15 (gratis) Favicon-generatorer, som vi absolut anbefaler

Så du er klar til at starte en blog eller et websted. Du har foretaget din undersøgelse af, hvilken webstedsbygger du skal bruge. Du har besluttet dig for et rigtig cool navn på dit websted. Pokker, du er måske endda færdig og vil bare begynde at tjene penge på din blog.


Men vent, inden du gør det. Her er en lille test. Indlæs din blog i en browser, og indlæs derefter ethvert andet websted.

Bemærk noget andet?

Bortset fra at det er to forskellige websteder (tydeligvis), vil du bemærke, at de fleste steder har disse små ikoner på deres fane. Dette er favoritter – forkort på favoritikonet – og tro det eller ej, at have en er faktisk ganske vigtig for dit brand.

Hvad er en favorit, og hvor får jeg dem

Hvad er favoritter faktisk? Det er små små ikoner, der vises foran en URL-side, bogmærkeliste, websteds adresselinje, fanebrowsere og andre interfaceelementer.

Favikoner har normalt følgende størrelser: 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 128 × 128. Størstedelen af ​​browserne bruger .ICO-formatet, men nogle bruger også * .GIF og * .PNG.

Det er ikke så svært at oprette et favicon, og med disse 15 gratis Favicon-generatorer, som vi absolut anbefaler, har du et professionelt udseende favicon til dit websted på kort tid!

1. Favicon Generator

favicon_genFavicon Generator

Med den muligvis den nemmeste generator at bruge giver Favicon Generator dig mulighed for at oprette et favicon, der er klar til brug blot ved at uploade billedet til deres websted. Denne gratis favicon-generator er i stand til at importere GIF-, JPEG- og PNG-billedformater direkte fra din computer og konvertere dem til et .ICO-format. Når det er gjort, skal du bare uploade favicon-filen til rodmappen på dit websted.

Besøg Favicon Generator

2. Favicon.cc

favicon_ccFavicon.cc

For de mere kreativt tilbøjelige kan du oprette en favorit ved hjælp af Favicon.cc. Webstedet er en online gratis favicon-generator og skaber, og det er fantastisk til at oprette et favicon på stedet, som du også kan animere. Du kan importere billeder så godt som webstedet understøtter JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP, ICO og CUR billedformater.

Besøg Favicon.cc

3. Dynamisk drev – Favicon Generator

dynamicdriveDynamisk drev – Favicon Generator

En del af Dynamic Drevs webværktøjer, Dynamic Drive – Favicon Generator er en anden ligetil og let at bruge gratis favicon generator. Du kan uploade billeder, der er i GIF, JPG, PNG og BMP for at generere et favicon-ikon. De har også den ekstra mulighed for at oprette et 32 ​​× 32 skrivebordsikon og et 48 × 48 XP ikon.

Besøg Dynamic Drive – Favicon Generator

4. Genfavicon

genfaviconGenfavicon

Genfavicon giver dig mulighed for at oprette et favicon i bare tre enkle trin. Det store ved Genfavicon er, at du kan vælge størrelsen på dit ikon, når du opretter. Når du uploadet dit billede i enten JPEG, GIF eller PNG, kan du vælge en størrelse (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) af dit favorit. Du kan også få vist dit favoritbillede ved at klikke på “Capture & Vis eksempel ”-knappen.

Besøg Genfavicon

5. Favicongenerator

favicongenratorFavicongenerator

Favicongenerator er en ikongenerator uden frills, der bruger en meget grundlæggende grænseflade, hvilket gør det enkelt for brugerne. Denne gratis favicon-generator er det, du har brug for for at konvertere PNG-, JPG- eller GIF-billeder til .ico-format. Webstedet har ikke mange muligheder og kræver et perfekt firkantet billede (100 Pixels x 100 Pixels), men det er super let at bruge, hvis du er doven med at tænke på at oprette et favicon.

Besøg Favicongenerator

6. Træk

prowdrawProdraw

Mens de fleste favicon-generatorer understøtter almindelige billedfiler, lader meget få dig bruge fotofiler. Prodraw understøtter ikke kun de sædvanlige JPG-, GIF-, PNG- og BMP-filer, de understøtter også TIF-filformater. Det gratis favicon-værktøj kan generere et ikon i flere størrelser (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) og kan også producere dem i forskellige skærpe niveauer, så du kan sammenligne, hvilket ser bedre ud for dit websted.

Besøg Prodraw

7. Logaster.com

logasterLogaster.com

Med over 5.000.000 forskellige logoer oprettet under deres bælter er Logaster en gratis favicon-generator for dem, der ønsker at tilføje et “personligt touch” til, når du opretter en favicon. Det er let nok at komme i gang med Logaster. Klik bare på knappen “Opret logo”, skriv din virksomheds navn og vælg aktivitetstype. Derefter får du et udvalg af logo-skabeloner at vælge imellem, som du kan tilpasse.

Besøg Logaster.com

8. Favicon.pro

Favicon.proFavicon.pro

Favicon.pro er en anden stor gratis favicon-generator, som du hurtigt kan bruge til at oprette et favicon til dit websted. De har alle de grundlæggende funktioner i en ikongenerator, som giver dig mulighed for at uploade dine billeder i PNG-, JPG- eller GIF-format og konvertere dem til ikoner. En anden stor ting ved Favicon.pro er, at de også inkluderer en trinvis vejledning til at oprette et ikon og uploade det til dit websted. Hvor fantastisk er det!

Besøg Favicon.pro

9. Antifavicon

antifaviconAntifavicon

Antifavicon er en smule anderledes end andre ikongeneratorer, idet det overhovedet ikke bruger billeder til at oprette et favicon. I stedet genererer det favicon helt via tekst. Værktøjet har to tekstbokse, som du kan skrive i for at oprette dit ikon. Bortset fra det kan du tilpasse farverne på teksten og dens baggrund. Selvom indstillingerne er begrænsede, er denne gratis favicon-generator et godt valg for personer, der ikke har designfærdigheder.

Besøg Antifavicon

10. RealFaviconGenerator.net

realfavicongenRealFaviconGenerator.net

RealFaviconGenerator er et overraskende kraftfuldt værktøj sammenlignet med andre favicon-generatorer. Med dette værktøj er du i stand til at oprette en favorit på alle tilgængelige platforme. Plus, du får også muligheden for at teste selve ikonet. Skriv blot dit websted, klik på knappen “Kontroller Favicon”, og det giver dig feedback på dit favorit. Du kan kontrollere, hvordan dit favorit ser ud på forskellige browsere eller operativsystem, og fikse, hvad der mangler.

Besøg RealFaviconGenerator.net

11. Favic-o-Matic

favicomaticFavic-o-Matic

Favic-o-Matic hævder at være den “ultimative favicon-generator” og gør det ved at tilvejebringe to enkle muligheder. Upload dit billede og konverter det til en enkelt .ICO-fil, eller opret en favorit til alle tilgængelige platforme, inklusive iOS- og Android-apps. Du kan endda tilpasse størrelse, baggrundsfarve og mere til din favorit i de avancerede indstillinger.

Besøg Favicomatic.com

12. Favikon

favikonFavikon

Brug for en simpel favicon generator? Favikon er dit svar. Denne enkle ikongenerator giver dig mulighed for at beskære og downloade billedet som en .ICO-fil. Bortset fra det er der ikke meget, du kan gøre med Favikon. Hvis du har brug for at piske en simpel favicon ud, så er dette gratis værktøj bestemt for dig.

Besøg Favikon

13. Faviconit

faviconitFaviconit

Faviconit er et andet brugervenligt værktøj til at oprette et favicon, apple touch-ikoner og også HTML-overskrifter til flere platforme og enheder. Trinene er lette nok, bare upload dit billede, og det gør resten. Denne gratis favicon-generator gør det også nemt at omdøbe dit ikon. Du kan klikke på knappen “Avanceret” for at få adgang til flere tilpasningsmuligheder.

Besøg Faviconit

14. Xiconeditor

xiconeditorXiconeditor

Vil du oprette dit ikon fra bunden? Xiconeditor er fremragende, hvis du vil oprette et favorit, der er helt skræddersyet. Dette websted har et værktøj af typen, børsteværktøj, blyantværktøj, viskelæder og meget mere, så du kan oprette en virkelig unik favorit gratis. Du kan også importere dit ikon og beskære det lige med de tilgængelige værktøjer og få vist et forhåndsvisning af det, før du downloader favoritprogrammet.

Besøg Xiconeditor

15. Faviconr

faviconrFaviconr

Faviconr kan generere ikoner ved hjælp af JPG-, GIF- og PNG-filer, svarende til de andre værktøjer på denne liste. Den anden ting, det kan gøre, er at oprette en favorit med en gennemsigtig baggrund ved hjælp af en gennemsigtig GIF- eller PNG-billedfil. Der er ikke tilgængelige værktøjer med Faviconr, der gør oprettelse af favoritter til en ligetil affære med dette værktøj.

Besøg Faviconr.com

Pakken op

At oprette en favorit kræver ikke en stor indsats, men at have en sådan hjælper bestemt. At have din helt egen unikke og brugerdefinerede favorit viser, at du ser alvorligt på dit brand og dit websted. Desuden er disse gratis favicon-generatorer let at bruge, og det skader ikke at prøve dem!

Hvis du synes, vi går glip af noget godt, så lad os vide det. Vi tilføjer til listen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map