Arbejde hjemmefra: Hvor finder man online job & hvordan man kommer i gang

Arbejde hjemmefra var tidligere en luksus i fortiden, men i dag er det på en eller anden måde blevet til en manderet norm. Alligevel findes blandt befolkningen en anden kategori af mennesker, der har valgt at forfølge deres karriere helt hjemmebaseret.


Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved at arbejde hjemmefra, men for faktisk at få det til kræver forberedelse og viden. Hvis dette lyder som din kop te, eller du på en eller anden måde har fundet dig selv i behov for et arbejde hjemmefra – læs videre.

Contents

Her er en liste over potentielle job-hjemmefra jobmuligheder

At gøre det, du elsker og tjener på samme tid fra dit hjem, er målet. Husk, at det kan være ekstremt udfordrende at gøre denne ændring ikke kun fordi du generelt arbejder alene, men du vil være ansvarlig for så meget mere.

Når det er sagt, lad os se på nogle af de mere populære og fælles job, hvor du kan arbejde hjemmefra og se, hvad det kræver for at opnå det.

Bemærkninger:

 1. For at tilføje nogle roller nogen vægt på disse roller har jeg tilføjet nogle feedback indsamlet fra både freelancere og forretningsejere, der kommer fra forskellige baggrunde og arbejder i forskellige byer rundt om i verden.
 2. Jobløn estimeres på baggrund af de nylige stillingsfortegnelser fra medarbejdere med mindst 10 ansættelsesregistre på UpWork.

1. Grafisk designer

Eksempel – Icon Finder er et gratis marked, hvor du kan opbygge din portefølje og sælge dine ikonkunster online.

Anslået løn: $ 10 – $ 50 / time

Grafikdesignere eller enhver anden slags kunstner, der arbejder for at skabe noget, der kommunikerer visuelt, passer sandsynligvis bedst til værket fra hjemmeprofilen. Uanset om du opretter logoer, plakater eller anden kunst, starter jobbet normalt med et klientopdrag.

Når du først har fået det, du har brug for fra klienter, er resten dybest set alt sammen for dig. Fra dit udstyr til råvarer og talenter – dette er alt, hvad du kan have til hånden derhjemme.

Faktisk er der mange lejligheder, hvor arbejde hjemmefra faktisk er fordelagtigt, da det betyder, at du ikke behøver at flytte dine handelsværktøjer til og fra et kontor hver dag. Hvor nøjagtigt dette er afhænger naturligvis af, hvilken slags kunstner du er.

Sådan starter du, hvis du er nybegynder

Hvis du er interesseret i grafisk design, kan du måske starte med at tage en slags kursus som en bachelorgrad i grafisk design. Hvis det er upraktisk for dig på grund af en eller anden grund, kan du også lære og øve på egen hånd.

Udstyrsmæssigt, vær forberedt på at uddele en betydelig mængde til en kraftfuld computer, muligvis bærbar computer eller tablet, samt originale kopier af designsoftware.

Charles Yarbrough

Charles Yarbrough, Præsident for Webhost.pro, bruger freelancere til en lang række opgaver, herunder grafisk design. For ham er freelance grafiske designere frem for alt nødt til at levere arbejde af højeste kvalitet.

”Den tid det tager at få fejl rettet eller finde en ny til at hjælpe, er meget sværere end at betale flere penge eller vente længere. Det er den centrale grund til, at vi fokuserer så meget på at sikre, at freelancerne, vi arbejder med, har en anstændig track record i lignende arbejde, ”siger Yarbrough.

Victor Thomas

Victor Thomas, ejer af webdesignfirmaet Thomasdigital.com er enig. Med udgangspunkt i San Francisco føler Thomas, at det er vigtigt at have en velprøvet registrering af succes i lignende arbejde. Han tilføjede imidlertid, at det også var vigtigt, at freelancere kunne styre forventningerne godt.

”Jeg vil gerne have et klart billede af hvad der kan og vil blive gjort sammen med hvad der ikke er muligt. Det plus en klar og konstant kommunikation om, hvordan tingene går gennem et projekt, er vigtige, ”kommenterede Thomas.

2. Video Editor

Eksempel – Film- og videoproduktionsjob, der er tilgængeligt på Production HUB.

Anslået løn: $ 20 – $ 120 / time

I lighed med den grafiske designer kan videoredigerere også nyde privilegiet at arbejde hjemmefra. Videoredaktører er dem, der arbejder med rå videobilleder, der indstiller det til et endeligt, poleret produkt, der er klar til at blive vist af offentligheden.

Selvom dette muligvis lyder cool, er det heller ikke det nemmeste i verden, da det kræver integration af mange elementer som dialog, lyd, specialeffekter og rå video af undertiden ubestemmelig kvalitet.

Sådan starter du, hvis du er ny

For dem, der vil gå i videoredigering, kan du starte med at forfølge en uddannelse, der er filmrelateret, såsom tv-transmission eller multimediekommunikation. Der er også nogle specialiserede kurser, du kan hente som cinematografi eller endda dem, der er softwarespecifikke.

Vær dog opmærksom på, at medmindre du ser på den nedre ende af markedet som at redigere personlige videoer eller mere basale virksomhedsvideoer, kan kravene til videoredigering hurtigt blive uoverkommelige.

For at styre redigering af film eller mere komplekse screeninger skal du muligvis investere markant i et redigeringsstudie.

3. Revisor / bogholder

Eksempel - Bogholderjob, der er tilgængeligt på Freelancer.com.Eksempel – Bogholderjob, der er tilgængeligt på Freelancer.com.

Anslået løn: $ 20 – $ 50 / time

Mens bogføring og regnskab er begge vigtige forretningsfunktioner, der er et par centrale forskelle. En bogholder er ansvarlig for registrering af økonomiske transaktioner, mens en revisor er ansvarlig for at fortolke, klassificere, analysere, rapportere og sammenfatte økonomiske data.

Uanset hvilken du måske foretrækker, er begge disse job meget nødvendige i næsten enhver branche i dag. Et andet plus er, at disse job også let kan udføres fra komforten i dit eget hjem – eller andre steder, hvis du foretrækker det.

Kom godt i gang

Mens bogholderne kun har brug for en grundlæggende forståelse af konti for at starte i denne rolle, skal regnskabsfolk være certificeret. De nøjagtige certificeringer afhænger af, hvor du bor, men i det mindste er der brug for en base Bachelor of Science in Accounting. Derfra kan du vælge at specialisere dig senere.

Takket være Internets skønhed kan klienter nemt dele dokumenter og filer med dig, og der er mange Cloud-baserede bogføringstjenester, der findes i dag. Faktisk er du sandsynligvis kun nødt til at besøge en kundes lokaler en begrænset tid hvert år – primært i skattesæsonen.

Regnskabssoftware betales normalt også af kunderne afhængigt af deres virksomheds behov, så alt hvad du behøver er en computer, internetforbindelse plus hvad der er i dit hoved.

4. Virtuel assistent

Eksempel - Virtuel assistent jobfortegnelse hos UpWork.Eksempel – Virtuel assistent jobfortegnelse hos UpWork.

Anslået løn: $ 5 – $ 15 / time

Som du muligvis kan fortælle fra jobbetitlen, er rolle som en virtuel assistent er noget, du let kan påtage dig hjemmefra. Så mange brancher har brug for virtuelle assistenter, ejendomsselskaber, it-firmaer eller endda regnskabs- og finansfirmaer.

Som en virtuel assistent skal du være forberedt på den ultimative fleksibilitet i din jobrolle. Hvad du gør kan omfatte besvarelse af telefonopkald, administrering af tidsplaner eller endda booking rejseordninger. Naturligvis afhænger meget af det nøjagtigt, hvilken slags assistent du er.

Sådan begynder du at arbejde som virtuel assistent hjemmefra

Selvom du muligvis ikke har brug for en grad for at ansøge som en virtuel assistent, kan nogle af de mere præmieplaceringer muligvis sætte dette som et krav. Du kan også beslutte at tage andre kurser for at øge dit kvalifikationssæt og gøre din profil mere ønskelig.

Nøglen til at være en succesfuld virtuel assistent ligger i at få arbejdet udført så hurtigt og effektivt som muligt. Du skal også være meget organiseret, have gode kommunikationsevner, være teknisk kyndige og være i stand til at håndtere flere opgaver på samme tid.

I udstyrets ende er virtuel assistent et rent “computerjob”. Betydning, du har brug for en computer, noget kommunikationsudstyr som et headset med mikrofon, en pålidelig internetforbindelse og software til at hjælpe dig med at holde dig organiseret – og det handler om det.

Michael Naval er baseret i Filippinerne, men han støtter en række forskellige klienter rundt om i verden som en virtuel assistent cum freelance IT-specialist. Han rådgiver dem, der overvejer jobbet som virtuel assistent, til altid at bygge videre på færdigheder og vigtigst af alt har en positiv ‘kan gøre’ -indstilling.

Førstnævnte tjener dig godt til at få forskellige opgaver udført, mens sidstnævnte hjælper dig med at håndtere klienter, der kan være krævende. Overvej det som en “likeability” -faktor, der kan hjælpe med at forlænge kontraktens varighed på ubestemt tid.

”Det er vanskeligt at rådgive, hvor meget der skal opkræves for VA-arbejde, da arbejdsomfanget kan være temmelig stort, afhængigt af klienten. De vigtigste ting, du har brug for at arbejde på, ville være din tidsinvestering, eventuelle ekstra værktøjer, du muligvis har brug for for at spille en bestemt rolle, plus hvilke ekstra færdigheder du eventuelt har brug for for at forbedre, ”siger Naval.

5. Writer / Editor / Translator

Eksempel - Writer-job, der er tilgængelige på Problogger Jobs.Eksempel – Writer-job, der er tilgængelige på Problogger Jobs.

Anslået løn: $ 15 – $ 60 / time

Efter at have været forfatter og redaktør i mange år, kan jeg nemt fortælle dig, at dette sandsynligvis er et af de mest fleksible hjemmearbejder, der findes. På forskellige tidspunkter har jeg arbejdet på kontorer, i marken og hjemme på et eller andet tidspunkt.

Der er mange slags forfattere rundt omkring – bloggere, spilleforfattere, tekstforfattere, romanforfattere og meget mere. Husk, praktisk talt alt, hvad du ser på Internettet eller på papir, blev oprettet af en forfatter!

Hvis tanken om at få dine ord vises overalt appellerer til dig, er dette en rolle, du måske er egnet til. Afhængig af, hvilken slags forfatter du ønsker at blive, kan kravene variere ganske meget.

F.eks. Skal en teknisk forfatter nødvendigvis have kendskab til tekniske detaljer, mens en forskningsskribent muligvis skal have en baggrund i det område, forskningen befinder sig i. Alligevel er den fælles ingrediens i alle disse specialiseringer evnen til at kommunikere.

Sådan får du betalt skrivning online

At være i stand til at fange opmærksomheden fra publikum og klart formidle et budskab er en af ​​de mest vitale færdigheder, du kan have som forfatter. Selvom du måske lærer detaljerne i dette på et kursus som f.eks. En bachelor i journalistik, ideelt set, vil du hente en mentor, der kan dele hans eller hendes hemmeligheder opnået gennem erfaring.

Ikke desto mindre, forfatter, redaktør eller oversætter, vil de vigtigste dele af din beholdning være en computer, redigeringssoftware plus en internetforbindelse.

Muhammad Ruby Ernawa

Muhammad Ruby Ernawa er en indonesisk-engelsk oversætter, der har bygget hele sin forretning fra freelancing.

Med mere end 5 års erfaring med freelancing er han nu ejer af Diamondo Translation. For nyankomne i denne virksomhed råder han dem til ikke at bekymre sig for meget om, hvor meget erfaring du har, når du ansøger om arbejde – så længe du har en solid platform for færdigheder og kommunikation.

”At være i stand til at kommunikere godt med klienter er kritisk, spiller en rolle i at sikre jobbet samt nøjagtigt forhandle og forstå krav. Hvis du mislykkes med dette, kan verdens bedste færdigheder muligvis ikke redde dig fra at gøre noget med ting. ” siger Muhammed

Muhammad advarer også om, at der kan være omkostninger forbundet med at komme ind på denne arena, såsom investering i webhosting til dit forretningssted, abonnement på computerassisteret oversættelsesværktøj eller endda forretnings-e-mail-hosting.

Sharon Hurley Hall, en professionel freelance B2B-forfatter og blogger arbejder både for klienter og sammen med andre freelancere.

Med 30 års professionel skrivning til trykte og onlinemedier føler hun, at nøgleegenskaben til at være en succesfuld freelance-forfatter er kvaliteten af ​​arbejde og erfaring inden for specifikke nicher.

”Mine klienter forventer kvalitet fra mig og den samme kvalitet fra alle freelancere, jeg arbejder med. Jeg tror, ​​det er en fejltagelse at prioritere hastighed frem for kvalitet, ”understreger hun. Som du kan se, uanset din arbejdslinje eller beskæftigelsesstatus, er kvalitet vigtig.

6. Forskningsassistent / forretningsanalytiker

Eksempel - Forskningsanalytikerjob, der er tilgængelige på faktiskEksempel – Forskningsanalytikerjob, der er tilgængelige på faktisk.

Anslået løn: $ 25 – $ 150 / time

Forestil dig at få betalt for at vide det hele – og du ville tage forkert, hvad en forskningsassistent gør.

Som titlen indikerer, hjælper forskningsassistenter med ting som baggrundsarbejde som faktabunding, dataindsamling og masser af andre ting, der er relateret til at støtte hovedproducenten.

Som nogle måske siger, er Google din ven, men husk bare, at der er en masse ting, som du muligvis ikke kan finde på Internettet. Som sådan, hvis du vil være forskningsassistent, skal du være parat til at gå ud i marken fra tid til anden og grave i ikke-digitale arkiver om nødvendigt.

Selvom forskning normalt er meget specialiseret, er det muligvis ikke nødvendigt, at assistenten har al den uddannelsesmæssige baggrund som forsker. Hvad der dog sandsynligvis vil være behov for, er en kvalifikation inden for et område, der er relateret til den forskning, der udføres.

For eksempel, hvis du ansøger som forskningsassistent til et projekt, der involverer studiet af nye svar på genetisk modificerede afgrøder, ville det tjene dig godt at have en formel baggrund inden for genteknologi eller biokemi.

Kom godt i gang

Desværre tager disse uddannelsesmæssige baggrunde tid og penge at arbejde på, så din rolle som forskningsassistent vil sandsynligvis være begrænset til specifikke områder. Dette er stadig noget, der kan arbejdes med eksternt, afhængigt af hvilke faciliteter der kan være behov for som en del af jobbet.

Forvent at arbejde på en let bærbar enhed, såsom en bærbar computer, og kommunikere digitalt via projektstyringssoftware eller til tider bare ved at e-mail.

7. Online træner / lærer

Eksempel – Du kan nemt oprette og sælge dit online kursus på Teachable.

Anslået løn: –

Selvom der måske er den gamle vittighed om, at ”dem, der ikke kan gøre, undervise”, er lærerens rolle i virkeligheden en meget respektabel. Takket være Internettet kan du dog også være lærer online, så længe du har en værdifuld evne til at videregive.

Nogle eksempler på disse specialiserede færdigheder inkluderer WordPress, blomsterarrangement, havearbejde, strikning – næsten alt faktisk. Dette betyder, at rollen som en online-træner eller -lærer kan være yderst værdifuld for en lang række mennesker. Så længe du har viljen til at gøre det, kan du oprette og sælge dine kurser online.

Et stort plus ved at oprette digitale kurser er, at det ikke behøver at være et fuldtidsjob. Du kan arbejde og oprette dem på din fritid og blande din tidsplan afhængigt af hvilken der er din prioritet på et givet tidspunkt.

For at forbedre de kurser, du bygger, skal du prøve at lære nogle bløde færdigheder, som f.eks. Offentlige taler, kommunikation eller noget andet, der kan hjælpe med at forbedre oplevelsen opnået gennem de kurser, du opretter. Når du har disse, kan du begynde at bygge digitale kurser.

Afhængigt af hvad du beslutter dig, har du muligvis brug for en slags webcam eller en skærmoptager sammen med interaktive digitale værktøjer at undervise med.

Speciel funktion: Kyle Roof

Kyle tag

For ville-skabere af onlinekurser har vi en speciel behandling – et kort uddrag, der diskuterer det grundlæggende ved ting med Kyle Roof. Medstifter af Internet Marketing guld, PageOptimizer Pro, og et par andre sider har Roof lavet et helt navn for sig selv med sin succes med at skabe onlinekurser, så tag hans kommentarer til hjertet!

Ifølge ham er begyndere på at oprette onlinekurser nødt til at fokusere på at opbygge deres omdømme i branchen – jo mere anerkendt navnet, jo bedre vil kurserne sælge. Dette kan opnås, skønt der oprettes nogle ‘freebie-kurser’, der generelt tilføjer merværdi til samfundene.

”Når du først har etableret dig selv (og det kan tage år), har du en hel masse mennesker, der ønsker at købe dit kursus. Hvis du gjorde det godt på en andens YouTube-kanal eller podcast, er de glade for at få dig tilbage til at tale om dit nye kursus, ”siger Roof.

”Mens du præsenterer, kan du begynde at forfine dine kursuskoncepter. Du kan feltprøve, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør, før du tager dig tid til at optage videoer. ”

Tag advarer dog om, at det kan være temmelig tidskrævende at endda oprette videoer, for ikke at inkludere redigeringstid (som han outsources). Hver video tager det omkring en til to timer at fremstille – uanset hvor lang tid de generelt er.

“Upload af videoer og indhold til undervises eller enhver anden platform vil tage meget længere tid, end du tror, ​​det vil,” tilføjer han.

8. Programmerere / Webudviklere

Eksempel - Webudviklerjobsfortegnelse hos SimplyHired.Eksempel – Webudviklerjobsfortegnelse hos SimplyHired.

Anslået løn: $ 15 – $ 100 / time

Det er måske normalt, at de mest isolerede af jobroller, programmerere og webudviklere ikke har været kendt for at have de mest omgangsrige job omkring. Dette, plus arten af ​​selve arbejdet giver et næsten ideelt scenario til arbejde hjemmefra.

Uanset om du arbejder på tilpassede projekter til en virksomhed eller endda sælger dine egne generiske applikationer, er alt det muligt lige fra dit hjem. Du vil i det væsentlige være freelanceudvikler.

Den mest udfordrende del af jobbet er at få dit navn derude, måske gennem en online portefølje og markedsføre dig selv så godt du kan. Naturligvis vil det hjælpe, hvis du er i stand til at give potentielle kunder en stærk portefølje af de projekter, du har gennemført eller deltaget i før.

Sådan starter du som en web-udvikler fra arbejde-fra-hjemmet

Selvom programmering kan være selvlært, det er altid bedst at have en formel baggrund. Jeg har set mange gode programmerere, der ved meget om kodningens specifikationer, men forbliver middelmådige på grund af svage kernekoncepter.

Uanset hvad du beslutter dig, har du ikke desto mindre brug for en dedikeret arbejdsmaskine til at bygge og teste din kode på det, der helst ikke vil blive forstyrret af personlige applikationer, som du måske ønsker at installere.

Julian Song

Julian Song, en malaysisk freelancer-udvikler, har været uafhængig i mere end et årti. Han krediterer evnen til at gøre dette takket være den erfaring, der blev opnået i hans tidligere arbejdsliv og sin kones støtte.

”Sørg altid for, at du laver 101% indsats i hvert projekt, du påtager dig. Sørg for ikke at overpromise, men lever det bedste produkt, du kan. Hvis du er i stand, kan du foreslå ideer, der også kan hjælpe, ”siger Song.

9. Dropshipper / tilknyttet marketingmedarbejder

Eksempel – En dropshipping-butik bygget ved hjælp af Shopify.

Anslået løn: –

I øjeblikket vil mange af jer sandsynligvis være store troende på magten med e-handel. Store platforme er dukket op på store måder, og selv små virksomheder er hoppet om bord takket være skift i teknologi.

Vidste du, at selv du kan blive engageret i e-handel? En af måderne du kan gøre dette på er ved dropshipping. Denne tilstand af e-handel giver dig mulighed for at sælge produkter online uden faktisk at have produktet.

Opret et websted, der fungerer som en salgsfront, og kilder derefter dine produkter fra dropshipping-leverandører som AliExpress, SaleHoo, Doba eller mange andre. Du kan bygge et websted hurtigt og uden teknisk viden, hvis du bruger en webstedsbygger som Shopify.

Selvom du bliver nødt til at betale for den første investering i hosting og opbygning af dit websted, behøver du ikke at bestille varer i bulk eller endda håndtere forsendelse. Alt dette kan gøres for dig gennem dine dropshipping-kilder.

Affiliate marketingfolk fungerer på lignende måder, men de opretter hovedsageligt indhold, der hjælper med at sælge produkter. For hver kunde, der refererer til en tilknyttet marketingmedarbejder, tjener de en provision for dette salg.

Sådan starter du, hvis du er ny

Når du beslutter dig for at arbejde hjemmefra som dropshipper eller tilknyttet marketingmedarbejder, tager du i det væsentlige rollen som en virksomhedsejer – en der skal bære mange hatte. På grund af dette kan du nogle gange være nødt til at outsource bestemte områder af din virksomhed, det være sig webudvikling eller indholdsproduktion.

Jerry Low, grundlægger af WHSR, BuildThis.io, og HostScore er en veteran-tilknyttet marketingmedarbejder. Med 15 solide år i branchen delte han tanker om rollen for potentielle nytilkomne, der har brug for at outsource.

”Når jeg tager talent, har jeg en præference for at betale en holder frem for at engagere freelancere, da dette er mere omkostningseffektivt. Det er dog vigtigt, at de har de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at afslutte det job, de blev ansat til at udføre. I rækkefølge af betydning kræver jeg kvalitet, rimelig pris og hastighed.

Fordi vi alle arbejder eksternt, er et kritisk aspekt af enhver, jeg ansætter, at de skal være yderst opmærksomme på detaljer. Dette centrale aspekt kan betyde en stor forskel i, hvad du tror, ​​du får, og hvad du i sidste ende får, ”sagde Low.

10. Social Media Manager

Eksempel - Fiverr er en populær markedsplads, hvor freelancer tilbyder deres service til potentielle lejere.Eksempel – Fiverr er en populær markedsplads, hvor freelancer tilbyder deres service til potentielle lejere.

Anslået løn: $ 10 – $ 50 / time

Som vi alle ved, er sociale medier alt, hvad alle taler om nu. Mange både store og små mærker har brug for nogen til at håndtere deres digitale opsøgende aktiviteter – en stor del heraf er sociale medier.

Fra styring af daglige aktiviteter til fremstilling af indhold til virksomhedens målkunder er din centrale rolle i styring af sociale medier at hjælpe med at øge brandmærke, forhåbentlig føre til et boom i salg.

Kom godt i gang som social media manager

For at udmærke dig i en social medieforvaltningsrolle vil du ideelt set have en baggrund inden for kommunikation, public relations eller måske endda marketing. Det vigtigste er, at du skal have en munter disposition og være i stand til at holde din cool under pres. Husk, at du er virksomhedens offentlige ansigt på bestemte nøglekanaler.

Heldigvis kan alt dette også gøres fra komforten i dit eget hjem, så længe du har en enhed at arbejde på, ordentlige planlægningsværktøjer til dit sociale medieindhold og måske nogle integrationssoftware, der giver dig mulighed for let at administrere flere sociale mediekanaler lettere.

Hvor finder man legitime onlinejob?

Fiverr

Det bedste ved Fiverr er, at det er relevant for ikke kun en bred vifte af arbejde fra hjemmearbejderoller, men også kan hjælpe dem, der er på mange niveauer i deres karriere. Uanset om du er en sultende forfatter, der lige er startet på egen hånd eller en professionel med 30 års erfaring – der er muligheder for dig her.

Kunder på Fiverr byder på dine tjenester baseret på forudindstillede projektdefinitioner, som du opretter. Tilpassede anmodninger understøttes også, og du kan citere en potentiel klient baseret på deres nøjagtige projektspecifikationer.

Fiverr er velegnet til mange jobroller og er et godt sted at starte dit arbejde hjemmefra.

Besøg: https://www.fiverr.com/

oDesk

Oparbejde ligner faktisk meget Fiverr, idet det også henvender sig til en lang række jobsøgende. Den vigtigste forskel ligger i den måde, du får betalt for Upwork. Hvor Fiverr giver dig mulighed for at indstille estimerede projektomkostninger, giver Upwork dig mulighed for at citere kunder på en time-basis.

Dette giver mulighed for meget større nøjagtighed i fakturering, da du kan fakturere for din tid. Hvis der tilfældigvis er yderligere anmodninger eller sådan, øges dit gebyr simpelthen på grund af en stigning i den tid, der bruges på jobbet.

Oparbejdning er god til næsten alle jobroller, men det hjælper, hvis du har lidt erfaring, før du starter her.

Besøg: https://www.upwork.com/

Toptal

Toptal sigter mod at bringe freelance-afgrøden fløde til de øverste virksomheder, der ønsker outsourcede projekter. Tros sin rolle i forbindelse med mennesker via sin platform har Toptal ikke noget hovedkvarter og er virkelig digital.

For at gøre brug af Toptal skal du være i stand til at bestå en række test, hvilket er, hvordan det kun holder det bedste til rådighed. Oprindeligt catering til ingeniører, i dag har Toptal udvidet sin score til at omfatte designere, regnskabsfolk, statistikere, konsulenter og mere.

Toptal er godt for ingeniører og nogle andre specialiserede professionelle tjenester og accepterer kun de øverste 3% af ansøgere.

Besøg: https://www.toptal.com/

SimplyHired

SimplyHired kan være en jobportal, men den inkluderer også et rimeligt antal åbninger for freelancere, der kan arbejde hjemmefra. Det tilbyder entydigt flere job, end der kun er registreret på sin platform, men aggregerer også job fra snesevis af andre kilder.

SimplyHired er velegnet til de fleste jobsøgende, men er ikke nødvendigvis specialiseret til fjernarbejdere. Der er dog muligheder.

Besøg: https://www.simplyhired.com/

Writer Access

Hvis du er en forfatter eller indholdsspecialist, er du måske interesseret i Writer Access. Denne platform hjælper med at forbinde forfattere med de rigtige job til dem og har også AI-baseret jobmatching. Disse fordele kommer naturligvis ikke uden et antal advarsler.

For det første hentes jobsøgende på Writer Access kun fra en håndfuld lande, herunder USA, Storbritannien, Australien, Canada, Irland eller New Zealand. Hvis du opfylder disse kriterier, bliver du nødt til at gennemgå en vurdering fra Writer Access hold for endelig at kvalificere sig.

Besøg: https://www.writeraccess.com/

Ikon Finder

Dette websted er især til designere, der ønsker en nem måde at få deres arbejde solgt på. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig dem og uploade de varer, du vil markedsføre. Da Icon Finder er en af ​​de største online markedspladser for ikoner online, har du adgang til et klart marked for dine designs.

Der er dog en fangst. Icon Finder opdeler, hvad du tjener på deres site 50-50. Det betyder, at du kun får halvdelen af ​​det, du sælger et produkt til. Stadig er det en nem og hurtig måde at tjene nogle penge uden at skulle finde dine egne kunder.

Besøg: https://www.iconfinder.com/

ProBlogger Jobs

ProBlogger er mere et samfund for bloggere snarere end et dedikeret jobplatformsite. Takket være sine medlemmers ressourcer får du dog adgang til et afsnit om dedikerede job der.

Det meste af det tilgængelige arbejde her er relateret til indholdsproduktion, det være sig ghostwriting eller redigering. Spirende forfattere bør bestemt tjekke det ud for dets lette adgang såvel som den enorme mængde understøttende ressourcer.

Besøg: https://problogger.com/jobs/

ProductionHub

Det kan være vanskeligt at finde arbejde som videoredigerer, da det på trods af populariteten kan være et utroligt nichefelt i mange aspekter. Heldigvis har vi ProductionHub, der er specielt beregnet til videoredigerere og producenter.

Denne platform giver dig mulighed for ikke kun at ansøge om job, men også uploade og fremvise dit arbejde, så klienter kan finde dig.

Besøg: https://www.productionhub.com/

lærevillige

For dem, der ønsker at oprette kurser og undervise i ting, er Teachable en af ​​de bedste måder at gå. Det fungerer som en webstedsbygger, så du kan oprette kurser på dens platform og derefter være vært for kurset og lader dig sælge det til studerende, der vil lære.

Selvom det giver brugerne mulighed for hurtigt og hurtigt at komme i gang, har det nogle ulemper. Du skal betale for et abonnement for at bruge tjenesten, plus Teachable tager et udsnit af hvert salg, du foretager.

Besøg: https://teachable.com/

Lokale Facebook-grupper

En yderligere ressource til ikke at overses eller undervurderes er Facebook, da den har mange sider eller grupper dedikeret til at arbejde. Hvis du er en designer eller anden specialist, skal du kigge efter samfund på Facebook, hvor de i din arbejdslinje samles.

I mange tilfælde vil jobudbydere også finde disse grupper for at tilbyde muligheder. Det er også almindeligt, at gruppemedlemmer selv deler arbejdsmuligheder til samfundet som helhed.

Besøg: https://www.facebook.com/

Værktøjer, som du muligvis har brug for at arbejde hjemmefra

Da det centrale tema her er fjernarbejde, skal du forstå, at der er grundlæggende udstyr, som du skal have på din side for at få tingene til at fungere. Alle disse skal komme ud af lommen, da du i det væsentlige leverer en service.

Nogle eksempler på de værktøjer, du muligvis kan bruge, kan omfatte;

Computersystemer

I mange roller kan dette simpelthen være et generisk system, som du kan bruge til at oprette dokumenter, sende og modtage kommunikation eller bruge webbaserede værktøjer. I nogle tilfælde har du muligvis brug for lidt ekstra.

F.eks. Kan videoredigerere eller grafiske designere have brug for mere kraftfulde maskiner, da videoredigering er meget ressourcehungrig.

Anden hardware

Webkameraer, headset med mikrofoner, større skærme – en eller alle disse kan være nødvendige afhængigt af din rolle. For eksempel, som en virtuel assistent skal du mgy ofte ringe eller kommunikere på anden måde, så at investere i et solidt headset vil være uvurderlig.

Faktureringssoftware

For dem, der arbejder via platforme som Fiverr eller Toptal, håndteres betalinger og fakturering alt for dig. Hvis du beslutter at arbejde med dine egne klienter, skal du kunne fakturere dem for udført arbejde.

Til dette kan du gøre brug af alt fra Excel-ark eller fakturaskabeloner til mere professionelle løsninger som Cloud-baserede regnskabs- og faktureringsløsninger. Zoho og Freshbooks er gode eksempler på disse og kan betales for hver måned.

Tjek også ud: Fakturabus, Aynax, fakturagenerator.

Samarbejdsværktøjer

Selvom at arbejde hjemmefra hovedsagelig er en soloopgave, kan du have muligheder for at arbejde sammen med andre på en støttende måde. Hvis denne situation opstår, skal du vælge at bruge nogle værktøjer, der lader dig arbejde problemfrit.

Gode ​​eksempler på disse inkluderer Google Docs og Sheets (fås individuelt eller som en del af G-suite sæt værktøjer), Microsoft Teams, og Flowdock.

Tjek også ud: Calendly, Begreb, Google Kalender

Grafiske værktøjer

Grafiske designere har brug for noget software, der tidligere var ganske dyrt, men nu er heldigvis tilgængeligt som Cloud-baserede abonnementer og “fremium” browser-base værktøjer. hjemmeideer til, hvad der kan være nødvendigt, kan omfatte Adobe Cloud CC og måske et ressourceopbevaring som Bigstock.

Tjek også ud: Canva, avle, Skitse, Affinitetsdesigner

Sociale medier / e-mail-marketingværktøjer

Afhængig af hvilken type arbejde fra hjemmearbejdet du beslutter at gå til, kan du nogle gange have brug for specielle værktøjer, der er dedikeret til specifikke opgaver. For eksempel, HootSuite lader sociale medieledere arbejde på flere kanaler på samme tid og lader endda indlæg planlægges.

Tjek også ud: TweetDeck, IFTTT, Everypost, Mød Edgar, Hubspot

Skriveværktøjer

For forfattere kan Grammarly (min anmeldelse her) hjælpe dig med at rette eller fremhæve områder, der har brug for korrektion, når du opretter tekst på farten. Der er snesevis af specialiserede værktøjer til rådighed for næsten ethvert behov, og mange har endda gratis planer til rådighed.

Tjek også ud: Hemingway-app, Skriv eller dø

Workflow Management

At være i stand til at koordinere dit arbejde og de flere projekter, du har igangværende, kan være vanskeligt. For at tage sig af dette foreslår jeg, at du kigger mod nogle workflow- eller projektstyringssoftware.

I dag kan disse også findes som skybaserede tjenester som asana eller Zapier. De hjælper dig ikke kun med at administrere arbejde, men tillader også kommunikation med klienter og endda samarbejdspartnere om nødvendigt.

Tjek også ud: Trello, Mandag, Wrike

Sikkerhed

Som med din egen computer er det at holde dine arbejdsenheder sikkert en af ​​de vigtigste ting, du skal gøre. Forestil dig, hvis en virus skulle udslette dit arbejde, eller hvis en hacker kunne stjæle din klients oplysninger fra dit system.

Kør altid en opdateret Internet Security-software som Norton 360. Det ville også være bedst, hvis du altid kan bruge en Virtuel privat netværkstjeneste for at kryptere alle de data, der kommer ind eller ud af din enhed, især da du arbejder eksternt.

Tjek også ud: ExpressVPN, AVG Antivirus, Malwarebytes

Konferencesoftware

Bortset fra et headset, har du brug for pålidelig kommunikationssoftware til at arbejde eksternt. Disse kan variere afhængigt af dine behov fra enkle videoopkaldsløsninger som Google Duo til præsentationsapplikationer, der leveres fyldt med funktioner såsom TeamViewer eller Webex.

Tjek også ud: Zoom, Jitsi, Microsoft Teams

Bemærk: Husk, at denne liste over genstande og applikationer kun fungerer som en retningslinje. Dine nøjagtige behov kan variere meget, afhængigt af den nøjagtige rolle og omstændigheder, du befinder dig i.

Er hjemme-karrierer det rigtige for dig?

Hvad er fordelene ved at arbejde hjemmefra?

Fordelene ved at arbejde hjemmefra - Ingen trafikpropper!

Først og fremmest, uafhængighed. Selvmotivation, selvdisciplin, fokus og koncentration. Fire ting, som du får ved at have arbejdet fra dit eget hjem (og ikke bare komme på arbejde i dine pyjamas kl. 8). Det kan være en strækning at finde din kilde til motivation. Et vigtigt tip ville være at forsøge at skabe din egen dedikerede arbejdsplads (ikke din seng!).

Jeg nævnte “dit hjem”, men dit arbejdsplads kan være absolut overalt. Vil du arbejde på din yndlingscafé nede på gaden? Muligt. Vil du arbejde ud fra din bil? Muligt. Uanset hvor du føler dig komfortabel og lader dig få det udførte arbejde kan være dit arbejdsområde.

pendling omkostninger kan også klippes drastisk. Forestil dig, hvor meget du kan spare både tid og penge ved ikke at skulle pendle i timesvis hver vej til et kontor hver dag. I stedet for at tage disse besparelser i tid og penge og geninvestere dem lige så meget i dit arbejde og familie.

For de udskydere derude – har de fleste fjerntliggende job fleksibel tidsplaner (vi kommer snart ind på dette – bliv ved med at læse!).

De nederste sider ved at arbejde hjemmefra

Procrastors eller dem der er reaktiv snarere end proaktiv kan finde arbejde hjemmefra en udfordring. Manglen på klar sondring mellem arbejde og fritid er mere velegnet til ‘go getters’, der er meget selvmotiverede.

At have nr ansigt til ansigt forhold til kolleger kan være hårdt. Hvis du kan lide at omgå dig med mennesker i arbejdstiden, kan arbejde hjemmefra undertiden blive lidt ensom. Hvis du er en person, der trives i fysisk forbindelse, kan arbejde hjemmefra resultere i mangel på fysisk interaktion – hvilket potentielt kan bringe din mentale sundhed i fare.

Selvdisciplin er nøglen til at arbejde hjemmefra (og helt ærligt overalt). At have grænser og holde sig selv ansvarlig er hårdt, især i et miljø som hjemme, hvor der er mange distraktioner.

Håndtering af dine egne tid og tidsplan at lade dig være produktiv er hårdt. Der er ingen til at holde dig ansvarlig dagligt. Du kan sove i, udsætte dig, arbejde, når du har lyst til det. Det lyder godt, men det er det ikke.

Vi klager ofte over den regelmæssige struktur, et 9-5 job placerer os i, men det hjælper os med at holde os til en tidsplan. Vi er dog sikre på, at hvis du vælger at udarbejde din egen tidsplan, vil du bestemt sigte mod at følge den.

Undgå arbejde-at-home-svindel

Da størstedelen af ​​arbejdet fra hjemmearbejderne kommer fra online, skal du være opmærksom på mulighederne for, hvor du muligvis bliver svindlet eller på anden måde oplever problemer. Arbejde med jobplatforme kan give en form for sikkerhed, da selve platformen fungerer som formidler og kan sikre betaling for afsluttet arbejde.

Vær særlig forsigtig, hvis du anmoder om job på egen hånd via offentlige kanaler som Facebook eller fora, da disse praktisk talt ikke giver dig nogen beskyttelse. Som med alt online, skal du udføre nogle passende forholdsregler såsom;

 • Gør nogle baggrundscheck af potentielle arbejdsgivere.
 • Ikke at give ud for mange personlige detaljer.
 • Anmoder om indskud til arbejde.
 • Få altid arbejdsspecifikationer præciseret.

Vær altid opmærksom på svindel – hæderlige arbejdsgivere har aldrig brug for, at du betaler dem noget for at få et job!

Wrap-up

I løbet af denne artikel har jeg drøftet en liste over potentielt arbejde fra hjemmemuligheder, og hvor jeg kan finde potentielt arbejde. Husk dog dog altid, at at arbejde hjemmefra kan være meget anderledes end at arbejde et fast job i et kontormiljø.

Vær opmærksom på, at du har brug for meget mere end dine grundlæggende arbejdsevner for at overleve – du vil i det væsentlige drive din egen virksomhed med alt det, det betyder. I nogle måneder kan du muligvis dræbe økonomisk, mens andre kan tage magten.

Lær at planlægge langsigtet, og når du får erfaring, kan du opleve, at du over tid har opbygget en meget succesrig online forretning.

* Oversættelse: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map