Sådan implementeres omnikanals retail til din online butik

Med salget lykkes det ikke, hvis du er afhængig af en enkelt kanal til din detailbutik.


Du er nødt til at diversificere ved at finde forskellige måder at levere dit produkt eller din service foran din målgruppe. Med øget synlighed og tilstedeværelse kommer derfor større salgspotentiale.

Selvfølgelig henviser jeg ikke kun til online-midler. Hvis du er nødt til at sælge ved at få din rumpe af stolen og sælge dør til dør, så er du det skal gør det! At tjene penge handler om at gå uden for dine komfortzoner for at gøre folk komfortable med at købe fra dig.

Derfor er du nødt til at undersøge omnichannel retail, hvis du vil slå den rig med din detailbutik.

I dette indlæg lærer du, hvad omnichannel retail er, og hvad det betyder at give dine kunder en omnichannel shoppingoplevelse med målet om at øge dit salg og indtægter.

Hvad er Omnichannel Retail?

Omnichannel-detailhandlen er fremgangsmåden for at give forbrugerne en samlet shoppingoplevelse igennem flere salgskanaler. Bortset fra din e-handelsbutik og mursten og mørtelbutik, kan du foretage et salg fra sociale medier, kundesupport, mobile apps og andre. Alle kanaler fungerer også sammen for at gøre det lettere for folk at købe fra din butik.

Da den omnichannel retail-tilgang kræver, at du tilbyder din virksomhed på tværs af flere platforme, er du nødt til at styre din beholdning meget bedre. Du kan ikke bare stole på lister og tabulerede ark manuelt skrevet af din medarbejder.

Populær online butik builder såsom BigCommerce lader dig oprette forbindelse og sælge dine produkter på forskellige markedspladser.

På grund af omnichannel detail, skal du synkronisere din beholdning ved at administrere dem fra et enkelt instrumentbræt. Hvert salg fra forskellige kanaler går automatisk ind på lagerplatformen. Dette eliminerer den manuelle proces til styring af dit lager og giver dig mulighed for at fokusere på at give en sømløs omnichannel shoppingoplevelse til dine kunder.

Et eksempel på omnichannel retail tilgang gjort på den rigtige måde er Nike. Hver gang kunder kommer ind i en af ​​deres butikker eller besøger deres websted, kommer de til erfaring sportstøjmærket på innovative måder.

For eksempel tilbyder sin online shop, NikeID, folk en måde at få adgang til eksklusive produkter, der ikke kan købes fra de lokale butikker.

Gennem Nike’s tilgang til omnichannel-detailhandel transformerer de kundernes købsvaner. Ved at kræve, at de tilmelder sig en NikeID-konto til at købe visse produkter, skaber de et online økosystem, hvor deres kunder kan trives og glæde sig over. Samtidig uddanner de kunder til at købe online i stedet for at gå i butikkerne, da den førstnævnte er meget mere praktisk.

Sådan udvikler du en Omnichannel Retail-oplevelse

Du behøver ikke at have en sofistikeret opsætning som Nike til din omnichannel-detailhandel. Den vigtige ting er, at du opretter forskellige muligheder for, at folk kan købe fra din virksomhed og synkronisere alle dine kanaler for konsistens.

Nedenfor er ideer til, hvordan du kan starte:

1- Brug en lageradministrationsplatform

Som nævnt tidligere skal du indsamle alt salg fra forskellige detailkanaler. På denne måde får du nøjagtige data ikke kun om din lager og produktlager, men også hvor godt hver kanal sælger. En inventarplatform gør det nemmere at notere dit salg og styre dine varer.

shopify pos

Et eksempel på en sådan platform er Shopify POS. Platformen giver dig også mulighed for at acceptere forskellige betalingsformer, anvende rabatter og afgifter og e-mail- eller tekstkunder med en kvittering for deres køb for at nævne nogle få. Shopify POS fungerer bedst, hvis du bruger Shopify til dit e-handelswebsted (lære mere om Shopify her). Du kan dog også bruge platformen, hvis du har det godt med at bruge den.

2- Opret kampagner ved hjælp af marketingautomation

Det er vanskeligt at følge med i din detailvirksomhed, hvis du planlægger manuelt at sælge dine tjenester til folk via e-mail eller opkald. Selv hvis du planlægger at ansætte nogen til at gøre jobbet for dig, har denne person brug for mere end bare tid og kræfter for at få jobbet gjort.

Et marketingautomatiseringsværktøj gør det lettere for dig at nå ud til folk. Du behøver ikke at indtaste dine e-mails en dag ad gangen for at sende og bestemme, hvilken del af din salgstragt, dine kundeemner er. Med et marketingautomatiseringsværktøj kan du planlægge dine e-mail-kampagner på forhånd til din e-mail-liste. Du kan også profilere alle dine kundeemner og kunder nøjagtigt, så du har en klarere idé om, hvordan du får dem til at købe hos dig igen.

automatisering af mailchimp

Hubspot og Marketo er to af de fremtrædende marketingautomationssoftware på markedet. Men hvis du begynder, MailChimp giver dig mulighed for at samle op til 2.000 abonnenter gratis. Derfra kan du oprette e-mail-kampagner, som du kan spore og måle for at bestemme, hvordan du forbedrer deres præstationer.

Når du er klar til at gå over til marketingautomatiseringsfunktioner, synkroniserer MailChimp med e-handelsplatforme som Shopify og Magento, så du kan udpakke din kundedatabase og bruge værktøjet til at administrere din salgstragt.

3- Gør forespørgsler til salg med kundesupport

Kundesupport er ikke kun til at besvare spørgsmål eller bekymringer, folk har om din virksomhed. Du kan bruge denne mulighed til at lette folk med at købe produkter fra din butik, hvis ikke forbedre forholdet til dine fortalere. Tag denne store fan af Virgin Atlantic, som tog sine bekymringer over brandet offentligheden på Twitter. I stedet for at ryste væk fra problemet, Virgin’s kundesupport nåede tilbage for ikke kun at lette problemet, men fik ham til at føle sig værdsat og vigtig.

At opbygge gode relationer til kunder og potentielle kunder kan kun føre til gode ting for dit brand. Da folk stort set tager deres frustrationer ud på sociale medier, er du nødt til at overvåge deres beskeder og etablere rapport med hver enkelt af dem. Nævne er et værktøj, der hjælper med at afdække disse nævnelser, så du kan berøre basen og forbedre forholdet til dem.

Zendesk

Du skal også overveje at gøre det lettere for folk at nå ud til dig online eller via telefon. En sammenhængende kontaktside er ikke længere nok, da ikke alle problemer, de støder på med dit brand, er de samme. Derfor et værktøj som Zendesk gøre kommunikationslinjer åbne og tilgængelige for mennesker og dit brand. Bortset fra online chat og opkald kan du oprette en Knowledge Base. Det giver dig mulighed for at dokumentere svar på alle de spørgsmål, folk har stillet, så du kan få dit supportteam til at pege på dem i stedet.

Konklusion

Masser af dele udgør en effektiv omnichannel-detailhandel. Du har også brug for din virksomhed for at foretage overgangen fra at gå offline til online og vice versa. Den omnichannel retail tilgang er en udfordring i sig selv for din detailbutik.

Men ved at tilbyde flere måder for kunderne at købe fra dig, er indsatsen alt det værd. I en verden, hvor forbrugerne dikterer, hvordan du skal tjene dem, giver det en omnikanal shoppingoplevelse, at din virksomhed vinder, enkel og enkel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map