19 Awesome platforme til opbygning af dit eget websted og en mobilapp

Det er 2019, og hvis du stadig ikke har et websted til din virksomhed eller dit brand, er det tid til at ordne det. Uanset om du er en digital marketingguru eller en mindre virksomhedsejer, har du brug for et websted for at gøre din digitale tilstedeværelse kendt.


Du siger måske dig selv, “Jeg ved ikke en eneste ting om programmering, hvordan skal jeg bygge et websted!”

Vær ikke bekymret! En masse platforme til websidebygning i dag er superenkle at bruge. Du behøver ikke at være en IT-ekspert for at oprette et fantastisk udseende websted.

For dem, der ikke er bange for kodning, har vi et par CMS’er, som du kan synke dine tænder i.

Vil du have dit eget websted eller din mobilapp? Her er 19 gode platforme for at få jobbet gjort Klik for at tweet

Super Easy Platformer

Platform
Hvad tilbyder den?
eksempler
Om migEnkel og hurtig destinationsside. Perfekt valg til digitalt visitkort.Udforske
WeeblyNemmeste platform. Fantastisk til at oprette første websted online. (Læs anmeldelse)Udforske
JimdoEnkel e-handelsfokuseret platform. Begrænsede skabeloner.Udforske
WordPress.comHænder ned den bedste platform til blogging og publicering.Udforske
WebnodeGod til at oprette flersproget websted og har ikke noget imod at vise annoncer.Udforske
WixEn af de bedste platforme, vi elskede. Øverst i klassen. (Læs anmeldelse)Udforske
SquarespaceMasser af smukke veldesignede skabeloner. (Læs anmeldelse)Udforske
ShopifyOnlinebutikbyggeri vi elskede. Begynd at sælge på sociale med lethed. (Læs anmeldelse)Udforske
VolusionHælder mod management af online butikker.Udforske
BigcommerceOmfattende og nem at bruge online butiksbygger. (Læs anmeldelse)Udforske

Ekspertniveau-platforme

Platform
Hvad tilbyder den?
eksempler
JoomlaAvanceret CMS-platform med kraftfulde værktøjer, der bygges fra bunden af.Udforske
WordPress.orgMeget tilpasselig CMS med masser af plugins og temaer.Udforske
DrupalOpen source script og populært blandt programmerere.Udforske
PrestaShope-handelsfokuseret CMS til omfattende digital butik.Udforske
WooCommerceUnikt plugin, der let forvandler WordPress til en kraftfuld online butik.Udforske
Magentoe-handelsplatform med ekspansive funktioner men stejl indlæringskurve.Udforske

Mobile App Maker platforme

Platform
Hvad tilbyder den?
eksempler
AppInstituteDIY app builder platform til iPhone og Android app.Udforske
SwifticMobilapp-maker med loyalitetskortfunktioner, der øger online butikken.Udforske
ShoutemOpret en app hurtigere med platformen. Eller du kan ansætte deres team til at gøre det.Udforske
AppYourselfBrugervenlig platform for begyndere til appfremstilling.Udforske

Så er du klar til at begynde at bygge din egen hjemmeside? Her er 16 fantastiske platforme og 4 app-producere til at opbygge et websted!

10 super lette platforme til at opbygge et websted

At oprette et websted behøver ikke være en smertefuld oplevelse. Med disse indholdsstyringssystemer (eller webstedsbygningsplatforme) behøver du ikke at se på en enkelt kodelinje, når du opretter dit eget websted.

Uanset om det er en simpel porteføljeside, en digital butik til din virksomhed eller endda bare en hobby madblog, så længe du ved, hvordan du bruger tekstprocessorer (dvs. MS Words) eller e-mail, har du en fantastisk site up-and -flugt på kort tid.

Den bedste del? Mange af disse platforme er superbillige! Du kan have et personaliseret domænenavn og pålidelig webstedsudbyder for mindre end $ 5 pr. Måned.

1- Weebly

WeeblyBesøg Weebly

En af de letteste webstedsbyggerne omkring, Weebly er fantastisk til folk, der opretter deres første websted. Ved hjælp af et simpelt “træk-og-slip” -system kan du oprette smukke Weebly-websteder, der er relativt hurtige og smertefri.

Weebly tilbyder forskellige niveauer med hensyn til prisfastsættelse, men deres gratis konto har stadig meget at tilbyde, herunder en ubegrænset mængde online lager.

Bemærk – Du vil måske også tjekke det traditionelle hostingfirma SiteGround. SiteGround er et af vores bedste forretningshostingsvalg. Dens grundlæggende delte hostingplan kommer til en lidt lavere pris, understøtter Weebly Basics og tilbyder andre brugervenlige funktioner (såsom SSL-installation med et enkelt klik, gratis webstedsmigrering og billig malwareovervågning).

2- Shopify

ShopifyBesøg Shopify

Shopify er det samme som Wix og Squarespace. Med hensyn til design og brugervenlighed er Shopify en af ​​de bedste til at opsætte din online butik.

Når alle værktøjer og tjenester er klar på deres websted, handler Shopify om at gøre deres platform til 1-stop-shop for online butikker og detailhandlere.

Her er, hvordan du kan starte en dropshipping-butik ved hjælp af Shopify.

3- WordPress.com

wordpressBesøg WordPress

WordPress (kræver 31,9% af Internettet) har altid været en favorit hos bloggere for sine brugervenlige værktøjer og blogger-centrerede interface, der giver mulighed for høj tilpasningsevne.

Sammenlign med andre webstedsbyggere, WordPress har lidt af en indlæringskurve, men hvis du tager dig tid til at lære ind-og-ud på sit system, vil du opdage, at WordPress tilbyder masser af kontrol med at oprette blogwebsite.

4- Wix

WixBesøg Wix

Wix, der bredt betragtes som en af ​​de bedste gratis webstedsbyggere, har meget at tilbyde for virksomheder og mærker, der lige er startet og har et stramt budget.

Med et imponerende katalog over design og temaer giver Wix’s ekstremt fleksible værktøjer dig mulighed for at oprette websteder, der er “pixel perfekte” og professionelle.

Lær hvordan du opretter et Wix-websted ved hjælp af denne trin-for-trin-guide.

5- About.me

om migBesøg About.me

Brug for en hurtig og enkel destinationsside til dig selv? About.me er det perfekte valg til at oprette et digitalt visitkort eller en hub-side, der linker til alle dine online profilsider (f.eks. Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ osv.).

Opsætning af en about.me-side er enkel nok. Bare kræv dit navn og URL, anbring et baggrundsbillede sammen med en beskrivelse, og du er færdig!

6 – Jimdo

JimdoBesøg Jimdo

For en mere e-handelsfokuseret webstedsbygger kan du ikke gå galt med Jimdo. Ligesom Weebly tilbyder Jimdo brugervenlige værktøjer, der let kan lade dig oprette en glat online butik inden for få minutter.

Du kan vælge at forblive på Jimdos gratis platform (som ikke har nogen tidsbegrænsning), men opgradering til deres Jimdo Pro og JimdoBusiness tilbyder fantastiske alt-i-en-pakker.

7- Webnode

webnodeBesøg webnode

Webnode kan muligvis ikke stakke op til andre webstedsbyggere med hensyn til funktioner og værktøjer, men med hensyn til at understøtte flere sprog har Webnode dem i spar.

Med muligheden for at oprette flersprogede websteder til over 20 sprog tilgodeses Webnodes platform mere til et internationalt publikum.

8- Plads

SquarespaceBesøg Squarespace

Squarespace er en direkte konkurrent til Wix i smukke designs. Det handler om at opbygge et smukt websted til dit brand.

Med tagline “Build It Beautiful” kan du forvente masser af designskabeloner til dit websted, der er, godt, smukt.

Følg begynderguiden om, hvordan du bruger Squarespace til at oprette et websted.

9- Volusion

VolusionBesøg Volusion

Volusion hælder mere mod den operationelle side (dvs. lagerstyring, kundestyring osv.) Af webbygningssiden af ​​spektret.

I lighed med Shopify giver Volusion en alt-i-en-løsning for virksomheder at oprette en online butik.

10- Bigcommerce

BigcommerceBesøg Bigcommerce

Bigcommerce, den mest omfattende online butiksbygger, giver dig alle de værktøjer, du har brug for for at starte en digital butik til din virksomhed.

Betaling for deres standardplan giver dig adgang til deres funktionsrige platform, der inkluderer ubegrænsede produkter, ubegrænset båndbredde, ubegrænset lagerplads og en fuldt funktionel butik.

Bemærk: Hvis du har budgetbegrænsningen, er her en liste over gratis webstedsbyggerplaner, du kan overveje, når du opretter dit websted.

6 Ekspertniveau-platforme til at oprette et websted

Platformerne på ekspertniveau er, hvor du virkelig kan teknisk med at opbygge din hjemmeside. Tænk på de lette platforme som omindretning af en lejlighed eller ejerlejlighed, mens du bruger ekspertplatformen, svarer til at bygge dit eget hus.

Der er mere kontrol over, hvad du kan bygge med dette indholdsstyringssystem (CMS), men det kræver, at du er fortrolig med ting som HTML, CSS, PHP og andre webprogrammeringssprog.

Brug af disse platforme kan blive dyrt, men du vil være i stand til at oprette og vedligeholde dit websted mere direkte og have bedre fleksibilitet med hensyn til tilføjelse af funktioner.

1- Joomla

joomlaBesøg Joomla

Joomla er en prisbelønnet CMS og er den mest udbredte open source webbygger med sine kraftfulde online applikationer, brugervenlig software og fleksibel udvidelsesmulighed.

Med oprindelig support til sociale, netværks- og e-handelsfunktioner betyder Joomla’s meget avancerede CMS-værktøjer, at du kan få et fantastisk udseende, bygget fra bunden af.

2- WordPress.org

wordpressorgBesøg WordPress.org

Hvis du elskede WordPress’s funktioner og værktøjer, men ønskede at være vært for dit websted på sit eget domænenavn, kan du skifte til WordPress.org, deres CMS-fokuserede platform til webopbygning.

Mange af funktionerne er bevaret på WordPress.org, da du er vært for dit eget domæne, er der mere fleksibilitet med hensyn til tilføjelse af udvidelser og funktioner, da du har direkte kodningsadgang.

Sådan kan du gøre start en blog eller oprette et nyhedswebsted ved hjælp af WordPress.

3 – Drupal

drupalBesøg Drupal

Drupal tager en avanceret tilgang til deres CMS ved at tilbyde en platform, der er skræddersyet til programmerere og kodere.

Open source-scriptet er meget populært blandt programmerere, da det giver mulighed for fuld kontrol og tilpasning af dit websted, hvilket betyder, at du kan oprette alt fra enkle blogs til omfattende diskussionsfora.

4- PrestaShop

PrestaShopBesøg PrestaShop

PrestaShop er den løsning, som de fleste onlineforhandlere går til, hvis de søger at opbygge en omfattende digital butik.

Det e-handelsfokuserede CMS er et godt startvalg for små virksomheder og iværksættere, da deres robuste funktioner og omfattende integrationer er dejlige til at starte med en enkel og udvikle det til noget mere nede på linjen.

5- WordPress + WooCommerce

woocommerceBesøg WooCommerce

WooCommerce er unik sammenlignet med de andre CMS’er, idet det i det væsentlige er et plugin, der forvandler dit WordPress-websted til en kraftfuld online butik.

De er ofte bundtet med WordPress som en pakke af webhostingsider som Bluehost, så du kan have både en stærk webbygger og e-handelsplatform til din virksomhed.

Lær hvordan du bygger en WooCommerce online butik med WordPress.

6- Magento

magentoBesøg Magento

Magento kan prale af et ekspansivt featuresæt og tillader tilpasning af dets websteder, hvilket gør dem til det bedste valg for handlende, der har ressourcerne og ønsker at implementere den mest avancerede teknologi på deres webshop.

Dens robuste platform og kraftfulde funktioner er velegnet til avancerede programmerere og udviklere, der ved, hvordan de fuldt ud kan udnytte deres funktioner.

4 Mobile App Maker-platforme

Størstedelen af ​​mennesker i dag er mere tilbøjelige til at bruge deres smartphones og tablets til at besøge dit websted, så det lønner sig at have et websted, der er optimeret til mobil.

Oprettelse af et mobiloptimeret HTML5-websted kan let udføres ved hjælp af apps, der kan optimere dit websted til både Android og iOS. Ingen kodningsoplevelse nødvendig!

1- AppInstitute

Besøg AppInstitute

For startups og små virksomheder kan det være en enorm udfordring at prøve at udnytte populariteten af ​​mobilmarketing.

AppInstitute giver en enkel måde for små virksomheder at oprette, offentliggøre og administrere deres egen iPhone og Android-app ved hjælp af en DIY-appbuilder-platform, hvilket gør det nemt at komme ind i appmarkedet for selv den mindst teknisk-dygtige små virksomhedsejer.

Med den brugervenlige grænseflade vælger du simpelthen en skabelon og blander og matcher appoprettelsesfunktioner for at lave din egen app hurtigt uden at skrive en enkelt kodelinje ved hjælp af den intuitive, kraftfulde app-maker.

2- Swifitc

swifticBesøg Swiftic

Swiftic, der tidligere blev kendt som Como, giver dig mulighed for at oprette din helt egen professionelle mobilwebsite ved hjælp af deres app.

Fantastisk til små virksomheder, appen giver dig mulighed for at oprette et mobilt websted, der tackles med masser af e-handelsfunktioner såsom loyalitetsprogrammer og bordreservationer til restauranter.

3 – Shoutem

shoutemBesøg Shoutem

Shoutem gør at skabe et mobilt websted til en sjov oplevelse med sin polerede og brugervenlige app maker.

Den grundlæggende plan giver dig kun mulighed for at oprette en indbygget HTML5-app, mens adgang til deres bedste funktioner og muligheden for at oprette iOS- og Android-kompatible apps findes på deres avancerede plan.

4 – AppYourself

appyourselfBesøg AppYourself

AppYourself er skræddersyet til små virksomheder og iværksættere, der ønsker en no-frills-app, der er let at bruge og oprette.

Deres onlinebutik indeholder et antal moduler og skabeloner, der også kan bruges til forskellige brancher.

Ofte stillede spørgsmål om webstedets bygningsplatforme

Hvilken webstedsbygger skal jeg vælge?

Det afhænger af formålet med dit websted, og hvad du leder efter.

Til webstedets formål: Weebly og Wix anbefales stærkt. De er den mest innovative virksomhed, der har den nyeste trend og branchespecifikke værktøjer.

For online butik: Shopify er den allierede e-handelsbuilder i dag. Det har alt klar til dig. Du kan udvide din salgskanal til andre platforme.

Hvis du er en DIY-person, kan du vælge self-host CMS som WordPress.

Hvilken onlinebutikbygger anbefaler du mig?

Selvom der i de fleste af webstedsbyggerne er der en mulighed for at oprette en butik, synes vi stadig, at Shopify er den rigtige. Det er nemt at administrere dine produkter, kundeinformation, integreres med andre salgskanaler osv.

Her er, hvordan du kan oprette en online butik ved hjælp af Shopify.

Hvor meget koster det at oprette et websted?

Det er svært at finde de faktiske omkostninger ved at oprette et websted. Det går ofte ud over penge. Husk, at du har brug for tid og kræfter, når du opretter et websted. Hvis du er en virksomhedsejer, skal du medtage dine månedlige udgifter som en del af prisen?

Men hvis du spurgte om de oprindelige omkostninger, indebærer det grove tal
1- Et domænenavn (ca. $ 10 til $ 15)
2- Webstedsbygger (ca. $ 8 til $ 12) eller webhost (dvs. SiteGround – mindre end $ 5)

Hvad er den bedste webstedsbygger til SEO?

Webstedsbyggere som Wix og Weebly tilbyder bekvemmeligheden ved at optimere et websted til søgemaskinen. Det er dog svært at fastlægge, hvilken webstedsbygger der tilbyder den bedste SEO-service.

Dit websted vises ikke på 1. side med søgeresultater ved hjælp af den specifikke webstedsbygger.

Det giver ikke mening. Der er for mange variabler, der går ind i SEO, der vil påvirke rangeringen. Dette kan variere fra type websteder og den niche, du involverer.

Her er det grundlæggende, hvordan SEO fungerer.

Skal jeg købe et domænenavn gennem et domæneregistreringsfirma eller en webstedsbygger?

Det gør tingene lettere, hvis du køber et domænenavn gennem webstedsbyggerne. Det er nemt for dig at forbinde domænet til dit websted.

Nogle webstedsbyggere tilbyder endda 1 år gratis, hvis du tilmelder dig dem. Synes det er det rigtige valg at købe et domænenavn sammen med en webstedsbygger.

Men ting kan se anderledes ud med årene. Omkostningerne ved vedligeholdelse af et domæne vil være højere (ca. $ 20 hos en webstedsbygger). Prisen er billigere, hvis dit domæne i øjeblikket er hos et domæneregistreringsfirma. (GoDaddy eller NameCheap – omkring $ 10 til $ 15).

Du skal gøre lidt arbejde for at forbinde domænenavnet (fra et domænenavnsregistreringsfirma) til din webstedsbygger. Det er bare en engangsindsats.

Desuden er det lettere for dig at administrere domænenavnet, hvis du skifter til en anden webstedsbygger.

Kan jeg bygge et websted uden nogen form for design og kodning?

Ja. Alle webstedsbyggerne har let at bruge træk & slip funktioner. Denne funktion giver dig mulighed for at oprette et websted, selvom du ikke er professionel.

Det første trin er at vælge en passende skabelon til din branche. Derefter kan du begynde at redigere og udfylde det med dit indhold.

Det er nødvendigt at ansætte en webstedsdesigner eller -udvikler?

Det er op til dig at beslutte. Du kan bestemt outsource webudviklingsarbejde eller leje en professionel til at hjælpe dig, hvis du går tabt i halvvejs.

Du er sikker på, at du skal gennemgå indlæringskurven for hver webstedsbygger, før du vænner dig til det. Ikke at bekymre dig, de fleste af webstedsbyggerne tilbyder en omfattende tutorial.

Alle webstedsbyggere tilbyder dig en kodefri måde at bygge din hjemmeside på. Du skal bare beslutte temaet og begynde at indsætte dit indhold. Udskift med dit logo og din favorit, og dit websted er klar til lancering.

Kan jeg flytte min hjemmeside fra en webstedsbygger til min egen vært?

Nej. Desværre kan du ikke gøre det.

Hvis du byggede et websted med en webstedsbygger, samler det også flere aspekter med det. For eksempel. webdesign, database, hosting og kodesprog er de ting, der involverer.

Det kan synes som en nem opgave at bare eksportere og importere, men det er urealistisk. Der er masser af proprietære aspekter involveret. Medmindre du bruger CMS som WordPress, kan du flytte dit websted til enhver vært, du kan lide.

Hvilke ting skal jeg undersøge, når jeg vælger en platform til websidebygning?

Hver webstedsbygger har sit unikke salgspunkt. Dette kan være enten godt eller dårligt. Hver virksomhed ønsker at være anderledes og tilbyde noget unikt for at fange markedet. Dette resulterer i mange variationer for brugere at vælge imellem. Vi fremhævede et par centrale forskelle, som vi synes er vigtige.

Anvendelighed: Det involverer brugergrænsefladen, backend-styring og webstededitor. Nogle er godt designet til at være brugervenlige, andre er lidt tekniske og andre er imellem. De fleste webstedsbyggere bruger et træk og slip-interface, hvor du kan tilføje objekterne til den ønskede position. Andre bliver nødt til at bruge et par kodningslinjer for at gøre det perfekt.

Funktioner: Det kan være nødvendigt, at du tilmelder dig den gratis prøveperiode for at se på funktionerne i hver webstedsbygger. Gå tilbage til den indledende fase af dit webstedsformål. Tænk nøje over, hvad du vil gøre med dit websted. Søg efter webstedsbyggeren, der tilbyder dig den vigtigste funktion, du leder efter.

koster: Gebyret er den mindst vigtige faktor. Hvis webstedsbyggeren er udstyret med de ting, du kan få dit websted til at stige, er det prisen værd.

Konklusion

At finde den perfekte platform til dit brand kan være skræmmende, især hvis du er en lille virksomhed eller en solo-iværksætter.

Heldigvis er masser af webstedsbyggere nemme at lære, så du kan komme i gang med det samme. Når du er klar til at tage det til næste niveau, kan du tjekke vores gratis guide, der giver dig mulighed for at begynde at opbygge fantastiske ting til dit brand!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map