Hvordan outsourcing kan hjælpe med at vokse din affiliate marketing-forretning

Internettet giver mange muligheder for at tjene penge online, og en af ​​dem er gennem affiliate marketing. På de enkleste vilkår involverer affiliate marketing at sælge andres produkter eller tjenester via dit websted eller sociale medieplatforme. Derefter modtager du henvisningsgebyrer som en provision.


En tilknyttet virksomhed er ikke en “indstillet og glem” forretningsmodel, som nogle gerne vil have dig til at tro. Selvom det kan være indbringende, tager det tid og kræfter at få det til at blive en succesrig forretning. Heldigvis kan du spare masser af tid og øge din affiliate marketing-fortjeneste ved at outsourcere en masse af det nødvendige arbejde.

Hvad er potentialet med en tilknyttet marketingvirksomhed?

Affiliate marketing sektoren er fortsat med at vokse støt med nye muligheder hvert år. Webstedsejere kan give afkald på nogle af deres egne annonceringsudgifter ved at ledsage tilknyttede virksomheder det store løft i bytte for et henvisningsgebyr.

Det Rakuten-tilknyttet netværk offentliggjorde en undersøgelse, der konstaterede, at dette ville være en industri til en værdi af 6,8 milliarder dollars i 2020. VigLink frigav også en undersøgelse, der afslørede, at 9% af tilknyttede marketingfolk tjente over $ 50.000 pr. år i indkomst. Med en stabil strøm af trafik kan dit websted gøre dette meget eller mere.

Nogle områder af din virksomhed, som du kan outsource

Hvis du arbejder 12 eller flere timer om dagen på din affiliate marketing-forretning, er dette et hårdt tempo at opretholde. Selv hvis virksomheden producerer resultater, vil du aldrig kunne skalere det, fordi der kun er en af ​​jer. Det er tid til at finde ud af, hvilke opgaver du kan få andre til at udføre, mens du fokuserer på din kernevirksomhed.

Selvom dette er en fremragende liste over opgaver, du kan få startede med outsourcing i tilknyttet marketing er det bedre at have et benchmark for disse job, før du overleverer dem til en anden. Med andre ord, hvis du ikke ved noget om programmering, oprettelse af indhold eller data mining, er der en god chance for at nogen vil drage fordel af dig gennem lange omdrejningstider, dårlig udførelse eller oppustede priser.

Når du starter din tilknyttet marketingvirksomhed, skal du lære, hvordan du udfører nogle af disse opgaver først, i det mindste i deres mest basale form. Derefter vil du være i en bedre position til at ansætte de mest dygtige og ærlige entreprenører til at udføre dette arbejde for dig. Heldigvis kan du også bruge freelancing-steder som Fiverr til at vælge top talent.

Når din online affiliate marketing-forretning vokser, er her nogle af de vigtigste opgaver, du kan outsource:

1. Programmering

At have nogle grundlæggende kodningsfærdigheder er til gavn for dig som tilknyttet marketingmedarbejder, men det vil ikke være værd at din tid og kræfter på at programmere dine egne websteder og destinationssider. Mens mange online marketingfolk bruger WordPress, vil du sandsynligvis gå ud over en cookie-cutter-løsning.

Hos Fiverr kan du finde en liste over freelancere, der hjælper dig med programmeringsopgaver.

Outsourcing af dit webudviklingsarbejde er en af ​​de bedste måder at spare tid som tilknyttet marketingmedarbejder. Ansæt en professionel programmør eller designer at opbygge dine websteder og tilpasse destinationssider og uploade dem til internettet på din hosting-konto.

2. Grafiske designere

Igen vil du sandsynligvis ønske at lære nogle grundlæggende design, såsom hvordan du bruger Photoshop, men dette er ikke noget, du vil dedikere dine dage til at gøre, når du kunne fokusere på noget mere rentabelt.

For eksempel ved at oprette infografik, kan du lære mere om en freelancers arbejde, inden du beslutter dig.

Du kan give freelancer til grafisk design eksempler på de bannerannoncer og destinationssider, du kan lide, og derefter give dem specifikke instruktioner til dine leverancer. Anden grafik, som de kan oprette inkluderer infografik til indholdsmarkedsføring og sociale mediesider. At oprette disse selv ville være utroligt tidskrævende og dyrt.

3. Forfattere

Apropos tidskrævende og dyrt, hvis du nogensinde har prøvet at skrive dit eget kvalitetsindhold eller kopiere, ved du, at dette ikke er en simpel opgave. Faktisk vil et flertal af din outsourcing sandsynligvis være til at skrive projekter.

Du ønsker at finde nogle online kilder for at få regelmæssigt unikt, engageret, kvalitetsindhold skrevet til dit websted og andre online platforme. Dette inkluderer din destinationsside-kopi, blogindlæg, e-bøger, pressemeddelelser og sociale medieindlæg.

Du kan finde forfattere på websteder som Fiverr, men der er også indholdsspecifikke websteder, f.eks ClearVoice.

4. Data Miners

At samle data og anden forskning online er ikke svært, men det kan helt sikkert tage en masse tid. Dette er noget, du kan og bør outsource til en freelancer. Dette kan spænde fra nøgleord, marked og konkurrentundersøgelser til noget mere specifikt.

Vi hyrede en VA fra Fiverr for at hjælpe os med at indsamle branchedata.

Som eksempel outsourcede vi den forskning, der var involveret i bestemmelsen af ​​”Hvor meget koster webstedshosting i 2019?”I stedet for selv at finde alt op, hyrede vi en VA til at indsamle og samle disse data.

5. Oversættelse af indhold

Mange datterselskaber kører udenlandske marketingkampagner for udenlandske virksomheder. Nu kender alle flere fremmedsprog, og at bruge Google Translate er ikke tilstrækkeligt til dette. Du kan bruge freelancing-websteder som Fiverr til at finde indholdsoversættere eller et sted som OneHourTranslation.com.

6. Videoproduktion

Video er blevet en stadig mere populær måde at få din besked på tværs af online, men det er ikke enkelt at producere effektivt indhold. Du laver måske en video, men der er meget mere involveret, og du bør ansætte en ekspert.

Ansætter en video-freelancer hjælper med at sammensætte din video med produktionssoftware, tilføje alle de ønskede voiceovers, og inkluderer overgange, effekter, intros og outros. Du kan finde disse folk på de store freelancing-websteder.

7. Sociale medier-administratorer

Håndtering af dine egne sociale mediekonti kan blive kedelig, men nogen er nødt til at gøre det. Hvis du stadig vil udføre noget af arbejdet selv, kan du bruge et værktøj som HootSuite eller SocialOomph, men disse giver ikke dig menneskelig hjælp.

Du kan udforske freelancer-profilen for at finde ud af mere om det omfang, de tilbyder.

Ellers skal du kigge efter en freelance social media manager at hjælpe med sociale medieledelse.

8. Virtuelle assistenter

En virtuel assistent er præcis, hvordan det lyder som. Dette er en online freelancer, der vil udføre en række forskellige opgaver til din affiliate marketing-virksomhed, som normalt betales pr. Time. Afhængig af det krævede kompetencesæt er prisen for at ansætte en VA normalt mellem $ 10 til $ 15 per time.

De fleste VA’er viser deres kvalifikationer, som kan omfatte research, uploade til FTP, faktureringsklienter, e-mail-marketing, grundlæggende grafisk design osv. Du kan også træne mange til at udføre yderligere opgaver.

Fordelene ved outsourcing til din online forretning

For nogle virksomhedsejere er “outsourcing” et beskidt ord, men det burde ikke være det. Der er en misforståelse, at at outsource noget betyder, at du vil nøjes med dårlig kvalitet, hvilket ikke er tilfældet.

På trods af den seneste ustabilitet for outsourcing-industrien er den globale efterspørgsel efter outsourcede tjenester stadig stærk med 85,6 millioner dollars i 2018 (kilde).

Vi har for nylig foretaget en undersøgelse for at finde ud af, om bloggere outsourcer deres opgaver ved at ansætte freelancere. Her er et par interessante fund:

 • 66,7% af de bloggere, vi har interviewet, ansætter freelancere.
 • 50% af dem bruger mindre end $ 500 månedligt.
 • Fiverr, Upwork, Peopleperhour og Freelancer.com er mest populære blandt bloggere.

Selvom du helt sikkert kan få en aftale ved at outsourcere noget arbejde i udlandet, er dine valg praktisk taget ubegrænsede. Her er flere grunde til outsourcing er et smart træk til din affiliate marketing-forretning:

1. Spar tid og penge

Uanset om du betjener din tilknyttede marketing-solo eller som et team, vil overdragelse af nogle af dine opgaver til en tredjepart frigøre en masse tid til andre vigtige spørgsmål. Alle disse timer, der er brugt på at skrive indhold, styre konti på sociale medier og håndtere andre verdslige opgaver, vil du igen. Og husk – tid er penge.

På en anden note kan outsourcing muligvis koste penge, men det vil også spare dig for nogle kontanter. Hvis du betalte en medarbejder for at gøre noget af det her før eller leje kontorlokaler, kunne du eliminere det overhead. Outsourcing giver dig også forudsigelige omkostninger, som du kan lægge i dit budget.

2. Forøg produktiviteten for at vokse din virksomhed

Selv online marketingfolk bliver stressede og finder ud af, at de ikke er i stand til at gøre yderligere fremskridt i deres forretning. Når du begynder at outsource, vil du opdage, at noget af denne stress er lettet, og at du bliver mere produktiv inden for de områder af din virksomhed, der betyder mest..

En af de mest betydningsfulde fordele ved outsourcing er måske, at det giver din affiliate marketing-virksomhed mulighed for at skalere. Ikke kun er du mere produktiv, men du kan outsource så meget, som du ønsker, når du hurtigt vokser din virksomhed og dens resultater.

3. Få fordel af service på professionelt niveau

Internettet gør det lettere end nogensinde at få kontakt med eksperter og andre fagfolk overalt i verden, der kan hjælpe dig med at drive og vokse din affiliate marketing-forretning. Dette giver dig ikke kun adgang til mennesker, men også en bredere vifte af platforme og ressourcer, der kan bruges til marketing, automatisering, analyse og mere.

Ud over dette har du et unikt perspektiv på din virksomhed som ejer, men det kan være partisk. Når du arbejder med entreprenører, der har været i branchen i et stykke tid, kan de bringe et unikt perspektiv på din situation. Du får muligvis yderligere indblik i, hvordan du adresserer et bestemt smertepunkt eller nye måder at tiltrække og konvertere købere på dit websted.

Tag din affiliate marketing-forretning til næste niveau

En af de største fejl i tilknyttet marketing mister dit fokus. Når du driver en tilknyttet marketingvirksomhed, er tiden en dyrebar vare. Du bør fokusere din indsats for at vokse din virksomhed. Ting som strategisk planlægning og sporing af dine fremskridt er ikke ting, du kan eller bør outsource, og det kan være tidskrævende opgaver.

Mens affiliate marketing kan være rentabel, kræver det også omhyggelig planlægning for at sikre, at du ikke bliver udbrændt eller endda begrænser din kapacitet. Ved at outsourcere mange af de tilknyttede marketingopgaver, som vi har skitseret, kan du maksimere din virksomheds vækst.

Selvom Fiverr er gå-til-platformen for de fleste mennesker, er Upwork lige så populær, når man søger outsourcede talenter. Her er vores artikel om Upwork vs Fiverr, hvis du vil vide sammenligningen.

Denne artikel kom oprindeligt på Fiverr-blog.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map