21 Produktivitetstips til rejsebloggere: Sådan gør du mere, mens du rejser verden rundt

Mange bloggere drømmer om tjene anstændige penge ved at blogge mens de samtidig rejser rundt i verden.


Der nægter det ikke: Det er en sjov ting at gøre.

Uanset om du vandrer gennem Torres del Paine i Patagonia eller slapper af på en strand på Bali, får du se verden, smage ny mad og møde nye mennesker, mens du blogger i din stilstand.

Jeg var så heldig at have haft den slags oplevelse. Jeg rejste temmelig omfattende gennem hele Asien; og blogged min vej gennem det hele. Jeg må sige, at fleksibiliteten til at spille i løbet af arbejdstid og arbejde effektivt i spilletiden muligvis er den største frynsegode ved at arbejde som en fuldtids blogger.

(Når det er sagt, rejser jeg dog ikke meget i disse dage. Og når jeg gør det, har jeg børn med mig – en 5-årig og en 18-måneders gammel.)

Mens jeg ikke længere galiverer rundt omkring i verden, tænkte jeg, at jeg måske ville dele mine bedste produktivitetstip med dig i dette indlæg. Undrer du dig over, hvordan du kan sikre dig, at du arbejder effektivt, mens du er på farten? Disse tip er måske bare nøglen til at finde ud af det.

Bevæbnet med disse 21 produktivitetstip, er jeg overbevist om, at du slet ikke har problemer med at få den perfekte balance mellem arbejde og spil, hvilket maksimerer din produktivitet, mens du stadig nyder alle de oplevelser, rejser har at byde på.

Indstil det rigtige tankesæt

Ukendt buddhistisk tempel i Phuket, 2013.I et buddhistisk tempel i Phuket, Thailand; 2013.

1. Behandl din blog som en rigtig forretning

Tag din blog alvorligt. Kør og voks din blog som en forretning.

Behandl dine medarbejdere, inklusive dine medbloggere, redaktører, grafiske designere osv., Ligesom du ville behandle enhver anden forretningspartner og have et formål i alt hvad du gør.

Husk, at du har brug for rigtige partnere, der kan støtte dig i vanskelige tider.

Forestil dig, at du savner din forbindelsesflyvning til Lima og ender med at blive fanget i Bogota-lufthavnen natten over. Hvordan skal du overholde den frist kl. 9, hvis du ikke har Wi-Fi, og du skal gå ombord på en flyvning kl. 20? Når du uventet finder dig selv i et bindemiddel, har du brug for pålidelige partnere, der kan afhente din slappe. Dette betyder at lægge tid og kræfter på at dyrke professionelle forhold til dine medarbejdere.

Jeg bruger penge på at annoncere på Facebook. Jeg bruger penge på at annoncere på Twitter. Faktisk vil jeg gøre begge dele for denne artikel, du læser lige nu. Jeg betaler også for annoncer på andre blogs. Behandl din blog som en virksomhed, hvis du vil tjene til livets ophold med den. – Matthew, Ekspert Vagabond

Læs også: 6 ting, du skal gøre for at gøre din blog til forretning

2. Adskil din arbejds- og spilletid tydeligt

Når du er på farten, er grænserne mellem arbejde og leg ofte uskarpe.

Hvorfor ikke tage din bærbare computer til stranden og arbejde på dit seneste indlæg mellem surf-sessioner? Ikke kun er dette simpelthen upraktisk, men det vil også dræbe din produktivitet.

Når du rejser, skal du sætte faste grænser mellem arbejdstid og spilletid.

Leg er leg. Arbejde er arbejde.

Adskil de to tydeligt, da vores hjerne ikke er designet til multitasking. Tro ikke mig? Tjek ud denne video af Dr. Sanjay Gupta. Virkeligheden er, at for 99% af os, jo mere vi multitask, desto mindre produktive er vi.

Grave dybere: Træne din hjerne til at holde fokus på blogging opgaver

Forbliv fokuseret

Sandboarding på Moreton Island, Brisbane (lang vej at klatre op efter rutsjebanen!), 2013.Sandboarding på Moreton Island, Brisbane Australien; 2007.

Nøglen til at forblive produktiv er at holde fokus. Det betyder minimering af distraktioner og støj. Sikker på, du har muligvis ikke et kontor, men det betyder ikke, at du ikke kan finde et befordrende arbejdsområde. Prøv at arbejde på en rolig café eller slå dig ned på dit hotelværelse, hvis det har et skrivebord.

3. Luk nye e-mail-meddelelser.

Dette er den absolutte første ting, jeg gør, hver gang jeg opretter Outlook i en ny bærbar computer. For at være produktiv er du nødt til at holde fokus og fjerne så mange distraktioner, som du muligvis kan.

Der er ikke noget værre end at modtage en ny e-mail-meddelelse hvert 5. minut, mens du prøver at afslutte at skrive et indlæg om Balis fem mest spektakulære strande uden for den slagne vej.

Husk, at når du blogger på farten, har du ikke et kontor, der er let tilgængeligt, hvor du kan søge trøst fra distraktioner, så du er nødt til at gøre en masse “distraktionssikring” på egen hånd, hvis du vil have arbejde Færdig.

4. Kontroller kun din e-mail et par gange om ugen.

Det er din e-mail-indbakke, og du er fri til at indstille dine egne regler.

Du behøver ikke at kontrollere din e-mail hver dag.

Når jeg arbejder på et vigtigt projekt, vælger jeg ikke at kontrollere mine e-mails i løbet af arbejdstiden, da jeg synes, at dette dramatisk øger min produktivitet. Selv hvis du besvarer, hvad der kan synes som en enkel e-mail, kan du dræbe en halv times tid af din tid og forstyrre din arbejdsrytme. Husk, at det meste af tiden e-mails kan vente. Du er bedre til at få det vigtige udført først.

5. Stop med at tjekke sociale medier hvert 15. minut.

Spild ikke dyrebare timer på din dag med at rulle gennem dine Instagram- og Facebook-feeds. Sociale medier er et fremragende værktøj til at hjælpe dig med at holde kontakten med dine kære derhjemme, mens du rejser, men nøglen er at bruge det i moderation.

Når du tjekker sociale medier hvert 15. minut, bliver det en stor tidssug, og det vil hæmme din produktivitet. Hvis du ikke selv kan nedbringe den tid, du bruger på sociale medier, er der masser af apps, der kan hjælpe.

Prøve Tiden er gået eller Selvkontrol at blokere sociale mediesider for tidspunkter, så det ikke bliver en distraktion.

Forbedre effektiviteten

I Brienz, Schweiz; 2012.I Brienz, Schweiz; 2012.

6. Få vigtige ting udført først.

Inden du begynder din arbejdsdag, skal du lave en liste over ting, du har brug for for at få gjort.

Stjern derefter de opgaver, der er mest kritiske, og få dem udført først. Du er mere produktiv i begyndelsen af ​​arbejdsdagen, så du får gjort mere, hvis du takler de største, vigtigste projekter, mens din koncentration og motivation er på toppen.

Du kan ikke oprette med det konstante hoveddrama. Det er umuligt at dirigere magtfuld energi til to forskellige steder på samme tid.

Du skal arbejde på at rydde dit sind. Opret nogle strategier, træk hovedlejere, meditere dagligt og øve opmærksomhed. Du åbner et enormt tidsrum for klarhed og produktivitet. – Caz, Y Rejseblog

Læs også: Sådan starter du en rejseblog og tjener penge

7. Brug Pomodoro-teknik.

Pomodoro-teknikken er en fremragende måde at holde dine produktivitetsniveauer høje gennem hele din arbejdstid.

Hvad er hemmeligheden bag denne teknik? Bliv laserfokuseret i 25 minutter, og hvil i 5 minutter. Gentag fire gange, og tag derefter en længere pause på 15 minutter og start processen igen.

Tanken er, at hyppige, ensartede pauser hjælper dig med at holde dit sind fokuseret, forbedre den samlede koncentration og på sin side produktivitet. Du kan finde mere information om denne fantastiske teknik her.

Pomodoro-teknikkenPomodoro-teknikken kort fortalt.

8. Planlæg forude.

Vent ikke, til du dukker op på busstationen i Santiago for at beslutte, om du skal nordpå til San Pedro de Atacama eller sydpå til Puerto Montt.

Har en rejseplan på forhånd, og prøv at holde sig til den. Bare at vinge det på vejen koster dig med hensyn til tid, energi og monetære ressourcer. Du vil være meget mere produktiv, hvis du har en plan med fastlagt arbejdstid og frister.

Se KeriLynns artikel om hvordan du reducerer din markedsføringstid til det halve med de rigtige værktøjer og planlægning.

9. Tag altid noter.

Om et par uger husker du måske ikke navnet på den store restaurant, du spiste på på Corfu, mens du rejste gennem Grækenland.

Den nemmeste løsning er altid at have en notebook og en pen med dig, så du kan notere relevante detaljer om oplevelser.

I disse dage har jeg en bærbar computer (papirtypen, ikke en bærbar computer) og Evernote på min iPhone, når jeg rejser. Hvis du har tip og tricks til, hvordan du kan tage gode rejsebeskeder, skal du huske at tjekke ud dette fantastiske indlæg af Kevin Muldoon.

10. Opbevar en liste med overskrifthacks.

Overskrifter er uden tvivl det vigtigste aspekt af hvert enkelt blogindlæg.

Forskning viser, at 8 ud af 10 personer læser din overskrift. Men kun 2 ud af 10 personer vil faktisk tage sig tid til at læse hele dit indlæg.

Gode ​​overskrifter vil henlede opmærksomheden og hjælpe med at opbygge et stabilt efterfølgende af læserne.

Pro tip: Har altid en liste over overskrifter til hacks til rådighed i perioder, hvor du har brug for at udvikle den perfekte overskrift i en tidskræmning.

11. Spor nyheder og nye blogindlæg effektivt

Brug værktøjer som Feedly og Flipboard til at få nyt indhold og nyheder et sted. Undgå at tilmelde dig nyhedsbreve til blogs, da det kun vil proppe din indbakke.

12. Outsource

Det er ikke nødvendigt at gøre alt selv.

Personligt outsourcerer jeg noget af mit skrive- og designarbejde. Ideerne er altid mine, men jeg vælger normalt at have en der skriver meget bedre end jeg kan for faktisk at lægge ordene ned.

Det hjælper også meget at have en, du kan stole på for at tjekke dit arbejde! Jeg er heldig at have min redaktør, Lori Soard, der har støttet min blogging i årevis.

13. Planlæg dine sociale medieindlæg.

Manuel manuel udstationering på sociale medier er en tidssug. Brug automatisk planlægning til at frigøre den tid.

Jeg bruger Tweet Deck og Buffer dag.

Andre værktøjer, som de fleste bloggere anbefaler, er HootSuite og SocialOomph.

Grav dybere: Tips til markedsføring på sociale medier til begyndere. 

14. Arbejd overalt når som helst med din mobiltelefon

Behandl din smarte telefon som din arbejdsstation.

Når det gælder at bevare din produktivitet på vejen, er din smartphone en af ​​dine største allierede.

Indstil din smartphone, så du maksimerer dens potentiale som et arbejdsredskab. Sørg for, at du installerer alle nødvendige apps, så du kan arbejde effektivt via din telefon, og sørg for, at du konfigurerer den, så du kan arbejde når som helst og hvor som helst med en Wi-Fi-forbindelse, når det er nødvendigt.

Prøv disse apps:

Tjek: Listen over must-have værktøjer til din online forretning.

15. Har store visioner, men sæt mål på kort sigt

Sæt store mål i livet, men fokuser altid på små, kvantitative trin på din opgaveliste.

Livet er et maraton, ikke en sprint. Det er godt at have store mål i livet, men du er nødt til at fokusere på at lægge den ene fod foran den anden og gå en kilometer ad gangen, hvis du vil komme hvor som helst.

Så selvom et stort livsmål kan være at tjene $ 10.000 pr. Måned, er det de små trin på din to-do-liste (skriv tre nye indlæg før X-dato, nå ud til fem bloggere til gæstepost før Y-date osv.), At vil faktisk give dig mulighed for at nå det store mål.

Gør handling: Let at starte online forretningsidéer for begyndere.

Nyd og lev livet fuldt ud

I Santorini, Grækenland; 2010.I Santorini, Grækenland; 2010.

16. Fejre både små og store resultater.

Når du opfylder et mål, skal du tage dig tid til at fejre, selvom præstationen ikke nødvendigvis er en stor. Det behøver ikke at være noget detaljeret. Det kan være noget så simpelt som at tilbringe dagen på at udforske en ny strand eller gå ud om natten for nogle øl med venner.

17. Bliv motiveret.

Uanset om du blev plukket med lommen, mens du sov på natbussen fra Mendoza til Buenos Aires, eller du har gået glip af din flyrejse til Hong Kong og er i krybbe for at finde en anden, når du er på vej, vil ting gå galt.

Der vil være et tidspunkt, hvor du har brug for at lade nogle rejseplaner gå og bare slappe af hele dagen på dit hostel eller hotelværelse. Nøglen er at ikke lade dette holde dig tilbage.

Vær altid forberedt på at møde nye udfordringer, og lad ikke tilbageslag holde dig nede!

Læs også: 7 vaner hos meget effektive bloggere

18. Træning eller meditation regelmæssigt.

Et konsekvent, regelmæssigt trænings- eller meditationsprogram kan gøre vidundere for din produktivitet. Jeg træner regelmæssigt, selv når jeg rejser, fra lange gåture på stranden til boldspil med de lokale.

Det er vigtigt at have et klart sind, og jeg synes, at motion hjælper mig enormt med at gøre det.

Mange mennesker synes også meditation er et uvurderligt værktøj til at holde et klart, fokuseret sind. Kongreskvinde Nancy Pelosi starter sin fridag med en 45-minutters power walk, mens Starwood Hotels & Resorts ‘administrerende direktør Frits van Paaschen løber 10 miles. Condoleezza Rice rejser sig kl. 16.30 for at træne, uanset hvor i verden hun tilfældigvis er, og mogulen Richard Branson insisterer på, at hans træningsrutine giver ham 4 ekstra timers produktivitet pr. Dag.

Bundlinjen? Meget succesrige mennesker har en tendens til at have en træningsrutine, der fungerer for dem. Det skulle du også.

19. Du skal ikke bekymre dig for meget om, hvad andre laver.

Arbejd hårdt, når det er arbejdstid; tvivl ikke på dig selv.

Når alt kommer til alt er ideen at leve frit og nyde dit liv. Hvad andre laver med deres liv er deres forretning – ikke din. Hvis du konstant sammenligner dig selv med andre, skaber unødvendig angst og distraherer dig fra dit arbejde.

20. Undgå udbrændthed

Hvis du forsøger at slå arbejde ud i 12 timer i træk, vil du ikke være produktiv.

Du kan kun koncentrere dig om en ting så længe. Planlæg din arbejdsdag med pauser for at give dit sind den hvile, den har brug for. Du vil forbedre koncentrationen og produktiviteten.

Du ønsker sandsynligvis at kaste håndklædet i, men ikke. Denne [Blogging] er en virksomhed, der belønner vedholdenhed. Det tog mig et år at tjene min første dollar på min blog (som kom som en helt uventet og velkommen overraskelse). Alle mine største milepæle er blevet hårdt kæmpet og hårdt vundet. Det er en forretning med små kampe og nådeløst langsom klatring op og op. Det er ikke en nem vej, men de mennesker, der skal klare det, er dem, der ikke giver op. – Steph, Twenty Something Travel

21. Hav det sjovt.

Til sidst skal du tage dig tid til at nyde alle de vidunderlige oplevelser, som rejser har at byde på.

Jeg mener – det er hele pointen med at tjene til livets ophold via rejseblogging, ikke sandt?

Glem aldrig at have det sjovt, mens du er på farten.

Artikel skrevet af Jerry Low; oprindeligt dukket op på WHSR-blog; det administreres og opdateres nu af BuildThis.io-stabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map