5 Tips til indholdsoptimering til dit websted til affiliate marketing

Affiliate marketing trives med tillid og omdømme. At behandle dit indhold overfladisk vil med stor sandsynlighed give anledning til brand, hvilket resulterer i dårlig konvertering og lav trafik. Hovedårsagen hertil er det faktum, at folk leder efter nogen, der er vidende, der vil give dem meningsfuld og faktisk nyttig information.


Men sandheden er, at vi vokser, når vi går videre. Med tiden får vi mere viden og erfaring om, hvad der udgør god skrivning og pålideligt indhold. Der er mange måder, hvor god skrivning og relevant indholdsoptimering kan forbedre dit affilierede websteds ydelse. Det kan også bruges til kommende artikler og købsguider og fornyelse af ældre indhold.

Ifølge 99 firmaer, tilknyttede marketingprogrammer genererer 15-30% af alt salg til annoncører, med 81% af mærkerne og 84% af udgiverne implementerer allerede tilknyttet marketing i deres indsats med digitalt indhold. I denne artikel ser vi ud til at give dig de vigtige tip, der hjælper dig med at forbedre konverteringer og øge din trafik betydeligt.

Tips til indholdsoptimering til affiliate marketing-websted

1. Dybde over rækkevidde

Dette er for at gentage, at folk er på udkig efter værdifuldt indhold, der drager fordel af dem direkte. Uanset hvilken demografisk du sigter mod, er det vigtigt at imødekomme dit publikums behov først.

Folk bryder sig ikke om udvandet indhold. Ifølge Job 2 glæde, 38% af marketingfolk hævder, at tilknyttet markedsføring er deres øverste kundeopkøbsmetode, med 57% hævder, at blogging og oprettelse af indhold er deres foretrukne metode til at føre trafik.

For at være overbevisende skal et websted for tilknyttet marketing være grundigt og informativt. Vil du overveje at købe et produkt, der er annonceret af et websted, der ikke lyder vidende? Indholdsoptimering bør ikke bare søge at gøre artikler længere og bredere, men snarere mere grundige og omhyggelige.

2. Forbedre læsbarheden

Der er en række faktorer, der definerer læsning af kopi. Den mest populære måde at måle det på er Flesch-Kincaid Score.

”At holde en høj læsbarhedsresultat vil gavne dit websted meget fra mange perspektiver. Først ud – det åbenlyse. En veludformet kopi virker ikke uigennemtrængelig. Det læser jævnt og kræver ikke for meget computing. For det andet er læsbarhed afgørende for SEO. ”

– Christopher K. Mercer, digital iværksætter og skaber af Citatior.

Der er ingen garanti for, at Google beregner et websteds indhold Flesch-Kincaid-score. Indhold, der er let at læse, har imidlertid en tendens til at rangere højere i søgeresultaterne. Årsagen til det ligger også i den menneskelige faktor. Folk vil bare ikke læse meget kompliceret tekst, når det ikke kræves. Hvis folk klikkede på dit link på Google og forlod din side kort efter, vil Google “straffe” webstedet, da det ikke gav brugeren den værdi, han søgte. Derfor bør det ikke rangeres højt i søgeresultater.

Værktøj til analyse af læsbarhed af YoastVærktøj til analyse af læsbarhed af Yoast (kilde)

Så hvordan optimerer du din tekst for bedre læsbarhed? Her er et par forslag:

 • Hold dine sætninger korte. Jo kortere de er, jo lettere er det generelt at følge tekstens punkt. At holde sætninger under 15 ord skal gøre.
 • Hold dine afsnit korte. Store tekstblokke er skræmmende og vil afskrække læserne fra at læse. Hvis du holder dine afsnit under 5-6 linjer, vil de være brugervenlige.
 • Brug stik som “dog”, “desuden”, “yderligere” osv. De hjælper med at etablere en logisk forbindelse mellem ideer, hvilket gør teksten lettere at læse.
 • Brug punkttegnelister for at gøre artiklen mere scannbar.
 • Undgå passiv stemme, når det er muligt.

Du kan også begrænse antallet af annoncer, du bruger. I stedet for at vælge adverb, er det bedre at gå med mere beskrivende verb. Det holder teksten mere engagerende. Her er et kort eksempel:

 • Jennifer gik hurtigt
 • Jennifer skyndte sig

Den anden version er meget mere beskrivende og kortfattet, hvilket gør det lettere at læse og mere engagerende.

3. Brug Multimedia

Succesen med et tilknyttet marketingwebsite defineres delvis af, hvor indbydende dets indhold er. Under hensyntagen til det moderne tech-økosystem ser vi ud til at have kortere opmærksomhedsspænd og ser ud til at vi ikke kan lide at læse lange afsnit eller lange tekster generelt. Dette er grunden til, at vi lejlighedsvist skal supplere vores artikler med billeder og videoer.

Her er et par måder, du kan øge læsernes engagement med dit indhold betydeligt:

 • Brug billeder med ansigter. Vi er evolutionært drevet mod ansigter. De fange vores opmærksomhed og engagere os, hvilket kan hjælpe dig med at understrege vigtige dele af din tekst og Opfordring til handling.
 • Brug billeder og infografik, der letter forståelsen af ​​din tekst.
 • Den fælles anbefaling er at bruge et billede i 200 ord tekst. Blog Pros har imidlertid analyseret de mest populære 100 blogindlæg på Internettet og har konkluderet, at de har et billede i cirka 350 ord.

4. UX over nøgleord

SEO-standarder ændrer sig meget over tid, og det, der ofte er grundlæggende for optimering af høj kvalitet, bliver forældet i løbet af måneder. Dette er, hvad der skete med nøgleord, der forbliver et intensivt omdiskuteret emne i on-side optimering.

James Daily, leder af indholdsafdelingen kl Flashessay.com delte det

”For et par år siden måtte forfattere hoppe gennem de underligste bøjler for intelligent at integrere nøgleord i deres tekst. De lignede ofte afkortede og unaturlige tekstfragmenter, som ingen fornuftig person nogensinde ville yde.

SEO-standarder er imidlertid skiftet markant, og nu betragtes ordet udfyldning som en faux pas, snarere end en bedste praksis. ”

En veludviklet brugeroplevelse (UX) er nu blevet en vigtig komponent for høj placering på søgemaskiner, som i virkeligheden giver websider en sund tilstrømning af trafik. Ifølge Top Tal, Det er meget usandsynligt, at 88% af kunderne vender tilbage til et websted med dårlig UX, hvor 62% hævder at have startet aktivt at undgå det særlige brand på grund af uegnet UX.

Dette betyder ikke, at nøgleord nu ikke er vigtige, de er stadig et af de kritiske signaler, som søgemaskiner tager i betragtning ved placering af websteder i søgeresultater. UX er dog nu en vigtig komponent i en SEO optimeringsstrategi.

Men hvad betyder dette for webstedsejere?

Kort sagt, vi er nødt til at fokusere på at tilfredsstille kundernes behov inden noget. Derfor er det en dårlig praksis at bombardere dine potentielle kunder med gentagne og unaturlige syntaser. Fokuser på pålideligt at besvare kundens spørgsmål, og prøv først derefter at anvende nøgleord på din tekst.

5. Fortæl en historie

Et af de væsentligste mål med et tilknyttet marketingwebsted er at opbygge et tillidsforhold til dets publikum. Et stort antal virksomheder bruger historiefortælling til at skabe en meningsfuld forbindelse med deres kunder. Den type historiefortælling, du vil bruge, når at skrive et brev til en personlig konto.

Lad os starte med videnskaben bag.

Overraskende ifølge for nylig offentliggjort forskning, historiefortælling hæver oxytocin-niveauerne i kroppen – et af de “feel good” -hormoner. Mennesker har en tendens til at have forhøjede oxytocin-niveauer under fysiske og sociale interaktioner som kram, håndtryk osv.

300% stigningResultatresultaterne viser, at den narrative introduktion havde stor indflydelse på både hel-side læsere og gennemsnitlig tid på siden (Buffer)

Som et resultat er det ikke overraskende, at artikler, der indeholder historiefortælling sammenlignet med blot almindelig rapportering, sikrer større engagement og et meget større publikum. Faktisk øger indsprøjtningen af ​​en artikel med nogle elementer i historiefortællinger antallet af læsere trefoldige, i henhold til Buffer-egen test.

For at forbedre din tekst historiefortællingsegenskaber skal du overveje at konsultere Shaelin skriver, Diane Callahan, og tjenester som Essayforsyning.

Fejl, der skal undgås

Nu hvor vi har en bedre forståelse af, hvordan vi optimerer indholdet på et websted for affiliate marketing, lad os se på nogle fejl, der er værd at undgå. Husk, at disse alvorligt kan skade din bly- og salgsgenerationsindsats, så sørg for at undgå dem på alle tidspunkter:

Mangel på specialisering

Det er vanskeligt at dække enhver branche og niche under solen på dit affiliate marketingwebsted. Ifølge Hosting Tribunal, de mest populære tilknyttede niches til markedsføring inkluderer mode (18,7%), sundhed (11,1%) og rejser (8,6%) for at nævne nogle få. Uanset om det er IT, sundhed, mode eller noget helt andet, skal du sørge for langsomt at specialisere dine tjenester i en eller anden retning. Dette giver dig mulighed for at hæve dine priser, tiltrække flere eksklusive kunder og udvikle dybdegående viden om visse tilknyttede marketingnicher.

Mangel på SEO

Uanset om du vil tiltrække kunder eller blot placere højere i globale søgemaskiner som Google og Bing, skal du sørge for, at dit SEO-spil er op til opgaven. Værktøjer såsom Google Nøgleordsplanlægning, SEMrus og Ahrefs kan hjælpe dig med at identificere trending nøgleord, sætninger og optimeringssystemer, der fungerer godt i din affiliate marketing niche.

Mangel på konstant innovation

Til sidst handler affiliate marketing om at give flere og flere muligheder, hvem du samarbejder med. Sørg for at oprette forskellige typer indhold, udvide din serviceportefølje og engagere dit publikum konstant. Gå ikke ind i en rutine og prøv med jævne mellemrum at gøre noget nyt og spændende for at holde dit websted for affiliate marketing attraktivt.

Konklusion

Konceptet med indholdsoptimering har ændret sig dramatisk i løbet af de sidste fem år. Sørg for at sammenlægge dit websted og dit indhold med tilknyttet marketing for at tiltrække så mange kundeemner og kunder som muligt. Når du har fundet et indholdsoptimeringssystem, der passer til dit brand, finder det rigtige publikum deres vej til dig gennem søgemaskiner og mund til mund.

Om Leona Henryson – freelance skribent og UX designer. Hun er også en bidragydende forfatter til forskellige blogs. Når hun ikke skriver eller designer, svømmer hun, vandrer og, hvis vejret tillader det, snowboarding.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map