7 hurtige måder at promovere dig selv (og din blog)

Ja, ja – jeg ved, vi skal ikke prale. Men der er forskel mellem skrythed og lidt skamløs shilling eller selvpromovering. Til at begynde med, bragging får folk til at føle sig dårligt. Selvpromovering – hvis det gøres rigtigt – får dem bare til at ønske det, vi sælger. For ikke at nævne, at selvpromovering simpelthen er en nødvendighed i vores forretning – og det er næppe en synd.


Tænk på det på denne måde: virksomheder tager reklamer, restauranter distribuerer menuer og kuponer. Bloggere kunne (i teorien) bruge disse salgsfremmende veje … men jeg tror ikke, at ROI ville være fantastisk. Når det er sagt, er det vigtigt, at vi bloggere bruger det, vi har til rådighed for os (med anstændigt afkast) – kraften i selvpromovering …

Når alt kommer til alt, hvis du ikke reklamerer for dig selv, hvem vil det?

Som bloggere findes vores virksomheder på nettet – så det giver kun mening, at vi også skal reklamere for os på nettet. Her er et par gode steder til selvpromovering.

1. Sociale medier

Sociale medier er en fantastisk måde at komme i kontakt med ligesindede mennesker og finde dine fans. Twitter, Facebook og LinkedIn er alle kendte spillesteder – hvilket betyder, at der er masser af potentielle forbindelser, der venter på at blive oprettet.

Hvis du lige er kommet i gang, kan du overveje at tappe ind på andre influencers netværk for at lære, hvordan de med succes markedsfører sig selv. Se, hvad de gør – hvordan interagerer de med deres tilhængere, hvordan slipper de deres links og forretning i kommentarer, og hvordan udnytter de deres egne feeds? Se for at se, hvad der fungerer – udnyt derefter dine erfaringer til din egen indsats på sociale medier.

Gør handling: Find påvirkere i din branche

Selvfølgelig, for at se disse påvirkere, skal du vide, hvem de er … Buzzsumo er et godt værktøj til at lære netop det. Med Buzzsumo kan du filtrere indflydelsesrige i din branche baseret på deres antal følgere og Twitter-retweets.

buzzsumo-søgningBuzzSumo Influencer Search (webhosting)

2. Fora

Med undtagelse af internetmarkedsføringsforumet er forummedlemmer i andre nicher typisk meget venlige og modtagelige for andre, der lægger kvalitet, nyttigt, relevant indhold. Derudover har moderatorerne en tendens til at være i orden med at seniormedlemmer bidrager – og link falder (forudsat at linkene og bidragene naturligvis er relevante).

Relevans er nøglen til at bruge fora til din fordel.

For eksempel, hvis du kører et websted, der taler om mor, kan du overveje at tjekke madlavnings- eller børnepasningsfora – de har sandsynligvis emner, der er relevante for din blog og læsere, der er interesseret i nævnte emner. Du finder muligvis en tråd, der diskuterer do’s and don’ts for amning eller en hurtig, nem, sund middag opskriftsudveksling – odds er, at du har noget relevant og interessant at bidrage med … i hvilket tilfælde kan du tilføje dit bidrag sammen med et link tilbage til din blog, hvor de kan finde mere information.

Nøglen er også at undgå spam – skriv ikke på hver tråd et link til din blog.

Dit mål er at være nyttigt for samfundet og slip kun det link, når det enten legitimt tilføjer værdi til den aktuelle diskussion, eller når et medlem beder om det.

Gør handling: Find aktive fora i din niche

Igen, for at poste på relevante forumtråde, skal du først finde dem. Prøv at søge:

“Inurl: / forum + nøgleord”, “inurl: / vbulletin / + nøgleord”, og så videre.

For eksempel, hvis du tilbyder en burgeropskrift, ville du søge “inurl: / vbulletin / + burgerrecept” – eller, hvis du ønsker at dele bloggingstip, ville du søge “inurl: / forum / + blogtips ”- og så videre.

3. Nyhedsbrev

Nyhedsbreve er en fantastisk måde at oprette forbindelse til læsere uden for din faktiske blog, hvilket øger din værdi til dem.

For det første har du brug for en måde at samle disse e-mail-adresser på – din blog er fantastisk til dette. En simpel en-felt-formular, som de kan indtaste deres e-mail-adresse med en hurtig en-linjefart udfører tricket. Med hensyn til selve nyhedsbrevet skal du finde en måde at gøre det interessant på, så folk faktisk læser det … og ønsker at fortsætte med at læse.

Intet er mere interessant for læserne end en chance for at lære forfatteren at kende – så vær ikke bange for at dele personlige oplysninger. Dette er grunden til, at jeg aldrig går glip af Web Hosting Talk-nyhedsbrevet – det er konstant interessant, og jeg har lyst til at blive bekendt med forfatterne.

Eksempel på det virkelige liv: Dennis Johnson fra Web Hosting Talk

Sådan skrev Dennis Johnson om muldvarpene i hans gård til sine abonnenter for nylig –

wht-nyhedsbrev

Citeret fra Web Hosting Talk Newsletter (oktober 2014, The Whole Mole)

… Jeg ville bare ønske, at det indeholdt tip til at slippe af med mol fra min gård. Jeg troede, at jeg havde dem under kontrol – og det gjorde jeg. Derefter – pludselig – efter et par år med at være muldvarpfri, vendte de tilbage for omkring en måned siden. De kom bare ikke tilbage, de bragte hele deres familie! Alle børn, tanter og onkler, bedsteforældre, alle sammen! Jeg kan næppe gå i min gård på grund af alle muldvarpspor, jeg falder igennem. Jeg har en hård nok tid til at gå uden den ekstra hindring for en pludselig stabil jord er meget længere nede end det så ud …

Du kan tilmeld dig Web Hosting Talk her.

4. Deltag i en konference

Konferencer er en fantastisk måde at møde potentielle læsere – og da du uden tvivl vil deltage i en konference, der er relevant for dit blogemne, er disse potentielle læsere alle relevante potentielle læsere. Udvid rækkevidden for denne selvpromoteringsmulighed ved at bringe disse visitkort fra tip nr. 5 og hashtagge de sociale mediaposter fra tip nr. 1.

Dette er mit navnekort. Du kan også gøre det - selvom du ikke har et firmanavn at udskrive på det.

5. Visitkort

Ja, din virksomhed findes online – men du lever i den fysiske verden.

Du vil helt sikkert møde mennesker i din branche – især hvis du deltager i netværksbegivenheder eller branche mixere. At holde visitkort til rådighed er ikke kun en bekvem måde at dele kontaktoplysninger på – det giver et niveau af legitimitet og professionalisme til din blog.

Dette er mit navnekort. Du skal også gøre en – selvom du ikke har et firmanavn at udskrive på det.

6. Netværk på messer

Messer findes på stort set hver konference og nogle gange endda som fristående.

Ved du hvad der er godt ved messer? Alle der er enten på udkig efter at sælge eller søge at købe. Du som deltager har mulighed for at starte en diskussion med alle leverandører – for ikke at nævne andre deltagere, der er der i shopping-tilstand. Har disse visitkort klar.

7. Udgiv en pressemeddelelse

Pressemeddelelser er en fantastisk relativt billig (og til tider gratis) måde at markedsføre din blog på. Enhver kan finde udgivelser online, og hvis din er nyhedsværdig, kan den endda blive afhentet og dækket af et nyhedssted. For at udvide dit udsendelses rækkevidde og øge sin sandsynlighed for at blive afhentet, skal du personligt sende det med en kort toneleje til relevante medier – branche-publikationer eller -sider samt lokale medier er alle gode muligheder.

Nøglen er at tilbyde noget nyhedsværdigt – det være sig en ny service eller tilbyde lancering, begivenhed, meddelelse om, at du vil tale under en begivenhed, gave eller konkurrencer – du får ideen.

Over til dig

Der er utallige måder at promovere dig selv og få ny trafik til din blog – Og bedre endnu, mange af dem har ingen prismærke.

Så hvad venter du på? Gå derude, og start shilling på dine egne vegne.

Artikel skrevet af Jerry Low; oprindeligt dukket op på WHSR-blog; det administreres og opdateres nu af BuildThis.io-stabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map