I søgning efter den billigste WordPress-vært i 2020 (med 3 muligheder)

Dit websteds sikkerhed, kapaciteter og hastighed er afhængig af værtens infrastruktur. Hvis du kan lide 35,4% af de fleste webstedsejere, vil du sandsynligvis have eller eje en WordPress-websted.


Udfordringen er at vælge den type webhosting, der er inden for dit budget, uden at ofre kvalitet. Men hvad er “Quality Hosting”, og hvilke hosting-udbydere tilbyder det til overkommelige priser?

Prisbillig for dig er sandsynligvis ikke nogen salgsfremmende gimmick. Du ønsker ikke at købe en hostingplan, der ser billig ud foran og derefter betale et uanstændigt beløb for funktioner og teknisk support, der først skal inkluderes i din pakke. Du vil have konsistens. Lav pris forbliver lav, når du køber.

Jeg har gode nyheder, men lad os først forstå, hvad du spørger.

Typer af WordPress-hostingplaner

WordPress er mest brugte CMS og har en markedsandel på 62,7%. Joomla, som er de næst mest populære stier bag med 4,4% af markedet.

Det kræver ikke meget at vælge den rigtige hostingudbyder til dit websted. Du skal vide et par ting som hvordan de fungerer, og hvis de passer til arten af ​​din virksomhed.

Der er typisk tre slags WordPress-hostingtjenester, du kan gå med – delt, dedikeret og sky.

1- Delt hosting

Denne plan er den mest populære hostingløsning på dagens marked. Det er både overkommelig og let at vedligeholde.

For delte hostingplaner huser hostingudbydere typisk flere websteder på en server. Denne plan har ofte begrænsninger eller begrænsninger på de ressourcer, du har adgang til, herunder lagerplads, båndbredde, sikkerhed og andre funktioner.

Delt hosting er den billigste mulighed for enkeltpersoner med begrænsede budgetter og fantastisk til nybegynder med begrænset erfaring.

2- Dedikeret hosting

Med dedikeret hosting får du en dedikeret server, der er vært for dit websted. Som navnet antyder, får du ikke dele dine serverressourcer med andre brugere.

Dedikeret hosting øger dit websteds hastighed markant, da du ikke deler serverressourcer med andre sider. Det er også meget sikkert, da du er den eneste, der bruger serveren.

Dedikeret hosting er en fremragende mulighed, hvis du forventer en massiv belastning af trafik på dit websted. Delt hosting har et loft på mængden af ​​webstedstrafik, den kan håndtere.

De eneste mangler ved denne plan er høje omkostninger og behov for teknisk viden til at styre en dedikeret server. Så du ansætter et IT-personale eller er teknisk dygtige til at vedligeholde en hosting-server.

3 – Cloud Hosting

Denne hostingtjeneste er en relativt ny teknologi, der kombinerer funktionerne i både delt og dedikeret hosting. Du kan kalde det en hybrid.

Tjenesten fordeler den fysiske belastning for flere steder på tværs af forskellige computere. Denne proces giver dit websted mulighed for at have sine serverressourcer uden at skulle bruge dedikeret hardware. Du får muligvis ikke dedikeret hosting-hardware, men du kan opskalere dine behov, når det er nødvendigt.

Hvis du ønsker at blande fordelene ved delt og dedikeret hosting, er cloud hosting løsningen. Dog har det ulemper som

 • Support kan forsinke løsning af problemer, der opstår,
 • Du skal muligvis håndtere sikkerhedsspørgsmål og
 • Skalering betyder, at hosting bliver dyr

Du spekulerer måske på, hvad den bedste mulighed kan være for dig. Lad os udforske!

Billig WordPress-hosting i 2020

Her er tre af de billigste WordPress-hostingudbydere i 2020. Vores valg er baseret på priser ved tilmelding og efterfølgende fornyelsesomkostninger.

Disse valg er ikke kun baseret på delt hosting. Disse værter passer godt, hvis du søger billige dedikerede muligheder og cloud-hostingmuligheder.

1. Hostinger

Hostinger WordPress HostingHostinger WordPress Hosting starter så lavt som $ 0,96 / måned (klik her for at lære mere).

På grund af de oprindelige omkostninger og efterfølgende priser anses Hostinger for at være billigere end andre hostingudbydere.

Bortset fra de lave tekniske krav er Hostinger også perfekt til et stramt budget. Det bliver ikke mere overkommeligt end $ 0,99 pr. Måned.

Hostinger WordPress-funktioner

Lad os undersøge, hvad du får.

Forbedret sikkerhed

Hvert websted, der hostes af Hostinger, er beskyttet af BitNinjas alt-i-en-beskyttelsesplan, der tilbyder forsvar mod alle automatiserede og cyberangreb.

1-klik på WordPress-installation

Borte er de dage, hvor konfigurationen af ​​din WordPress viste sig at være overkompliceret og tidskrævende. Nu skal du bare udfylde en enkel formular, indtaste dine detaljer og installere WP med et enkelt klik. Det tager ikke mere end et par minutter.

Bygget til ydeevne

Hostinger opnår en uovertruffen ilastningshastighed ved brug af

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX og
 • Forinstalleret cache-WP-plugins,

Andre Hostinger-funktioner inkluderer daglige eller ugentlige sikkerhedskopier, gratis domæner og SSL-certifikater, ubegrænset FTP-konti, Cronjobs og båndbredde og mere.

Hostinger kundesupport

Hostinger’s WordPress support er tilgængelig for at hjælpe med alle dine spørgsmål og bekymringer. Den øjeblikkelige live chat support tilgængelig 24 × 7. Din ro i sindet er garanteret, fordi tjenesten leverer eksperter, der er i standby til at løse nogen af ​​dine webstedrelaterede problemer.

Hostinger Prisfastsættelse

Hostinger WordPress Hosting Prissætning

Single WordPress-planen koster $ 0,99 pr. Måned. Denne plan fornyes med $ 2,15 pr. Måned efter den første betaling.

Premium WordPress er $ 2.89 pr. Måned og $ 3.49 pr. Måned, når du fornyer. Business WordPress starter med den indledende prisfastsættelse på $ 3,99, mens de efterfølgende betalinger går for $ 7,95.

Hostinger’s fordele inkluderer,

 • Lav og overkommelig pris
 • Effektiv og pålidelig kundeservice
 • Meget pålidelig til hastighed og oppetid
 • Tilbyder fremragende funktioner

Hostinger’s ulemper inkluderer,

 • Priserne stiger efter den første periode
 • Intet gratis domænenavn for brugere af Single WordPress Hosting-planer
 • Understøtter ikke automatiske opdateringer

2. Bluehost

BlueHost WordPress HostingBlueHost WordPress Hosting starter ved $ 2,75 / måned (klik her for at lære mere).

Bluehost adskiller sig fra masser af andre hostingudbydere. I modsætning til andre, behøver du ikke betale for en tre eller fem-årig plan for at komme på den billige hostingplan, når du bruger tjenesten.

Hvis du overvejer at gå med en 5-årig delt hostingplan, så er Bluehost muligheden for dig. Tjenesten tilbyder tre typer WP-hosting.

 • Delt WP Hosting: Det er relativt sikkert, let at navigere og ret hurtigt. Platformen indeholder også automatiske opdateringer, gratis domænenavne (kun for det første år) og et gratis SSL-certifikat.
 • Administreret hosting: Det hjælper, hvis styring af dine websteder bliver trættende for dig. Denne funktion hjælper med at styre alt fra et dashboard.
 • Hosting af e-handel: Powered by WooCommerce, dette eCommerce-plugin giver sikre betalingsgateways og fuldt tilpassede online butikker, blandt andet.

Bluehost WordPress-funktioner

 • Automatiske WordPress-opdateringer: Denne funktion sikrer, at din konto holdes opdateret og sikker så regelmæssigt som muligt.
 • Automatisk WP-installation: Bluehost installerer den mest sikre og nyeste version af WordPress til dit websted, når du abonnerer på en plan.
 • WordPress iscenesættelsesmiljø: Denne mulighed gør det muligt at teste ændringer, før de gøres tilgængelige på dit websted.

Andre funktioner inkluderer; gratis domænenavn i et år (med fem parkerede domæner og 25 underdomæner), SSL-certifikat, 50 GB SSD-lager osv..

Bluehost Kunde support

Bluehost leverer 24-timers support til WP Hosting. De er tilgængelige til både live chat og opkald.

Bluehost-priser

Priser for delt hosting

Planer / pris
Tilmeldingspris
Regelmæssig (12-mo)
Fornyelse (24-mo)
Fornyelse (36-mo)
Grundlæggende$ 2,95 / mo$ 8,99 / mo$ 8,49 / mo$ 7,99 / mo
Plus$ 5,45 / mo$ 12,99 / mo$ 11,99 / mo$ 10,99 / mo
Choice Plus$ 5,45 / mo$ 16,99 / mo$ 15,99 / mo$ 14,99 / mo
Pro$ 13,95 / mo$ 25,99 / mo$ 24,99 / mo$ 23,99 / mo

Prisen på administreret hosting

 • Bygge plan – $ 19,95 pr. Måned
 • Vækst – $ 29,95 pr. Måned
 • Skala – 49,95 pr. Måned

Prisfastsættelse for e-handel

 • Startpakke – $ 6,95 pr. Måned
 • Plus – $ 8,95 pr. Måned
 • Pro – $ 12,95 pr. Måned

Fordele ved Bluehost

 • Bluehost tilbyder en af ​​de mest overkommelige priser på markedet
 • Tjenesten understøtter automatiske opdateringer
 • Det er relativt sikkert

Ulemper ved Bluehost

 • Pålidelig kundesupport
 • Dyrt opsalg
 • Forhøjede fornyelsespriser

3. Namecheap

NameCheap WordPress HostingNameCheap Administreret WordPress Hosting starter ved $ 3,88 / måned (klik her for at lære mere).

Tjenesten har en af ​​de billigste priser for start- og fornyelsespriser, det er derfor, det lavede denne liste. Namecheap tilbyder fantastiske domæner og billig webhosting til overkommelige priser.

Namecheap har Shared Hosting og Managed Hosting-tjenester, der har masser af funktioner.

 • Delt hosting: Tilbuddet understøttes af Namecheap’s hostinggaranti, med uovervåget bredbånd, 99,9% oppetid og gratis SSL-certifikat blandt funktioner.
 • Administreret hosting: Dette er den hurtigste af WordPress-hostingindstillinger. Det leveres med en sikker sikkerhedskopi og et gendannelsesværktøj.

Selvom Managed WordPress Hosting ikke er den billigste tilgængelige mulighed, elsker brugerne det. Cirka 52% af de administrerede WordPress-hostingbrugere mener, at det er værd at de ekstra bukke.

Namecheap WordPress Funktioner

 • Hundrede procent garanti: Alle webhostingtjenester har den højeste form for garanti og giver fremragende muligheder.
 • Seneste server teknologi: Namecheap bruger den revolutionerende Dell Server Technology til at forbedre effektiviteten. SAN med høj hastighed giver 100% oppetid.
 • Webstedsbygger: Du kan hurtigt opbygge på din online tilstedeværelse let.

Andre funktioner inkluderer gratis SSL-certifikater, 24/7 kundesupport, fuld webstedskontrol med cPanel, let opgradering, daglige sikkerhedskopieringer osv..

NameCheap Kunde support

Namecheap har 24/7 kunde support gennem live chat. Der er også et stort vidensgrundlag til rådighed for selvstudium.

Prisfastsættelse for Namecheap

Priser for delt hosting

NameCheap-hostingsplaner og -priser

 • Stjerneplan – $ 1,44 / måned (til både indledende og fornyelser)
 • Stellar Plus – $ 2,44 / måned
 • Stellar Business – $ 4,44 / måned

Du får 50% rabat, når du betaler for det første år.

Administreret WordPress-hostingprissætning

NameCheap Administreret WordPress-hostingpriser

 • EasyWP Starter – $ 3,88 ($ 1 for den første måned)
 • EasyWP Turbo – $ 7,88 (første måned koster $ 2)
 • EasyWP Supersonic – $ 11,88 ($ 3 for den første måned)

Fordele ved Namecheap

 • Namecheap leverer effektive chatrepræsentanter
 • Det tilbyder pålidelige hosting-tjenester
 • Venlig brugergrænseflade og design

Ulemper ved Namecheap

 • Live support afhænger kun af, hvilken plan du abonnerer på
 • Det tilbyder ikke telefonstøtte
 • Det er vanskeligt for nogle at opsætte SSL-certifikater

Kriterier for valg af WordPress-hosting

Før du beslutter dig for, hvilken WordPress-hostingplan du skal vælge, vil du overveje et par ting. Pålidelighed, hastighed og sikkerhed er de vigtigste faktorer, du skal kigge efter, når du vælger din hostingtjeneste.

Du bliver også nødt til at bemærke kravene, priser, funktioner, disk- eller lagerplads og kundesupport.

Lad os se nærmere på.

1. Krav

Den valgte WordPress-vært skal opfylde følgende kriterier. Det bør støtte:

 • PHP version 7.3 eller nyere
 • MySQL version 5.6 eller nyere, alternativt MariaDB version 10.1 eller nyere
 • HTTPS

Mens enhver server, der understøtter PHP og MySQL, er acceptabel, anbefaler WordPress at bruge Apache eller Nginx. Husk altid at bede din vært om disse krav, før du forpligter dig til noget.

2. Prisfastsættelse

Mens priserne for hver hostingudbyder varierer fra billige til dyre, tilbyder nogle af dem rabatter eller salgsfremmende priser for nye abonnenter. Derefter brugerne forny deres hostingtjenester med regelmæssig pris.

De fleste hostingudbydere annoncerer prisindstillinger, der gælder, hvis du betaler i tre til fem år. Normalt handler det om den bedste måde at få billig WordPress-hosting, da det sænker dine hostingomkostninger i de næste tre eller flere år.

Virksomheder, der betaler månedligt eller årligt, kan dog risikere en prisstigning fra deres andet eller tredje abonnementsår.

3. Funktioner

De fleste hostingudbydere tilbyder lignende funktioner som,

 • 99,9% oppetid på webstedet,
 • Hosting Dashboard og cPanel,
 • Gratis SSL-certifikater,
 • Domænenavne og
 • E-mail-konti

Et par af dem giver regelmæssige sikkerhedskopieringsmuligheder, mens nogle vælger ugentlige eller månedlige sikkerhedskopier. Nogle udbydere håndterer kundesupport via telefon og live chat.

Nogle værter tilbyder ekstra funktioner mod betaling. Normalt vil hostingudbydere bede dig om at betale for ekstra opbevaring, hvis du har brug for det. De sælger også privatliv med domænenavne, sikkerhedskopiering af webstedet, sikkerhed i webstedet samt andre funktioner og tilføjelser.

4. Disk eller lagerplads

Afhængig af pris eller abonnementsplan tilbyder forskellige hostingtjenester fra 10 GB til over 100 GB lagerplads. Nogle har endda ubegrænset SSD-diskplads til deres brugere.

5. Kunde support

Uanset hvor dygtig du er til at håndtere dit websted, har du på et tidspunkt brug for hjælp. Når situationer som denne opstår, ønsker du kundesupport, der kan redde dig hurtigt.

78,3% af brugerne siger, at support er den største bekymring for deres WordPress-websteder, og bør prioriteres.

Store værter har effektiv og lydhør kundesupport. Webværterne, vi anbefalede, yder support gennem flere kanaler.

Afsluttende tanker

Det er ingen hemmelighed, WordPress er den udiskutable mester for content management systemer. Det er vidt brugt til alle typer forretnings-, personlige og institutionelle websteder. Det understøtter flere hosting-websteder, herunder Hostinger, Bluehost og Namecheap.

Hostinger har en af ​​de bedste priser på trioen og den mest effektive kundesupport. Bluehost favoriserer langsigtede planer og er fantastisk til e-handel, mens Namecheap tilbyder nogle af de bedste og mest overkommelige domæner.

Du kan med fordel arbejde med en af ​​disse tre muligheder afhængigt af dine forretningsplaner og budget. Gå videre og vælg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map