Smart webstedsoptimeringsteknikker til forbedring af organisk trafik

Denne artikel er skrevet af Brandon Graves.


Alle, der er i webbaseret virksomhed, vil øge trafikken til sit / blog / websted. Det bringer forretningsmuligheder til dem. Det siges, at “Ingen trafik, ingen forretning”. Der er ingen fordel ved at have fantastiske produkter og tjenester, hvis du ikke får trafik til dit websted.

featured-billede

Organisk trafik er måske den bedste måde at få dit websted til at rangere godt på verdens førende søgemaskiner. Faktisk er det den ikke-betalte trafik, der kommer fra søgemaskiner. At køre organisk trafik til websteder / blogs er dog ikke et børns leg. Der kræves en masse tålmodighed, engagement og aktiv implementering af smarte SEO-tricks til det. Hvis du leder efter effektive måder og strategier til at forbedre den organiske trafik til dit websted, skal du bare følge tipene nedenfor:

1. Gør dit websted mere relevant og anvendeligt

Når besøgende søger efter information, produkter, tjenester osv. På WWW, søger søgemaskiner efter websteder eller websider, der er opdaterede, sikre, relevante og mere anvendelige for besøgende. Det hjælper dem til at få en positiv oplevelse og finde de nødvendige ting let og hurtigt. Hvis dit websted indeholder forældede oplysninger eller har problemer med brugervenlighed, forsømmer søgemaskinerne det, mens de viser resultater mod søgeudtryk, der er indtastet af besøgende.

Derfor skal du først og fremmest forny dit websted for at gøre det professionelt, tiltalende og relevant for det målrettede publikum. Du kan tage følgende trin i denne forbindelse:

 • Sørg for, at dit websted er opdateret og professionelt. Brug den nyeste software, antivirus, server i høj kvalitet, firewall osv. Til at køre den ordentligt og holde den live 24 * 7.
 • Sørg for, at dit websted ikke har nogen UI / UX-problemer,
 • Kompatibel med alle moderne webbrowsere,
 • Sørg for, at dit websted reagerer på alle mobile enheder og
 • Sørg for, at dit websted indlæses hurtigere.

2. Fokus på SEO på stedet

Hyppige Google Algoritme-opdateringer har øget betydningen af ​​SEO på stedet. Hvis du fejler her, falder dit websteds SEO-rangering før eller senere. Der er flere måder, du kan foretage forbedringer i din SEO-øvelse på stedet og forvente, at mere organisk trafik kommer til dit websted. Oplev passende nøgleord under din niche. Brug om nødvendigt nøgleord med lang hale til at dække flere og flere emner relateret til din virksomhed. Opret SEO-optimeret, meningsfuldt, relevant og fejlfrit indhold i bulk. Upload dem regelmæssigt på dit websted / blog og optimer korrekt ved hjælp af de nyeste SEO-tricks. Søgemaskiner ser altid efter nyligt uploadet indhold for at vise de mest autentiske resultater for besøgende.

Hvis du bygger din hjemmeside ved hjælp af populære webstedsbyggere som Weebly, har de alle elementerne klar til at gøre SEO på stedet.

Bemærk: Her er begynderguiden til SEO, hvis du ønsker at lære mere.

3. Fjern alle ødelagte links

eliminere-alt-broken-linksa

Med en konstant tilstrømning af nyt indhold bliver websteder større og større for hver dag. Så det bliver meget vanskeligt for enkeltpersoner at vedligeholde sådanne websteder. Efter et par dage / uger / måneder kan indholdet på webstedet blive fjernet eller forældet, hvilket kan føde ødelagte links. Det er en ekstremt Herculean opgave at finde og korrigere disse ødelagte links manuelt.

Faktisk er et ødelagt link en ikke-eksisterende webressource, der også kaldes dead link. Når nogen forsøger at få adgang til sådanne ikke-eksisterende websider, vises en HTTP-kode 404 af serveren. Tilgængeligheden af ​​for mange ødelagte links på dit websted kan reducere dens kvalitet, være utilfreds med både søgemaskiner og besøgende og forårsage et kraftigt fald i webstedstrafikken. Derfor skal du kontrollere og fjerne ødelagte links på dit websted ved hjælp af online ressourcer og værktøjer.

4. Blog regelmæssigt

Google giver en stor betydning for alle disse websteder, der opdateres regelmæssigt med frisk og unikt indhold. En blog er en nem måde at holde dit websted frisk og opdateret. Så bare vedhæft en firmablog til dit websted og begynde at opdatere den regelmæssigt med nyt indhold.

Til start en blog er ikke svært, som det ser ud til, du har brug for en strategi og vedholdenhed. Hvis det sker, vil søgemaskinecrawlere besøge dit websted regelmæssigt, tilføje nyligt tilføjede sider i deres indekser, og du vil langsomt vokse organisk trafik til dit websted.

5. Søg gæstebloggingsmuligheder under din niche

Gæsteblogging er et andet vigtigt, som du aktivt skal udføre for at få mange fordele. I denne proces sender en person unikt indhold til bloggere (under hans / hendes niche) til offentliggørelse. Hvis hans / hendes indlæg offentliggøres af blogejere, hjælper det begge parter. Blogsejere får gratis indhold af kvalitet og kan bruge det til at forbedre sin webbaserede virksomhed og skabe flere indtægter. På den anden side udvider bidragydere deres rækkevidde til en stor del af den målrettede målgruppe og henter forretningsmuligheder værd millioner af dollars.

6. Har en bestemt intern sammenkoblingsstrategi

Intern sammenkobling af en vigtig SEO-praksis, hvor fagfolk inden for digital marketing knytter en side til en anden side inden for det samme domæne til navigationsformål. Det hjælper dem med at få et højere omdømme i øjnene på forskellige søgemaskiner og besøgende, forbedre gennemsøgningen og indekseringen af ​​websider, reducere webstedets afvisningsprocent og øge klikene på webstedet meget. Så vedtag intern forbindelse som en del af din SEO indsats og nyd fordelene ved det.

7. Vær aktiv på vigtige sociale mediesider

være-aktiv-på-vigtig-sociale-medier-sitesa

Husk altid, at Google betragter omdømme fra sociale medier til webrangeringer. Et websted med en anstændig tilstedeværelse på forskellige sociale mediekanaler foretrækkes af Google og vises i dets resultater. Så skal du promovere dit websted eller dets sider på alle vigtige kanaler på sociale medier. Bare tilføj flere og flere mennesker til dit websteds sociale mediesider og distribuer indhold blandt dem. Opmuntr dem til at dele dit indhold maksimalt. Alle disse vil hjælpe dig med at få mere organisk trafik til dit websted.

8. Kommuniker aktivt med din målgruppe

Hvis du kommunikerer aktivt med dit målgruppe, vil det hjælpe dig med at vide, hvad dit publikum tænker, føler og kæmper med, mens du engagerer dig i dit brand. Afhængigt af output kan du foretage de krævede ændringer og opfordre folk til at forloves med dit brand over en lang periode. For at kommunikere med den målrettede målgruppe kan du bruge forskellige systemer, f.eks E-mail-marketing, Beder om feedback, kommentarsystemer, forums, RSS-feeds, websteder med spørgsmål-svar osv.

9. Analysér din SEO-træning strengt

Det betyder ikke noget, hvor godt du udfører SEO-aktiviteter for at øge trafikken til dit websted, der er stadig nogle områder med forbedring og korrektion. Derfor skal du spore effektiviteten af ​​din SEO-øvelse regelmæssigt og udforske områder med yderligere forbedringer. Bare gør alle disse for at sikre, at du får en rimelig mængde organisk trafik til dit websted hver dag.

Konklusion

En jævn strøm af organisk trafik til dit websted er vigtigt, hvis du vil generere tilstrækkelige indtægter og tage din webbaserede forretning til det næste niveau. Dette er nogle nyttige tip til at øge den organiske trafik til websteder / blogs. Bare implementer dem og få deres fordele i fremtiden.

Brandon Graves er en produktiv digital marketing- og WordPress-ekspert, der arbejder med HireWPGeeks. Han skriver fortsat om det nyeste webdesign og WordPress-udviklingstjenester som psd til WordPress konvertering, HTML til WordPress-konvertering osv. Følg ham videre Google Plus for at få øjeblikkelige opdateringer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map