7 mest succesrige e-handelstricks til implementering i din virksomhed

Denne artikel er skrevet af Lori H Morris


Enhver iværksætter har et dybt ønske om at starte en virksomhed og lade den køre på autopilot. e-handel er den bedste måde at drive en virksomhed, der fungerer for sig selv. Transformer din lille e-handelsvirksomhed til en vellykket forretning med disse vellykkede tip.

igor-miske-207.639e-handels-tip til implementering i din virksomhed.

Andre nyttige artikler til dem, der starter en e-handelsvirksomhed:

 1. Åbn en eCommerce-butik med WordPress
 2. Start en online dropshipping-forretning med Shopify
 3. Opret et online-udseende med Wix
 4. Start en rejseblog og tjen penge
 5. Bedste webhosting til små til mellemstore virksomheder

1. Behandl din lidenskab som en virksomhed

Hvis din e-handelsvirksomhed blev født ud af en hobby, eller noget, du laver i din fritid, skal du tage din lidenskab til næste niveau. Begynd at tænke på det som en hobby og tænk på det som en fungerende virksomhed. Den første fejl, som virksomhedsejere begår i iværksætteri, er at tænke, at deres virksomhed er for lille til at kalde sig selv en virksomhed. Det er slet ikke tilfældet. Tænk strategisk over, hvordan du kan vokse din virksomhed

Dette starter med følgende:

 • Udvikling af en forretningsplan for vækst. Når du har en plan på plads, kan du arbejde på at nå den.
 • Få finansiering til din nye forretningsforetagende. Tal med investorer, eller besøg banken for at få et lån. For at starte din hobby i en virksomhed har du brug for kapital.
 • Opret en markedsføringsplan. Hver virksomhed, stor eller lille, har en markedsføringsplan. Begynd med at markedsføre dit produkt eller dine tjenester i dag. Det er det første skridt mod forretningsvækst.

2. Vælg en god e-handelsplatform

Da du er virksomhedsejer, har du brug for en dybtgående vision for at identificere eventuelle problemer, før de opstår. Evaluer forskellige typer e-handelsplatforme til en online forretning fordi det vil være grundlaget for hele din operation. Du er nødt til at bruge tid på at kigge efter den bedste webstedshosting for små virksomheder, der passer til dine behov.

Når du vælger software, skal du overveje skalerbarhed, sikkerhedsproblemer, marketingværktøjer og brugervenlighed. Her er dog nogle andre ting, du skal overveje:

 • Prisfastsættelse og betaling
 • integrationer
 • SEO og mobil venlighed
 • Kunde service

3. Identificer, hvem dine kunder er

Den første regel i enhver virksomhed er at kende og forstå dine målkunder. Du skal kende deres vaner, deres interesser og hvordan de bruger deres fritid. Mange iværksættere begår fejlen ved at ignorere dette vigtige trin i virksomheden. Som et resultat spilder det en masse tid og ressourcer på at skabe marketingstrategier.

Overvej at arbejde med kuponwebsteder for at nå din målgruppe. Denne strategi fungerer, hvis du identificerer dine forretningsmotiver, målgrupper og har et klart produktudbud.

Dette er det stadie, hvor du vil identificere, hvilke markedsføringsressourcer der giver den bedste ROI.

Du kan også overveje følgende, når du grave i dine kunders behov:

 • Start med eksisterende data
 • Kortlægning af kunderejsen
 • Interview med kunder
 • Gennemførelse af kundeundersøgelser
 • Analyser din konkurrence

4. Gør kasseprocessen lettere

Ønsker du at sælge flere af dine produkter online?

Sørg for, at dine kunder ikke bliver frustrerede og opgiver deres vogne. Hvis kassen er hård, køber de muligvis fra et andet e-handelswebsted i stedet.

Forenkle kasseprocessen for at gøre det lettere for enhver at købe fra dit websted. Du kan gøre dette ved at fjerne kravet om, at en bruger skal oprette en konto, og reducere antallet af sider, som nogen skal klikke igennem, før de køber.

Opret en standard og billig forsendelsesindstilling, der automatisk vises på købssiden. Automatisk udfyldning skal bruges til at udfylde formularer hurtigere.

Det er også en god ide at gemme forsendelses-, fakturerings- og betalingsoplysninger for kunderne.

Sørg for, at der er nogle få måder for kunderne at foretage betalinger for deres ordrer og omfatte almindelige betalingsmuligheder som Amazon og PayPal.

Du kan endda overveje følgende måder at forbedre din kasseproces på:

 • Gør kassen mobilvenlig
 • Overvej at bruge en statusindikator
 • Undgå at bruge medlemskab eller login
 • Sæt sikkerhedsfunktioner overalt
 • Anmod kun om mindre men vigtige oplysninger

carlos-muza-84.523-1Øg e-handelssalget ved at forbedre din kasseproces.

5. Gør dine kunder til brand-ambassadører

Leder du efter en måde at tilføje en vis troværdighed til din virksomhed?

Det kan du godt opnå med en positivt glødende udtalelse fra en tidligere kunde. Du bør regelmæssigt dele og indsamle anmeldelser og attester og således opmuntre salg fra dit websteds besøgende.

Når du modtager en bedømmelse, skal du finde en måde at dele den med dine kunder på. Jo mere de ved om din virksomhed, desto mere sandsynligt vil de købe hos dig. Kunder er det bedste aktiv for din virksomhed; udnyt dem i overensstemmelse hermed.

Derudover er her nogle ekstra ting, du kan gøre:

 • Gå den ekstra kilometer for at gøre et stellar indtryk på klienterne – selv små, personlige bevægelser får en ringvirkning.
 • Lyt til kundens klager – vis dem, at du er interesseret i dine kunders følelser og ønsker.
 • Tilby belønninger – beløn dine kunder. Dette får dem til at tænke mere på dig

6. Udnyt de gratis forsøg

Udnyt alle gratis forsøg på apps for at finde de bedste til dine behov.

Som ny virksomhedsejer bør eksperimentering være en del af din proces. Fortsæt med at bruge apps, der er mest nyttige for din virksomhed, især når virksomheden bliver travlere.

7. Implementere en streng marketingproces

Overvej forskellige markedsføringsmetoder til din virksomhed.

Bortset fra at bruge sociale medier, skal du dele dine produkter til populære magasiner og andre blogs. Udnyt e-mail-nyhedsbreve for at holde dine abonnenter i viden om dine forretningstilbud.

Du får den bedste eksponering fra optimering af søgemaskiner. Sørg for, at dine websider er optimeret til nøgleord for at øge din organiske trafik. Jo højere dit websted rangerer på søgemaskinerne, jo lettere finder dine kunder dig.

Her er nogle tip til forbedring af din e-handelsmarkedsføringsindsats:

 • Strategi for indholdsmarkedsføring – Opret en indholdsstrategi, der bygger dit publikum og får målrettet søgetrafik
 • Byg autoritet – Brug dine eCommerce-butikker som en autoritativ platform til kundediskussion
 • Fokus på lokal branding – Hvis du har en mursten og mørtelbutik, kan du fokusere på lokal branding og marketing
 • Hold dig opdateret om branchenyheder – Brug de nyeste branchenyheder som indhold til at dele med dine kunder.
 • Upselling / krydssalgsprodukter – Når du bruger det rigtigt, er det at sælge og krydssælge teknikker effektive. Hit dine besøgende med relevante produktlink.

Konklusion

Det er muligt at drive en lukrativ e-handelsvirksomhed, når du bruger de rigtige værktøjer og taktikker til at vokse din virksomhed. Alt det kræver er hårdt arbejde og strategi for at få det til at vokse.

Lori H. Morris er en digital marketing specialist og indholdsforfatter til en Toronto webudviklingsselskab og specialiseret sig i marketing, SEO og socialt engagement.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map