5 tip til at vælge den rigtige e-mail-tjenesteudbyder til din virksomhed

I de sidste flere år har langt de fleste virksomheder været afhængige af e-mail-marketing for at vokse din virksomhed og skabe deres indtægter.


E-mail-marketing har et ROI på 4.400%. For hver dollarvirksomhed, der bruger på e-mail-marketing, ser de $ 44 til gengæld. Data indikerer også, at e-mail er den største kilde til konverteringer med en konverteringsfrekvens på 4,38%.

For at sammenligne foretager virksomheder gennemsnit af $ 2 i indtægter for hver $ 1 de bruger på betalt reklame. I mellemtiden kan ROI på sociale medier være ekstremt vanskeligt at måle. Faktisk, 52% af marketingfolk indrømmer, at de oplever udfordringer, når de gennemgår deres indtægter på sociale medier.

Tallene lyver ikke. E-mail-marketing er en pålidelig og bevist indtægtsdriver for mærker af enhver størrelse fra små familievirksomheder eller globale e-handelsforretninger.

Selv om det er sandt, at effektiviteten af ​​e-mailmarketing afhænger af en række faktorer, er en af ​​de vigtigste at vælge den rigtige e-mail-tjenesteudbyder (ESP), hvilket ofte er meget lettere sagt end gjort.

Foretag en Google-søgning efter udtrykket “e-mail-marketing”, og du vil se utallige e-mail-marketingværktøjer, som du kan bruge – hver med deres egne funktioner, målbrugere og prispoint. Dette kan gøre valg af den bedste ESP til din virksomhed til en meget vanskelig beslutning.

I dette indlæg vil vi lede dig gennem alle de trin, du skal tage for at vælge den rigtige e-mail-tjenesteudbyder, din virksomhed, uanset om du prøver e-mail-marketing første gang, eller du leder efter bedre alternativer til din nuværende e-mail-udbyder.

Læs – 5 vigtige tip til at vælge den rigtige e-mailudbyder til forretning via @campaignmonitor fortæl en ven

Tip til at vælge den rigtige e-mail-tjenesteudbyder

1. Skitsér din strategi

Det første trin i at vælge den rigtige ESP er at finde ud af, hvordan det passer ind i din overordnede e-mail-marketingstrategi. Du kan skitsere din strategi ved at stille dig selv spørgsmål, der inkluderer (men er ikke begrænset til):

 • Hvilke mål vil jeg nå med e-mail-marketing?
 • Hvordan skal jeg bruge min valgte ESP til at nå disse mål?
 • Sender jeg nyhedsbreve? Salgsfremmende e-mails? Begivenhedsinvitationer?
 • Vil jeg oprette e-mails ved hjælp af mobiloptimerede tilpassbare skabeloner? Eller ønsker jeg det oprette e-mails fra bunden af og kode dem selv?
 • Hvilke e-mail-metrics er afgørende for mig at måle?
 • Hvilke typer funktionaliteter vil gøre det lettere for mig at nå mit mål? Er det automatisering? Segmentering? Eller anden funktion?

Der er masser af e-mail-marketingværktøjer til rådighed for dig. Hvert af disse værktøjer har sine egne unikke funktioner, prisplaner, integrationer og målbrugere. At stille dig selv spørgsmål som dem, der er nævnt ovenfor, giver dig mulighed for at indsnævre din liste over muligheder og gøre det meget lettere for dig at beslutte.

2. Overvej hvilke funktioner du har brug for

Dette er et væsentligt aspekt ved valg af en ESP. Virksomheder prioriterer forskellige funktioner afhængigt af deres mål, men dette er de funktioner, som e-mail-marketingfolk ofte bruger.

Skabeloner

Dette er en nøglefunktion for mange e-mail-marketingfolk. Skabeloner hjælper e-mail-marketingfolk med at oprette e-mails i professionel kvalitet på få minutter. Hvis det at være i stand til at oprette e-mails hurtigt er en prioritet, skal du kigge efter en ESP, der har en bred vifte af design, der kan tilpasses til dine e-mail-krav, hvad enten det er et nyhedsbrev, en velkomst-e-mail eller en transaktions-e-mail.

Kilde: Virkelig gode e-mails

Mobiloptimering

I dag forekommer cirka 53% af al e-mail-åbning på mobil. Som sådan er det vigtigt for e-mail-marketingfolk at sende e-mails, der vises perfekt på både stationære og mobile enheder. Brug af en ESP med skabeloner, der er mobile-responsive lige fra flagermus, forhindrer dig i at fremmedgør en betydelig del af dit publikum og gå glip af værdifulde konverteringer.

Analytics

Den eneste måde at måle din e-mail-markedsføringsydelse præcist på er gennem analyse. Se efter en ESP, der har et analytisk dashboard, der viser alle de e-mail-marketingmetrics, du har brug for at overvåge, f.eks. E-mail-åbninger, klik, afmeldere, engagement og selvfølgelig ROI. På denne måde kan du spore din samlede præstation såvel som effektiviteten af ​​specifikke kampagner.

Kilde: Kampagnemonitor

Automatisering

Som enhver digital marketingmedarbejder har du sandsynligvis meget på din tallerken. Du er en travl person, der ikke har råd til at bruge en enorm mængde tid hver dag på bare at sende e-mails. Derfor er det vigtigt at vælge en ESP med robuste automatiseringsfunktioner. Du kan konfigurere arbejdsgange én gang, og din ESP vil tage sig af resten. For eksempel kan du konfigurere alle dine ferie-e-mails i begyndelsen af ​​året og derefter bare vente på, at konverteringerne kommer ind.

For en effektiv e-mail-marketingstrategi er det vigtigt at have den rigtige kombination af funktioner i din ESP.

3. Bestem dit budget

Den gode ting ved ESP’er er, at der er en ESP tilgængelig for næsten ethvert budget og forretningsstørrelse. Der er gratis værktøjer, der tilbyder barebones-funktioner, og der er dyrere ESP’er på virksomhedsniveau med mere sofistikerede funktioner.

Du har ESP’er, der tager højde for små virksomheder med begrænsede budgetter, mellemstore virksomheder, der har lidt større budgetter, og Fortune 500 virksomheder, der ikke har noget problem med at bruge titusinder af dollars hver måned på en ESP.

Hvis du er en e-mail marketing for en lille mursten og mørtel butik, ville det ikke være praktisk for dig at bruge en ESP, der koster et skandaløst beløb.

Du skal huske, at e-mail-marketing ikke handler om store udgifter. Det handler snarere om at få de funktionaliteter, du faktisk har brug for, og holde dine omkostninger relativt lave. Den dyreste ESP er muligvis ikke den bedste til din virksomhed og dit specifikke sæt mål.

Selvom du måske bliver fristet til at bruge og betale for en ESP på virksomhedsniveau, vil du ende med at spilde værdifulde ressourcer, hvis du ikke drager fordel af de ekstra funktioner.

Brand
Startpris
Til 2.000 kontakter
Bedst til
Virksomheds hjemmeside
Kampagnemonitor$ 9 / måned$ 29 / månedBlogs, små til store virksomheder og agenturer.Besøg online
GetResponse$ 15 / måned$ 25 / månedSmå og store virksomhederBesøg online
Konstant kontakt$ 20 / måned$ 45 / månedSmå til store virksomheder og virksomheder med nichekrav såsom events managementBesøg online
MailChimp$ 9,99 / måned$ 29,99 / månedBlogs, iværksættere og små virksomhederBesøg online
AWeber$ 19 / måned$ 29 / månedBlogs, små virksomheder og iværksættereBesøg online
Sendinblue$ 81 / månedGebyr ikke pr. KontaktBlogs, iværksættere, små virksomhederBesøg online

Når der træffes beslutning om en ESP, er nøglen at gennemgå deres prisordninger grundigt. De fleste ESP’er i dag har niveauvise månedlige planer, hvor prisstigningen er direkte proportional med de funktioner og indeslutninger, du får. Hvis du ikke sender e-mails regelmæssigt, kan du vælge en ESP, der tilbyder forudbetalte planer eller “betal-pr-kampagne” -planer.

Nogle ESP’er tilbyder endda tilpasset pris afhængigt af dine unikke krav. Så hvis du finder ud af, at dine behov ikke passer ind i nogen forudindstillet plan, er du bedre stillet efter at se efter disse typer udbydere.

4. Tjek kundesupport

Kundeservice skal aldrig være en eftersyn. Der vil være tilfælde, hvor du har brug for lidt vejledning – Og i sådanne tilfælde er det kritisk, at du nemt er i stand til at nå ud til kyndige og hjælpsomme kundesupportrepræsentanter, som kan hjælpe dig i ethvert spørgsmål, du måtte have.

Her er et par måder at teste kvaliteten på en ESPs kundesupport.

 • Besøg ESP’s websted og kontroller, om udbyderen tilbyder 24/7 support på verdensplan.
 • Ring til kundesupportnummeret, eller send dem en e-mail, og se, hvor lang tid det tager for dig at få et svar.
 • Gennemse ESP’s websted og se, om de har guider eller andre ressourcer, der beskriver, hvordan funktioner i ESP fungerer. Masser af ESP’er upload tutorialvideoer, så kig også efter dem.
 • Kontroller, om ESP’s websted har et dedikeret FAQ-afsnit.

Oftere end ikke ligger forskellen mellem et gratis værktøj og en betalt ESP i kundesupport. Ja, du sparer penge ved at bruge en gratis ESP. Forbeholdet her er, at du ikke får støtte i tilfælde af, at noget går galt. På den anden side, hvis du betaler for at bruge en ESP, er en ting, der altid er inkluderet i din plan, kundesupport.

Pak ind

Forhåbentlig, efter at have læst denne guide, får du et meget klarere billede af, hvad du nøjagtigt har brug for af din ESP. Bare husk, at der ikke findes noget som ”den bedste ESP”. Hver ESP har sine fordele og ulemper. Du kan kun vælge den ESP, der er bedst for dig, dine mål og dit budget.

Ash Salleh er direktør for SEO hos Campaign Monitor, hvor han arbejder tæt med indhold, kopi og analyseteam for at forbedre webstedsdækkende optimering. Før sin tid på Campaign Monitor leverede han også SEO og digital marketingekspertise hos Zappos og Axiata Digital. Opret forbindelse med Campaign Monitor på Facebook og LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map