20 Must-Have-værktøjer til dine online virksomheder (+ bonusværktøjer)

Som ejer af en lille virksomhed betyder det at vokse din virksomhed at gøre den mere effektiv og finde værktøjer, der kan hjælpe med at erstatte de hundredvis af medarbejdere, du ikke har og ikke har råd til at ansætte.


Heldigvis for online-virksomhedsejeren er der en række ting, der hjælper med alt fra webhosting til tidsstyring til fakturering til e-mail-marketing. Vi har sparet dig tid og kræfter på at jage ned disse værktøjer; vi har kigget på nogle af de mest populære værktøjer derude og valgt de 20 mest nødvendige værktøjer.

I hende Top 20 værktøjsliste på Forbes, Tanya Prive delte:

”Begrænset tid, arbejdskraft og budgetter kan alle være en faktor, når arbejdsbyrden begynder at hældes op, og regningerne kommer i gang. Med et solidt team og de rigtige værktøjer er du dog snart på vej til at nå dit forretningspotentiale .”

20 Must-Have-værktøjer til din virksomhed

1 – Kravbase

Efterspørgselsbase

Inc’s blogindlæg på 12 Cool webværktøjer til små virksomheder tager et kig på Demandbase som et virkelig værdifuldt værktøj for webstedsejere.

Demandbase kigger nærmere på dem, der besøger dit websted ved at tage deres IP og sammenligne det på tværs af flere informationskilder, såsom Dun & Bradstreet og LexisNexis. Efterspørgselsbase fortæller ikke kun, hvilke firmaer dine besøgende sandsynligvis arbejder for, men vil sætte dig op med kontaktoplysninger til virksomhedens leder, så du kan sælge dine tjenester yderligere. Dette er en fantastisk måde at markedsføre til en demografisk allerede interesseret i dit produkt.

2 – Inky Bee

Inky Bee

I et blogindlæg den Blogg-guide, HostScore grundlægger, Jerry Low, foreslår at bruge Inky Bee til at få forbindelse til andre bloggere.

Netværk med andre bloggere er nøglen til at få ordet ud om din egen blog. Nogle ting i markedsføring af blog har ikke ændret sig, siden blogging begyndte, og netværk med andre bloggere er en af ​​dem. Den måde, vi samarbejder på, har dog ændret sig og Inky Bee er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig nemt at oprette forbindelse, spare dig tid og matche dig med bloggere med lignende interesser.

3 – Pivotal Tracker

pivotal checker

Dette er et værktøj, som du måske ikke har hørt om før, men Pivotal Tracker hjælper dig med at holde din travle tidsplan på sporet. I et kig på 40 små virksomheder og online-værktøjer, de ikke kan leve uden, Michael P. Daugherty fra Bespoke Row siger, at dette er hans yndlingsværktøj. Man kan let se hvorfor. Det er et brugervenligt projektstyringsværktøj, der får alle i teamet involveret i et online-miljø i realtid. Opret en tidsplan for, hvornår opgaver skal afsluttes, lad andre uploade opdateringer og efterlade noter og interagere med kunder alle fra det samme instrumentbræt..

 4 – Dropbox

Denne nemme online opbevaringsløsning er perfekt til at holde styr på dine vigtigste dokumenter. Hvis det utænkelige sker, og din computer går ned, eller der udbryder en brand på dit hjemmekontor, kan du gendanne alle dine data Dropbox. Virksomheden tilbyder flere løsninger, herunder en gratis mulighed med 2 GB lagerplads. Du kan også bruge Dropbox til at dele filer med samarbejdspartnere.

drop box

5 – Appy Pie

appy pie

Appy Pie er en platform, der giver virksomheder mulighed for at designe deres egen app og uploade til iTunes eller Google Play. Kunder kan downloade appen, og du kan derefter sende daglige push-meddelelser. Appy Pie er også i færd med at tilføje muligheden for at sælge produkter via appen.

6 – Hootsuite

HootSuite har et todoblet formål for ejeren af ​​små virksomheder. Først på dit Hootsuite-instrumentbræt kan du se, hvilke emner der er tendens til i din forretningsniche. Hvad taler folk om? Hvordan kan du bruge dette i et blogindlæg eller i dit produktudbud? Hvis folk taler om en filmstjernes død, har du nogen produkter, der er relateret til den stjerne, som du kunne vise på din produktside? Du kan også bruge Hootsuite til at planlægge sociale medieindlæg til din egen virksomhed.

National Federation of Independent Business (NFIB) foreslår dette som en Top 6 online-værktøjer, som små virksomheder skal bruge og viser følgende “Der er andre tjenester, der ligner Hootsuite, men vi har fundet, at det overgår dem alle på næsten ethvert niveau.” —Kari DePhillips, The Content Factory, Pittsburgh ”

HootSuite

7 – Wave

bølge

At følge med på fakturaer, betalte konti, modtagne betalinger og endda lønningsliste for en lille virksomhed kan til tider være overvældende. Wave er en alt-i-én-løsning for ejeren af ​​små virksomheder, og softwaren lever i et online miljø. Quickbooks Pro online er en anden mulighed, men Wave er lidt mere overkommelig for den lille fyr, da den er gratis.

Small Business Doer blogger Greg Lam havde nogle interessante indblik i fordele og ulemper ved denne software. Mens han fandt det begrænsende for sin virksomhed, for en person, der driver deres virksomhed som eneejer uden en masse udgifter hver måned, vil denne software sandsynligvis fungere fint. En af de bedste dele af hans artikel er imidlertid helt i slutningen, hvor han tilbyder en liste over forskellige online regnskabsprogrammer, som virksomhedsejere kan bruge.

8 – Planlægning

schedulity

Hvis du driver en virksomhed, hvor du møder klienter enten online eller personligt, vil du tjekke ud Schedulicity til automatisk planlægning.

Denne software giver din klient mulighed for at besøge et websted og se, hvilke dage og tidspunkter du har til rådighed for aftaler. For eksempel, hvis du tilbyder en-til-en-coaching, indtaster du de timer, du er til rådighed, og lader dine klienter vide, at de kan gå på webstedet for at planlægge en aftale. Schedulicity vil sende dig en e-mail, når du har en aftale, vise den bestemte tidsperiode som booket og endda sende automatiske påmindelser til din klient inden aftalen.

9 – MailChimp

MailChimp

Hvis du driver en online-forretning, vil du starte et nyhedsbrev for at holde kontakten med dine besøgende. Et nyhedsbrev tjener mange formål, herunder giver dig mulighed for at underrette abonnenter om specielt salg eller nye produkter. I WHSR-artiklen 15 Pearl of Web Hosting Wisdom, Luana Spinetti påpeger:

”Installer et nyhedsbrevssoftware på din begrænsede webhostingkonto, og det vil begynde at spise din disk og båndbredde. Desværre er der ikke meget at gøre ved det, og det mindste tilgængelige nyhedsbrev-script – OpenNewsletter – er stadig 640 KB, og du bliver også nødt til at tælle alle de lagrede problemer. ”

MailChimp er den perfekte løsning. kan du starte med en gratis konto, og når din abonnentbase vokser, kan du nemt gå op til en betalt konto. MailChimp tilbyder færdige nyhedsskabeloner, eller du kan oprette et tilpasset look til din virksomhed.

Bemærk: Hvis du leder efter et alternativ til MailChimp, skal du læse vores konstante kontaktanmeldelse.

10 – Google Drev

Google Drev tilbyder en bekvem måde at holde styr på dine dokumenter. Du kan dele med samarbejdspartnere. En af de bedre funktioner ved Drev er, at du kan indstille filen til kun at læse eller tillade andre at redigere filen. Miljøet understøtter tekstbehandlingsdokumenter såvel som databasedrevne. Derudover kan du downloade skabeloner, som andre har oprettet, og som allerede har formler på plads. Lad os sige, at du vil have en database, der kan hjælpe med at spore dine kontraktansatte arbejdstimer. De kan logge på skabelonen, tilføje timerne og gemme. En enkel løsning til mange forskellige delingsopgaver.

11 – SlideShare

SlideShare

SlideShare giver dig mulighed for at uploade en præsentation og nå nye kunder via et PowerPoint-format. I Brug af SlideShare til at nå nye kunder, Jeg talte om dette voksende marked, der allerede får omkring 120 millioner visninger pr. Måned. En af de største fordele ved at føje dette online værktøj til din forretningsmarkedsføringsmodel er, at du automatisk forbedrer dit websteds rangering i søgemaskiner.

12 – Google Webmasterværktøjer

Hvis du vil forbedre dit websteds placering i søgemaskiner og forbedre dit websteds anvendelighed, er det eneste bedste, du kan gøre, at bruge Googles webmasterværktøjer. Ud over at se, hvordan dit websted rangerer på Google, lærer du også nogle vigtige oplysninger om demografien for dine besøgende på websitet. Hvis du f.eks. Opdager, at de fleste af dine besøgende kommer til dit sted mellem kl. 12 og kl. hver fredag, så kan du tilbyde salg i løbet af det tidsrum eller andre incitamenter til at øge din konverteringsfrekvens. På den anden side, hvis besøgende forlader det andet, de lander på en bestemt side, skal denne side sandsynligvis opdateres og gøres klistret.

13 – Infografik

“Ifølge Social Science Research Network, ca. 65% af mennesker er visuelle elever. Med sådanne statistikker kan du se, hvorfor infografik vokser i popularitet. ” Tilføjelse af infografik kan gøre to ting for din lille virksomhed. For det første kan det gøre det, du tilbyder, meget klarere for seeren. For det andet, hvis denne infographic er værdifuld, vil besøgende pin den på Pinterest, dele den på Facebook og Tweet om den. Dette betyder, at din potentielle rækkevidde øges eksponentielt med antallet af venner, som hver person har i sin sociale mediekreds.

14 – Wix

Wix hjemmeside

Wix er en af ​​vores anbefalede webstedsbyggere på markedet. Det er også en af ​​de mest innovative webstedsbyggere på markedet.

Det er nemt at oprette et websted med Wix. Det har over 500 smukke skabeloner. Med peg-og-klik-træk-og-slip-funktioner kan du hurtigt oprette et fantastisk websted på få minutter.

Du kan også øge dit websted ved at integrere nyttige apps på dit websted. Du kan dykke ned i deres apps marked. Det har over 260 apps at vælge imellem. Du kan udforske både gratis og betalte apps for at nøjagtigt du har i tankerne.

15 – Shoeboxed

shoeboxed

Grib du nogensinde i papirrække, mens du er i butikken og mister straks kvitteringen? Det er temmelig svært at spore denne udgift, om end en mindre, når du ikke kan finde kvitteringen for den. Det er her Shoeboxed kommer i spil for at holde den lille virksomheds ejer ansvarlig. Dette er en app, som du downloader til din smarte telefon. Du kan derefter tage et billede af din kvittering, og Shoeboxed gør resten, opbevare en kopi af kvitteringen og spore udgiften for dig. Brugt flittigt vil programmet sikre, at du aldrig går glip af et andet fradrag i forretningsomkostninger på dine skatter.

16 – Gratis konferenceopkald

Som ejer af en online forretning foretager du sandsynligvis meget af din kommunikation via telefonen eller via e-mail. Der er lejligheder, hvor det ville være nyttigt at have alle de mennesker, der arbejder på et projekt, i en telefonopkald. Det er her Gratis konferenceopkald kommer i spil. Saml alle sammen på telefon, og systemet registrerer endda opkaldet til fremtidig reference. Du kan også bruge dette system til et oplysningstypeopkald til dine kunder. “Værelserne” rummer op til 1.000 opkaldere ad gangen. Som moderator kan du tillade spørgsmål fra bestemte brugere eller holde dem tavse, mens du taler om et bestemt emne.

17 – When Is Good

Hvis du nogensinde har prøvet at arrangere en mødetid for mere end tre mennesker, ved du, hvad et mareridt det kan være at finde ud af en dag og en tid, der fungerer for alle. Når er god er et godt værktøj til at finde ud af, hvornår alle kan mødes online eller over telefonen. Hver person bruger deres tilgængelige tidspunkter, og systemet vælger en, der fungerer for alle.

18 – Nøgleordspion

KeywordSpy

En af de bedste måder at lære af din konkurrence er ved at spionere på dem – ja, deres søgeord alligevel. Dette analyseværktøj tager et kig på, hvilke nøgleord der fungerer bedst for dine konkurrenter, så du kan lære af, hvad de laver. På bloggen Trafik salat, Ryan Cruz siger om brugen af ​​nøgleordspion, “Min generelle regel er, at hvis folk reklamerer (bruger en betaling pr. Klik-annoncering) for det pågældende nøgleord eller en sætning, så er det et godt søgeord at målrette mod, fordi der er kommerciel hensigt.”

19 – Mojo Helpdesk

mojohelpdesk

Online forretningsmarkedet er meget konkurrencedygtigt. Selv hvis du er det eneste spil i denne verdensomspændende by i dag, kan du være sikker på, at nogen vil bemærke din succes og kopiere, hvad du laver. Når du først har dækket alt andet (optimering til SEO, gode destinationssider, solid konvertering osv.), Er kundeservice den eneste måde at komme foran konkurrencen. Mojo Helpdesk er en måde at holde kontakten med dine kunder på og sikre sig, at de problemer, de måtte have, hurtigt og med succes løses. Selvom der er mange helpdesk-platforme tilgængelige, får denne konsekvent høje anmeldelser. Det GetApp-community gennemgik denne software og gav den fem ud af fem stjerner.

20 – CrashPlan

CrashPlan

CrashPlan er en cloud backup-løsning. Programmet kører i baggrunden på din computer og sikkerhedskopierer kontinuerligt vigtige filer i tilfælde af et computernedbrud. Hvis det tænkelige sker, mister du ikke vigtige projekter eller kundekontaktinfo. I stedet geninstallerer du blot disse data fra dine sikkerhedskopierede filer i CrashPlan’s sky.

Bonusværktøjer

Plerdy

Plerdy værktøjer – multifunktionel SaaS-løsning til forbedring af konverteringsfrekvens og UX på websteder. For at opnå det maksimale konverteringsniveau skal du analysere en hel masse vigtige statistikker. Det er nødvendigt at kende trafikkilder, rulle dybde, forstå, hvilke webstedelementer brugere klikker oftest og overvåge brugervenlighed.

Heatmaps, PopUp-smarte former og SEO-checker er de 3 produkter, der kan hjælpe dig med at nå målet. Baseret på de indsamlede oplysninger kan du udvikle en handlingsplan for at øge konverteringen ved hjælp af alt dette i en CRO-platform.

Qwilr

Qwilr er et værktøj, der gør det nemt at oprette og gøre forretningsdokumenter til smukke og intuitive websider, som igen giver brugerne adgang til analyser og andre nyttige værktøjer. Reimagine dine gamle PowerPoint-dæk og PDF-filer og drøm op kreative, inspirerende kommunikationer, der ser professionelle ud og er lette at lave.

Tjek det ved at prøve Qwilr’s dokumentgenerator – Det er et gratis værktøj, der automatisk genererer en pakke med personlige forslag, casestudier, fakturaer og brochurer til virksomheder inden for få minutter. Du skal blot svare på et par spørgsmål, og dokumenter er skræddersyet til din virksomhed og brand.

Moosend

Hvis du driver en eCommerce-butik, skal du bestemt tjekke ud Moosend, en af ​​de mest sjove, smarte og nyttige platforme derude. Eller måske tjek det uanset, da Moosends mål er at hjælpe virksomheder med at vokse og ramme den indbakke hver gang.

Med avanceret analyse, marketingautomatiseringsfunktioner, der er lige fra fremtiden og en skinnende træk-og-slip-e-mail-editor med premade nyhedsbrev skabeloner der ikke kræver nogen kode overhovedet for at arbejde, Moosend leverer et marketingautomatiseringsværktøj, der kan få dig til at føle dig som om du er i en godbit, uanset din niche.

Mailigen

Mailigen hjælper dig med at oprette menneskelige forbindelser via e-mail marketing automatisering. Holdet bag værktøjet ved, at det menneskelige øje kan lide skønhed og enkelhed. Derfor åbnes Mailigens estetisk designede e-mails og hjælper dig med at give et varigt indtryk.

Fra e-mail-dataanalyse og A / B-testfunktioner til et væld af forskellige integrationer – Mailigen har det hele.

Omnisend

Når onlineforhandlere dimitterer fra enkle e-mail-kampagner til en komplet omnichannel-oplevelse, henvender de sig til Omnisend. I modsætning til andre marketingautomationsplatforme, der i øjeblikket findes på markedet, giver Omnisend dig mulighed for at tilføje flere marketingkanaler inden for den samme automatiseringsarbejdsgang. E-mail-marketing, SMS, Facebook Messenger og web-push-meddelelser – du får alt i denne alt-i-én marketing-automatiseringsplatform.

Dyb integration med e-handelsplatforme betyder, at du kan konfigurere automatiseringsarbejdsgange, destinationssider, popup-popup-vinduer uden nogen udviklingsevner. Denne integration giver dig også mulighed for at indsamle værdifulde data om dine kunders shoppingadfærd og bruge dem til bedre personalisering og segmentering, hvilket i sidste ende giver dig mere salg og højere indtægter. For et online værktøj, der sparer dig tid og hjælper dig med at tjene mere indtægter, er Omnisend bestemt et kig værd.

Buddy Punch

buddypunch

Når det kommer til at drive en virksomhed, er det nøjagtigt at spore dine medarbejderes tid. Hvis du leder efter en tidssporingssoftware, der er enkel, men alligevel kraftig og gør alt det tunge løft for dig, så Buddy Punch kunne være din løsning.

De tilbyder et bredt udvalg af funktioner, herunder PTO-sporing og periodisering, overtidsberegninger og mere avancerede funktioner såsom ansigtsgenkendelse for at forhindre buddy-stansning. De har omfattende lønrapporteringsværktøjer, der kan tilpasses, så de passer til din virksomheds behov.

Buddy Punch giver nem integration med top-bogføringssoftware, såsom Quickbooks og Paychex, sammen med andre brugerdefinerede fakturerings- eller faktureringssystemer – Giver ledelsen mulighed for at synkronisere medarbejdernes timer på forespørgsel.

Sammen med alt dette er Buddy Punch online-baseret, så enhver med en internetforbindelse kan få adgang til den. Uanset om det er en brugervenlig app eller webbrowser, får både administratorer og medarbejdere mulighed for at vælge, hvilken visningspræference der er bedst for dem.

Automizy

automizy

Jeg har kontaktet vores venner hos Automizy om at inkludere deres værktøj i denne artikel, svarede Mor Mester til os med følgende,

Automizy handler om at gøre dit liv som marketing / mindre virksomhedsejer lettere ved at give dig muligheden for at håndtere din e-mail-marketing effektivt. Du kan nemt implementere vores løsning, og funktionerne hjælper dig med at opnå dit ønskede resultat med mindre kamp. I vores system er det ikke nødvendigt at bruge flere e-mail-lister, da det er baseret på at tagge dine kontakter og bruge segmentering. Som et resultat vil der ikke være duplikationer i din e-mail-database, hvilket betyder, at du betaler mindre.

Du kan bruge segmenter til at sende tilpassede bulk-e-mails til dine abonnenter baseret på dine data. Vores træk & drop editor giver dig mulighed for at opbygge smukke, lydhøre e-mails, som dine abonnenter vil elske. Du kan give dine abonnenter en fuldstændig personlig oplevelse med Automizy. Design bare din drypkampagne i vores visuelle workfloweditor, der hjælper dig med at segmentere dit publikum baseret på deres engagement med dine e-mails.

Spor ydelsen og opret rapporter om dine bulk og automatiserede kampagner med vores avancerede analyser.

Vi frigiver også en opdateret version af vores AI om cirka seks måneder. Det lader dig:

 • send e-mails, når dine abonnenter faktisk er i deres indbakke,
 • skriv bedre emnelinjer (for at øge din åbne sats),
 • opdelt test-e-mails i automatiserede kampagner (for at øge konverteringer).

Toggl

Toogl

Din tid er dyrebar og Toggl hjælper dig med at holde øje med hvor lang tid du bruger på hver opgave. Toggl tilbyder både gratis og betalte optioner. Du skal bare trække værktøjet op online, logge ind og spore din tid efter klient, projekt eller opgave afsluttet. Hvis du har klienter, der betaler dig om timen, kan du bruge Toggl til at spore den tid, der bruges på hver opgave, også gøre det lettere at fakturere.

Time Doctor

Time Doctor

Time Doctor gør det nemt at overvåge dine medarbejdere. Det kan spore, hvordan dine arbejdere bruger deres tid – arbejder de på jobbet eller spilder tid på noget andet?

Tope Longe, Content Marketing Specialist hos Time Doctor, har fortalt os, hvordan Time Doctor er i stand til at forbedre din orgraniseringsproduktivitet,

Time Doctor er en tidssporingssoftware til sporing og øget arbejdspladsens produktivitet. Det er nyttigt for både enkeltpersoner og virksomheder at nøjagtigt spore arbejdstid og samlet produktivitet. Det giver dig mulighed for at høste tidssporingsdata om din medarbejders arbejdsvaner og giver enkle analyser til hvordan nøgleområder, hvor produktivitetsforbedringer kan foretages.

Det har flere funktioner til forbedring af dit teams produktivitet såsom overvågning af websteder og applikationer, pop-up til distraktionskontrol for at hjælpe brugere med at forblive på opgave, lønningskapacitet og talrige integration med tredjeparts apps.

Time Doctor har også fraværende og sene rapporter for at hjælpe med at holde medarbejderne i drift i deres spidsbelastningstid og gøre det let for dem at kommunikere fritidsbehov. Som en valgfri funktion kan det tage skærmbilleder hvert par minutter som en måde at bekræfte, at medarbejderne arbejder.

Tip af isbjerget

Dette er kun et par foretrukne værktøjer til online små virksomheder. Når det gælder effektivisering af små virksomheder, er der ubegrænsede muligheder for værktøjer, der kan bruges.

Den originale artikel offentliggøres først den WHSR-blog; det administreres og opdateres nu af BuildThis.io-stabe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map