Blogging til opstart – Hvorfor blogging bør være en del af din vækstplan

Hvis du lige starter med en virksomhed, er der mange grunde til, at du har brug for en online tilstedeværelse. Det bedste sted at starte er med en blog. Ifølge KISSmetrics, opstartmarketing kræver forskellige mål og planer end typisk markedsføring. En del af denne plan bør omfatte “at lægge et ordentligt fundament.”


Hvordan kan du lægge et ordentligt fundament? Der er mange elementer, der går ind i forberedelsesfasen af ​​din virksomhed. En ting er dog sikkert, hvis du har en blog, giver du dig en platform til at begynde at dele information med potentielle læsere / kunder. Det giver dig også et sted at komme i kontakt med påvirkere i din branche.

Tip: Ikke sikker på, hvor du skal starte? Læs Jerrys A-to-Z-guide, når du starter en blog.

1. Opbyg din målgruppe

Som nævnt ovenfor er et stærkt fundament en nøgle til en stærk bygning. Før du begynder at promovere online, har du brug for et publikum at promovere til. Du kan dog ikke bare smide en blogside op og forvente, at folk kommer og læser, hvad du skriver.

Først skal du forstå grundene til, at folk besøger et websted.

Til forskning

Ifølge Intuitive websteder, den øverste årsag til, at folk besøger et websted, er fordi de bruger Internettet som et forskningsværktøj. Du skal dog sørge for, at du er den første autoritative kilde til emnet.

 • Har du sikkerhedskopieret dine ideer ved at citere tankeledere?
 • Undersøgte du statistikker?
 • Er dit indlæg færdig? Kan webstedets besøgende få alt, hvad de har brug for at vide om emnet fra din side?

At udvide konkurrencen

Denne grund bør ikke chokere dig, da du sandsynligvis gjorde den samme ting, før du startede din virksomhed. Det er smart at omfatte konkurrencen og se, hvad de har at tilbyde, som du ikke gør, og så tilbyde det, men bedre.

Når en konkurrent besøger dit websted, skal han tænke:

 • Hvordan skal jeg nogensinde konkurrere med denne fyr?
 • Denne forretning er solid konkurrence?
 • Han har mange unikke ideer og stjæler ikke materiale fra konkurrenter.

Som en ekstra bonus, hvis du opnår disse point, vil dine kunder også se det.

Potentielle kunder, der leder efter information

En anden grund til, at folk besøger websteder, er fordi de leder efter information om et produkt eller en tjeneste. Dit websted dukker op i deres søgeforespørgsel. Hvis du praktiserer solide SEO-taktikker, skal dit websted rangeres tæt på visse søgeordssøgninger. Når du har fået kunder til dit websted, skal du engagere dem.

 • Se Luana Spinettis artikel, der dækker 37 Elementer af brugerengagement.
 • Få dem til at tilmelde dig en postliste. Tilby en gratis bog, gratis konsultation eller noget andet for at lokke besøgende til at tilmelde sig.
 • Sørg for, at oplysninger om din service eller virksomhed er nemme at finde og tilbyder komplette detaljer.

Fordi en ven sagde dem til

Ifølge Forbes, 1 ud af 3 besøgende på webstedet går til et websted, fordi en af ​​deres venner anbefalede det. Hvad betyder det for dig?

2. Bliv en leder

Eksempel - Peep Laja oprettede Conversion XL Blog i 2011 og er nu en af ​​de førendeEksempel – Peep Laja oprettede Conversion XL Blog i 2011 og er nu et af de førende “mærker” inden for UX-design og weboptimering.

Hvis du skulle vælge en VVS-reparatør, nogen til at detalje din bil, eller endda finde en instruktør til golfundervisning, vil du have nogen med en masse erfaring og viden eller en person, der lige er startet uden nogen legitimation?

En af de store ting ved at starte en blog er, at du kan begynde at etablere dig selv som en leder i branchen.

En blog er det perfekte sted at:

 • Fremhæv den viden, du har, som andre ikke gør. Og vis din personlighed.
 • Del insider-tip fra dig selv, dine medarbejdere og endda andre ledere i din branche. Ved at fremvise andre kendte navne viser du at du ikke er bange for at søge information fra andre, hvis der er noget, du ikke kender til.
 • Skriv dybdegående guider, der er nyttige for potentielle kunder, og vis dem, at du har deres bedste interesse i hjertet og kender de problemer, de bekymrer sig om.
 • Besvar spørgsmål via kommentarer eller fora.

Lad os sige, at du starter en virksomhed, der hjælper med at organisere skabe. Når som helst nogen i dit tri-state-område Googles “skabsarrangør i tri-state”, skal dit navn dukke op. Browseren skal se artikler fra dig om emnet, billeder af skabe, du har arrangeret, profiler på sociale medier, YouTube-videoer med tip. Du navngiver det, og dit navn skal dukke op under det søgeudtryk. Igen, god SEO-praksis vil hjælpe dig med at placere øverst i resultaterne af søgemaskinerne. Den bedste måde at få høje placeringer er ved at oprette regelmæssigt og værdifuldt indhold.

3. Nå andre influencere

En anden grund til at starte en blog er at nå andre påvirkere med supplerende virksomheder.

For eksempel kører jeg en blog om emner i hjemmet og haven. Jeg har kontaktet en medforfatter, der skriver om håndværksemner. Hun nævnte for nylig en artikel, som jeg skrev om slikbuffeter, og min webstedstrafik blev pigget i flere dage. Jeg planlægger at returnere fordel og anbefale en af ​​hendes artikler med lidt opskrivning.

For at oprette forbindelse på denne måde skal du først starte en blog og skrive noget værdifuldt indhold, som andre vil dele. Du skal også huske, at bloggfællesskabet er en meget “ridse på ryggen, jeg vil ridse din” atmosfære på nogle måder. Hvis nogen gentvænder dig, deler dit indlæg, nævner dig, har dig som gæst på deres blog, skal du gøre dit bedste for at returnere fordel. Selvfølgelig vil du sørge for, at deres indhold / input er værdifuldt for dine læsere først. I det mindste skal du offentligt takke dem for omtalen.

Grav dybere: Begyndervejledningen til at starte en madblog.

4. Samtaleemne

Når du er ude og ude i samfundet, har det at have en blog det lettere at oprette forbindelse til andre og få dem interesseret i din virksomhed.

Her er et eksempel:

Du er lige startet med en konsulentvirksomhed, der hjælper medicinske kontorer med at blive mere tidseffektive. Du beslutter at deltage i et par lokale middage, hvor mange læger og lægekontorledere er til stede. Når du sidder ved bordet med ti nøglefigurer i det medicinske samfund, vender en af ​​lægerne sig til dig og spørger, hvad du gør for at leve.

Dette er din chance for at dele din nye forretning. Sikker på, du overleverer ham dit kort, og du skal dog også have din blog-adresse på det kort. I stedet for bare at fortælle ham, at du kan få hans personale til at fungere bedre, vil du fortælle ham, at du lige har sendt en artikel om, hvordan læger kan spare 20.000 dollars om året med en enkel ændring af deres journalføring.

Du skal tro, at han vil besøge din blog, når han får en chance. Han vil sandsynligvis også tale med andre mennesker om det. Denne ene kontakt kan føre til flere opkald til dine konsulenttjenester. Når alt kommer til alt, hvis du kan redde ham tusinder med en artikel på 800 ord, hvor meget kan du spare ham som hans konsulent?

5. Blogs Optimer også dit websted

Oven i at indstille dig som en autoritet og nå nye kunder, kan du starte din blog med at holde din hjemmeside frisk, aktuel og fuld af fremragende indhold.

Dette vil hjælpe dig med at rangere højere i søgemaskinerne. Selvom Google konstant ændrer deres algoritme, ændres en ting aldrig – Google ønsker regelmæssigt, solidt, værdifuldt indhold til læserne.

Hvad eksperterne siger

Sharon Hurley Hall, professionel forfatter og indholdsmarkedsfører, mener, ”Når det kommer til at få din tilstedeværelse til at føles online, forbliver blogging et værdifuldt værktøj for startups og alle virksomheder. Der er flere fordele. ”

Hun uddyber yderligere,

sharonhh

Når du for eksempel opretter fremragende indhold, der er optimeret til at hjælpe folk med at finde det let, kan din virksomhed vises i søgeresultater for at skabe trafik og øge dit publikum.

Og når folk finder dig, kan det at have mere fantastisk blogindhold hjælpe dig med at skabe en forbindelse med dine besøgende, fremhæve din ekspertise og give dig en platform til at fortælle historien om din opstart på din måde.

Sharon, der også er grundlæggeren af ​​Sharonhh.com mener, at nye virksomheder ikke bør lægge alle anstrengelser på sociale medieplatforme,

Masser af nye virksomheder fristes til kun at fokusere på bestemte sociale mediesider.

Men selvom de har enorme brugernumre, har sociale medieplatforme deres egne regler om, hvilket indhold du skal sende, og hvor synligt det vil være.

Og hvis du stoler på en enkelt social platform, og de trækker stikket på dit indhold, vil enhver fordel, du opnår, fordampe på et øjeblik. Når du kontrollerer platformen, kan du opbygge dit publikum på din måde og have ro i sindet, som du gør.

Her har Sharon delt med os, hvad en virksomhed kan gøre med blogging,

Blogging i disse dage handler naturligvis ikke kun om at skrive ned ord.

Du kan få endnu større rækkevidde ved at bruge dit blogindhold som udgangspunkt for at tale med dine kernekunder i flere formater og flere steder.

Når du først har blogindhold, er det let at bruge det til at oprette videoer, præsentationer, podcasts, infografik og mere.

Den nederste linje: blogging er stadig et relevant og vigtigt værktøj til enhver opstart.

Du kan finde Sharon Hurley Hall på Sharonhh.com

Den originale artikel offentliggøres først den WHSR-blog; det administreres og opdateres nu af BuildThis.io-stabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map