Hvorfor går dit WordPress-websted langsomt? Enkle måder at fremskynde dine WP-websteder på

WordPress er langtfra det mest populære Content Management System (CMS) og har mere end 34% af alle websteder i verden i dag. Det værdsættes på grund af dets alsidighed ved at lade webstedsejere hurtigt opbygge websteder af imponerende kvalitet og funktionalitet.


Dog behøver WordPress at blive forstået for at det kan fungere bedst. Hvis du har kørt et WordPress-sted og føler, at ydelsen er blevet under-par, kan du muligvis øge ydelsen ved at lave et par små tweaks.

hastighed er vigtigDin websteds hastighed påvirker konverteringsfrekvensen meget. Undersøgelser har konsekvent vist det hurtig sidehastighed resulterer i en bedre konverteringsfrekvens. Der oplever et fald på 20% i konverteringer for hvert sekund med forsinkelse i indlæsningstiden for mobile sider. Og ifølge Tænk med Google, benchmarks for hurtig indlæsning af webstedet er 0-1 sekunder.

1. Cache ikke korrekt

Generelt cache er, når applikationer gemmer data i hukommelsen til hurtigere behandling eller adgang. På samme måde kan du ved at aktivere cache forudindlæse dele af dit websted for hurtigere adgang. Der er forskellige tilstande af cache, som du kan drage fordel af, men de falder generelt ind i en af ​​to kategorier; klientside-cache eller serversiden-cache.

Caching på klientsiden (normalt cache-browser) hjælper dig med at definere, hvilke elementer på dit websted er gemt i den besøgende’s webbrowser. Det giver dig også mulighed for at specificere varigheden af ​​disse elementer, der gemmes, så hvis browseren opdateres, kan browseren opdatere cachen med opdaterede elementer. Browser cache fungerer med statiske elementer som CSS, JS og billeder.

Caching på serversiden er en hvilken som helst metode til cache, der implementeres på din webserver. Disse kan omfatte OPcode-cache, sidecache, databagcache og mere. Hver af disse metoder beskæftiger sig med forskellige elementer i WordPress og udnyttelse af dem kan hjælpe med at forbedre vores websteds ydeevne.

For eksempel er WordPress meget databasecentrisk. Desværre kræver processer, der fungerer med en database, normalt en masse ressourcer (processorkraft og hukommelse) for at køre. Med databachelagring er det, du gør, dybest set at gemme resultater fra tidligere forespørgsler i hukommelsen for at reducere den tid, det tager at levere visse resultater.

Løsning 1: Installer gode cache-plugins

Cache er en af ​​de vigtigste måder, du kan forbedre ydelsen på dit WordPress-websted meget. Heldigvis, som med alle WordPress-relaterede ting, er der plugins, du kan bruge til at hjælpe med dette. Nogle gode eksempler på WordPress-cache-plugins inkluderer WP Rocket og Swift Performance.

Opløsning 2: Aktivér OPCache på din webhost

Ved at cache de kompilerede operationskoder for PHP-scripts aktiverer OPcache websteder for at vise sideindhold betydeligt hurtigere. Den gode nyhed er de fleste delte hostingudbydere giver deres brugere mulighed for at installere OPcache-udvidelse fra deres kontrolpanel. Så – for at gøre brug af denne mulighed for at indlæse dit websted hurtigere, skal du blot logge ind på dit hosting-kontrolpanel og aktivere denne funktion.

Eksempel: For at aktivere OPCache ved A2 Hosting skal du logge ind på cPanel > Software > Vælg PHP-version > Installer PHP-udvidelser.

2. Databaser gemt i HDD

Næsten uden fiasko vil de fleste webhotelleverandører i dag annoncere, at de tilbyder Solid State Drive (SSD) -løsninger. SSD’er er den højteknologiske version af den traditionelle harddisk og er meget hurtigere. På trods af faldet i priser på SSD er de dog stadig dyrere end mekaniske harddiske.

På grund af dette kan nogle hostingudbyder forsøge at slippe af med en hybridopsætning. De kører applikationer fra SSD’er, men bruger traditionelle harddiske til opbevaring. Dette er dårlige nyheder for WordPress-brugere, da det sandsynligvis er, at databasen ligger på de langsommere, mekaniske drev i stedet for SSD. Sørg for at være opmærksom på, om din hostingudbyder tilbyder en komplet SSD-løsning eller ej.

Opløsning: Hold fast ved hostingfirmaer, der tilbyder fuld SSD-hosting

siteground ssd hostingEksempel: Alle websteder, der er vært på SiteGround, kører på SSD-diske – hvilket er ideelt til WordPress-websteder.

På trods af at være en af ​​de billigste WP-hosting på markedet, kører Hostinger på fuld SSD-opbevaring – hvilket gør dem ideelle til hosting af WordPress-websteder. Andre kendte mærker, der kører på fuld SSD inkluderer: A2 Hosting, BlueHost og SiteGround.

3. Forældet PHP

WordPress er PHP-baseret, og den version af PHP, som din server kører, kan også påvirke dit websteds ydelse. PHP 7 er testet for at udføre PHP 5.6 med næsten det dobbelte af hastigheden – det er 100% stigning i ydelsen!

Holdet på AeroSpike løb nogle test for at sammenligne PHP 5 med PHP 7.

Deres test lancerede fire processer, der hver kører 100.000 transaktioner. Alle kørsler blev udført mod en en-node-klynge, der kører Aerospike Server Community Edition version 3.9.1 på CentOS 7 med 32 Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2660 @ 2.20GHz-processorer (med hyperthreading tændt) og 32 GB hukommelse.

De to anvendte PHP-versioner var php-7.0.10 og php-5.5.38.

Nedenfor er resultatsammendraget.

Samlet udførelsestid

PHP 7’s samlede eksekveringstid er ~ 10 – 12% lavere end PHP 5 (lavere er bedre).

Drift pr. Sekund

PHP 7 skriver / læser ~ 9 – 15% mere sammenlignet med PHP 5 (højere er bedre).

Opløsning: Opdater din hjemmeside PHP-version

Hvis du kører på en ældre version af PHP, er det sandsynligt, at du vil se ret gode hastighedsforbedringer blot ved at vælge en nyere version af PHP. De fleste webhostudbydere tilbyder flere versioner af PHP, som du kan vælge via dit kontrolpanel for webhosting.

Eksempel – Valg af din PHP-version hos Hostinger kan gøres via dit hosting-kontrolpanel.

4. HTTP / 2

HTTP / 2 er en “Ny” internetprotokol som blev introduceret i 2015. I modsætning til den tidligere version HTTP 1.1 tillader det, at flere dataforespørgsler udføres på samme tid. Dette hjælper med at reducere belastningstid for aktiverne på dit websted.

HTTP / 1.1 vs HTTP / 2 – HTTP / 2 kan sende flere anmodninger om data i over en forbindelse. Dette reducerer den ekstra rundrejsetid (RTT), så dit websted indlæses hurtigere (Lær mere).

Opløsning: Implementere HTTP / 2

På trods af dette tilbyder nogle webværter dog stadig ikke HTTP / 2 eller tilbyder det kun på dyrere planer. Der er to måder, du kan drage fordel af HTTP / 2; kigge efter en vært, der tilbyder det, eller benyt dig af Cloudflare CDN.

Der er webhostingudbydere, der tilbyder forskellige HTTP-niveauer. For eksempel har Siteground og GreenGeeks gjort HTTP / 2 tilgængelig på alle deres planer, men A2 Hosting tilbyder kun HTTP / 2 på deres Turbo-webhosteplaner eller derover.

5. Rushed Server

Websteder er automatiserede, og deres ydeevne kan påvirkes af mængden af ​​ressourcer, der er tilgængelige for dem. Hvert websted skal have behandlingskraft og hukommelse for at håndtere webtrafik – jo højere lydstyrke, jo flere ressourcer er nødvendige.

Hvis dit websted har en pludselig tilstrømning af besøgende, har din hostingplan muligvis ikke de ressourcer, der er tilgængelige til at håndtere dem alle på én gang. Dette vil resultere i, at webstedet enten aftager eller bliver utilgængeligt for nogle anmodninger.

Overvåg din hostingpræstation

Eksempel: WebSitePulse tilbyder forskellige overvågningsværktøjer, der holder konstant overvågning af dine servere og websteder.

Situationen er mere tilbøjelig til at opstå på delte hostingplaner, da alle konti på serveren deler en fast mængde ressourcer. For at sikre, at dit websted kører problemfrit, skal du prøve at bruge et webstedsovervågningsværktøj som Uptime Robot, Webstedspuls, og Freshping.

Brug af disse værktøjer vil hjælpe dig med at bedømme over en periode hvor god din vært presterer. Hvis dit websted holder sig langsommere, eller serveren altid er nede, kan det være tid til at overveje at skifte til en bedre plan eller en anden webhost helt.

Opløsning: Opgrader til VPS eller højere niveau hosting om nødvendigt

Eksempel: Baseret på vores tracking kl HostScore, SiteGround VPS hosting-responstid (testsite, der hostes i Europa) er cirka 15% hurtigere end SiteGround delt hosting.

VPS-hostingplaner er dyrere end delte hostingplaner, men kan håndtere høj trafik lettere. Dette skyldes, at VPS-planer generelt er skalerbare, hvilket betyder, at du dynamisk kan øge mængden af ​​ressourcer, hvis du føler, at dit websted har brug for mere.

Lær hvornår det rigtige tidspunkt er at skifte til VPS-hosting.

6. Omfangsrige mediefiler

Mens store, skarpe billeder eller spændende videoer kan være en god øjen-slik, skal du huske, at disse multimediefiler ofte er store i størrelse. Som tommelfingerregel er, jo større en fil er, jo længere tid tager det at indlæse. Dette betyder ikke, at du skal forlade dem helt, men husk i det mindste at optimere dine filer.

Løsning: Komprimér dine billeder

Billeder kan nedskaleres noget, og ved hjælp af det rigtige format kan det også hjælpe med at reducere størrelsen. For eksempel vil en BMP-fil normalt være større end en GIF- eller JPG-fil. For at optimere billeder kan du vælge at gøre det manuelt eller ved hjælp af et plugin. Nogle WordPress-plugins, der kan gøre det, inkluderer EWWW og Short Pixel.

Hvis du beslutter ikke at bruge et plugin er der også onlineværktøjer, som du kan bruge til manuelt at optimere billeder. Nogle af disse er Optimizilla og EzGIF.

7. Dårligt optimeret / beskadiget database

Tidligere nævnte jeg, hvordan WordPress er meget databasecentrisk, og hvordan SSD-lagring kan hjælpe med at fremskynde forespørgsler. Imidlertid spiller databasens tilstand også en rolle i udførelsen af ​​dit websted.

Løsning: Optimer databasen regelmæssigt

Det kan være meget vanskeligt at kontrollere hvert enkelt element, der går ind i din database, så fra tid til anden er du nødt til at udføre noget husholdning. Dette hjælper med at holde din database organiseret og i stand til at arbejde i fuld hastighed.

Der er også plugins, du kan bruge til dette. Nogle gode eksempler er WP DBManager og WP Sweep.

8. Langsom DNS-udbyder

Mange mennesker føler, at Time to First Byte (TTFB) er alle hastighedsmålere, men ikke mange, der faktisk bryder sammen TTFB og prøver at adressere de enkelte elementer i det. Et af elementerne, der bidrager til TTFB, er DNS-opløsning.

Denne proces, der involverer oversættelse af domænenavne til IP-adresser, tager tid. Forskellige DNS-udbydere fungerer forskelligt, og ved hjælp af en god DNS-udbyder kan det også fremskynde dit websteds indlæserhastighed.

Løsning: Skift til bedre DNS-udbyder

For at kontrollere din DNS-hastighed skal du køre en test på dit websted ved hjælp af Pingdom værktøjer og klik derefter på den første forekomst af dit domænenavn i resultatoversigten. Dette vil udvide en boks, der viser komponenterne i din TTFB. I den boks skal du kigge efter en linje, der siger “DNS”.

DNS-hastigheder varierer afhængigt af udbyderen.DNS-hastigheder varierer afhængigt af udbyderen.

Sammenlign det med de samlede DNS-hastigheder for forskellige udbydere på diagrammet på DNS ​​Perf og overvej, om din DNS-hastighed er, hvor den skal være. Hvis ikke, kan det at vælge en anden DNS-udbyder være en fordel for dit websteds indlæsningshastighed.

CloudFlare er en af ​​de hurtigste DNS-udbydere omkring og du kan få en konto hos dem gratis.

9. For mange plugins

En af de ting, som folk elsker ved WordPress er, hvor let det er at øge funktionaliteten blot ved at bruge et plugin. Fordi det er open source, har WordPress en stort udviklerfællesskab hvilket er godt at vælge, men resulterer i plugins, der varierer meget i kvalitet.

Plugins er også udvidelser til den grundlæggende WordPress-kode, hvilket betyder, at jo mere du bruger, desto større vil din WordPress-instans være. Dette øger igen til overhead på dit websted og kan påvirke ydeevnen i forskellige grader.

Løsning: Reducer plugin-anvendelser

Hvor det er muligt, skal du sikre dig, at du kun kører de plugins, du virkelig har brug for, og prøv at trimme unødvendig fnug. Husk også at fjerne eventuelle plugins, der ikke er i brug! Der er mange plugins i dag, der prøver at udføre mange forskellige ting, så prøv så vidt muligt at sikre, at funktionaliteten ikke duplikeres af dine plugins.

10. Hacket websted

I fortiden brugte hackere over for stedet og forårsager kaos bare for spark. Dagens cyberkriminalitet er mere sofistikeret og vil forsøge at undgå, at du registrerer deres tilstedeværelse. Deres mål er at gøre brug af ressourcerne på din konto til at berige sig selv – for eksempel ved at bruge det til at miner cryptocurrency.

Dette fjerner ressourcer fra dit websted og kan have stor indflydelse på ydelsen. Fordi de flyver under radaren, skal du aktivt scanne dit websted regelmæssigt for at sikre, at det ikke er blevet kapret lydløst.

Invester i et sikkerhedsværktøj fra en velrenommeret udbyder af sikkerhedsløsninger som Sucuri og sørg for kun at installere plugins fra pålidelige kilder. Hvis du vil kontrollere, om dine plugins er legitime, skal du bruge et værktøj som Plugin Security Checker at scanne efter problemer.

Forsøg at gøre for at undgå komplikationer Kontroller et plugins omdømme før du selv installerer det.

Konklusion: Fokus på detaljerne

Som du kan se nu, kan køre et effektivt WordPress-sted praktisk talt være et fuldtidsjob. Men hvis du viser en liste og regelmæssigt følger den bedste praksis, vil du være i stand til at reducere chancerne for et WordPress-websted med lavt resultat, som det var anden art. Husk at holde fokus på ydeevne i alt hvad du gør, og overveje nøje alt, hvad du vil føje til dit websted. Mange nye WordPress-webstedsejere har en tendens til at gå overbord og smide alt andet end køkkenvasken.

Undgå denne fristelse, og bygg langsomt videre på funktionalitet, når dit websted og din virksomhed vokser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map