Hvor meget af Internettet er WordPress

Hvis du har brugt en rimelig mængde tid på internettet (som hvis du læser, så er du. Bare indrømme det), så er jeg 99,99% sikker på, at du kender eller har hørt om WordPress. Faktisk ville jeg være mere chokeret, hvis du ikke støder på et websted, der ikke er drevet af WordPress.


I betragtning af hvor populær WordPress er som et CMS (content management system), er det ingen overraskelse, at de ville have akkumuleret en hel masse statistikker og data, der er ret fantastiske.

Så vi besluttede at skure internettet og udarbejde nogle WordPress-webstedsstatistikker og andre interessante WordPress-brugsstatistikker på denne store liste. Plus, hvis du er en indholdsskaber, kan du endda bruge nogle af disse data til at oprette infografik, artikler eller andet cool indhold

Lad os komme ind på WordPress-statistikken uden yderligere problemer!

Contents

Hvor meget af Internettet er WordPress?

1. WordPress Powers 34% af internettet

Internettet er et stort rum. Der er millioner over millioner af websteder – det være sig en forretningsblog eller et personlig CV-websted, der i øjeblikket er tilgængeligt for dig at besøge og cirka en fjerdedel (eller 34,5% for at være nøjagtige) af dem er lavet og drevet af WordPress. Det betyder dybest set, at 1 ud af fire websteder er bundet til at være et WordPress-websted, der viser, hvor meget af internettet der er WordPress!

WordPress-brugsstatistikker og popularitet

2. WordPress-websteder steget med 3,2%

Det er forbløffende, at WordPress driver 31,9% af internettet, men hvad der er endnu mere forbløffende er, at det skyldtes en stigning i brugen med ca. 3,2%. I betragtning af hvor hård CMS-konkurrence i øjeblikket er, er det forbløffende, at WordPress stadig er i stand til og viser dig, hvor mange mennesker, der bruger WordPress i dag.

3. WordPress ejer 59,3% af Share Management-indholdet

For at fortsætte med at fremhæve WordPress ‘dominans i CMS-branchen viser denne WordPress-statistik, at WordPress i øjeblikket holder ca. 59,3% af indholdsstyringssystemets andel. Det er et stort kløft over alle de andre CMS-platforme kombineret!

4. WordPress bruges af websteder med store navn

WordPress som en CMS-platform er meget kraftfuld og er i stand til at oprette og håndtere alle slags websteder. Det forbliver mig stadig, hvor mange websteder der bruger WordPress som deres valg af CMS, og nogle af disse store sider inkluderer Quartz, Techcrunch(!), Facebook Newsroom, BBC America, Venturebeat og mere.

VentureBeat er et af mange websteder, der drives af WordPress. Kredit: VentureBeat.com.

5.WordPress.com har en Alexa Global Website Ranking på 60

Alexa, analyseværktøjet fra Amazon, overvåger den globale trafik på websteder overalt. WordPress.com er det eneste CMS-firma, der formår at rangere ind på 60 under deres Alexa Global Website Ranking.

6. WordPress er blevet downloadet en masse gange

Vi ved, at WordPress har drevet en masse websteder siden deres start, men det er forbløffende at se, hvor mange mennesker der har folk, der bruger WordPress som en platform og downloadet dem. I øjeblikket ligger antallet på svimlende 157.563.262 downloads, og det er det tæller stadig!

7. WordPress producerer over 70 millioner indlæg og 50 millioner kommentarer hver måned

Et vanvittigt antal at tænke på er mængden af ​​indhold / kommentarer, der produceres på WordPress hver måned. Denne WordPress site stat viser, at der er 70,5 millioner nye stillinger og 52,1 millioner nye kommentarer hver måned. Det udgør bogstaveligt talt 27 nye indlæg og 198 nye kommentarer hvert sekund!

Den højeste mængde indlæg på WordPress var over 70.000.000. Kredit: WordPress.com

8. WordPress toppede 100 for Google Trends

For at give dig en idé om, hvor massivt populær WordPress sammenlignes med dens konkurrenter, var de den eneste CMS-platform, der formåede at nå 100 (højeste popularitet) på Google Trends. Andre platforme som Drupal, Blogger og Sharepoint formåede næppe endda at nå 50.

9. WordPress er blevet søgt i mere end 2 milliarder gange (!)

For at fortsætte med søgemaskinerne og WordPress-statistikker er nøgleordet “WordPress” fortsat et populært udtryk, som folk bruger til at søge. KWFinder viser, at hver måned søges søgeordet “WordPress” 2.739.999 gange hver måned.

Nøgleordet “WordPress” er blevet søgt over 2 milliarder gange. Kredit: KWFinder.

WordPress Company baggrund

10. WordPress har kun ca. 700 ansatte

På trods af at det er et stort selskab, der har magten til omkring en fjerdedel af internettet, er antallet af medarbejdere, som WordPress har fyldt ca. 798 mennesker kun. Det er betydeligt mindre end mange andre tech-virksomheder.

11. De er 721 gange mindre end Amazon

Vi ved, at sammenligning af Amazon med WordPress er som at sammenligne æbler med appelsiner, men faktum er, at begge er tech-virksomheder. Og til trods for at være 721 gange mindre end Amazon, lykkes WordPress stadig at trække 149 millioner månedlige unikke besøgende (USA) sammenlignet med Amazons 199 millioner.

WordPress-brugsstatistikker: Plugins og temaer

12. Der er over 50.000 WordPress-plugins tilgængelige

Plugins er et fantastisk værktøj til at hjælpe webstedsejere med tilføjelsesfunktioner og -funktioner uden behov for kodning. Når det kommer til plugins, er WordPress stadig kongen, som de tilbyder 56.201 plugins i deres bibliotek, der let dværger alle de andre konkurrenter.

13. Tre af WordPress-temaer bruges på over 30.000 af de mest populære websteder

Genesis Framework, Divi og Avada er WordPress ‘mest populære temaer, og hver er blevet brugt af henholdsvis over 15.839 websteder, 10.397 websteder og 7.308 websteder. Det er i alt 3,35% af de øverste 1 million websteder, der bruger de samme temaer!

Avada, Genesis Framework og Divi er tre af WordPress mest anvendte temaer. Kredit: BuiltWith.

14. Akismet fangede 400 milliarder spam kommentarer til WordPress

I betragtning af hvor populær WordPress er, og hvor mange websteder der bruger WordPress, er det bare et spørgsmål om tid, før en blog eller et websted får spam-kommentarer. Og vidste du ikke det, Akismet viste det 400 milliarder spam kommentarer er blevet fanget på WordPress. Det er som en million spam-kommentarer hvert par minutter! WordPress-statistikken selv modtog en hel del feedback om Twitter såvel.

15. Yoast SEO er blevet downloadet 130 millioner gange

Med det enorme bibliotek med plugins, som WordPress tilbyder, er der helt sikkert nogle få, der skiller sig ud blandt resten. Denne plugin er Yoast SEO, som er et værktøj, du kan bruge til at hjælpe med søgemaskineoptimering. I øjeblikket praler Yoast SEO med en Hent antal 130.801.289.

16. Akismet er det næst mest populære plugin med 117 millioner downloads

Vi har talt om Akismet lidt før, og hvordan de formåede at fange over 400 milliarder spam-kommentarer. Nå, du kan tilføje at være det næst mest populære plugin til denne liste, da de i øjeblikket har 118.069.141 Downloads hos WordPress.

17. WordPress populære plugins har hver over 5 millioner aktive installationer

WordPress tilbyder nogle af de bedste tilgængelige plugins på markedet. Plugins såsom kontaktformular 7, Yoast SEO, Akismet, Jetpack og mere hører til top WordPress plugins der kan prale af nogle af de største aktive installationsbaser på ca. 5 millioner baseret på WordPress-brugsstatistikker.

18. WordPress mest populære tema solgt over 450.000 eksemplarer

Avada, WordPress-temaet fra Themeforest, er et af de mest populære betalte temaer på platformen. På $ 60 lykkedes det temaet at sælge over 450.000 eksemplarer der genererede over $ 27.000.000 i salg og tælling.

Avada er det bedst sælgende tema på WordPress med over 450.000 eksemplarer. Kredit: ThemeForest.

WordPress e-handelsstatistik

19. WooCommerce styrer 28% af online butikker med over 50 millioner downloads

Når du tænker på WordPress, er oddsene, at du tænker på blogs. Dog er WordPress en så fleksibel platform, du kan endda oprette en online butik ved hjælp af plugins. WooCommerce er et sådant plugin, og de har i øjeblikket 28% af onlinebutikkerne i WordPress med 51.563.803 Downloads.

20. WooCommerce er i øjeblikket den mest populære e-handels teknologi på WordPress

Apropos WooCommerce, vidste du, at WooCommerce også er en af ​​de mest populære eCommerce-teknologier i dag? Ud af 1 million e-handelswebsteder står WooCommerce øverst ved at tænde over 20.000 af de første 1 million websteder i dag.

WooCommerce er i øjeblikket den mest populære eCommerce-platform på WordPress. Kredit: WooCommerce.com

Hvor mange websteder bruger WordPress?

21. Over 300.000 af de top 1 million websteder bruger WordPress

WordPress er uden tvivl en populær platform for mange websteder. Baseret på disse numre efter BuiltWith, 310.599 af de første 1 million websteder bruger i øjeblikket WordPress som deres vigtigste CMS-platform. Hvis du fordeler WordPress-statistikkerne for de 100.000 websteder, er WordPress stadig beføjelser 33.283 af dem. Gå endnu længere ned til de 10.000 websteder, og mindst 3.388 af dem bruger WordPress. Dette viser, hvor mange websteder der bruger WordPress.

22. Uden for hele internettet bruger over 20 milliarder WordPress

Når du ser på hele internettet, ejer WordPress helt klart et flertal af den andel, som de i øjeblikket bruges af 26.938.805 websteder. Det står dybest set for over 50% af internettet!

WordPress har mest brugsfordeling på 55% af internettet. Kredit: BuiltWith.

23. Over 50.000 har modtaget DMCA-fjernelsesmeddelelser

I betragtning af hvor mange websteder der bruger WordPress, er der bestemt nogle få, der krænker virksomhedens aftale om intellektuel ejendom. Siden januar 2014 mindst 53.718 fjernelse Meddelelser er blevet udstedt af WordPress, hvor noget eller alt indhold blev fjernet på 39% af webstederne.

WordPress sikkerhed og sårbarheder

24. 83% af 34.371 inficerede websteder i 2017 bruger WordPress

Da WordPress er den mest anvendte CMS-platform på internettet, gør det dem mere tilbøjelige til at blive angrebet og inficeret af hackere og vira. Sucuris rapport viser, at ud af 34.271 inficerede websteder bruger 83% af dem WordPress.

Sårbarheder i WordPress-kernen blev synlige i 2019, da det blev opdaget malware blev injiceret af skummere. Den samme malware påvirkede også Magento-brugere og lod hackere stjæle kreditkortoplysninger fra de berørte systemer. Vi råder alle til at scanne dine websteder regelmæssigt for malware som denne.

38% af inficerede websteder kommer fra WordPress-brugere. Kredit: Sucuri.

25. 39,3% af hackede WordPress-websteder skyldtes forældede installationer

WordPress tilbyder masser af sikkerhed, og de opdaterer løbende deres platform for at sikre, at brugerne er beskyttet mod potentielle trusler. Imidlertid, 39,3% af de WordPress-websteder, der blev hacket, skyldtes forældede installationer af platformen. Så husk altid at opdatere dine installationer, hvis du vil være sikker!

En forældet platform var en betydelig årsag til, at WordPress blev hacket. Kredit: Sucuri.

26. Der er i øjeblikket 11.632 sårbarheder i WordPress

WPScan lavede en rapport om de sårbarheder, som WordPress lider som en CMS-platform. Ud af det 11.632 sårbarheder, 2.944 af dem er unikke, og opdelingen for sårbarhedstyper er 74,27% på grund af forældede versioner, 22,69.% På grund af plugins og 3.04% på grund af temaer.

De tre største sårbarheder, som WordPress lider, er fra platformen, plugins og temaer. Kredit: wpvuldb.com.

27. 40,9% af Sårbarheder i WordPress er scripting på tværs af steder (XSS)

Cross-site scripting (XSS) er en type computersikkerhedssårbarhed, der typisk findes i webapplikationer. Forskning af KeyCDN viser, at 40,9% af deres sårbarhed kommer fra XSS såsom SQLI, Upload, CSRF, RCE, FPD osv..

28. 36,28% af WordPress-websteder bruger HTTPS

Google er for nylig begyndt at tage webstedets sikkerhed i betragtning for deres placering. På grund af dette er 36,28% af WordPress-websteder begyndt at bruge HTTPS, som er en 14% stigning sammenlignet med året før.

WordPress Jobs statistik

29. WordPress-udviklere kan tjene overalt mellem $ 10 til $ 300 per time

WordPress har skabt et antal nye job til webudvikler og kodere, der er bekendt med systemet. Disse WordPress-udviklere laver normalt et eller andet sted imellem $ 10 til $ 300 pr. time baseret på statistikken fra UpWork.

30. Den generelle sats for en WordPress-udvikler er $ 10 – $ 30 per time

Det er relativt overkommelig at ansætte en WordPress-udvikler. Baseret på oDesk, freelance-webstedet, den generelle sats for at ansætte en WordPress-udvikler til at arbejde på din hjemmeside er omtrent $ 10 til $ 30 per time.

31. Den gennemsnitlige løn for WordPress-job er $ 66.775

Hvis du overvejer at arbejde for WordPress, kan du forvente at få en temmelig anstændig løn. Simply Hired undersøgte de gennemsnitlige lønninger for job hos WordPress og indsnævrede det til omkring $ 66.775.

En WordPress-arbejdsgiver vil tjene cirka $ 60.000 om året. Kredit: SimplyHired.

32. Der er i alt 344.750 job relateret til WordPress

Freelancer.com er et websted, hvor du kan leje freelancere til at arbejde med projekter / engangsopgaver. Når du søger efter job relateret til WordPress, ser du, at der har været ca. 344.750 job bogført (både åben og lukket) på webstedet.

33. WordPress ville have kostet omkring 151 person-år

Ifølge Åbn hubs projektberegningsberegner, WordPress tog en anslået indsats på over 151 personår. Dette er baseret på 560.648 kodelinjer med en anslåede omkostning på over $ 8,2 millioner til at finansiere et projekt af denne størrelse.

WordPress installation

34. WordPress tager kun 5 minutter at installere

WordPress er kendt for at være en platform, der er enkel og let at bruge. Tilsyneladende er brug af WordPress så intuitivt, at du endda kan installere hele platformen i kun 5 minutter! Det gør det bestemt til en af ​​de hurtigere at installere.

35. WordPress anbefaler kun 3 webhosts

Du kan bruge en hvilken som helst webhost-udbyder, hvis du vil bruge WordPress, men der er dog kun 3 webværter som WordPress anbefaler på sit officielle websted. Disse 3 er Bluehost, Dreamhost og SiteGround.

Dette websted, du læser, drives af WordPress.org og hostes på SiteGround. BlueHost er på den anden side en af ​​de billigste WordPress-hostingløsninger på markedet.

36. WordPress JetPack-pluginet har over 93 millioner downloads

JetPack-pluginet fra WordPress er et populært værktøj til at udføre en række forskellige opgaver, såsom trafikindsigt, integration af sociale medier, sikkerhedskopier og sikkerhed. Det er et af WordPress mest populære gratis plugin med over 93 millioner Downloads indtil nu.

37. WordPress JetPack-plugin optaget over 20 milliarder sidevisninger

WordPress registrerede antallet af sidevisninger, der blev akkumuleret på blogs, der blev hostet på deres websted og brugte Jetpack-plugin. De højeste sidevisningstall, de fik? 24.567.344.460 tilbage ind Maj 2017.

JetPack og WordPress formåede at optage over 20 milliarder visninger på sin platform. Kredit: WordPress.

WordPress sprog og oversættelser

38. WordPress har over 180 officielle oversættelser

Da WordPress har et internationalt publikum, var det nødvendigt at blive oversat til et antal forskellige sprog. Indtil videre har der været over 180 officielle oversættelser af WordPress med 48 lokaliteter, der er 100% oversat, og 25 lokaliteter med mere end 95% oversatte.

39. Over 120 sprog bruges i WordPress

WordPress er en global platform, hvilket betyder, at de er nødt til at imødekomme et internationalt publikum, der læser og taler forskellige sprog. Fra i dag understøttes WordPress i over 120 sprog med engelsk som det mest anvendte ved 71% efterfulgt af spansk og indonesisk med henholdsvis 4,7% og 2,4%.

WordPress Community

40. Der er 898 Wordcamps i 71 byer over hele kloden

WordCamp er en WordPress-workshop / -konference, der fokuserer på emner og spørgsmål vedrørende WordPress. I øjeblikket er der 898 WordCamps sker i over 71 byer rundt om i verden med sessioner som avancerede WordPress-teknikker, begynder plugins og mere, der finder sted.

WordCamp har afholdt over 800 WordPress-lejre over hele verden. Kredit: WordCamp.

41. Den første WordCamp startede tilbage i 2006

Matt Mullenweg organiserede første WordCamp tilbage i 2006 i San Francisco. Dengang var begivenheden meget mindre og løb kun i 1 dag. På trods af at de var en lille begivenhed for brugere og udviklere, havde de omkring 500 hundrede mennesker, der deltog i konferencen.

42. WordPress er ansvarlig for 21 populære produkter

Mens WordPress mest er kendt for at være en CMS-platform, er de også ansvarlige for 21 populære produkter / tjenester der er tilgængelige online. Nogle af dem inkluderer Gravatar, PollDaddy, WooCommerce, Akismet og mere.

43. WordPress tjente ca. $ 4,3 millioner i omsætning i 2017

WordPress er ret gennemsigtig med deres økonomi og i en 2017-rapport, det viste, at virksomheden tjente $ 4,3 millioner i omsætning. Rapporten viser WordPress-indtægter fra to forskellige streams, WordPress Foundation og WordPress Community Support, PBC.

44. WordPress lancerer et nyt program i 2018

WordPress har for nylig annonceret, at de vil lancere et nyt program kaldet Tidevand, engang i 2018. Programmet bruges til at udføre en række automatiserede test, der kører mod tema og plugins.

Afslutter

WordPress er et fantastisk CMS, og gennem årene har de opnået adskillige milepæle og succeser, der fortsætter med at wow os. Vi håber, at alle de statistikker, vi har præsenteret, viser WordPress i et andet lys for dig, og at de har hjulpet millioner af millioner af brugere med at få deres webstedstur startet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map