SMM-tip til bloggere: At tage dine sociale medier til det næste niveau

Antallet af sociale medier tæller.


Hvis du er en blogger, der ønsker at navngive og arbejde med større mærker, men din Google Analytics er ikke det sted, du vil have det til, kan et stort socialt medier, der følger dig, hjælpe dig. Eksperter på sociale medier vil fortælle dig, at engagement er naturligvis kritisk, men tendensen nu er at gå over i mere “live” engagement. Selvom automatiserede værktøjer har deres plads, er det bedst at bruge tiden ved at ”komme” i mediet. Du skal ikke automatisere hele tiden, men du skal sandsynligvis heller ikke automatisere indhold 50% af tiden.

Med så mange værktøjer og så lidt tid, hvordan kan du tackle en vellykket social media marketingkampagne?

10-31-pinterestPinterest analytics

Trin 1: Vælg dine topværktøjer

Den første ting, jeg rådgiver, er at arbejde på et værktøj ad gangen, få det til et sted, du er komfortabel med, gå videre til det næste værktøj, du vil bruge, og derefter dreje tilbage for at forbedre det første – og så videre . Du ønsker ikke at bruge hvert enkelt tilgængeligt værktøj, men vælg cirka 5 til regelmæssigt at bruge og mindst et eller to til at mestre. Arbejd med at mestre de værktøjer, du allerede får trækkraft på med hensyn til tilhængere eller Google Analytics, eller vælg den, du er mest i, hvis du ikke får nogen trækkraft.

Trin 2: Adskill dine sociale medier

Brug dine sociale mediekanaler på forskellige måder og til forskellige målgrupper. Dette er en ideel praksis for en livsstilsblogger, da de dækker flere nicher, men det fungerer også for en niched blogger. For eksempel kan bloggeren, der skriver opskrifter, dele dem på Facebook, kan tale ernæring på Google+, kan tweet om den madrelaterede gave, pin andre menneskers opskrifter (og et par af deres egne) og Instagram spise ude.

Sådan diversificerer jeg mine kanaler som en livsstilsblogger:

 • Facebook fanside (udsigter: seriøs, professionel; fokus: kontroversiel)
  Fordi det er så svært at engagere sig på Facebook, holder jeg det hele på denne side – ingen humor men masser af varme nyheder og kontroverser, madaktivisme og toksiner i nyhederne.
 • Facebook personlig side (udsigter: sjov, lys; fokus: personlig)
  På min personlige side arbejder jeg for det meste med venner og bloggere, men deler også relevant arbejde. Jeg tager mere af en “livsstil” tilgang her. Jeg vil muligvis sende eller ompost humor, skøre ting, der sker i min dag, eller alternative sundhedsindlæg, som jeg føler ikke er alvorlige nok til min fan-side.
 • Google+ (udsigter: venlig, optimistisk; hovedfokus: grøn livsstil, familie, mad)
  Jeg er i øjeblikket ompositioneret for hovedsageligt at fokusere på grøn livsstil og ægte mad, men her undgår jeg kontrovers og deler et mere inspirerende blik på problemerne i mine nicher.
 • pinterest (udsigter: afslappet; hovedfokus: mad, miljø)
  Jeg laver en masse forskellige tavler, men mit glutenfrie bord er mest vellykket, så jeg bruger størstedelen af ​​min tid på at hænge der, selvom mit “Fun for Kids” -bord også klarer det. Grundlæggende fokuserer jeg på mad, familie, håndværk og legetøj.
 • Twitter (udsigter: hverdag, personlig, lys; fokus: alt, hvad der interesserer mig)
  Jeg bruger Twitter til alt: indtastning af konkurrencer, deling af årsager, markedsføring for klienter, gentweeting af indlæg, der passer til min blog, deling af ting, jeg nyder, som ikke diskuteres på min blog (som live-tweeting-valg eller “The Walking Dead”). Jeg kan godt lide at sige “Jeg er mig på Twitter.” (Jeg vil dække Twitter-engagement dybtgående i mit næste indlæg.)
 • Instagram (udsigter: afslappet; fokus: familie)
  Dette gælder strengt for familiefotodele. De fleste af de bloggere, jeg følger, gør det samme. Personligt ville jeg hellere se den slags billeder snarere end reklame eller markedsføring, der føles ude af sted – ligesom alle disse “body wraps” Instagrammers.

Gå nu igennem dine feeds og vælg et syn og fokus for hver af dem. Dedikerer en eller to kanaler til dit personlige liv og hold resten professionelt eller dedikeret til din madblog. Du kan stadig dele dele af din blog på dine personlige kanaler, selvom du holder den privat – men at offentliggøre det vil hjælpe med at få dit navn derude.

Trin 3: Forstå dine følgere

Dernæst skal du forstå, hvordan dit publikum bruger hver kanal. Før du beslutter, hvordan du skal opdele dem, skal du se på, hvad de mennesker, du følger i din niche, bruger det og tilpasse dig det. Du skal virkelig holde styr på, hvad de reagerer og overreagerer på. Følg deres hashtags og stop ved de online fester eller begivenheder, de deltager i. Gå tilbage til deres websteder for at få et overblik over deres blogs. Del om kontroversielle figurer i dit område, og vis reaktionerne.

Her er et eksempel på, hvordan dette fungerer for mig: Jeg blogger om madaktivisme, men jeg er også en brandambassadør for Silk. Selvom begge dele ser ud til at være sammenkoblede, kan publikum for det ene modsættes sig det andet. Så jeg opbevarer de fleste af mine indlæg til Silk på min personlige Facebook-side, Pinterest og G +, og deler dem i mine almindelige blogger-kommentargrupper, mens jeg holder dem væk fra mine aktivistiske kommentargrupper. Denne slags segmentering giver dig mulighed for at diversificere til flere emner, selv under den samme niche.

Gå dybere: Lær hvordan du bedre kan forstå dit publikum og levere godt indhold med disse 12 tip.

Trin 4: Ramping af dine sociale medier

Få trækkraft på Facebook fan sider

Jeg er glad for at kunne sige, at Facebook-engagement har hentet mig, og jeg er steget op i rang, hvor ofte mine indlæg bliver set – den vigtigere del. Min ugentlige post rækkevidde gik fra en håndfuld uge til ca. 1000 pr. Uge, hvilket er ca. 20% engagement, op fra 1% eller mindre – et godt antal for mærker på dette tidspunkt. Her er hvad jeg har gjort, i kombination med gaver, for at få mere Facebook-trækkraft:

 • Meget hyppig bogføring:
  Dette er mit øverste tip, og det har arbejdet vidundere med at få mine indlæg set. Jeg poster så meget som menneskeligt muligt. Jo mere jeg poster, desto mere ses min strøm – og de dage, jeg ikke poster meget, bliver meget mindre set.
 • Oprettet tidligere på dagen:
  Jo tidligere jeg sendte, jo bedre gjorde et indlæg – allerede før jeg kom til mit skrivebord, hvilket er interessant, da jeg er på østkysten i USA, så det er ret tidligt! Tjek din indsigt for at se, hvilke tider der fungerer bedst for dig – det fortæller også, hvilken slags opdateringer der bedst gør. Du kan automatisere dit tidlige indlæg natten før og derefter deltage live i kommentarer næste dag.
 • Udstationering fra eksperter:
  Igen, det er ikke kun det, jeg har sendt, det er hvis data jeg delte. Når jeg deler et emne med hashtags og mine egne kommentarer fra nogen vigtig, siger Robyn O’Brien om “Usund sandhed”, er jeg meget bedre engagement. Jeg lægger omkring 70% relevante data fra eksperter i mit område og 25% af mine egne indlæg med kun et par få venner.
 • Kommentar til indlæg og andele:
  Jeg prøver at engagere sig her ved at skrive noget kontroversielt og spørge læserne, hvad de synes, eller hvordan de reagerer, eller hvordan dette har påvirket mig.
 • Brug Visuals korrekt:
  Det indlæg, der har det mest organiske engagement for mig, havde en video knyttet til det, så jeg anbefaler at dele videoer i dit emne. Opret også billeder i korrekt størrelse. Faktisk kan du uploade et billede med en anden størrelse, hvis dit blogfoto ikke stemmer. Se Louise Myers væsentlige Facebook-fotodimension 2014 for nøjagtige størrelser.
 • Øg et indlæg:
  Der er så meget kontroverser om dette, men hvis du vil investere $ 5 for at øge et indlæg og se, hvad der sker, siger jeg, gå til det mindst en gang. Sørg for, at det er et virkelig værdifuldt indlæg! Den sidste, jeg løftede, var en gave, og jeg fik 1.000 besøg fra den en-dages investering. Det er ikke noget, du kan gøre regelmæssigt, medmindre du har et stort budget, men hvis din nysgerrighed har det bedste for dig, skal du øge indhold, som du virkelig ønsker at komme derude, som eksperttips eller en gratis e-bog, som du har skrevet. Det er bestemt værd at tage et skud. Sørg for at følge deres retningslinjer for billeder, og sørg for, at dit boost er det værd. $ 5 for 1000 visninger er en god handel, men til 130 visninger – ikke så stor.
 • 10-31-facebooktargetingMærkning af andre:
  Jeg gør det ærligt ikke så meget som jeg skulle, men det fungerede godt, da jeg kendte personen, og hun var en ekspert eller havde et stort efterfølgende. Hvis du ikke kender personen, kan du risikere at blive blokeret for denne bruger.
 • Brug Facebook-målretning:
  Nu giver Facebook dig også muligheden for at målrette mod din målgruppe i stedet for at sende dine indlæg til alle. Du kan vælge et mål baseret på køn, forhold eller uddannelsesstatus, interesseret i (mænd eller kvinder), alder, placering og sprog. For eksempel, hvis jeg har et indlæg om en alternativ helbredsbegivenhed eller gave, kan du målrette din placering mod en bestemt, Land, Region eller Stat eller By. Det er yderst nyttigt til promovering af begivenheder og gaver med lokalt fokus.

Gå dybere: Her er flere tip til, hvordan du forbedrer din Facebook-feed-ydeevne.

Google+ revideret igen

Bloggere har stadig blandede følelser for, om de skal bruge Google+ eller ej. og hvor meget tid man skal bruge til det. G + er et af disse værktøjer, som du virkelig har brug for personligt at engagere dig. På Google+ er der flere mennesker og grupper, der deler information end virksomheder, der bruger det som et marketingværktøj. Da G + er værdifuld til placering af søgemaskiner, er det værd at investere tiden.

Her er nogle begyndertrin:

 • Gå på G + og engag med bloggere i den niche, du ønsker, og skab en cirkel af dem. Gør dette ved at finde dem i andre former for sociale medier.
 • Brug G + som din bloguddragsside. Opret dit eget indhold ordentligt ved at skrive et uddrag om dit indhold, der slutter på et spørgsmål, foring af relevante hashtags nedenfor, mærkning af nøglespillere og tilføjelse af et fantastisk billede.
 • Start med at give medlemmer +1’er og kommentarer inden for denne cirkel. Svar med meningsfuld diskussion og ikke bare “cool!”
 • Tag dem individuelt med nyttige indlæg. Begræns det ikke til dine egne indlæg, men ting, der virkelig vil have værdi eller nysgerrighed for dem.
 • Målret mod dine aktier. Fordelen er, at du kan målrette mere fint i modsætning til Facebook. Dit første skridt er at oprette og slutte sig til cirkler og mærke folk i de rigtige kredse, vide, hvem de vigtigste spillere er og socialisere sig med dem. Hvis jeg havde en lokal begivenhed, kunne jeg bare dele med min Philly Social Moms Circle. Når jeg har en glutenfri opskrift, deler jeg det med mine gluten- og allergifri bloggere. Dette er en fremragende måde at sortere og målrette indlæg på for personer, der har flere nicher.

Gå dybere: Her er et dybtgående kig på Google+ samfund, og hvordan man engagerer dem.

pinterest

Det er let at lade dette bord være alene, men det kan være din højeste trafikskilde, selv når du gør meget lidt for at vedligeholde det, men du kan bygge videre på det.

 • Sørg for, at du fastgør andre menneskers indhold, ikke kun dit eget. Det skulle sandsynligvis være ca. 50/50.
 • Skriv meningsfulde kommentarer såvel som likes. Du kan åbne en diskussion, som er en sjældenhed på Pinterest – men det har fået mig til at bemærke!
 • Gør mindst 15-20 stifter om dagen. Denne PDF hos White Gloves Social Media har en liste over planlægningsværktøjer til Pinterest, hvis du har brug for dem, hvoraf mange betales eller begrænses.
 • Tjek din analyse i pins. Dette vil hjælpe meget! Det viser dig, hvilke tavler der fungerer, og hvilke ikke, så du kan fokusere din energi på de mere populære tavler.
 • Bliv inviteret til gruppebord – eller opret dine egne. Det er en god idé at sætte sig sammen med et team om et fælles emne. Bemærk, at lige nu er ferie- og sæsonbestemte tavler varme. Den bedste måde at opnå dette på er at være en del af en bloggergruppe og finde mennesker med fælles interesser.
 • Anmod om en invitation til Ahalogy. Dette er et fantastisk planlægningsværktøj til Pinterest, men det giver også mulighed for engagement og lader dig vide, hvornår det er tid til at genindpinde en pin. Det giver også yderligere statistikker og mere avancerede værktøjer, når du bruger det.
 • Tjek din Google Analytics – du skulle også få trafik fra Pinterest. Hvis ikke, skal du sørge for at tage disse tip. (Jeg antager, at du har oprettet dit websted, der skal linkes til din Pinterest-side.)
 • Integrer dit bord i relevant blogindlæg for at invitere folk til at følge.

Gå dybere: Tjek 10 Pinterest-tavler, hver blogger skal følge.

Instagram

10-31-iconosquare

Det er så nemt: Tag et fantastisk billede og del det – eller tag et uklart foto, filtrer det, og del det derefter! Først skal du begynde at følge mennesker.

Hvis du kan finde en blogger-delingsgruppe, skal du følge og få folk til at følge tilbage. Nøglen er at se, hvad de mennesker, du følger, deler og efterligne det. Top tip:

 • Hashtag meget. Jeg har for nylig taget et billede af min datters Halloween-kostume, har tagget det “#frozen”, og den officielle Frozen-konto kunne lide mit billede. Hvis Frozen eller Disney var mit fokus, ville jeg følge dem og begynde at mærke frosne genstande så meget som muligt.
 • Ligesom andre fotos, også dem, du finder i at udforske.
 • I en kommentar! Ligesom Pinterest bruges dette ikke så meget som på andre medier, så det får du bemærket. Igen, start en meningsfuld samtale og vær smigrende.
 • Brug Iconosquare. Ud over dybdegående statistikker får du værktøjsplugins og mere. Faktisk har de et plugin, så du kan installere dit feed på dit websted. Det tager højst 5 minutter!

Din tur!

Se på disse anbefalinger, og start med at gå gennem dine egne sociale mediekanaler for at oprette din egen plan og begynde at generere flere tilhængere af sociale medier nu!

Artikel skrevet af Gina Badalaty; oprindeligt dukket op på WHSR-blog; det administreres og opdateres nu af BuildThis.io-stabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map