e-handelsmarkedsstrategier: 6 tip til større salg

På verdensplan vil analytikere projicere, at der vil være 1,92 millioner globale digitale købere i 2019, og salget af e-handel skal ramme $ 4,9 billioner inden 2021. Kyndige virksomhedsejere har travlt med at forberede sig på at vinde deres andel af dette fald.


Detailhandel med e-handel vokser over hele verden (kilde: Job inden for marketing)

Hvis du driver en eCommerce-butik, vil du vide de bedste strategier for at skabe salg. Både nye og voksende virksomheder har brug for salgstrategier, der fungerer.

Denne artikel viser dig 6 taktikker for at øge salget online.

6 e-handelsmarkedsføringsideer til at øge salget online

1. Influencer Marketing

48% af marketingfolkene siger, at ROI’en for influencer-marketing er højere sammenlignet med andre kanaler. I mellemtiden er 41% af disse marketingfolk enige om, at influencer-marketing er lige så effektiv som andre topkanaler.

desuden, 49% af forbrugere stoler på påvirkere, mens 40% køber ting efter at have set dem på sociale medier.

e-handelsmarkedsstrategi89% af marketingfolkene føler, at influencer-marketing får resultater for dem (Mediakix).

Til strategi ønsker du at drage fordel af den effekt, som påvirkere har på deres tilhængere.

Influencer marketing er en type henvisningsmarkedsføring. Omend, det resultat, du får fra en person her, er langt større. Derfor, når en influencer taler om dit brand, lytter fans.

Hvis du er ny med at påvirke marketing, er her en hurtig oversigt over, hvordan det fungerer.

Først skal du finde de rigtige påvirkere. At lande den rigtige influencer kan være meget arbejde. Du vil være sikker på vigtige målinger som

 • De er målrettet mod dine potentielle købere,
 • Påvirkningen har menneskelige følgere og ikke bots, og
 • Influenceren spreder dine meddelelser effektivt med deres publikum.

Dernæst vil du forhandle med dine målpåvirkere og blive enige om salgsfremmende incitamenter og andre vilkår.

Når du har dine influencere og er blevet enige om, hvordan du arbejder med dem, genererer du derefter en kuponkode til influencerens følgere.

Dine målpåvirkere bruger derefter disse koder til at markedsføre dit produkt. Husk bare at engagere dig med påvirkernes publikum om adressespørgsmål og bekymringer til tiden.

En rapport siger, at skønhed påvirker generer $ 11,38 for hver $ 1,29 du bruger. Det er næsten 800% ROI! Er det ikke så “smukt”?

Influencer Marketing på arbejdet

@nknaturalz er en hårstyling Instagram influencer fra Canada. Hendes reklamekopi føles som en naturlig samtale mellem hende og hendes læsere. Hun engagerer sine følgere og får dem til at købe fra sine sponsorer, i dette tilfælde, @curlkeeper

For at komme i gang med din influencemarketing skal du blot finde influencere i dit rum og derefter kontakte dem for at vide, hvad deres tjenester indebærer. Du kan også søge i “populære influencere i [DIN NICHE]” i en Google-søgning for at finde influencere, du ville målrette mod.

2. Betalt reklame

Betalt markedsføring driver en betydelig del af salget af e-handel. Ifølge en Merkle-rapport, 60% af annonceklik på Google og 31% på Bing er til shoppingannoncer.

Merkle Q1 2018 Digital Marketing Report

Disse numre viser, at folk er mere tilbøjelige til at klikke på e-handelsannoncer end andre typer annoncer. Det, der er mere interessant, er, at tendensen vokser, så kyndige forretningsfolk bruger mere på annoncer og oplever flere klik.

Lad os se, hvordan dette fungerer på nogle sociale mediekanaler.

Facebook-annoncer

Over 2,7 milliarder brugere er aktive på Facebook hver måned. Netværket har mere data om folks daglige aktiviteter end andre platforme.

Facebook-annoncer kan kommandere så meget som 152% ROI. Du ønsker ikke at gå glip af sit potentiale til at føre trafik og salg til din virksomhed.

Typer af Facebook-annoncer inkluderer:

 • Side synes godt om
 • Forlovelsesannoncer
 • Post-promovering
 • Brand opmærksomhed
 • Lokaliserede annoncer
 • Websitekonverteringer
 • Websiteklik
 • Begivenhedsfremme
 • Leadgenerationsannoncer

Gå over til Facebook-forretning for at starte dine annoncer. Åbn en konto, vedhæft din betalingsmetode, tilslut din Instagram-konto og design og start derefter din annonce.

Afhængigt af dine mål kan du oprette annoncer, der simpelthen skaber opmærksomhed for dit produkt, får købere til at besøge din eCommerce-butik eller købe fra dig.

Klik på Annonceadministrator for at komme i gang.

Klik på ‘Opret’. Vælg den type annonce, du vil køre, og følg derefter anvisningerne for at konfigurere den.

YouTube-annoncer

YouTube-brugere bruger en milliard timer på YouTube-videoer pr. dag. Ikke kun er dette tal indhentet tv, men det har også oversteg Netflix og Facebook-videoer. Netflix havde 116 millioner på det tidspunkt, og Facebook havde 100 millioner.

Disse tal betyder intet for din virksomhed, hvis folk ikke er interesseret. Men hvis du vil have succes med denne metode, skal din video være unik. Start altid med elementer, der fremkalder interesse og nysgerrighed.

Instagram-annoncer

I april 2017 annoncerede Instagram, at det var nået 700 millioner aktive brugere.

Med fantastiske billeder og videoer kan enhver virksomhed annoncere på Instagram. Antallet af konti, der annoncerer på Instagram, steg fra 200.000 i 2016 til En million i 2017. Dette kan kun ske, fordi Instagram-annoncer fungerer.

Heldigvis kan e-handelsvirksomheder drage fordel af Instagram-annoncer. Annoncerne ligner et typisk indlæg, så ingen har lyst til at annoncere for dem. Du kan interagere med brugere, og du kan udnytte data fra Facebook til målretning.

Annoncer her inkluderer:

 • Fotoannoncer
 • Slideshow-annoncer
 • Videoannoncer
 • Karruselannoncer

retargeting

Det er mere sandsynligt, at kunder køber fra dig senere, hvis de tidligere har interageret med dit indhold eller sociale mediesider.

Retargeting sporer derfor dine besøgende og viser dem dine annoncer, når de er online. Målet er at få dem til at besøge igen, og denne gang, til at foretage et køb. Du kan også genindrette dine konkurrenters målgrupper.

Kom godt i gang med Retargeting

For at køre din retargeting skal du integrere en JavaScript-kode i hovedet eller sidefoden på dit websted. Hvis du f.eks. Vender tilbage med Facebook, har du brug for Facebook Pixels.

Hvis du vil bruge pixels på Facebook, skal du vælge “Konverteringer” som dit annoncemål og derefter følge anvisningerne.

Facebook har samarbejdet med de fleste e-handels- og indholdsstyringsplatforme som WordPress, BigCommerce, Wix, Shopify og mere. Så det er nu en leg at integrere dine pixels. For eksempel med WordPress er alt, hvad du skal gøre, at tilføje pixels til et Facebook-plugin. Facebook giver også vejledning her.

3. Marketing inden for indhold

I en undersøgelse var 72% af marketingfolk enige om, at det var udfordrende at styre indhold strategisk. Derudover sagde 59% af disse marketingfolk at være strategisk forbedret deres ROI.

Kilde: Content Marketing Institute

Du vil bruge content marketing til at uddanne dit publikum om dit produkt. Derudover vil du opbygge trafik og skabe opmærksomhed om dine tilbud, efterhånden som flere får adgang til og bruger dit uddannelsesmateriale.

Specifikt kan du oprette disse typer indhold

 • video,
 • Blogindlæg,
 • infografik,
 • Stillinger på sociale medier (inklusive billeder og GIF’er)

Hørt om indholdsmarkedsføring er at bruge dit indhold til at tiltrække kundeemner og derefter konvertere disse kundeemner til købere.

Emner og nøgleord

Oprettelse af fantastisk indhold giver dig mulighed for at rangere på søgemaskiner, og dette oversættes til søgetrafik på dit websted. Når du vælger emner og nøgleord, skal du derfor sørge for, at deres søgningskrav er høje.

Du skal målrette mod ord eller sætninger, der beskriver dit produkt eller din tjeneste.

Hvis du sælger vægttabsprodukter, kan du muligvis søge efter sætningen “tabe sig” i et søgeordsværktøj. På billedet herunder viser søgevolumen for “tabe sig” en gennemsnitlig månedlig søgning på 36.000.

Søgeordsværktøj såsom Ahrefs giver dig yderligere information om dit søgeord som søgevolumen, vanskeligheder, klik osv.

Gentag denne proces med andre sætninger for at bestemme, om de har betydelig søgevolumen. Dernæst prioriterer du søgeord med den laveste vanskelighed og den højeste søgevolumen.

Opret indhold

Søgeordsværktøjet giver dig også ideer til det indhold, du kan oprette.

Når du har fundet de nøgleord, du har brug for, skal du fortsætte med at oprette dit indhold. Det er okay at tjekke, hvad andre siger om dit emne, men stop ikke der. Find en vinkel, der giver dig en kant.

4. Henvisningsprogrammer

Henvisning eller mund-til-mund-marketing er effektiv i e-handel. Logikken er enkel. Når du nyder en oplevelse, vil du dele den med mennesker, du elsker.

81% af kunderne har tillid til deres vens anbefaling af et produkt i forhold til virksomhedens krav ifølge HubSpot.

Husk dig; mennesker har også en tendens til at advare deres kære om dårlige oplevelser. Dit job er at give dem noget godt at diskutere.

Du kan ansætte en udvikler til at tilpasse dit henvisningsprogram, hvis du vil have noget unikt. Eller få en henvisningsprogram-app for hastighed. Derefter beslutte, hvilket incitament til at give og promovere programmet.

Incitamenter

Incitamenter tiltrækker kunder til henvisningsprogrammer. Derfor vil du planlægge dette trin, før du handler.

Et billigt tilbud tiltrækker ikke dit publikum, mens et dyrt tilbud muligvis kan ødelægge din virksomhed eller gøre programmet ineffektivt.

Derfor kan det at komme den rigtige balance muligvis stresse dig oprindeligt, men du vil til sidst finde ud af det søde sted med rentabilitet og vækst.

Kampagner

Hvis du vil have folk til at høre om dit henvisningsprogram, skal du promovere programmet. Informer dine nuværende kunder om det, og fortæl nye kunder om det, så snart de besøger dit websted.

5. Loyalitetsprogrammer

At have en tilfreds kunde og en loyal kunde er to forskellige ting. Ikke alle dine glade kunder ville holde sig til dit brand alene.

Men hvis du kører et e-handelswebsted, har du brug for loyale kunder.

Tidligere var loyalitetsprogrammer vanskelige at styre, men digitalisering har gjort det let. Bortset fra lethed, har det mange saftige upsides. For eksempel, 73% brugere af loyalitetsprogram henviser deres venner til loyalitetsprogrammet.

Hvilke andre måder kan du nu drage fordel af loyalitetsprogrammer på?

Dine kunder holder sig til dig

Kunder, der baserer deres køb på fordelene har en tendens til at fortsætte med at købe fra dig for at vinde denne belønning. Deres købsfrekvens er 90% mere end ikke-loyalitetsprogramdeltagere.

Kunder har en tendens til at købe mere

I en undersøgelse, 61% af SMB’erne de undersøgte siger, at over 50% af deres salg stammer fra gentagne kunder. Desuden bruger disse kunder 67% højere end de nye.

Kunder henviser din virksomhed til andre

Kunder henviser ofte deres venner til loyalitetsprogrammer, de elsker. Deltagere i loyalitetsprogrammet er 50 gange mere tilbøjelige til at foretage et køb, og de er hurtig til at fortælle andre om programmet.

6. Marketing via e-mail

Adobe registrerer, at amerikanske årtusinder kontrollerer deres e-mails, mens de udfører andre aktiviteter. Denne afhængighed af brug af e-mail er så stærk, at 18% af brugerne tjekke deres e-mails, mens du kører!

Kilde: Adobe

Kort sagt, folk engagerer sig med deres e-mail, og du kan udnyt denne adfærd for din e-handelsvirksomhed. Det åbenlyse første skridt her er at begynde at indsamle dine butikbesøgendes e-mail-adresser.

Da 68% af Gen Z læser e-mails fra virksomheder, skal du give noget værdifuldt i bytte for dine kunders e-mails. Du kan tilbyde dem,

 • Rabatter
 • Gratis e-bog
 • Snydeark
 • Forslag til downloadede gaver og
 • Gratis brugervejledninger

E-mail-marketing værktøjer bugner. Grundlæggende har du brug for

 • Tilmeld formularer
 • autosvar
 • Listeadministrationssystem
 • Kampagnesporings- og rapporteringsværktøjer

Disse værktøjer kunne hentes uafhængigt eller som bundlede pakker, som du finder med platforme som Constant Contact og MailChimp. De fleste af disse e-mail-marketingplatforme tilbyder split-testing-funktioner, spamfiltreringsfunktioner og API til at integrere og udvide deres ydelse.

At pakke sammen

Husk, at det, der fungerer for andre, ikke altid fungerer for dig. Det er bedst at teste ting, indtil du finder ud af, hvad der hæfter.

Imidlertid bør stedsegrønne ideer som e-mail-marketing være en del af enhver blanding, du til sidst beslutter at udføre. Hvis du sælger beklædningsgenstande eller andre varer, der beordrer gentagne køb, er et loyalitetsprogram en fantastisk måde at maksimere overskuddet.

Vælg en taktik og kom straks i gang!

Tulip er en ekspert på indhold og indgående marketing hos Snewscms. I årenes løb har hun hjulpet dusinvis af virksomheder med at definere deres indholdsstrategi. Hun mener, at kreativitet ikke længere inspirerer kunderne. En ægte historie, når det reciteres godt, er nok til at opbygge en forbindelse. Opret forbindelse med Snewscms til Facebook.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map