23 smarte måder at tjene penge på din blog

For mig er det smukke ved online forretning, at du kan 1) leve et sted hvor som helst med en internetforbindelse, og 2) der ikke er noget loft til din indkomst.


Stadig mange mennesker kæmper for at tjene penge online og tjene en levende løn af det.

Så Jerry sammensatte en fremragende guide til hvordan man tjener penge på blogging, herunder hvordan man starter en blog, vælger en niche og fører trafik til den.

For at supplere Jerrys guide vil denne artikel lære dig 23 måder at tjene penge på denne trafik. Ligesom det er vigtigt at diversificere dine investeringer, er det vigtigt at diversificere dine indtægter.

Dette er tilfældet, hvis indkomststrømme går sydpå, har du andre til at falde tilbage på.

Plus, som ikke kunne bruge lidt (eller MEGET) flere penge?

Lad os komme igang:

1. Skriv en e-bog

At sælge en e-bog er en klassisk blogteknologiseringsteknik.

E-bøger tilbyder masser af fordele:

 • For at oprette dem er alt hvad du har brug for den viden, du allerede har
 • Betalte ebøger bygger din autoritet som ekspert
 • Du kan sælge dem på flere platforme (som Amazon og Payhip)
 • De kan blive store kilder til passiv indkomst
 • De kan gøre effektive tilføjelser til din salgstragt som tilbud med lavere værdi

Mange eksperter begyndte at navngive sig selv med en e-bog. Remit Sethi, grundlægger af Jeg lærer dig at være rig og en af ​​de største eksperter inden for online-forretning, solgt hans første e-bog for $ 4,95.

Det blev titlen “Ramit’s 2007 Guide to Kicking Ass.”

Billede 1 Ebook 1

Denne e-bog førte til en New York Times Bedst sælger og 14 forskellige premium-produkter, der gjorde ham til en meget rig person – alt sammen helt online og primært solgt gennem hans blog.

Her er processen, jeg følger for at skrive e-bøger:

 1. Vælg et emne. Skriv om noget dit publikum ønsker at lære, men kan ikke undervises i et enkelt blogindlæg. Mange er villige til at betale for en one-stop-shop af disse oplysninger.
 2. Opret en disposition. Dette vil hjælpe med at organisere dine ideer, mens du skriver.
 3. Blokering af tid hver dag til at skrive. Vær ikke den person, der starter en e-bog og aldrig afslutter den. Blokér en time hver dag, to timer, 15 minutter – det betyder ikke noget, hvor længe. Bare skriv det.
 4. Overfør den til en flot e-bogskabelon. Her er et par stykker fra HubSpot.
 5. Design et omslag (jeg bruger Canva) eller betale nogen for at gøre det (Fiverr).
 6. Photoshop dit omslag på et 3D-e-bog-billede. Pat Flynn sammensatte en god video om, hvordan man gør dette.

Du er færdig! Fremme det nu til dit hjerte indhold.

2. Opret et kursus

Det næste logiske trin for de fleste bloggere er at oprette et kursus.

Mens du sandsynligvis tilbyder et ton gratis værdi på din blog, kan et kursus føre din indtægt til et helt nyt niveau.

Tror du ikke, at folk vil betale for denne viden? Tænk igen.

Her er 5 grunde til, at folk vil købe dit kursus:

 1. De vil have de resultater, din blog lærer, men hurtigere.
 2. De vil have bonusoplysninger, som du ikke tilbyder på bloggen.
 3. De ønsker at blive holdt i hånden gennem processen.
 4. De ønsker mere adgang til dig, enten via e-mail, telefonsamtaler eller eksklusive webinarer.
 5. De har tillid til dig nok (gennem den gratis værdi, du giver på din blog) til at købe dit kursus og ved, at de sandsynligvis får deres penge værd.

Her er en hurtig retningslinje om oprettelse af kurser:

Sørg for, at de oplysninger, du er emballage sammen skiller sig ud over dit blogindhold. Dette er den ultimative grund til, at de vil købe et kursus fra dig. De får endnu større værdi, end de kan få gennem din blog.

Kortlæg logiske trin for dem for at nå deres mål. Disse er normalt opdelt i “moduler.” Hvert modul indeholder en kort introduktion, centrale oplysninger og en eller anden måde at hjælpe dine studerende med at tage handling.

For at få dem til at gribe ind skal du oprette downloadbare handlingsark, der beskriver nøjagtigt, hvad de skal gøre for at gennemføre dette modul.

Indarbejd video. De fleste onlinekurser involverer instruktøren, der taler foran et kamera. Hvis du ikke har det godt med at gøre dette, skal du optage din stemme og bruge lysbilleder til at få vist oplysningerne.

Dine studerende får informationen på to måder: mundtligt og visuelt. Dette vil hjælpe dem med at bevare informationen, få bedre resultater fra dit kursus og henvise flere mennesker til det.

Prøv disse tjenester for at være vært for dit kursus:

3. Markedsfør tilknyttede produkter i dine indlæg

Hvis du allerede diskuterer og anbefaler produkter og tjenester til dit publikum, hvorfor ikke tjene nogle penge på de mennesker, du henviser?

Det koster ikke dine læsere noget, og du tjener en provision, når en af ​​dem køber produktet.

Affiliate marketing kan være en stor indtægtskilde til lidt ekstra arbejde. Tjek disse ideer til at inkorporere tilknyttet salg i din indtægt:

Idé nr. 1: Find muligheder i dit nuværende indhold

Gå først igennem de artikler, du allerede har offentliggjort, og kig efter produkter eller tjenester, du har nævnt. Når du først har fundet dem, skal du blot gå til hvert websted og kigge efter en “tilknyttet side”.

Følg derefter instruktionerne for at blive tilknyttet. Når du er blevet en, får du normalt et unikt sporings-id, der skal placeres i slutningen af ​​hver URL.

Når en besøgende klikker på den URL med dit ID og køber produktet, tjener du penge.

Idé nr. 2: Find muligheder i de produkter / tjenester, du bruger

Lav en liste over alle produkter og tjenester, du bruger. Jeg bruger en masse online software, der vedrører min virksomhed. Disse kan være store muligheder for tilknyttede indtægter.

Gå til hvert produkts websted og se, om de har en tilknyttet side. Hvis de gør det, kan du tilmelde dig programmet.

Da du endnu ikke har indhold til disse, skal du oprette noget. Her er hvad jeg foreslår:

 1. Skriv ned, hvordan du bruger produktet eller tjenesten. Hjælper det med at strømline dit arbejde? Hjælper det dig med SEO? Hjælper det dig med at nå ud til indflydelsesrige bloggere?
 2. Opret en blogindlægsvejledning, der lærer dit publikum, hvordan man kan opnå de samme resultater ved hjælp af det produkt eller den pågældende tjeneste.
 3. Link til produktet eller tjenesten, og tilføj dit unikke sporings-ID.
 4. Markedsfør dette indlæg til dit publikum, på sociale medier og alle online hubs fyldt med mennesker, der måske vil have de samme resultater.

Du lærer folk nyttige gratis oplysninger og får penge til gengæld.

Idé nr. 3: Find muligheder i det produkt / de tjenester, du vil bruge

Vil du bruge et bestemt produkt, men har ikke råd til det? Hvad nu hvis du kunne tjene dine penge tilbage på relativt kort tid?

Hvis produktet har et tilknyttet program, er dette en reel mulighed.

Lav først en liste over de produkter / tjenester, du vil bruge. Gå derefter til deres websteder og se, om de har et tilknyttet program.

Hvis de gør det, skal du købe produktet og tilmelde dig. Brug derefter det, opret en case study / tutorial og promover stillingen for dit publikum, som du gjorde før.

Disse stillinger kan forblive aktive i lang tid, hvilket giver dig en passiv indkomst i hver artikels levetid.

4. Markedsfør tilknyttede produkter i en e-mail-autosvarer

E-mail er et kraftfuldt marketingværktøj. Det er en af ​​de få kanaler der folk tjekker hver dag og er villig til at blive solgt til i.

En e-mail autosvar er en automatiseret række af e-mails, der sendes til folk, når de abonnerer på din e-mail-liste.

Her er mine foretrukne tjenester:

 1. AWeber
 2. MailChimp
 3. ConstantContact

Begge giver dig mulighed for at oprette en autosvar.

Ligesom at promovere tilknyttede produkter på din blog, kan reklame for disse produkter i en e-mail autosvar generere passiv indkomst for dig.

Du kan enten promovere dem direkte i e-mails eller oprette tutorials til blogindlæg og promovere dem. Uanset hvad er der mulighed for at indbetale.

Her er hvad jeg foreslår med din autoresponder:

 • Start dine første par e-mails med nyttigt indhold, der ikke sælger noget. Dette vil hjælpe dig med at etablere tillid hos nye abonnenter.
 • Sprøjt i forhold til at opbygge e-mails, som at spørge dine abonnenter, om du kan hjælpe dem med noget. Dette vil også opbygge tillid og reducere afmeldinger.
 • Når du markedsfører produktet, skal du fokusere på de resultater, de kan få, og ikke på selve produktet. Hvis du har fået resultater ved at bruge dem, skal du sørge for at forklare dem detaljeret. Dette gør salget for dig.

5. Sælg e-mail-kampagner

Hvis du har en betydelig e-mail-liste, er det trafik, du kan benytte dig af, når du vil. Det er også helt under din kontrol.

Du kan tilbyde at promovere andres indhold på din e-mail-liste i bytte mod et gebyr. Dette kræver lidt ekstra indsats fra din side, og du kan filtrere det indhold, du promoverer, for at sikre dig, at det er i top.

Her er en lignende forfremmelse Matthew Woodward tilbud:

Matthew Woodward

Fortæl dine abonnenter, at du muligvis reklamerer for andres indlæg til dem. Hold en politik for gennemsigtighed.

Hvis du beslutter at gå videre med denne, skal du oprette en side på din blog, der forklarer tjenesten, hvor meget den koster, og den trafik, de kan forvente.

Folk, der besøger din blog, ved, at dette er en mulighed, når de har brug for hurtig trafik.

6. Start en online coachingtjeneste

Coaching af enhver art kan være ekstremt lukrativ.

Jon Morrow, en af ​​de bedste bloggere derude, siger, at selv en nybegynder-blogger kan opkræve $ 90 / time for en telefoncoaching-service. Og han har hjulpet tusinder af bloggere!

Telefoncoaching tilbyder en masse fordele:

 • Du får oprette et intimt bånd med dine studerende. Dette kan vare livet ud og tiltrække konsekvent ny forretning for dig.
 • Det hjælper dig med at opbygge et ry som en autoritet.
 • Du begynder at forstå dit publikums dybeste, mest dybe behov og frustrationer. Denne information markedsfører guld for andre produkter, du opretter og sælger.
 • Du kan stoppe med at tilbyde eller fortsætte med at tilbyde tjenesten, når du vil.
 • Når du bliver bedre og bedre kendt, kan du øge dine priser, mens du tilbyder den samme nøjagtige service.

For at tilbyde telefoncoaching skal du blot sige, at du hopper på telefonen med dem i en time og hjælper dem med de problemer, de har.

Hvis du er interesseret, skal du sende dine potentielle studerende et spørgeskema. Dette spørgeskema bør drille deres største smertepunkter ud. Når de har returneret det til dig, skal du indstille et tidspunkt for at tale.

I tiden mellem derefter og telefonopkaldet skal du undersøge deres smertepunkter og finde ud af nøjagtigt, hvordan du kan hjælpe dine nye studerende med at løse dem. Det værste du kan gøre er at spilde deres tid og penge på opkaldet.

Når du hopper på opkaldet, skal du blot gå gennem alt, hvad de skal gøre for at overvinde deres problemer. Giv dem derefter handlingsskridt, de skal tage. Du kan endda sende dem et separat dokument bagefter.

Til sidst, spørg om de gerne vil oprette et nyt opkald for at indhente, hvordan de har det, og flytte dem til næste trin, hvis de ønsker det.

Fakturer dem derefter.

7. Tilby en udført-for-dig-konsulenttjeneste

En gjort-for-dig-tjeneste ligner en coachingtjeneste. Du hjælper personligt dine klienter med at løse et problem (eller flere problemer).

Bortset fra, i stedet for at de udfører de handlinger, du ordinerer, tager du disse handlinger for dem.

Dette fungerer ikke i nogle brancher, f.eks. Personlig træning. Men det kan bestemt arbejde inden for online marketing, webdesign og enhver anden niche, hvor det ikke betyder noget, der gør arbejdet.

Da du udfører arbejdet, kan du opkræve meget mere for en udført tjeneste for dig end telefoncoaching. Du vil også sandsynligvis arbejde med dem i en længere periode, så månedlige beholdere (betalinger) er almindelige.

Udførte tjenester kan variere fra $ 100 / måned til over $ 10.000 / måned. Det afhænger af, hvor værdifuld din service er, og hvor meget autoritet du har i rummet. Og også hvor stort din klients budget er.

Naturligvis kan dette øge dine indtægter hurtigt og holde det bæredygtigt.

8. Installer et medlemsområde

Medlemskabsområder kan være gode kilder til passiv indkomst.

Alt hvad du skal gøre er at låse premiumindhold bag en medlemsbarriere, og du er klar. Derefter bestemmer du, om folk skal betale et engangsgebyr eller et månedligt tilbagevendende gebyr.

Her er et par tjenester, du kan bruge:

En af underfaldene i medlemsområder er, at de normalt skal vedligeholdes og opdateres for at holde folk engagerede (og betaler).

Hvis du ikke har tid til at gøre dette selv, kan du bruge nogle af dine indtægter til at ansætte nogen til at gøre det for dig.

9. Start et privat forum

Et privat forum ligner et medlemsområde.

Det er bare et betalt samfund, der kun er tilgængeligt for eksklusive medlemmer.

For eksempel, StackThatMoney er et populært premium affiliate marketing forum. De opkræver $ 99 / måned.

STM

Normalt er et forum mindre værdifuldt end et medlemsområde, fordi det hovedsageligt er baseret på brugergenereret indhold. Og de fleste medlemsområder indeholder fora også.

Du skal normalt opkræve mindre for at køre et betalt forum, men du udfører også mindre vedligeholdelse end et medlemsområde.

10. Værtsundersøgelser fra andre virksomheder / websteder

Hvis du har et websted, betaler nogle virksomheder dig for at være vært for undersøgelser på dit websted.

De får værdifulde markedsføringsoplysninger, og du får nogle ekstra kontanter.

Gør bare en Google-søgning efter virksomheder i din niche, og se, om de tilbyder et betalt undersøgelsesprogram.

11. Installer en eCommerce Store

e-handel butikker er nøjagtigt som Amazon. De samler en enorm mængde produkter, som folk kan købe online.

Hvis du har en blog, specifikt en WordPress-en, kan du installere en eCommerce-butik direkte på dit eksisterende websted.

Disse butikker kan enten sælge dine egne produkter, hvor du får den fulde indtægt, eller de kan bestå af tilknyttede produkter (eller begge dele).

Følgende plugins kan hjælpe dig med at installere en eCommerce-butik på dit WordPress-websted:

12. Opret og sælg dit eget fysiske produkt

De fleste bloggere overvejer ikke at oprette og sælge deres eget fysiske produkt, men det er en mulighed.

Nogensinde ønsket at blive en opfinder? Her er din chance.

Kraften ligger i det publikum, du besidder. Hvis du har et publikum, der lytter til dig, kan du sælge næsten alt, fordi de stoler på din dømmekraft og ekspertise.

Lad os sige, at du er en madblogger, og at du opfandt et nyt køkkenemne, der gør skiver æbler til en totrinsproces. Du kan få det designet, produceret og patenteret. Derefter kan du bruge dit nuværende publikum til at springe startsalg, bevise, at der er efterspørgsel efter produktet og hente det i butikkerne.

Det er ikke en konventionel rute, men det kan være den rigtige for dig.

13. Tiltræk tilknyttede virksomheder til dine produkter / tjenester

Har du en e-bog? Et kursus? En coaching service?

Du kan godt tiltrække ny virksomhed passivt ved at oprette dit eget tilknyttede program og tiltrække andre mennesker til at markedsføre dit produkt.

Når du først har fået dit eget produkt, er dette en effektiv måde at øge salget og opretholde dem på. Her er en måde at gøre det på:

Upload først dit produkt til Clickbank eller Udemy (hvis det er et kursus). Gør derefter en Google-søgning efter disse søgestrengene:

 • “Din niche” + “blog”
 • “Din niche” + “side”

Find så mange websteder, som du kan, og nå ud til hver enkelt, der spørger, om de gerne vil udskifte dit produkt.

Gå derefter til Alltop.com, søg efter din niche, og find igen så mange sider som du kan.

Alltop

Så nå ud til dem, som du gjorde før.

Du kan endda oprette et marketing-kit, der skal gives til hver enkelt. Dette sæt lærer dem de bedste måder at markedsføre dit produkt og tjene penge. Det bliver en win-win for jer begge.

14. Start en personlig coachingtjeneste

Ligesom online coaching kan personlig coaching give dig en solid timepris.

Denne type coaching kan også være mere effektiv for dine studerende, da du arbejder sammen i et mere intimt miljø. Hvis dine studerende får resultater fra din coaching, spreder de dine tjenester og hjælper med at udvide din forretning for dig.

Bare tilbyde tjenesten på dit websted, markedsføre den til dit publikum og promovere den i dit lokale område. Din blog vil fungere som bevis på din ekspertise.

15. Opsæt en salgstragt og drev betalt trafik

Når du har et produkt eller en service på plads, er alt hvad du skal gøre for at øge indtægterne, sørge for, at din trafik konverterer og øger den trafik.

En af de bedste måder at konvertere trafik er gennem en salgstragt. En salgstragt leder potentielle købere gennem købsprocessen og slutter med det endelige salg.

Hver fase er et logisk trin mod dit betalte produkt eller din tjeneste.

En af de bedste salgstragt, jeg kender til, er fra Ryan Deiss kl Digital marketing.

Her er de 4 vigtigste trin:

 1. Tilbyde en blymagnet
 2. Tilby et tripwire
 3. Tilby dit kerneprodukt
 4. Tilbyde en profitmaksimator

Salgstragt for de fleste bloggere er en e-mail autosvar.

Blymagnet

En blymagnet lokker besøgende til at tilmelde dig din salgstragt.

Det er en gratis ressource, som du giver væk i bytte for en kundes e-mail-adresse og tilladelse til at kontakte dem.

Nogle af de bedste blymagneter er:

 • Gratis e-bøger
 • webinars
 • Tjeklister
 • mindmaps
 • Gratis minikurser

Du leverer derefter den gratis ressource automatisk, når nogen vælger din liste, normalt i velkomst e-mail.

Tripwire

Efter blymagneten tilbyder du en tripwire.

En tripwire er et billigt tilbud, der næsten er en no-brainer. Dette produkt kan være ekstremt billigt ($ 1- $ 3). Målet er at vende dine abonnenter fra udsigter til købere.

Dette ændrer det grundlæggende forhold mellem jer to og får dine læsere vant til at se dig som detailhandler.

Kerneprodukt

Efter tripwire, sælger du dit kerneprodukt. Dette er det produkt, som de fleste har – normalt en e-bog, et kursus, en coachingtjeneste, en gjort-for-dig-service osv..

Overskudsmaksimizer

Til sidst tilbyder du profitmaksimerer. Dette er en opsalg af dit kerneprodukt.

Hvis dit kerneprodukt er en e-bog, kan din profitmaksimer være en telefoncoachingtjeneste. For en telefoncoachingtjeneste kan det være en gjort-for-dig-service – og så videre.

Pointen med salgstragten er at starte med et meget billigt, men værdifuldt tilbud, og føre til varer med højere pris / højere værdi, der naturligvis følger hinanden.

Hvis du bruger en e-mail autoresponder, foreslår jeg også, at du sender dem nyttigt gratis indhold fra din blog for at hjælpe med at opbygge et forhold til dine kundeemner og opbygge din autoritet.

Endelig har du brug for trafik for at komme ind i din salgstragt. Hvis du allerede har en masse trafik, der kommer til dit websted, skal du være god til at gå.

Hvis du ikke gør det, er en af ​​de bedste måder at teste din tragt at sende betalt trafik. Min yndlingsskilde er Facebook-annoncer, fordi de er lette at komme i gang med.

16. Sælg reklameplads

At sælge annonceplads er en klassisk måde at tjene penge på næsten enhver type websted.

Har du været på store nyhedswebsteder for nylig, som New York Times eller Business Week? De er pakket med annoncer, og de får masser af indtægter fra dem.

Nogle mennesker synes, at annoncer, især på blogs, er uklare. De ser dem en spam.

Uanset om dette er den generelle følelse, er de værd at prøve at se, om:

 1. Omsætningen fra dine andre produkter / tjenester falder
 2. Dine konverteringsfrekvenser falder

Hvis din indtægt ikke falder, og dine konverteringsfrekvenser forbliver de samme, har du lige øget indtægterne uden at ofre dine andre vigtige målinger. Booyah!

Og som regel får du vælge de annoncer, der vises på dit websted. Du kan vælge dem, der faktisk giver værdi for dit publikum.

Du kan sælge annonceplads på mange måder, men to af de nemmeste er Google Adsense og Simple Ads Manager-plugin til WordPress.

17. Tilby en freelanceskrivningstjeneste

Dette er en tjeneste bloggere i næsten enhver niche kan tilbyde.

Dit blogindhold viser folk 4 ting:

 1. Du forstår onlineudgivelse
 2. Du kan skrive godt
 3. Du er vant til at følge en skriveproces
 4. Du har viden inden for dit felt

Dette er kvaliteter, som enhver freelance skribent har brug for. Dit blogindhold fortæller potentielle kunder automatisk, at du har disse træk.

Virksomheder higer efter indhold. Det er næsten en nødvendighed i onlineverdenen, men virksomheder klager altid over, at de ikke kan finde gode forfattere, der vil holde sig rundt.

Der er et behov, og du kan udfylde det.

Opret blot en “Ansæt mig” -side på dit websted, forklar, at du kan skrive artikler, der ligner det, der findes på din blog, navngive din pris og fortæl folk, hvordan de kontakter dig.

18. Vær vært for et betalt webinar

Webinarer er gode måder at formidle en stor mængde information på på en time eller mindre.

De fleste af dem gives væk gratis, men hvis du har nogle oplysninger af premium kvalitet at dele, kan du opkræve folk til at lytte til dig (meget som et betalt live seminar).

Prøv disse tjenester for at være vært for dit webinar:

19. Vær vært for et jobbestyrelse

Jobbestyrelser matcher jobsøgende med arbejdsgivere. De kan tilbyde heltidsjobs, deltid eller kontraktforhold.

For eksempel ProBlogger’s job tavle matcher bloggere med virksomheder, der ønsker at ansætte nogen til at oprette indhold til dem.

Hvis du har autoritet i dit rum, og du kan matche jobsøgende med arbejdsgivere, kan du være vært for et jobbestyrelse og tjene penge, hver gang en arbejdsgiver ønsker at placere en jobåbning.

Du kan også debitere jobsøgende for adgang til bestyrelsen.

Problogger job bordProblogger job bord

20. Sælg et stykke software

Dette kræver betydelig forhåndskapital og / eller teknisk know-how, men mange af de bedste bloggere derude overgik til at sælge deres egen software.

Denne software parrer naturligt med deres blogindhold. Det hjælper deres læsere med at opnå det, de underviser hurtigere og mere effektivt.

Copyblogger har gjort dette med flere produkter:

Copyblogger

21. Accepter donationer

Folk sætter pris på mængden af ​​tid og kræfter, bloggere lægger i hver artikel.

Det er ikke let at være blogger, og læsere kan se det.

Mange af dem vil være villige til at donere til dig, selvom det er en lille mængde, for at hjælpe dig med at køre webstedet og fortsætte med at producere indhold.

Du kan oprette en simpel Paypal “Doner” -knap og føje den til din blog ved at følge denne vejledning af Vishnu.

22. Tilby tale tale

Når din rækkevidde og autoritet vokser, bliver du sandsynligvis bedt om at tale under arrangementer.

Disse begivenheder kan være i dit lokale område eller endda overalt i verden. Folk betaler dig for at være der og henvende sig til deres målgruppe.

For at sikre, at folk ved, at du er åben for at tale engagementer, skal du oprette en side på din blog, der indeholder detaljerede oplysninger om, hvordan man kontakter dig for et talende engagement, og hvilke samtaler du holder.

23. Facebook-målretning

Endelig er alle disse blogindtægttips intet uden trafik og konverteringer.

Ofte vil din højeste konverteringstrafik være de mennesker, der allerede har besøgt dit websted og er bekendt med dig. Hvis du kan markedsføre direkte til dem, bringe dem tilbage til dit websted og konvertere dem, kan du øge din indtægt betydeligt.

En af de bedste måder at gøre dette på er via Facebook Retargeting Ads. Disse annoncer sendes til en pulje af mennesker, der har besøgt dit websted i de sidste 30-180 dage.

Disse mennesker kender dig og er grundlæggende til at købe fra dig.

Sådan konfigureres en Facebook Retargeting-annonce:

Gå først til din Facebook Ads Manager, som normalt er kl www.facebook.com/ads/manager/. Klik derefter på Værktøjer -> Pixels:

Facebook-annoncer 1 1

Du opretter en brugerdefineret målgruppe. Det er den gruppe mennesker, du kan målrette mod i dine Facebook-annoncer.

Klik på knappen, der siger “Opret en brugerdefineret målgruppe.” Dette vindue vises:

Facebook-annoncer 3

For webstedstrafik skal du indstille den til alle, der besøger dit websted.

Facebook-annoncer 4Skift rækkevidde til 180 dage. Dette vil sikre dig, at dit brugerdefinerede publikum er så stort som muligt. Marker derefter “Inkluder tidligere webstedstrafik.”

Til sidst skal du navngive det, hvad du vil, medtage en beskrivelse, hvis du vil, og klik på “Opret målgruppe.”

Klik derefter på Handlinger -> Se pixelkode:

Dette henter den kode (pixel), som du bliver nødt til at indlejre på dit websted. Denne kode sporer alle besøgende, der kommer til dit websted og videresender derefter disse data tilbage til Facebook.

Facebook-annoncer 5

Hvis du har et WordPress-sted, er det enkelt at indlejre det. Først skal du installere Sporing af kodehåndterings plugin.

Når det er installeret, skal du gå ind i plugin og klikke på “Tilføj ny sporingskode.” Indsæt derefter din kode sådan:

Facebook-annoncer 6

Og vælg disse muligheder:

Facebook-annoncer 7

Klik derefter på “Gem”.

Det kan tage et par dage, før din brugerdefinerede målgruppe udfyldes, men når det sker, kan du oprette annoncer, der er målrettet direkte til disse mennesker.

Når du opretter dine annoncer, skal du blot ændre “Målgruppe” til den brugerdefinerede målgruppe, du oprettede tidligere:

Facebook-annoncer 8

Du kan nu markedsføre dit indhold, produkter, tjenester – alt hvad du vil – til folk, der er mere tilbøjelige til at købe end tilfældige besøgende.

Det er også noget af den billigste trafik, du kan købe.

Væk din indtægt

Dette er nogle af de mest kraftfulde blogteknologiseringsteknikker derude. Jeg håber, de vil hjælpe dig med at begynde at tjene penge online, øge din indtægt og leve en fantastisk placering-uafhængig livsstil.

Husk, glem ikke at diversificere din indtægt. Når du har fået en strøm ind, skal du begynde at arbejde på den næste. Når den er konfigureret, skal du arbejde på den næste.

Dette vil hjælpe din indkomst med at vokse eksponentielt og afdække dine indsatser i tilfælde af, at en mislykkes.

Og hvis du nød indlægget, så glem ikke at dele det med dine følgere ��

Artikel skrevet af Michael Karp; oprindeligt dukket op på WHSR-blog; det administreres og opdateres nu af BuildThis.io-stabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map