Kraften ved live chat i opbygningen af ​​positive kundeforhold

De fleste virksomheder trives med den positive kommunikation, de opretter med deres kunder. Det er især vigtigt, hvis de sælger deres produkter og tjenester. Deres kundes rækkevidde involverer både de loyale købere, der kan lide og købe produktet, vinduet shoppere, der lige er på vej mod at tage en positiv beslutning, og dem, der lige har hørt om virksomheden for første gang og ikke har dannet nogen idé endnu.


Målet med enhver virksomhed i dette tilfælde er at opbygge forhold mellem udbyder og kunde på det gensidigt fordelagtige grundlag. For at gøre dette skal de vise, at køberes behov forstås, at de er klar til at hjælpe med at tage et valg, og at de altid reagerer med empati, hvis noget er uklart eller går galt. Virksomheder kan nå alle disse mål gennem live chat, der skal bruges til alle disse mål.

Det mest fordelagtige træk ved live chat er, at de tilbyder en øjeblikkelig adresse til kunderne. Her er nogle tip og metoder til brug af live chat-værktøjer til en så vigtig forbedring.

Fordelene ved Live Chat

Den vigtigste opgave at udføre gennem live chat er at få kunderne til at føle, at du er der for at hjælpe dem, at tjene dem og til at løse alle deres specifikke problemer med det samme. Hvis de føler det, bliver de sandsynligvis ikke kun loyale klienter, men dine mest ivrige fortalere.

Internettet giver virksomhederne dette positive engagement, og du bør gøre dit bedste for at bruge denne magtfulde mulighed til din virksomheds forfremmelse og velstand.

Blandt de mest indlysende fordelene ved live chat følgende kan fremhæves:

 • reduktion af udgifter sammenlignet med traditionelle kanaler
 • stigning i salget
 • forbedring af kundeservice og loyalitet
 • opdagelse af klientens smertepunkter
 • hurtig og konsekvent problemløsning
 • bekvemmelighed for kunderne
 • fordele i konkurrence
 • markeds rækkevidde og udvidede muligheder
 • proaktiv planlægning og opsøgende
 • grundig analyse og rapportering

Husk dog, at denne bedrift kun lyder så let. Det kan vise sig meget sværere, end du oprindeligt tror. Bruger nyeste kundeserviceværktøjer og opdateret taktik vil hjælpe meget med at lykkes.

Hvorfor kunder foretrækker live chat

Den amerikanske marketingekspert og grundlægger af samme navn marketingfirma J.D. Power, hævder, at live chat er blevet den førende online kontaktmetode for shoppere, fordi 42% af dem foretrækker live chat frem for e-mail (23%) og sociale medier (16%).

Årsagen ligger i det menneskelige sind. Det er mere sandsynligt, at du adresserer til nogen straks, når du køber noget online. Derfor vælger folk at købe fra websteder med en live chat-funktion på dem. Denne hurtige støtte i beslutningsfasen øger positive valg og konverteringsfrekvens.

Med hensyn til virksomheden er det også meget praktisk, når du øjeblikkeligt kan kommunikere med dine besøgende ved at løse deres tøven, mulige negative opfattelser og skuffelse.

Taktiske tip til brug af live chat til etablering af positive kundeforbindelser

For at øge den del af live chat, der gør forretning, skal du huske og anvende de vigtigste principper for CRM (Customer Relationship Management) kombineret med teknologiske fremskridt.

1. Tilpas dine tjenester med kombinationen af ​​live chat og CRM

Dette værktøj kan hjælpe dig med at udvikle din virksomheds langsigtede strategier. Ved live chat lærer du meget om dine potentielle og virkelige kunder, deres behov og problemer og den måde, de foretrækker at blive behandlet på.

Ved at opretholde skybaserede data om kunder og deres præferencer i fortiden, vil du være i stand til at analysere deres live chatoplevelser og gøre dem mere praktiske. På sin side kan det hjælpe dig med at forudsige deres fremtidige behov, problemer og adfærd.

For eksempel, hvis de kontakter dig om nogle specifikationer for det produkt, de vil købe, kan du muligvis udvikle den bedste algoritme til at besvare sådanne anmodninger.

2. Fuldfør et grundigt vidensgrundlag for live chat for at give de oplysninger, dine kunder har brug for

Din operatør er nødt til at tilegne sig et perfekt kendskab til tjenester og produkter for at være i stand til at give flere oplysninger til løsning af deres tvivl, for at sikre, at alle problemer med levering eller udskiftning og renovering løses i løbet af et stykke tid.

At oprette en sådan database vil kræve god kommunikation mellem afdelingerne i din virksomhed. Det er også en god ide at have nogle operatører til live chat, der er specialiserede i at løse forskellige problemer. Dine kunder vil forlade dit websted helt tilfredse og ønsker at være tilbage igen.

3. Træ dine chatagenter til at skabe et venligt, men professionelt, interaktion

På den ene side bør chatagenter få kunderne til at føle sig velkomne. At blive respekteret er en positiv oplevelse, som enhver kunde overfører til deres omgivelser. På den anden side kan det at se for venligt få en kunde til at tro, at denne kommunikation ikke er hos en professionel.

Hvilken er bedre? At vælge noget imellem. For meget formalitet fungerer på samme måde ved at holde den unødvendige afstand mellem kunden og virksomheden.

Live chat betyder ikke at tale som en robot. Formålet er at vise købere, at de taler med virkelige mennesker, der tager sig tid til at bekymre sig om ethvert problem, der kan opstå. Så den bedste mulighed er venlighed og empati, men alligevel med en respektfuld og forståelsesfuld tilgang.

4. Lover og lever rettidige resultater

Ingen tvivl om, at chatagenten skulle være i stand til at arbejde under pres. Hvis de oplysninger, en klient spørger om, har brug for nogle yderligere kontakter med andre afdelinger, skal en konsulent indstille tilstrækkelige frister for at komme tilbage til en klient med en klar løsning.

Hvis klientens anmodning ikke besvares så hurtigt som muligt, kan en køber føle sig fornærmet, og virksomhedens omdømme kan blive såret. Det skal være en prioritet at give information om refusioner, sporing af produkter eller forsendelse.

Et andet punkt at overveje er at stille feedback fra klienter. En hurtig undersøgelse vil hjælpe med at afgøre, om alt fungerer godt.

5. Brug almindelige svar ved hjælp af tastaturgenveje

Uanset hvor mange der er ansat i stillingen som en chatagent, vil de aldrig være nok, især hvis din virksomhed er ret stor. Derfor skal du tænke over nogle automatisering Bed dine operatører om at bruge konserverede beskeder hvilket kan synes at være en nyttig måde at spare tid på.

Visse tastaturgenveje hjælper med at vise dine klienter din parat til at hjælpe med det samme på trods af den travle plan. Automatiser f.eks. Altid hilsenen og andre formelle svar.

6. Gør mulighed for live chat tilgængelig på andre enheder

Overvej at de fleste kunder i dag foretager deres online køb fra deres mobiltelefoner. Så tænk på at gøre dit websted onlinevenligt. Derfor er du nødt til at gøre din live chat tilgængelig på enhver mobil platform.

Et andet positivt resultat af en sådan forbedring er, at du ved hjælp af denne platform sandsynligvis vil hjælpe dine tilhængere med at blive dine kunder i fremtiden.

7. Lav enkle forklaringer

Kunder forstår for det meste ikke terminologien. Det betyder, at en chatagent skal være tålmodig ved at forsøge at forklare tekniske termer eller online kvitteringer i enklere ord såvel som hvordan man bruger hjemmesiden.

For at gøre denne situation stadig lettere for både agenten og klienten, udvikler du en lille guide til, hvordan man forklarer tekniske termer eller håndterer teknisk uvidende klienter..

Top Live Chat-softwareløsninger

For at øge resultaterne af vellykkede live-chats skal du vælge softwaren korrekt. Dette kan øge dine konverteringsfrekvenser markant. Et effektivt værktøj skal være ret intuitivt for både operatører og besøgende eller kunder at bruge. Med fremskridt inden for teknologi kræver kunderne i dag stadig hurtigere svar og mere mobilvenlige indstillinger.

Du kan vælge nogle live chatløsninger i henhold til dine behov ud af følgende:

Der er stadig flere apps og platforme til live chat som du kan se her. Uanset hvilken af ​​disse muligheder, du foretrækker, skal du først prøve den gratis prøve for at sikre, at dit valg svarer til dine virksomheds behov.

Afslutningsvis er det værd at nævne, at mange mennesker ikke lægger megen tro på online shopping. Så det er meget vigtigt at få dem til at opfatte din virksomhed som en rigtig, og live chat kan spille en væsentlig rolle i det. Når potentielle kunder ser, at de kan tale med rigtige mennesker og diskutere ethvert problem, der opstår, er de mere bundne til at stole på dit brand og dit websted for bare at prøve det første på dine produkter.

Live-chat er en fantastisk måde at kommunikere mellem virksomheder og deres kunder. Derfor er det meget vigtigt at sikre, at kommunikationen opretholdes på en velforberedt, professionel og respektfuld måde, så begge parter kan drage fordel af den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map