Hvad er brugergenereret indhold (og hvorfor det er vigtigt for din markedsføring)

Forestil dig et forhold, der giver dig både spænding og stabilitet. Vil du ikke have det?


Nå, hvis du er en digital marketingmedarbejder, er brugergenereret indhold (UGC) din perfekte partner. Brugergenereret indhold tilbyder et langsigtet forhold, der ikke løber tør for stil nogensinde.

Hvad er brugergenereret indhold?

UGC, forkortelse for brugergenereret indhold, er ethvert medieindhold oprettet af brugere, der nævner eller henviser til dit brand og offentliggøres i en offentlig sfære ved at dele på websteder, sociale medieplatforme, blogsider, gennemse- eller vurderingswebsteder osv..

Det er simpelthen ethvert indhold oprettet af mennesker, der ikke er dine brandembedsmænd, der deler deres brandoplevelser med deres familie, venner og tilhængere. Indholdet kan være alt, alt fra skriftligt materiale, blogindlæg, forumindlæg, anmeldelser eller visuals såsom billeder, GIF’er, videoer eller lydoptagelser.

Hvorfor brugergenereret indhold er vigtigt for din markedsføring?

UGC regulerer markedsføringsverdenen. Årsagen er, at det samler kundens uudtalte ønske om at blive genkendt og blive anerkendt. En ekstern anerkendelse eller et ord for påskønnelse af dit brand, og det også af dine originale kunder tilføjer værdi til den tillid og tilknytning, brugerne har i dit brand.

Dette opmuntrer dem yderligere til at dele dit brand-relaterede indhold med deres familie og venner via sociale medieplatforme (og dette drager dit brand skråt).

93% af brugerne finder UGC fordelagtigt, mens de tager en købsbeslutning, mens 86% årtusinder finder UGC som en nøglemåler for en god kvalitet af mærket (kilde). UGC er ikke en komplet erstatning for nogen markedsføringsstrategi, det er snarere den hemmelige sauce, der forbedrer effektiviteten af ​​hele dit marketingarsenal.

Når det er sagt, er der mange flere fordele, der besvarer ovennævnte spørgsmål – Hvorfor brugergenereret indhold?

Lad os se på nogle af disse grunde.

1. Ægthed

Brugergenereret indhold er objektivitets ambassadør. Denne objektivitet stammer fra det faktum, at UGC oprettes af ægte og ægte brugere af dit brand. De støtter ikke dit brand, fordi de bliver betalt for at gøre det, men bare fordi de faktisk er tilfredse med dit brands produkt og tjenester.

60% af forbrugerne siger, at UGC er den mest autentiske form for indhold (Kilde).

Når du inkorporerer brugergenererede kundeanmeldelser på dine websteder eller viser dem som din digitale skiltning, viser du ægtheden af ​​dit brand og viser dets sociale acceptabilitet blandt din brugerbase. Derfor eskaleres den samlede brugertillid til dit brand.

2. Forlovelse

Brugergenereret indhold er iboende engagerende. Den vigtigste kilde til brugergenereret indhold er sociale medier. Vi ved alle, hvor vanedannende sociale medier er. Det er et af de mest anvendte tricks til at forbedre brugerengagement.

Baseret på Meltwater’s undersøgelse har UGC 73% højere CTR (Kilde).

Så når du viser brugergenereret socialt medieindhold til dit publikum, enten via dit websted eller gennem sociale vægge i begivenheder og digital skiltning, bliver dine brugere automatisk fascineret af det og opfordres til at skrive på sociale medier ved hjælp af din hashtag for at blive en del af din sociale væg.

Et godt eksempel på en effektiv social vægge var i Cisco-medarbejderens hashtag-kampagne. Det gjorde stor brug af et samlende tema med et verdenskort og trak tweets fra hele verden sammen for at demonstrere godt engagement.

F.eks.- Taggbox er en fantastisk social vægleverandør, der viser samlet brugergenereret indhold fra flere sociale medieplatforme og hjælper dig med at engagere publikum ved dine begivenheder eller på dine websteder. Dette er en fantastisk måde at tilskynde brugerdeltagelse og interaktion med dit brand og derved forbedre det samlede ROI for din marketingkampagne. Du får supermagterne til at sprede mund-til-mund-markedsføring endda ud over dine målcirkler.

3. Konverteringer

Brugergenereret indhold er den vigtigste driver til konverteringer til din virksomhed. UGC præsenterer socialt bevis og skaber dermed brugertillid og overbeviser dem om at foretage det endelige køb. Dette hjælper dig med at øge procentdelen af ​​besøgende på webstedet og begivenhedspublikum, der omsider konverteres til kunder.

Sammenligning af konverteringer mellem med UGC vs uden UGC.
UGC hjælper med at øge konverteringer med 161% på tværs af brancher. Det er sådan en enorm indflydelse! Fortæl en ven

At køre UGC-konkurrencer er en af ​​de mest afprøvede måder at drive konverteringer til dit brand på. Det åbner oversvømmelserne til brugerengagement for dit brand.

#MyCalvins-kampagnen forbinder berømtheder med typiske forbrugere som os. Når de ser billedgallerierne på webstedet, kan besøgende se forbrugerne, der har indsendt fotos. Derefter kan besøgende foretage køb ved at klikke på billedet.

En anden god måde at forbedre din konverteringsfrekvens er ved at integrere brugergenereret socialt medieindhold på salgsstedet, der fungerer som inspirationspunktet samtidig. Dermed forbedres dine konverteringsfrekvenser enormt.

4. Fællesskabsbygning

Brugergenereret indhold er en fantastisk måde at opbygge et stærkt og loyal samfund omkring dit brand. Dette samfund hjælper dig ikke bare med at vokse, men også talsmænd for, at dit brand er dine loyale kunder.

UGC-kampagner fungerer som en fantastisk platform for dine øvelser i samfundsopbygning. Det hjælper dig med at opbygge en dyb forbindelse med dine kunder.

UGC-kampagner = fantastisk måde at opbygge et stærkt samfund omkring et brand (Kilde).

UGC er som det uønskede indhold, der kommer direkte fra dine kunder. Dine brugere værdsætter den positive UGC, som du viser på dit websted eller i dine begivenheder eller som din digitale skiltning. Det hjælper med at opbygge brugernes tillid til dit brand. Denne tillid binder på sin side dine kunder til dit brand som et samfund, hvilket gør dem til en langsigtet kunde af dit brand.

5. SEO frynsegoder

88% af kunderne har tillid til brugergenererede anmeldelser, ligesom de har tillid til anbefalinger fra deres familie og venner. Forestil dig nu den indflydelse, som indlejring af feed for sociale medier på et websted (oprettet af dine brugere) ville have på dine konverteringsfrekvenser, opholdstid, webstedets relevans og den samlede placering af dit websted for e-handel.

Undersøgelsen viser, at besøg af organiske trafiksider steg med 9 måneder ved at tilføje kundevurderinger til websidesider.

Brugergenereret indhold har evnen til at betjene dine kunder med socialt bevis på hvert trin i deres købsrejse. På samme tid giver det marketingfolk en fantastisk mulighed for at skabe potentiel trafik til dit websted. Dette hjælper dig med at forbedre din placering i søgelisten på Google. Faktisk, rapporten viser, at de websteder, der inkorporerede brugeranmeldelser som en del af deres webstedsindhold, oplevede en stigning i deres søgemaskineplacering. Er ikke så stor?

6. Brand Awareness

Brugergenereret indhold indleder en kædereaktion, hvor når en bruger poster noget på sociale medier om dit brand og følger, at andre brugere også begynder at sende lignende indhold om dit brand. Dette brugergenererede indhold er tilgængeligt for de mange sociale cirkler for dine loyale kunder og spreder derved brandbevidsthed.

Share-a-Coke-kampagnen er stadig et godt eksempel på en meget succesrig brugergenereret kampagne for at øge brandmærke. Kampagnen giver folk mulighed for at personalisere cola-dåser.

Brugergenereret socialt medieindhold er et af de mest populære og foretrukne træk blandt marketingfolk til at udnytte de store rækkevidde af sociale medier for at sprede en mund til mund for din brand og sprede relevant information om det. 84% årtusinder og 70% baby boomers accepterer, at brugergenereret indhold i det mindste har nogen indflydelse på deres købsbeslutning.

Brugergenereret indhold kan påvirke købsbeslutningerne – 84% årtusinder og 70% babyboomer. Fortæl en ven

7. Sparer ressourcer

Brugergenereret indhold er en guldmine af information og data, der ofte undervurderes. Og hvis vi betragter sociale medier som en kilde til brugergenereret indhold, er det som en uendelig pool. Du kan fortsætte med at dykke dybt, og det vil aldrig undlade at tjene dig med nyt og uopdaget indhold. Derfor sparer det dig meget tid, penge og indsats generelt, som effektivt kan investeres et andet sted, hvilket gør din marketingkampagne mere robust.

I stedet for at lade indhold ligge sovende på sociale medier, kan du udnytte det brugergenererede indhold i din e-mail-marketingkampagne. For eksempel sendte Foot Locker regelmæssige e-mails med billeder af kundeposter for at øge konverteringer.

Ved at integrere brugergenereret indhold i din marketingstrategi, såsom e-mail-marketing, spares du fra den skræmmende opgave at konstant oprette nyt indhold. Dette frigør dine ressourcer til at blive brugt til at nå andre marketingmål. Når du med succes har startet en UGC-hashtag-kampagne over sociale medier, indstiller du dybest set en konstant kilde til nyt og nyt indhold til dit markedsføringsformål, også brugergenereret indhold, den bedste form for annonceindhold. Alt hvad du skal gøre nu er bare at samle og moderere det brugergenererede indhold.

8. Få indblik i målgruppen

Brugergenereret indhold er som direkte feedback fra dit publikum og brugere. Intet kan være en bedre form for indsigt end brugergenereret indhold for at forbedre din markedsføringsstrategi. Nu kan denne publikums / brugerindsigt komme i forskellige former og typer.

Det være sig kundeanmeldelser, kommentarer, billeder, videoer, tweets eller enhver anden form for indlæg på sociale medier.

Denne publikums indsigt kan være både positiv og negativ. Positiv feedback ønskes altid, men negativ feedback er lige så vigtig. Du kan altid vise din positive feedback og lære at forbedre dine ulemper ved den negative feedback. Brugergenereret indhold hjælper dig således med at få publikumsindsigt, der kan hjælpe dig med at forbedre din marketingkampagne og dermed gøre den mere robust.

Endelig …

Oplev, hvilken slags indhold dit publikum er glade for at oprette til dit brand / event og engagere dem ved at give dem en mulighed for at oprette brugergenereret indhold til din event / brand. Resultaterne vil virkelig chokere dig. De fantastiske fordele, som brugergenereret indhold bringer med til din marketingkampagne, er virkelig utrolige.

Brugergenereret indhold er et godt valg til begivenheder. Publikum ved begivenheder er altid begejstrede for at interagere med det brugergenererede indhold, der vises på en social væg eller som digital skiltning. De poster let på sociale medier for at blive en del af dit viste brugergenererede indhold. UGC til websteder er også en fantastisk måde at forbedre den samlede ydeevne på dit websted og drive potentiel trafik til det og derved vokse din online forretning.

Så hvad venter du stadig på? Begynd at inkorporere brugergenereret indhold, og start med at opleve de fantastiske fordele for din marketingkampagne.

Jeg er Anne Griffin og jeg er en digital marketing og teknisk forfatter. Jeg brænder for at udforske og skrive om innovation, teknologi og digitale marketingstendenser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map