Content Marketing gjort enkelt: 5 enkle trin til succes

Jeg bliver ofte stillet masser af spørgsmål relateret til marketing inden for indhold. Hvad jeg har lært af min erfaring, er, at folk har en masse forvirring med hensyn til markedsføring af indhold.


I dag, i denne vejledning, vil jeg afsløre for dig de tricks, der er forbundet med indholdsmarkedsføring, der faktisk fungerer. Alt, hvad det kræver, er 5 enkle trin for at gøre en content marketing-strategi vellykket.

Gennem min karriere har jeg ofte hørt folk sørge over, at de ikke får nok kundeemner. Mange af dem er endda generet over ikke at få de ønskede resultater.

Det største problem, som du går glip af, er manglen på strategi. Lige skabe en online tilstedeværelse og afbrydelse af indhold er ikke nok, hvis du ikke er bakket op af en fuldt bevis strategi. Du kan ikke forvente at opnå resultater med ikke-målrettet indhold.

For at få succes med indholdsmarkedsføring skal du først bestemme dine mål, hvorefter du skal oprette strategien.

Uden yderligere forsinkelse, lad os nu spille din indholdsmarkedsføringsstrategi ved hjælp af nedenstående retningslinjer.

Hvad er Content Marketing?

Før vi går videre til trinene, lad os først se på definitionen af ​​indholdsmarkedsføring. For at planlægge forude skal du først vide, hvad indholdsmarkedsføring er.

Indholdsmarkedsføring handler stort set om at skabe indhold af høj kvalitet, der er målrettet mod en bestemt gruppe af publikum. Det inkluderer regelmæssig og hyppig offentliggørelse af indhold, der uddanner, inspirerer og underholder læserne eller kunderne.

Hoveddelen af ​​indholdsmarkedsføring er at forvandle fremmede til kunder. Det er her du har brug for en fuldt bevis planlægning af indholdsmarkedsføring. Hvis du er bekymret for, at du har brug for enorme ressourcer, skal du ikke være det. Du kan endda nå dine mål med et lille hold eller endda som solopreneur.

Jeg har et lille team på 5 personer, og vi er det levende bevis på, at indholdsmarkedsføring ikke har brug for mange ressourcer. Med vores hårde arbejde har vi været i stand til at forbedre vores digital markedsføring.

Vi opretter mest underholdende blogindlæg og annoncer til Facebook. Vores hovedmål er at give vores kunder visuelt indhold af høj kvalitet.

Nedenfor er et eksempel på et visuelt indhold, vi oprettede for et stykke tid tilbage:

eksempler på indholdsmarkedsføring

Og fordi det var så godt, blev det delt af Larry Kim.

Ikke dårligt.

En ting mere er at have en effektiv SEO-strategi. Du kan ikke lave en strategi for markedsføring af indhold uden at fokusere på din digital markedsføringsstrategi og SEO.

Hvis du måske ved, arbejder de begge sammen. Når det er sagt, lad os nu gå videre til den endelige guide til strategi for indholdsmarkedsføring.

Hvad er indholdsmarkedsføring? Her er processen til at oprette en plan for indholdsmarkedsføring. Fortæl en ven

Process til at oprette en plan for indholdsmarkedsføring

For nemheds skyld har jeg udarbejdet en trinvis vejledning, der kan hjælpe dig med at skabe en effektiv indholdsmarkedsføringsstrategi. At have en fuldt bevis strategi betyder, at du endda kan forbedre rangeringen af ​​dit websted.

Jeg har anført nedenfor de 5 enkle trin, som du skal være opmærksom på. Fokus på din digitale markedsføringsstrategi kommer trods alt til at give dig gode gevinster.

Her er de trin, du skal følge:

1. Nøgleordundersøgelse

Hvis du befinder dig i indholdsfeltet, skal du allerede kende vigtigheden af ​​nøgleord. Indhold fremstilles altid omkring en bestemt gruppe ord eller sætninger.

Men det vigtigste spørgsmål her er, hvordan ved du, hvilket nøgleord eller sætning du skal arbejde på?

Det er her du skal gøre søgeord forskning.

Nøgleordsundersøgelse er uden tvivl det mest afgørende trin i at skabe kvalitetsindhold. Derfor er der ingen måde, du kan forsømme behovet for.

Den første ting, du skal gøre, er at finde ud af de nøgleord eller sætninger, der kan interessere din målgruppe. Dette er den ting, der vil føre hele din indholdsoprettelsesproces fremad.

Hvad jeg gør er at begynde at tænke på nøgleord, der er relateret til min niche, og jeg vil have, at du gør det samme.

Nu skal du placere nøgleordene i et af nøgleordets forskningsværktøjer og få en liste over nøgleord, du kan arbejde på. Det skal være nemt for dig.

Her er et eksempel:

Indtast et bredt søgeord i forslagets værktøjslinje, og klik på søgning. Lad os bruge “hvordan man tjener penge online” som eksempel:

Ubersuggest - Søgeordsundersøgelsesværktøj til din indholdsmarkedsføringGå til Ubersuggest > Søg “Tjen penge online”.

Her er resultaterne:

Få idéer til nøgleord.

I alt har jeg cirka 6 nøgleord at vælge imellem.

Fantastisk!

Desuden er en af ​​mine yndlingsstrategier for nøgleordssøgning at spionere på mine konkurrenter. Hvad jeg mener er, at du også kan tjekke de nøgleord og sætninger, der bruges af dine rivaler.

Du kan bruge de bedste resultater af dine konkurrenter og få listen over nøgleord, du har brug for.

2. Opret dit indhold

Nu hvor du ved, hvordan man grave ud søgeord, og du allerede har en liste over nøgleord, du skal målrette mod, er det tid til at oprette indholdet.

Indholdsoprettelse handler om at opretholde balancen mellem kvalitet og produktionshastighed. Desværre kan jeg ikke hjælpe dig meget med dette. Det er op til din kreativitet og færdigheder til producerer kvalitetsindhold.

Jeg kan dog give dig nogle tip, som du kan oprette efter kvalitetsindhold.

Lad os sige, du er ved at skrive en informativ e-bog til dit websted. Du kan søge i emnet på Internettet og få en idé om de underemner, du kan inkludere i din digitale bog. Dette er nogle nyttige tip og tricks, jeg følger.

Du kan følge dette trick for enhver form for indhold, du skriver. Det behøver ikke altid være en digital bog eller et blogindlæg. Det kan være ethvert stykke skrivning, der går op på dit websted.

Fra min erfaring kan jeg sige, at det ikke er en nem opgave at oprette kvalitetsindhold. Det kræver meget tid og dedikation til at sammenstille indhold til din målgruppe.

Du skal også holde øje med tjekliste for din SEO-strategi. Når alt kommer til alt er indhold intet uden en effektiv SEO-plan.

3. Markedsfør dit indhold

Når du har oprettet dit indhold, er forfremmelse det vigtigste trin, du har brug for at undersøge.

At promovere dit indhold kan være den mest hektiske del af din indholdsmarkedsføringsproces.

Hvad er værdien af ​​dit indhold, hvis det ikke læses eller ses af ingen?

Efter min mening er optimering af søgemaskiner den bedste måde at markedsføre dit indhold på.

Hvad er vores hovedmål her? Selvfølgelig for at få flere øjne på dit indhold. Når dit indhold er SEO-optimeret, behøver du ikke længere at reklamere for det. Folk kan naturligvis få se det, når de søger efter det.

Her er et godt eksempel:

Indtast først din sides målnøgleord i Google Billeder.

Tjek derefter de ord og sætninger, der vises over billedresultaterne.

vælg de rigtige nøgleord til din indholdsmarkedsføring

Udvid derefter dit indhold ved at tilføje resultaterne ovenfor som subtopics. Blend de relevante søgeord eller sætninger naturligt i dit indhold. Og når Google ser subtopiske udtryk på din side, er de meget mere tilbøjelige til at betragte det som omfattende, og du kan forvente højere placeringer og mere trafik fra Google.

Det bedste er, at dette er emnerne, som folk er interesseret i. Hvis du har inkluderet dem i dit indhold, vil det give mere værdi for din virksomhed eller startups.

I betragtning af arten af ​​SEO kan det siges, at dette er en langsigtet taktik. Med hvert indhold kan du fortsætte med at få passive kundeemner.

Andre måder at promovere dit indhold på er gennem smart genanvendelse, e-mail-liste og betalte annoncer

Lad mig også fortælle dig lidt om de andre teknikker.

Smart genanvendelse handler om at dele dit indhold på sociale medieplatforme. Dette kan være en effektiv metode til at markedsføre dit indhold online. For at få de bedste resultater, bør du eksperimentere lidt med dette.

For eksempel:

Gør indhold til en tiltalende Infographic ved hjælp af en infographic maker.

Du behøver ikke at være en grafisk designer for at oprette en infographic i dag. Der er masser af onlineværktøjer, der tilbyder indbyggede skabeloner og let træk-og-slip-redigeringsprogram – hvilket gør skabelsesprocessen forholdsvis let. Billedet ovenfor er skærmbillede fra Venngage-skabeloner bibliotek.

Folk kan lide visuelt indhold. Ifølge Visualteachingalliance.com, 90% af informationen overføres visuelt til hjernen.

Dette indlæg fra Dailyinfographic.com er et fremragende eksempel. I tweeten holder Dailyinfographic teksten som et standard blogindlæg, men præsenteres i et meget mere visuelt tiltalende format.

forvandle dit indhold til infografik

Det næste er e-mail-lister, som er det ældste trick i bogen.

Hver gang du opretter indhold, skal du sende det ud til folk, der måske er interesseret i det. Det kan generere maksimale kunder til dig.

Og så har du betalt annoncer, der betragtes som den hurtigste måde at generere kunder på.

Uanset hvor meget du hader det, ved du vigtigheden af ​​betalte annoncer. Når du allerede ved, hvem din målgruppe er, kan betalte annoncer undre dig.

4. Overvåg dine resultater

Oprettelse og promovering af indhold er ikke nok. Du skal også overvåge resultaterne. Dette vil hjælpe dig med at kende status for dit indhold.

Dette kan være en hektisk opgave, men den gode nyhed er, at du kan benytte mange måder for at gøre opgaven let.

Den bedste måde at holde styr på dine resultater er gennem Google Analytics. Jeg stoler personligt fuldstændigt på Google for at kontrollere udviklingen i mit arbejde.

Nedenfor er nogle af de vigtige målinger, der skal undersøges:

 • Trafik
 • SERP ranking
 • Sider pr. Besøg
 • Afvisningsprocent
 • Domænemyndighed

Bortset fra Google Analytics er der også værktøjer, du kan bruge. Ahrefs er et af de populære værktøjer, du kan bruge til at overvåge dine fremskridt.

Brug rank tracker til at spore dine indholdsmarkedsføringsresultater

Værktøjet bruger normalt Rank Tracker at spore nøgleordets placering over tid. Så du kan holde øje med nøgleordets bevægelse.

Selvom der er forskellige værktøjer til rådighed, er nogle måske ikke så effektive eller manglende mange funktioner. Men jeg overlader det til dig at beslutte.

5. Skyl og gentag

Nu hvor vi er nået til slutningen af ​​din indholdsmarkedsføringsproces, har du forhåbentlig få fat på tingene.

På tidspunktet for oprettelse af indhold skal du prioritere dine forretningsmæssige mål. Du skal sørge for, at dit indhold er i stand til at skabe en masse passive kundeemner til dig i det lange løb.

Når du er færdig med alle ovenstående trin, er det tid til at gøre det igen. Ja, du hørte det rigtigt! Hver gang du opretter nyt indhold til din virksomhed, skal du følge de samme trin ovenfor.

Dette vil hjælpe dig med at være konsekvent i dit arbejde.

Læs tip af @billachola – 5 enkle trin til at oprette en plan for indholdsmarkedsføring. Fortæl en ven

Over til dig

Husk, at marketing med indhold handler om at skabe kvalitetsindhold, der er sikkerhedskopieret af en effektiv SEO-strategi. Hvis du kan trække dette ud, ved du, at din indholdsmarkedsføring er vellykket.

Følg de trin, jeg nævnte ovenfor, så vil du være god til at gå. Jeg følger det samme, og jeg klarer mig ret godt inden for mit felt.

Hvis du finder denne artikel nyttig, skal du sørge for at dele den for at hjælpe med at sprede viden.

Denne artikel er først skrevet af Bill Acholla og redigeret af BuildThis.io redaktion. Bill Acholla er en digital marketing, der hjælper små virksomhedsejere med at opbygge deres brand ved at skabe og fremme visuelt indhold. Opret forbindelse med Bill on Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map