt i shoppingprocessen, kan du let slå en kunde fra og dermed miste hele salget. Så husk at vente, indtil kunden allerede har forpligtet sig til salget ved at give kontakt- og økonomiske oplysninger – beskriv derefter fordelene ved de ekstra produkter / tjenester, du prøver at sælge.

Der er flere måder at prøve opsalg / krydssalg på. For eksempel kan du oprette en online butik med Shopify (finde ud af mere om Shopify-gennemgang) og prøve at forbedre din omsætning med denne strategi.

Dette er en markedsføringsstrategi, der har arbejdet for utallige virksomheder og iværksættere, og den kan tjene din blog eller virksomhed godt. Husk bare at bruge de tip, jeg har illustreret her, så du kan få mest muligt ud af din fortrinsvis / krydssælgende indsats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map