Hvad Wikipedia ikke kan fortælle dig om webhosting

Jeg er sikker på, at din blog er fantastisk.


Du gør alting rigtigt: Du har gode overskrifter, du har fået nogle fremragende visuals, måske er du endda aktivt involveret i ethvert område af indholdsoprettelse, udvikling af dine egne billeder, infografik og videoer.

Men der er en ting, som flertallet af bloggere overser (i det mindste i starten), der potentielt kan holde selv det bedste af blogs fra nogensinde at komme foran hele deres potentielle målgrupper.

Den ene ting er god webhosting.

Tænk på det på denne måde: Har du nogensinde klikket på et link fra Facebook eller et andet sted og ventet på, hvad der syntes som en evighed for, at webstedet skulle indlæses? Dette er ikke 1997. I dag åbnes websider, som du drejer en side i en bog – eller i det mindste burde de være. Hvis de ikke gør det, mister du masser af sidevisninger. Dine afvisningsprocenter stiger. Indtil nu havde du sandsynligvis ingen idé om, hvad der skete.

Jeg siger dig – se på dit hostingfirma.

Sikker på, der er måder, du kan hjælpe dit eget websted sammen med hastighed på. Du kan tynde multimedieindholdet, sænke kvaliteten og opløsningen af ​​grafikken og springe gennem alle slags hoops, der prøver at få dit websted til at indlæses hurtigere. Faktisk er det, hvad de fleste af de store-hosting-virksomheder vil fortælle dig at gøre. Men er alt dette virkelig nødvendigt?

Hvad er webhosting?

Hvis du lige er startet eller nogensinde har spekuleret på, hvad der foregår bag kulisserne med dit websted, Wikipedia forklarer konceptet med webhosting godt:

En webhostetjeneste er en type internethostingstjeneste, der gør det muligt for enkeltpersoner og organisationer at gøre deres websted tilgængeligt via World Wide Web. Webhost er virksomheder, der leverer plads på en server, der ejes eller lejes til brug af klienter, samt leverer internetforbindelse, typisk i et datacenter.

Det er en meget kortfattet, grundlæggende beskrivelse af konceptet. Dette er de vigtigste tjenester, som alle webhostingfirmaer leverer. Hvad adskiller den ene dog fra den anden? Hvis de alle leverer de samme tjenester, hvorfor ikke bare vælge en og glemme det?

Dette er spørgsmål, som Wikipedia ikke adresserer.

Det er, hvad denne blogpost er til.

Hvad der skaber en god webhost?

Ligesom med enhver anden form for service, er der gode webhostingfirmaer og nogle, der ikke er så gode.

Vi definerer ikke så gode som dem, der giver langsom serveradgang, som hindrer overførsel af data. Det er så meget mere end dit indhold, der bremser tingene ned, men intet selskab vil indrømme, at deres servere er langsomme eller overbelastede, eller at deres DNS-cache-funktioner er under par.

De bedste webhostingfirmaer er dem, der lægger mærke til de vigtige detaljer, og vi mener, at disse ligger højt på listen:

1. En let at bruge brugergrænseflade (UI)

UI og kontrolpanel skal være intuitivt nok til, at brugeren er i stand til at foretage ændringer og opdateringer samt tilføje nye domæner, planlægge sikkerhedskopiering af websteder og opsætte applikationer som WordPress hurtigt og nemt.

WebHostFace betjeningspanelEksempel – WebHostfaces brugerkontrolpanel – enkel og nem at bruge.

2. Garanteret webstedshastighed

Webhosts, der sætter deres webstedshastighedsgarantier skriftligt, er langt mere tilbøjelige til at give dig en konsekvent god slutbrugeroplevelse og langt mindre tilbøjelige til at give dig et løb, når der findes et målbart problem. Uden det, skal du være forberedt på nogle meget ubehagelige samtaler om, hvordan du messer dit eget sted og de bøjler, du skal hoppe igennem for at løse det.

3. Pålidelighed

Dette falder i tråd med begrebet konsistens. Du ønsker at vælge et hostingfirma, der garanterer dig 99,9% server oppetid. Et fald i oppetid med kun en halv procent (det vil sige 0,05%) kan oversættes til to hele dage med nedetid pr. År. Hvor meget tjener din blog på en dag? Du kan fordoble det og tilføje det til omkostningerne ved web-par-par-hosting.

4. Pris og betalingsmuligheder

Der er mange steder derude, der opkræver en præmie for tjenester, som brugeren sandsynligvis aldrig vil bruge. Gode ​​hostingfirmaer fastlægger deres prisstruktur og forklarer, hvad det betaler du for. De leverer også niveauer, rimelige prisplaner, der imødekommer behovene på dit særlige websted.

5. Service efter salget

Hvor pålidelig er din nuværende webhost, når du har brug for at ringe til for at få hjælp? Hvordan er ventetiderne? Hvilke timer holder de? Endnu mere, hvad nu, hvis du foretrækker at være i stand til at undersøge spørgsmål, inden du skal vente på vent på en repræsentant? Har dit hostingfirma en omfattende videnbase til rådighed for alle sine kunder?

Hvad med når du har brug for at ringe til? Er repræsentanterne vidende på alle måder, hvad enten det er salg, fakturering eller teknisk support? Får du rutinemæssigt fem forskellige svar på det samme spørgsmål fra fem forskellige reps?

Gode ​​webhostingfirmaer er rigeligt bemandet, tilgængelige døgnet rundt og har et funktionelt, ensartet trænet team, der kan håndtere alle slags problemer og levere ensartede løsninger.

Hosting af brugerfeedbackEksempel – Ægte brugerfeedback på SiteGrands support efter salg.

Er prisen virkelig noget?

Vi har alle hørt det gamle ordsprog, “Du får det, du betaler for,” og selvom det er sandt i mange tilfælde, er det ikke altid sandt, når det kommer til webhosting.

Dyrere betyder ikke nødvendigvis bedre. Som jeg sagde tidligere, har nogle af de værste hostingfirmaer derude nogle af de højeste priser, fordi de byder på kunder, der ikke ved, hvad de har brug for. Et lille prismærke betyder ikke nødvendigvis produkter eller tjenester til købskælder.

Nogle budgethostingfirmaer har deres ulemper. De skærer omkostninger ved at skære timer på live support, eller de håndterer support strengt gennem online-chat (så de kan føre fem samtaler på én gang – nogle gange mere). De opdaterer ikke deres servere i takt med forbedringer i teknologi. Den bedste måde at fortælle, om din bargain web-hosting-udbyder virkelig er en god handel, er at lave dit hjemmearbejde og stille de rigtige spørgsmål.

Find ud af, hvor let det er at få adgang til support. Undersøg de nyeste webhostteknologier, og se, hvordan hver virksomhed, du overvejer, takster med deres evne til at holde trit.

Røde flag med selskaber med budgethosting

Her er et par ting, man skal kigge efter, når går efter billig webhosting. Nogle af disse gør dem ikke nødvendigvis dårlige valg, men de kan påvirke dit websteds ydelse.

Unødvendige softwareopgraderinger

Virksomheder med budgethosting anbefaler ofte premium software fra tilknyttede partnere, som du sandsynligvis ikke har brug for.

Overbelastede servere

Hvis du ser et stort antal negative anmeldelser, der citerer for stor nedetid, langsomme hastigheder eller driftsstop, er det et sikkert tegn på, at virksomheden har for mange kunder på et overbelastet netværk.

Sortlistede IP’er

Hvis hostingfirmaet handler med en masse spammere, kan dit websted lide under et IP-interval, der er forbudt i flere områder.

Begrænset MySQL-databaseadgang

Enhver vært, der tilbyder færre end 100 borde, får dig til problemer nede på linjen.

Skjulte gebyrer

Nogle hostingfirmaer tilbyder dybe rabatter det første år, og smider dig derefter med latterlige priser fremover. Så hvis du prøver at annullere, smider de dig med et enormt afbestillingsgebyr. Lav dit hjemmearbejde og ved, hvad du betaler på lang sigt.

“Så hvordan vælger jeg den rigtige vært?”

For nye bloggere –

 • Du skal altid starte med en overkommelig delt hosting.
 • Hvis du lige er startet, er de vigtigste ting, du skal overveje at generere godt indhold, reklamere, oprette e-mail-lister og følge med på dine sociale mediekanaler. Disse områder er hvor du skal bruge dine penge.
 • Din webhostingudbyder skal ikke være forrest på dit sind eller noget, der kræver for meget af din investering (for nu).

For erfarne bloggere –

Så snart din blog akkumulerer en tilstrækkelig mængde trafik (groft skøn – 1.000 unikke besøg pr. Dag), er det tid til at overveje en hosting-opgradering for bedre sikkerhed og brugeroplevelse.

Personligt ville jeg ikke lade brugen af ​​bloghukommelse være 80%. Hvis det er tilfældet, er det tid til at overveje VPS-hosting (eller dedikeret) for at forbedre webstedsydelsen. Hold op med din blog oppetid og reaktionshastighed ved hjælp af værktøjer som Bitcatcha, Uptime Robot, Frisk ping, Pingdom og læse websteder, der offentliggør reelle serverprestationsdata som HostScore.

Bundlinjen

Det rigtige hostingfirma er et vigtigt element i succes for din blog. Vælg med omhu og lav alle dine hjemmearbejde. Ikke alle budget-webværter leverer sub-par-tjenester, men du bør altid tjekke enhver service grundigt, før du går i gang.

En sidste note: Filtrering gennem negative anmeldelser

Da jeg nævnte anmeldelser, tænkte jeg, at det ville være en god ide at afklare noget: Negative anmeldelser er ikke altid en retfærdig repræsentation af en webhostetjeneste.

Store hostingfirmaer vil altid have nogle utilfredse kunder. Som det siger: “du kan ikke behage alle.” Folk har en tendens til at udslette virksomheder på mindre problemer, eller når de har urimelige forventninger, som simpelthen ikke kan opfyldes, så tag negative anmeldelser med et saltkorn. Se efter mønstre i klagerne. Det er den bedste måde at afsløre, hvor de virkelige problemer ligger, hvis nogen findes.

Bemærk – Artikel oprindelig blev vist på WHSR-blog; det administreres og opdateres nu af BuildThis.io-stabe.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map